Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X126

2011. április 22. 15:30 - Hódos Hajnalka

Hát VV Olivérnél nagyobb zsigeri tahót keveset láttam, pedig Ibrát is elég sokszor láthatjuk a képernyőn, na. Remélem, mindenki lelkiismeretesen böjtöl, én is, hogyne, de az milyen már, hogy négy órával ezelőtt kaptam egy telefont, levágtuk, mesélj, mi kell, most meg negyed marha van az étkezőasztalon? A nyelv is meleg volt még, hihi, azóta is transzállapotban vagyok. Barbár vagyok, tudom, majd vasárnap lesz kispipi, meg kiskacsa, meg a kisnyuszi meg kisizécske. Barika. Éjszakai képekkel kezdjük az öfit, Jerzsi és Gigi alszanak a hitvesi ágyban, baldachin nincs. Nem tudom, ki találta ki, hogy a szerelmespároknak a Laokoón szoborcsoport mintájára kell aludni, nekem volt olyan pasim, akivel soha nem aludtam egy ágyban, mert azt az elvet vallotta, nemhogy a párna meg az ágy nem közös, még a szoba se, így utólag azt mondom, nem is akkora hülyeség. Anikó és Gigi reggel egyből levették, hogy valami nem stimmel, Jerzsi kifordította magát az ágyon.

Jerzsi a fürdőszobában dohog Évának, csípején az elmaradhatatlan törölközővel, azért a tegnap este durva volt, kikötözni Alekoszt, nem tudja, mit szólna a Gigi, ha ő ugyanezt csinálná Évával és közben jégdarabokat dobálna a bugyijába. Én azt, hogy elég fantáziátlan dolog, de hát nemcsak barbár vagyok, khm. Éva hajhabbal kazlasítja a kazlat és mintegy mellékesen megjegyzi, hát igen, Gigi milyen féltékeny pillantásokat vetett rá, mikor Jerzsi őt dicsérte. Jerzsi bele sem mer gondolni, hogy egy másik lánnyal így szórakozzon. Gigi meg is kapja a magáét, körömvágás közben Jerzsi rákérdez, hogyhogy lekötöztétek? Hát a Giginek jött egy ilyen gellerje. A lényeg az volt, hogy meg akart minket egyesével csinálni. Megbüntettük, kenyegeti magát Anikó naptejjel. A te ötleted volt? Gigi vigyorogva bólogat. Nemtom, te mit szólnál, csattogtatja a körömcsipeszt Jerzsi. Kicsit neki furcsa, hogy Gigi benne volt a lekötözésben. Nemhogy benne volt, ő találta ki, néz fel Anikó. Gigi szerint tök poén volt, Jerzsi fordított esetben nem csinálna ilyet. Gigi forgatja a szemét és megjegyzi, tudna ő is olyan dolgokat mondani, amiket meg ő nem csinálna. Majd akkor később beszélünk, fejezi be a pedikűrt Jerzsi és bevonul, a két lány néz egymásra, mindkettejük tekintetéből a következő olvasható ki: ez egy faszbazmeg.

Zsófi már megint a habüsből zabál, én nem tudom, hol szocializálódott ez a kis liba, mondjuk én tudok bicskával enni úgy, hogy egy kezemben tartom a kinyeret , a szalonnát és a hajmát, mert a papa ebből presztízskérdést csinált, és abban is nagy volt az egyetértés köztünk, hogy a hajába krumpliból csak az a jó, amit a kotlában a disznóknak főz, a mama meg óbégatott, hogy hát nincs mit enni itthun, de ettől függetlenül már van itthon halkés, halvilla is, meg asztali szemetes is. A téma Jerzsi kapcsolata Évával, Gigi egy darab hatalmas nagy kiakadás, Zsófinak elég volt az, hogy lepatkányozta, úgyhogy két lépés távolság. És még Gigi ugatott a párbajon Évának a Jerzsi miatt! Egy ország előtt! A tegnapi mondatával meg Jerzsi betette a nagykaput. Hogy idilli, családias a hangulat. Ezt mondta. Most meg itt van talonban és arra vár, hogy Jerzsi mikor óhajt beszélni vele. Hát a fasz kivan. Ja, ezt nem Gigi mondta, csak nagyon beleéltem magam a történtekbe.

Hájcsajok, lép be Jerzsi, ha Giginek van egy kis ideje, akkor beszélgethetnek akármikor. Zsófi lelép, a maradék zabálnivalót nem viszi magával, ott egye meg a fene. Nézzük a jelenetet, amit Lilu úgy aposztrofált, a Villaszerelem nagyon-nagyon szép lezárása volt. Szerintem Jerzsi egy segg volt, de nem vagyunk egyformák. Jerzsi agya egyébként néha elnyomja az érzéseket. Ha beszél az érzéseiről, akkor jön rá igazán, hogy mi is van benne. Azokat a dolgokat nem felejtem, amit köszönhetek neked. (fordítás: nem voltál rossz az ágyban) Általad rájöttem magammal kapcsolatban sok mindenre. (fordítás: ha te is megálltál nekem, akiről azt gondoltam, sokkal jobb csaj vagy, minthogy szóba állj velem, akkor kinn szétkúrhatok mindenkit) Az emberek, a nézők semmit nem láttak volna belőlem, ha te nem vagy. (fordítás: baszki husom, az ötödik héten úgy kiesek, mint a huzat, ha te meg a köcsög tesód, akit kiejtettem a párbajon, mondom kiejtettem a párbajon, vágod, nem vagytok.) Nagyon jól éreztem magam veled. Ritka jól. (fordítás: nem semmi, ahogy furulyázol, öcsém, azt hittem, kiugranak a szemeim, mint a fiók) Nagyon fontos pontja vagy az életemnek (fordítás: na most rátérnék arra, hogy lapát, csak még nem találtam ki, hogyan.)

Nagyon boldog voltam veled. (fordítás: tényleg kurvajól furulyázol, anya, huhh, felállt a farkam, ahogy visszagondoltam) Szeretlek ugyanúgy tovább, mint embert. (fordítás: na tipli a picsába, Gigikém) Azt éreztem, hogy olyan könnyen el tudlak engedni és hogy van ez, hogy van ez? (fordítás: most mit nézel ilyen értetlenül, nem is szerettelek sose) Rájöttem arra, hogy megerősödtem belül. Lelkileg. (fordítás: már most kolonc vagy a nyakamon) Nekem most arra lenne szükségem, hogy egyedül legyek, hogy függetlenséget érezzek. Hogy ne kötődjek senkihez és semmihez. Hogy ez a megerősödött állapot még jobban megerősödjön. (fordítás: figyelj Gigi, kinn hagytam a Bécit, aki lássuk be, akkora paraszt, hogy csorog a búza a zsebéből. Faszagyerek vagyok, meg akarom nyerni a VV4-et. Szeretnek az emberek, élni akarok, bulizni, dugni, sajnos te ebbe nem férsz bele, csőváz.) Az eszem viszont azt diktálja, hogy melletted akarok állni, meg akarlak védeni mindentől és mindenkitől. (fordítás: tisztában vagyok vele, hogy egy önző geci vagyok) Nem akartam játszani az érzéseiddel, nem akartam húzni ezt a dolgot. Ez az egész nem indult volna el, ha nem látom azt a Gigit, akit most látok. (fordítás: kibaszottul nem érdekel, hogy te most hogy vagy, mit érzel, a fasznak jöttél be a Villába, most mekeghetek itt neked még vagy fél órát) Nem merek neked olyat ígérni, hogy ha kimegyünk a Villából és…és akkor megkereslek (fordítás: azért kinn még egyszer dughatnánk egyet, kíváncsi vagyok, mit tudsz, ha nincsenek kamerák)

Újból meg kellene ismerkednünk, viszont nem biztos, hogy én bele akarok menni egy kapcsolatba. (fordítás: olyan kurvajól eladtam magam ezt az állami gondozott gyerek vagyok, akit mindig mindenki bántott szöveggel, ha kimegyek, én leszek az élet császára, bulizni akarok, élni, dugni, belehugyozok a trambulinról a medencébe érted, mert megtehetem, nem az ölebedként akarok innen kivonulni.) Gigi akkor ezt egy szakításnak veszi. (mit gondolt ekkor Jerzsi fordítás: na, nem is vagy te olyan hülye, azt hittem, nehezebben megy) Csak nem akarom, hogy azt érezd, hogy eldoblak, mint egy rongyot. (fordítás: faszom, lelkifurdalásom van, a picsába, tényleg egy geci vagyok, bocs.) Neked sok mindent köszönhetek, de.(fordítás: na most mindjárt bőg bazmeg, hogy utálom ezt.) Bocsi… Gigi végre feláll és kimegy a nyugiból. Lilu szerint évek múlva csak ezt a jelenetet fogjuk emlegetni. Gigi tusol, sír, az arcán érzelmek garmada, jóvan csajszi, elmúlik ám ez is.

Ki kit nem látna szívesen a döntőben, valljanak a visszaköltözők. Olivér kezd, Anikó az, akit legkevésbé szeretne a fináléban látni. Azért, mert az előző szériában volt már második helyezett Anikó és mivel nem lehet kiszámítani ezt a játékot, úgy vélem, mivel második nem lehetsz, pont azért, mert az előző szériákban már volt egy második Anikó, ezért első, harmadik vagy negyedik lehetsz. Én már itt elveszítettem a fonalat, ha rajtam múlna, ott dögölnék meg a Minótaurusz vendégszeretetét élvezve. Olivér meg sem szeretné reszkírozni, hogy esetleg Alekínnyót magad mögé utasítod, és ezért nem szeretnélek ott látni. Anikó elszámol kilencezer-hatszáznegyvennyolcig, aztán véleményezi a hallottakat. Ettől az arckifejezéstől én Olivér helyében nagyon szarul érezném magam a bőrömben. Baromság, amit mondtál, az Anikó a második helyen, hülyeségnek tartom. Tudom, hogy az Alekosznak szurkolsz. (hatásszünet) Rengeteg mindent mondanék, de nem teszem.

Zsófi Anikónak drukkol, és Jerzsit szeretné még a fináléban látni, bár bántotta a barátnőjét, de az amit az elmúl két hétben saját magában csinált, egy tök nagy dolog. Anikó, azt látom, hogy erős vagy és ezt nagyon jó látni, kezdi Gigi. Van egy-két negatív tulajdonságod is, azokkal tisztában is vagy, viszont ezek a negatív dolgok néha nagyon jól jönnek. Jerzsi ne haragudjon, de őt most nem tudja elemezni, akit nem akar a fináléban látni, az Éva, a viselkedési morál miatt. Éva, aki ma a talajgyakorlatos párbajruhát öltötte magára, gondolom, azért, mert azt hiszi, hogy ebben jól néz ki, felszívja magát, leszarja amit mondanak és nem véletlenül nem keresi a társaságukat. Kimegy cigizni. Nem is érti, minek jöttek ide be. A Zsófién háborog, nem a Gigién. Anikó meg Olivérén, ez milyen indok, Olivér hagyjad már! Benn is feszkó van, Jerzsi kérdőre vonja Zsófit, hol a diszkréció? Zsófi bután néz, ő nem akart konfliktust meg nem mondott semmit. Jerzsi nem mondta el, hogy mi van Gigivel és most kiderült, nem kellenek konkrétumok, hogy lejöjjön. Az első csókot, meg az intim kapcsolatot sem árulta el (Emlékeztetőül, a szállodás randi után a kertben: Olivér, volt minden.) Mikor Jerzsi azt mondja Zsófinak, gondolkodj felnőtt módra Zsófika, felröhögök, majd kis gondolkodás után tépni kezdem a hajam. Van elég. Igazad van, mondja Zsófi és otthagyja Jerzsit, az félhangosan utána szól, kislány, Zsófi visszanéz és nem mondja, hogy te meg egy segg vagy, hanem odamegy Gigihez, jobb, hogy vége van.

Olivér eközben azt ecsetelgeti a kertben, hogy neki meg Anikónak nincs keresnivalójuk még egy légtérben sem. Még vitázni sem akar. Éva tovább dühöng, bejött ide díszelegni meg mutogatni magát, négyszer öltözik át egy nap! Jerzsi az már nincs sehol, itt díszeleg. Két hete volt a párbaj, most megint itt ül az én konyhámban. Nem egy jó érzés. Gigi tele szájjal fröcsög Anikónak, szedje össze magát, vigye ki Évát, hagyja kinn a faszba, különben leszopja magát. Éva most már annak örülne, ha Anikó Jerzsit vinné, de az most már nem jöhet el. Ha csak össze nem ugrasztod őket, néz jelentőségteljesen Olivér, Éva pillantásából és a hihihi juuuujból arra következtethetünk, termékeny földbe hullott Olivér magja.

Gésaparti van, a fiúk a redőny előtt várakoznak. A lányok gésának vannak öltözve, mert gésaparti van. Lassan felmegy a redőny, az ki? Na, az a sonkás az Éva! Hallod, most úgy érzem magam, mint Amsterdamban! Őrült röhögés, szégyellem bevallani, de én is nevettem. Anikó a buli elején megsértődik Alekoszra. Nem tudok főzni, sem mosni. Takarítani sem szeretek, de a szexben olyan vagyok, hogy megőrjítelek benneteket. Szerintem nem, válaszolja Alekosz, Éva a háttérben huhuhúúúzva röhög. Alekosz most ezt játssza. Csak nehogy ennek a játéknak a végén én nevessek, mondja Anikó. Gigi táncol a fiúknak, legyezget a legyezővel veszettül. Minden egyes legyezésnél elönti az arcomat a pálinkaszag. Éva mintha egy kicsit izzadna. A szaké megtette a hatását. Gigi kiborul, durvus, hogy táncolni meg jópofizni kell Neki, Anikó gyorsan beletölt egy pálinkát, közben Éva visong, mert Alekosz a seggét fogdossa.

Gigi belekeveredik egy szerintem teljesen felesleges párbeszédbe Alekosszal, akit valamilyen oknál fogva Uramnak meg Gazdámnak szólít. Szerelmes vagy? Lehetséges. Mióta? Négy hónapja. Mesélj róla! Gigi egyszerre érez bűnt, vágyat, csalódottságot, szrelemet, ármányt, magányt. A szerelem egy ambivalens érzés. Ó, szépen megfogalmaztad. Nézd meg a barátomat. A barát – Jerzsi – pálcikával zabál és úgy néz Gigire mint egy kivert kutya. Gigi elmondja, a barát hasonlít valakire az életéből. Nem régóta ismerem, válaszol Alekosz. És mit tud róla? Lehet rá számítani, helyén van a szíve. És van hozzá esze is. Ezért van velem. Egyszer ez az ember szerelmes volt egy nőbe. Nagyon sokat jelentett neki az a lány, sok évvel ezelőtt. De még mindig beszél róla, benne van. Hát igen, az emberek meg az érzések percről percre változnak, bölcselkednek még egy kicsit, aztán Gigi megszólal, a folyó folyik tovább.

Az öfi végén Gigi felolvassa a nézői kívánságot, Olivér és Anikó vonuljanak be a nyugiszobába egy órára, hogy megbeszéljék a megbeszélnivalót. Olivér sörösüveggel a kezében egyenesen a kamerába nézve közli, nagyon szépen köszöni a kedves nézőknek, de ezt a feladatot nem hajtja végre. Ez van. Mindenben benne vagyok, de ezt nem hajtom végre. Nincs mit megbeszélnem az Anikóval. Ha tetszik, ha nem, egészségünkre. A kertben Évának hőzöng. Ő se akarná, tuti! El tudod képzelni, hogy esne a kedvesemnek? Oké, gyere be bazmeg, menjünk be a nyugiba, de az kurva élet, hogy csakazértis, hogy még jobban a saját igazamnak szerezzek érvényt, csúnyán beszéltem volna neki.

Nem az, hogy elküldtem volna a picsába, hanem, figyelj, nekem kurva kényelmetlen itt veled ülni, te nézz arra, én meg nézek erre és akkor sírás-rívás lett volna három-négy napon keresztül! És az senkinek nem jó. Abban a meghitt kis likban, azzal a nővel, akivel bántottam a szerelmemet, dehogyis! Isten őrizz! Anikónak lejött ezek után, hogy Olivér milyen ember. És neki ilyen embernek a társaságára nincsen szüksége. Jó reggelt kívánok, Piszi. És Pocok.

Címkék: vv4
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitek 2011.04.22. 15:37:35

na akkor itt válaszolok:
@gernika: nem hiszem, szerintem ezek csak a youtube-on keringenek. A Balázsost (www.youtube.com/watch?v=2Yfc1TazTqk&feature=related) ezek szerint már láttad? Nagyon tanulságos szerintem, ugye normális esetben csak azt látjuk mikor kérdezi a játékosokat/beszél róluk, na ezen a videón nagyon szépen látszik hogy közben mi jár a fejében...

vitek 2011.04.22. 15:41:01

Ja és azt ne felejtsük el, hogy Olivér Balázs és Lilu mellett volt annak idején műsorvezető. Nem lepnék meglepve, ha ő is ilyen szövegeket tolna mikor nem látjuk.

Townsend 2011.04.22. 15:44:31

Már aszittem mindenki kibomlott hajjal vadul húsvéti cuccokat vásárol.

tribeca 2011.04.22. 15:45:32

prolivér, te tapló köcsög semmirekellő. na az ilyen seggfejekre mondom én mindig, hogy MINEK ÉL AZ ILYEN???

dr. gernika 2011.04.22. 15:47:21

Tökéletes Jerzy-fordítás, köszi.

2011.04.22. 15:51:00

@Townsend: itt minden bolt zárva van tegnap óta, pedig vásárolnék. nem feltétlen húsvéti dolgokat, de élelmiszert biztosan :)

varand 2011.04.22. 15:59:53

Jerzy fordítások hatalmasak!:)

traff 2011.04.22. 16:01:58

A jerzsiszakítós fordítás hatalmas Hajni:)

Figyeltétek Olivér réveteg tekintetét, amikor Anikó elmondta a hozzáfűznivalóját oli drukkolásáról?

Ez egyből nekimegy fasszal, ha kijönnek.

JanCsi 2011.04.22. 16:03:24

@gernika: Halálosan jó, végigröhögtem az egészet :)))

dr. gernika 2011.04.22. 16:07:40

Meg amúgy is, az egész jó volt.

traff 2011.04.22. 16:08:10

www.valovilag.hu/video/126203

Na, Olinézés 1.29-től, különös réveteg 2.02-től.Ennek kell az Anikó....hiába tagadja.

traff 2011.04.22. 16:11:42

Na meg gigi zuhanyzós szakítás utáni önostorozása, bazzeg, kíváncsi vagyok, hányszor kellett felvenni,mire az instrukciókat interpretálta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 16:13:27

"Hát VV Olivérnél nagyobb zsigeri tahót keveset láttam.. "
- hát köszönöm Hajni, igen jól esett :D :D

A jerzsi fordítást már nem is említem...

dr. gernika 2011.04.22. 16:16:08

@vitek: Igen, valamikor már régen láttam, de most újra megnéztem. Tanulságos.
@tribeca: Elrettentő példának még jó.
@traff: Csak szeretne.
@JanCsi: Én sajnos nem nevettem, de azért gúnyosan mosolyogtam.

traff 2011.04.22. 16:17:30

@Hódos Hajnalka: Jaj istenem, téged is mindig így tettek lapátra a tahók vagy van egy fiútesód?

The okos 2011.04.22. 16:17:32

Éva egy idegbeteg vén kurva.

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 16:22:50

@traff: nem, fiúk voltak a barátaim (most is), meg van egy olyan apám, aki olyan, amilyen :D
egyetlen dolgot nem irtottak ki belőlem, a hisztit. szándékosan :DD

dr. gernika 2011.04.22. 16:24:32

@traff: Dugná, mint a lopott biciklit, nyilvánvaló. De nem fogja, Ani ezután le sem fogja köpni.
Még egyszer meg kell említenem, hogy a gyilkos pillantásai alá tökéletes választás volt a Dexter-zene.

Trevlovics 2011.04.22. 16:24:37

a jerzsi fordítás tényleg nagyon jó lett, mint írás, de mint a jerzsi tábor tagja tiltakozom a felmerült feltételezésekkel szemben. habár, meg kell mondjam, korántsem akkora hévvel, mint tettem volna egy héttel ezelőtt. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 16:25:15

Az elmúlt hét, napok eseményei után ezennel kilépek a Jerzsi-drukkolói klubból. Kizárásos és napraforgó alapon Anikóhoz csapódom.

2011.04.22. 16:26:27

Egyébént éva töménytelen rosszindulatúságától és alek önteltségétől már olyan apátiába fordultam, hogy az nem igaz. Már rettenetesen unalmas nézni, ahogy folyton ármánykodnak, vagy kárörvendenek valamin, alek fején meg állandóan ott van az a "minek ez az egész felhajtás, úgyis én vagyok a király"-mosoly, vagy vicsor, vagy mit tudom én mi. Szerintem rohadtul el lett baszva, hogy így alakult a vége, de legalább remekül reprezentálja a kinti állapotokat, úgyis mindig a hülyék vannak többen.

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 16:27:09

@gernika: esetleg meghívhatnák Dextert (Michael C. Hallt, tudom:D) egy kis vendégszereplésre, húsvét reggeli sonkaszeletelésre.

Hajni: Jerzsi-tolmácsolásod PRÁJSZLESSZ, APUKÁM:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 16:28:33

@traff: szerintem ez a fajta "szakítás", úgy 13 és 16 év között jellemző és nem nem függő. Persze vannak kivételek és későn-, vagy sosem érő vagy tanuló típusok, mindenesetre Jerzsi nagyon elbaszarintotta a renoméját ezzel a maszatolással.

amit még megtehetsz 2011.04.22. 16:28:39

Mi van most hozzák fel Anikót? Még azt is meg merem kockáztatni, hogy nem a "nagy" Alekosz nyer majd, hiszen neki úgyis lesz már műsora...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 16:29:12

JAJISTENEM, azt hittem, ez a szerelmem már a múlté, de nem, nem, neeeeeem; most majd átveszi megint a Kócos is, pedig már olyan szépen leszokott róla, mióta taplókám kiment

@traff: Neki hát, csak esetleg addigra Anikónak már lesz annyi esze, hogy elküldje a picsába

dr. gernika 2011.04.22. 16:33:17

@Ayesha/A 6. ember: Most elképzeltem, mit művelne, ha sikerülne elhitetnünk vele (vagy kiderülne), hogy Oli ölt már embert... Gyönyörű kép. :))))

genevieve 2011.04.22. 16:33:32

@Hódos Hajnalka: hajni, ez a fordítás tökéletes volt:-)

csak remélni tudom, hogy gigi is igy fordította le magában....

traff 2011.04.22. 16:35:22

Nem-nem. Anikónak nem lesz annyi esze. Fruska még, engedni fogja, mert akkor azt hiszi, győzött, neki lett igaza ..

frea 2011.04.22. 16:35:28

@gernika: Bunkóliver olyan zavarban volt, mint még sosem. Hunyorgott, vörösödött/pia nélkül/és a végén hatalmasat nyelt. Ha az ananásza egy cseppet is ismeri, levett mindent, hiába volt a szöveg.

genevieve 2011.04.22. 16:35:52

@pushpang: igy múlik el a világ dicsősége...ahogy jerzy felemelkedett mint egy üstökös, úgy alá is hullott azt hiszem.....

bár én még mindig úgy gondolom, hogy egy alapvetően jó gyerek, de most nagyon be lett folyásolva, és nagyot hibázott....

és igen, érlelődik bennem a gondolat, hogy anikó nyerjen....ma odáig is eljutottam, hogy beállítattam a telefonomra a szavazás lehetőségét:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 16:35:56

@gernika: vállalom La Guerta szerepét. Az egy jó csaj, hiába nagydarab.

amit még megtehetsz 2011.04.22. 16:36:15

Prolivér azért nem kockáztatja az Ani-sztorit meg mert ezzel jelentősen csökkenne a hakni bevétele.
Ugyan ki rajongana olyan csávóért aki először azt hangoztatja mennyire imádja a csaját, aztán meg elgyengül Anikóért.
Az úri közönség kifújolná...

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 16:36:49

@genevieve: szerintem az ő szakítási stílusa korosztályi sajátosság. A nagyon fiatal, érzelmileg éretlen fiúk-lányok szoktak ilyen fostaliga indokokkal jönni.

foxglove (törölt) 2011.04.22. 16:38:54

@hullámpapír: már csak 1-2 hetet kell kibírni, Alekosz esetében többet a saját műsora miatt, de utána a kutya sem fog emlékezni rájuk.

traff 2011.04.22. 16:40:50

Mi a baj jerzsi szakításával? Megérdemelte a picsagigi nem?A béci-jerzsi párbajon le se szarta jerzsit, mit akar akkor?

frea 2011.04.22. 16:43:16

Jaj de jó!A mai az első alkalom, hogy nincs az Alkoholoszról kép!Nem tudom kinek, de köszönöm!

kicsi11 2011.04.22. 16:46:56

Kedves posztoló!
Mindenki magából indul ki!
avagy
Rossz az, aki rosszra gondol.

varand 2011.04.22. 16:49:06

Oliverrel kapcsolatban a vélemény: csoda h Enikő beengedte ujra a villába!:)

frea 2011.04.22. 16:49:28

@genevieve: Elhitte, hogy Góliát lett. Paff lesz, ha leesik neki, mi miért történt.

dr. gernika 2011.04.22. 16:50:48

@frea: Igen, az előző kommentembe beleírtam, hogy Enikő minden bizonnyal már most a haját tépi, csak aztán kitöröltem.
@Ayesha/A 6. ember: Az, főleg mostanra (3. évadot végeztem ki ma), ahhoz képest, hogy az elején milyen hüpi volt. Határozottan emlékeztetett az exfőnöknőmre.
Áh, én még mindig ott tartok, hogy elképzelem a villa nappalit lefolpackozva, Olit meg rácelluxozva az ebédlőasztalra. Az arca már megvágva, retteg minden ízében, Dexter önzetlenül átadja a kést Aninak, aki sötét tónusú ruhában és sminkben, vérfagyasztó mosollyal felé lép... áhhhhh...

frea 2011.04.22. 16:51:09

@varand: Gondolom, előtte megeskette, hogy Anira rá se néz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 16:51:17

@varand: csoda, hogy beengedte újra az ágyába; és épp Enikőnek szegénységi bizonyítvány, hogyha neki bejön az, hogy a pasija egy ekkora görény és így takarít maga után; mert akárhogy nézzük - a szar ember csak egy szar ember MMKK

mréveiller 2011.04.22. 16:51:42

Jerzy egyre szimpibb. Átlát Gigin és tényleg jobb a hangulat amióta kiesett Rácz Béla

vitek 2011.04.22. 16:53:10

@traff: igazad van abban hogy Gigi nem volt túl odaadó a párbajon, és nem is azzal van a baj hogy szakítottak. Ahogy a másik poszthoz már megírtam:
a szakítás MÓDJÁVAL van itt a probléma, azzal hogy Jerzsi üzenete kvázi az, "megerősödtem, most már nincs rád szükségem". Na ez gáz, pedig szépen is le lehetett volna ezt rendezni. "Figyelj, mindketten tudtuk hogy a villabeli kapcsolatunkban csak egy bizonyos arcát látjuk a másiknak, és hogy kint ezt újra kell kezdeni és megnézni hogy ott működőképes-e. Nem tudjuk ezt a folyamatot idebent lejátszani, te már kint vagy, ide már nem a régi benti lány jött vissza, ezért nem tudjuk ott folytatni mint régen, viszont én még bent vagyok, ezért nem tudjuk a kinti életünket sem elkezdeni. Nagyon zavaros ez a helyzet így, és nem tudjuk ilyen rövid idő alatt meg ilyen körülmények közt letisztázni, ezért most ezt ne folytassuk idebent kérlek." Vagy valami ilyesmi. Vagy más. Csak azt ne magyarázza hogy azért mert ő megerősödött, könyörgöm.

frea 2011.04.22. 16:55:20

@gernika: Arra nem emlékszem, hogy régebben is leadták az odavagyok érted csak az Eni felvételt?

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 16:57:45

@gernika: de Alekoszt ne bántsa, azt én nem engedem:)
Ani meg dekoranyagnak jó lenne, de ő ne csináljon semmit:) csak nézze a delikvenst vérfagyasztóan és instruálja Dexit:))

genevieve 2011.04.22. 16:57:58

@frea: igen, bár nem kivánom neki....de ahogy most viselkedik ...sajnos megérdemli...

de hozzá kell tennem, hogy mindketten gyerekek...és nem tudják ezt most okosan kezelni....gigi, ha most mondjuk 30 éves lenne azt mondaná neki....

na idefigyelj apa...most én kimegyek és hagyok neked egy óra gondolkodási időt, pörgesd le még egyszer az eseményeket az agyadba és tedd helyére a dolgokat...ne feledd, hogy a villából nagyon gyorsan is ki lehet kerülni és kint egészen másként működnek a dolgok
...aztán ha úgy gondolod, hogy itt a vége, akkor azt mondom rendben,elfogadom, nincs dráma, nincs hisztizés, de akkor tényleg itt a vége, én lehúzom a redőnyt és innentől kezdve te olyan leszel számomra, mint bárki más

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 16:58:38

@frea: igen, leadták, ha úgy vesszük, hogy volt műsorban, sőt voltak még hasonló cifrák, meg igen sűrűn elvett online-ok, de ismételgetni csak a fürdőszobai "te vagy a leggyönyörűbb, megőrülök érted, majdnem hülyeséget csináltam" jelenetet adták nyakra-főre (mondjuk az elég ütős egy párbeszéd volt - már ha párbeszéd, ahol Ani csak sír ; hozzáteszem, ott is ő fordul el/ki az ölelésből, hátrál el, stb)

Raszputyina 2011.04.22. 16:59:15

Én továbbra is kitartok Jerzy mellett. A fordításokon jót szórakoztam, de szerintem inkább Oli, Béci és Alekosz esetében lennének helytállóak. Gigin meg zuhanyozás közben inkább dühöt láttam, amit az érez, aki ki akarja rúgni a másikat, de beelőznek nála.

nosce 2011.04.22. 16:59:17

A Jerzy értelmezések tényleg jók meg ütnek is, csak nem valósak :) Azt mondják el, Hajnalka mit gondol arról, mit gondolna ö bele egy ilyen szövegbe Jerzy helyében. De Jerzy nem ilyen, Jerzy egyrészt ennél butább, másrészt meg az érzelmeit proóbálja szavakba önteni és nem a gondolatait, csak meg kell nézni hova néz a szeme amikor beszél....

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 17:00:09

@genevieve: a lányok hamarabb érnek, tudod. Gigi lehet értelmesebb, illetve érettebb a maga 21 évével simán.
(persze mostanság nem ez az általános...)

genevieve 2011.04.22. 17:00:24

@nyuszómuszó: arról nem is beszélve, hogy mindent elmond az emberről az, hogy viselkedik egy ilyen szituban....

enikőnek intő jel is lehetne, ahogy anival most viselkedik.....adott esetben vele is igy fog...

Thulea 2011.04.22. 17:01:53

@traff: Kis butuska vagy! Hónapokig kiállt mellette! Éva és Alek hónapokig a szemébe röhögött Jerzynek, nekik megbocsátott. Milyen nagylelkű! haha

genevieve 2011.04.22. 17:02:05

@Ayesha/A 6. ember: igen, csak gigit most is éppen pár százezer ember nézi...igy baromi nehéz ám uralkodni magán és értelmesen, józanul megnyilvánulni....

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 17:03:04

@nosce: de ha te síkhülye vag, csak emellett nem rosszidulatú, akkor pont így érzel és így próbálod meg úgy megfogalmazni, hogy ne bántsd meg a másikat

Biztos vagyok benne, hogy Dzsörzéj tényleg nagyon igyekezett, hogy ne bántsa meg Gigit, és abban is, hogy pl tényleg hálás, meg szeretettel gondol rá, meg minden, az más kérdés, hogy túl ostoba hozzá szegény, hogy megértse, így csak még jobban lealázta

az meg megint egy másik, hogy az indítéknak az, amivel Éva olyan rettentő jóindulatúan telebeszélte a fejét eléggé sántít

frea 2011.04.22. 17:03:08

@Ayesha/A 6. ember: Szia, akkor mi játsszuk le!Én engedem!!DDD

Thulea 2011.04.22. 17:03:46

@nosce: Én megvédem Hajnit, mert ilyen minőségben megírni az összefoglalókat és minden nap: le a kalappal.
És azért is megvédem, mert pontosan ezt gondolta, mivel Jerzy gondolkodni nem tud, csak az érzelmeire hallgatni, így valóban csak a dugás meg a lány tapizása maradt meg neki, mint érzés Gigiből...

frea 2011.04.22. 17:04:37

@genevieve: Pontosan ez jutott nekem is az eszembe!

vitek 2011.04.22. 17:05:58

@nyuszómuszó: "Biztos vagyok benne, hogy Dzsörzéj tényleg nagyon igyekezett, hogy ne bántsa meg Gigit, és abban is, hogy pl tényleg hálás, meg szeretettel gondol rá, meg minden, az más kérdés, hogy túl ostoba hozzá szegény, hogy megértse, így csak még jobban lealázta"

Nagyon egyetértek veled, szerintem sem volt benne egy fikarcnyi rosszindulat sem, de ettől még nagyon durva volt amit csinált.

foxglove (törölt) 2011.04.22. 17:06:46

Az különösen tetszik még, hogy Oli nehezményezi, hogy Ani fájdalmat okozott az ő Enikőjének.
Most hagyjuk, hogy ő vastagon sáros volt, az a múlt, oké, de basszus, erre visszament a villába, tudva azt, hogy megint elő fogják rángatni a kettejük kapcsolatát, és Enikőnek megint végig kell néznie a silent partis történést.
Ja bocs, neki most Alekínyóért kell kampányolnia.

nosce 2011.04.22. 17:07:40

@nyuszómuszó:
"de ha te síkhülye vag, csak emellett nem rosszidulatú, akkor pont így érzel és így próbálod meg úgy megfogalmazni, hogy ne bántsd meg a másikat"

ez igaz, csakhogy Jerzy érzelem vezérelt ember, előbb érez és maj fut utána a gondolata , a maga kusza módján ezt el is mondja, de így is van, minden metakommunikációja ezt mutatja...nem hiszem h egy hazugságvizsgálatot is átbaszó 007 Bond karakter lenne :)

Thulea 2011.04.22. 17:07:42

@kicsi11: A posztoló nem gondolt semmi rosszra! Így rád is életbe lép a mondás: rossz az, aki rosszra gondol! :-)

genevieve 2011.04.22. 17:07:42

na most kérdés, hogy jerzynek ténylegesen mekkora volt a szavazó bázisa, és ebből hány százalék volt nőnemű?

mert azt hiszem ez most, ha nem is teljes mértékben, azért jelentősen megcsappant....

persze feltételezve azt, hogy az rtl-keze nincs benne a párbajok végkimenetelében....mert ha igen, akkor a nézők és mi is itt csak jól elszórakoztatjuk magunkat és egymást:-)

frea 2011.04.22. 17:08:33

@nyuszómuszó: Köszi, nem láttam. Gondolom, van bőven felvétel, amit nem mutatnak meg nekünk. A sírósat láttam csak.

dr. gernika 2011.04.22. 17:08:37

@frea: Nem tudom, én is már csak youtube videókon láttam.
@Ayesha/A 6. ember: Tőlem. :) De akkor a darabolást még a kegyelemdöfés előtt kezdje el. :)
@genevieve: "enikőnek intő jel is lehetne, ahogy anival most viselkedik.....adott esetben vele is igy fog..."
Azt hiszi, ő a kivétel, mert. Sokan beleesnek ebbe a hibába. :(

Drogon 2011.04.22. 17:08:45

Életem Leghosszabb Ideig Tartó Értelmével mmkk Laokoon-szobortcsoportban aludtunk el. Imádtam. Igaz, forgolódtam, meg pozíciót váltottam hat percenként, meg bökdöstem, mikor horkolni kezdett, hogy akkó forogjunk egyet megint kifliből zsemlébe, meg ki kellett mennem pisi, de akkor is klassz volt.
Alig van jobb dolog annál, mint szerelemmel úgy elaludni, hogy asse tudod, kié az a láb, meg kéz, meg csípő, meg nyom, au, beleszuszog a képembe, jaj, nem kapok levegőt. Kiröppen egy laza galamb, felröhög, mocorgás, fészkelődés, vigyor, lassú mély lélegzés, elalvás és reggel srégen az ágyon X alakban ébredés.

Éváról a kép megint prájzlessz, Dohányzó Gésaimitátor.

Jó poszt.

genevieve 2011.04.22. 17:10:32

@gernika: mint már irtam az életben mindenki kap egy ilyen pofont...és szerencsés, ha csak egyet

amit még megtehetsz 2011.04.22. 17:10:57

Sztem Gigi nagyon furcsán visszafogott volt. Keményebben kellett volna odamondogatnia Jerzsynek, hogy miért barátkozik olyanokkal, akik most is hülyének nézik.
Jerzsy meg mindíg azt mondja amit a szájába adnak, (most nem annyira, de előzőekben) ugyanazokat mondta vissza amiket neki mondtak, szó szerint.
Eddig azt hittem azért buta, mert annak mutatják, de nem,
sajnos tényleg annyira ostoba.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 17:12:15

@genevieve: persze, de ha nem is fog, ha sosem szakítanak, akkor is - jellemtelen ember (ami mondjuk nem akkora meglepetés); és azt Enikőnek is látnia kell, hogy a mindent hevesen a másikra kenés, meg hogy képtelen spontán módon vielkedni, elég rendesen annak a jele, hogy ő ebben a dolgoban érzelmileg nyakig benne volt, sőt még mindig nem zárta le!

Abból is látszik, hogy Olviér meg van zizzenve és kapkod összevissza, mert alapvetően egy elég értelmes ember, és tudnia kellett, hogy EBBŐL ügy lesz, szemben azzal, ha bemennek Anikóval a nyugiszobába, mert ahogy mondta, ez Aninak is kellemetlen volt már, elbeszélgetnek az időjárásról egy órán keresztül - ha kell, itt még mindig halál unalmasan, nyugodtan elmondhatja neki, hogy ne bolygassák a régi dolgokat - és a reteknek nem lett volna anyag a kezében, amit betegyenek, de rá sem lehetett volna rásütni, hogy nem mer Anikőval kettesben maradni

Erre azért elég hülye dolog úgy csinálni, hogy ő nem MER vele kettesben lenni, mert ettől a nőtől aztán minden kitelik és a múltkor is majdnem sikerült neki őt gazul elcsábítani - nem a Harry Potter ez azért, hogy bájtitalt itatott volna vele; és az az igazság, hogy Olivér volt, aki nyomult, Anikó kvázi többször közölte vele jelzésszerűen, hogy gondolkodjon, mielőtt megtesz még egy lépést és ne szórakozzon vele
Aztán, mikor ENikő beugatott neki (jogosan, én már akkor kivégtam volna), akkor elkezdett hirtelen nagy bociszemekkel járni-kelni és felháborodva kérdezgetni, hogy most miért gondolja bárki is, hogy neki az Anikóhoz bármi köze van - szóval még ostoba is, a csaját meg főleg annak nézi!

Mióta kiment, valószínűleg már megvolt neki a fél, stúdióban visongó tinihorda

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 17:13:14

@perpetum: tök jó lehet így aludni, csak az a baj, hogy én így nem tudok aludni, egyszerűen nem megy ;)

Drogon 2011.04.22. 17:14:20

@nyuszómuszó: Én sem tudtam bárkivel, ezzel a sráccal viszont nagyon jó volt így. Különleges volt, na :)

dr. gernika 2011.04.22. 17:14:57

@foxglove: Azt is el tudom képzelni, hogy Eni most leszedálva, vagy mesterséges kómába juttatva fekszik valahol egy tévémentes kórteremben.

Spéter46 2011.04.22. 17:17:00

Jerzy akkorát bukott mint Rottenbiller.

teremtett lélek 2011.04.22. 17:17:43

@gernika: végiglájkolok egy-két arcot. Az elsőt te kapod. Nem tudod, mikor jön dexter 5? Azt hiszem meggyógyult a rákból Michael C. Hall. Most a John Litgove-os volt az utolsó évad, ugye? Remélem már leszoktak az alkotók a tanítvány-elszabadul-meg kell ölni (2, 3) vonalról. A 4 az megint jó volt. Én ott tartok.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.22. 17:18:16

Ez volt az egyetlen poszt, amit nem bírtam végigolvasni, akkora nagy szenvedés volt a tegnapi epizód, hogy egy idő után már fájdalmas volt felidézni :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 17:18:17

@tojastobias: igen, én meg voltam róla győződve, hogy csak hülyének van beállítva, de amúgy simán csak egyszerű
De nem, tényleg agyatlan szegény

Tordassal is ez volt, szerettem volna hinni, hogy csak elmebeteget csinálnak belőle, de pont, mikor kapott volna lehetőségeket, akkor jött ki, hogy még annál is elborultabb, mint ahogy beállították
- na őt pl kár volt kiejteni, szerintem Alekosz méltó párja lett volna, és Évát is tuti megütötte volna tőle a guta

genevieve 2011.04.22. 17:18:40

@nyuszómuszó: ezt modntam én is, ha közömbös lenne neki ani, akkor semmi jelentősége nem lenne annak, hogy ők ketten a nyugiban beszélgetnek....ki lehet ám védeni és hárítani verbálisan is minden közeledést....simán elröhögcsélhettek volna

de igy csak okot adott a találgatásokra

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.22. 17:19:44

Egyébként továbbra is fenntartom, hogy jobb, hogy Olivér rövidre zárta a dolgot (mégha genyó módon is), még plusz ugyanennyi drámázást nem bírtam volna végignézni.

nosce 2011.04.22. 17:20:12

@Thulea:
Hajnit nem kell megvédeni :), nincs azzal baj amit irt ö igy gondolja.
Jerzy érzelmei által veszi le a történéseket éppen ezért verbálisan nehéz átb@szni meg megmagyarázni bármit, még akkor is ha esetleg nincs igaza. Az érvelése is érdekes mit nem tenne ö a másik helyében ? mit szólna a másik ? (lefordítom hogy esne neki? hogy érezne ?) ez is a beleérzés és nem a logikus következtetés....

dr. gernika 2011.04.22. 17:20:42

@perpetum: :)
@genevieve: Jsh.
@nyuszómuszó: Mielőtt bement, akkor is, mintha erre Ani már utalt volna valahol, hogy valószínűsíti, hogy nem először csábult el Oli.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.22. 17:20:59

@genevieve: Szerintem meg igazából most már közömbös, csak a Manólány otthun jól elkapta a tökit.

teremtett lélek 2011.04.22. 17:21:11

@frea: Alighanem. Faszán erőltetett az Olivér, mióta csak visszajött. Csak félig, a saját kis triumvirátusának engedte el magát. Tegnap boroztam, nem láttam. Rosszalkodott?

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 17:21:28

@teremtett lélek: szerintem a gyilkostársas-évad volt a leguccsó. (az a Lumen nevű csaj volt benne, akivel a csajt bántalmazókat keresték bosszúállás céljából.)Vagy nincs igazam?

Kivétel 2011.04.22. 17:21:28

@nyuszómuszó: biztos jó lehet az érzelmi kötődés miatt, én se tudok így aludni, de hát itt se alvásról van szó, ha minden 6. percre emlékszik az ember... azaz fenn van:) de azért összebújni jó.. az első megfordulásig, onnan meg nem emlékszem tovább semmire, csak arra, hogy reggel valahogy megébredek:)

genevieve 2011.04.22. 17:21:44

@nyuszómuszó: tyűűű apukám azt tényleg műsor lett volna végig...alek az egyik sorban mondja a hülyeségeit, tordas meg a másikban:-D és csak mondják, mondják és mondják:-D

fran7 2011.04.22. 17:24:11

Illetve tegyük hozzá, hogy a kiesettek visszamenetele épp azt gátolja meg, hogy Jerzsy és Anikó végiggondolja, hogy taktikailag miképp vigyék végig a játékot. Részszint inkább érzelmi kérdésekkel vannak elfoglalva. Részszint nem beszélhetnek taktikáról, mert ugye a kintiek nem tudnak úgy hümmögni, hogy azzal ne befolyásolják őket. Így Alek meg Éva semmi taktikával is megnyerik kisakkozzák a másik kettőt. Illetve senki nem azt figyeli, hogy Alekék csak taktikából vannk jóban Jerzsyvel, s ezt ő maga se veheti észre, hiszen mással van elfoglalva.

MegLepke 2011.04.22. 17:24:53

Hajni, mostanában - mivelhogy van már munka - nem nagyon olvastam öfiket, de ez fasza lett, apukám!:)

Én Erzsiben csalódtam, Évának csak az első két héten szurkoltam, Alekosznak soha, szóval hajrá Anikó! Erre jutottam.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.22. 17:25:24

@genevieve: Össze lehetett volna vágni egy-egy 9 órás Best of... DVD-t, aztán díszcsomagban kiadni :D

Zuzimama 2011.04.22. 17:26:48

Jerzy for president!

Ayesha (törölt) 2011.04.22. 17:28:10

@MegLepke: Lepike, mikroport:D
hogy tetszik a munkázás?

Illúzióromboló kockacukor 2011.04.22. 17:28:16

ÚRISTN! Eddig ez a legjobb hávé. :)
Az viszont egyre jobban felb@sz, hogy Alekosz és Éva magyar hangja Jerzy. És mivel ennél még egy szinkronszínész is többet tesz az eredeti mondanivalóhoz, így inkább hangalámondás. Az úgyis jobban illik 2 személyhez. Meg Erzsike max annak a beszédszínvonalát tudja lehozni.

genevieve 2011.04.22. 17:29:02

@Zuzimama: ezzel pár napot elkéstél:-)

Drogon 2011.04.22. 17:30:07

@MegLepke: Jerzsi a neve. Vagy te szeretnéd, ha Jankónak szólítanának téged?

Illúzióromboló kockacukor 2011.04.22. 17:30:29

@MegLepke: szintén, bár Éva nálam csak 1 hétig tartott... Utána láttam smink nélkül, kevesebb ruhában és beszélni is.
Se nem szép, se nem csinos és úgy fröcsög mint a traktor után kötött trágyaszóró.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 17:30:51

@Gee Halen: hát, én azt tudom elképzelni, ami viszonylag párhuzamos a te értelmezéseddel, hogy kijőve a villából - ahogy elmúlt a benti módosult tudatállapot - leesett eki, hogy tényleg mekkora hülyeség volt em figyelembe venni, hogy amúgy a csaja mindent végignéz a retek nyilván hatásvadász tálalásában, és azóta is veri a fejét a falba, hogy mekkora ökör volt

A jellemgyenge, alapvetően gyáva emberek meg szeretnek mást hibáztatni a saját gondjaikért, és valószínűleg már elég sokszor elmantrázta magában ahhoz, hogy ő itt áldozat, az Ani meg ilyenolyan rossz, gonosz kurva (és Enikő gondolom pozitívan reagált az efféle eszmefuttatásokra, hiszen a másik lehetőség szerint kirugta volna a picsába), hogy most már maga is elhiszi, és ezáltal menti a saját görény viselkedését

genevieve 2011.04.22. 17:33:07

de azért azt el kell mondani, hogy mindenki saját magából indul ki,

mit csinált volna, mit nem csinált volna....

igazából senki nem tudja, hogy mit éreznek és mit gondolnak....

dr. gernika 2011.04.22. 17:33:58

@teremtett lélek: Te ha lájkolsz, ne spoilerezz nekem! :D Mondom, én még csak ma zártam a 3. évadot, fogalmam sincs, mi lesz a következőben. Szegény Hall rákos lett? Na most rákerestem, meggyógyult, viszont válik. Itt olvashatsz róla:
michaelchall.fan-site.hu/hirek
@nyuszómuszó: Áh, Tordastól engem is megütött a guta, őszintén drukkoltam akkor Évának, hogy ejtse ki.

2011.04.22. 17:35:43

Hajni!

Ibrahimovićról valóban a zsigeri tahó szobrát lehetne mintázni, de Olivér barátunk már akkor szűkölne a félelemtől, ha Zlatán csak morcosan nézne rá.
Lehet, hogy a zsigeri tahóságnak is vannak fokozatai, a gyáva, zsigeri tahó lehet a legszarabb kategória.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.22. 17:36:31

@nyuszómuszó: Majd Anikó is megtapasztalja hamarosan, hol lakik a villalakók istene ha megy párbajozni, kétszer akkorára fogja tátani a száját mint Jerzy visszajövetelekor.

vitek 2011.04.22. 17:36:54

@Illúzióromboló kockacukor: :D

"úgy fröcsög mint a traktor után kötött trágyaszóró."

milyen igaz!

genevieve 2011.04.22. 17:37:53

na megyek dolgomra, aki keresnek tudja hol talál:-)

MegLepke 2011.04.22. 17:38:16

@Ayesha/A 6. ember: :D Egyelőre jól. Ma pl. délben hazajöhettünk.:) Nálad mizu ilyen ügyben?

@perpetum: megszoktam már, hogy így hívom. Engem meg szólítottak már annyi néven, hogy belefért. Akkor is így hívtam ám, mikor neki szurkoltam.

@Illúzióromboló kockacukor: nekem eleinte a fröcsögése is vicces volt, meg az énénén is. Szórakoztatott, de nem tartott sokáig, de itt van Peticsé - ha itt van még.:)

Drogon 2011.04.22. 17:41:06

@MegLepke: Oksi :) Csak szokott zavarni:)

dr. gernika 2011.04.22. 17:45:23

@Illúzióromboló kockacukor: "úgy fröcsög mint a traktor után kötött trágyaszóró."
:DDD

MegLepke 2011.04.22. 17:47:08

@perpetum: okés.:) Mi még nem nagyon találkoztunk itt, de majd rájössz, hogy én nem szoktam rosszindulatúskodni még a játékosokkal sem.:) Nagy a szám, de békés lélek vagyok.:)

dr. gernika 2011.04.22. 17:50:48

@MegLepke: Én mára szabadnapot kaptam. :D

MegLepke 2011.04.22. 17:55:55

@gernika: te mióta dolgozol? nem nagyjából egyszerre kezdtünk? én a héten.

_most_ 2011.04.22. 18:01:48

Az jó volt, mikor Olivér megemlítette Évának, hogy össze lehetne ugrasztani Anikót meg Jerzyt, Éva szemei hogy felcsillantak. Látszik Olivérnek azért van esze ehhez a játékhoz, kár, hogy kiesett, kíváncsi lettem volna, hogy taktikázik.

teremtett lélek 2011.04.22. 18:04:24

@gernika: Elnézést, sskk nem spoilerezlek többé képen... :( Mindegy, érdemes nézni, egyet mondok.

teremtett lélek 2011.04.22. 18:11:52

@Ayesha/A 6. ember: Fú, jó kérdés számomra. Te se spoilerezz nekem, mert attól tartok ezek szerint nem up to date a helyzetem. :) Akkor ez nem az a 2. évados bige, aki beállt famulusnak, a végére meg halomra kellett ölnie Dexternek, ugye? Még gyerek sehol se volt ekkor.
Na mindegy, én a Dextert kivesézem egy tematikus helyen, és ha kell, indítom a torrentet.

Évi voltam 2011.04.22. 18:12:16

Drága Hajni!

Még nem írtam ide, de mindig olvaslak. Ez a mai jerzsi-tolmácsolás mindent vitt, szó szerint eltaláltad midnen szavát, visítva röhögtem a bamba kollégák arcába. :D
Az vett csak vissza egy kicsit, hogy előtte olvastam six édenhoteljét, és láttam a stílusegyezést, de még így is nagyon ütött a mai HV-d, mivel azt is szeretem, pláne gyönyör volt.

Örök hálám: hű olvasód :)

asf123asd 2011.04.22. 18:12:37

annyira volt vele korrekt, mint amennyire a gigi vele a párbajon.hol itt a probléma? (mugy poén volt hogy amikor az erzsi felemlegette a párbajon történteket ez a lofejű domina izomból elkezdte a taknyát kenegetni a kis pisze orrán.biztos mélyen érintette a dolog:D..)

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 18:13:48

Az elöbb futottam össze Jerzy harmadik legjobb gyerekkori barátjával, ő másképp értelmezte a monológot. Gyanakvó természet vagyok , de adott névjegykártyát és tényleg az volt, akinek mondta magát. Az ő verziója:
- Gigi! Mondtam neked már Szandika tapenálásánál, hogy ne csináld. Most visszajöttél és Anikónak nyalsz. Leszbikus macával vesződjön a hóhér.
(nem szószerinti fordítás, lengyelül jobban hangzott)

amit még megtehetsz 2011.04.22. 18:14:34

@nyuszómuszó: azért Tordason látszott az elején hogy nem százas. Hihetetlen "aurája" volt, senki nem akart a közelébe menni.
De csak megkapta a maga 15 percét.

amit még megtehetsz 2011.04.22. 18:17:14

@lami83: ja. Kár hogy az igazán taktikázós párbeszédeket valahogy nem láttuk (látjuk).

asf123asd 2011.04.22. 18:20:00

ennek a játéknak köszönhetően új értelmet fog nyerni a "taktika" szó jelentése...:D a taktika nem itt kezdődik könyörgöm:D

genevieve 2011.04.22. 18:23:01

@tojastobias: ezért ez a senki nem akart közelébe menni sok esetben alekra is igaz:-)

gastro, missing in action 2011.04.22. 18:23:48

@mréveiller: annyira, hogy azóta nem is nagyon mutatták őket, mert nem volt semmi érdekes velük kapcsolatban..

Gigi fején látszott, hogy nem sokon múlt, hogy Jerzsi erkölcsi szózatát egy tükörrel "verje" vissza azt hiszem.. Nagy poén lett volna, csak tilos...

Olivért meg a feladatmegtagadás miatt ki kellett volna küldeni a picsába, Gigi és Zsófi persze maradt volna... Éva bele is őrült volna, már nem kell sok neki :D

dr. gernika 2011.04.22. 18:29:49

@MegLepke: 12-e óta. :)
@teremtett lélek: Tudom, folytatom is, csak előbb bepótolok pár mást, amiről időközben lemaradtam. :)

genevieve 2011.04.22. 18:49:03

na mindjárt kezdőőőődik, hun a csapat?:-)

2011.04.22. 18:54:18

@tojastobias: jah, peticsé mindig mondja, hogy évának van esélye a köztudatban maradni, hát szerintem is. így :)

genevieve 2011.04.22. 18:55:37

@hullámpapír: pont ahogy györgyusznak, anettnak és ágicának

ja, tudom már az a hp valamelyik vv-ből:-)

frea 2011.04.22. 18:55:39

@teremtett lélek: Bocs, dolgoztam. O. mindig bunkó volt, de tegnap mindent űberelt. Ocsmány volt Anikóval, de látszott az arcán és a viselkedésén, hogy maga se hiszi, amit mond. Ócska vérbunkó.

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 18:57:15

@genevieve: Én a Balettcipőben. Úgy emlékeztem pénteket írtál. Lassan jöhetnétek, mert Béci elissza az összes pénzem.

2011.04.22. 18:57:46

@genevieve: nehezemre esik bevallani, de mindig is ez a három nő volt a példaképem :D most már évával együtt négy :DDD

Fánkevő Fáncsi 2011.04.22. 18:58:16

Hajnalka kiakadt Jerzy szakításán. Az ő előadásában még azt lehetne hinni, hogy a szerelembe teljes szívét és testét beleadó Gigit rútul becsapták. A négy hónap alatt mindenét a fiúnak adta szívét, lelkét, testét. Reszket ha csak a srác közelébe kerül, és a légzését hallhatja.

Azt hiszem más VV-t nézünk. Én négy hónapos megjátszós szappanoperát láttam, ahol mindenki tisztában volt azzal hogy nem igazi szerelmeseket látunk. Egy szép lánynak volt egy jól kézbentartott, irányítható bamba pincsije, aki rajongott érte. Jól elvoltak egymással, szexeltek is. De hogy szerelem? "Elrabolták a szívem" - Gigi szerint. Hahaha.

Giginek az a baja, hogy dobták. A hiúságán esett csorba, nem a szerelmes szívén seb.

Hajni, vedd le a feminista szemüveget, próbáld egy kicsit tárgyilagosabban, ok?

Vagy szerinted ebben kapcsolatban még sok lehetőség rejtőzőtt, túl korai volt? Ok, neked elhiszem, de csak neked.

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 18:58:30

@MegLepke: hijj, egy Pillangó! :)) Dógozzácsak. :)

@Évi voltam: örülök, hogy tetszett, köszönöm! :)

És mindenki másnak is.

takácsalfréd 2011.04.22. 18:59:01

@genevieve: szegény, szegény hölgy. Ti itt a hogyvolton egy típus vagytok és mindig rosszul értelmezitek a dolgokat. Néha azt gondolom, hogy direkt, provokálás céljából, hiszen nem lehet az, hogy minden esetben pontosan az ellenkezőjét látjátok annak, ami van. Tényleg.

Jerzy népszerűbb, mint valaha, mióta lerázta magáról ezt a ráczkoloncot. Most lett igazán erős, esélyes. Úriemberként intézte a szakítást is.
A Hódos úr féle zárójeles belsőmonológ persze vicces, de alapvetően sok rész nem igaz, de ti itt ezen az oldalon valahogy direkt nem értitek, miről szólnak a dolgok, és akkor meg vagytok lepődve, mikor egy Béci kiesik a Jerzy ellen, vagy azon, hogy Alekosz és az Éva miért olyan népszerűek.

Állítom nektek, ti itt egy provokatív tábor vagytok, vagy ha nem, akkor ténylegesen vakon elfogultak és utálkozók.

vitek 2011.04.22. 18:59:25

Na kíváncsi vagyok mi lesz ma. Nagyot csalódtam Jerzsiben, de azért érdekel hogy mi lesz vele ezek után, leesik-e neki a tantusz.

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 19:02:38

@Fánkevő Fáncsi: Légyszi idézz már a fenti posztból, vagy bármelyik előzőből fél mondatot, ahol leírtam, hogy ez szerelem volt. Értem én, hogy a grafomániának is vannak súlyosabb esetei, meg az is, hogy valahol ki kell adni, de ha lehet, máskor ne engem pécézz ki.

vitek 2011.04.22. 19:04:01

@takácsalfréd: hát én maximum Jerzsivel kapcsolatban voltam elfogult, szóval ez kicsit mellément. Az utálkozás is mintha mások asztala lenne...

dr. gernika 2011.04.22. 19:05:23

@takácsalfréd: Amíg Hódos úrnak szólítod a posztírót, elég viccesen hangzik, hogy mi látjuk pont fordítva a dolgokat. :D
@vitek: Nem fog még neki leesni, szerintem tovább tart az.

Albino Vernyul 2011.04.22. 19:05:29

Adalekok.. Oli-Ani-Alek

Oli->Gombi-Alek-Ani
www.valovilag.hu/video/118033
Oli->Alek-Ani
www.valovilag.hu/video/118131
Parbaj, hatter (neha eleg sutak a vagasok...)
www.valovilag.hu/video/118217

teremtett lélek 2011.04.22. 19:06:07

Balettcipő... A kedvenc késdobálóm.

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 19:08:36

@genevieve: Majd ha itt leszel megmutatom mennyibe kerül itt egy üveg Hennessy. Ez a Béla nem állat. Nem iszik vizet.

genevieve 2011.04.22. 19:09:00

@takácsalfréd: jajj, te szegény , szegény fijjjú:-)
Te itt a hogyvoltok egy olyan tipus vagy aki majd jól megaszondja mindenkinek a tutit:-)
Pont nem az van amit te látsz, annak az ellenkezője...figyelj jobbban, vagy irass fel szemüveget:-)

Állitom neked, hogy te egy troll vagy, abból is a hülyébbik fajta:-)

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy egyike voltam/vagyok aki jóindulattal kezelte/li jerzyt:-)

teremtett lélek 2011.04.22. 19:09:14

Ez a kapcsolatban élő ostromlott alfa hím duma már akkor is unalmas volt Olivértől, amikor játszott.

genevieve 2011.04.22. 19:10:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
szerinted nem néztem meg előre az árlapot?:-D

genevieve 2011.04.22. 19:10:55

ajvé, ani fekete ruhában van, most jön elő a gonoszénje:-D

Fánkevő Fáncsi 2011.04.22. 19:12:29

@Hódos Hajnalka: Grafománia? Nem én írok cikkeket, Hajni :) Nem ízlik a kritika ? Ejnye no, elnézést :)

Egyébként én sem azt mondtam, hogy a szerelemről írsz, csak azt hogy a szakítást írod le egyoldalúan. A "Jerzy nagy bunkó volt" szemszögből.

Mindjárt megmagyarázod, hogy nem jól értettem valamit :)

Ne erőlködj, felesleges, ez csak tucatblog, ez a véleményed, stílosod...semmi gond vele. Örülj, hogy nem csak azt írtam, hogy sunáznám, az jobban passzolna ide.

Lijiang 2011.04.22. 19:12:54

szerintem nem az a gáz, hogy oli nem volt hajlandó anival nyugizni, hanem annak a hajtogatása, hogy én nem bántam meg semmit.
gigi-jerzy szenvelgésből elég, könyörgöm!!!

vitek 2011.04.22. 19:12:59

@genevieve: én is pont ezen röhögtem fel, hogy itt a HVn jónéhány Jerzsi-drukker volt, erre nekünk magyaráz, LOL.

genevieve 2011.04.22. 19:13:06

oli vajkrémet eszik:-D

teremtett lélek 2011.04.22. 19:13:36

Hogy vágják össze ezt az összefoglalót?

genevieve 2011.04.22. 19:17:09

éva bazdmeg ne hazudj, azt vártad, hogy dráma és hiszti lesz:-D

genevieve 2011.04.22. 19:17:46

@foxglove: szerintem ő sem tudja, csak úgy gondolja, hogy ezzel most jól megaszonta:-)

teremtett lélek 2011.04.22. 19:19:05

Gigi hazudik és kiBÚVÓT keres, nem kimenőt.

dr. gernika 2011.04.22. 19:20:14

Évából nem lesz műsorvezető.

genevieve 2011.04.22. 19:20:49

alek, basszus, jerzy SZAKÍTOTT! :-)

idáig erre dumáltátok rá, most meg vissza?:-)

dr. gernika 2011.04.22. 19:21:10

Alekosznak vannak el nem tűnő érzései????

genevieve 2011.04.22. 19:21:47

gigi könyörgöm legyél észnél:-)

foxglove (törölt) 2011.04.22. 19:22:00

@genevieve: én ezt már nem hiszem el. és Jerzy hallgat rá. ez vicc.

genevieve 2011.04.22. 19:22:25

@gernika: ja, rájött, hogy egy esetleges ani-jerzy párbajnál nem jó ha jerzy meg van gyengülve:-D

genevieve 2011.04.22. 19:23:00

ááááááááááááááááááááááááááááá

vitek 2011.04.22. 19:23:10

kérlek mondjátok el mi volt jerzsi-gigi fronton, akadozik ez a nyavalyás stream

dr. gernika 2011.04.22. 19:25:40

@genevieve: Az a durva, hogy az előzetes alapján sikeresen befolyásolta... Gigit ki fogja készíteni, hogy ennek a nyominak nincs egy saját gondolata.

@vitek: *legyint*

Albino Vernyul 2011.04.22. 19:25:57

Hahaha, a tegnapi kintiek megmondjak a bentieknek, ki-kit latna a dontoben, szoget utott Jerzy fejebe, hogy nem is olyan eros.. Most megint kell neki Gigi, meg a szavazotabor... Durva a srac....

vitek 2011.04.22. 19:27:03

@foxglove: ne csináljátok már ezt velem, ezeknél a félinformáció-morzsáknál nincs rosszabb

genevieve 2011.04.22. 19:27:18

@gernika: akik viszont a szakítás miatt leírták jerzyt, ettől nem fogják meggondolni magukat szerintem....

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 19:28:03

@Fánkevő Fáncsi: Jahhogyezegytucatblog. De hát akkor miért olvasod? Ha személyeskedés nélkül nem tudsz megfogalmazni egy véleményt, akkor inkább ne kommenteljél, és főleg ne baszogassál, ha kérhetem.

foxglove (törölt) 2011.04.22. 19:28:25

@vitek: Alek rábeszélte Jerzyt, hogy fogadja vissza Gigit, és úgy tűnik, sikerrel tette, mert megint együtt vannak. Látod, jobb lett volna tudatlannak maradni.

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 19:28:40

Már Oli se a régi. Miért nem őszinte azzal a szegény lánnyal? Anikó, öt méterről is érzem rajtad a Béla szagát. ( megjegyzem ez az, amit Gigi megpróbált Anikó lábára fogni)

_most_ 2011.04.22. 19:28:43

@gernika: Szerintem most jó volt, olyan Lilus szint, de végre nem Anikó affektálását kellett hallgatni.

2011.04.22. 19:28:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: a tegnapi szavazás eredményét (ki használt ki kit) nem mutatják meg nekik? kíváncsi lennék a fejekre :D

teremtett lélek 2011.04.22. 19:29:15

@genevieve: A megint össze-vissza beszél látszólag. Úgy forog 180 fokokat... Meggyőződésem, hogy a manipulációi besegítettek Olivér és Anikó és Enikő háromszögébe. Ezen kívül Erzsi "önállósítása" is az ő és Éva munkájának eredménye. Most meg épp tolja vissza "Gigibe".

vitek 2011.04.22. 19:30:28

@foxglove: na valahogy sejtettem hogy Jerzsi visszakozik majd, és ez nem is lenne baj, szemmel láthatóan lassan forognak azok a fogaskerekek, végülis még jó is ha leesik neki a tantusz. Na de hogy mindez Alekosz ráhatására történjen??? És Gigi visszafogadja? Megáll az eszem.

teremtett lélek 2011.04.22. 19:31:21

A szavazás meglehetősen ironikusan alakul. A reteknek bele kell írni, ha komolyságot akarnak.

genevieve 2011.04.22. 19:32:30

na már nem családias a hangulat?:-)

dr. gernika 2011.04.22. 19:32:47

@genevieve: Haha, az biztos. Tudod, mennyire sajnáltam a párbaj után, de tegnap nagyon leírta magát nálam.

Lajos ghr 2011.04.22. 19:35:01

már nem mintha ez olyan kapcsolat lett volna aminél szakítani lehet.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 19:36:01

Na, már pedzegeti az Olivér Aleknak, hogy innkább ő vigye ki ANit, és ne hagyja az Évával kimenni

genevieve 2011.04.22. 19:36:21

nem lelkitársam az éva, de az, de persze nem az:-D

foxglove (törölt) 2011.04.22. 19:37:01

Valaki fordítson, hogy Alek mire utasította Olit az Éva párbaj ügyén, ha utasította.

genevieve 2011.04.22. 19:39:32

na látom megy a kölcsönös faszszopás alek és oli között:-)))

a végén még megcsinálják egymást:-D

genevieve 2011.04.22. 19:40:20

most jerzy akarja betakarítani magát a döntőbe?:-D

Townsend 2011.04.22. 19:43:30

Ankó teljes erőbedobással nyaffektál (nyafog és affektál).

2011.04.22. 19:44:06

@vitek: még nem próbáltam, általában csak 8 után, mindjárt megnézem.

dr. gernika 2011.04.22. 19:44:53

Hehe Ani milyen kis troll volt. :DD

dr. gernika 2011.04.22. 19:46:15

@genevieve: Prosztatamasszázs egymásnak alap.

2011.04.22. 19:46:20

@vitek: na, hát az oldal betöltődik, a mai videók viszont még nincsenek fent (öfit egyben az rtlmoston nem szoktam, mert egy élet nem elég a videók betöltődéséhez, nekem meg drága az időm, szóval azt nem tudom :). online-t sosenem nézek, de az úgyis csak 10 után, vagy hogy van, nemde?

genevieve 2011.04.22. 19:46:49

na, most kapcsolom ki ezt a kibaszott tévét!!!!!!!!!!

foxglove (törölt) 2011.04.22. 19:46:54

megvakultam, megsüketültem

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 19:47:06

@gernika: éha egy barátnőnek annak kell lenni, mielőtt a másik totál hülyét csinál magából ;P

2011.04.22. 19:47:16

@vitek: juj, azta, köszi :) ilyeneket hogy találsz?! :)

dr. gernika 2011.04.22. 19:47:30

Én ezt már nem tudom követni.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 19:48:00

@genevieve: pont melyik miatt? a soros cukrostakony?

dr. gernika 2011.04.22. 19:48:23

@genevieve: megértelek.
@nyuszómuszó: Hiába, megtörtént. A szándék a lényeg.

vitek 2011.04.22. 19:48:36

áááááááááááá, most már értem miről beszéltetek. Ez az ölelkezés-csókolózás, hát én padlót fogtam. Gigi úgy látszik teljesen hülye - vagy csak nincs méltósága?

genevieve 2011.04.22. 19:49:37

@hullámpapír: @nyuszómuszó:

a jerzy féle nem is tudod mennyire szeretlek duma miatt

genevieve 2011.04.22. 19:50:57

előbb eldobni a csajt és utána rájönni, hogy ez nem lesz jó a helyzetben, és visszarángatni...mindennek a legalja....

vitek 2011.04.22. 19:51:25

@hullámpapír: a múltkor felküldött valaki egy linket, az nem működik ugyan, de a chatszobájában ajánlottak másikat, ilyen ez a nemzetközi együttműködés :)

dr. gernika 2011.04.22. 19:51:32

@vitek: A szívem szakad meg érte.

teremtett lélek 2011.04.22. 19:51:44

Anikót ilyenkor a cukiság blogra kéne feltenni.

2011.04.22. 19:52:09

@genevieve: @vitek: jaj, reméljük csak nagyon fiatal. mármint gigi.
pedig még a szakításkor örültem is neki, hogy jól csinálja, nem nyivákol, nem könyörög, tudomásul vesz, okosnak tűnt. és jó meglátásai voltak utána.

_most_ 2011.04.22. 19:53:10

Olivér azt javasolta Jerzynek ne gondolkodjon, hát ez menni fog, Jerzy ebben a legjobb :)

Townsend 2011.04.22. 19:53:26

@teremtett lélek: kígyót még úgy sem láttam ott.

genevieve 2011.04.22. 19:53:42

@hullámpapír: hát, végül is az ő élete....ilyenkor senki nem hallgat az okosa tanácsokra...

genevieve 2011.04.22. 19:55:11

oli nem mer anira nézni:-D

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 19:58:13

Gigi eddigi manusai(?) nem találtak semmi elfoglaltságot maguknak, muszáj volt győzködni őket. Ennek mindig szakítás lett a vége, de azok késöbb sokkal jobb emberek lettek.

Ezt is le lehetne fordítani magyarra, de sajnos nem lehet. Marad az idézet, Gigi kint pörög ezerrel.

genevieve 2011.04.22. 19:59:01

remek, most meg gigire nyomja a döntést felelősségét...

vitek 2011.04.22. 19:59:06

Na, ebből búcsúdugás lesz, hogy szakszóval éljek.

genevieve 2011.04.22. 20:00:20

uramisten....ezt nem birom :-)

éva és alek rájött, hogy ez az igazi szerelem:-DDDD

foxglove (törölt) 2011.04.22. 20:01:00

Hajnalka hogy bírja? *röhög*

2011.04.22. 20:01:28

@vitek: nemhiába, találékony a magyar :D

genevieve 2011.04.22. 20:02:31

értelmes párbeszéd...

nem tudsz semmit
de mindent tudok
de nem tudsz
de tudok
nem tudsz
de tudok

Townsend 2011.04.22. 20:03:16

A férjem szerint: "olyan buta ez a szegény Jerzsi gyerek, hogy rajta már a szívlapáttal hátba vágás sem segítene.

sogeking 2011.04.22. 20:03:19

megmondtam vagy megmondtam tegnap, hogy Jerzyék kibékülnek? :D

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:04:41

az utolsó párbeszédet büntetésből szóról-szóra le fogom írni a holnapi posztban :D

sogeking 2011.04.22. 20:04:47

Anikó, tudom mit tettél tavaly nyáron. Nem, te semmit nem tudsz :)

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 20:04:58

Jó Anikó pink munkaruhája. 8 pont. Kettőt levonok, nem vallott szerelmet Évának.

dr. gernika 2011.04.22. 20:06:06

Háháháh Lilu 0-val osztott. :D
Trollkodtak a szavazók?

Fánkevő Fáncsi 2011.04.22. 20:06:08

@Hódos Hajnalka: Nézd Hajni, amikor valaki kritikát fogalmaz meg a cikkeddel kapcsolatban, akkor az valamennyire nyilván személyes, hiszen a kritika az író személyét érinti, de azért így túlspilázni mulatságos. Én nem ismerlek téged, úgyhogy hidd el csak az írást volt szándékomban bírálni.

A te válaszod volt szokatlanul személyeskedő ezzel szemben, grafománnak neveztél egy pár mondatos kommentet (erre mondtam én gúnyosan, hogy a "sunáznám"-ot jobban fel tudnád fogni vagy, hogy "első", ahhoz lehetsz hozzászokva, három összefüggő kritikus mondat már kiborít.), anélkül, hogy a lényegét egyáltalán észlelted volna. Baszogatásnak éled meg. Idióta vagy Hajni? (Na ez itt baszogatás, csak hogy jobban értsd) Töröld ki a picsába a kommentjeimet, és tiltsál ki innen és már győztél is, probléma volt nincs.

Kis hülye nagyképű faszkalap picsa.

katarakta 2011.04.22. 20:06:41

Zsófi volt a legnagyobb felforgató 93%-al!!!

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:07:24

@genevieve: folynak a könnyeim.

@foxglove: húbasszus. nehezen. na. :DD

penelope garcia 2011.04.22. 20:07:41

Te Hajni. Nekem nem világos, hogy most miért Jerzy a szemét. Eddig az volt a közbeszéd, hogy Gigi hálózta be, használta fel és ki önös érdekeire a szerencsétlen, naiv árvát.
Amikor a srác ezt felismeri, és befejezi, akkor hirtelen miért lett ő a gedva?

sogeking 2011.04.22. 20:08:24

@penelope garcia: most nagyot nőttél a szememben :)

genevieve 2011.04.22. 20:08:52

@Fánkevő Fáncsi: tudod erre mondják, hogy bagoly mondja verébnek:-D

nosce 2011.04.22. 20:09:33

Na ennyit, a megvoltál Gigi menj a f@szba, merr én vagyok az élet dugó császára, féle jerzy értelmezésről :)

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:09:49

@Fánkevő Fáncsi: "Kis hülye nagyképű faszkalap picsa." :DDDDD

Dehogy törlöm ki a kommentjeidet, hadd röhögjenek a többiek is.
Sőt, kimásoltam és elküldtem a barátaimnak őket e-mailben, ők is szeretnek nevetni.

vitek 2011.04.22. 20:09:55

Én most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mit szívtak a bulin a villalakók.

Townsend 2011.04.22. 20:10:05

A két egymásra fonódó kígyó, ahogy próbálja egymás marását kikerülve a legtöbbet kiszedni a másikból. Képzavaros jó estét kívánok.

teremtett lélek 2011.04.22. 20:12:21

@Townsend: Én macska kategóriára gondoltam, de ne vedd személyeskedésnek. :)

Albino Vernyul 2011.04.22. 20:13:34

A holnapi promo szerint Gigi nem hulye, lekoptatta Jerzyt, ahogy nezem..
Eva, hogy ki akart valami ronda Oli szapulast szedni Anikobol.. Direkt arra jatszott.. Volt esze a csajnak, nem ment bele, pedig mar volt benne egy kis palinka..;) Es, ha nem Olit vedi, kit ved..?!

_most_ 2011.04.22. 20:13:53

Lilut mennyire sokkolta már a szavazás eredménye, legalább a fülére mondhatták volna előtte, hogy fel tudjon készülni.

Fánkevő Fáncsi 2011.04.22. 20:14:38

@Hódos Hajnalka: Ok remek, köszi :) A cikk pedig úgy jó ahogy van :) Minden szót védj meg, a szemét személyeskedő grafomán betegek baszogatásaitól :)
sün!

Spéter46 2011.04.22. 20:15:42

Katarakra@: Sok hibánk van, de hogy mi magyarok vagyunk a legszellemesebbek azt senki el nem vitathatja.:-DDDDDDDD

Albino Vernyul 2011.04.22. 20:16:39

@nosce: Tevedszt.. Jerzy nemi Alek rahatasra rajott a tegnapi kulsos ki-kit var a dontobe dumakbol, de foleg Oliebol, hogy nem olyan eros O.. Hirtelen szuksege lett Gigire...

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:17:01

@penelope garcia: hát ha te sem értetted meg, hogy a fordítás nem kimondottan az volt, amit Jerzsi gondolt, hanem általánosságban egy férfiaggyal történő megközelítés, akkor most már nincs más hátra, tökön szúrom magam. és lehetett volna az, amit Jerzsi gondolta, de mivel olyan buta, mint hat pár rendőrcsizma (és mert fiatal is) ezért a "fordítás" akkor inkább mint a tudatalatti felszínre hozása, és nem a konkrét gondolatok.
érthetőbben nemtom elmagyarázni.

Attilajukkaja 2011.04.22. 20:17:47

@Hódos Hajnalka:
Te az a Hodos Hajni vagy, aki a Malackarajon is volt? Vagy keverek valamit?

Albino Vernyul 2011.04.22. 20:19:37

@Hódos Hajnalka: Holnap ne ess abba a hibaba, hogy a mai osszefoglalo alapjan osszejonnek ujra.. A promo erdekes volt, abbol meg barmi lehet...

penelope garcia 2011.04.22. 20:19:49

@genevieve:

Bassszus, most ettem!
bleeeeőőőőő

genevieve 2011.04.22. 20:20:10

na most már csak azon gondolkozom, hogy holnap hogyan fogjuk megismerni egymást a balettcipőben?:-D

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:21:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: sosem nézem meg, pont azért, hogy ne befolyásoljon. :)

genevieve 2011.04.22. 20:21:09

vigyek egy szál vörösrózsát?:-D

sogeking 2011.04.22. 20:21:14

@genevieve: mindenki vigyen magával egy Oli féle hurkapálcás Alekosz bábut:)

gabesz: 2011.04.22. 20:23:34

"...akkora paraszt, hogy csorog a búza a zsebéből." :D :D :D XD

Tesó a "forditás" nagyon ütött, köszi már ezért megérte....
Csak ez semmi mást..

sogeking 2011.04.22. 20:24:07

@genevieve: akkor ajánlom még az outlaw pólót, esetleg a lila Harry Potter szemüveget :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 20:24:58

Éva nagyon szép a vagány arcélével, macskaszemeivel a gésaképen.

Alekosztól nagy bunkóság volt, ahogy belemart durván Gigi lelkébe a Jerzy-viszonnyal kapcsolatban.

@gernika: Szerintem meg lesz. Megvan hozzá a tehetsége.

@genevieve: Györgyusznak és Anettnek is kijárt volna egy rendes műsor!

Townsend 2011.04.22. 20:25:55

@teremtett lélek: Ezt kikérem a Ciri és Bajusz macskáim nevében. Van még egy pár kategória, amiben indíthatnád, miért pont a macska?

penelope garcia 2011.04.22. 20:26:14

@Hódos Hajnalka:

Aha.
Ha a zárójeles részek nem Jerzy vélt gondolatai, hanem az "átlag tahó hímivarúval" szerzett tapasztalataid esszenciája, akkor értem.

nosce 2011.04.22. 20:26:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Jerzy nemi Alek rahatasra rajott a tegnapi kulsos ki-kit var a dontobe dumakbol, de foleg Oliebol, hogy nem olyan eros O.. Hirtelen szuksege lett Gigire..

Azért ez erős állítás, nem ekkora májer ez a Jerzy,azokat a nézéseket nehéz, hanem lehetetlen megjátszani :)

dr. gernika 2011.04.22. 20:26:24

@genevieve: Nincs egy ódris pólód? Akkor téged már be lehetne tájolni. :D
A másik megoldás a nickes dögcédula, de komolyra fordítva - szakítós bulikon általában felismerhető volt a társaság, bemutatkozáskor mondták a nicket is, és úgy.

genevieve 2011.04.22. 20:28:07

@Peter_Cs: éva nagyon szép volt a gésaképen? ne már:-))

most már tuti, hogy egy program vagy:-DD

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:28:35

@penelope garcia: akkor legyen az, csak ércsedmááá.

@genevieve: ha nem küldtök képeket, mindenkit kitiltok :DDD

Lijiang 2011.04.22. 20:29:08

talán van vmi nemzetközi előírás, hogyan kell szakítani, és hogyan kell kibékülni, és aki nem így csinálja, az egy tahó? nem tudtátok, hogy szerelemben mindent szabad? ja persze, ez nem szerelem, de attól még mindkettő hülye is és érthető is. ez mind2 párcsírára vonatkozik.

genevieve 2011.04.22. 20:29:46

@gernika: tudodm, én elég rutinos fórumtalálkozós vagyok, bákit, bárhol megtalálok:-)

na majd viszek egy kitűzőt:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 20:29:46

@gabesz:: kösz Tesó, van még remény, ha valaki egyből vágta, mert magyarázkodok itt egész este, már habzik a pofám, annyit beszéltem :)))

genevieve 2011.04.22. 20:30:30

@Hódos Hajnalka: ahhoz előbb fejet és testet kéne cserélnem:-D

penelope garcia 2011.04.22. 20:31:25

@Hódos Hajnalka:

Szóval te is inkább a sonkát meg kaszinótojást választod szombat este? :)

genevieve 2011.04.22. 20:31:32

@Lijiang: igenis van egy nemzetközi szabálykönyv:-)

kölcsönadjam?:-)

sogeking 2011.04.22. 20:31:35

@penelope garcia: jó látni, hogy rajtam kívül más is jól látja a dolgot :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 20:31:46

@genevieve: Azért a végére csak kikeveredtek belőle!

@Townsend: Jerzy olyan, mint Pandacsöki Boborján!

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nekem nem ez jött le Éva kérdezésével kapcsolatban, hanem a riporterkedésben bejáratott ördög ügyvédje típusú kérdés volt.

penelope garcia 2011.04.22. 20:32:33

@genevieve:

Remek! Én cseréled veled! Látatlanba!
Sőt, van két elefántláb is, azt is lehet.

genevieve 2011.04.22. 20:33:01

@sogeking: mennyi azonos nézőponttól lehet azt mondani, hogy az az igazság?:-)

sogeking 2011.04.22. 20:33:37

@genevieve: gondoltam, hogy valaki bekapja a csalit:)

Lijiang 2011.04.22. 20:33:39

@genevieve: ha van, akkor rám nem vonatkozik, úgyhogy csak olvasgasd te;P

Attilajukkaja 2011.04.22. 20:33:57

@Hódos Hajnalka:

"igen, az vagyok."

Mar regen nem latogatom a Malacot, mert nem nagyon tetszett ott egy-ket ember stilusa, de tegnap volt egy kolbasztoltos poszt a Divanyon, ahol azt mondtak, mar nem vagy azon a blogon. Akkor jutott eszembe, hogy tenyleg, itt szoktam mostanaban latni a nevedet.
Csak azt akartam mondani, hogy azon a blogon a te irasaidat szerettem a legjobban. Itt is nagyon kedvelem/kedveljuk a fanyar humorodat es a belevalo stilusodat :o)
Koszonjuk a beszamolokat es csak igy tovabb!

genevieve 2011.04.22. 20:35:17

@Lijiang: nekem nem kell, én irtam:-)

Lijiang 2011.04.22. 20:35:54

én meg tahó vagyok:)

Townsend 2011.04.22. 20:37:41

@Peter_Cs: átadom az üzenetet a férjemnek.

Attilajukkaja 2011.04.22. 20:39:37

@Peter_Cs:

"Éva nagyon szép a vagány arcélével, macskaszemeivel a gésaképen."

Ugy nezett ki, mintha valami csillogo arcpakolas lenne rajta, csak az uborka karikak hianyoztak a szemerol (nem alola!). A fejen az a valami pedig mint egy hidegvizes palack, amit akkor tesznek ra, ha valaki csunyan beuti a buksijat.
Igaz, ennek a nonek nem lenne eleg ot olyan palack sem, hogy le tudjon higgadni. Szegenykem, remisztoen nezett ki!
Mondjuk Giginek sem allt tul jol ez a japanosdi, neki inkabb a Sherezades jelmez/kinezet valo.

dr. gernika 2011.04.22. 20:42:10

@Attilajukkaja: Na kösz, most jutott eszembe, mire emlékeztet! Hát mikor még januárban a meleg kollégám behozott valami mélytisztítós arcpakolást a hétvégi ügyeletbe, felnyomtuk, és abban ültünk vagy húsz percig, na az fénylett így rajtunk. :DDD

frea 2011.04.22. 20:42:34

@Peter_Cs: Már megijedtem, hogy valóban kedveled a Boglyát, de megnyugodtam, végig hülyítettél minket!Ügyi vagy!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 20:45:13

@frea: Inverteren keresztül értelmeztél engem? Miből jutottál erre a hamis következetésre?

sogeking 2011.04.22. 20:46:41

azért ebben a gésás arcfestékben nagyobb lehetőségek vannak.

voltam egyszer egy hattyúk tava baletton (Juronics Tamás rendezésében), a női táncosokon felül csak valami hasonló bevonat volt, ami a darab végére az őrületes melegnek köszönhetően szépen megadta magát:)

genevieve 2011.04.22. 20:50:40

@sogeking: na legalább nem vagy kultúrbarbár:)

dr. gernika 2011.04.22. 20:52:29

@Peter_Cs: Jó hát akinek éles a szeme, az levágja, hogy troll vagy. De azért ne add fel, én is jól szórakozok az újonnan kiakadókon. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 20:52:36

@Attilajukkaja: hát, konkrétan, nem hittem volna, hogy ilyet mondok - és nem azért, mert Gigi arcban annyira erős, hanem, mert Éva annyira nem - de tegnap a Boglya csak a MÁSODIK LEGRONDÁBBAN NÉZETT KI, be kell ismerjem

dr. gernika 2011.04.22. 20:55:19

fuvaze, látta valaki az előbb, milyen gyorsan futott a berényiattila a békában? :D Legalább 50-el gecc, csak úgy suhantak a villanypóznák.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 20:56:15

@gernika: Az, hogy van egy álláspontom, ami mellett kitartok, még nem trollkodás! Ég er ikkje ein troll!

sogeking 2011.04.22. 20:57:55

@genevieve: az egész színpadon csak két díszletelem volt, egy ágy és egy zuhanyrózsa (a plafonról belógattak kb. 6 plazmatévét, azokon tűz lobogott)

2011.04.22. 21:00:21

@Peter_Cs: aki nem is a bokmålt beszéli, hanem valami borzalmas nyelvjárást :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 21:01:55

@Peter_Cs: igen, szerintem is, határozottan nem vagy troll, mondjuk, amit valaki fentebb írt, hogy inkább egy program, azt már tulajdonképpen jobban el tudom képzelni - egyzer valaki egy autóvásárlásnál akart minket átvenni, nagyon szép kis leveleket kaptunk, de azért egy idő múlva lejött, hogy egy automata írja őket; voltak ilyen levegőben lógó hülye kijelentések, amiknek nem volt értelme, és esküszöm, néha ez ugrik be! ;)
Persze a direkt marketing részét vehetjük trollkodásnak (már a levegőben lógó Év ma milyen gyönyörű, meg cicaszem, meg mittomén ;P), nem hiszem, hogy nem arra játszol, hogy előbb-utóbb valaki félrenyeljen, mikor olvassa, de néha én is eléggé unatkozom ahhoz, hogy gonosz dolgokat csináljak egy kis szórakozás kedvéért, úgyhogy megértem, hajrá! XDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 21:04:13

@hullámpapír: Nynorsk (a nyugati nyelvjárásokból kialakított nyelv). I bokmål: Jeg er ikke en troll!

Renn 2011.04.22. 21:06:08

@Lijiang: mit gondolsz a "szeretlek de nem úgy" a "szeretlek mint embert" és a "barátok azért lehetünk" szövegeket honnan tudja mindenki?

2011.04.22. 21:06:11

@Peter_Cs: nekem ne mondd, én itt élek.

Townsend 2011.04.22. 21:08:01

@Renn: Benne van a kollektív tudattalanban. Vagy hol...

dr. gernika 2011.04.22. 21:08:55

@hullámpapír: Szerintem ő is ott szeretne, eléggé a szőke a zsánere. :)

2011.04.22. 21:12:01

@Peter_Cs: teljesen mindegy egyébként, a nyelviskolákban a bokmålt tanítják, amit egyébként senki nem beszél, de nem a nynorsk miatt, hanem mert kb. ahány település, annyi nyelvjárás létezik. nem viccelek. ezek itt ezen röhögnek, de külföldiként iszonyatos, amikor azt hiszed, már sokat tudsz, de egy egyszerű tőmondatot nem ismersz fel, mert annyira a nyelvet meggyalázva ejtenek ki minden egyes szót.

2011.04.22. 21:14:25

Megfejtettem amúgy, Jerzsinek "érettségi szemüveg" kórsága van (by How I met you mother :D)

2011.04.22. 21:15:24

@gernika: nos úgy látom, a nyelvvel nem lesz gondja, itt szőkék vannak dögivel, csak a holdarcukkal kell megbirkózni... de szerintem éva után az is menni fog :DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 21:17:00

@hullámpapír: Akkor a svédet és a dánt is érted biztosan. Olyan, mintha egy nyelv három (négy) nyelvjárása lenne, nekem úgy néz ki. Én csak most tanulom. Rádióban úgy hallom, hogy a szóközti és szóvégi t eltűnése pl. általános.

2011.04.22. 21:20:33

@Peter_Cs: ó, ha ebbe bele akarsz mélyedni... igen, általános, de inkább csak a szóvégi t és d, és az is általános, hogy minden szabály alól több kivétel van, mint amennyi esetre vonatkozik :D

rexter 2011.04.22. 21:23:44

nem ertem. szerintem gigi a tök gáz, undoriot az a csaj, nélküle jerzy akár nyerhetett is volna, igy hogy visszamenet tuti nem fog. Olivér meg tényleg egy hihetetlen paraszt, én anikó helyében úgy leoltanám a rusnya fejét h sírva takarodna a nevetséges barátnőjéhez.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 21:25:13

@hullámpapír: Jó lenne, ha tudnék jól norvégul. Általában is érdekelnek a germán nyelvek, a germán világ.

2011.04.22. 21:28:58

dolgoznikulfoldon.blogspot.com/

ebben a blogban (lap alján) találsz linkeket nyelvtanuláshoz is. és nagyrészt németül van :)

Ancilla 2011.04.22. 21:33:35

@Hódos Hajnalka: A mai poszt Gigiről és Jerzyről szóló része egy tökéletes, frappáns kis humoreszk arról, hogy hogyan szakítanak a férfiak. Önmagában, a szövegkörnyezetből kiragadva is megállja a helyét!!!

Nagyon tetszett, Hajnalka!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 21:35:53

@genevieve: 20:02:31
Most már csak azt nem értem, hogy Lilu miért tálalta úgy ezt a magasröptű párbeszédet, hogy a két lány jóízűt beszélget a fürdőben, majd egymás vállán sírnak, mint két jó barátnő???
Éva hozta a szokásos, kiválasztás előtti formáját: nyalizni próbált, hogy Anikót puhítsa. Persze most rábaszott, mert egy szót se tudott kihúzni belőle, pedig mennyire próbált jól informált, megértő lenni... :D És a 100 tagú cigányzenekart megszégyenítő alákontrázások, hogy igen, megértelek, tudom, értelek... váááá állt a szőr a hátamon. Ráadásul, amióta láttam abban a házi yoghurtpakolásban (amivel jóérzésű nő nem sokkolja a környezetét, már csak az illúziók végett is), azóta akármiben van, akárhogy is néz ki, mindig olyannak látom.

Gigi&Jerzsi meg most már igazán kiihatnák a méregpoharat, hogy csak a vv vége után ébredjenek fel a lebontott villa helyén a Campona parkolójában egy hálózsákban, aztán tépelődjenek még egy darabig, de könyörgöm, bennünket hagyjanak ki belőle.

genevieve 2011.04.22. 21:43:13

@pushpang: azt hiszem a mai öfi sokaknál kiverte a biztosítékot:)

Townsend 2011.04.22. 21:45:48

@pushpang: Szerintem, nem ússzuk meg. A vv után még évekig lesz utánkövetés. Lásd Leó-Ágica gyötrődés.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 21:47:32

@genevieve: szerintem már kurvára unja mindenki. A szereplők is, a műsorvezetők is. Már csak azt várom, hogy azok a szerencsétlen operatőrök, akik kénytelenek ezek minden pillanatát követni, valami pajkos tréfát fognak kitalálni, mondjuk bekamerázzák a budit, amikor Alekosz akkurátusan (vagy sebtiben? :D) kiveri, vagy az Olivér izzó fejjel kakál és éjjel leadják online-ban...

genevieve 2011.04.22. 21:51:25

@pushpang: akkurátusan...a másik dologba bele se akarok gondolni:-)

vitek 2011.04.22. 21:52:05

Hú én most nézem az elejét videóról (mert arról lemaradtam), hát hogy Olivér mekkora egy seggfej, ez valami hihetetlen.
"Rommá pirítom az első 1 percben"

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 21:52:08

@pushpang: @Townsend: Fájdalmas már ez a Gigi-Jerzy szappanopera! In

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 21:57:31

@genevieve: nem tehetek róla, de valahogy mindig ilyen opszcén (<- Alekosz gondolom ezt is így ismeri) gondolatok jutnak az eszembe Olivérről. :)

genevieve 2011.04.22. 21:58:26

@pushpang: van erre más szakszó:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 22:01:47

@vitek: szerinted mi van olivér piros pólójára írva, amikor a riportszobában beszél? milyen kapitány!?

vitek 2011.04.22. 22:02:33

@genevieve: ja, roppant férfias ahogy felvállalja a dolgokat :D

Amúgy Anikó viszont most nagyot nőtt a szememben, milyen kis hülye volt az elején, aztán hogy kinőtte magát. Ahogy ezt a helyzetet lerendezte, nem volt semmi, és Évának se dőlt be aztán.

Thulea 2011.04.22. 22:03:20

@penelope garcia: Nem nyúlt mellé szerintem Hajni. Ha meg sarkítás, vagy szarkazmus, akkor meg kimondottan üt.

vitek 2011.04.22. 22:04:51

@pushpang: mintha az lenne hogy téjakapitány, de fogalmam sincs ennek mi értelme.

Albino Vernyul 2011.04.22. 22:05:51

@vitek: En azon rohogok, hogy nem talal fogast Ancsan.. Belekotott a betonba, es csak azert se ul fel semmire.. Remelem kibirja vasarnapig.......

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 22:07:11

@pushpang:

Anikónak nemigen volt mit mondania, a szokásos Anikós felfújás, hogy tobbnek látszék mint ami volt, Oli megmondta neki, hogy egy marha jó csaj, de sajnos nem csinálhat semmit, ezt próbálja Anikó feltupirozni, de a nézők miatt nem hazudhat semmit..

foxglove (törölt) 2011.04.22. 22:12:23

Azt írják a VV oldalon a mai adásról, hogy Éva és Anikó könnyek között békült.

vitek 2011.04.22. 22:12:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, én is. Olivér meg a híres mókamester, hát szerintem most először vicces igazán, csakhát nem vele hanem rajta nevetünk :)

vitek 2011.04.22. 22:13:53

@foxglove: hát akkor az úgy is van. Ha most még nem hiszed, majd holnap megírja a Blikk is, és akkor már tényleg az lesz az igazság :D

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 22:17:47

@genevieve: ismerős probléma :D

@penelope garcia: nem, sacher tortát sütök. a háttérben a stúdióban juhár tamás, aki még egyet szól a rómáról, belebaszoka tévébe. hüjje elfogult juvés dög. és már elmondtam neki egy csomószor, hogy béna a haja.

genevieve 2011.04.22. 22:17:51

azon röhögtem, hogy a fókuszban mutatták bécit és lacit, ahogy visszanézték a villalétet....és azt mondta béci, hogy ha jerzy megbántja gigit-t, akkor ő bemegy a villába és esküszik, hogy......leönti egy pohár tejjel:-D

genevieve 2011.04.22. 22:19:11

@Hódos Hajnalka: ilyenkor tortát sütni?:-)

te perverz vagy:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 22:23:10

@genevieve: én is az előbb csináltam tiramisut holnapra. :)

dr. gernika 2011.04.22. 22:23:28

@Hódos Hajnalka: "nem, sacher tortát sütök"
ááááááááá fogadj örökbe!

vitek 2011.04.22. 22:24:06

@genevieve: húúúú de durva, csak kijött belőle a rejtett agresszió! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 22:32:11

@MÁRIA TERÉZIA: már beszéltünk erről, nem lehet tudni, hogy vágatlanul mi történhetett még köztük annak idején. Ki mit mondott, stb.
Amúgy tényleg érdekes, ahogy lebegtet Anikó, valóban felvetődik az emberben, hogy van-e egyáltalán mit?

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 22:32:47

@genevieve: de én ezt sosem tagadtam :DD

@gernika: hát van az a pénz.... :DD

vitek 2011.04.22. 22:33:49

@genevieve: :)
Amúgy én meg a Velvetes kommentelőkön röhögök most: "Éva is mondta, hogy naponta négyszer öltözik át, ő csak azért ment be a villába, hogy legyen, aki újra körülrajongja."

Nem tudom emlékszel-e erre, Éva ezt azután mondta, miután Gigi kiakadt Jerzsi monológján, elment tusolni, és utána nyilván tiszta ruhát vett fel. Már akkor is azon röhögtem, hogy szegény Éva nem igazán vágja mi az a fürdés, erre a kommentelők elismétlik a baromságait, hát ez nem semmi :)

MegLepke 2011.04.22. 22:37:30

Én kalácsot akarok sütni a hétvégén úgy, hogy még kenyeret sem sütöttem soha. Belevágjak?:D

_most_ 2011.04.22. 22:38:43

@vitek: Azért Anikó még mindig van annyira hülye, hogy azt hiszi a párbajon Szandika mellé fog állni és nem Éva mellé, lesz ott sírás.

genevieve 2011.04.22. 22:39:09

@vitek: emlékszem, de nekem inkább az ütötte meg a fülemet, hogy ott viháncol éva konyhájában:-DDDD

ez még durvább volt:-D

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 22:40:05

@MegLepke: jóhogy. mindjárt hozom a receptet, Limarától, jóhogy, tavaly is ezt sütöttem meg, idén is, és huhh.
na mingyájövök. :)

vitek 2011.04.22. 22:41:09

@pushpang: hát azért volt pár beszédes dolog, lásd a fenti képet ("Ani, nem fogom kimondani, de tudod hogy odavagyok érted").
Nekem egyébként ez a vallomás a kedvencem, olyan rendes ez az Olivér hogy semmiképp sem szeretné megalázni a barátnőjét:
indavideo.hu/video/Oliver_ket_harom_hettel_ezelottig_azt_sem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_az_enit_lattam

vitek 2011.04.22. 22:45:27

@lami83: ja hát az a baj hogy Szandika sem egy erős jellem, azt fogja mondani amit Olivér mond neki. Olivértől meg bármi kitelik. Ebből a szempontból azért még mindig naiv Anikó, mert kiadta magát Olivérnek, elárulta hogy mitől törne össze. Olivérben meg amennyi gerinc van, nem hiszem hogy visszafogná magát.

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 22:49:42

@Hódos Hajnalka: limarapeksege.blogspot.com/2009/04/foszlos-kalacs.html

nincs kenyérsütőgépem, kézzel dagasztom, az a lényeg, hogy ilyen felfelé irányuló mozdulatokkal dagassz. belemarkolsz, alámarkolsz a tésztának és húzod, fordítod. akkor jó, ha elkezd a tészta szuszogni, pöfögni. ha ezt a hangot hallod, jól csinálod. addig kell dagasztani, míg egynemű nem lesz. aztán keleszted, boríts egy tiszta konyharuhát a tálra, és jól takargasd be, takarókkal, akár a paplant is ráterítheted, lényeg, hogy meleg legyen. jó egy óra múlva kétszeresére kel, ha nem akarod turbózni, elég egy hármas fonás. három részre szeded a tésztát, kb. 40 centis hurkákat sodorsz belőle, mehet kézzel is, csak arra figyelj, hogy ugyanolyan vastag legyen, közben nyugodtan fogd meg és sodorj rajta, többször is. aztán összefonod a három hurkát. a fonás alsó és felső részét, ahol összefogtad a hurkákat, aláhajtod, hogy szép legyen.
sikerülni fog, a kelt tészta csak mumus, mint a piskóta :)

MegLepke 2011.04.22. 22:51:57

@Hódos Hajnalka: onnan néztem ki egyet én is. Mivelhogy csak tk liszt van itthoL. vagy vegyek rendeset? Úgyis megyek bótba, élesztőt se vettem. Kösziiiii!:)

@genevieve: igazad van, nehogymár ne, érted tesó!:D Viszont mindenképp tudósítok majd.:)

vitek 2011.04.22. 22:53:10

@gernika: nahát ez az. Azt meg azért elég nehéz belemagyarázni, hogy ezt a szöveget Anikó kényszerítette ki belőle. Tényleg az a szép, hogy még Alek se kérdezgeti, ő mondja magától. Aztán meg néz bociszemekkel, hogy de hát ő nem tett semmit. Ő nem is érti. És különben is minden Anikó sara. Aha, persze Olikám.

_most_ 2011.04.22. 22:54:08

@vitek: blikk is azt írja, hogy Gigi addig keverte a lapokat míg Jerzy meggondolta magát a szakítással kapcsolatban. Gondolom ezért öltözik át négyszer naponta.

vitek 2011.04.22. 22:56:30

@lami83: na, jól van akkor, megnyugodtam hogy a Blikk is megírta végre az IGAZSÁGot :)

MegLepke 2011.04.22. 22:57:34

@Hódos Hajnalka: na, mire leírtam az előzőt, már ide is tetted. Kössze! És igen, kézzel tervezem dagasztani, amit utoljára gyerekkoromban a nagyanyámnál történt nyaralások alkalmával csináltam.
És szerinted felezhetem az adagot, ha kis kalácsot akarok?

dr. gernika 2011.04.22. 22:57:53

@vitek: Bociszemek Eninek szólnak, nála be szokott jönni. Bár ha van vér a csaj pucájában, ezt a hetet arra használja, hogy szépen elcuccol a közös lakásból ismeretlen helyre.
@lami83: A cafka!

genevieve 2011.04.22. 22:59:23

@MegLepke: tudod, fontos, hogy az alapanyagok azonos, szoba hőmérsékletűek legyenek:-D

ja és az élesztőt langyos tejben kell felfuttatni, nem szabad forróba, nehogy megsüljön:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 23:06:36

@MegLepke: azt a receptet, amit belinkeltem, felesleges megfelezni, nem lesz olyan hatalmas, mint amilyennek képzeled, két személynek teljesen oké.

és ne hallgass zsönire, itt most nem kell felfuttatni az élesztőt, jól morzsold bele, és dagassz.

én elsőre nem mertem szorosra fonni, te ne ess bele ebbe a hibába, mert ha összefontad, még fél órát kell keleszteni és "szétmászik" a tésztád, ilyen tehénlepény lesz, úgyhogy nyugodtan markold meg bátran és fond szorosan, semmi baja nem lesz.

MegLepke 2011.04.22. 23:06:37

@genevieve: igen, köszi, ezeket tudom.:) Jujj, nagyon izgulok. Remélem, a sütőm kegyes lesz velem. Ugyanis régi, velem egyidős, és muffint pl. nem tudok benne sütni, mert a teteje megég, a közepe nyers lesz. Húst meg igen. Nem értem...

genevieve 2011.04.22. 23:09:48

@MegLepke: azt szokták mondani, hogy rakj bele a sütábe egy cserepet és az eloszlatja a hőt a sütőben... vagy tegyél alufóliát a sütik tetejére

MegLepke 2011.04.22. 23:10:19

@Hódos Hajnalka: hmmm, ezt igen, olvastam én is ott, de akkor ezt így hogy? Az én anyukám mindig felfuttatta az élesztőt, most meg nem kell? Mondjuk, ha így oké, és nyilván kipróbáltátok, akkor rendben. A boltban amit lehet kapni hűtötten az friss élesztő, nem? Mármint csak ezt a két fajtát ismerem: a hűtőset, meg a porosat.

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 23:20:24

@MegLepke: ennél a kalácsnál én sosem futtattam, oszt jó lett. a dagasztás a lényeg. én mindig friss élesztőt használok (a hűtőset, nem a port).

zsöninek nagy igazsága vagyon, ha a teteje megég, az alja nyers, nem süt egyenletesen a sütőd. takard le, ha nagyon barnul a teteje.
a mamám is rakott cserepet a sütőbe :)

genevieve 2011.04.22. 23:23:35

@MegLepke: én általánosságban mondtam a kelt tésztáknák a felfuttatást:-)

fonott kalácsot még sose csináltam:-)

most epres piskótatortát fogok sütni azt hiszem, meg egy kis muffint:-)

MegLepke 2011.04.22. 23:24:51

@genevieve: @Hódos Hajnalka: hehh, köcc nektek!:D honnét szerezzek cserepet holnapig?:D Igen, Zsönönek igaza van, mert mondom, sütit nem tudok benne sütni, pedig nem voltam benne gyakorlatlan. És igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy vajh mivel takarjam le, de akkor megvan.

genevieve 2011.04.22. 23:26:58

@MegLepke: el kell menni egy tüzép telepre és kunyerbálni egyet:-)

Albino Vernyul 2011.04.22. 23:27:00

@vitek: Teljesen mindegy, mit tudna meg mondani, amit mi nem tudunk.. Szerintem amugy azt hiszi, hogy nem kerult ki minden az Olis dolgokrol.. Anno Giginek is mondta, hogy senki nem veszi oket eszre, es a Belas szerelmi vallomas levetitesen is meglepodott... Neha hatartalanul hulye tud lenni, amit peldaz a Szandis/parbajos dolog is.. Pont Olinak adja ki a sebezheto pontjat...
Viszont, ahogy kiiktatt Olit a muparbajon, az zsenialis volt.. Oli kopni-nyelni nem tudott, hogy most mi van.. Eva nyomulasat is levedte.. Maga az igyekezet dicserendo, ahogy tartja magat, es nem esik neki Olinak.. Meg 2 napot kell kibirnia..
Amugy szerintem ahogy azt a szegeny torolkozot inzultalta a falon, ott bogicselhetett magaban, mikor jott a boglya, es racsapott a lehetosegre...

foxglove (törölt) 2011.04.22. 23:31:35

figyelitek, mi megy az online-ban? eszem megáll

genevieve 2011.04.22. 23:31:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
annyira édes és szimpatikus ahogy kiállsz ani mellett:-))))

látszik, hogy tényleg szimpátiából és érzelemből teszed...

MegLepke 2011.04.22. 23:32:10

@genevieve: okés, persze tudom én. nem sütöttem még, de asszisztáltam már pár ilyenhez otthon régen.:) és köszi a segítséget nektek is, biztos fogok közben is nyígni majd.:D
Jah, esélyes holnap a tüzéptelep, persze:DDDDD

Hódos Hajnalka 2011.04.22. 23:33:02

@MegLepke: ha nem tudsz cserepet szerezni, rakd eggyel lejjebb a tepsit, akkor nem melegít annyira felülről.

@genevieve: jaja. márványlapot meg a sírkövestől :DD

genevieve 2011.04.22. 23:33:09

@MegLepke: hát én akartam segíteni, de ha neked semmi sem jó:-DDDD

foxglove (törölt) 2011.04.22. 23:34:42

feladatba kapták, hogy az exvillalakók adjanak tanácsot privátban a kiválasztáshoz a játékosoknak. Ennyit a nincs infó a külvilágról szabályról.

mozifan 2011.04.22. 23:37:03

Azér' adnék egy tanácsot a még játékban levőknek: a kiválasztáson tegyék a Jerzy-re a jelet. Ő hívjon ki valakit párbajra. Ez egy fordulatot még gerjesztene. Jerzy-Éva?, Jerzy-Anikó?, Jerzy-Alek? A szegény srác vesztében kit hívna ki?

MegLepke 2011.04.22. 23:38:41

@Hódos Hajnalka: az lesz:)

@genevieve: :DDDDD nehéz eset vagyok, mi?:D

Albino Vernyul 2011.04.22. 23:38:51

@foxglove: Ja, gyakorlatilag ha tanacsot adnak, azt csak a kulso infok felasznalasaval tehetik.. Viccc...
Ancsa egybol kiszurta, hogy nem kotelezo mindenkihez odamenni, fel is lelegzett...

_most_ 2011.04.22. 23:46:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Miért, nem akar Zsófival beszélni, megint összevesztek?

genevieve 2011.04.22. 23:49:28

na peti-csének teljesül egy vágya:-)

holnap a belevelóban anett és györgyusz lesz bent:-)

élőben azt mutatták, hogy a kanapén ani és zsófi nevetgélve beszélgetnek....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 23:53:36

@genevieve: és az milyen szép lenne, ha a köv. párbaj után Éva is csatlakozna hozzájuk. :D

Albino Vernyul 2011.04.22. 23:54:48

@genevieve: Hehehe... Ugye miyen aranyos vagyok..?! De foleg jol szorakozok... De azt nem arulom el, hogy min..;))))

Albino Vernyul 2011.04.22. 23:56:39

@MegLepke: Apropo, de ne beton tetofedo izet vigyel haza, hanem igazi cserepet...;)

Albino Vernyul 2011.04.22. 23:57:27

@foxglove: Semmi.. Megint villan, meg magukon kivul vannak..;)

genevieve 2011.04.22. 23:57:37

@pushpang: az egyenesen csodálatos lenne:-D

nyilván, ahogy kis védencednek te is tudsz valamit amit mi nem tudhatunk:-)

de hidd el én meg tudom:-D

genevieve 2011.04.22. 23:58:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

ez neked szólt:-)

nyilván, ahogy kis védencednek te is tudsz valamit amit mi nem tudhatunk:-)

de hidd el én meg tudom:-D

genevieve 2011.04.23. 00:02:59

@MegLepke:megvilágosodtam:-)

a baumax holnap is nyitva van és ott tuti van cserép:-)

_most_ 2011.04.23. 00:04:28

@pushpang: az sokkal jobb lenne, ha jövőhéten beküldenék a villába Anettet, Györgyuszt, Zsuzsit, Lilut, Karda Beát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 00:05:32

@vitek: Ha Anikó lesz az egyik párbajozó, durva párbaj lesz abból!

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:08:13

@genevieve: Nok, mindig azt hiszik, hogy tudnak valamit... Jobb, ha meghagyjuk Oket ebben a hitukben, akkor nyugi van..;)

genevieve 2011.04.23. 00:10:04

@Peter_Cs: nemnem:-)

ha éva lesz az egyik párbajozó akkor lesz durva:-)

remélem alekkal megy:-D

azt lehetne tényleg a MIR-en is hallani:-)

foxglove (törölt) 2011.04.23. 00:11:07

@genevieve: dehogy, Éva párbaja családias lesz

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:11:17

@lami83: Juuuj, meg akarsz olni..?! Nem elegge vagyunk elhulyitve igy is..?!

vitek 2011.04.23. 00:13:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: egyébként Anikó szerintem egyszerűen azt hiszi, hogy senki más nem hallotta amikor Olivér azt mondta hogy odavan érte csak Eni miatt hallgat (lásd HV utolsó képe), mivel azt Olivér nagyon halkan suttogta neki a fülébe. Nem számol azzal, hogy a mikroportok baromi élesre vannak beállítva, és hogy a reteknél mindent 80szor végighallgatnak aztán feliratozzák ami nem hallszik rendesen. Én legalábbis nem tudok róla hogy ezt a bentlévőknek is bejátszották, szóljatok ha tévedek.

_most_ 2011.04.23. 00:17:10

@foxglove: Előző párbaja is Gigi miatt volt durva, nem Éva miatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 00:18:59

@foxglove: @genevieve: Olivér megnyilvánulásaiból következtettem, ha Anikó lesz a kiválasztott, nagy valószínűséggel Évát hívja ki. Akkor meg Olivér és Szandika jobban fognak Anikóra fújni, mint Gigire.

foxglove (törölt) 2011.04.23. 00:23:26

@Peter_Cs: Olivér szerintem ott sem lesz a párbajon, mert egy gerinctelen féreg, és nem meri végignézni a kettejükre vonatkozó bejátszásokat.
Viszont sajnos be fogja vetni Ani ellen a Szandika-kártyát, most hogy Ani elárulta neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 00:23:26

valamiről lemaradhattam, hogy' került a képbe most Szandika?

_most_ 2011.04.23. 00:24:43

@vitek: Anikót ismerve valami nagyon durva dolgot tudhat Olivérről, mondjuk Olivér egyszer meglökte Enikőt.

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:25:36

@genevieve: Nem vagyok en doktorbacsi, hogy megnezzem a madulaidat..;)

vitek 2011.04.23. 00:25:45

@lami83: :)
enyje, de kis gonosz vagy

genevieve 2011.04.23. 00:27:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: akkor nézd meg a mogyoróim:-)

na jóccaka

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:29:57

Jo kis filmet nezek, egy mezo tele egbol hullott hullakkal, egy ficko raaesett egy helikopter rotorjara, kisse ropkodtek a darabjai.. Igazi akciofilm.. Mos eppen ujjakat tordelnek..;)

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:30:51

@genevieve: Jo ejszakat mogyoro termelo kisasszony..;)

Albino Vernyul 2011.04.23. 00:33:55

@pushpang: Tanacsado gyulest tartottak regiek a bent levoknek (feladat).. Oszt Aniko kibokte, ha Szandika ott lesz a parbajon, es mondjuk Evanak drukkol, akkor O osszetorik, es annyi...

nesze nektek két harmad... 2011.04.23. 04:57:23

KÉSŐ A CIKK---AZÓTA MÁR gIGI ÉS eRZSI "NYALAKODNAK HEHEHEH:)

avanivi 2011.04.23. 05:49:46

@MegLepke: Tegyél alufóliat a cserép helyett a sütőbe, nekem bevált.

avanivi 2011.04.23. 05:55:15

@genevieve: Ma lesz a buli, jó szórakozást, és részletes beszámolót kérünk !!

Spéter46 2011.04.23. 06:54:08

@lami83: Hűűű de kemény csatársor!:-D

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 08:57:13

Szolgálati közlemény!

Mára kivettem egy nap szabit, hirtelen felindulásból elkövetett szabadtéri program miatt, holnap reggel duplázunk, mindenkinek jó tojásfestést meg sonkázást, a bulizóknak jó bulizást, Meglepke pedig feltétlenül számoljon be, foszlik-e a kalács (és átsült-e).

Böbe:) 2011.04.23. 09:25:44

senki ne törjön pálcát a fejem felett,de az összefoglalókat netről nézem vissza a héten,mert délutános vagyok...
hát... a hetit nagyon gyorsan tudtam nézni,mert idegesít,hogy vissza ment a kapafogú,gülü szemű, lófejű luvnya...
sajnos róluk szólt az összefoglaló nagy része...
én örültem,amikor a Gizi és a Jerzy szakítottak...
de a mai adás olyan nyálasra sikeredett,hogy....(15 perc alatt végig tekertem:D )
sajna már nem tudnak újat mutatni...
azt hiszem csak a párbaj végét nézem meg...:D
nem vagyok egyik villa lakó fan sem...
lassan adhatnának értelmes műsort is...:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 09:59:05

@pushpang:

nincs mit lebegtetnie Anikónak, mert nincs semmilyen legfeljebb a ház lakók előtt tud túlzásba esni, aki nem lakik a házban az már az összes rájuk vonatkozó dolgot látta ötször oda és vissza, a legdurvább az volt, hogy Oli azt mondta Anikónak, hogy ő egy nagyon jó csaj és Ő, mármint Oli nagyon odavan érte, de ezt is azért, mert Anikónak épp megerősítésre volt szüksége...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 10:02:09

@vitek:

Szandi nem fog bemenni a stúdióba, ha Éva-Anikó párbaj lesz, pont hogy ne kelljen egyikőjüket se megbántani, amúgy meg már nincs súlya annak kinek drukkol..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 10:05:48

@genevieve:

és nem volt igaza? Éva kiejtette Gigit, tehát az már ott az ő konyhája..

ha Anikónak megjön az esze, akkor Jerzyt hívja ki, és akkor lehetne egy két csajos finálé, akkor már nem bánom ki hanyadik lesz.. csak Jerzy ne legyen ott, semmi bajom a fiúval, csak egyszerűen nem érdemli meg, hogy a fináléban legyen..

Attilajukkaja 2011.04.23. 10:16:57

@MÁRIA TERÉZIA:

"Éva kiejtette Gigit, tehát az már ott az ő konyhája.."

Az mar regen Alekosz-Abroszbatosz konyhaja!!!!

"csak Jerzy ne legyen ott, semmi bajom a fiúval, csak egyszerűen nem érdemli meg, hogy a fináléban legyen.."

Miert? Barki mas megerdemli, aki meg bent van? Mi alapjan merjuk a zembereket?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 10:41:42

@Attilajukkaja:

nem kell túl sokat gondolni: szimpátia alapján..

én egyszerűen csak viccesnek gondoltam Éva mondatát, hát persze, hogy nem az ő konyhája, de hajszál híján visszajött a párbajáról, nyilván ezt az utolsó időszakot Gigi nélkül gondolta eltölteni..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 10:46:23

@vitek:

Anikó már rég elfelejtette, hogy egyszer a riportszobában megkérdezték tőle, hogy miért mondta ezt és ezt Éváról, (valamit túlzott, vagy egyenesen hazudott) és erre Anikó somolyogva bevallotta, hogy azért, mert össze akarta ugrasztani a négyest(!)

Namost Szandika saját bevallása szerint nem nézi az adásokat, de ha erre a részletre valaki neki felhívja a figyelmét és külön veszi a fáradságot, hogy megmutassa neki, hogy az egész eredeti összeveszése Évával egy Anikó-féle bekavaráson alapult, akkor lehet, hogy Szandi pályát módosít Anival kapcsolatban... de az a valószínűbb, hogy nem megy el a párbajukra..

Albino Vernyul 2011.04.23. 10:54:13

@MÁRIA TERÉZIA: A legdurvabb maga a teny, hogy Oli tudva a sajat hatteret, raszallt, es kieroltette belole a dolgot.. Azert ez a sugdosas se kutya..:

www.valovilag.hu/video/126207

Amugy O nem tudja, hogy mi mit tudunk.. De az biztos, hogy annak ellenere, hogy a parbajnal Oli atgyalogolt rajta, az RTL atgyalogolt rajta, az SMS-ekben leszedtek rola a keresztvizet, megkapta a kapcsolatrombolo jelzot, eddig semmit nem mondot a tortentekrol, meg se probalta vedeni magat.. Ha rakerdeztek, terelt.. Egyszer mondta Aleknek, hogy Oli megcsinalta a bajt, aztan szarba hagyta.. Erre most Oli bemegy, szinte le se szarja, sot meg farigcsalja is.. Felenk, meg ra tolja a felelosseget..

vitek 2011.04.23. 10:57:17

@MÁRIA TERÉZIA: nem fogok veled erről vitatkozni, felesleges, úgyis kiderül majd a párbajon. Aztán majd jól az orrod alá dörgölöm, ha tévedtél :P

vitek 2011.04.23. 11:00:00

@MÁRIA TERÉZIA: megint rosszul emlékszel, Anikó ott igazat mondott, Éva és Szandika összeveszése Éva görénységén alapult, nem máson. Egyébként tényleg remélem hogy Szandika visszanézi az adásokat, mert jó sok olyan jelenetet láthat ahol Éva őt gyalázza.

vitek 2011.04.23. 11:02:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: amúgy ezeket most bejátszották újra a nézőknek? És a bentieknek?

Albino Vernyul 2011.04.23. 11:06:46

@MÁRIA TERÉZIA: Az adott mondat masik fele az volt, hogy arra is kivancsi, menyire bizhat meg Szandikaban.. Igazi Ancsas intrika volt, senki nem akadt volna meg rajta, ha nem mondja el a riportszobaban.. Mint egy 12 eves kb. annyi esze van ezen a teren.. Eva csinalt ennel szebbeket is folyamatosan, de hat O ilyen, el kell fogadnunk ugyebar, mert O oszinte..;)
Szandika alapvetoen buta (ha nem lenne az, megvarta volna meg kijon Aniko, es megbeszeli vele).. Ha Oli fel akarja hasznalni, ott lesz..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 11:24:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

szerintem meg Szandika nagyon okos, ha másokat kell jellemezni, összefoglalni, vagy helyzeteket leírni, nagyon tömör és lényegre látó. Ezzel élesen szemben áll az, hogy saját életét viszont feltűnően rosszul intézi.

ezenkívül független és önálló, ha Oli nem tudja meggyőzni nem lesz ott, Szandi senki után nem megy robotként, nagyon öntörvényű.. az Éva Gigi párbajon Gigi ellen ment drukkolni, mert saját erőből nem bírta Gigit...

vitek 2011.04.23. 11:25:09

@MÁRIA TERÉZIA: "azért, mert Anikónak épp megerősítésre volt szüksége..."

indavideo.hu/video/Oliver_ket_harom_hettel_ezelottig_azt_sem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_az_enit_lattam

Ezen a videón épp azt látjuk, hogy Olivér azért mondja hogy Anikó csinos, mert Anikónak megerősítésre van szüksége. Igaz ugyan, hogy Anikó ott sincs, de ettől még biztos úgy van ha te mondod...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 11:29:27

@vitek:

az is hazugság, ha valaki valamit elferdít, túloz, és csúsztatva, pontatlanul mondja el, mint ahogy valójában történt, szóval féligazságokkal manipulálja a másikat, Anikó ezt többször megtette másokkal, nem csak Évával szemben, a riportszobában azonban el is ismerte, hogy szándékosan forgatta ki a dolgokat, hogy összeugrassza a négyest..

meg akarta magának szerezni Szandikát és ez sikerült is neki...

nem fog elmenni Szandi egy Éva Anikó párbajra, vagy ha kötelezhető erre - remélem nem - akkor ott lesz és csendben fog maradni, tud ő csendes is lenni, és dühös szemekkel nézni...

megvan a magához való esze, csak nem mindig használja jól, mert az érzelmei, és rapszódikusan felbukkanó önbizalomhiányos időszakai eltérítik..

Albino Vernyul 2011.04.23. 11:33:51

@vitek: Ezt a szosszenetet be, amit belinkeltem, az osszefoglaloban volt bent.. A bentiek a parbajnal nem tudom mit lattak, az ottani anyagban nem talalok semmit, csak osszefoglalos dolgokat..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 11:37:24

@vitek:

Attól még Anikó csinos, sőt szerintem több mint csinos, tehát Oli itt még visszafogott is volt, de az egész oli-anikó ügylet úgy kezdődött, hogy a Rácz testvérek Anikóra tettek kiválasztásnál, amitől Anikó teljesen kiborult, kifordult magából, és magából kivetkőzve zokogott és Oli odament hozzá megvigasztalni..

azért nem árt néha a történetösszefüggésekre is figyelni,

ha a Rácz testvérek nem tesznek Anikóra, és Anikó nem fordul ki magából, Olivér sohasem közeledett volna Anikó felé, pont a szépsége miatt, viszont hogy egyszer már áttört a gát már nehezebb volt visszatartania magát, szerintem ez ilyen zárt körülmények között teljesen érthető és emberi...

nyilvánvalóan most is tetszik neki Anikó, de a barátnőjével akar maradni, és ezért nem akar átlépni határokat, ez is emberi és remélem mindenki számára normális és elfogadható.. Anikó nem lát rá a saját famme fatalságára vagy nagyon is rálát és tudatosan használja..

Olivér sokszor volt bunkó, de sokszor szerethető is, de főleg szórakoztató, egy erős, vonzó karakter, nem véletlenül van egy 110 ezres követő tábora a facebookon..

vitek 2011.04.23. 11:40:01

@MÁRIA TERÉZIA: "a riportszobában azonban el is ismerte, hogy szándékosan forgatta ki a dolgokat, hogy összeugrassza a négyest.."

Mondom hogy rosszul emlékszel, nem forgatott ki semmit, azt mondta el ami történt, s mikor megkérdezték tőle hogy miért mondta el, arra mondta többek között hogy elege van a nagy négyesből.

Egyébként az a bajom veled, hogy folyamatosan a levegőbe beszélsz, összevissza magyarázol arról hogy mi van a te fejedben, nem pedig arról hogy mi történik. Példának okáért ha most linkeltél volna egy videót, ahol Anikó "a riportszobában azonban el is ismerte, hogy szándékosan forgatta ki a dolgokat, hogy összeugrassza a négyest..", akkor el lenne intézve a dolog. Csakhogy nem tudsz ilyen videót linkelni, merthogy nincs, ez a mondat soha nem hangzott el, csak a te fejedben létezik, mint oly sok más dolog (pl. hogy Éva maga elé köp, nem Jerzsit akarja leköpni, meg ilyenek).

Tényleg feltűnő, hogy pl Albinó is meg én is folyamatosan videókat linkelünk, hogy alátámasszuk amit mondunk, te meg csak beszélsz összevissza. Lehet el kéne gondolkodnod ezen.

vitek 2011.04.23. 11:40:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jó de úgy értem hogy az elmúlt pár nap összefoglalóiban, vagy csak a régiekben? Csak mert az átlag néző emlékezete ugyebár nem tart két hétnél tovább...

vitek 2011.04.23. 11:43:37

@MÁRIA TERÉZIA: látod erről beszéltem, már megint összevissza beszélsz, ez a dolog csak a te fejedben létezik, a valóságban a Ráczok pont hogy azért tettek Anikóra amiért Olivérrel volt, teljesen összekevered az időrendet, és aztán te magyarázol arról hogy összefüggéseiben kell nézni a dolgokat.

Albino Vernyul 2011.04.23. 12:17:12

@MÁRIA TERÉZIA: Az ominozus silent party 1 vagy 2 nappal a jel pakolgatas elott volt.. Oli meg mar a Zsofi parbaj elott elkezdte patyolgatni Anikot, mikor Belaval ossze-ossze kapott a Zsofia parbajra felkeszulesen.. A patyolgatas meg olaj volt a tuzre, Bela megtobbet szolt be, es Zsofi is megsertodott.. Oli meg mindig ott volt vigasztalni... Elhuzta, olelgette, stb..
Amugy kosz Vitek a linket, megtalaltam egy hosszabb verziot.. Na ezt erdemes vegignezni.. Ancsa meg van utve, Oli folyamatosan piszkalja, aztan miutan letorte az ellenallasat, megy pavaskodni Aleknak, ahol az is kiderul, hogy indult a dolog.. Az ominozus zuhanyzos fulbesugdosas elesitette az Aniko bombat..

indavideo.hu/video/Aniko_szerelmi_vallomasa_Olivernek_aki_szerint_ket_harom_hettel_ezelottig_nem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_Enit_lattam

mama ottmarad 2011.04.23. 12:19:04

Halihó! Miközben minden sül és fő, bekukkantottam, hogy kellemest kívánjak minden hogyvoltlakónak.

Az este legjobb része Lilu rácsodálkozása volt, (mostantól rövid zenei O hang a neve), óriási rispect minden renitens szavazónak :DDDDD

Mindenkinek jobb lenne, ha a villaszerelmesek bőrébe bújtatott áldozati bárányok végre függetlenedhetnének egymástól - a nézőknek leginkább.
A másik "szerelmespárról" Prolikolega miatt nem beszélnek, ahogy annak idején se nagyon, akkor is lehetőleg rövid és felejthető vágóképekben, hátha mégis lesz az a pénz, és belemegy a kikiáltott csődör. Na, pedig átsüt a képernyőn a tesztoszteron, hiába próbálja alázással elnyomni.

Egyre inkább azt sugallják, hogy bármi lehet, Alek a beépített ember, és a másik 3 közül bárki nyerhet.

Nekem mindegy, bár Évának nem örülnék, mert túl egyenletesen teljesített, ezzel elárultam, hogy hajrá Ani.

vitek 2011.04.23. 12:26:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nagyon szívesen. Nem tudom amúgy ezt ismered-e, itt is nagyon sok stream-es videót lehet nézni, sokkal többet lehet látni mint az összefoglalókból: indavideo.hu/profile/tom1976/

grapefuit 2011.04.23. 12:33:38

Kedves kommentelők!én csak olvasom ezt a blogot - nagy élvezettel - de borzasztóan zavar, hogy az igekötőt és az igét sokan külön írják. (nem vagyok pedagógus vagy nyelvtanár)

Albino Vernyul 2011.04.23. 12:42:10

@vitek: A tegnap elottibe raktak be azt a nyulfarknyit..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 12:46:53

@vitek:

Kedves vitek, szemben veled én nem minősítgetlek téged, vagy azt, amit ide írsz, ezért kérlek Te se minősítgess engem, vagy pedig az a legjobb, ha ignoráljuk egymást, és akkor mostantól ne beszélgessünk.

Én ugyanazt a dolgot másképp látom, másképp értelmezem, mint te. Úgyhogy szerintem hagyjuk békin egymást.

Megértésed köszönöm.

Szentpeter 2011.04.23. 12:56:53

Beleolvasva kommentekbe a következő kérdésem van... Ha Olivér akkora bunkó paraszt, mint ahogyan az itteni értelmiség mondja, akkor miért van odaérte Anikó ?

Másik..

Anikó már minden faszra ráült volna ha tehette volna,ez mondjuk mennyire erkölcsös hozzáállás ? ..vagy úgy mondom mennyire normális viselkedés ?

Tudomásom szerint Olivérnek van egy komoly kapcsolata, ezt szeretné megtartani, ezért lehet esetleg bírálni, én ugy gondolom hogy korrekten jár el

Alekosz a király.. jó stratéga, és ügyes játékos, és most mellette van egy igazi barát is, Olivér..

Ha körbenézek a maradék játékosokon ez nem mondható el másról, már mint hogy van egy normális kapcsolatuk...

Hajrá Alek,hajrá Olivér !

Albino Vernyul 2011.04.23. 13:04:40

@MÁRIA TERÉZIA: Lehet megsertodni, de alapjaban kevered az idorendet, a torteneseket, es ebbol kovetkezteteseket vonsz le.. Ami igy alapjaban felresiklik..

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 13:05:38

@Szentpeter: Évának is van odakint normális kapcsolata. Sőt, odabent még egy normálatlan is, így simán veri Olit és Alekot. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Ágicát, Anettet vagy Györgyuszt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 13:09:25

@mama ottmarad: Én meg azt szeretném, ha a kitartás és a hitelesség elnyerje jutalmát és Éva nyerje meg a fődíjat! Győzzön az igazság!

_most_ 2011.04.23. 13:09:57

@vitek: Erre én is emlékszek, hogy Anikó mondott olyat, hogy szándékosan össze akarta ugrasztani Évát meg Szandit. Akkor volt mikor Szandi kiborult, mindenkivel kiabált, Éva meg megjegyezte, lehet mégse kéne összeköltözniük. Anikó meg ezt szándékosan elmondta Szandinak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 13:13:52

@lami83: Anikó úgy rombol kapcsolatokat, hogy azután az áldozat szerepében tetszeleg.

foxglove (törölt) 2011.04.23. 13:16:45

@Szentpeter: ezzel azt akarod mondani, hogy Oli nem lehet bunkó paraszt, hiszen odavolt érte Anikó?
Ezt a logikát ugye Bécire is kiterjeszted?
Alek minden nőre ráment a villában, még arra is, akinek a férje bent volt. Ez persze helyénvaló, erkölcsös, normális.
Oli viselkedéséről annyit, hogy nézd meg, hogy kezelte Béci a helyzetet (ugyanaz a szituáció ugyanis), és hogy kezelte Oli. Csak az egyiküknek van takargatnivalója, a másiknak nyugodt lehet a lelkiismerete.

skorpioqueen 2011.04.23. 13:17:27

@vitek: Az az ominózus mondat bizony elhangzott, én is a saját fülemmel hallottam. Csak én nem vagyok olyan ügyes, hogy videobejátszásokat tudnék linkelni. Bocs a bénaságért, de már nem bírtam megállni szó nélkül, mikor annak idején nekem is szemet szúrt.

Albino Vernyul 2011.04.23. 13:17:36

@Szentpeter: Oli, akkor es ott, segitett neki.. Hogy Oli taktikazott ezzel, hogy robbantsa a masik csoportot, vagy szorakozott, ki tudja.. A lenyeg, hogy tamaszt adott Anikonak, ami ott abban a kornyezetben hatott.. Es tul sok olyan jelet adott, amit felre lehetett erteni..
Anikonak 2 valos ugye volt.. Bela tetszett neki, de visszautasitotta, megertette, nem eroltette.. A masik Oli.. Ott meg Oli volt a kezdemenyezo, de miutan kipavaskosdta magat, vontatottan, de lezarta .. Aniko megertette, es nem eroskodott..
Mas ertekelheto momentum nem volt...

Szentpeter 2011.04.23. 13:20:49

Évának normáliskapcsolata ? ...ez elbukott az első hónapban..

Éva levetkőzőtt félmeztelenre,Szandika meg bekente a melleit...

Ha ez normális, akkor én vagyok a hófehérke...

Egyébként Éva alattomos hisztis picsa...

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 13:20:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A tényekhez ragaszkodni kell. A Ráczék csak azért genyák, mert a szarkeverő Zsófi 93%-ban uszítja őket. Bélát még Vidámparkba se viszi senki, annyira nem akarnak vele együttélni. További tények:
Anikó szép
Olitól pisilnek a lányok
Jerzy ambivalens+
Alek kólát iszik
Éva cordiában és seviben utazik

lac64 2011.04.23. 13:21:41

@lami83: Valóban mondott ilyet, kb. még a Krisztus előtti időkben, amikor voltak a négyek és talán az ötök (hatok?) még meg sem alakultak. Akkor Ani még Szandállal sem volt olyan nagyon szoros kapcsolatban, Évával meg kifejezetten nem voltak jóban.
Szandál akkor lehetne megsértődve, ha Anikó azután mondott volna ilyesmiket, miután barátnők lettek (Olivér kiesése után).

Szentpeter 2011.04.23. 13:23:46

@foxglove:

Olivér a kiszavazása előtt, elmondta Anikónak mi a pálya... szemtől szembe...

Majdnem bebukott a kapcsolata..

Ezért megigérte Enikőnek hogy még a látszatot is kerülni fogja

amit egyébként el is mondott tegnap...

Albino Vernyul 2011.04.23. 13:24:18

@lami83: Es ki mondta, hogy nem volt ilyen..!? Az a kurva szep, hogy ezen az egy eseten lovagoltok, raadasul sajat maga mondta el, amilyen hulye.. Es gyak. nem hazudott, csak elmondta, amit Eva Szandi hata mogott frocsogott..

Szentpeter 2011.04.23. 13:25:40

Olivér viselkedésének megértéséhez, kell kábé 3 másodperc...

lac64 2011.04.23. 13:30:32

@Szentpeter: Aztán a kiválasztás (erre gondoltál azt hiszem) után közvetlenül már hívta ki Anikót a kertbe, majd amikor Ani sírógörcsöt kapott, akkor mindenkit kizavart a szobából, hogy csak Ő vigasztalhatja meg.
Szerintem Olivér Anival akkor úgy szakított, hogy sehogy. Ha szakítok, akkor végigviszem, utána megpróbálok minden félreérthető helyzetet elkerülni. Lehet, hogy ez akkor fáj, de hamarabb elmúlik, és nem lesz olyan kínos ügy, mint most.

Albino Vernyul 2011.04.23. 13:35:37

@Szentpeter: Ki nem szarja le, mit igert..?! Egyaltalan miert ment be most..?! Mert a jovobeni musor, penz tobb er, mint Eniko..?! Oli megcsinalta a szart anno, Aniko azota folyamatosan ennek a levet issza.. Megse boritotta a bilit, meg most se.. Annyit megerdemelt volna, hogy mikor nagyegoju Oli bement, beszel vele, hogy
-Szia Aniko, orulok hogy latlak, Eniko miatt nem lenne jo, hogy egymas kozelebe lennek, igy legyszi tartsuk a 3 lepes tavolsagot..- Amugy is tarja, csak ahogy most Oli intezte, ez pont az a modi, amivel gerjeszti a feszultseget... Azt az aprosagot ne is emlitsuk, hogy kifele allandoan furja, mivel veszelyesnek iteli Alek gyozelmere..

Horizont 2011.04.23. 13:44:21

@Szentpeter:
Olivér korrektül járt el? Hm. Annyira, hogyha nem egy bekamerázott villában van akkor azon a bulin simán megdugta volna az Anikót, már bocsánat.Nem az Enikő tartotta vissza....Most se kellett volna visszamennie, de a pénz az nagy úr ugye!
Most meg amit alakít annyira szánalmas.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 13:45:21

@Szentpeter: Akkor a csatorna mit erőlteti még ezt a témát?! Biztos sokkal érdekesebb dolgok is történnek bent, de ekkora böszmeséget, amit az RTL csinál...!!!

vitek 2011.04.23. 13:57:21

@lami83: én nem azt vitatom, hogy Anikó szándékosan össze akarta-e ugrasztani őket, hanem azt, hogy hazudott-e. Vagyis pont azt mondom amit te is mondasz, hogy szándékosan elmondta azt ami volt. Vagyis igazat mondott, nem arról van szó hogy szándékosan hazudott valamit.

Attilajukkaja 2011.04.23. 14:06:30

@MÁRIA TERÉZIA:

"nem kell túl sokat gondolni: szimpátia alapján.."

Mindig erdekelt, hogy miert szeretik annyian az Evat. En egy szeretheto emberi jellemvonast nem voltam kepes felfedezni benne. A tobbieknel is sok hibat latok, de ott vannak pozitiv dolgok is. Ennel a nonel mi az, ami miatt mindig visszaszavazzak (vagy visszaszavaztatja ot az RTL)?

_most_ 2011.04.23. 14:10:59

@Attilajukkaja: Például mindig őszinte és önmagát adja.

Attilajukkaja 2011.04.23. 14:10:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

"Amugy is tarja, csak ahogy most Oli intezte, ez pont az a modi, amivel gerjeszti a feszultseget... Azt az aprosagot ne is emlitsuk, hogy kifele allandoan furja"

En is igy latom.
Aniko annak idejen hibazott, de amit ez a Proli most muvel bent a villaban, az gyomorforgato es nagyon nagykepu.
Jerzyt is folyamatosan oltogatja. Dehat mindig is tudtuk, hogy o a szarkavaras kiralya.

vitek 2011.04.23. 14:25:23

@skorpioqueen: akkor te is rosszul emlékszel, nem történt olyan, hogy "a riportszobában azonban el is ismerte, hogy szándékosan forgatta ki a dolgokat, hogy összeugrassza a négyest..". A riportszobában annyi történt, hogy elmondta, hogy miért mondta Szandinak amit mondott, szó nem volt kiforgatásról. Egyébként később Évának a szemébe is elmondta ugyanezt, tehát onnan is lehet tudni hogy nem hazudott.

Ha már ekkora vita van ebből, akkor tessék, itt az eredeti videó, meg lehet hallgatni, a kiforgatás szó az égvilágon sehol sem hangzik el benne: www.youtube.com/watch?v=2bzwOtkwl9w

És itt van az a videó, ahol Évának a szemébe is elmondja ugyanezt Anikó, 3:59től érdemes nézni:
www.valovilag.hu/video/115271

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.23. 14:33:39

@lami83: DE könyörgöm, ha egy alja némber őszintén önmagát adja, azaz egy tahóparaszt, akkor az jó?
Ha valaki tud viselkedni, akkor az meg már megjátszós ribanc?
Komolyan, ezt nem értem!

Tegye fel a kezét, aki még életében nem fingott - mégsem reccsentünk egy jólesőt, ha egy mód van rá, az igazgatói értekezleten; na, hát ezt párhuzamba állítva azzal, hogy minden embernek egyszerűbb lenne önző hisztis picsának lenni néha, a többség mégsem engedi ezt meg magának - azért ezen érdemes elgondolkodni!

Tele vannak a börtönök őszinte, magukat adó emberekkel - ja, hogy csak az a szép őszinteség, ha egy sima mezei rohadék vagyok > verbális erőszak, de ha már ütök is, akkor az már ejnye?
Nem épp ez hatalmas álszentség, emberek?!?

A való életben ti szeretnétek ilyen emberek társaságában lenni? Ja, ha a Ti torkotoknak ugrana minden szarért, akkor már hülyepicsa lenne, de addig őszinte, ahham..

Albino Vernyul 2011.04.23. 14:35:42

Juj.. Most lattam az esti promot.. Alek megit "uriember" volt...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.23. 14:42:08

@Peter_Cs: azért a kapcsolatrombolás, mint fogalom, nekem egy kicsit mindig sarkított volt..
Ahhoz ugyanis konkrétan kell egy - elvileg elkötelezett, kapcsolatban lévő ember - aki belemegy a játszmázásba.

Tudom, hogy vannak olyan szituációk, amikből gyakorlatilag ember nem jön ki anélkül, hogy hülyeséget ne csinálna - na abba a szituációba nem kell belemenni; persze, még ez is nehéz, de jóval könnyebb még mindig, mint a már létrejövő intim-érzelmi viszonyt megtagadnia magában..

Sosem értettem, miért kell mindig a "hamradikra" mutogatni, ő nem ígért senkinek semmit, sok esetben kicsit meg is van vezetve, nyomulnak rá, szóval semmi esetre sem erőszakról van szó, ne felejtsük!

CSak aztán egyszerűbb a csaló félnek gerinctelenkedni, a megcsaltnak meg nem belegondolni, mekkora szarban van a kapcsolata..

vitek 2011.04.23. 14:52:19

@skorpioqueen: na, meggyőződtél róla a saját szemeddel?
(egyébként ha érdekel szívesen elmondom hogy találok rá ilyen videókra)

Attilajukkaja 2011.04.23. 14:53:28

@lami83:

"Például mindig őszinte és önmagát adja. "

Ne ezen az elcsepelt maszlagon szoktam a legnagyobbat vidulni :o)

Egyreszt, mert ennyi ido utan mar mindenki onmagat adja, masreszt, mert az Eva az egyik leghazudosabb es legloposabb ember, aki csak volt a villaban. Igazan akkor adja magat, amikor jol beiszik. Ez csak azert nem tortenik meg minden nap, mert az RTL nem biztositja neki a megfelelo mennyisegu szeszt. Rendkivul hiu, onzo es szamito, raadasul rosszindulatu is.
Szerintem, ennyi most eleg is lesz rola.

Albino Vernyul 2011.04.23. 14:54:13

Jaj, szegeny Evat mindig meg kell menteni (tegnapi feladat beszelgetesbol)..:

www.valovilag.hu/video/126375

Attilajukkaja 2011.04.23. 14:57:27

@nyuszómuszó:

"A való életben ti szeretnétek ilyen emberek társaságában lenni?"

Az RTL szerint, a valasz egy "igen". Allitolag mindig Evat szavazzak vissza.
Igaz, most vizsgalat indult az RTL ellen a szavazasok ugyeben, mert tul sok volt ellenuk a feljelentes. De akarhogy is alakul, az eredmenyeket mar nem fogjak megmasitani. Az RTL legfeljebb kap egy kis penzbuntit.

vitek 2011.04.23. 15:01:53

@Attilajukkaja: az őszinteség, az :)
Ja és emeljük ki az erényei közül a konzisztenciát is! Az alábbi videóban mindkettőre láthatunk pár példát:
www.youtube.com/watch?v=cOjwM_3pOXc

(amúgy a videó kicsit gáz, de ezeket pl pont jól összeszedi)

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 15:14:45

@Attilajukkaja: Évának egy hónapja beírtak az sms-ezők, hogy ne igyon, ne köpködkön és ne káromkodjon. Éva könnyen kezelhető lány, nem is csinál azóta ilyesmit. Mondhatnánk erre könnyű dolga van, Anikó elissza előle a piát, a Rácz család kivonulása után meg minek köpködne? És nem csak mondhatnánk, de mondjuk is.

Attilajukkaja 2011.04.23. 15:36:28

@vitek:
Konzekvensen kiborul. Es a "mar megint en vagyok a hibas?" cimu kirohanasai kisse nevetsegesek ketszazhatvanharmadszori hallasra!

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

...azota nem mutatja az RTL, hogy mennyit is iszik, kopkod es karomkodik.

"Rácz család kivonulása után meg minek köpködne"
Eva barmikor talal valakit, akire kello mennyisegu szesz hatasa alatt kopkod, ocsarol, aki ellen askalodhat. Neki ez nem akadaly ;o)
Aniko is beiszik neha (messze nem annyiszor, mint Eva), de o akkor inkabb elkeseredik es sirdogal, Eva viszont agresszivva valik: vagyis onmagat adja.
Egyik sem egy szep latvany.

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 15:53:12

@Attilajukkaja: Engem különösebben nem érdekel ki adja önmagát és ki nem. Ha valamelyik villalakó pl. Kun Bélát adja és jól csinálja, akkor azt kamázni fogom. Anikó remekül csinál mindent, hiszen még versenyben van, de őszinte megnyilvánulásról az ő esetében ne beszéljünk. Kettő volt ilyen, az egyik amikor Bélának elmagyarázta, igenis elhiszi, hogy megnyeri a játékot, a másik, amikor február 9.-én jó étvágyat kívánt Zsófinak.

Attilajukkaja 2011.04.23. 15:53:17

@lac64:

"Ha szakítok, akkor végigviszem, utána megpróbálok minden félreérthető helyzetet elkerülni."

Oliver nem Eniktotol fel, vagy Anikotol, hanem sajat magaval nem tud szembenezni. Megingott annak idejen, mert megkivanta Anikot es ezzel nem tud elszamolni. Ha nem igy lenne, most nem viselkedne ilyen genya modon Anikoval, hanem ket perc alatt tisztazna vele a helyzetet.
Masik teoria: azert ment be, hogy lelket ontson Alekoszba es Evaba, de foleg azert, hogy idegileg kikeszitse a fekete lanyt, mert tudja, hogy mennyire erzekeny lelku. Jerzyt is egyfolyataban kerulgeti es probalja Gigi ellen hangolni. Hm. Alig feltuno a dolog.

Mar maskor is leirtam, hogy amugy sem tul etikus az RTL reszerol, hogy egy folyamatban levo jatek alatt Olivert penzert szerzodteti, hogy a nezoket befolyasolja es kampanyoljon az egyik jatekosert. Ezt megis hogy tehetik meg? Es hogy Alekosszal mar lebeszeltek a kovetkezo show-jat? Meg a tisztesseges eselyek latszatat sem kivanjak fenntartani. Ez nagyon nem fair dolog.

Attilajukkaja 2011.04.23. 15:56:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

"Ha valamelyik villalakó pl. Kun Bélát adja és jól csinálja, akkor azt kamázni fogom"

:o))))

Szerintem, itt mar mindenki onmagat adja,....akar oszinte, akar nem.
Kinek ez a szimpatikus, kinek az. En Evaban eddig sajnos semmi szimpatikusat nem lattam, azert kertem, hogy valaki irjon mar be EGY jo tulajdonsagat, ami tenyleg pozitiv.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.23. 15:56:33

@Attilajukkaja: hát, tudod, azt még, hogy ÉVát visszaszavazták, relatív, ha nagyon akarom, meg is tudom érteni - elvégre is nem kell, hogy mindenkiben olyan zsigeri undort keltsen, mint bennem, és akkor még úgy, ahogy, el tudom fogandi azt, hogy mondjuk érdekesebb, jobban megy tőle a műsor, stb.

De azt, hogy vannak akik szerint Éva nem egy - még ha nekik esetleg szórakoztató is - ócska, közönséges, rosszindulatú némber, hanem őszinte, meg megnemértett, meg egyenes, meg amiket még mondani szoktak, na azt nem értem..

Tudom, hogy nem fekete-fehér, de ő az egyetlen karakter, akiben gyakorlatilag nem voltam képes egy, az általános emberi és erkölcsi normák szerint való pozitív tulajdonságot felfedezni.
Azt aláírom, hogy abszolút önsorsrontó alkat, képes magának olyan szinten ártani állandóan és minden jónak induló attrakcióját visszássá tennie, hogy mutogatni lehetne a pszichiátrián.
De hogy áldozat, meg megnemértett?
Hát, ezeket nem látom, vagy legalábbis nem gondolom, hogy érdekelnie kéne.

Mindenkit lehet mentegetni, csak hát minek..

Attilajukkaja 2011.04.23. 16:05:37

@nyuszómuszó:

A gondolataimban olvasol :o)
Egy dolog kivetelevel. En azt sem ertem, hogy a szavazok TOBBSEGE mindig ot juttatja vissza. Magyarul, a hozzank hasonlo gondolkodasuak vannak kisebbsegben. Ez engem kicsit elkeserit.
A botrany, a cirkusz, az uvoltozes, kopkodes, a rosszindulat es a cirkusz ezek szerint ennyire kelendo porteka nalunk?

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 16:07:41

@Attilajukkaja: Csak egyet kell? Bökök a listáról. Éva lányok, asszonyok millióinak mutat példát, hogy kell örülni egy pasinak, ha az belép az ajtón. Oli és Jerzy 50 év múlva mutogatni fogja a videót, látjátok dédunokáim, régen így imádtak a nők.

Ancilla 2011.04.23. 16:10:36

@lami83: "Például mindig őszinte és önmagát adja."

Ezzel a logikával akár egy sorozatgyilkost is rokonszenvesnek kellene tartanunk, aki nem tagadja, hogy mit csinált??? Lehet, hogy kicsit sarkított a példám, de már annyira unom ezt az Éva védelmében százezredszerre felhozott egyetlen mondatot!!!!! Semmi mást nem tudtok a védelmében elmondani!!!

Attilajukkaja 2011.04.23. 16:10:39

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Meggyoztel :o)))
Orjongeni es fetrengeni tenyleg tud!!!! Onkontroll = nulla.

Attilajukkaja 2011.04.23. 16:11:57

@Ancilla:

"Semmi mást nem tudtok a védelmében elmondani!!! "

Hat ez az :o) NEM!

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 16:13:39

@Ancilla: Azért ezt a sorozatgyilkosos hasonlatot is olvastam már párszor. Írd az, hogy Éva sötét mint a picsa. Ez ideillik és még idézet is.

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 16:16:10

@Attilajukkaja: Meggyőztelek? Remek. Imádom a könnyen kezelhető embereket. És imádok klasszikusokat idézni.

caillard 2011.04.23. 16:22:18

Szerintem Olivért egyáltalán nem érdekli, mit szólna Enikő, ha megbeszélné a dolgokat Anikóval!Egyszerűen azt történt, hogy megnézte a régi adásokat, és kiderült, hogy a Béciért hamarabb "őrült meg" Ani. És hát a "ló nincs,...." bizony betett a hiúságának!

Attilajukkaja 2011.04.23. 16:30:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Akkor engem biztosan nem fogsz megszeretni, mert nem vagyok konnyen kezelheto. Az erveiddel viszont nem tudtam szembeszallni, barhogy is probalkoztam ;o)
Ez van!
Ohom, a klasszikusokrol viszont ugy lemaradtam, mint egy lengyel csippandale :o[

Attilajukkaja 2011.04.23. 16:36:49

@caillard:

Ennel szerintem osszetettebb a kerdes. Itt leirtam: 15:53:17

inmemancsi 2011.04.23. 16:38:28

@nyuszómuszó: akkor segítek: hasonló a hasonlóhoz, sok ilyesmi ember van mint éva, hasonszőrű, persze, hogy nekik ez szimpatikus:))

Albino Vernyul 2011.04.23. 16:39:43

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hihihih.. Na 101-szer is leirom, valoszinuleg ugyse erted meg, de azert ki tudja.. Aniko alapvetoen onbizalomhianyos... Ezert nyavajog minden feladat elott, mert fel a bukastol, amivel ujra igazolna maganak, hogy szart se er.. Ez volt az egyik oka, hogy megkerte Belat, hogy Ot hivja ki az utolso parbajon.. Jobb egy sima bukas egy erostol, mint Evatol, akit semmire se becsul egy szoros vereseg kockazata.... De, ha belekenyszerul valamibe, epp az onbizalomhianyabol adodoan, a bukastol valo felelme miatt, elojon a teljesitmeny/onigazolaskenyszer, ezert vegsokig kitart, es odateszi magat a hatarain tul is.. Ezert jo a feladatokban.. Tehat, mikor kijelentette, hogy meg tudja nyerni a jatekot, az maga volt a kamu.. Ha vedekezesbe szoritjak, illetve emlegetik, hogy nincs onbizalma, beugrik neki a cool, eros kiscsaj vagyok viselkedesforma.. Ilyenkor mond ilyen jo kemenyeket.. A tobbiek meg csak legyintenek ra.. Szoval, ha ezt a megnyilvanulasat tartod oszintenek, akkor szerintem gondold at, hogy forditva ulsz a hintalovon..

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 16:46:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Már régóta keresem a jó szót Anikóra, de most végre megvan. Önbizalomhiányos. És nem is röhögtem nagyot.

Albino Vernyul 2011.04.23. 16:53:14

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Legalabb annyi eszed lenne, hogy ne setalj bele a csapdaba.. De valoszinuleg ezt se erted...;)

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 17:01:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Most erre mit vársz, mit mondjak? Hogy te meg egy balfasz vagy? Nem írhatok ilyet, nem olyan a neveltetésem (idézet). Legyen inkább a szokásos. 3 pontot kapsz az előző bejegyzésért, hetet le kellett vonnom a pontatlanságok miatt.

genevieve 2011.04.23. 17:03:16

na látom most is megy az egymás teljes felesleges győzködése:-D

az én rózsám vasutas 2011.04.23. 17:13:52

@genevieve: Muszáj neked mindenbe belebeszélned? Itt most komoly témán megy a vita. Anikónak mennyi önbizalma van. Szerintem 8, vérnyúl 2.7-re esküszik. Nem csoda, hogy átmentünk személyeskedésbe.

vitek 2011.04.23. 17:21:35

@Mme Chauchat: engem nyugodtan analizálhatsz ha szeretnél.

Albino Vernyul 2011.04.23. 17:23:39

@genevieve: Ja, reggel Terezia tematizalta a mai napot, azota szocseplunk..;)

Mme Chauchat 2011.04.23. 17:23:39

@vitek: feküdjön végig a kanapén, és mondja el, mit nem szeret magán

Albino Vernyul 2011.04.23. 17:28:41

@Mme Chauchat: Hat, pl., ha ram ul egy elefant.. Ez baj..?!

vitek 2011.04.23. 17:34:23

@Mme Chauchat: :D
Na hát így könnyű, én azt reméltem ezt te mondod el.

vitek 2011.04.23. 17:36:23

@Mme Chauchat: egyébként komolyra fordítva a szót, én például Alekoszt nem szeretném magamon :)

Attilajukkaja 2011.04.23. 17:36:49

@genevieve:

"na látom most is megy az egymás teljes felesleges győzködése"

Amig van VV, addig ez is lesz,...hacsak nem tovabbb!

@Mme Chauchat:
"analízist? valaki?"

Hol es mennyiert? Gumival vagy anelkul?

Attilajukkaja 2011.04.23. 17:47:28

@Mme Chauchat:
Jaj, jaj, csak viccoltem, no :o)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 17:47:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Min sértődtél meg?

Szerintem nem adtam neked okot.

Csókolom és szép húsvétot!

Mme Chauchat 2011.04.23. 17:49:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: és az elefánt? nem számít? az mit szól?

foxglove (törölt) 2011.04.23. 17:50:34

Jó szórakozást kívánok a ma estéhez, akit érint!

Mme Chauchat 2011.04.23. 17:52:17

@inmemancsi: kérem, mondja el, milyen volt a gyermekkora

Albino Vernyul 2011.04.23. 17:52:21

@MÁRIA TERÉZIA: En..?! Te sertodtel meg Vitekre, mikor felhivta a figyelmeded par hibara..

vitek 2011.04.23. 17:52:36

@Mme Chauchat: szerintem nem, ez egy egyéni játék.

dr. gernika 2011.04.23. 17:54:21

@Horizont: Ahogy tette azt -meggyőződésem- bekamerázatlan bulikon a villalét előtt és után is.

Mme Chauchat 2011.04.23. 17:56:52

@vitek: akkor sem, ha értékeket képvisel?

Albino Vernyul 2011.04.23. 17:57:06

@Mme Chauchat: Mit szolna, eszre se vesz.. Placcs, oszt vegem...;)
Gyerekkor.. Olyan kicsi voltam, vagy mi.. Ez baj..?!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 17:59:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Azt hiszem erőteljesen félreértelmezted a helyzetet. Szíved joga, de felesleges.

vitek 2011.04.23. 18:03:31

@Mme Chauchat: az a legrosszabb. Az olyat kiviszem és kint hagyom.

inmemancsi 2011.04.23. 18:04:20

@Mme Chauchat: hosszú, és még nincs vége azt hiszem:))

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:04:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kicsi? valaki ezt írta: "kellett volna két kis ló, kis nő, kis eke, kis ház, kis kutya, kis csikó, kis kasza, kis búza"...

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:07:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ...és úgy folytatta: "minden arányosan hozzám, mint ahogy minden arányos volt a nevelőapámhoz, az eszkimók kutyát fognak szánkóba,
vajjon arányos-e hozzám most minden, ami van"...

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:07:47

@vitek: azt nem Te döntöd el, hanem a "nézők" ...

skorpioqueen 2011.04.23. 18:08:01

@vitek: én még mindig nem vagyok arról meggyőzve, hogy ebben nem volt némi túlzás, s hogy direkt akart rosszat Évának, azt ő maga is elismerte.Különben 30 órás tanfolyamon sem tanulnám meg, hogy kell ezt - azt elküldeni, belinkelni, mert ehhez antitalentum vagyok.:

vitek 2011.04.23. 18:09:06

@Mme Chauchat: de a nézők szeretnek engem mert én magamat adom.

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:10:01

@vitek: milyen értékeid vannak?

Albino Vernyul 2011.04.23. 18:14:00

@Mme Chauchat: Nem volt az illeto nagyigenyu, az teny..;)

vitek 2011.04.23. 18:14:11

@skorpioqueen: jah hát az lehet hogy valamennyire túlzott, bár bennem felmerül a kérdés, hogy Évával kapcsolatban mi az ami nem túlzás.
Én azt nem értettem, hogy miért türelmesek vele olyan sokáig, folyamatosan kibeszélt másokat a hátuk mögött, és sokáig nem igazán derültek ki ezek a dolgok. Szóval én teljesen megértem, ha valakinél kiverte a biztosítékot és leleplezte, őszintén szólva én már sokkal korábban megtettem volna.

inmemancsi 2011.04.23. 18:15:08

@Mme Chauchat: kaphatok inkább egy másik kérdést?:))

vitek 2011.04.23. 18:15:17

@Mme Chauchat: őszinte vagyok, mindig minden körülmények között. És jó. Márpedig a szépség múlandó, a jóság maradandó.

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:17:13

@inmemancsi: hogyne...Milyen kérdést szeretnél?

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:17:46

@vitek: hogyan? csak a hülyeség állandó?

genevieve 2011.04.23. 18:18:18

na, én most indultam a buliba:-)

egy audrey-s táska lesz nálam, arról lehet felismerni és nagyon vörös szinű a hajam:-D

vitek 2011.04.23. 18:19:17

@genevieve: jó szórakozást! Üdvözlök mindenkit!

inmemancsi 2011.04.23. 18:19:46

@vitek: szerintem felesleges neki magyarázni, ha éva rajongó, akkor valószínűleg rendelkezik az egyik olyan alapvető képességgel, ami ehhez szükséges: a ténylátás teljes hiánya)))

inmemancsi 2011.04.23. 18:20:26

@Mme Chauchat: köszönöm szépen, citromsárga lightosat.

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:21:16

@inmemancsi: nos, azt meg kell rendelnünk...pár hét alatt érkezik

vitek 2011.04.23. 18:23:45

@Mme Chauchat: nem érted te ezt, az állandó az egy olyan dolog, ami a legfelsőbb szinteken létezik, ott van, igen, ebben egészen biztos vagyok, és úgy marad, mintegy maradgál, lehet érezni, érzékelni, ahogy úgy van, hat, van hatása, hatással van.

inmemancsi 2011.04.23. 18:24:37

@Mme Chauchat: ajaj, pár hét? meg se érem az analízálás kezdetét:))

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:24:57

@vitek: viszonylatában? feszéllyel? feszülettel? anélkül? vagy?

vitek 2011.04.23. 18:27:15

@Mme Chauchat: feszülettel, igen, az utóbbi időben érzem a feszületet. Pedig lehetne ezt máshogy is, tisztán, becsülettel menni a harcba. Persze ahhoz viszont erőnlét kell, úgyhogy holnaptól edzünk!

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:28:37

@Mme Chauchat:

"úgy drágább, anélkül"

Szellemes valasz :o)))
Latom, helyen van az eszed!

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:30:22

@vitek: hit és becsület? a feszület magnéziummal jól oldható.

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:31:53

@Attilajukkaja: ahhát...de mi lenne benne? azt nem tixtáztuk még

vitek 2011.04.23. 18:33:15

@Mme Chauchat: igen, hit és becsület, lehet ezen nevetni, de bennem van tartás, én tudom honnan jöttem, és meg akarom nyerni ezt a játékot. Van is erről egy vers egyébként, várjál mindjárt előkeresem, na hol van már, az a rész, hogy aszondja
"Ha férfi vagy, légy férfi,
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad."

Igen, ennyit szeretnék mondani, egyébként pedig levehetem a cipőm? Nagyon izzad a lábam, pedig szoktam púderezni.

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:35:38

@Mme Chauchat:

"a feszület magnéziummal jól oldható"

Kesz vagyok :o))))))
Itt mar labdaba sem rughatok. Megyek vissza fozni.

avanivi 2011.04.23. 18:35:39

@genevieve: Jó szórakozást mindenkinek !

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:36:01

@vitek: nagyon szép verset írtál ;) de púder az orrodra kell, most szólok - ez lehetett a hiba

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:37:49

@Attilajukkaja: fozni? fozni?! hihetetlen, h mindÍg ezen jár az eszed...

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:39:01

@Mme Chauchat:

Ezt a Petofi Sanya irta,...vagy nem?

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:40:14

@Mme Chauchat:

"hihetetlen, h mindÍg ezen jár az eszed... "
Tenyleg. De te ezt honnan tudod?

Mme Chauchat 2011.04.23. 18:43:52

@Attilajukkaja: igen ő...bár ez se rossz:
A bűn az nem lesz könnyebb.
Hiába hull a könnyed ...
Hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél, férfi,
A fű kinő utánad
...menj fozni, Mercutio

vitek 2011.04.23. 18:43:54

@Attilajukkaja: na jól van, te is csak könyveket olvasol, a tévénézés meg smafu? Tessék megnézni a Belevalóvilág 138. adását, és akkor meglesz a kontextus.

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:44:13

@vitek:

"Gyulai Pál: Tanács

Kiket szeretsz s akik szeretnek
Ha bántanak, ha megsebeznek;
Ne haragudj rájuk sokáig!
De öntsd ki szíved, s ha letörléd
A fájdalom kicsordult könnyét:
Bocsáss meg! hidd, enyhedre válik.

Oh egymást hányszor félreértjük,
Szeretteinket hányszor sértjük,
Bár szívünk éppen nem akarja.
Mi is talán vérzünk a sebben,
Nekünk is fáj, még élesebben,
De büszkeségünk be nem vallja.

Ne légy te büszke, légy őszinte,
Híved legott azzá lesz szinte,
Oszlik gyanú, megenyhül bánat;
Oly váratlan jöhet halálunk
S ha egymástól haraggal válunk,
A sírnál késő a bocsánat!"

...Na mostmar tenyleg a konder mellett a helyem!

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:47:45

@Mme Chauchat:
@vitek:

Tarkonyos zoldsegragu leves savanykasan, baranyhus gomboccal Husvetra.
Az is egy kolteszet am!
Az lesz holnapra, ha nem ragadok itt.

Albino Vernyul 2011.04.23. 18:48:41

@vitek: Ezt a verset adta Ani Becinek nem..?!

skorpioqueen 2011.04.23. 18:50:51

@inmemancsi: ez így is van.
Bennem is sok hasonlóság van, de azért nem biztos, hogy MMKK ugyanúgy viselkednék. Attól függetlenül még neki szurkolok.

Attilajukkaja 2011.04.23. 18:52:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Most elmorzsoltam egy konnycseppet a szemem sarkaban,...de a barany leves most ennel is fontosabb. Ilyen kegyetlen unnep ez a Husvet.

vitek 2011.04.23. 18:53:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de igen, és Béci felolvasott belőle részeket a Belevalóban miután kiesett.

vitek 2011.04.23. 18:54:16

@Attilajukkaja: mmmm, ez nagyon finoman hangzik, irigylem a családod!

Albino Vernyul 2011.04.23. 18:55:45

@Attilajukkaja: De Anikot ne hivd meg a baranyra, mert csak fintorogni fog..;) Viszont nekem kuldhetnel fenypostan..

Albino Vernyul 2011.04.23. 19:00:20

@Mme Chauchat: A konderban okvetlenul.. Viszont kezdek ehes lenni... Na korulnezunk, mit lehet enni............

vitek 2011.04.23. 19:19:36

Egyébként a stílusgyakorlatokról az jutott eszembe, hogy modorosságban ez a szám mindent visz:

www.youtube.com/watch?v=mQyqRv6bWDs

Figyeljétek a szóhasználatot, flótás, fess udvarló, plácc, ficsúr, egyszerűen hatalmas!

Albino Vernyul 2011.04.23. 19:19:49

Alek igazi uriember.. Ahanyszor nezem a promot, egyre inkabb ez a meggyozodesem.. Az a meghegeszteni kiszolas a rozsahoz, igazan civilizalt uriemberre vall.. Igaz a papua emberevok kozott, de valahol el kell kezdeni..

Attilajukkaja 2011.04.23. 19:23:26

@Mme Chauchat: @Albino "karazsnyikov" vernyul: @vitek:

Zoldsegek megpucolva, serceg a szalonna, mindjart rohanok vissza, hogy radobjam a zsirra a komenymagot.

Masodikra kacsamell lesz rozsaszinre piritva, petrezselymes ujburgonyaval es hagymalekvarral. Illetve magamnak tormas-mustaros pacolasban elokeszitett lazacderek citromos-fetas ontettel (nem eszem igazi hust). Ahhoz is illik a csilis hagymalekvar. A repatortat mar reggel megsutottem.
Imadok fozni :o)
Es lengyelul is tudok (ott jartam oviba valamikor a mult szazadban). Mar csak szarra kellene gyurnom magam es akar a VV-be is bekerulhetnek!
Talan.....
Jovore.....
Aaaaah! Csak almodozom :o) De neha olyan jolsesik meg egy ilyen szurke kis egernek is, mint amilyen en vagyok ;o)

Albino Vernyul 2011.04.23. 19:33:54

@Attilajukkaja: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ez fajt... Kinozol itten..

vitek 2011.04.23. 19:35:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :)
ez is jó, de neked is lenne a szám amit küldenék neki:
www.youtube.com/watch?v=GUe0Ek1P4x0

"csak az kiabál, aki fél.
Te magadon nevess, csendesebb legyél.
Az kiabál, aki fél.

Inkább a versed költsd,
és ne a rosszhíredet
a városban egyedül én vagyok veled
és nézlek, ahogyan a sárban mászol
és látom, neked is csak a fagolyók
nőnek a szemeid helyén,
és te se veszel észre mást,
csak, ami elédtáncol és ordít."

vitek 2011.04.23. 19:36:00

@vitek: mármint nekem is van egy szám amit küldenék neki.

Attilajukkaja 2011.04.23. 19:38:19

@Mme Chauchat:
Dzsenkuje bardzo, Panyi Chauchat!
(ovodasan sajnos nem tanultam meg rendesen irni lengyelul, meg a kakarkterek sincsenek meg hozza a gepen, de a duma meg megy :o)))

@vitek:

www.youtube.com/watch?v=mQyqRv6bWDs

:o)))
1:59-nel az nem Szandika es Gotti?

(A hagymat mar megdinszteltem. Most ment az alapra ra a felapritott sarga es feherrepa, illetve a zeller. Ezeket nem szeretem tul aprora vagni, mert akkor elvesz az igazi izuk. Inkabb picit tovabb fozom, de legyen ize annak a zoldsegnek, ha raharapok! Nem igaz?)

Attilajukkaja 2011.04.23. 19:41:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

"Ez fajt... Kinozol itten.. "

Nekem mar csak ez maradt. Fiatalon meg maskepp mentek a dolgok.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.23. 19:42:52

Akkor most G és J huszonötödjére is szakítottak?

Zelefánt 2011.04.23. 19:44:54

@vitek:

...
Attól lehet ma megbecsült, ki megvet,
hogy megbecsülést nem várt egyikünk sem,
akik szívből színleltünk tisztesebbet.

Becsületes maradni nem-becsülten
olyan nehéz, mint tűzön kelni által
és kormossá se lenni bent a tűzben.
...

Attilajukkaja 2011.04.23. 19:46:07

@vitek:

"a városban egyedül én vagyok veled
és nézlek, ahogyan a sárban mászol
és látom, neked is csak a fagolyók
nőnek a szemeid helyén"

Ugye ezt Alekosz-Marokbatosz irta Evanak?

Zelefánt 2011.04.23. 19:52:55

@Yooha:
A nagy bokszolók is hányszor összecsaptak...
(Foreman /Hollyfield, Tyson/Lewis...)
(És ők is a lóvéért játszottak.)

MegLepke 2011.04.23. 19:55:12

BRÉKING!!!

Megsütöttem életem első foszlós kalácsát. Kézzel dagasztottam, ahogy kell, szép hólyagos lett. A fonás kicsit kicsúszott a kezeim közül, így elég széles kalács lett.:D Viszont gyönyörű szép piros, és isteni finom!!! Elgondolkodtam, megkérjem-e a saját kezem.:)

Köszönöm

- nagymamámnak (aki megtanított gyerekkoromban a dagasztás művészetére),
- anyukámnak (aki gondoskodott arról, hogy ne legyek elveszett a konyhámban és hagyott sertepertélni maga mellett kislányként),
- Hajninak, Zsönönek és avanivinek (akik elláttak hasznos tanácsokkal, és igen, alufóliát tettem a sütő aljára és eloszlatta a hőt valóban)
- Limarának a receptért.

És most nekiállok a sonkás vacsinak, amit salátával fogok enni. A majonézt ahhoz a tartárhoz is saját magam kevertem.:)

Zelefánt 2011.04.23. 19:56:16

@Attilajukkaja:

Nem sűlyed az emberiség!
Ilyen gonosz vala rég,
Ilyen gonosz már kezdet óta...
Hisz különben nem kellet vóna
Százféle mesét,
Egeket, isteneket,
Pokolt és ördögöket
Gondolni ki, hogy zaboláztassék.

Mme Chauchat 2011.04.23. 19:57:28

KÍérem, írja meg valaki, miképpen lehet "valamilyen szinten" szeretni? Köszönöm. (Nem lesz tüském feléje)

sogeking 2011.04.23. 19:58:22

ki kér tőlem egy kaktuszt?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.23. 19:59:16

@pojaca: NA DE MILYE DOLOG EZ MÁR?!?!?

És semmiféle magyarázat!

ÉRtek én mindent, de azért a műsor a bentlévőkről szól és a legvégén azért látványos, ha épp egyvalakit csak kihagynak

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:00:24

@Zelefánt:

Bocsi, picit hosszu lesz :o)

Szabó Lőrinc (1900-1957) Semmiért egészen

Hogy rettenetes, elhiszem,
De így igaz.
Ha szeretsz, életed legyen
Öngyilkosság, vagy majdnem az.
Mit bánom én, hogy a modernek
Vagy a törvény mit követelnek;
Bent maga ura, aki rab
Volt odakint,
Én nem tudok örülni csak
A magam törvénye szerint.

Nem vagy enyém, míg magadé vagy:
Még nem szeretsz.
Míg cserébe a magadénak
Szeretnél, teher is lehetsz.
Alku, ha szent is, alku; nékem
Más kell már: Semmiért Egészen!
Két önzés titkos párbaja
Minden egyéb;
Én többet kérek: azt, hogy a
Sorsomnak alkatrésze légy.

Félek mindenkitől, beteg
S fáradt vagyok;
Kívánlak így is, meglehet,
De a hitem rég elhagyott.
Hogy minden irtózó gyanakvást
Elcsittithass, már nem tudok mást:
Mutasd meg a teljes alázat
És áldozat
Örömét és hogy a világnak
Kedvemért ellentéte vagy.

Mert míg kell csak egy árva perc,
Külön; neked,
Míg magadra gondolni mersz,
Míg sajnálod az életed,
Míg nem vagy, mint egy tárgy, olyan
Halott és akarattalan:
Addig nem vagy a többieknél
Se jobb, se több,
Addig idegen is lehetnél,
Addig énhozzám nincs közöd.

Kit törvény véd, felebarátnak
Még jó lehet;
Törvényen kívűl, mint az állat,
Olyan légy, hogy szeresselek.
Mint lámpa, ha lecsavarom,
Ne élj, mikor nem akarom;
Ne szólj, ne sírj, e bonthatatlan
Börtönt ne lásd;
És én majd elvégzem magamban,
Hogy zsarnokságom megbocsásd

Mme Chauchat 2011.04.23. 20:01:56

@Attilajukkaja: addig nem tart a vv4...huszonhat év...

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:03:51

@Mme Chauchat:

"miképpen lehet "valamilyen szinten" szeretni?"

Lehet szeretni egy gondolatot.
Lehet szeretni egy embert.
Lehet szeretni egy puncit.
Lehet szeretni egy labat.

Sok szintje van a szeretetnek, biza!
Attol fugg, hol akad meg a szemed. Melyik szinten.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.23. 20:06:38

most mit kavarja a Gigi a szart? nem értem, fáj neki, hogy Anikó tovább jutott, mint ő, vagy, hogy legyőzné azt, aki őt legyőzte, vagy mi?

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:08:47

@Mme Chauchat:

"addig nem tart a vv4...huszonhat év."

A koltonek nem tartott tovabb. De akkor is ez az egyik kedvencem.
Nem tudom, miert, hiszen soha nem kerultem hasonlo helyzetbe. De a teljes odaadas gondolata nagyon megfogott.
Nem tudom, erted-e: alekoszi melysegekbe jutottam altala.

(Jesszusom, csak Szabo Lorinc bocsasson meg ezert nekem!)

inmemancsi 2011.04.23. 20:08:53

na ezek mit képviselnek együtt ami nagyjából ugyanolyan (évalekosz)?

foxglove (törölt) 2011.04.23. 20:10:20

@nyuszómuszó: ezen én is gondolkodtam, szerintem Ani-Éva párbajt szeretne, csak nem akarja őket errefelé tendálni, mert akkor Éva/Alek hótziher, hogy az ellenkezőjét tenné. Legalábbis remélem, hogy ezért kavar.

Mme Chauchat 2011.04.23. 20:11:24

Alekosz tudja már, mennyi lesz a bevétele a feleségkereső műsorban - így jóval könnyebben promotálja Évát (=barátság)

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:13:29

@Mme Chauchat:

"külön-külön? gear!"

Mi kulon-kulon? A kacsa es a barany? Vagy Vitek es Alekosz?
(Gyongyozve fo a zoldseges alaple. Lassan mehetnek bele a husgombocok. Ha valakit idegesit, hogy kozben fozok, csak mondja meg, de oszinten. Magat adja, ne kerteljen!!!)

Zelefánt 2011.04.23. 20:18:18

@Attilajukkaja:

Azt mondják, minden szerető többnek a megvalósítására esküszik, mint amennyire képes; és mégis marad erejük,
amit semmire sem használnak; többet fogadnak, mint amennyire tíz ember vállakozhat, és kevesebbet végeznek, mint ami egynek a tizedrésze. Akiknek azonban oroszlán a hangja, és nyúl a cselekedete, nem szörnyetegek?

(Cressida Troilusnak)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 20:20:35

Valami tanácsokról volt itten szó, ha értem. Ez Bada Dada Tibor Tanács című versének megzenésített változata: www.youtube.com/watch?v=BXuQit8XJ7Q

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.23. 20:22:04

@foxglove: @Mme Chauchat: Évának egyértelmű, hogy a döntőben a helye!

Mme Chauchat 2011.04.23. 20:23:20

Lehet, hogy beléd szerettem, azért nem tudlak lerajzolni.

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:25:26

@Mme Chauchat:

"adom magamat"

Kulon-kulon? Semmi gond, csak addj egy kis idot, hogy atrendezzem a lakasomat :o)

vitek 2011.04.23. 20:32:31

Megnézzem a mait? Vagy nem volt semmi érdemleges?

Horizont 2011.04.23. 20:32:44

Milyen játék ez, milyen játékosokkal? Egyik dobálózik, hogy kizárják, a másik kisóhajtozza magát a férjecskéje után, aztán a következő meg a következő meg a következő magára rakatja a jelet, mert ki akartak menni? Most meg Alekosz mint egy hős lovag majd ő megvédi az ő Éváját, szegény nehogy sokkot kapjon a párbajon, majd ő megy helyette. Megőrültek ezek mind?Mi a francnak mentek be? Ez az egy szerencsétlen Béci gyerek akart mindent megnyerni ő meg kiesett mint a huzat!:DDD

Mme Chauchat 2011.04.23. 20:36:01

@vitek: @foxglove: csatlakozom: nem érdemes. Beszélgessünk az időjárásról. Különben is megy a Csíra születik

vitek 2011.04.23. 20:37:34

@foxglove: amúgy hadd találjam ki: Gigi és Jerzsi folytatják a se veled se nélküled játékot, Olivér továbbra is seggfejként viselkedik, Alekosz hülyeségeket beszél, Éva meg próbál minél kedvesebb lenni mert érzi hogy nagy a tét. Na, eltaláltam?

Zelefánt 2011.04.23. 20:38:38

@Attilajukkaja:

Ez is egy kissé, de...

Illyés Gyula
Szeretlek

Szeretlek azóta,
hogy megismertelek,
azóta, mióta
hétre hét, napra nap
év negyvennegyedik,
jött úgy, hogy észre csak
a ráncaim veszik...
hogy vagyok általad
estétől reggelig
titkosan gazdagabb --
Életeddel telik
annyira életem,
hogy -- enyém vagy tied? --
el-elcserélhetem.
Hogy így elevenen
én neked lehetek
lelket föltámasztó
lét-újító verem --
Ifjan és öregen
sose volt kezdetek
óta szerettelek --
e földi rögökön
Szeretlek, kedvesem,
keres képzeletem
szomjasan odafönn,
odatúl is neked
s nekem közös helyet...

(1980)

sogeking 2011.04.23. 20:39:46

@vitek: majdnem, Gigi bdsm-et alkalmazott Alekon, Zsófi megdobta egy banánnal Olivért, Éva és Jerzy a nyugiszobában töltötték az estét...

vitek 2011.04.23. 20:40:14

Na én továbbra is dalban mondom el:

www.youtube.com/watch?v=62zOkgkPkeg&feature=fvwrel

Mondjuk Alekosz esetében a nevezett írásjel nem a feje felett van...

vitek 2011.04.23. 20:41:13

@sogeking: :D
ha így lenne még meg is nézném, de ennyire azért nem vagyok naív

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.23. 20:41:58

@nyuszómuszó:

azért talán, ha Jerzy a szerelme győzné le Anikót, az lehet, hogy jólesne neki, azért kapacitálta a Jerzy-Anikó párbajt. Gigi nem szereti Évát, de Évát nem tartja ellenfélnek, az igazi hozzá illő ellenfél Anikó lett volna, és nyilván nem esne jól neki, ha véletlenül Anikó nyerné a showt, Évát úgy látom elkönyvelték, mint Alekosz fegyverhordozóját.. Alekosz valójában azt akarja, hogy amikor Ő győz, akkor Éva ott legyen és sikongasson és örüljön az ő győzelmének, egy olyan embert akar maga mellett, aki vele együtt tud majd örülni a győzelmének...

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:47:30

@Zelefánt:

"Cressida Troilusnak"

Pfu, na ez utos volt.

"minden szerető többnek a megvalósítására esküszik, mint amennyire képes"

Mindenkinek vannak zuros, nehez kapcsolatai.
De most 20 (?) eve eppen olyanban vagyok, amire en sem szamitottam. Tobbre vagyok kepes egy masik ember altal, mint amire valaha is gondoltam volna.
Akkor, ugye, boldognak tekinthetem magam?

foxglove (törölt) 2011.04.23. 20:53:14

@vitek: most lebuktál, láttad te ezt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 20:53:34

öööö.... ma valami fordított nap van, mint az iskolában és feladatot kapott a vv blog, hogy mindenki verseket másolgat ide? Versben kell elmondani gondolatainkat, vagy prózában is elmondhatom, hogy Olivér mekkora tahó? Most szólok, hogy énekelni nem fogok.

Attilajukkaja 2011.04.23. 20:57:02

@MÁRIA TERÉZIA:

"nem esne jól neki, ha véletlenül Anikó nyerné a showt"

Sokkal jobban esne neki Aniko gyozelme, mintha a szutyok Eva vagy az Asperger szinderomas Alekosz nyerne.

"Évát úgy látom elkönyvelték, mint Alekosz fegyverhordozóját."
Eva mindent megtett a Szancso Panza cimert!

"egy olyan embert akar maga mellett, aki vele együtt tud majd örülni a győzelmének."
De Eva miert orulne annak, hogy vesztett? Titokban azt remeli, hogy megnyeri. Csak nem meri kimondani.(Egyem azt a kis oszinte, szokimondo buksijat!)

vitek 2011.04.23. 20:58:53

@foxglove: sőt, én írom a forgatókönyvet! :)

Talpig Jimmy 2011.04.23. 21:01:03

Csülökre emberek!
Most lehet büntetlenül szidni a Bélát :)

Attilajukkaja 2011.04.23. 21:02:35

@pushpang:

"ma valami fordított nap van, mint az iskolában és feladatot kapott a vv blog, hogy mindenki verseket másolgat ide?"

Nem, nem :o)
Ez a verseles csak ugy neha rajon az emberre. Sajnalom, hogy teged ez ennyire zavar. Igerem, nem teszek tobbe ilyet.

...Csupan a szerelem erdekes mivoltjan toprengtunk el es vannak, akik ezt nalunk frappansabban meg tudtak fogalmazni.
Talan ha elolvastad volna valamelyik verset, te is maskent szolnal most be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 21:03:57

@feszület: cincogjatok csak, majd jön Zsöni aztán jól rángatja a bajszotokat. :D

vitek 2011.04.23. 21:03:57

@pushpang: ha ha mindenképpen ON akarsz maradni, akkor prózában is jó, de ha szívesen offolsz velünk, akkor próbáld ki mondjuk ezt: tc2014.uw.hu/humor/versgenerator.html

vitek 2011.04.23. 21:06:48

@Attilajukkaja: "De most 20 (?) eve eppen olyanban vagyok, amire en sem szamitottam. Tobbre vagyok kepes egy masik ember altal, mint amire valaha is gondoltam volna."

Ez nagyon szépen hangzik, szerencsés ember lehetsz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 21:09:30

@vitek: á, nem vagyok én olyan onlány. :D

Megnéztem az oldalt, hát kurvajó. Nem ismertem, én megragadtam a pornolize-nél...:D
Ezt alkottam:

Radnóti Miklós:
Istenhegyi kert

A nyár súlyosan eszik és a finom ég
bele vonta kék fátyolát,
hód megy, jön s főz,
sűrű árnyat kakál a szőnyegen át.

sogeking 2011.04.23. 21:09:52

@pushpang: ajánlom a walesi bárdok c. verset bemásolni :)

Attilajukkaja 2011.04.23. 21:10:15

@vitek:

"szerencsés ember lehetsz"

En szerencses vagyok,....de kerdezd csak meg a paromat (?) :o)

vitek 2011.04.23. 21:13:15

@pushpang: gyönyörű! A finom ég belevonta kék fátyolát, hát ez csodálatos :)

Mme Chauchat 2011.04.23. 21:13:34

@Attilajukkaja: nos, igen...számos boldog ember párja köt ki nálam a rendelőben

vitek 2011.04.23. 21:17:16

@pushpang: egyébként erről az a régi Dezsőmail-es dolog jutott eszembe, mikor Dezső beküldte a versét az Ifjú Irodalmároknak, LOL
(akinek esetleg nincs meg, a Dezsőmail egy iszonyat szórakoztató blog volt, az ominózus levélváltás itt olvasható: dezsomail.blog.hu/2010/02/23/subject_szarnyprobalgatas#more1782935)

foxglove (törölt) 2011.04.23. 21:17:27

Istenhegyi kert

A tél könnyedén alszik és a kevély ég
távolba vonta borostyán fátyolát,
róka ásít, süt s zajong,
derűs árnyat repdes a hullámon át.

húbanyeg, most olyan emelkedetten érzem magam

Attilajukkaja 2011.04.23. 21:24:07

@Mme Chauchat:

Elkeszult a leves. Elmult a transz. Az adrenalinszintem csokkent.

"számos boldog ember párja"

Ilyen nincs, csak boldog ember vagy boldog par letezik.
En nem tudom, hova tartozom. Pontosabban, neha tudom, neha pedig fogalmam sincs. De ezt ugy fogom fel, mint a hetkoznapok mas, hasonlo dillemajat. Mint amikor nem tudom pontosan eldonteni, hogy lelepjek-e a jardarol vagy sem. Ugyan zold a lampa, de az autok nem allnak meg.
Sokszor vagyok gondban, pedig egy embert igazabol a dontesei hatarozzak meg. Vagy ralep arra a qrva uttestre, vagy nem. Vagy megussza, vagy nem.

vitek 2011.04.23. 21:25:20

Na most sikerült egy igazán találót generálnom, vajon melyik szereplőre illik? ;)

"mélán mosolyog magában mint a zavartelméjűek
a neodadaisták folyton visszautalnak kassákra"

(ezt egy másikkal csináltam, dadaista: halmai.uw.hu/lap.php?menu=textual&text=dadaki)

Mme Chauchat 2011.04.23. 21:28:55

@Attilajukkaja: ÚristN...akkor kik járnak hozzám...?!

vitek 2011.04.23. 21:30:57

@vitek: esküszöm ezt a generátort ALekoszból csinálták:

"persze még sokat kell heggeszteni
garatomon sütkérezik a tengerek áramlata"

vitek 2011.04.23. 21:36:12

Van másik!

"mi van ha nem is vagyok ufó?
világvevő rádió"

"homlokodra orrom nyomom
kerekded csoda a fejed"

foxglove (törölt) 2011.04.23. 21:46:55

Alekoszi, sőt, tordasi magasságokban járok.

Spéter46 2011.04.23. 21:58:05

@vitek: Ne nézd meg, nem érdemes!!!!

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:03:34

Nagyon ráéreztetek a verselésre, holnap játék, fiúk, figyelem! :)
Lányok, még nagyobb figyelem :))

vitek 2011.04.23. 22:04:31

@Hódos Hajnalka: ajaj, hadd találgassak, csak nem locsolással kapcsolatos?

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:07:05

@vitek: na hát mindennek van határa, húzzál ki a fejemből :))

vitek 2011.04.23. 22:07:20

@Spéter46: nem nézem, már mások is figyelmeztettek. Megvárom a holnapi HV-t, hátha úgy elviselhető lesz az öfi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 22:07:21

@Attilajukkaja 21:11:38: nekem is ez volt az első gondolatom :D

vitek 2011.04.23. 22:08:15

@Hódos Hajnalka: :)
Kezdek belejönni, Mme Chauchat irigykedhet rám :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 22:08:27

@vitek: baszki, én itt csak magyarnóta-generátort találtam. :D

merre kéne most már legyünk
beszarunk és így jó nekünk
fővünk - rotyog saját levünk
medve mókus nem kedvelünk
vágtató lovak patája
Ó Stirlitz hol vagy most?
ne feledjétek: a halak nem hazudnak!
soha ne tegyünk a fagyiba zsákvarrótűt
köcsög lettem köszi Sereg
a magasban nemt'om mi leng
lábam vékony hasam gebedt
fogytán van a tojásbrikett

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:09:34

@vitek: ööö... végigszaladtam a kommenteken, izé, sztem aért Mme jobb :DDD

Attilajukkaja 2011.04.23. 22:10:18

@Mme Chauchat:

"ÚristN...akkor kik járnak hozzám?"

Nem mindegy?
Fizetnek?

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

"De unatkoztok"

Sajnos, picit en is. Annyira semmi nem tortenik korulottem :o)
Most elmegyek jatszani, aztan szunyoka. Aztan meg Husvet.
Hu, de boldog vagyok!
Most egybeesik a kereszteny Husvet a Peszahhal. Most mindenki egy napon orulhet valaminek. Hat nem csodalatos?

vitek 2011.04.23. 22:13:50

@Hódos Hajnalka: persze, mindig mindent ő nyer, minden játékot, minden jutalom az övé, meg mindenki azzal jön hogy ő milyen szép, elegem van már, én mit kapok, mégis, soha semmit, mindenki csak bánt, te is most jössz itt ezzel a szöveggel, tudod hogy én még soha nem nyertem semmit? Jó mondjuk 12 éves koromban egy szépségversenyt, de mást még tényleg nem, hát miért nem lehet hogy egyszer végre énénén! (toporzékol, sír, hisztériázva a földre veti magát)

Attilajukkaja 2011.04.23. 22:13:57

@pushpang:

Nem er!!! Beszolsz nekem a versekert, oszt magad is erre adod a fejed? Hat hogy van ez?

vitek 2011.04.23. 22:15:22

@pushpang: nagyon szívesen, szerintem irtó vicces, kár hogy hamar abbamaradt, de ami megvan az attól még király.

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:16:42

@vitek: az a szépségverseny.... az hány éve volt? :D

Attilajukkaja 2011.04.23. 22:17:03

@vitek:

"(toporzékol, sír, hisztériázva a földre veti magát)"

He-he. Alekosz majd jooooool megvigasztal teged is :o))))
Csak legy elegge befogado, picim!

Albino Vernyul 2011.04.23. 22:19:11

@Attilajukkaja: En ateista vagyok, csak a csokinyulaknak, meg a tojasdrazsenak orulok..;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.23. 22:20:22

@Attilajukkaja: nem szóltam be, azt hittem vicces vagyok.:D /Ráadásul korpa közé keveredtem./

MegLepke 2011.04.23. 22:23:59

@Hódos Hajnalka: helló!! Akkor láttad? Láttad, hogy SIKERÜLT?!!! Fú, de boldog vagyok mostan. Annyit ettem, hogy még mindig kapkodom a levegőt, pedig több órája volt a vacsi:)

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:32:33

@MegLepke: Láttam há, örülök :)) Megírom Limarának :))
Jujjdejó, hogy jössz, a nagy húsvétozásban remélem, holnap ill. holnapután lesz időd benézni, mert számítok rád, lesz játék és te ehhez nagyon kellenél.

Mme Chauchat! Ez rád is vonatkozik, számítok rátok. Fonti. :)

johanna-ne 2011.04.23. 22:35:10

@vitek: A mondás helyesen a szépség múlandó, a csúfság maradandó

MegLepke 2011.04.23. 22:39:14

@Hódos Hajnalka: jövök hát, időm mint a tenger:))
(a zélesztőt mégis felfuttattam, mert nem akartam reckírozni, hogy esetleg szar az élesztő és mégsem hat. No meg vettem végül kelesztőtálat is, bebugyoláltam plédbe, meg még rádobtam egy pehelypaplant, fél óra alatt gyönyörűre dagadt.:))

Hódos Hajnalka 2011.04.23. 22:45:10

@MegLepke: ügyi vagy, én idegösszeomlottam, mert én is beágyaztam, még a dunyhát is rádobtam, belesek fél óra múlva erre lófasz és esti fény, a tészta olyan, mint amikor bedagasztottam. na erre ideg, mér ezt az élesztőt hoztad, tevagyazoka, stb. mire vége lett az öfinek, hát kérem...... majnem kifolyt a tészta, úgy megkelt. (sűrű bocsánatkérések, stb.)
juj, örülök, ügyi vagy apukám :DD

MegLepke 2011.04.23. 22:49:30

@Hódos Hajnalka: :DDDDD Na akkor minden jó, ha a vége jó. Anyám egyszer pont ugyanígy járt. Egyszer csak azt vettük észre, hogy folyik ki a tálból, pedig már rámondtuk a miatyánkot.:)
Még azt kell kitalálnom, hogy mibe tegyem. Valszleg zacsiba, mert kenyértartó nincs itthon, szükségtelen.

Talpig Jimmy 2011.04.23. 22:50:38

Én idejében szóltam Béla-ügyben :)

dr. gernika 2011.04.23. 23:34:22

Mától ha modorosan meg akarok itt sérteni valakit, azt mondom, hogy kap tőlem egy kaktuszt, de csak mert az tartós.

sogeking 2011.04.23. 23:46:44

van onlájn. (már vége:)

sogeking 2011.04.23. 23:55:01

szó dó lá fá mi dó ré

Albino Vernyul 2011.04.24. 00:08:37

Alek megint kanosra itta magat... Kitalalhato ki a celpont...

sogeking 2011.04.24. 00:20:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: úgy könnyű:)

na aki megmondja, hogy ez miből van, kap egy virtuális sétát az állatkertben:

szó dó lá fá mi dó ré,
szó dó lá ti dó ré dó.

Albino Vernyul 2011.04.24. 00:20:43

@hullámpapír: Igyal tobbet, van olyan szint, ahol mar kedvelni fogod oket.. Csak ugye az alkoholmergezes megakalyoz eme szint elereseben..;)

Albino Vernyul 2011.04.24. 00:30:58

@sogeking: Szabad a gazda, amugy se szeretem az allatkertet..;)
Remelem nem Jerzy lesz az utolso stream latvany ma, rosszul aludnek tole.. Akkor mar inkabb Eva, vagy Zsofi, ennel Ok is jobbak...

sogeking 2011.04.24. 00:34:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Dó-ré-mi c. szám A muzsika hangjából.

És Anikó?? :D

Albino Vernyul 2011.04.24. 00:42:34

@sogeking: A minimum elvarasokat fogalmaztam meg.. A maximum termeszetesen Aniko, de nem lehetunk telhetetlenek..;)
En inkabb ezt hallgatom..:
www.youtube.com/watch?v=6qf8Ypw7KGc
vagy ezt..:
www.youtube.com/watch?v=mN84To5ndw0

_most_ 2011.04.24. 00:44:46

Szerintem hajrá Éva!

Albino Vernyul 2011.04.24. 01:19:05

@sogeking: Nyami..;)
Az alabbi ajanlva a villalakoknak a ma esti bulihoz..:
www.youtube.com/watch?v=7xk_k64x7_k

pojaca 2011.04.24. 01:33:04

Ezt az onlájn közvetítésnek küldöm: www.youtube.com/watch?v=PGoaETiQPVc

Ezt meg a buli végére:
www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0

Albino Vernyul 2011.04.24. 02:40:06

A TIGRIS

Tigris! Tigris! éjszakánk
Erdejében sárga láng,
Mely örök kéz szabta rád
Rettentő szimetriád?

Milyen katlan, mily egek
Mélyén gyúlt ki a szemed?
Szárnyra mily harc hőse kelt,
Aki e tűzhöz nyúlni mert?

Milyen váll és mily müvész
Fonta szíved izmait? És
Mikor elsőt vert szived,
Milyen kar s láb bírt veled?

Milyen pőröly? mily vasak?
Mily kohóban forrt agyad?
Mily üllőre mily marok
Törte gyilkos terrorod?

S amikor befejezett,
Mosolygott rád a mestered?
Te voltál, amire várt?
Aki a Bárányt, az csinált?

Tigris! Tigris! éjszakánk
Erdejében sárga láng,
Mely örök kéz szabta rád
Rettentő szimetriád?

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2011.04.24. 06:53:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ennek a versnek véletlenül tudom az első sorát eszperantóul(mert egyébként nem tudok eszperantóul):

Tigro, tigro brile brula

dr. gernika 2011.04.24. 08:23:35

@vitek: :DDDD Zseniális, én is Dezsőmél függő voltam,a szívem szakad meg, hogy már nem ír többet.

lac64 2011.04.24. 10:04:54

Szép napot mindenkinek.

A villalakók záróbulijáról:

www.youtube.com/watch?v=A671pbRTBuk

Böbe:) 2011.04.24. 10:23:23

@lac64: csak bele néztem...
de ez a Zsófi,tényleg egy kislány....
még csak azt sem mondanám rá,hogy nő...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 10:24:18

@Hódos Hajnalka: nono, ezt utoljára Trixi mondta, az Xfaktorban, úgy vigyázz! ;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 10:25:30

@sogeking: muzsika hagjai és ki is nekelem neked a magas szólamot ;P

vitek 2011.04.24. 11:03:22

@hullámpapír: neked is jó reggelt. Hajni duplázást ígért mára.

vitek 2011.04.24. 11:04:12

Nocsak, nocsak, miket nem írnak az Alekosz-Olivér-Vája háromszögről:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/04/24/alekosz_szulei_feltik_fiukat_olivertol/

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 11:08:18

@vitek: reggelre, hogy pontosak legyünk! ;P

vitek 2011.04.24. 11:12:49

Ezt meg már többen is fejtegették itt a HVn:
www.stop.hu/articles/article.php?id=864218#null

Érdekesek ezek a dolgok, mintha a Retek ki akart volna szúrni Olivérrel, beküldték és most lejáratják a bulvárban. Mintha a fejükre nőtt volna, aztán most kicsit nyesegetik a szarvait, milyen finom megoldás.

Trevlovics 2011.04.24. 11:27:35

@vitek: hogy tessék? alekosz állatmentő műsorban? akkor most éva lesz a referencia anyaga? :)

ruzs54 2011.04.24. 11:28:46

@vitek: én is ugy vettem észre, hogy a tréfakapitányt a héten cserben hagyta a humorérzéke.inkább olyan erőltettre sikerült neki a bent lét.megpróbálta de olyan feszélyezve érezte inkább magát,és unalmasra sikerült olika nagy visszatérése.

Trevlovics 2011.04.24. 11:30:13

@vitek: a merev elzárkózás azért nem feltétlen a titkolt szerelem miatt lehet, az ananász másik fele (megvan, enikő) valószínűleg nem örült a bejövetelnek, olivér biztos megígérte neki, hogy egészen apró okot sem szolgáltat majd semmiféle cikkre meg szóbeszédre, szóba se áll vele, stb... más kérdés, hogy látjuk most ennek a kontraproduktivitását, illetve azt, hogy bármit meg lehet magyarázni ha szeretnénk úgy látni.

Trevlovics 2011.04.24. 11:32:19

@ruzs54: na, de itt nem olivérnek kellett szórakoztatónak lenni elsősorban. viszont nézd meg alekoszt, 2-3 hónapja egy teljesen unalmas megmondóember lett belőle, olivér visszatérésével meg ismét szórakoztató, illetve eddig tőle sehol nem látott emberbaráti erényeket és önfeláldozási hajlandóságot csillogtat. persze lehet a véletlen műve is, hogy pont most.

Albino Vernyul 2011.04.24. 11:33:18

@ruzs54: Viszont a benti viszonyokat eltorzitotta teljesen.. Gyakorlatilag a bentiek a bujtatott szovegeinek koszonhetoen alakitani tudjak a taktikaikat.. Foleg Alek... Elegge unfair volt ez az RTL-tol..

vitek 2011.04.24. 11:35:51

@Trevlovics: ja hát ez is benne van, az egészen biztos, de azért tényleg kicsit furcsán kezeli a helyzetet. Ez nem egy higgadt távolságtartás, láthatóan nyugtalan Olivér.

vitek 2011.04.24. 11:37:30

@Trevlovics: :)
amúgy az a vicc, hogy a bentiek közül köztudottan Anikó a nagy állatbarát, szóval abban a műsorban neki lehetne szerepe

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 11:38:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát, ezt a küszöböt a retek már réges-rég megugrotta sajna

vitek 2011.04.24. 11:47:30

@Trevlovics: annyi véletlen egybeesés még a világon nem volt mint ami ebben a műsorban van. Meg médiatörténelmi pillanat sem. Hihhhetetlen kérem, ami itt folyik!

ruzs54 2011.04.24. 11:48:34

@Trevlovics: a bemenetele előtt olyasmit mondott hogy felviditja a benti életet, ami ugy leült,ezzel szemben,én ugy láttam alekosszal is inkább csak nosztalgiáztak,hogy milyen volt anno.én mindvégig unalmasnak,és idegesítőnek állapítottam meg alekosz figuráját.kivéve akkor amikor most legutóbb megkötözték a csajok,és végül sikeresen landolt a tökein.-)az hogy önfeláldozónak adja most elő magát,az előző őfi-ben a hintába meg olyasmit mondott olivéréknek,hogy éva nem is lelkitársa,mert azt másképp gondolja,

ruzs54 2011.04.24. 12:00:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen ,volt egy pár unfair megoldása a szerkesztőknek a műsor folyamán,meg még lesz is a hátra levő időben bizonyára.csak azért,hogy semmi ne legyen unalmas,csak beszéljenek róla országszerte.

Albino Vernyul 2011.04.24. 12:38:30

@vitek: En ugy latom, Oli 3 dolog miatt ment be.. Erositeni Aleket, illetve infot juttatni be neki, es gyengiteni a tobbit.. Az erosites/info atadas megvolt, Jerzy elintezte magat, arra csak kicsit ra kellett segiteni par tanaccsal, Eva gyakorlatilag futottak meg kategoria.. A sotet lo Aniko.. O a veszelyes egy dontos egy az egyben osszecsapasnal, a kiszamithatatlan Alek ellenes szavazatok miatt, es mert eddig nem volt parbajon.. Ellene szerintem az volt az elkepzeles, hogy nem beszel vele, atnez rajta, stb, ezzel idegesiti.. Mivel Aniko ezt a tipusu feszultseget nem birja, ugy gondolta, elobb-utobb szep kis hisztik, bogesek, meg veszekedesek lesznek, ezek meg gyengitik a csajt.. Ilyen hatter dumakat is eresztettek meg Alekkal.. Ehelyett kapott egy koncentralt, es magat kemenyen tarto holgyemenyt, aki eddig az ossze kritikus helyzetben rakoppintott az orrara.. Es en nem mast latok Oli fejen ilyenkor, mint zavarodottsagot, hogy nem ugy megy, ahogy gondolta.. Az RTL altal eroltetett "megbeszelest" is azert tagadta meg, mert nem erdeke a helyzet konszolidalasa..

Zelefánt 2011.04.24. 12:44:00

@norah01:
Én Igazmondó Hintát szeretnék, belelültetném sorra a hozzám tartozókat, aztán vélhetően elvonulnék egy fa odvába remetének, évszázadokra.
Olyan nincs a raktárkészletben?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 12:47:31

@Trevlovics:

Ha nem csinálja valóban meg, hogy kockára teszi magát Éváért, akkor csak duma a közönségnek, az önfényezés része.

De amivel gondom volt, az az, hogy utána azt mondta, a két csaj csak vívjon meg most a bekerülésért a fináléban...

Milyen lenne egy fordított beszélgetés, mondjuk Éva és Anikó arról beszélgetnek, hogy a két fiú, Alek és Jerzy inkább most vívjon meg a fináléba való bekerülésért, ezzel mintegy magától értetődőnek tekintve, hogy a nyerés nem lehet másé csak a lányoké, mindig minden körülmények között, és a fiúk csak kellék, támaszték ebben a a versenyben..

Alek eleve feltételezi, hogy a lányok szerepe itt csak másodlagos lehet, meg azért persze lehet, hogy be van tojva, hogy Anikó megnyerheti a finálét, ha bekerül, vagy pláne, ha a fináléban Éva, Anikó és Alek van..

Mindegy, mert bár Anikó a tehetség, a szépség és okosság maga (ami némi viperasággal párosul), én a nehéz eset, problémás Évára voksolok. Anikó meg fogja állni a helyét a nagybetűs életben, Évában nem vagyok biztos, ő túl önpusztító.

sogeking 2011.04.24. 12:50:44

@Zelefánt: azt hittem fántikát szeretnél:)

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2011.04.24. 12:52:45

Részlet Gigi fétis filmjéből
valovilag.postr.hu/gigi-fetis-filmje/

Fotók Gigi fétis filmjéből
valovilag.postr.hu/a-lakok-kompromitalo-kepei-videoi-18/

Béciről pedig egy elgondolkoztató videó válogatást. Ajánlott a megnézése.
valovilag4.postr.hu/beci-kicsit-maskent-video/

Albino Vernyul 2011.04.24. 12:55:53

@Trevlovics: Na nezzuk.. Ez az onfelaldozas kamu szoveg, Eva nem er annyit Aleknak.. A hatterben az van, hogyha most kimegy Aniko-Eva, es Aniko megy vissza az utolso parbajrol, akkor nagyon megerosodik.. Mint Alek koron kivuli, elolep elso szamu kihivova, ami valoszinuleg a dontoben olyan szavazok begyujteset is jelentene, akik nem szivesen szavaznak, de ha latjak az eselyt a nagy favorit Alek megbuktatasara, akkor Ok is leszavaznak.. Ugyan ez igaz a Racz testverek eddigi szavazoira, Ok is eselyet latnanak egy visszacsapasra.. Ez meg mar elerhet egy kritikus tomeget.. Raadasul, ha Eva kiesik Aniko ellen, az kozvetlen csapas lenne az Alek szurkolotaborra, hogy verhetoek.. Ezert merult fel Alekban egy megelozocsapas otlete, meg ha kockazatos is, mert meg most konyebb gyozelmet arathatna egy normal parbajban, es onnet sima lenne az utja a dontoben..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 12:57:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Tényleg gyengéje a csaj, egyértelműen vonzódik hozzá, mint eddig mindenki, aki bement a házba, Norbit kivéve.

Azért az nem ritka eset férfiaknál, hogy van egy stabil csajuk, akihez ragaszkodnak, de emellett szeretnek kalandozni is, viszont Oli tudja, hogy bármennyire is vonzó Anikó, kapcsolatra nem jó, túlságosan kikészülne tőle, Olinak a mindennapokra egy megadóbb, alárendelődőbb, engedelmes nő kell, Anikó viszont a sírás mellett nagyon kemény és kegyetlen is tud lenni, tulajdonképpen erősebb Olinál, erre érzett rá Oli, nem bírna vele, csak egy elszabadult szenvedély lenne, kilátás nélkül, ami alkalmatlan a hétköznapokra, oda nyugalom kell és stabilitás a háttérbe, gondolom Enikő ezt biztosítja.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 13:05:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Viszont közben beindult a Csillag születik, az is egy szavazós show, mindenkinek be kell osztani a pici pénzit, és azért lehet, hogy a Béci és Gigi szavazók már nem áldoznának egy bosszúra...

Abban egyetértek, hogyha Anikó kerül be a döntőbe, akkor nagyon erős lesz, és komoly kihívója Aleknek, de azért Oli egy elég nagy és stabil szavazótábort épített fel három hónap alatt Aleknek és tkp Évának is,

meg Alek benyomta, hogy mennyire szeretné, ha ketten lennének ott a végén Évával a fináléban, hogy a fanok is értsenek a szép szóból, hogy Aleknek az a kívánsága, hogy Évára szavazzanak egy Anikó-Éva párbajon..

MegLepke 2011.04.24. 13:11:58

Én azt várom már, hogy vége legyen végre. Hajni, bazz, ez a kitartás nem semmi!:D

Jah, és sonkás-kalácsos-tojásos szép napot mindenkinek!

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 13:13:30

Ez nem a mi hétvégénk. Tegnap kikaptak a hokisok, ma hazamegy Gigi, előre félek a holnaptól. Ezek a katasztrófák hármasával jönnek. Remélem csak szimpla földrengés lesz és nem Béla megy vissza a villába.

A srácok remekül viselkedtek tegnap a búcsúpartin. Nem énekeltek, nem sóhajtoztak és nem járták el a csábtáncot. 9 pont, csak egy a minusz, Alekon nem volt nyakkendő.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 13:27:39

@ruzs54: mondjuk, amikor meglett 30 éves emberek jönnek ezzel a lelkitárs szöveggel egy olyan meterséges környezetben (de bárhol máshol), ami rákényszeríti őket szoros érdekszövetségek megkötésére a fennmaradás érdekében, akkor azért fognom kell a fejem

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 13:31:51

@MÁRIA TERÉZIA: zerintem a Csillag születik által elszipkázott szavazók nem képviselnek jelentős menyiséget
Valamylest más is a (szavazó)célcsoport, meg az a műsor még csak most indult be, még kell pár hét, mire az elmebeteg rajongásfüggő csőcselék úgy dönt, hogy az orra hegyén kisautókat egyensúlyozó jocikára költi a fél fizetését

sogeking 2011.04.24. 13:45:50

@nyuszómuszó: jöhet, hegyezem a fülemet :)

lac64 2011.04.24. 14:09:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ejnye- ejnye, csak megírtad azt a scriptet? :))

Albino Vernyul 2011.04.24. 14:19:57

@lac64: Nem tudok scriptet irni..:)

Albino Vernyul 2011.04.24. 14:34:43

Durvus, jel pakolo feladat a regieknek, avagy befolyasoljuk csak oket tovabb..:
www.valovilag.hu/video/126417

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 14:36:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Hát estig még Anikó és Éva is meggondolhatja magát, lényegében azon múlik, hogy ők kikre rakják...

Én örülnék egy Alek, Anikó Éva finálénak...

sogeking 2011.04.24. 14:46:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azért ott eléggé borul a dolog, hogy ők csak hárman vannak, nem négyen :)

zoxó 2011.04.24. 14:47:11

@Morci úr: 1. döglött oroszlánt nem rugdosunk, mert még feléled. 2. Miből gondolod, hogy még nem láttuk????

Albino Vernyul 2011.04.24. 14:54:49

@sogeking: Nem a darabszam a lenyeg, hanem, hogy kulso forrasbol szarmazo ismeretanyaguk is van, es ugy pakolgatnak..

sogeking 2011.04.24. 14:57:41

találtam egy érdekes cikket a Velveten:

Most kaptuk az információt, mely szerint a Balettcipő kávézóban enyhe alkoholos hatás alatt álló hölgyek csoportja elbarikádozta magát, és egy Csaba nevű férfit követel. Amennyiben a rendvédelmi szervek nem teljesítik ezen kérésüket, minden órában megkötöznek egy felszolgálót, és elfogyasztanak egy csésze madártejet.

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:01:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azaz multkor Oli Anikot kijelolte Alek ellenlabasanak, most meg Jerzyt a leggyengebbnek.. Semmi kulso info nem kerul be a'la RTL..

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:03:31

@sogeking: Hahaha... A legfrisebb hirek szerint Lacit kuldtek tusztargyalonak..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 15:12:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Szigorúan elvileg nézve egy Jerzy Anikó párbaj volna "jogos"..

Éva háromszor volt párbajozni, Alek kétszer, Jerzy egyszer és Anikó egyszer se...

Természetesen nem ezen múlik, de ha a tiszta matekon múlna, és mint a foci vb-n egy bizonyos számú meccset mindenkinek le kellene játszania a döntőhöz, akkor most Jerzynek és Anikónak kellene mennie...

ha viszont esztétikai szempontból nézzük a dolgot, akkor egy két csaj egy férfi párbaj volna a kívánatos finálé...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 15:13:33

Hát, Hajni, drága, hiánypótlok, Holabög Rém helyett azt kell modjam, lóf@sz lesz itt, nem poszt

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 15:16:20

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem meg egy ÉVa-Anikó párbaj nagyot tudna szólni

Az a baj, hogy annyira le vannak már egy ideje osztva a lapok, hiába rágja a szánkba az aktuális műorvezető minden nap, hogy ITT MÉG AKÁÁÁÁÁÁRMI IS TÖRTÉNHET!!!!!, hogy gyakorlatilag tökmindegy az egész, úgyis Balek nyer

Sem egy Nyalekosz-Anikó, sem egy Erzsy-Ani párbaj nem tudna sem érdekes lenni, sem meglepő - már ha nem csal megint a retek, de már ezen sem háborog senki, megvonjuk a vállunk, nem is várunk mást, az egész műsort szétbarmolták már jó ideje

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 15:18:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

valójában Zsófi adott infót Anikónak azzal, hogy Jerzyt jelölte meg, már ha Anikó ebből tud olvasni,

A felszínen az az üzenet, hogy a Jerzy Évát vinné, valójában mivel Jerzy Anikót is kihívhatja, Zsófi azt üzente Anikónak, hogy a külső infók birtokában Jerzy a leggyengébb...

Mme Chauchat 2011.04.24. 15:18:55

@nyuszómuszó: mi ez? (kis) hit és becsület?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 15:20:50

@nyuszómuszó:

Oli itt azért üzent az Oli-Alekosz tábornak is, hogy mindenképpen Évára szavazzanak, mert Alekosznak ez így lenne jó a fináléban... szemben a Béci-féle elmélettel, hogy Éva szavazatokat venne el Alekosztól...

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:21:19

@nyuszómuszó: Nyuszko teso, nem kell izgulni.. Majd a nyuszi meghozza...;)

Zelefánt 2011.04.24. 15:26:09

@sogeking:
Olyan már van, a tükörben.

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:35:41

@MÁRIA TERÉZIA: Amit Oli mond van sulya, amit Zsofika nem annyira.. De lenyegeben mindketto Jerzyt rakta a legaljara..
Ani meg fafeju, nemhiszem, hogy valtoztatna, marad Evanal.. A tobbi meg eldonti mi, hogy lesz...

Zelefánt 2011.04.24. 15:41:21

A Zsófika típusú beltéri egységet vajon miért is szabadították rá a lakókra?...
Vagy nem találták a bennlévők azt a fémvödröt?...

Talpig Jimmy 2011.04.24. 15:42:47

@sogeking: talán beérik egy Bélával + egy Béla-hasonmással

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:45:46

@Zelefánt: Oli->Alek/Eva, Gigi->Jerzy, Zsofika->Aniko..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 15:45:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

estig még van pár óra, hogy leessen nekik, elvégre Éva is meg Anikó is eredetileg Jerzyvel akartak párbajozni, de most azt hiszik erős, viszont talán most leesik nekik, hogy mégsem..

Ami engem jobban érdekel, az az, hogy mennyit fizettek Olinak és Giginek a fagyireklámért, egyértelmű milyen márkáról van szó. Azért remélem nem csinálták ingyen!

Én mindenesetre a feltámadt ingert almadarabokra szórt kakaóporral és fahéjjal próbálom legyűrni..

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:53:33

Nekem Gigi Alkes jelrakasa a talany.. Tudja mi fordult meg a fejeben, megis Ot ajanlgatta.. Most Aniko, vagy Jerzy kiesesere jatszik..?! Mert azt tudjak, hogy Jerzy a leggyengebb, ha Alekra menne a jel, korantsem biztos, hogy felvallalna egy Anikos kockazatot, ha van egy gyengebbnek itelt celpont...

Albino Vernyul 2011.04.24. 15:56:59

@MÁRIA TERÉZIA: Anikonal nem az a gond, hogy leesik neki, vagy nem.. Csak igen becelozta maganak Evat, lesz ami lesz alapon, presztizsbol..

sogeking 2011.04.24. 15:57:28

@sogeking:
folyt.:

Mivel Csaba jelenleg a királyi esküvőt biztosítja, ezért a vezérkari főnök VV Lacit bízta meg a hölgyekkel való tárgyalás lebonyolítására. A hit és becsület bajnoka azonban a feléje zúduló narancsáradat hatására pityeregve futott el. Később úgy magyarázta a történteket, hogy ráéredt, már húsz éve nem evett narancsot, és ezért nagyon elérzékenyült.

vitek 2011.04.24. 15:57:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezen én is gondolkodtam, nekem az jutott eszembe hogy ha Alek kiviszi Anikót, akkor Jerzsi marad a fináléban ALek-Éva mellett, és nyerhet. De az is lehet, hogy most már Anikó mellett áll Gigi, és ugyanezt a dolgot fordítva akarja lejátszani (Jerzsit viszik ki, Ani nyeri a finálét). Nem tudom, én már nem tudok kiigazodni rajtuk.

A másik, hogy nem is tudom kinek drukkoljak. Jerzsiben csalódtam, viszont Anikóval szemben is vannak ellenérzéseim, pl amit annakidején a Hatok-Olivér vonalon csinált. Alekosz meg Éva esetleg győzelmétől pedig már most kivagyok.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 16:01:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

De azt megteheti a fináléban is, hogy lekörözi Évát, most viszont nem Éva a cél, hanem a finálé..

Zelefánt 2011.04.24. 16:12:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Szegény Ankónak ezzel nem feltétlenül növekedtek az esélyei...

dr. gernika 2011.04.24. 16:15:14

@vitek: Igen, elég valószínű, hogy ez a szitu.

vitek 2011.04.24. 16:17:23

@Zelefánt: én meg úgy látom hogy Zsófi jelenléte nagyon is hasznos, mert ki tudják vele beszélni a dolgokat. A bentlévőkhöz nem igazán tudott Anikó kapcsolódni, pont ezt fejtegette, hogy mi a fene lett volna, egész nap feküdt volna az ágyban. Most meg azért van kihez szólnia.

sogeking 2011.04.24. 16:18:35

@vitek: de az ágyban fekvés is stimmel :)

Kivétel 2011.04.24. 16:21:09

most olvastam, hogy az orosz való világ villában/nál bombát robbantottak... ennyire unalmas volt a műsor? - szegény biztonsági őr megsérült..

Mme Chauchat 2011.04.24. 16:25:32

@Kivétel: miután kitalálták, miből lehet házilag vodkát készíteni - kiüresedtek...

Albino Vernyul 2011.04.24. 16:27:13

@MÁRIA TERÉZIA: Mindig beleestek abba a hibaba, hogy a pore logika alapjan probaljatok kovetni, mit csinal.. Nala olyan nincs.. Nagyon meglepne, ha most valtoztatna..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 16:39:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Kiről beszélsz? Én mindig megkülönböztetem a logikai következtetést a zsigeri késztetésektől, de van amikor az ilyesmi sajátosan küzd és kombinálódik egy emberben.

genevieve 2011.04.24. 16:45:34

sziasztok, látom tombol a húsvéti hangulat:-)))

a buliról csak annyi, hogy nagyon tanulságos és mulatságos volt:-)

azok közül akik igérték megjelenésüket, senki nem volt ott....viszont totális meglepetésemre és megdöbbenésemre odajött egy nagyon szimpatikus fiatalember, hogy én vagyok-e a genevieve...nem...ő sose kommentelt még ide, de olvasta a hv-ket...és kiváncsi volt:-)
aztán jól eldumáltunk vagy 2-3 órán át...én irtó jól szórakoztam:-)))

sogeking 2011.04.24. 16:47:20

@genevieve: pedig már olyan jó ötleteim támadtak:)

MegLepke 2011.04.24. 16:59:54

@genevieve: nanebassz!:D Szegény ember, aki még ígérni sem tud:D De legalább jól szórakoztál.:)

sogeking 2011.04.24. 17:01:09

van még egy zenei kvízkérdésem:

szó dó ré mi fá szó dó dó
lá fá szó lá ti szó dó dó...

genevieve 2011.04.24. 17:04:00

@MegLepke: igérni nem tud, de legalább teljesít:-D

Mme Chauchat 2011.04.24. 17:05:42

@sogeking: fá szó fá mi re mi fá mi re do re mi re do ti do!

Mme Chauchat 2011.04.24. 17:08:44

Mozart C-dúr menüett :)

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 17:26:03

Idekint nincs új poszt, odabent nincs váratlan fordulat. Nem lesz ez így jó, valaminek történnie kell. Mondjuk a szervezők megint elszámolták egy héttel magukat és Anikó csak fellépni jön ki. Elénekel két Angelina Jolie slágert és visszamegy. Teltház esetén Zsófi megvillantja új kebleit.

2011.04.24. 17:35:01

@genevieve: Remélem azért képeket csináltál, Hajni mintha azzal fenyegetőzött volna, hogy képek hiánya esetén mindenkit kitilt! :)
És miért nem kommentel a szimpatikus fiatalember?

Zelefánt 2011.04.24. 17:38:54

@genevieve:
A sors útjai igen kuszák, mint tudjuk.

Zelefánt 2011.04.24. 17:40:19

@beebeer:
Talán az unnaturális lehet számára.

inmemancsi 2011.04.24. 17:41:45

@genevieve: huu, de jó, hogy nem néztem be, megzavartam volna az idillt:)

sogeking 2011.04.24. 17:48:34

@beebeer: @Mme Chauchat: igen, szerintem is, de a neten nem találom sehol :)

sogeking 2011.04.24. 17:49:07

ja és van új poszt:)

Lencsi Lány 2011.04.24. 20:00:34

@teremtett lélek: Az 5. évad záró epizódja tavaly decemberben már lement Torrentről le tudod szedni az összeset.

teremtett lélek 2011.04.24. 21:27:57

@Lencsi Lány: Köszi, le is jött már! Még nem nézem meg, 2 maratoni napot fogok áldozni rá. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.25. 13:33:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akkor Anikó lép egy jókora nagy böszmét. Ennyi!
süti beállítások módosítása