Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x01

2011. szeptember 13. 12:20 - Hódos Hajnalka

Nohát nem tudom, mennyire jó ómen, hogy az első posztot 13-án írom, mindenesetre megragadom az alkalmat, hogy szívem összes szeretetével köszöntsem azokat az elvetemülteket, akik – velem együtt – alig feleszmélvén a VV4 okozta sokkból újra a tévéképernyő előtt találták magukat. Tegnap este kezdetét vette a méltán népszerű ValóVilág ötödik szériája, és itt vagyunk újra mi is, részünkről semmi nem változott, továbbra is Sigismundus a képrabló, én írok, a Mindenható Atyaúristen magyar hangja és földi helytartója pedig továbbra is sixx. Nem maradt más hátra, minthogy belevágjunk és megnézzük, hogyvót a tegnap esti, mondjuk ki nyíltan, ritka trágya első beszavazó, az Alfahímekkel kezdtük.

Mivel szándékosan nem tájékozódom a műsor részleteiről, hogy annál jobban odabasszon egy-egy műsor, fogadni mertem volna, hogy az Alfahímek legalább egyike hófehér nadrágban, dekoltázsban lesz, valamelyik a három közül kacsintgatni fog a kamerába fogsorvillantással egybekötött übermencs mosollyal (Bierhoff samponreklámja remélem, még mindenkiben élénken él), a hosszabb, fekete, olajos hatású hajat nem is említem, egy Alfahímnél alap. Ehelyett jött három önjelölt hmcs (helyimenőcsávó) na de lassan a testtel, a főcímdal ugyanaz (puszi, sogeking) erre legalább nem kellett költeni. Őszintén sajnálom, hogy a VV4 alatt ellőttem a „Balázs úgy néz ki, mintha a Brokeback Mountain sztájlisztja öltöztette volna fel” igen remek hasonlatot, mert most is éppen úgy néz ki, az a kék kockás üng pontosan olyan, mint a megfáradt negyvenesnek sminkelt, valójában színész1 képesítésű húszéves háziasszony huszonhétszer kimosott ruhadarabja akármelyik mosópor reklámban. Szóval, Balázs kezéből már csak egy lasszó, vagy egy balta hiányzik, beee, nekem bezzeg van. A legfontosabb, hogy pár dolog változott, a Villa teljesen átépült, hát szép lett, tényleg, és pár szabály is, például, a párbaj nyertese nem kap automatikusan védettséget, azért az újonnan épült Arénában kell megküzdeni. Vérengző vadállatokat és Maximust vizionálok.

A lényeg úgyis, hogy egy, aki mindent visz, remélem, az én első posztom jobb lesz, mint Balázs első műsorvezetése, de nézzük a kategóriákat, kik indulnak harcba a fődíjért. Itt szakad ki belőlem az első aztakurva, az amanozok közt van egy csaj, akivel hegynek fölfele lehetne szántani, egy másik szőke nő paradicsomot nyom szét, mert az szexi, a szüzek (istenem) rózsákkal ugrándoznak és van egy csaj, akire számomra ismeretlen okból piros harisnyát (combfixet?) adtak, ami önmagában borzalmas, nos, ő egy görögdinnyét készül kettészelni egy karddal. Az meg biztos fura.

 

Na de jöjjenek a női szívek megdobogtatói, az Alfahímek! Rögtön elsőnek jön Viktor, hasonlóan sztájlisztolva, mint Balázs, érkezik Beló, és akkor itt meg is állnék egy pillanatra. Jézusfasza, most azonnal magyarázza el valaki, miért kell spiráldajjerelt, vállig érő hajat hordania egy ivarérett férfinek? Hálistennek elég gyorsan érkezik Gergő, és itt fogalmazódik meg bennem, hogy aki az Alfahímek kategóriába sorolta ezt a három pasit, az vagy hímet nem látott még, vagy átbaszták kávészünetben vicces kedvű kollégák és azt mondták neki, a görög ábécé az omegával kezdődik. A fiúkra már két napja lehet egyébként szavazni, úgyhogy most megmutatják az állást, Viktor 18, Beló 22, Gergő 60%-on áll. Balázs megragadja az alkalmat és a szánkba rágja, hogy kell szavazni, ettől megint ápoltnak érzem magam egy sárga falú intézményben, és akkor most ismerkedjünk meg részletesen a srácokkal, Viktor kisfilmje.

Mivel Viktor Alfahím, egy sötét hajú lánnyal ébred egy ágyban, a lányból csak a haját látjuk, közben megtudhatjuk, hogy Viktor aktív álláskereső és esze ágában sincs lekötni magát. Mivel ez Alfahím és nem Türhő kategória, a következő jelenet nem az, hogy ébredj kisanyám és húzzál haza anyádhoz, majd hívlak, höhö, hanem ő romantikus. Mivel Viktor motyog, alig értem, mit mond, még hangosítás után sem, évekig élt Franciaországban, a francia lányok hétszer hangzik el egy mondatban, és megismerkedett a francia konyhával is, azért vág úgy a séfkéssel, mintha egy életlen fakés lenne. Fontos neki a sport és a teste, gondolom, ezért varratott magára egy teljes hátat betöltő jakuza izét. Ő az egyedüli fiú a családban, lefordítom, anyuka kisfia. Ő egy kalandvágyó csávó és vezéregyéniség. Szereti a konfliktusokat. Kár, hogy kimondani nem tudja. És mindig neki van igaza. Beló, mit szólsz te ehhez? Hozzá képest Viktor le van maradva, ő a domináns hím. Domináns hím. Felröhögök. Erről az a komment jut eszembe, amit az azzurrin írt nekem egy gyökér, idézem „ ennek a cikknek nem a cukisagon van a helye? ki nem sz@rja le hogy milyen a kabalaallat? ez itt a foci-sorivas-szurkolas maszkulin oltara…” Ismétlem, maszkulin oltár.

És akkor, jöjjön, aminek jönnie kell, Beló bemutatkozása, aminek a végére magzatpózba görnyedve nyöszörögtem a dohányzóasztal mellett, a földön fekve és aminek a hatására most is remegő kézzel gyújtottam rá. Beló 45 éves, úszó- és szaunamester. Nagyon fontos neki a megjelenése és a mélyvíz felügyelete. Meg nem lehet csak úgy seggest se ugrálni a medencébe, a kis köcsögök jó, ha tudják, mi a rend! Beló élet és halál ura a strandon. (szó szerinti idézet) És az úszómesterség nem egy szakma, hanem hivatás. (ez is) Ha mindez nem lenne elég, Beló elektrikbugizik és vicces is, jókat derülnek rajta a kollégák. Belónak kéne szólni, hogy nem mindegy, veled vagy rajtad röhögünk, ugye. Van egy tizenkét éves lánya, az anyját csak „az asszonynak” hívja és ő a legfontosabb nő az életében. Ezer plusz mínusz száz nőt dugott meg (én meg indulok a következő Look of The Year versenyen, közvetlenül azután, hogy Jamie Lee Curtis rám hagyományozza a „Test” címet) és végre kiszabadult az egyszobás lakásból, ahol az anyjával él. Ha van Babettával jár és van macskája is, sikoltozni kezdek. És amit feltétlenül meg kell említenem, minden nyelven tud halandzsázni.

Jó, mindenki dolgozza fel egyénileg a leírtakat, jöjjön Gergő, akiről azt kell tudni, hogy Dukay, igenigen, úgy ám. Ő a nagy és okos báty. Egy igazi bika. 31 éves, tíz évvel ezelőtt volt egy igen komoly két évig tartó kapcsolata. Egy lánnyal, egyébként. Hát és ő volt böriben, mert teljesen véletlenül belecsöppent a drogkereskedelembe. Megpróbálom elképzelni a jelenetet, Gergő reggel elindult otthonról a kisállatkereskedésbe, hogy a teknős szemgyulladására cseppeket vegyen, és egyszercsak, hogy, hogy nem azt vette észre, hogy nála van hatezer extasy tabletta, hát ez meg hogy került ide, ki érti ezt? Öt és fél év fegyház, jó magaviselet, hát persze, rengeteget változott és megtanulta értékelni az apró dolgokat. Előveszem a papírzsepit és letörlöm a meghatottságtól csordogáló könnyeimet. Hát sűrű három perc volt, bólogat komoly arccal Balázs, nem kérdés, hogy a bezártságot bírni fogod. Meg az sem, hogy ki kerül be, ugye. A fiúk aztán véleményt mondanak egymásról, azaz egymást ekézik, kénytelen vagyok Gergővel egyetérteni abban, hogy Viktor szürke egyéniség, Beló meg kicsit túlspilázza magát. Nyomjunk Gergőre, mondja Gergő. Ezután rögtön drámai pillanat következik, Balázs lezárja a szavazást. Valaki pillanatokon belül VillaLakónak mondhatja magát, lássuk, ki az első VillaLakó! VBG vagy GBV?

Mutassuk már meg, mert Balázsnak már az első adáson elmegy a hangja! Gergőő!! Nahát, micsoda meglepetés, Gergő búcsúzik az öt legjobb barátjától, a többiek sajnos nem tudtak eljönni, aztán fogja a bőröndjét, mi meg felkészülhetünk az újabb csapásra, ma a Szenvedélyes Nők beszavazóját követhetjük nyomon, mit mondjak, alig várom, fogadjunk, hogy lesz pucsítás valami extrém helyen, gondolok itt egy esztergapadra, meg zsinórtanga, és az elmaradhatatlan önmagam adom a Villában.

Címkék: vv5
649 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:58:48

ha meg rajtunk egyik se.

dr. gernika 2011.09.13. 23:00:42

Ez a fekete ribi VV4 Zsuzsira emlékeztet.

kékdelfin 2011.09.13. 23:01:25

Bammeeg, lefagyott az IQ-m! Akurvamindenitnekije!

basaja 2011.09.13. 23:01:31

azt a mindenit...4 ilyen ostoba libát...jaj nekünk

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:01:37

Egyik beszéd kínosabb, mint a másik...
Beát meg nyakonbasznám, olyan idegelő hangja van.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:02:09

Edina vajh ilyenkor szégyelli, hogy ez a testvére?

dr. gernika 2011.09.13. 23:02:27

Beja kiugrott a képből.

Lilunak nem áll jók az irónia.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 23:03:06

Elnézést kérek a látottakért és hallottakért a női nem nevében.

Drogon 2011.09.13. 23:03:36

Kabbeának olyan fura a fogberendezése.

Ildikó most parodizál?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:04:17

az kurvára érdekelne, hogy ezek a nálam 9 évvel fiatalabb lányok mi a tökömért néznek ki velem egykorúnak?:D:D:D

SororFormoza 2011.09.13. 23:04:28

@genevieve:

Koszonet a filmert. :)
Jo ejt!

kékdelfin 2011.09.13. 23:05:42

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Mert lehet, hogy már volt plasztikai műtétjük.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:05:56

@sogeking: a Panticsin Bea.hupsz, PB-nek megfagyott a pofija,ezért megérte megnézni!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:06:17

jéééé...kabbea rápacsált.

Drogon 2011.09.13. 23:06:25

Nu. Disz is rilli a szörprájz.

Mondjuk a név már kötelezett.

sogeking 2011.09.13. 23:06:45

most nem tud gondolkodni :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:07:20

Pászkálnak hívják az öccsét?én kérek elnézést.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 23:07:34

dukai regina barátnőjének testvérét majd bejuttatják mellékvágányon, nem kell félni.

Jól jegyezették meg ezt a képet a bekerült csajról, mert fél évig macinaciban, zsírós hajjal, szar sminkkel fogjuk viszontlátni.

Drogon 2011.09.13. 23:07:36

Seherezádé amúgy szerintem VVZsófika Reloaded.

Hurri Kán 2011.09.13. 23:07:39

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Mert te különlegesen jól tartod magad, azért. :)

fran7 2011.09.13. 23:07:46

@utcai_arcos: Várd ki a végét. Jerzy barátunk se jutott be mégis második lett.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:08:41

Jézus, ez a Márk gyerek volt valami VeledValó-ban vagy miben, ott előadta,miért ő lenne a faszagyerek...

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:08:53

@fran7: beücsörögte-dadogta magát a döntőbe.:D

2011.09.13. 23:08:55

Na kössük fel a gatyát, ez semmi nem volt a holnapi Márióhoz képest.
Asszem tényleg el kellene kezdenem a fogadásokat pénzben...

fran7 2011.09.13. 23:09:36

Lehet a tv2-ős öregasszonyok azt hitték, hogy akkor már a reteken is nézhetik Seherezádét. Este is látni akarják.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:10:06

@fran7: na ok, de ITT pont a másik csajnak jöttek gyanussan kevés számról az ösömösök, csak a nép azt mondta, na ezt NEM.

Hurri Kán 2011.09.13. 23:10:43

A szűzek mikor jönnek?

nathalie 2011.09.13. 23:10:46

14 kategória van és valahol olvastam, hogy 15 fogkefe volt a villába (ilyeneket tudok a vv-ről!). Szóval valakit még benyomnak. Remélem lesz egy csöves kategória és beszavaznak egy hajléktalant közéjük.

Meridian74 2011.09.13. 23:10:56

URAMATYÁÁÁM!

Tegnap elaludtam, kicsit késve kapcsoltam be a TV-t, akkor ép a harmadik delikvens maygarázta hoyg ő börötnviselt, de ezt büszkén(?) vallja, hoyg ő bizony eztis már megatapasztalta... kb 1,5 perc utámn így kiis kapcsoltama TV-t egyrészt nem vagyokkíváncsi köcsög bűnözőkrer, másrészt meg ebből a monológból már tudtam, hogy ez a rovott múltú egyén az RTL favoritja. Ezekután úgy gondoltam nem nagyon fogom követni a műsor, pláne nem szavazgatni is. Köpjetek le, de a VV4-ben minden műsorban szavaztam egyet, Alekosz esetén 2x is, mivel érdi ő is mint én. Gondoltam talán nyerek én is valamit, ha meg nem akkor is legalább egy városombélinek segítek.

De a mai műsort - ezt viszont az elejétől szemléltem végig - aztakurva mijjjez??! van ezeknék pénzéhesebb megjátszósabb kurvák a világon? Sztem egy sincs felkiáltásokkal ültem végig, és döbbenten konstatáltam, az RTL-nél elgurult valakinek a gyógyszere... ez egy híg fos, trágyalé eza műsor.

Asszem csak itt fogom követni a műsort, már amennyiben a posztoló ezt végig bírni fogja, hányással vagy nélküle - itt legalább tudok nevetni az egészen, de a műsort nézve .... ehhh nincs rá megfelő fogalom, szó, borzalmas szar emberek borzalmasan gyenge alkotása ez.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:10:58

igazából bármelyik irritált volna, most ez a Hererázó fog irritálni, mert ő jutott be.

fran7 2011.09.13. 23:10:59

@utcai_arcos: Az X faktorba is jutott a Belevaló remek embereiből és még tovább is jutott.

dr. gernika 2011.09.13. 23:11:18

@Hódos Hajnalka: Ezektől én is elhatárolódom.

sogeking 2011.09.13. 23:11:57

@utcai_arcos: túl zárt volt a ruhája, amúgy sipítozásban és a mutogatásban elég jó teljesítményt nyújtott

Meridian74 2011.09.13. 23:12:16

Uhhh... fogalmazni sem tudok, annyira elborzadtam...

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:12:42

@sogeking: maunika-kompatibilis volt eléggé.csak több foggal.

mézescsók 2011.09.13. 23:12:47

Most tértem magamhoz a műsor után.
Jézusom!

Hurri Kán 2011.09.13. 23:14:36

Melyik jutott be végül?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:14:37

@gernika: és én is.
Megalapítjuk az Elhatárolódók Kategóriát?

sogeking 2011.09.13. 23:14:55

@Ayesha/Scotch neat, please!: azt meg lehet oldani, Pandora is a fogszabályzója miatt volt szimpi..

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:14:55

@fran7: nee,tényleg?melyik?bár az elsőt nem láttam.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 23:15:46

@mézescsók: én még nem.
MELLÉM EGY OLYAN PASI KELL, MINT NORBI, ÉS NEM EGY PAPUCS!!

Meridian74 2011.09.13. 23:18:00

Néztem a műsort, de annyira leblokkolt a látottak, hogy nem tudom ki jutott be... :D

Melyik műluvnya ment be végül?

fran7 2011.09.13. 23:18:32

@utcai_arcos: A másodikban volt. Vésztői srác indokolatlanul nagy dekoltázzsal.

Albino Vernyul 2011.09.13. 23:19:16

I love Eva.. Ezek utan minden lehet... A csillagok kis pottyok egy troll segen, Viktor meg sohasenem hazudott, a fold belsejeben oriasi hernyok elnek, es mikor bofognek, akkor van foldrenges, a zold kis emberkek itt elnek 1 millio eve, es ok is nezik a VV-t... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Akármi Áron 2011.09.13. 23:19:20

@gyvy: rosszul tudod, én sosenem mondanék ilyet))) mindenki követ el megbocsátható botlásokat:DD Még én is!:)

@nosce: mindennek a sava-borsa a fűszer, így igaz. Hát tudtam, hogy a szakma kiváló mesterével állok szemben:)))

Ilyen mély, belső nyugalommal térek ma a gömbölyödésre úTTyára, na.

(ez a szenvedélyes nők kategória is tömény borzalom volt, nincs egy igazi fakanálhoz is értő, dógos, természetes, fifikás menyecske sem ebben az országban??:) Bezzeg az uborkát tudja fogni látszólag...D
Na jó éjt:)

fran7 2011.09.13. 23:21:22

Atért ez a seherezádé sem kispályás. Hazazavrta a csávóját Rómába, mert ő showban akar szerepelni. S Claudio hazament. Mi lehet az ok, indok, amivel erre rávehette?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:21:47

Mindig megfogadom h nem nézem ezt a hülye házonkívült, mert csak felbasz idegileg. Erre megint figyelem:D:D:D

Akármi Áron 2011.09.13. 23:22:22

@Hódos Hajnalka: Sehere XDDDDD Hát lehet így gömbölyödni menni, a fenébe:)))

kékdelfin 2011.09.13. 23:22:27

@fran7: Ment a feleségéhez, meg a gyerekeihez. Az olaszoknál a család az fontos.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 23:22:28

és ez még csak az első kettő, basszus. ehhez még jön márió, a Szűz, 4-5 ugyanilyen primkó plasztiklány, köztük virslivel. Jaj.

dr. gernika 2011.09.13. 23:23:33

@Ayesha/Scotch neat, please!: Megalapíthatjuk, de fenntartom a jogot, hogy a kategóriától is elhatárolódjam. :)

2011.09.13. 23:24:55

@fran7: élete álma, hogy a VV-ben szerepeljen. Ez élete célja. Ezzel küldte haza. Claudijjó megértő, mert biztos neki is vannak álmai. Mindenkinek van egy álma..... :)))

fran7 2011.09.13. 23:24:56

@Kékdelfin: Mennyire igazad van. S a csaj azt hitte, hogy a tanulás miatt nem zargatta.

nathalie 2011.09.13. 23:26:43

@Ayesha/Scotch neat, please!:
azt hittem csak én vagyok az egyetlen, aki felbassza magát rajta. pánikolva kapcsolok el...

Akármi Áron 2011.09.13. 23:27:23

@perpetum: Szilvi meg tiszta VV Zsuzsi, még viselkedésre is.

Na télleg elég volt, mentem, jóccakát mindenkinek!

Talpig Jimmy 2011.09.13. 23:31:05

de sok papucs húzhatta most ki magát :)

2011.09.13. 23:32:21

Hát erre nekem is aludnom kell. Jó éjt mindenkinek!
Holnap folytatjuk a mentális felkészülést?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 23:48:09

Sajnos a csatorna a leginkább agyhalottat rakta be.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 23:53:49

@foxglove: Lesz még belőle cserejátékos!

@perpetum: Talált, süllyed!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.14. 00:07:18

Márió lesz a befutó dumagép szerintem.

A két szőke közül a Bea jobb lett volna játékosnak!

Pacman 2011.09.14. 01:25:52

Nabazdmeg! Van megint vv hogyvolt? Oszt nekem senki sem szólt? Akkor holnap jövök. Vagyis mámma.

Doktor Kotász 2011.09.14. 02:21:18

Hát az az érzésem, hogy nagyon nem villanyozott fel egyik beszavazósdi sem.
A barna hajú nőn szívesebben legelteti a férfiember a szemét. A két szőke nő a végén, amit összekorteskedett magáról, az borzalmas volt. Idegbeteg picsa kategóriába inkább valók lettek volna.

Doktor Kotász 2011.09.14. 02:31:27

@Peter_Cs: Márió az nem dumagép, hanem egy idegbeteg fasz csimpánzintelligenciával. Márha ez az a fasztarisznya kisköcsög, akit tavaly a beledumáló világban (vagy mi a pöcsöm volt a neve a műsornak) állandóan póráz nélkül hagytak garázdálkodni, mint egy szökött cerkófot a bazárban. Nyílván az a csávó fog bekerülni, mert úgy válogatták össze az ellenanyagot, de bent úgy fog összeomlani, hogy öröm lesz látni. Pár napig fogja jártatni a pofáját, és amikor mindenki elhajtja a faszba, befordultan fog a sarokban ücsörögni.

MissX 2011.09.14. 06:59:28

jo reggelt jo reggelt! ereztem, hogy ez a rezade jut be.
kivancsi lennek, hogy hogyan kerult olaszorszagba, mit csinalt ott mikor megismerte a pasijat. lenne egy tippem
(ha ez az esti musorban kiderult volna, szanom banom, de az elso 5perc utam elaludtam. hulye zyrtec)

Spéter46 2011.09.14. 07:16:53

@MissX: A tippedet nyugodtan fixre veheted!
Egyebekben szép reggelt!

csicserierika 2011.09.14. 07:59:59

@MissX: Jó reggel !
Én le is írtam egy nappal előbb a Dukai gyerek, és Shere lehetséges bejutását.
Ma Máriót érzek, pedig küzdök ellene :)

MissX 2011.09.14. 08:02:51

@csicserierika: én is félek, hogy Márió lesz a következő "áldozat" :) pedig már az előző szériás délutáni műsorban is egy szívlapáttal csapkodtam volna fejbe.

csicserierika 2011.09.14. 08:06:51

@MissX: az áldozat mi leszünk :)
Lehet, hogy tudunk rtl-ül gondolkozni ? :)

kitikati 2011.09.14. 08:17:58

Csak én érzem, hogy a műsorvezető színvonala követi a műsorét?

avanivi 2011.09.14. 08:33:21

Jó reggelt mindenkinek !
Abba reménykedtem, hogy az elöző széria véletlen volt és nem jellemző a hülye liba
és a hülye pöcs ,de azt hiszem csak ez a két kategória létezik.

genevieve 2011.09.14. 09:09:05

ahogy elnézem, nagyon jól tettem, hogy a felénél inkább elmentem aludni:-)

elég olvasni a kommenteket és képben is vagyok:-)

lac64 2011.09.14. 09:12:07

@buppi: Nem. Lilu szerintem borzalmas volt, és az előzőn Balázs sem brillirozott.

MissX 2011.09.14. 09:18:06

most megnéztem a tegnapi lányok kortesbeszédét. eddig csak sejtettem, most már tudom, hogy amputálták az agyukat. és most csak nézek ki a fejemből...

Spéter46 2011.09.14. 10:09:54

Meg kéne egyszer próbálni pálinkát főzni belőlük.Hungaricum!
Ne hajtsatok rá: LEVÉDETTEM

BarBwire 2011.09.14. 10:28:06

Duci csajok nem is lesznek? Lilu is lefogyott, és csak gebéket látok a főcímben. Mi lesz a formás bigékkel, angyali külsejű csajokkal?

Albino Vernyul 2011.09.14. 11:13:17

Hehehe..:

VV Anikó hivatalos oldala
Végül Pesten maradtam. Rábeszéltek...Ma megyek haza. Tegnap néztétek a VV-t???? Nekem nagyon furcsák voltak ezek a lányok....XD

avanivi 2011.09.14. 12:11:40

@Albino Vernyul: Ezek a lányok hülye libák,ahogy üvöltözek,az katasztrófa !!

backtoblack 2011.09.14. 12:41:44

Ez nagggyon jó írás volt!!! Köszi, várom a kövekezőt!!! :D

backtoblack 2011.09.14. 12:57:21

@utcai_arcos: azt hát, meg egy fogszabályzót a pofájába! :D

XCat 2011.09.14. 20:35:54

@BarBwire: Jah, valaki fogja már le a Lilut, és etesse meg. Már olyan szerencsétlen, mint egy csontváz. Ezeknek ez előírás?

XCat 2011.09.14. 20:37:47

Herezádénak meg olyan hangja van, mint egy sziréna. A fiúkat nem láttam, viszont ha a Gergő 5 évig fegyházban volt, akkor lehet hogy beszavazzák az ottani férjét is.

beacska 2011.09.16. 11:07:04

sziasztok régiek és újak!
jó napot, jó szurkolást mindenkinek!!

Béna voltam, csak ma találtam meg a bejegyzéseket, úgyhogy most pótolok...

Beló filmjét látva a férjem ezt mondta:"hát ha ezt a f*szságot akarod nézni fél évig minden nap, elválok!". Láttam a szemén, hogy komolyan gondolja, úgyhogy azóta a kisszobába nyomorgok :((( ;DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 12:59:00

@beacska: szia beacska, ha kell, összedobunk neked egy fülhallgatóra is. ööö...fejhallgatóra? :))
süti beállítások módosítása