Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5761-5762

2011. augusztus 31. 12:00 - dj Zax

Akár egy spagetti westernbe, úgy cseppenünk bele az aktuál epizódokba. Aranyrudakról van szó – mondjuk ez alapján még Maya Gold aranyozott vibrátorára asszociálnék – de inkább ebbe van fektetve Zsolt pénze egy bécsi trezorban. Zsoltnak azonnal kell a pénz, Klaudia kölcsönét valahogy meg kell váltani, mer nem szívunk vele egy levegőt. Szívjon gázt a vén kígyó. Legyen is a neve Ká. Ha Zsolt nem akar a sütőbe kerülni, Lindát vagy Zsófit kell küldje az aranyért. A két áldozati báránykának szánt IQ fighter kölcsönös natúr reggelit mutat be. Zsolt tuskó lett, igazságtalanság vagyon, de hát azé az mégse járja, hogy Ká kígyó adott kenyérre... Közben Magdi anyust sem szégyenlő Vilmos lépett elő a Mátyás-tér hírmondójává. Ennek a címnek a birtokában már indokolt csengetni Kingánál, ahol be lehet fújni Szabit és Gézát. Kingának leesik a sajtos tallér, Szabi ezek szerint tudja, hogy Géza szorosabbra fűzte a lyuk-sógorságot a tegnapi szeánsszal. Na most mi lesz? Meglássuk.

Juli bénázik az iratokkal, újabb remek alkalom arra, hogy Attila odabokázzon hozzá, hiszen tele a lakás, a bohóc meg polírozatlan. A közös bajt Zsuzsának hívják, ideje összeesküdni. Juli kínja az hogy Nóráék lakásában kettesben találta az András Zsuzsa párost. Kétszer kellett becsengessen mire beengedték. Juli! Akkor ezek szerint te vagy a postás! Az mindig kétszer csenget! Közben Zsuzsa önti ki a szívét Nórának és Andrásnak. Márpedig ő elmegy. Tönkre. Mindennek az a Postás Juli az oka aki kétszer csengetett, mert múltkor is kard ki kard jött, oszt asse tudtam mit tegyek...- kavarja a szart. Hova is mennél kérdi András jóstehetséggel megáldva.... hát persze hogy sehova. Katához Londonba nem megy, Danihoz nem akar, mert annak így is van baja elég, lóvé nincs, tehát ha ezt meg eddig is tudta, akkor ez egy műbalhé kérem szépen és Postás Juli szanálásáról van itten szó. Végül Nóra vágja oda az élest: Juli csak ne csengessen, Zsuzsa marad.

Kingácska Szabit kajtatja a Rózsában, nincs meg, megy a beosztásáért. Vili bácsi kunyerál egy kis sós mogyit... ez is ékes bizonyítéka annak, hogy vén kecske is megnyalja a sót... Zsuzsa a pultnál rendel tojásos tonhalas szendvicset....A pultos srác izomból rávágja, hogy Hányat...? Hát ezzel egyet értek...Hányat. Még egy jó rokfortos lazacos szendviccsel lehetne fokozni az indulatokat, de köszönjük nem kérjük. Zsuzsa elkapja egy szóra a – az önmagát Rex-ben verő - Bandikát, mondja neki, hogy hááát a János így meg úgy... na oda se köll visszamenni. Bandikát nem rázza meg a hír. Vili bácsi kagylózik rendesen, nem akar indiszkrét lenni, de szerintem az. Érdeklődik Bandikánál a családi állapotról, hogy: Te Bandita, isztok ti rendesen? Bandika meg meséli a Jánost. Vili bácsi jegyzetel a szürkeállományba, ez az info még fel fogja ütni a fejét ittenék.

Megjelenik Zsolt egy nagy virágcsokorral, reméljük ez nem Géza tegnapi virága Magdi anyus sírjáról. Klaudia fogadja a virágot, de Zsolt elhúzza: nem a tiéd Ká kígyó...Miért? Pedig jó volt a vacsi sziszegi a táskás szemek alól.. Legközelebb a szipirtyó lesz a vendéglátó, hogy ne legyenek ittenék szervezési költségek... biztos Zsolt a virágcsokrot is hitelre vette – mondja ő. Pláne...CHF-re. Zsófi magassarkúban és kimenő ruhában fejti a szakácskönyvet, ananászos pulykamellre gyúr, Zsolt megérkezik a csokorral, átadja és beismeri, hogy hülye volt... ja és nem mellesleg el kellene menni Bécsbe az aranyért... Zsófi fél az uzsorásoktól, meg a gyilkosoktól, ezért Bécs stornós, marad a tapolcai tavas barlang... hidd el Zsolti, az is nagyon szép...

Géza és Kinga összefutnak, az amnézia-fétis királyának költözni kell azonnal, különben megy a ruhája a pokol tűzére. Eközben Aliz körömlakkal photoshop-polja a vörös rózsákat, én mondom, tud valamit ez a lány. Hé Aliz! Zsolt nem nálad vett virágot? Csak kérdezem... Luca jól látja ez csalás, de Aliz szerint ez egy új üzleti modell. Olyan made in Hungary. Megérkezik Kinga. Szabit keresi, mire Aliz rákérdez: Elmúlt az amnesztia vagy mi? Az bazmeg, amnesztia! Ennek a nőnek annyi esze van, mint egy hintalónak. Kinga próbálja magyarázni a bizonyítványt, hogy össze volt kavarodva, meg asse tudta hol van, se nem látott, se nem hallott... És Aliz, a vonatfütty egyszerűségét megszégyenítőleg kommenttel, hogy ilyen már neki is volt...amikor berúgott.... de végül is a két dolog egy és ugyanaz.... Hát szerintem ha teleporttal mész haza, attól még nem felejted el kivel dugtál utoljára.... de ízlés dolga... Lényeg, hogy Szabi azonnal tudja meg, hogy Kinga egyszer és mindenkorra végzett Gézával. Aliz lájkolja...

András az irodában fogadja Zsuzsát, aki megint kavar mint a fagyi gép. Állást keresne, mert szerény az eklézsia, ezért András segítsen neki kiszámítani, mennyi pénzből jön ki Zsuzsa meg Bandika... mégiscsak ő volt okosabb matekból. Persze, meg mélyebb a hangja. Persze hova mennének máshova mint Andrásék üres lakásába, hiszen Juli úgy is Attila irodájában van, gyerekek meg szanaszét. Attila rákérdez Nóránál, ugyan Zsuzsa mikor húz már el a vérbe, de sajnos Nóra legjobb barátnője, így azt nem lehet. Lehet hogy még hetekig itt lesz. Attila orra, töke egy irányba lóg, de legalább Nóra szereti, epekedés, ölelés, egy csepp könnyet elmorzsoltam a szemem sarkában...

Na de jön is haza balfasz Szabi, akiért Inga-Fingácska már tűvé tette az egész Házat.. Haja a Leningrád Cowboys-ot megszégyenítően úgy áll, mint aki háttal ült a kabrióban. Aliz közli, hogy Kinga amnézizéje is elmúlt.... Mi van? Egyes, leülhetsz. Azért a pletyka gép beindul – még jó hogy nem vagyunk napon, barnulna a nyelve – mondja, hogy Géza kihasználta Kingát és már Kinga is tudja, hogy Szabi az igazi, illetve már ki is rakta Géza szűrét. „ De azért még előtte lefeküdt vele” – üti fel Szabi az adu ászt. Hát persze Szabikám! Büdös kurva ez mind... Aliz megint jön az állati bulival, ami után után asse tudod ki mellett ébredsz... Segíts már Aliz egy kicsit... Hol vannak ezek a bulik?

Géza hazaköltözik Pancser Lacihoz. Szabi felkeresi ex amnéziás Kingát, aki a kitisztult képről beszél. Sorry, mea culpa meg ilyenek...végül lenyalják egymás fogkövét, így kell ezt Szabikám! Profi munka. Peti a szobafogságról panaszkodik Vili bácsinak az udvaron. Sötét középkor van ittenék. Iskola, könyvtár, mobilmegvonás és internetstop.Ezt a vén faszt minden érdekli? András és Zsuzsa épp a zsebpénzt számítják, Bandi a nyári tábor és a külön angol miatt vagy a karatéról vagy a kosárlabdáról le kell mondjon. Még jó, hogy a Rex ingyen van a Rózsában. Zsuzsa közben a csődbe ment életéről értekezik, a vége gyámolítás, meg András a jó ember, talán ő a pápa is, mert hogy meg kell csókolni a kezét. Peti az ablakon keresztül csekkolja mi folyik oda bent. Kinga és Szabi egyeztetik a helyzetet. Márpedig itt erőszak történt állítja Szabi és mindenképpen hívja a rendőröket. Pedig Kinga is akarta a szexet, az amnézia miatt nem is emlékezett mikor dugott utoljára, de ez most mindegy. Szabi ezt jobban tudja. Amnéziás nőt gerincre vágni igenis nemi erőszak! Kinga védi Gézát és már azt se tudja kit szeret. Az klassz. Szabi már csomagol is. Hello!

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi9 2011.08.31. 13:44:45

Ez már nagyon bejövős volt. Több hangosan felröhögős rész, ezért gratula! Azt kiemelném hogy az elmúlt összes évadban nem szerepelt ennyit a pultos Gábor, mint most. De érthető okokból, mondjuk:) Zsuzsát pedig stílusosan csak fel kéne robbantani, ha már ez olyan jól megy a Berényi kft-nek. Csak előtte rohanjon bele a Miki.

sapka 2011.08.31. 13:45:22

ez jó:
However, it's not as bright as a US million-dollar production, but way better than any Mexican, Brazilian or other usual latin title.

Not to mention it is produced in a country that once fell under the red hammer, and this picturesque really shows the changes occured since. But really. And the chix are just hot.

So, it worth watching a couple times, (but not at all times;)

IMBD-n a barbárok köztről.

JanCsi 2011.08.31. 14:12:00

Szép volt. Keep up with the good work!

Johnny336 2011.08.31. 14:26:19

Vajon Kinga bekapta a legyet Gézától? Abból lenne ám a cirkusz! :)

dj Zax 2011.08.31. 21:43:27

@mézescsók: A 4. képen a szöszi, aki körömlakkozza a vörös rózsákat egy kislány (Luca) és egy majom (Maki) társaságában. :-)

Vörös Szonja, a tetovált lány 2011.09.02. 04:10:18

Kabriós/Leningrad Cowboys-os utalásnál félrenyeltem a kávét :))
süti beállítások módosítása