Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x16 - Újra a műtőben

2011. június 20. 10:00 - Hoppancs

Az ágyban pucéran pózoló Lexie-re új szexpartnere helyett Shep nyit rá, támad is nagy sipítozás. Meredith a dolgok állását látva arra figyelmezteti húgát, hogy Alex most finoman szólva nincs érzelmileg megközelíthető állapotban, úgyhogy ne élje bele magát. Lexie váltig állítja, hogy ez csak a testiségről szól, nem álmodozik még az egymás mellett ébredésről, házimunka megosztásról. Meredith cinikus mosollyal hagyja el a szobát. Derek napja még el sem kezdődött de már a második párocskát lepi meg ,a hím ezúttal Mark. Yang lelkendezve mesél az artériákat profin tépkedő Teddyről, kedvese aggodalmasan konstatálja, hogy a két nő kezd összebarátkozni. Cristina lazább már nem is lehetne, engedélyt ad Owennek arra, hogy ő is haverkodjon Altmannal. Owen szépen megköszöni.

A mentősök leborítanak egy frissen érkezett fej- és nyaksérült balesetest a hordágyról, ez talán valami új gyógyászati módszer. Arizona kinevezi magát Teddy személyi pszichológusává, és készen áll arra, hogy helyre tegye a kolléganő kapcsolatát Hunttal, önmagával meg a világmindenséggel. Sőt, odáig megy, hogy elhatározza, ők Teddyvel barinők lesznek, amely terv első lépéseként meghívja a tágra nyílt szemű szívsebészt egy hatalmas csajbulira vele, Torresszel és Baileyvel. Altman görcsös mosollyal mond igent. No, de nem csak ezért kereste fel Robbins, hanem – mily meglepő –egy beteg érdekében is, úgyhogy elindulnak csekkolni az illetőt. Alex egy pillanatra megállítja őket, és kap is a fejére, amiért sok évvel ezelőtt meghúzta Callie-t.

Shep, a felelősségteljes főnök nyomatékosan megkéri Sloant, hogy bármily’ bánatos is lánya lelépése miatt, lehetőleg próbálja hanyagolni a gyógyszerészek dugdosását munkaidőben. Richard visszatért, tettre készen, kezében vizeletmintával. Sajna ez a rehabbal jár, nincs mit tenni. Shep nagyon megértő. A betegdobálás nem marad következmények nélkül, megjelenik a színen a jogász, hogy kérdéseivel zaklassa az orvosokat. Cristina örül, hogy kiszabadulhat a karmai közül, és kezelésbe veheti Avery nagyapját, akit Harpernek hívnak, és nem mellesleg hírneves doktor. Yangnek eláll a szava. Mindenki őrülten izgatott, hogy a nagy sebész, akiről díjat is neveztek el, a Seattle Grace-ben szenved.

Harpertől nem messze egy süket nő, és a vele ordibáló lánya műsorozik, és ha ez még nem lenne elég a sztárdokinak, hogy negatív véleményt formáljon a kórházról, megtudja azt is, hogy Ellis már halott, helyette csak egy pót Grey van, aki pofákat vág, Richard meg jelenleg, izé… gyengélkedik. Amint utóbbi megérkezik, Harper elkezdi kedvesen feszegetni, hogy miért is vesztette el főnöki pozícióját. A kutatásra akart koncentrálni, mondja Shep a meggyőző erő teljes hiányával. Remek, közli Harper, akkor azt szeretném, ha Richard műtene, és közben nézhetném is. Derek mosolya nem természetes.

Arizona egy halmozottam szerencsétlen fiúval, Elliot Meyerrel ismerteti meg Teddyt, akinek azért kéne tüdőátültetés, mert a limfómájára kapott kemótól fibrózisa lett. De legalább per pillanat nem rákos. A transzplantáció viszont problémás, mert annak magas kockázata miatt sokan megelőzik a srácot a listán. A nővére, Jill úgy véli, Elliot megérdemli a tüdőket. Altman kénytelen finoman közölni, hogy az ő véleménye sajna nem érdekli a bizottságot. Yang egy ritka eljárásra próbálja rábeszélni Teddyt, de az most nem vevő az ötletre, és még azt is hallotta, hogy Cristina beégett Harper előtt. Derek nem akarja engedélyezni, hogy a zseni éberen nézze végig, ahogy az alkesz Richard remegő kézzel piszkálja a belsejét, de az ex-főnök szembeszáll vele. Úgy tűnik, ketten vannak egy ellen. Shep megadja magát.

Sloan tovább kefél, de most már nővéreket. Derek nyilván nem erre célzott, mikor azt kérte, álljon le a gyógyszerészekkel. Támad egy kis vita, de Mark túl király ahhoz, hogy sokáig haragudjanak rá. Most épp ezt találta ki, hogy visszaadja a Mrs. Nelson, a kajabálós asszony hallását. Megkezdődik Harper operációja, amit a páciens olyan jól visel, hogy nem okoz gondot számára Meredith kínos kérdésekkel bombázása. Lexie az érzelmi távolságtartás jegyében nem akar együtt kajálni Karevvel. Yang meghallja, hogy a földre küldött beteg növény lett és szervei készen állnak a donációra. Naná, hogy tudjuk, mire gondol. Harper körül pittyegni kezdenek a műszerek, de az eszméletét nem bírja elveszíteni, inkább tovább dirigál kollégáinak.

Cristina már meg is szerezte a megboldogult motoros tüdejét, és arra készül, hogy helyre rakja, aztán meg Elliotba. Lexie örömmel segít. Hunt kicsit oldódik Teddy társaságában, utóbbi viszont nagyon ideges lesz, amikor Charlestól megtudja, mire készül Yang. Amíg a két nő veszekszik, Lexie észreveszi, hogy a tüdő tök jól működik. Altman máris másképp áll a dologhoz, jöhet aminek jönnie kell. Szívhez szóló zene kíséretében a Jillt is meggyőzik a beavatkozás fontosságáról. Jackson konfliktusa tetőfokra hág nagyapjával, mert nem akar neki dolgozni. Amikor komplikáció lép fel az öregnél, Derek bekeményít, és közli, hogy mostantól minden úgy lesz, ahogy ő mondja, a helyreállító műtét altatásban megy és a kis Avery nem mehet be.

Mrs. Nelson lánya Sloannal lelkizik, és azt fejtegeti, milyen jó lesz megszabadulni a mamától és saját életet élni. Mindezt anyu is hallja, de nem haragszik, annyira feldobja, hogy már nem süket. Teddy lemondóan elmélkedik a díjak értelmetlenségéről Elliot problémásan alakuló műtétje alatt, majd eszébe jut egy lehetséges megoldás, ami kis izgalom után be is válik. Jill sír örömében. Harper is rendbe jön, csak azért lépett fel nála némi komplikáció, mert allergiás a króm fonálra, amihez mellesleg ő ragaszkodott az első beavatkozás alatt, amikor még belepofázhatott a dolgokba. Jackson kárörvend, Meredith elmagyarázza, miért kell örülnie, amiért az idegesítő nagyapja még él. Lexie és Alex tisztázza, hogy a kapcsolatuk csak a kufircról szól.

Altman őszinte elismeréssel nyilatkozik Cristináról, de persze csak a háta mögött. Sloan igyekszik megbékélni Karev és Lexie kavarásával. Harper bátorítja Richardot, hogy folytassa évekkel ezelőtt megkezdett kutatását, és akkor talán elnyerheti egyszer a róla elnevezett díjat. Jackson hajlandó bemutatni nagyapónak pár haverját, többek közt a hebegő-habogó Yanget. Sloan persze sunázta Mrs. Nelson lányát, biztos, ami biztos. De azt ígéri a szigorú Shepnek, hogy többé nem tesz ilyet. Richard elkapja Dereket egy csészébe pipilésről szóló monológra a megaláztatásokról. A csajos este jól sikerül, Yang bevallja Mernek, hogy totál odavan Teddyért.

Címkék: grace klinika
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vernarancs 2011.06.20. 16:11:38

Ez valami regi resz? Dereket a mult heten lelottek.

vernarancs 2011.06.20. 18:30:26

Mindegy mert fingom sincs a TV-ben hanyadik evad megy.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.06.20. 19:45:31

@vernarancs: Akkor az a válasz, hogy ez a hogyvolt az általad említett eseményhez képest valóban egy korábbi részről szól.Pár epizóddal lemaradtam.
süti beállítások módosítása