Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x07 - Hitting the Ground

2011. július 19. 09:00 - Hoppancs

Lorena nem sokáig élvezheti Sookie szerinte is ízletes vérét, mert Bill utolsó erejével elkapja a nyakát egy ezüstlánccal, szerelme pedig rövid habozás után végez a hatástalanított vérszívóval. A szőkeség ordítására helyszínre érkező Alcide és Tara nem szívesen, de segít becsomagolni az ájult Billt, a megpróbáltatások azonban csak most kezdődnek igazán, beállít ugyanis a pisztollyal hadonászó Debbie. Sam egy elhagyatott vidékre érkezik, ahol szembe is kerül az első akadállyal, egy vén cowboy személyében. Az illető nem akarja bevenni, hogy a konszolidált külsejű férfi tényleg szeret hobbiból kutyaviadalokat nézegetni, és a kedélyes társalgás puskával fenyegetőzéssé fajul. Sam kénytelen elhajtani.

Sookie semmi biztatót nem olvas ki a Bill megmaradt vércseppjeire ácsingózó Debbie gondolataiból, sőt. Úgy tűnik, a szakadt ribi nem viccel, tényleg bosszút akar állni falkatársai haláláért. Alcide ártatlan tekintettel próbálja egykor szerelmükre emlékezetni, de a csaj tovább üvöltözik, és az ex szemére veti, hogy még egy nyamvadt farkaskölyköt sem akart neki csinálni annak idején. Tara telepatikusan kéri Sookie-t, hogy terelje el a szédült nő figyelmét, hogy ő meg jól lenyomhassa. Némi unszolásra a szöszi be is veti leghatékonyabb fegyverét, a sikolyát. Debbie félrenéz, Tara támad, Alcide pedig lazán szétlövi a frissen érkezett Cooter fejét. Gyanítjuk, hogy Debbie bosszúvágya ettől nem fog csitulni. A dráma tetőfokára hág, Alcide fegyverrel tartja sakkban Debbie-t, a többieket meg kéri, hogy menjenek előre, majd ő is csatlakozik. Debbie megígéri, hogy ha Alcide nem öli meg, mostantól a sarkában lesz, és le fogja vadászni. Lám, Alcide-nak is meglett a maga Lorenája.

Sookie-nak Bill pakolászása közben még marad energiája Tarát cseszegetni, amiért nem akarta megmenteni a kedvesét. A kis csapat sikeresen elhajt Alcide furgonjával, közben némi állatgázolás is történik. Jason depressziósan sóhajtozik, de Hoyt javaslata felvidítja, miszerint be kéne néznie a börtönbe az általa elkapott drogos fickóhoz, hátha ő tud valamit a csodás Crystalról. Megérkezik Summer, Hoyt frissen beszerzett nője, aki máris komoly pozíciót kíván elfoglalni a fiú életében. Ennek szellemében hozott sütit is. Hoyt nem túl lelkes. Sophie-Anne lefokozásának mi sem lehetne ékesebb bizonyítéka, minthogy egy szűk kalitkában üldögél, miközben Eric Hadley vérének teljes kiszívását helyezi kilátásba arra az esetre, ha a bukott felség nem akarná elárulni, miért is érdekli őt annyira Sookie. A nő nem akar vallani, de a mély harapásoktól megtört Hadley megsúgja Ericnek az igazat. A viking nagyot néz.

Sam kénytelen harcikutyává változva felkínálni magát a bunkóknak, akik szépen be is fogják. Sookie a totálisan kidőlt Billt szólongatja, majd utolsó lehetőségként felvágja a karját és a kábult vámpír szájába nyomja. Bill annyira magához tér, hogy szabályos lakomát rendez Sookie-n, és már nem csak a karján. Elég durva, de a szerelem áldozatokat kíván. Jason előkapja majdnem-zsaru énjét, és megkezdi az érdeklődést a fogvatartottnál, aki nem mellesleg Crystal unokatesója. A fickó hajlandó mesélni, ha kap némi cuccot, a börtönelvonó ugyanis elég rosszul működik. Mielőtt Jason érdemi választ adhatna, befut Andy és elküldi autót mosni.

Tara úgy érzi, ideje ránézni Sookie-ra, és milyen igaza van. Amikor meglátja, hogy Bill remekül van, a barátnőjét viszont félholtra csapolták, kivágja a vámpírt a járműből. Bill – aki nem fogta fel, mit tett – kénytelen egyedül megoldani a tűző nap okozta problémáit. Sam a szelíd kutyust alakítja, hagyja hogy megjegyzéseket tegyenek rá, de mielőtt újdonsült „gazdija” bezárhatná, visszaváltozik és leüti. Sookie – aki kb. háromszor annyi vért vesztett, mint amennyi volt neki – elég szarul van, rohannak is vele a sürgősségire. A transzfúziótól viszont rohama lesz. A doktornő közli a sírdogáló Tarával, hogy nincs mit tenni, Sookie-nak úgy tűnik, nincs vércsoportja, és semmit sem fogad be.

Kezdődik a viadal, Melinda bátorítja fiacskáját, aztán izgul ezerrel. Épp időben érkezik Sam, akinek sikerült riadóztatnia a környéket a kutyusok kiszabadításával, most pedig öccse ellenfelét is elzavarja. A szülők csodálkoznak. (Mondjuk, megnéznénk, mit művelnek majd a környékbeli óvodákban a frissen elengedett harci ebek, de ez már nem Samék baja.) Tommy végre hajlandó otthagyni defektes őseit és Sammel tart. Jason épp Lafayette-et akarja rávenni, hogy passzoljon neki némi metamfetamint, mikor Tara hívja, hogy Sookie kómában van, és oda kéne mennie. A lány már eléggé odavan, lassan szervdonor státuszba kerül, Jasonék sírnak felette. Eközben valami nagyon nyálas helyre álmodja (?) magát, ahol minden csupa virág, madárcsicsergés, és tündérszerű lények ugrándoznak. Egy Claudine nevű nő fogadja, aki úgy viselkedik vele, mintha ismerné, pohárba töltött fénnyel kínálja, majd táncikálnak. WTF?

Lafayette szépeket mond, közben Sookie utazása folytatódik. Claudine kéri, hogy maradjon ott, és azt mondja, a lány szüleit nem a víz ölte meg, ahogy ő korábban gondolta. Mielőtt kifejthetné, jön a sötétség, mert Bill megérkezett a kórházba, és segíteni szeretne. Mindenki visszamenekül a tóba, Claudine kéri Sookie-t, ne hagyja, hogy Bill ellopja a fényét, majd ő is eltűnik. Jason megengedi, hogy Bill vért adjon Sookie-nak. Közben visszatérünk a Tanácsoshoz, aki még mindig Pamet kínozza, ezúttal ezüst fülbevalót készül a szemhéjába szúrni. Eric jókor lép közbe, és Sophie-Anne is vele van, aki már nem tagadja a vádakat. Russell viszont ennél is jobban meglepi a Tanácsost, közli ugyanis vele, hogy nem ismeri el a jogait és azoknak hatalmát, akiknek jelentget. Sőt, ki is nevezi magát az új nagyfőnöknek, majd rövid úton elintézi, hogy a Tanácsos kerüljön Pam helyére.

Sookie magához tér, Bill jelenlétét viszont jókora visítással nyugtázza. A Tanácsos némi nyomásra összeadja Russellt és Sophie-Annet, utóbbi mérsékelten örül. Russell nagyon belelendül annak hangos taglalásába, miért is kell átvenni a hatalmat az emberektől, majd lecsapja a Tanácsos fejét. Hopszika!

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása