Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x14 - Valentin nap

2011. június 12. 10:00 - Hoppancs

Hunték a Meredith-Shep párossal készülnek közös Valentin napi mulatságra, a közeledő katasztrófát azonban megakadályozza egy jó kis tömegbaleset. Torres és Robbins szerencsére már abszolválták az ajándékozást, úgyhogy most vidáman csacsognak. Warren erősen nyomul Baileyre, aki bőszen hárítja közeledését, de lesz ő még engedékenyebb. Lexie szőke lett, ezért Mark nem ismeri meg, és fel akarja szedni, kacc. Túllépvén az első ijedtség okozta sokkon, jól megmondja, hogy a kis Grey nem lehet ilyen könnyen szöszi, mert azok hű, de nagyon menők és bevállalósak, nem úgy, mint a béna barnák. Na, ezt megkaptuk.

Karev is analizálja változáson átesett alkalmi partnerét, aki csak azt szeretné, ha békén hagynák. Ideje kicsit foglalkozni a balesettel is, a beomlott étterem romjai alól biztos rengeteg egymástól és végtagjaitól elválasztott párocskát halásztak ki a mentősök. Owen és Teddy összeütközik a nagy rohanásban, aztán néznek egyet savanyúan. April nyüzsög, még mindig fejbe rúgnánk. Derek a nagy káoszban egy pillanatra úgy rácsodálkozik egy leszakadt karú páciensre, mint aki nem tudja, hogy a pörgősebb epizódokban mindig ez van. Emile, a balesetes vendéglátó egység főpincére gyanúsan gondoskodó egyik törzsvendégével, akinek férje a műtőben hever, mit sem sejtve, hogy az asszonyt le akarják nyúlni. Sebaj, hátha meghal.

Meredith elbizonytalanodik, hogy ő most a felesége Dereknek, vagy nem. Érdekes… Frankie, az amputált mosogató nem akar kar nélkül élni, mert akkor bámulják az emberek, és az kellemetlen. Azért van még remény, Owen megtesz majd mindent, hogy visszavarrja a végtagot. Arizona műtét közben játssza a kerítőt a nem túl lelkes Baileynek, nője közben Sloant ultrahangozza. Utóbbi kénytelen elárulni, hogy örökbe kívánja adni születendő gyermekét, mert még nem kész az anyaságra, kell még a party, napfény meg a lazulás. Callie aggodalmas arccal hallgatja, pláne, hogy még Marknak sem szólhat, mert ott az a fránya orvosi titoktartás.

Emile borúsan reagál Karev célozgatására, majd elmeséli reménytelen szerelmének szívszaggató sztoriját. Könnyeinket törölgetjük. Mark is azt fogja tenni, ha rájön, mire készül egyetlen lánya, de egyelőre felhőtlenül örül az elmosódott izének, ami elvileg az unokája. Meredith a pincér és a férjes asszony potenciális happy endjét vizionálja, fogad is Karevvel, hogy a nő – aki mellesleg végighallgatta a főúr vallomását – viszonozza a felé irányuló érzelmeket. April idegesítően játssza Shep asszisztensének hálátlan szerepét. Avery saját szépségének árnyoldalairól tart előadást Lexienek, majd odaveti, hogy ha változni akar, nem elég befestenie a haját. Ritka bölcs ember, meg kell hagyni.

Mikor kiderül az igazság, Mark azonnal közli, hogy magához venné Sloan kisfiát, Torres pedig lelkesen jelentkezik pótmamának. Szép jövő vár a porontyra. Mrs. Banks és Emile kapcsolatának tétova kezdeteit három orvos is felügyeli, ami jól jön, amikor a nő fulladozni kezd. Avery nagyot taszajt Lexien, aki erre egy extrém eljárást ajánl Frankie karjának megmentésére. Mark és Owen elgondolkodik a dolgon, majd a kis Grey szenvedélyes szavainak hatására belevágnak. Derek elvileg nem bánja, hogy Mer nem megy vele a fejesekkel jópofizni. Valójában azért elég pöszén néz.

Teddy nem adja fel, és madárcsiripelős, kiskutyás monológgal igyekszik hatni a mogorva Huntra, aztán még kajabál is, hogy ne legyen olyan uncsi. Owen nem akar csevegni, és a régi barátságot emlegetni, mert az olyan, mintha megcsalná az ő csupa szív kedvesét. Derek kezdi unni, hogy agyak helyett a csibehusit kell szeletelnie jótékonysági vacsorákon, nem is olyan buli ez a főnökség. Arizona folyamatosan duruzsol Bailey fülébe, aki elzavarja, épp jókor, mert a betege belseje vérben tocsog. Alex nem találja Emilet, de aztán hopp, meglesz, épp az ágy alatt rángatózik. April bizonytalan, hogy képes lenne-e újra normális orvosi feladatokra, ezért Derek segít neki. Frankie nehezményezi, hogy a karját az oldalához varrták, még ha ideiglenesen is.

Sloan lelép, mert nem akarja az apjának adni a kis utódot, Torres kénytelen némi pénzzel útjára bocsátani. Ennyit a boldog babázós álmokról. Mrs. Banks elmeséli Meredithnek, miről szól a házasság, és egyértelművé teszi, hogy a férjét választotta és ez így is marad. Emile közben megmurdel Derek kezei közt, amihez April asszisztál. Utóbbi kiborul, Shep saját példájával vigasztalja. Bailey bevallja Warrennek, hogy irul-pirul a közelében, Arizona figyeli a performanszot. Mr. Banks megmarad, neje Emilet siratja. Callie ismerteti Markkal a szomorú fejleményeket, a macsó doki elpityeredik. Karev és Lexie újra szexel. Altman ellentmondást nem tűrően közli Owennel, hogy ők márpedig haverok lesznek, Yang meg mehet vele billentyűt cserélni. Hunt kicsit megenyhül. Mer mégis elmegy a csilli-villi buliba a Főnök macáját alakítani, majd kénytelen szembesülni vele, hogy ő tényleg Mrs. Sheperd.

Címkék: grace klinika
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.06.12. 18:58:01

Hogyan lehet pöszén nézni???? Mindegy, tetszett!!!

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.06.12. 19:13:21

@Acron: Megnéztem a gugliban, azért használta már más is ezt a kifejezést rajtam kívül.:) Amúgy meg...olyan elkenődött nézést jelent.

Acron 2011.06.13. 11:38:30

@Hoppancs: Tudom, mit jelent, csak a kifejezés nagyon tetszett :)
süti beállítások módosítása