Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x08 - Night on the Sun

2011. augusztus 05. 09:00 - Hoppancs

Sookie iszonyúan vérfagyasztó sikolyára összeszalad az egész társaság. Bill búvalbélelt tekintettel szólongatja nőjét, Alcide morog, a többiek pedig röviden megvitatják, hogy vajon mi számít jobban: az, hogy Bill megmentette Sookie-t, vagy a tény, hogy előtte majdnem végzett vele. Jasonben az agykárosodás gyanúja is felmerül húgának zavart arckifejezése láttám, de a lány végül kinyögi, hogy kettesben szeretne maradni vámpírjával. Tara támogatását nem nyeri el az ötlet, de végül kénytelen a többiekkel együtt elhagyni a szobát. Sookie szakít, mert most először tényleg úgy érzi, vérszívóval járni talán mégsem akkora buli, Bill pedig nem nagyon tud vitatkozni az érvekkel. Mindkét fél pityereg, mert szeretik egymást.

Talbot nyafog, mert a gyönyörű otthonában az utóbbi időben emberek trancsíroztak vámpírokat és vérfarkasokat, ráadásul most még Sophie-Anne is beköltözik. Russell gyengéd arctapizással nyugtatgatja, majd közli, hogy amúgy megölte a Tanácsost. A komolyabb hajtépés és birziborzi kibontakozását Eric bejelentése akadályozza meg, aki közli, hogy Debbie várja a királyt. Russell lenéző mosollyal hallgatja a nőstényfarkas őrjöngését, majd útjára küldi. Erickel kettesben maradva előkerül a bizalom kérdése, mivel hogy a viking egy uralkodót már elárult, ami érthetően nyugtalanítja Russellt. Rövid habozást követően Eric bevállal egy kínos térdre borulást, meg egy kézcsókot is, miközben új parancsolójának nagyságát méltatja. Mindent a bosszúért!

Arlene visítva ébred rémálmából, melyben meglátogatta gyermeke valódi apja, Terry vigasztalja, mert még semmit sem sejt. Bill bánatában el akarja zavarni a hazajöttének örvendő Jessicát, de a lányt nem olyan egyszerű lerázni. Zokogva közli Billel, hogy nem akar egyedül lenni, különben is, jó lenne, ha teremtője megtanítaná, hogyan kontrollálja magát. Mondjuk ezzel mostanában utóbbinak is voltak gondjai, de nála jobb oktató most nem akad. Bill kénytelen rájönni, hogy lett egy örökbefogadott lánya, vagy mije. Alcide érzelmesen igazgatja Sookie haját, de továbbra is a vendégszobában alszik. Jason felhúzza magát, amiért Sookie nem akar vádat emelni Bill ellen, ráadásul gondolatban majdnem lebukik korábbi rosszasága miatt. (Emlékszünk, ugye? Eggs agyonlövése, meg ilyesmik.) Sookie nem örül, hogy öccse titkolózik, és bosszúra készül agyaras ex-kedvese ellen.

Tara még nem kész rá, hogy a Franklin-incidensről beszéljen, de legalább azt már tudja, hogy élni akar. Melinda bűnbánó kutyus képében ugrik be Samhez, majd könnyes búcsút vesz fiaitól. Előtte még szeretné lehúzni a nagyobbik gyereket némi készpénzzel, majd jó koldus módjára kevesli a kapott összeget. Több azonban nincs, húzhat el a fenébe. Tommyt azért megviseli ez az egész. Tarát a néhai Franklin lepi meg erotikus álom keretében, Lafayette-et pedig bolond anyja, ő viszont a valóságban. Sookie és Tara napfürdőzik, közben jól összevesznek Billen, csak a szokásos. Jason megint Rambóba készül átmenni, de mielőtt belemelegedne, befut Crystal, és a kocsiját kéri, szemén jókora monokli.

Arlene Hollyval, az új pincérnővel tárgyal, aki nagyon laza, nem aggasztja a Merlotte múltja, és még azt is kitalálja egy perc alatt, hogy a vörös kolléganő terhes. Tara már kevésbé nyugodt, láthatóan terápiára szorul. Crystal elmondja, hogy vőlegénye azért mosott be neki, mert bevallotta, hogy mégsem akar hozzámenni, majd el akar húzni, de Jason nem engedi, inkább megcsókolja, aztán tovább is megy. A mama szökése remek apropó arra, hogy Lafayette és szörnyen gáz barátja, Jesus újra összefusson. Nincs idejük sokat lelkizni, mert Ruby Jean késsel hadonászik, közben azt bizonygatja, hogy ő márpedig nem őrült. Láttuk már hatékonyabb módját is ezen állítás igazolásának. Jesus végül ügyesen lenyugtatja.

Eric elkapja Hadleyt és ellentmondást nem tűrő hangon követeli, hogy adjon át egy üzenetet az unokatesójának. Sookie eközben kénytelen elbúcsúzni a daliás farkastól, mert Alcide-nak dolga akad Debbie-vel és az ő féktelen tombolásával, ami immár a férfi családját is érinti. Sookie nem akar menekülni, inkább otthon várja Russell csapatát, Bill majd úgyis megmenti, ha szükséges. Alcide mutat némi szkepticizmust, de aztán elmegy, miután váltottak pár kétértelmű pillantást. Tommy nem siet megszerettetni magát a Merlotte vendégeivel, Hoytot rögtön a legérzékenyebb pontján támadja, közölvén, hogy szálljon le Jessicáról, mert annak igazi férfi kell. Sam elejét veszi a bunyónak, és félrehívja az öcsit, akinek még meg kell tanulnia, hogy az emberek közt nem illik harci kutya módjára viselkedni. Azt javasolja Tommynak, hogy gondolkodjon el a jövőn, főiskola, ilyesmi. A kis pitbull húzza a száját.

Jessica és Bill együtt edz, pihenésképp egy kis lelkizés is becsúszik. Jessica nem akarja elhinni, hogy Bill és Sookie közt mindennek vége. Mi sem. Sookie is épp ezen elmélkedik, mikor Hadley megérkezik hozzá, és rögtön a Nagyit keresi, nem tudván, hogy ő már az első évadban meghalt. Némi szomorkodás után átadja Eric üzenetét, miszerint Russell jön Sookie-ért, és Billben ne bízzon. Ezután sírva elszalad, de Sookie azért hallja, amint arra gondol, az ő hibája minden, amiért beszélt az különleges rokonról. Talbot nagyon buzisan hisztizik, és már a viking koronát dobálná, mikor Eric közbelép. Felajánlja, hogy majd szórakoztatja a férjet, amíg Russell elmegy telepata vadászatra. Talbot kislányosan elmosolyodik, Russell megköszöni a segítséget.

Crystal elmeséli, hogy régebben az volt a dolga, hogy fincsi metamfetamint főzzön, most meg nem tudja, mihez kezdjen. Jason kész rá, hogy tenyerén hordozza a csodás leányzót. Sajna utóbbit nagy erőkkel keresik az „övéi”, akik már a Merlotte-ban járnak. Már épp kötekednének Sammel, mikor jön Tommy, elvégre ebben ő a specialista. Nem lesz nagyobb balhé, de a kockafejű főnök közli, hogy ha kiderül, hogy Sam mégis tud valamit Crystalról, visszajönnek, és lesz nemulass. Jason győzködi Lafayette-et, hogy a drog rossz, értem? Közli azt is, hogy nem szeretné, ha a barátjában lévő energiák nem jó irányba fordulnának. Lafayette védekezik, mert nem olyan könnyű leállni az üzlettel, aztán egymásnak esnek.

Talbot unja a társasozást, és szeretne a lényegre térni Erickel, ami meg is valósul. Jason találkozik a sötétben egy patkányt, vagy ki tudja mit marcangoló „személlyel”, majd Crystal kedves ismerősei is megtalálják. A fiú puskával hadonászik, és megint beveti a zsaru vagyok dumát, ami nem ijeszti meg túlzottan rosszarcú ellenfelét. Debbie Sookie-t, két másik farkaska pedig Billt lepi meg szerény hajlékában. Utóbbi helyszínen Russell is tiszteletét teszi, és Jessicát megragadva kívánja Billt Sookie átadására kényszeríteni. Miután ez nem jön be, magát Billt dolgozza meg egy ezüstsarkantyúval. Sookie keménycsajos verekedés után felülkerekedik Debbie-n, Bill viszont nem áll ilyen jól. Russell nagyban rugdossa, és ki tudja, hogyan végződne a dolog, ha Eric nem döfné le előjáték közben a jó Talbotot. Russell megérzi a bajt, és sokkos állapotban elhúz. Bill és Sookie szakításról vallott nézeteit heves szex kíséretében vizsgálja felül, Jessica farkasvért lakmározik.

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása