Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X109

2011. április 05. 15:35 - Hódos Hajnalka

Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az őszintétlen némbert. A dzsungel hét egyébként a Celeb vagyok, ments ki innen! c. műsor mintájára alapul. A Lakók újra kiköltöznek a kertbe, vödörből fürdenek, legnagyobb luxuscikkük a szappan lesz, csak rizst és babot kapnak enni, bátorságpróbán nyerhetnek más ételt maguknak. Őszintén remélem, hogy a szemceruza, a lapos hajkefe és a szemhéjpúder is luxuscikknek minősül. Hogy a hajzselé és az édes bébépezsgő az, a kufárkodás hete óta tudjuk. Lilu bemutatja a bátorságkereket, ami nagy és színes, ezt kell majd forgatni. S-nek köszönhetően meg is tekinthetjük, íme:

A Villában reggeltől nyomott volt a hangulat. Különösen Éva feszült. Nyugtatja magát, Anikó asszisztál. Ha Gigi 4-5 hónap nem tudta megmutatni magát, negyven perc édeskevés. Anikó csak egyet tanácsol, ésszel! Sokkal nagyobbat tud ütni, mint te. A takarítóshow az semmi! Éva szalad, és elrinyálja Alekosznak, mit mondott Anikó. A nyakkendők barátja szerint nem bölcs dolog belevonni ebbe a napraforgót. Nem is, Éva Alekoszra meg saját magára hallgat. A szerelmespár hím tagjában (a tájékozatlanabbak kedvéért Jerzsi) van feszültség, sok sérelem felgyülemlett benne Évával kapcsolatban. Rohadtul igazságtalannak érezné, ha nem Gigi jönne vissza. Gigi szerint a néző dolga, hogy őt pozitívnak vagy unalmasnak látják. A néző dönti el azt is, hogy Éva izgalmas vagy egy ócska pontpontpont. A nappaliban kupaktanácsot tartanak, Laci szerint elég volt már a veszekedésből, a rikácsolásból, az ordibálásból. Ha eltűnne az Éva, nem lenne veszekedés? Akkor is azt mondtad, mikor az Olivér kiment, hogy akkor következik a kánaán, és nem úgy lett! Egy ilyen figura, mint az Éva, sokkal látványosabb, mint Gigi. Gigi egy jó csaj, van belőle millió. Laci próbál Gigi védelmére kelni, ehhez igen parádés a ha nyolc lába lenne meg négy keze hasonlat, Alekosz visszakérdez, mitől nézhető a Gigi? Laci sorolja, táncol, mosolyog, belső és külső szépséget tud adni, őszinte, kimutatja az érzelmeit. Nem mutatja ki! Nem csókolózik Jerzsivel se! Bécinek nézői szemmel nem jön be Éva. Attól, hogy ilyen haja van, és? Lehet, hogy kopaszon szebb lenne! Anikó a semleges. Neki jó az is, ha Éva jön vissza, az is, ha Gigi, ez egy egyéni játék, neki csak jó, ha valaki kiesik, őt nem érdekli. Mindegy, úgymond, és erről eszembe jut, mit mondott a férjem volt főnöke, mikor mindegyeztem. Hajnikám, neked mindegy, hogy baszni megyek hozzátok, vagy baszok menni hozzátok?

Készülnek a kortársbeszédek. Alekosz meglehetősen hosszan és számomra baromi unalmas módon azzal idegesíti boglyafejű lelki társát, bele fogja mondani a szövegbe, Éva belehízott az alakjába és ezzel példát mutat a duci lányoknak, akiknek kell egy példakép. Éva először azzal fenyegetőzik, ha ezt Alekosz megteszi, és kiesik, visszamászik a kupolán és fejbe vágja, aztán beéváztatja magát, menj már a picsába a teltkarcsúságoddal, ez nem a duci-show bazmeg! Küldjék vissza, hogy bebizonyítsa, le tud fogyni. Ő itt szeretné látványosan visszanyerni azt az alakját, amilyen akkor volt, mikor ő ide bejött! Nem vagyok duci! Jó, akkor Alekosz azt mondja, vissza kell jönnie, mert puhította, két-három hét és összejöhet, amire vágyik. Ne a finisbe’ ragadjanak el tőlem! Jerzsi és Gigi a nyugiszobában, Gigi kivételesen nincs nyakig betakarózva a fehér takaróval. Jerzsi szerint az embereket megindítják az érzelmek. Minden hiányozni fog neki, a részletes felsoroláshoz késésben vagyok. Gigi nagyon sok jót adott neki, neki tudott először megnyílni. Hüpp.

Alekosz, Jerzsi külön bejáratú kommunikációs trénere eligazítást tart a nyugiszobában. Elegáns párbaj lesz. Itt röhögtem fel először. Még Lilu is megjegyezte, hogy sok minden lehetett mondani a párbajra, de azt, hogy elegáns, semmiképpen. Exkluzív lesz, úgyhogy Jerzsi pucolkodjon ki. Sötét ing és nyakkendő. Vedd elegánsra a figurát. A lányok is azok lesznek. Láthattuk. Nyakkendőben jobban jönnek a szavak, sokkal céltudatosabb lesz. Milyen lesz a beállásod? Jerzsi mutatja. Gesztikulálj sokat. Ha billegsz, imbolyogsz, kifutsz a képből. Ja és ne mozgassa a fejét, mondja ezt Alekosz, akinek a feje kutyafasza az ezerkettes zsiga kalaptartójára állított bólogatós kutyáéhoz képest. Ha vége, öt másodpercig nézel a kamerába és nem ülsz le rögtön! Dramaturgiailag jó legyen. Jó? Jó. Megbeszéltük. Te vagy a legjobb tanár! Remélem, estig nem fog a feledés homályába kerülni!

A párbajra indulók elvonulhatnak valakivel. Gigi még nem beszélt Bécivel a párbajról, őt választja. Éva nem fog meglepetést okozni, Alekoszt. Béci idegesebb, mintha az ő párbaja lenne. Gigi attól az egytől tart, tudja, milyen lesz az Éva és nagyon ki kell nyitnia a száját. Azért hallják az én hangomat is, ne csak az övét. Béci fel-alá járkál, idegesen mormog. Az Évának lejárt az ideje, nem szabad, nem hiszem, hogy erre kíváncsiak az emberek! Tanácsokat ad a húgának. Figyeljen a műsorvezetőre, nézzen a kamerába, kacsintgasson, csábítsa el a halálosan szerelmes fiúkat a tévéképernyő előtt. Gigi meg fogja mondani, hogy Évával nem lehet együtt élni, megbántja a másikat, gusztustalan, kezelhetetlen. Míg ezt felmondja Bécinek, a melleit igazgatja. Később a mellén a ruhát. Neki mondjuk legalább volt annyi esze és ízlése, hogy lepattintotta magáról a melltartó pántját. Megmondom, hogy kívülről tiptop, ki van sminkelve, közben mindene dzsuvás, rohad, gusztustalan, retek!

A nyugiszobában Éva és Alekosz. Nem baj, hogy Évának karikás a szeme, Béci barátnőjének dupla akkora karikák vannak a szeme alatt. Úristen, azt néztem én is! Aztán meg vannak lepődve, hogy Gigi Bécit választotta. Le is szűrik a következtetést, ennyit számít neki a Jerzsi. Évikém, kár nyálas pézsével türűgetni a szemed, szar volt az már akkor, mikor rád kenték. Milyen szerelmespár az ilyen? Semmilyen, nem szerelmesek! Alekosz biztos a nőjétől búcsúzna, ha is itt lenne, meg az öccse is. Az öcsém majd jön utánam, azt’ kész. Miután kirosszmájúskodták magukat, szó kerül azért a párbajról is. Éva attól fél, hogy beparázik. Abból meríts erőt, hogy hazai pályán vagy! Ő még egyszer sem volt, sokkolni fogja! Pontosan ő lesz az, aki le fog blokkolni, nem te! Te már tudod ott uralni a teret! Alekosz rendelkezik a saját jövőjéről. Hát ha kiesel, kinn majd úgyis találkozunk! Ha megyek párbajozni, azon legyél ott. Kívülről kísérd figyelemmel az én dolgaimat. Mi van, ha kiesel? Akkor hisztirohamot kapok ott. Elkezdek bömbölni! Mi lesz itt benn? Sanyarú sors vár rád, az biztos! Ígérj meg nekem valamit: ha kiesek, eszed ágába ne jusson megbízni az Anikóba! Még a gondolatát is vesd el! Nehogy az legyen, hogy azért húzna hozzád, hogy elmenjen a döntőig! Hangosan röhögök. Hallottam már egy-két párbeszédet életemben, de ilyet, amiben két ekkora önzőség csap össze, ez igen! Férfi munka.

Mi történt a párbaj alatt a Villában? Laci kiakad a sunyizáson. Alekosz mentegeti Évát, jó, a Gigi is mondott azért kemény dolgokat! Laci kikel magából, ő ismeri Éva elmúlt tíz évét, és tudod mit? Építsetek betonfalakat, sőt, nyerjétek is meg a játékot! Alekosz álmélkodik, jó, hát mikor láttuk ilyennek a Gigit? Ő volt a kezdeményező! Igen, a kocsmai verekedés is mindig úgy szokott kitörni, hogy ő visszaütött. Helló-belló! Helló-helló! Jön a Szörnyella. Alekosz nem kommunikációképes. Egyszerűen nem jön ki szó belőle! Innentől kezdve egy tapodtat nem fogok elmozdulni mellőled, akármi lesz! Alekosz nagyon büszke Évára, mert képvisel valamit, kitartóan kiáll mellette és most is hozta! Bebizonyosodott, hogy győzött az igazság. Most szeretném leszögezni, ha Laci egy balhé, konfliktus, vagy párbaj után még egyszer kimondja, hogy holnaptól edzünk, akkor világgá megyek. Anikónak most nincs célja, eddig az hajtotta, hogy Gigit legyőzze, mert mindenben jobbnak gondolta, mint saját magát. Féltékeny is volt rá. A Nagy Kettes megegyezik, Bécire fognak rakni, mert most kell összezárni és az erősebbeket kell kiejteni. Nézd, az Anikót, kihez somfordált! Azt hiszi, a Jerzsire fogom rakni, suttogja A Nő, Aki Mindig Őszinte. A fijjug szaunáznak, a jelenetet záró két mondatért volt érdemes megnézni az öfit. Laci. Csatát lehet nyerni, tesó, de a háborúnak nincs vége. És Jerzsi tudja überelni, aszongyahogy: a lényeg a lényeg, a folyó folyik tovább. Hát ha ez kell, én is tudok ilyet. Úgy még sose vót, hogy valahogy ne lett vóna.

Igazmondó hintával és Éva-Béci balhéval zárunk. Mi a véleményed Gigi párbajozásáról, kérdi a palintázó Évát Jerzsi. Nagyon kemény volt, nem hagyott szóhoz jutni! (emlékeztetőül mindenkinek: HADDMONGYAMMÁEEEEL!) Ha a Gigi úgy viselkedik, ahogy itt benn a Villában, hogy egy úgymond tiszta lelkű, normális lány, amit a nézők elvártak volna, megvert volna! Olyan erős ellenfél volt, be voltam tőle szarva! Laci? A sunyi dolog, tudom. Hogy gondolod, hogy élő adásban lesunyizol? Én nem voltam idáig ellened, de innentől kezdve kerüljük egymást! Laci Évával szeretne kimenni párbajozni és majd ott kiteríti a kártyáit. Lehet, hogy Éva megveri, de mindenki tudni fogja, amit én ott el akarok mondani! Lehet, hogy sunyi vagyok, de a hitről, a becsületről, áááááááááá, az emberi gondolkodásokról fogalmad sincs! Na itt tör ki a balhé, mert Béci közbeszól. Szerinte Éva azóta mondja, hogy Laci sunyi, mióta ő mondta, hogy … Én beszélek! Én beszélek! Aztán egyszerre beszélnek. Béci azt hányja Éva szemére, még ő mondja, hogy más a háta mögött beszél, mikor Éva és Alekosz folyamatosan mások háta mögött beszélnek, meg kifelé a kameráknak. Lenagymanipulátorozza Alekoszt. Te meg miért nem most teríted ki a kártyáidat, sipít Éva Lacinak. A Gigi a kiesését a viselkedésének köszönheti! Nem ilyen volt öt hónapig, a nézők észrevették. Nem tehetek róla, hogy kiejtettem, basszus, ez egy ilyen játék! Nem vagyok elszállva magamtól, sőt! Ki mondta, hogy tehetsz róla, kérdi Béci?

Jó, de Béci most gonoszan néz. Nem mondtad, csak rá van írva az arcodra a gyűlölet. Az van, hogy én eddig is gyűlöltelek. Szerinted miért rakom rád a jeleket, mert szeretlek? Te egy kezelhetetlen ember vagy! Téged is sokan nem szeretnek, Bécikém! Ez a lila kendő azt szimbolizálja, hogy két hetet még minimum ki kell, hogy bírjál velem! Éva kérdez Lacitól, megint balhéba torkollik. Laci úgy építette fel Gigit a párbajra, hogy ugyanazokkal az eszközökkel harcoljon, mint Éva. Nem lehet erre a párbajra kiküldeni egy nyuszit. Béci védi Gigit, ne orientálják már arra, hogy Gigi nem nyilvánult meg, a mély konfliktusokban kikelt magából. Éva szerint nincs min idegeskedni, Béla ne idegeskedjen. Béla azért ideges, mert rühell Évával együtt élni. Amikor egy kortyot iszol….Te ugyanannyit iszol! Igen, de én tudok viselkedni! Ezzel nem tudsz kiejteni, hogy az alkohollal jössz! Ne haragudj, de Jerzsi annyira felidegesített, hogy muszáj volt leköpnöm! Imádom, mikor ilyen a Béci, ezzel veszíti a szavazatokat! Állandóan kijön belőled a gusztustalan éned. Béci vállalja. Végül csak nem Béci, hanem Éva lesz ideges, ez onnan tudható, hogy elkezdi azt ordítani, te miről beszélsz? Végül feláll, királynői elvonulást tervez, de szétfolyt sminkkel, az idegtől rángatózó szájjal ez egy embernek sikerülne, Helen Mirren-nek. Nem tudjuk, hol van eldugva a demizson kulcsa, de az öfi két perces pezsgőkunyerálással ér véget, a lényege, azt öntsd át légyszi, neked nem kell annyi, nekem ez az egy pohár van.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
701 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rianna 2011.04.05. 15:37:57

már rég nem elsőztem:)

rianna 2011.04.05. 15:38:46

és nem is lettem első:)

osgood 2011.04.05. 15:40:24

Najó, én abbahagyom, nekem ez volt a harmadik (unottan ásít) :))
B. Madonna, ezt elkapkodtad!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 15:40:54

olvasni, olvasni, olvasni, röhögni, röhögni, röhögni....blblblblblblbbllbl

jézus, aszem hosszú napom volt...

osgood 2011.04.05. 15:43:50

@bukott madonna két nagy didivel: Tudod, mi a durva? Pont egy nőnek mondom?? :)

tjunior 2011.04.05. 15:44:36

László főtörzs tegnapi "Csatát veszthetünk de a háborút megnyerjük" beszólása után az jutott eszembe, hogy csórikám, ha így nézzük, annyi ütközetet veszített el a villában pár hónap alatt mint senki a magyar történelemben. :D Ideje lenne letenni a fegyvert.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 15:47:03

..."ne mozgassa a fejét, mondja ezt Alekosz, akinek a feje kutyafasza az ezerkettes zsiga kalaptartójára állított bólogatós kutyáéhoz képest."

Hajni kész vagyok tőled..... :)))))))))))

Thulea 2011.04.05. 15:48:38

Hajni, nagyon jó lett megint! Tegnap nem voltan képes megnézni az öfit. Lehet, hogy én is maradok Nálad, itt legalább valóban szórakoztató! :-)
Köszi

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 15:49:13

@osgood:

:))))))amúgy ritkán, de a nők is elsőznek..... ;) :)))

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 15:49:49

@tjunior: mint ahogy a posztban írtam is, nekem a "holnaptól edzünk" a kedvencem :D

Thulea 2011.04.05. 15:51:16

Egyébként a témánál maradva. Ha Éva valóban mániás depressziós és úgy indították el a valóvilágban, hogy "Évike, te csak add magad!", akkor megértem a következetes önkontroll hiányát és az "én magamat adom" felkiáltásokat.

osgood 2011.04.05. 15:52:22

@bukott madonna két nagy didivel: nem olyan ritka az :)

@Hódos Hajnalka: ezt én is naponta kétszer elmondom magamnak, közvetlenül az "és nyelveket tanulunk előtt" :)) Mondjuk naponta legalább egy felülést meg is csinálok.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 15:53:32

@tjunior: Jók voltak a skacok a szaunában, meggyőző harcosoknak látszottak. Nekem a csupasz pisztolyból ugrott be a kórházas jelenet, amikor Drebin nem nyugszik míg meg nem találja a néger gyilkosait és most elmegy falni valamit.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 15:57:20

P_Cs tegnap felvilágosított: ez a nőiség esszenciája. Soha jobb nő ne teremjen a világon, mint Éva!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 15:57:21

@Hódos Hajnalka:

igenis három! :))) Rihana 2x nyomott!!!!tessék megnézni!!! :))))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 16:01:00

@Hódos Hajnalka:

én ezt szinte minden vasárnap este elmondom, hogy hétfőtől! azután hazamegyek....hát...és el lehet képzelni..... :)))

Szerénke. 2011.04.05. 16:02:01

Sziasztok!
Nagyon jó lett az írás, egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy jobb olvasni, mint nézni. Az öfik alatt mindig agyvérzést kapok, leginkább akkor, mikor mutatják valamelyik tenyérbemászó műsorvezetőt, ahogy ajnározzák a játékosokat. Az arcukra van írva, hogy uuuuuuuuuutálom ezt, de legalább keresek vele egy rakat pénzt.:D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 16:02:28

@rianna:

köszönöm! :))) (pukkedli, rokolya fel, és meghajol, ja és még tapsikolok is!) :)))

még sosem voltam dobogós! :)

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 16:09:51

@bukott madonna két nagy didivel: @rianna: meghajlok a népakarat előtt és ezennel kihirdetem, didis a harmadik :DDDD

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 16:10:24

Bélából újfent előbújt a Márianosztra-effektus, személyes sértésként élte meg, hogy kiejtették azóta kínos magyarázkodásba kezdő hugicáját csúnya Alekoszék. Gyűlölködött, fenyegetett, erőt fitogtatott. Kung-fu Panda a sunyi minősítést kérte ki magának, két perccel azután, hogy a szaunában újabb offenzízát hirdetett meg.
Nem is érzi Alekosz és Éva, mennyire jól sakkoznának, ha valóban Bécire tennék a jelet, ezzel mintegy eldöntenék a kiválasztott személyét. Ha nem akar ormótlan karaktergyilkosságot elkövetni, akkor vagy a betonerős Alekoszt, vagy a bentről is veszélyesnek ígérkező Anikót hívja ki. Mindkét esetben rezegne a léc.

Az Éva-ellenes tábor mekkorát fog ma este nézni, hogy miután 50%-kal bátorságpróbára küldték őt, mondván majd bizonyára szétordítja az egész kócerájt, utálni fogja mindenki, amiért megint miatta szívnak. Ehelyett maximális eredménnyel teljesítette a feladatot, Lacusék az általa nyert csirkecombot (csonttal együtt) lakmároztak jóízűen, míg Éva teljes kiegyensúlyozottsággal, mosolyogva beszélt Alekosszal, Jerzy-vel, Bécivel, utóbbit bizonyára ette is a fene emiatt lelke mélyén. Hehe.

2011.04.05. 16:13:37

@bukott madonna két nagy didivel: gratula! :) tudom, mennyit jelenthet ez most neked :))
én mégis arra vagyok a legbüszkébb (hadd dicsekedjek má'), hogy a századikon sikerült elsőznöm először és utoljára (idáig) :)

Trevlovics 2011.04.05. 16:18:23

hát igen, éva valóban uralta kint a teret, be is játszotta az egészet, főleg a végén. mondhatnám szar poénnal, hogy azt akarta bebizonyítani, hogy annyira alekosz mellett áll, hogy ő is görög.
de nincs kedvem viccelődni hányinger közben :)

osgood 2011.04.05. 16:23:15

@Trevlovics: Pedig ez jó poén lett volna. Na mindegy :)

galoooshka 2011.04.05. 16:23:25

Az a rovaros-testrészes-színes-pörgetős-micsoda az nem vmi régi-régi rettegés fokából megmaradt hasznavehetetlen izé?
Mármint ott mintha lettek volna ilyen jellegű feladatok, ugyanilyen pörgetős...Vagy ugyanaz volt a dzsungelben is?Vagy az rtl ezt a pörgetős-szellemes-gépet minden produkcióba beerőszakolja?

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 16:27:53

@galoooshka: Meglehet. Elvileg a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióból kölcsönözték a kellékeket, de mindennek az origója bizonyára a Rettegés foka volt.
Amúgy itt a felvétel eleje. A nézőknek nem árulják el, hogy Éva szépen leküzdötte félelmét:

valovilag.hu/video/124355

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.05. 16:29:12

Mi újság a zárt osztályon?Rezső vagy Ilonka mehet kimenőre a hétvégén?Erzsinek vagy Tihamérnak büdösebb a szája?Hö!Szavazzunk,hol a telefon!?
Kéne már nektek egy áramszünet.Olyan 2-3 évre... :)

Zelefánt 2011.04.05. 16:29:36

@galoooshka:
Ja, volt valami vetélkedő is, amiben szintén szerepelt egy ilyen izé.
(Recycling)
(De az nagyobb volt.)

Thulea 2011.04.05. 16:31:31

@Trevlovics: Milyen teret uralt az éva párbajon?????? 8-I Nem is a párbajra figyelt, hanem végig beszélgetett a közönséggel...

senior Muhaha 2011.04.05. 16:31:57

@Dave985: én nem látom gigit magyarázkodni, inkább megmagyarázni az értetlen és rosszindulatúan süket idiótáknak, hogy mégis mi van a képen és a filmen, de látom hasonlóan 8 álatalánosod lehet, mint Alekinyónak, így egyszerűen nem fogod fel, hogy Gigiről még PUCÉR KÉP sincs, nemhogy pornó. a póló is lejárt lemez, mert PONT azon a kiállitáson, ahol ő felöltözve hoszteszként dolgozott, Éva Derrick fent pucsított a színpadon egy "szépségverseny" (kurva bemutató) kereteében a sok ordas retek között ÉS még ÍGY sem sikerült helyezést sem elérnie. Viszont már akkor megvolt neki az ocelot mintás szettje, reméljük azóta azért már kimosta, bár nem valószínű!

takácsalfréd 2011.04.05. 16:33:42

Hódos úr összefoglalói mindig nagyon Alekosz/Éva-ellenesek, dehát végülis ez egy szubjektív műfaj.

rianna 2011.04.05. 16:34:11

@hullámpapír: én is voltam kétszer első, de nem emlékszem, mikor :) Madonna megérdemelné, hogy pl. holnap kivárjuk, hogy elsőzhessen. Oly régóta küzd ezért:D

senior Muhaha 2011.04.05. 16:35:10

@Trevlovics::D mondjuk reméltem, hogy végre tényleg MÉDIATÖRTÉNETI esemény lesz és ott döglik bele az egészbe. a vérnyomása a régi kólás VIP-s bulijait idézte már, tehát, úgymond minden körülmény segítette, hogy megcsinálja, de ezt is elbaszta, mint az élete során eddig mindent. 28 évesen 40-nek néz ki, semmit nem ért el eddig sem, és már nem is fog.

senior Muhaha 2011.04.05. 16:36:06

@Thulea: akiktől mindenféle titkos infokat összeszedett, ami tilos ugye...

bigél 2011.04.05. 16:37:50

@takácsalfréd: Hódos úr??? Ez most valami poén, amit én nem értek?

Thulea 2011.04.05. 16:39:05

@senior Muhaha: Nem tudom, gondolom csak simán beszélgetett, hiszen nem találkozik senkivel a villalakókon kívül. Én azt írtam, hogy az én megfigyeléseim szerint, mindig kifelé nézett és nem arra összpontosított, ami miatt ott volt.

Mikibachy 2011.04.05. 16:39:11

Nem akarok feltétlenül matekozni, sőt, a közönségesség látszatát kelteni sem célom, de nyolc női láb, optimális esetben egyenlő négy izé... hogyishíjjákkal.

2011.04.05. 16:39:15

@osgood: hűűű, pacsi! :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 16:39:58

@senior Muhaha: Jellemző módon annyira tajtékzol meggyőző válasz csiholása közben, hogy jobb híján az ember iskolázottságát degradálod le. Megnyugtatlak, csak ezt a kommentet végigszemlélve is leszűröm, jócskán előtted járok.:)

Gigike maszatolhatja a látottakat, nevezheti vicces művészmozinak azt a filmet, attól még gyilokpornó tárgykörébe tartozik, az arra fogékony emberek kielégítésére készült, meg is található a felnőttfilmes portálokon. Onnan eredeztethető már-már baráti kapcsolata a 18+-os szakma üdvöskéivel.

Trevlovics 2011.04.05. 16:40:14

@Thulea: pont a végéről maradtál le? az csak felkészülés volt! utána olyan talajgyakorlatot mutatott be, hogy nadia comaneci azóta is a villát hívja, hogy nosztalgiázni szeretne vele régi időkről.

Thulea 2011.04.05. 16:42:27

@senior Muhaha: persze büntetést nem fog kapni ezért éva

dr. gernika 2011.04.05. 16:43:26

Köszi Hajni, zseniális, hogy milyen iróniával és lényeglátással tudod megjeleníteni itt a jellemeket, anélkül, hogy nyíltan állást foglalnál. :)
A VV műsorvezetői járhatnának hozzád korrepetálásra.

2011.04.05. 16:43:30

@rianna: én támogatom! :)
nekem mondjuk ez nem is annyira fontos, mostanában nem is erőltetem (vagy csak ezzel leplezem, hogy sosem jön össze, höhö), csak akkor valahogy felkínálkozott a helyzet, láttam, hogy új poszt, nincs komment, akkor próba-szerencse :)
egyébként mire észreveszem az új posztot, addigra általában már komment is van.
akkor hajrá madonna! :)

senior Muhaha 2011.04.05. 16:45:43

@Dave985: a degradálás az már eleve "lefelé van", de nem vártam mást:P - a kétszer lefelé az már fölfelé, illetve a - + - = +
Hol jársz te előttem?:DDD
Egyébként fétis filmről beszélünk, ami egy bizonyos réteget szokott kiszolgálni, pont, mint a vallási sorozatok, az engedjétek hozzám, vagy a Jó ebédhez szól a nóta... Nekem egyik sem jön be, maradok a Rocco filmeknél :P

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 16:46:36

@bigél: egyesek elkönyvelték, hogy én férfi vagyok és ezen az álnéven írok, érted.
én nem, de mindegy is :D

senior Muhaha 2011.04.05. 16:47:27

@Thulea: persze, hogy nem, kicsit szubjektíven szabályoz az rtl, de ezt már megszokhattuk.

Thulea 2011.04.05. 16:47:58

@gernika: Nagyon igazad van! :-)

senior Muhaha 2011.04.05. 16:50:19

@Dave985: majd csak figyeljél Lézer Laci mit fog borítani Évával kapcsolatban: mindent tud az elmúlt 10 évéről.. Nagy részét már most tudom, de kiváncsi vagyok tényleg előhozza-e Laci a Derrick dolgait:DDD

Thulea 2011.04.05. 16:51:35

@senior Muhaha: Remélem azért nyomják ezeket az elmebetegeket, hogy ne unjuk meg a játék során Bélát és a végén őt hozzák ki majd tökéletesnek (a média játékai és trükkjei) és megnyeri végül.

Trevlovics 2011.04.05. 16:53:14

@senior Muhaha: erre én is nagyon kíváncsi lennék. nem lehetne, hogy esetleg ha nem ők mennek párbajra ketten, álmában akkor is elkotyogja a kameráknak? :)

Oleg Gontar 2011.04.05. 16:56:38

Laci remek volt. Mar beszelni is tud ugy hogy a szeme olyan mint egy lekapcsolt tv bekapcsoltsagi allapot jelzo ledje.

bigél 2011.04.05. 16:57:54

@Hódos Hajnalka: hát, abban a világban, ahol Éva az igazi nő prototípusa, bármi megtörténhet.

Jók a posztok, sokat nevetek rajtuk, ez a lényeg. Eddig nem kommenteltem, de szorgosan olvastam, ezek szerint nem elég alaposan alaposan, legalábbis a kommenteket, de sokszor mire idekerültem, már több száz volt. Így maradhatott ki az életemből a nemi identitás problematika. :)

bknn 2011.04.05. 17:01:00

Hajni te tényleg ekkora informatikai zseni vagy, hogy néhány screenshot-ért hálálkodsz minden posztod végén?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.05. 17:01:14

Milyen jó,hogy az élete senkinek nem lesz azzal jobb,ha Éva épp szétordítja benn a fejét, vagy Bécit lecigányozzák a fórumokon.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:01:34

@senior Muhaha: A "degradál" szóval kapcsolatban igazad van, a többi nem érdemi válasz. Ez inkább killing porn, mint fétis, bár az igazat megvallva egyik 19, másik egy híján 20. Ezen nem fogunk összevezni, ugyanabba a kategóriába tartozik a kettő, ami a pornogrófia.:)

Másik sarkított megjegyzésedre:
Párbajon mindkét fél kommunikált a közönséggel, mit gondolsz, vajon miért volt annyira szétesve a végére Éva és nyugodt le látványosan Gigi mimikája? Egy sms-ből a hozzátartozók közül valaki megtudta (a mai világban nem nagy kunszt, nyilván nem tartottak motozást bejövet), melyikük pofija alatt szerepelt az 55%, erről informálták is a két lányt.
Másrészt Gigi betegség miatt kétszer (mandulagyulladásából hamar felépült, rögtön élő adás után), egyéb elfoglaltság miatt még háromszor-négyszer elhagyta a villát, gyűjthette közben az információkat gazdagon, már amennyiben maradnék rögeszmédnél.:) Évánál a lovas és az óvodás projekt rémlik, egyébként nem volt kint.

Drogon 2011.04.05. 17:03:42

@Dave985: Milyen szép, hogy az Éva/magadfajtákból indulsz ki, miszerint

" Ehelyett maximális eredménnyel teljesítette a feladatot, Lacusék az általa nyert csirkecombot (csonttal együtt) lakmároztak jóízűen, míg Éva teljes kiegyensúlyozottsággal, mosolyogva beszélt Alekosszal, Jerzy-vel, Bécivel, utóbbit bizonyára ette is a fene emiatt lelke mélyén. Hehe."

De egyébként Éva egy álszent szerepjátszó, nem is magát adja. Mi az, hogy kiegyensúlyozottan, mosolyogva?
Vagy begurítottak neki egy rúd vodka-bomba-kataflám kombót? Pf.

dr. gernika 2011.04.05. 17:07:47

@Hódos Hajnalka: Az egyesek gondolom nem olvasták azt a posztot, aminek az elején a buliruhán dilemmázol. Nincs az a férfi, aki egy ilyet hihetően le tud írni.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:08:36

@perpetum: Személyeskedés és az alkoholizmuson való pedálozás. Egyebet nem tudnak a Rácz-fanok előhúzni a kalapból?:) Előbbi önmagáért beszél, utóbbihoz javaslom a keresők használatát, ha nincs személyes tapasztalat.

Trevlovics 2011.04.05. 17:09:50

@nemvállalom: a szeretet és a béke jegyében, nem a technikai képzettségről szól ez a dolog valószínűleg, hanem a szándékról és a gesztusról. meg hát azért megfelelő képeket időzíteni kell, válogatni stb...
ha viszel fel a lakásba 3 rekesz sört, te is megköszönöd a szomszédnak, ha kinyitja neked a lépcsőház ajtaját, pedig alapvetően nem egy bonyolult cselekedet az, de akkor is, sőt, még lehet,hogy azt is odamondod, hogy kösz pajtás vegyél el egy üveggel, nemigaz?

samba pa ti 2011.04.05. 17:17:54

bravó hajni, kitűnő szösszenet!
a "hüpp" különösen tetszett.
mikor főzöl megint halászlevet?

BÁNYAI 2011.04.05. 17:19:36

1)
Drága Hajnika! Írod: "Mindegy, úgymond, és erről eszembe jut, mit mondott a férjem volt főnöke, mikor mindegyeztem. Hajnikám, neked mindegy, hogy baszni megyek hozzátok, vagy baszok menni hozzátok?"
Édes! Akkor most melyik történt a kettő közül?
2)senior Muhaha: Bizony, ezeket felnőtt leszbi és gyilkos pornóknak hívják, amelyekbe Gigike főszerepet játszott. Mondhat erről bármit, akkor is így van. (az, hogy nem Pierre Woodman filmjében szerepel, csak azért lehet, mert ahhoz túl fiatal. Ő a 10 évvel ezelőtti húsz éves lányokat kedvelte)
3) Mázlista ez a Gigi, mert legalább elmehet pólót tervezni, vagy árulni, esetleg a pólón lévő felíratott végrehajtva kereshet pénzt!
4) Bizony, az is igaz, ha az Alekosz-Éva kettős Bélára tesz, Béluska vagy Alekoszt (őtőle fosik, tehát nem fogja), vagy Anikót viszi majd ki. Csakhogy Béla tábora éppen most költött jó sok pénzt Gigikére, tehát nem biztos, hogy annyian szavaznak majd rá. Tehát szerintem még Anikó is kiveri ezt a tolvajt.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 17:21:12

@hullámpapír:

köszönöm! :))) igen tudom, láttalak így utólag gratula neked is! :))))

Eznemsemmi 2011.04.05. 17:22:52

@senior Muhaha: Hagyjad, Dávid fantasztikusan képzett ember, egészen a magyartanárságig vitte, bár a rendkívül modoros kommentjeit nézve az egész osztály rajta nevethet. :)

Talpig Jimmy 2011.04.05. 17:24:22

PéCsé tegnap elemében volt:
"Nem mérek kettős mércével" :) :)

2011.04.05. 17:24:53

@bukott madonna két nagy didivel: köszi, köszi :) ígérem, sosem állok az utadba :D

avanivi 2011.04.05. 17:27:08

Egyszer első voltam, és egyszer fos 9-es.Nagyon büszke vagyok magamra ,ez volt életem célja, köszönöm a családomnak,a férjemnek,és a zinternetnek.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 17:28:06

@rianna:

de drága vagy! :)))) ha mégsem sikerül, akkor próbálom tartani a jól bejáratott 5. helyet! :)))

kér valaki vacsorára tojásos nokit, vagy ahogy itthon hívjuk tojinokit?
megyek főzni.

bocs a sok off-ért. :))

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:29:11

@Eznemsemmi: Falkában támadnak itt is a Ráczék? Újabban már a kiterjedt szókincs modorosságnak tekinthető, ilyen világot élünk. :) Ezek után nem is meglepő, hogy keresztnevem mellett a szakot se találtad el.

dr. gernika 2011.04.05. 17:30:06

Nekedvaló- a férfihangú nőnek egész tűrhető a lényeglátása.

elek1 2011.04.05. 17:31:10

@takácsalfréd: De csak azér mert régebben itt a Rácz faok nagyon erősen kifogásolták a Gigi fikázását. Megértette, hogy itt Alek és Éva fikázásra van kereslet.

elek1 2011.04.05. 17:33:05

@senior Muhaha: Gigi tényleg nem magyarázkodik, hanem egyenesen elszaladt a kényes kérdés elől. Az Index.hu írta.

arkangyal44 2011.04.05. 17:33:50

Szép napos délutánt kommentlakok. Hajni drága ma is nagyot alkottál grat. Láttátok a mai Blikket vagy a Borsot címoldalon Gigi:) savanya a szőlő:)

Eznemsemmi 2011.04.05. 17:35:40

@Dave985: Amennyiben nem találtam el, az nem engem minősít, mivel a F1-es blogon ezt írtad (hazudtad?).
Egyébként nem a szókincseddel van baj, hanem ahogy egymás után teszed a szavakat. Tudod, attól lesz modoros egy hozzászólás.
A szép szavak nem teszik bölcsebbé az embert. Ez a hozzászólásaidon tükröződik legjobban.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:36:20

@senior Muhaha: Gigivel egy iskolába járhattunk, ő is használta Nekedvalóban a ledegradál, valóban helytelen szót.;))

Szerénke. 2011.04.05. 17:39:08

Akkor csak így hirtelen én most annyit kérdeznék az Éva fanoktól, hogy ha ő oly nagyszerű ember, és oly igaz barát, akkor hogy lehet, hogy Béciék egy fél órán át főzöcskéztek Alekosznak, mikor az volt a feladat, hogy ágyba vigyék neki a reggelit, viszont a lelki társa annyira volt képes, hogy egy műzliszeletet meg valami gyümölcsöt egy tányérra bafott és azt adta oda? Vagy például a military héten a folyamatos szabályszegéseivel, amivel megszívatta a hozzá legközelebb álló embert, csak azért, hogy megmutassa, hogy milyen ügyes daffke ember?

rianna 2011.04.05. 17:39:11

@bukott madonna két nagy didivel: ilyen nagy az én lelkem:D
Épp most ettem paprikás krumplit, ma max. gyümölcs jöhet még:)

@gernika: jó, hogy szóltál, most sikerült felidegelnem magam a szőke nénin:D "Miért fogtatok össze hárman Éva ellen?"

vitek 2011.04.05. 17:40:41

@Eznemsemmi: hagyd, szegeny nagyon irigykedik Alekoszra hogy o jutott be a villaba helyette. Azert probal ilyeneket irni hogy "maximalis eredmennyel", hatha rajta fognak nevetni mostantol az emberek inkabb. Ebben mondjuk reszben sikerrel :)

Bocs Dave, de a multkori utan ez a legkevesebb amit kaphatsz. De most komolyan, maximalis eredmennyel? Maximalis legfeljebb a pontszam lehet, az eredmenyt altalaban ugy szoktak mondani hogy kivalo/remek/nagyszeru.

elek1 2011.04.05. 17:43:19

@Szerénke.: A Béci a felvett szerepe miatt próbál mindig jófiúnak látszani, emellett nagyon meg van sértődve ha nem ő nyeri ezeket a játékokat. A katonás hét nézhetetlen lett volna ha az Éva nem csinál egy kis cirkuszt. Persze akkor jobban láthattuk volna Laci micsoda nulla katonának.

Trevlovics 2011.04.05. 17:43:28

éván nem gondolom, hogy hosszú ideig érdemes lenne vitatkozni, mindent láttunk belőle (illetve amit még nem, azt inkább ne is), egy meglehetősen egysíkú és kiszámítható, végletesen önző és hiú jellem, aki bármilyen cselekedetét képes megmagyarázni, elsősorban magának. aki ezt nem látta meg ennyi idő alatt, az nem is akarja látni, ezt gondolom.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:43:29

@Eznemsemmi: Egyik kertészként dolgozó, Ferenc névre hallgató utcabeli Joe-nak nevezi magát, mivel hangja igencsak emlékeztet a rekedtes énekesére. A Franz egyébként sem menő mostanában. Az egyik dologról ennyit.
A szakma korrekt, a szak kevésbé, nem mintha bármilyen szinten idevágna.

Bölcsességről nem fogunk itt zsinatot tartani, bizonyára az a legnagyobb problémád, hogy az általad végletekig lenézett Évát védem az itt fő csapásiránynak számító ráczizmussal szemben. Így a tartalom már nem is annyira érdekes, nemde? :) Én nem gondollak hülyének, amiért Gigit véded, egyéni nézőpont kérdése, esetleg terelőművésznek, ahogyan teszed.:)

bkaree1 2011.04.05. 17:44:48

Nekedvalóban most:Gigi szerint a Villa ingerszegény küszöb hely. :))

Szerénke. 2011.04.05. 17:46:21

@elek1: Ezek konkrétan nem a kérdésre adott válaszok. Bécit szapulod benne, holott én arra kérdeztem rá, hogy ha Éva annyira jó barát, amikor valamit tenni kéne a másikért, akkor miért sz*rik az egészre nagy ívben? A válaszodban mindenről szó volt, csak arról nem, hogy ez miért van így. Vagy téged boldoggá tenne egy ilyen barát? Aki ha kell hátba döf és átgázol rajtad? Alekosz amúgy detto. Mikor a nőnap volt, semmire nem volt hajlandó a lányok kedvéért, pedig állítólag hatalmas Don Juan. Aztán mindenféle idióta érvvel magyarázta meg, hogy miért nem csinál semmit.

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 17:47:00

@nemvállalom: nos, a válaszom, igen. :)) nem mellesleg minden reggel két miatyánkot és három üdvözlégyet mondok el térdepelve, miközben korbácsolom a hátam, hogy a gép egyáltalán elinduljon, nem egy új darab, csomó mindent, ha akarnék se tudnék vele, de tavaly nyílászáró csere volt nálunk, nem fért bele a keretbe az új szerkentyű. persze ez nem tartozik feltétlenül rád, de én nem vagyok az a fajta blogger, aki eljátssza, hogy szép, okos, kőgazdag és az ő seggéből süt a nap.

lehet, hogy nem kéne minden poszt után megköszönnöm, de ha valaki, aki időt és energiát szán arra, hogy pusztán szimpátiából kiválogat képeket és minden áldott nap elküldi nekem e-mailben úgy, hogy órát lehet hozzá igazítani, csak azért, hogy a posztok színvonalát emelje - mindezt kérés nélkül, úgy, hogy lényegében nem is ismerjük egymást, na jó, most már igen :) - akkor az szerintem megérdemli, hogy minden poszt alján lelkendezzek ezért neki.

vitek 2011.04.05. 17:47:10

@elek1: no, ha mar a Velvet is megirta, akkor biztosan ugy is van.
Amugy tovabbra is all az ajanlatom, utalhatsz a 14100488-83842149-13000003 szamlaszamra.

dr. gernika 2011.04.05. 17:51:37

@rianna: De az öreglány azt is jól összerakta: egyszer azt mondja Éva, hogy őt ne szeresse senki, nem barátkozni ment, azt se bánja, ha mindenki utálja. Utána meg sír a szája, hogy "falkában támadják". Pedig régi közhely már, hogy ha mindenki szembe jön veled az autópályán, talán nem ők mennek rossz irányba...

elek1 2011.04.05. 17:52:15

@vitek: Mit kellene utalnom?

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 17:52:23

@vitek: Számvitelben, vagy épp problémamegoldásban ez bevett kifejezés.
Múltkori alatt azt az esetet érted, amikor folyamatosan mellémagyarázás után elillantál a topikból? Így értenélek.
A komment írása közben éreztem, hogy néhányan onnantól kíváncsiságból elkövetett castingos szerepvállalásommal jönnek majd elő. Egyik kedvenc barátnőmet kísértem el a helyszínre, majd megtudtam a várható várakozási időt, így én is megnéztem, hogyan működik egy ilyen produkció válogatása. Énekes, táncos tehetségkutatóban bajosan estem volna át a tűzkeresztségen.:)
Leülhetsz.;)

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 17:55:02

@gernika: :))

@BÁNYAI: Édes! Amire gondolsz, nem történt meg, viszont a harmadik ilyen kérdés után megtanultam, ha megkérdezik a véleményem, ne mindegyezek pingvinezve, mert nemcsak infantilis, hanem sértő arra nézve, aki kérte a véleményed.

@samba pa ti: hetente egyszer legalább :))

@avanivi: :DD

Eznemsemmi 2011.04.05. 17:58:29

@Dave985: Notóriusan tereled mindig másra a szót. Se Éváról, se Gigiről nem írtam. Egy kommentelőnek válaszoltam arra, hogy mi a foglalkozásod. Meg se szólítottalak, de ez ne zavarjon.

Egyébként tisztelem a tanárokat, csak még nem tanulhatnak tőlem. Még nincsenek azon a szellemi szinten.

Egy BME-t végzett terelőművész.:)

Szerénke. 2011.04.05. 17:58:35

Nem akarok tolakodó lenni, de türelmetlenül várok valamilyen választ arra a kérdésre, amit feltettem.:)

vitek 2011.04.05. 18:03:08

@Dave985: miutan hosszasan magyaraztam mar a multkor, nem irom le megegyszer mi volt a problema, a te bajod ha nem erted. Esetleg fuss neki megegyszer, nem szegyen meg egyszer elolvasni amit elsore nem ertesz.

Remelem nem baj egyebkent hogy igy felvallalom a konfliktusomat veled, tudod csak nem szeretnem hogy alszentnek vagy sunyinak tarts. Tovabba igyekszem felvenni az altalad preferalt stilust mikor veled beszelek, csak hogy erts, bar lekopni azert nem foglak ha nem baj.

vitek 2011.04.05. 18:05:43

@elek1: na nem gondoltam hogy ez a kerdes fogosnak bizonyul a szamodra. Na vajon mit kell utalni egy szamlaszamra? Segitsegkeppen megadok harom opciot, hatha menni fog:
a) almat
b) penzt
c) verset

kén-e egy nick? 2011.04.05. 18:06:17

"mondja ezt Alekosz, akinek a feje kutyafasza az ezerkettes zsiga kalaptartójára állított bólogatós kutyáéhoz képest"

Biztos, hogy itt ezt akartad mondani? :-)

@Dave985:
Azt kívánom neked, hogy egy Éva jellemű és küllemű nő legyen a csajod.
Egy Alekosz jellegű fickó meg a legjobb barátod.

Azt hiszem, ezek után ellenségekre már nem lesz szükséged, szóval ezen jókívánságok után rosszat nem is kívánok már.

Egyébként ne menj ki a strandra, mert ott jóval keményebb pornót láthatsz mindennap, mint a Gigi filmjeiben, jóval alulöltözöttebbb csajokkal.
A fétis és a pornó szó jelentésének meg majd nézz utána, mert most erős tévképzeteid vannak mindkettőről.

@senior Muhaha:
Az idegen szavak idegen előtagjait (végződéseit, többes számát stb.) a magyar nem szokta figyelembe venni, ezért a ledegradálás és társai nem helytelenek.
Nem mellesleg a kétszer lefelé sincs fölfelé, kevered a mínusz x mínusz = plusz törvénnyel. De kétszer mínusz az továbbra is mínusz.

@Hódos Hajnalka:
Hát azért ha bedobnál magadról egy egész alakos meztelen képet 1080*1920-as felbontásban, szerintem a többséget meggyőznéd, hogy nő vagy. :-)
(Nekem elég volt elolvasni az első írásodat, hogy tudjam. :-)

@BÁNYAI:
"Akkor most melyik történt a kettő közül?"
Na igen, és ha az első, akkor ki kit baszott, nem? :-)

Ja, a szótárazást neked is csak javasolni tudom, mint Dave985-nek.

dr. gernika 2011.04.05. 18:12:07

Fúdegecc volt a műsorvezető srác ezzel a leégtél beszólással Ildinek. :)

rianna 2011.04.05. 18:12:41

@gernika: ez már veszett fejsze nyele, az Éva-imádókat nem ingatja meg semmi:)

dr. gernika 2011.04.05. 18:14:03

Giginek tök kínos a Tordas.

rianna 2011.04.05. 18:16:23

@gernika: :D:D szegény Tordast megsajnáltam szombat este, bár a performanszát nem bírtam végignézni :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 18:16:35

édes istenem a kiszel a neked valóban.....na ez nem nekem való...meg a tordas is.... jaj inkább Gordon Ramsay

kékdelfin 2011.04.05. 18:16:42

Aztadulva, be sok okos ember van itt! Tiszta beszarás! Dobom is el a kezem ügyéből a könyveket, eztán csak itt szívom fel a tudományt. Lesz itt magyar nyelv és irodalom, ha szépen kérem, biztos lesz műszaki tudomány is. Főzni már szinte tudok. Kapcsolatépítés is magas fokon mozog. De a legfőbb persze a szerénység, és éleslátás. Na, azt tanulom meg innen legelőször teljes mértékben. És a lista még nem is teljes.

kén-e egy nick? 2011.04.05. 18:17:57

@Dave985:
Kiterjedt szókincs?
Egy ilyen összetétel után inkább hallgatnék... :-)

Rekedt hangú énekes, és Joe? Az meg ki lehet?

@Hódos Hajnalka:
"tavaly nyílászáró csere volt nálunk, nem fért bele a keretbe az új szerkentyű"

Nagyobb keretet kellett volna venni annak a nyílászásónak. :-)

(Amúgy egyetértek.)

Hetente egyszer halászlé?
Hát eleinte biztos nagyon jó, de úgy egy fél év után már kicsit unalmas lehet, nem?

@elek1:
Felvett szerepet nem lehet 5 hónapon át játszani.

rianna 2011.04.05. 18:21:50

az énekes csaj kissé macásabban kéne kinézzen, ha már ebben a műfajban nyomul :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 18:22:21

@Eznemsemmi: Nézd, inkább terelem holmi villalakókra a szót, mint kommentelőkre, ellentétben veled.:) Rólam beszéltél epés stílusban, mire válaszolni fogok MMKK.
Szívből gratulálok, azzal a diplomával legalább (bizonyára) tudtál valamit kezdeni! A tanárokat lekicsinyítő megjegyzésed megint bassza a csőröm (ha már modoroskodunk), bár sajnos nem alaptalan. Valakiktől te is megtanultad az ábécét, vagy a mechanika alapjait, illik nem lesajnálni azok képességeit.

@vitek: Semmi gond, ez még belefér a kultúrált vitába, legalább nyíltan teszed, bár kicsit "furcsán".:)
A köpés emlegetését inkább nem kommentálnám, jellemző.

@kén-e egy nick?: Nem pár- és barátkereső műsorról beszélünk, ha mégis, Alekoszt felfogadnám ivócimborának, amikor nagyritkán kirúgok a hámból. Kicsit el vagy tájolva.

Vállalom hibámat, valóban helytelen a ledegradál:

helyesiras.blog.hu/2007/04/15/degradal

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.05. 18:22:50

@rianna:

szerintem nagyon szánalmas az akarása, hogy cölöp legyen. én sem bírtam végig nézni, de amit hallottam belőle..... én csak azt nem értem miért mindig a média ami vonzó, más munka lehetőség is van, a pénz nem hullik csak úgy az ember ölébe még a médiában sem.

dr. gernika 2011.04.05. 18:25:02

@rianna: Aki ennyire eltökélten hülye, azt nem tudom sajnálni. Versmondás egy Csillagszületikben? Hát legalább vicces, szórakoztató, nem túl hosszút mondott volna...

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 18:25:57

@kén-e egy nick?: Üsd be, babám, a keresőbe, ha nem olvastál volna elég könyvet hozzá.:) Kiterjedt szókincs.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 18:26:43

@Dave985: A pofájuk leszakad, hogy Éva remekelt! Mindegyik megfő saját levében! Ebből is látszik, ha konkrétan hasznos cél van Éva szeme előtt, akkor megcsinálja, amit meg kell! Ennyi!

Szerénke. 2011.04.05. 18:29:00

@gernika: De hát ő egy műűűűűűűűvész...:D

Na, látom érkeznek az emberek. Vagyok ma olyan kis szőrszálhasogató, hogy megkérdezzem újra:

'Akkor csak így hirtelen én most annyit kérdeznék az Éva fanoktól, hogy ha ő oly nagyszerű ember, és oly igaz barát, akkor hogy lehet, hogy Béciék egy fél órán át főzöcskéztek Alekosznak, mikor az volt a feladat, hogy ágyba vigyék neki a reggelit, viszont a lelki társa annyira volt képes, hogy egy műzliszeletet meg valami gyümölcsöt egy tányérra bafott és azt adta oda? Vagy például a military héten a folyamatos szabályszegéseivel, amivel megszívatta a hozzá legközelebb álló embert, csak azért, hogy megmutassa, hogy milyen ügyes daffke ember?'

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 18:29:03

@senior Muhaha: Nem fog tudni semmi újat mondani Évával kapcsolatban! Ezzel a beszólásával csúnyán lebőgött Lázár László!

kén-e egy nick? 2011.04.05. 18:29:59

@Dave985:
Hát legyen úgy.
Ha csak a villalakók közül lehetne választani barátokat, akkor leginkább a Rácz testvérek.

(Hálistennek nem csak onnan lehet.)

A helyesírás blogon is írnak ezek szerint hülyeségeket. Olvasgass inkább nyelvészektől, mint Nádasdy vagy Grétsy.
A blogban hibának felhozott összes példa helyes magyarul. Ne a nyelvi babonáknak higgy, akkor sem, ha a neten terjesztik őket amatőr nyelvművelők, mint az adott blog szerzője.

De látszik a felkészületlenséged, amikor egy tévhitre simán rámondod, hogy az a helyes, és nem tudod megvédeni, miért helyes az, amit írtál - pedig tényleg az.
(Igaz, ez volt az egyetlen ilyen a mai itteni termésedben.)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 18:31:09

@Dave985:
Attól, hogy más is hülye, nem mentség arra, hogy te is az vagy.
A szókincs bőséges lehet például, de kiterjedt... Hát az bizony elég faramuci.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 18:31:10

@gernika: A mellette levő nő mondta a frankót, meg Cili a közönségből! Ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 18:33:06

@gernika: Mi a rozbajnak hívták be?! Remélem, majd Bélának is meghozza a kiesést!

rianna 2011.04.05. 18:33:20

@bukott madonna két nagy didivel: szörnyű volt, én szégyelltem magam...
Az ilyenek csak a csillogást, a rivaldafényt, a léhűtés lehetőségét látják:D Nyilván egyik sem láthatatlan háttérember akar lenni a médiában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 18:36:12

@gernika: @rianna: @bukott madonna két nagy didivel: A Tordas az ultra gáz, olyan, mint Kiszel Tünde fiatal kiadásban, szellemileg "kellően" leárnyékolt kultúrbarbár! Még ők osztják az észt! Katasztrófa!!!

dr. gernika 2011.04.05. 18:41:58

@Peter_Cs: Ne ennyizz már ennyit, tisztára úgy hat, mint ha egy tinilány lennél. :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 18:48:37

@kén-e egy nick?:
seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking/salamon-valasz.html

Szőrszálhasogatás, le se tagadhatja, hogy nyelvész írta a cikket. Sajátos logika, de ám legyen, eszerint mindkettő helyes.
Nincs mit megvédenem, elfogadtam a blog érvelését, sokkal inkább, mint a fenti linken szereplőt. Mindenhez én sem érthetek, te láthatóan konyítasz a nyelvészethez. Felvethetnék én is olyan témát szakterületemből, amin "látszódna felkészületlenséged", ettől még nem tekintenélek hülyének.
A szókincs nem egy állandó valami, folyamatosan bővül, egy bizonyos szintre kiterjedt. Elmélkedhetünk arról is, mikor bőséges a szókincs, mihez képest? Zsákutcába nem követlek.

hunyadi1016 2011.04.05. 18:52:28

Az RTL tv székházát valóban le kéne dózerolni és a helyét sóval behinteni.Ilyen alja műsort ,ilyen szarházi közreműködőkkel főműsor időben leadni szégyen-gyalázat.És sajnos ezt sokan bámulják is és sokaknak ezek tróger hímnemű sejthalmazok és a qrvák gyülekezete példaképek és rajongóik vannak. Idáig süllyedtünk! Isten óvja Magyarországot!

Drogon 2011.04.05. 18:52:34

@Dave985: És A Murnya rajongók nem tudnak előhúzni semmi mást, mint azt, hogy a Ráczok cigók? lol

Amúgy gyenge takarózás, hogy aki rühelli a Murnyát az már egyből Rácz rajongó.

rianna 2011.04.05. 18:54:11

@Peter_Cs: az egyik butasága nem mentség a másik eszelősségére :D Évának még lenne sütnivalója, az, hogy nem él vele, még rosszabb, mint az alapvetően buta ember butasága. Ennyi:D
Ettől függetlenül Zsófika produkciója is roppant kínos volt, és arra is kiváncsi lennék, hova operálták az új melleit, mert a megszokott helyen nem látom őket :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.05. 18:55:35

@perpetum: A Murnya-ellenesek mást sem tudnak előhúzni. Így jobban tetszik? Megfogtad a probléma lényegét.
Származásukra én soha nem tettem megjegyzést, akár itt, akár indexen.

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 19:03:37

Őszinte örömmel tölt el, hogy kommentelőink között van BME-t végzett és nyelvantudor is, de a nyelvtanozást, egymás baszogatását és a cigányozást hagyják másra, engem vigyenek fel a padlásra, köszönöm.

elek1 2011.04.05. 19:10:17

@kén-e egy nick?: Béci igazi jellemét a kezén lévő tetoválás jelzi. Minden más csak a kameráknak szól.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 19:17:31

Évának még milyen énje fog kijönni? Azt hittem magát adja. Sunyi módon rejtegeti valódi énjének valamelyik szegletét.

genevieve 2011.04.05. 19:20:32

alek és éva, nagyemberek egymás között:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 19:20:33

Béci majmolja a sztárokat, reppereket. Majmol.

...

mondja Alekosz

genevieve 2011.04.05. 19:21:28

most ezek magukat győzködik, hogy ők az igaz oldal?:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 19:23:27

Dögöljetk meg, LAci úgy fekszik Béci mellett, mint az előbb Éva Alekosz mellett. Párhuzam? :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 19:24:36

Ennyi szófosást!

Írjátok ki magatokra, hogy ti vagytok a királyok és el van intézve.

senior Muhaha 2011.04.05. 19:24:46

@kén-e egy nick?: való igaz:) +*+=+ illetve -*-=+ :)

rianna 2011.04.05. 19:24:47

Nem mosogatnak? Kései bosszú is jobb a semminél...:)

genevieve 2011.04.05. 19:24:54

éva azt hiszi betakaríthatja magát a döntőbe?:DDDD

senior Muhaha 2011.04.05. 19:25:31

Éva végre megközelitette a konyhát! Eddig nem sokat járt arra, kénytelen lesz innentől Ő takarítani :DDD

senior Muhaha 2011.04.05. 19:26:42

Éva miért beszéli ki Alekkal a többieket a hátuk mögött? Hiszen Ő sosem tesz ilyet...kábé, mint Orbán és a hazugság története:)

dr. gernika 2011.04.05. 19:27:34

Gyerekek Müller Péter benne van az új Axe reklámban. :D

foxglove (törölt) 2011.04.05. 19:27:44

@genevieve: nem azért takarít, mert kupi van, hanem azért, hogy ne mondhassák azt, hogy Gigi nélkül nincs takarítás:D

Trevlovics 2011.04.05. 19:28:03

na ne, azért az nem korrekt, hogy éva bátorságpróbája a csótányok szedegetése. nézzük már meg a vackát. egy igazi bátorságpróbában ő pont nem csótányokkal szembesül, hanem porzsákkal, törlőronggyal meg viledával!
alekosz a saját bátorságpróbáján meg konyakot fog inni maláj kurvák köldökéből? :)

genevieve 2011.04.05. 19:29:32

@Trevlovics: alek 1 hétig nem hordhat nyakkendőt és inget....teljesen próbára lesz téve:-)

foxglove (törölt) 2011.04.05. 19:29:58

@genevieve: tudom, hogy tudod, csak egyre gondoltunk:)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 19:31:24

@Dave985:
Biztos felvethetnél, de lehet, hogy én azzal nem állnék le vitatkozni. :-)
Ha meg igen, akkor nyugodtan tekinthetnél hülyének, ha olyat mondok.

@elek1:
Na ja, Ganxta Zoli meg egy valódi gengszter, mert neki ez a tetoválása van a hasán keresztbe. Meg rendőrgyilkos, mert Cop Killer tetoválása is van valamelyik karján.
(Amúgy meg a legnagyobb bűne, amit életében elkövetett, az, hogy pirosban ment át éjszaka a kihalt városban a zebrán, de lehet, hogy egyszer 50 helyett 55-tel is repesztett a Rákóczi úton.)
Tudom, persze, van egy fényképe is, amin pisztolyt fog a kamerára.
Nem tudom, melyik 18-20 éves gyerek nem pózolt ilyennel - vagy pózolt volna, ha van lehetősége -, de én pl. lőttem is ilyen idős koromban egy csomó féle fegyverrel katonakoromban (hát... voltak ilyen helyek is a katonaságnál, nemcsak az évi 3 golyósok), nemcsak fogtam őket.
Akkor én valószínűleg tömeggyilkos is vagyok egyből. A te logikáddal - amit azért semmiképp nem neveznék sebezhetetlen vaslogikának - mindenképpen.

@Hódos Hajnalka:
Én szívesen felvinnélek a padlásra, főleg hogy közvetlen alatta lakom. :-)
(Ha nem vagy sokkal 60 kg fölött, akkor akár ölben is. :-)
És még a dagadt ruhát is másra hagynám. :-)

Pláne ha megmondod, mi az a nyelvan. :-)P
(Tudom, felétek a "nyél van" kifejezés helyi verziója. :-)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 19:34:07

@senior Muhaha:
Na ja, viszont -a*-a =/= 2*-a, te meg ez utóbbiról beszéltél (kétszer mínusz).

@gernika:
És? Szedd ki belőle, és a tied lehet. :-)

genevieve 2011.04.05. 19:35:07

látom az uriember alak simán elnézte, hogy a barátját beterítette a pálma, és ki ugrott segíteni neki???? jerzy

azt hiszem ez mindent elmond róluk...

genevieve 2011.04.05. 19:37:27

alek: menjetek előre lányok, én nem megyek:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 19:39:02

Alekosz apás szülést szeretne:

"A lányos kergessék amit kell, én meg elvágom amit kell"

Doktor Kotász 2011.04.05. 19:40:40

Béci fejét látva mindig tudtam, hogy valamire emlékeztet, de nem jöttem rá, hogy mire. Ma bevillant.

Bécinek teknősbéka feje van.
Ráadásul, amikor a riportszobában magyaráz, akkor komótosan jobbra-balra billentgeti a fejét, és felfele kémlel. Pont úgy, mit egy terráriumban a taknőcök.

Most megy a tévében az összefoglaló.
Figyeljétek, ennek tényleg teknőc feje van! :-)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 19:46:33

@Gee Halen:
Melyik?
Szerinted tudom én, hogy mit írok? :-)

@gernika:
Hát a Müller Péter, nem róla beszéltél?

dr. gernika 2011.04.05. 19:48:49

@kén-e egy nick?: A nevet értem, a mondatodat nem.

Mérges 1234 2011.04.05. 19:48:56

Hahó!

"Éva 1 Xanax-baba..., már az is sokat elárult róla, mikor a játék kezdetekor a bugyijába varrva vitte be a gyogyót..."

Tudja még ezt valaki überelni?

Mondjuk szerintem a Hajninak sem sikerült.

Jerzy legalább ebben verhetetlen.

Mérges 1234 2011.04.05. 19:51:49

@Doubledecker:

Ó ezt elbasztam ez még a tegnapi clip-board-os cucc......

Hogy a fene!

Ez lett volna:

És Jerzsi tudja überelni, aszongyahogy: a lényeg a lényeg, a folyó folyik tovább. Hát ha ez kell, én is tudok ilyet. Úgy még sose vót, hogy valahogy ne lett vóna.

dr. gernika 2011.04.05. 19:52:39

Ani megágyazott magának a jacuzziban?

Mérges 1234 2011.04.05. 19:54:34

Mi van a kotvánnyal ma, tök normálisnak tűnik.

kén-e egy nick? 2011.04.05. 19:57:37

@gernika:
Na jó, akkor a gyengített/rádióbarát változat:
Szedd ki Müller Pétert a hirdetésből, és a tied lehet.

Ha rákérdezel, hogy hogyan, harapok, és nem is morgok előtte. :-)

Eznemsemmi 2011.04.05. 19:58:34

@Dave985: Igen, szerencsére jól kereső senior mérnök lettem az ország egyik legnagyobb amerikai multijánál (épp most értem haza).
Nem nézem le a tanárokat, kevés kivételtől eltekintve tiszteltem az összeset, akik hosszú évekig tanítottak. Most én tanítok a cégnél kezdő mérnököket a szakma rejtelmeire.
Miért kötözködök veled?
Nem azért, mert más állásponton vagyunk itt, a F1-es témáknál sokszor ugyanazok voltak a gondolataink (ott más nicken kommentelek).
Számomra te túlságosan tudálékos vagy, az érveidet úgy adod elő, mintha az ellenfél sík hülye lenne és még azt is meg kell magyarázni neki, hogy 2x2 az négy.
Az okos emberek nem itélkeznek ilyen nyíltan mások felett vagy sokkal árnyaltabban teszik.
Ahogy kiabálni és üvölteni is csak a lúzerek szoktak és ez nagyon előjött a párbajon (a közönség soraiból).
Szóval ne mindig láss bele nem létező dolgokat a másik ember gondolatmenetébe.

És ez is csak egy szubjektív vélemény.

dr. gernika 2011.04.05. 20:00:50

@kén-e egy nick?: Nem akartam elhinni, hogy neked ez poén.

senior Muhaha 2011.04.05. 20:04:01

@kén-e egy nick?: És amikor a kamionosok és kurvák bulin volt pofám kurvának öltözni, az milyen deviáns magatartás már?! :D

Zuzimama 2011.04.05. 20:06:15

Kortárs beszéd?
(Bocsi, ha már túl vagytok rajta, vagy csak nekem furcsa?)

És szeretnék én is beszólni egy végszót: de jó annak akinek nem rossz.

dr. gernika 2011.04.05. 20:09:16

hát ezek meg hogy néznek ki? begubóztak? :)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 20:09:42

@gernika:
Á, kicsivel beérem. :-)

@senior Muhaha:
Nem tudom, mivel sem a bulin nem voltam és nem is leszek, mert nem az én világom, sem rólad nem tudom még azt sem, nő vagy-e vagy férfi, úgyhogy ilyen kevés információ birtokában nem nyilatkoznék.

Eznemsemmi 2011.04.05. 20:12:10

@elek1: Nekem rengeteg mérnök munkatársamnak van tetoválása az egyszerű nonfiguratívtól elkezdve a nagyon durvákig. Köszönöm, hogy felvilágosítottál, eddig azt hittem róluk, hogy családszerető, rendes és tiszteletreméltó emberek. Most már tudom, hogy a tetoválás miatt nem.

Egyébként amikor anno "belszolgálat" voltam egy éjszaka kinyitottam a fegyverszobát (mivel tudtam, hogy az üti reggel nem nézi meg a pecsétet) és képzeld, vagy egy tucat képet csináltunk a cimboráimmal AMD65, AK47 (kalasnyikov) és RPG-vel a kezünkben.
Akár be is szkennelhetek neked ilyet, talán akkor én is ilyen bűnöző leszek a te és hasonló álszentek szemében.

genevieve 2011.04.05. 20:21:00

@Eznemsemmi: ne is haragudj, de már az avatorod is eléggé dúrva:-DDDD

netetetézd, netetézd:-))))

lac64 2011.04.05. 20:22:19

@gernika: A jakuzzi tetején. Nem lett volna rossz ötlet, mert előző nap Alek felfedezte, hogy meleg benne a víz, csak később kaptak egy levelet, hogy tilos rajta feküdni.

elek1 2011.04.05. 20:22:42

@Eznemsemmi: Bocsi akkor tévedtem, már várom mikor lesz kötelező mindenkinek ilyen szarokat magára tetováltatni. Hiába deviencia országa leszünk lassan.

senior Muhaha 2011.04.05. 20:23:08

@kén-e egy nick?: férfiként. de egyébként tuti kurva is vagyok, ha kurvaszerkót vettem fel:D
sőt, volt még vagy 1000 kurva ott rajtam kívűl:)
Egyébként Ganxtának van egy könnycsepp a bal szeme alá tetoválva, ami dél-amerikában valami durva bérgyilkos jelentősséggel bír. félre is állitották az útlevélvizsgálatnál miatta: ezt egy interjúban röhögve mesélte..:))

Doktor Kotász 2011.04.05. 20:25:02

@Trevlovics: Miért, nem tiszta Béci kinézetre? :-)

Doktor Kotász 2011.04.05. 20:26:54

@Doubledecker: "És Jerzsi tudja überelni, aszongyahogy: a lényeg a lényeg, a folyó folyik tovább. Hát ha ez kell, én is tudok ilyet. Úgy még sose vót, hogy valahogy ne lett vóna. "

Ez most vagy jön, vagy megy valahova. :-D

Eznemsemmi 2011.04.05. 20:34:30

@elek1: Elég szélsőséges nézeteid vannak. Nekem egy pont tetkóm sincs és már nem is lesz (piercingem sincs), de hogy egy tetoválás miatt elítéljek egy amúgy tisztességes "jómunkásembert"?
Amennyiben ez deviáns, akkor tényleg szarban az ország. Amennyiben.
Bár szerintem az embereket a cselekedeteik minősítik és nem a külcsín.
Kérdés: a világéletében normálisan dolgozó és szinte alázatos ember az már deviáns, mert valamikor "suttyó" fiatalkorában tetováltatott brahiból magára valami szart?

senior Muhaha 2011.04.05. 20:34:39

@Doktor Kotász: amilyen az adjonisten, olyan a fogadisten:D

genevieve 2011.04.05. 20:35:26

na olvasok egy kis csikóéveinket a dr. csontig:-)

genevieve 2011.04.05. 20:37:32

@Eznemsemmi: és aki a tisztességes vagyok MMKK-t tetováltatja magára, vagy egy pár angyalszárnyat?:-)

senior Muhaha 2011.04.05. 20:45:02

@elek1: és képzeld, a jövő pinája meg a segg lesz! állitólag..de majd beszámolsz róla megigéred ugye?! :D

senior Muhaha 2011.04.05. 20:46:44

@Doktor Kotász: nana! Alekinyó kapta a teki nevet már beköltözéskor is...ha jól emlékszem:)

arkangyal44 2011.04.05. 20:48:51

@genevieve: az enyémet kölcsönadhatom,most úgysem hordom :))

vitek 2011.04.05. 20:50:07

@Eznemsemmi: igazad van, és csodálom hogy leírod neki, én már feladtam. Az első perctől fogva lekezelő, arrogáns, tudálékos, kioktató. Nem azt írja, hogy "én így gondolom/én így látom/ szerintem", hanem azt hogy "alapvető tévedés" mást gondolni mint ő, "ez tény", "leülhetsz" (mintha ő lenne itt a tanár akinek mi felelünk), stb. Nem kell minden mondathoz odatenni, hogy szerény véleményem szerint, na de azért ez a lekezelő stílus kicsit bicskanyitogató.
Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy mit gondolok, és hogy mi bajom azzal amit ő mond (illetve ahogyan mondja), nem igazán értette meg, ezért most már csak oltogatom, úgy látszik másból nem ért. Érezze hogy milyen az, amikor lekezelő, kioktató, arrogáns módon beszélnek valakivel. Lehet persze hogy ebből sem ért, egyes embereknek akkor sem esik le a tantusz ha tükröt tartanak nekik, de hát ez már az ő problémája.

dr. gernika 2011.04.05. 20:55:23

@genevieve: ööö holmikor lesz dr csont? A tegnapi rész kikészített.

Lizalány 2011.04.05. 20:56:02

Télleg,nem is figyeltem,a Lacinak nincs tetkója? Hit és becsület vagy ilyesmi ?:)

genevieve 2011.04.05. 20:57:40

@gernika: a tegnapi az érdekes volt:-))
a 4. évad befejezése (állítólag tényleg terhes emily)

de a coolon a 2005-ös részek ismétlése megy, ezekből anno csak a felét láttam, pl. ezt a mait még nem

genevieve 2011.04.05. 21:04:50

@gernika: sajnálom:-(

mondjuk én szinte csak ezért az egy műsorért nézem

vitek 2011.04.05. 21:06:47

@gernika: szerinted érdemes megnéznem a mai Nekedvalót? Kíváncsi vagyok, hogy mi van Gigivel, de nincs kedvem idióták üvöltözését hallgatni.

genevieve 2011.04.05. 21:07:59

@vitek: bent volt tordas és kiszel tünci...megkockáztatod?:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 21:10:00

@vitek: @genevieve: Kati és Cili miatt csak. Ők megmondták a frankót!

genevieve 2011.04.05. 21:13:06

@Peter_Cs: én eddig is tudtam a frankót éváról, és ezen senki véleménye nem változtat.

elek1 2011.04.05. 21:13:20

@Eznemsemmi: Rendőrségre is biztos csak rasszisták ráncigálták renszeresen ugye?

elek1 2011.04.05. 21:15:28

@senior Muhaha: Ha rajtad múlik akkor biztosan! Szerencsére lesz másnak is beleszólása.

dr. gernika 2011.04.05. 21:15:55

@vitek: Értelmesebb volt, mint a tegnapi műsor, de azért itt is voltak veszélyes elemek. Gigi elég korrekt volt benne.

vitek 2011.04.05. 21:16:02

@genevieve: @Peter_Cs: húha, akkor lehet hogy ezzel várok még egy kicsit, vacsi előtt semmiképp sem szabad ilyeneket nézni. Kati és Cili gondolom két Évához hasonlóan kellemes személyiség lehet, igaz Peticsé? ;)

genevieve 2011.04.05. 21:16:04

@elek1: jól van öcsi, akkor 5 percenként felváltva ird be ide a témádat és megnyugszol....mi meg átugorjuk és mindenki jól jár....

elek1 2011.04.05. 21:18:51

@genevieve: Ez ki is tünt a néhány száz hozzászólásodból.

elek1 2011.04.05. 21:20:15

@genevieve: Én is próbálom átugrálni a hülyeségeidet de elég nehéz mert szinte minden harmadik hozzászólás a tiéd.

elek1 2011.04.05. 21:21:17

Ja és remélem tudod, hogy ki az "öcsi"! Ha nem segítek: a veled egykorú testrészed.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 21:25:16

@vitek: Kati: Éva-drukker, Cili: Éva legjobb barátnője

genevieve 2011.04.05. 21:26:26

@Peter_Cs: éva azt mondta neki nincsenek idekint barátai...ez akkor most valami titkosbarátnő?

dr. gernika 2011.04.05. 21:26:30

@elek1: Nézd már meg, kié az utolsó 3...

senior Muhaha 2011.04.05. 21:30:09

@Peter_Cs: Cili = Bernáth Cecilia: ex-playmate, jelenlegi drogos és pénzért üzletemberekkel szexuális kapcsolatot létesítő kicsit már lepukkant hölgyemény - csak szólok:)

{*} (törölt) 2011.04.05. 21:31:39

Gyökér kis sunyi suna.

avanivi 2011.04.05. 21:32:45

@genevieve: Most lesz sok barát és barátnő, mert már médisztár.
Az Ádám ott volt a döntőn ?

vitek 2011.04.05. 21:34:34

@gernika: hát ez az, Gigi miatt nézném meg. Na lehet hogy majd akkor vacsi után. Amúgy nem tudsz egy jó linket a műsorhoz? Ami a VV oldalán van fent az elég vacak, az öfiket is youtube-ról szoktam leszedni utána, de a Nekedvaló ott általában nincs fent.

genevieve 2011.04.05. 21:34:38

@senior Muhaha: nahát, nahát:-)

@avanivi: azt nem tudom, biztosan különben ment volna a hiszti....
de szandit és olit le sem lehetett lőni és őket mutatták 2 percenként és velük kommunikált éva

elek1 2011.04.05. 21:34:57

@gernika: Nem nekem van 3900 hozzászólásom ez azért érdekes.

genevieve 2011.04.05. 21:37:25

@elek1: még van 5 heted, húzz bele:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 21:38:10

@genevieve: Ez az egy van neki, aki komolyan.

@senior Muhaha: Szerintem még nem lepukkant.

@avanivi: Ott volt Éva húga mellett.

dr. gernika 2011.04.05. 21:38:59

@vitek: Az elején, mikor még kevés vendég van, lehet is értelmes mondatokat hallani, aztán ahogy begyűlnek, csak a kárálást. Szerintem elég, ha az első felét megnézed. Esetleg annyi vicces van még benne, ahogy Gigi feszeng Tordas támogatásától. :D
Linket nem tudok sajnos, amit nem élőben nézek meg, azt mind itt találom, mások hozzák.

@elek1: 3900 az nudli, nézd meg az én számomat. :D

dr. gernika 2011.04.05. 21:40:20

@Peter_Cs: Hány sms-t küldtél Évára?

2011.04.05. 21:40:42

Csókolom! :)
Na ideevett a fene. Az a baj, hogy megcsömörlöttem, már éva viselkedésének elemzése, és megfelelő hasonlatok illetve jelzők keresgélése sem villanyoz fel :(

genevieve 2011.04.05. 21:42:36

@hullámpapír: ma én is tartottam egy kis szünetet:-)

vissza se olvastam a régi posztba

gumicsont.....

genevieve 2011.04.05. 21:45:08

Booth egyszer már egy bohócot is lelőtt:-DDD

2011.04.05. 21:45:54

@genevieve: jaja, sosem lehet a végére érni. meg amúgy is bojkottálom most a vv-t :)
már a videókat sincs kedvem nézegetni, mert csak idegesít.
meg szarul is vagyok.
háááát, ez nem az én napom :)

genevieve 2011.04.05. 21:48:11

@hullámpapír: remélem nem leszel beteg...
hát most ez lesz, kevesen vannak már, egyre uncsibb lesz az egész

vitek 2011.04.05. 21:49:36

@elek1: biztos azért mert ő is bérkommentelő. Amúgy tényleg, vedd már észre hogy itt mindenkit fizetnek, te vagy az egyetlen lúzer aki ingyen csinálja öcsisajt. Duzzogj nyugodtan, mi addig kommentelünk és ezzel jól megszedjük magunkat ;)

2011.04.05. 21:51:25

@genevieve: de, már vagyok sajna, már tegnap is éreztem, de ma meg már reggel lázam volt :(
nem is lenne ezzel baj, ha 2 hónapja nem estem volna már át ezen egyszer.

na összeszedem magam kicsit. ez már volt?
www.valovilag4.com/valo-vilag-4/felfedeztuk-a-bolcsesseg-konyvet-1resz

akár ő az, akár nem, szeretném felhívni a figyelmet a szövegben szereplő "színbólum" szóra :)

avanivi 2011.04.05. 21:52:28

@genevieve: A belevalóban volt tegnap asszem a Szandi.Osztotta a Gigit, hogy csak takarított, és eltagadta a múltját,mondja ezt Ő aki 16 órát aludt és a többi stb.
Az Évát istenitette, hogy , magát adja.Eszem megáll, remélem amit látunk az egy hamis keresztmetszet erről a korosztályról.Félek hogy miután a lény visszament nem igy van.

Mérges 1234 2011.04.05. 21:53:15

@Doktor Kotász:

Ok, ez már közel jár, de ez a folyó.....

genevieve 2011.04.05. 21:53:41

@hullámpapír: ajvé...ez nem jó:-(

én most lábaltam ki belöle

Mérges 1234 2011.04.05. 21:54:19

@avanivi:

Sajnos ez nem annyira keresztmetszet, de tény az is, hogy a hülyék mindig hangosabbak....

vitek 2011.04.05. 21:55:26

@avanivi: emögött azért elég erősen Olivér keze lehet, nem?

dr. gernika 2011.04.05. 21:58:09

@vitek: Ó, bárcsak fizetnének nekem ezért, banyek. :D
@hullámpapír: szinte látom a fejét bicsaklani közben, míg e sorokat monitorra vetette. :)

genevieve 2011.04.05. 21:59:27

@gernika: biztosan nem ő irta, nincs benne semmilyen szóvirág, és böszmeség halmozás:-)

2011.04.05. 22:03:37

@gernika: :)
azért valahol tényleg annyira szánni való. ha belegondolok, hogy 32 éves, és már tényleg mindennel próbálkozott, ami csak az eszébe jutott, de ilyen ismerkedési/csajozási antitalentumot én még nem láttam :) nagyon szar lehet, hogy ennyire nem érez rá. ezért is röhögtem nagyon, mikor éva mondta, hogy béci teste alek belsejével keverve ideális hapsi lenne. jesszus, pont ez a jelenség az, amit még béci teste sem tehet vonzóvá :))

rianna 2011.04.05. 22:04:05

@hullámpapír: gyógyulást!
Lehet, hogy ő, elég cirkalmas és értelmetlen :)

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:04:16

Nem könnyű tetkós Bécit és a toppos 16 évest védeni, de remekül csináljátok, 6 pontot adok rá. Kiderülhetne, hogy Éva seggén is van egy ide lőjél gazsi felirat, de folyton rajta ül, sose fogjuk látni. Pedig jó lenne olyanokat írkálni, hogy harcra bíztató üzenet nélkül uncsi egy női hátsó.
De nem azért vagyunk szélsőkettesek, hogy rosszakat mondjunk Éváról. Egy olyan nőről, aki bátran rohangál csupasz patkánnyal a kezében. Most már azt is elhiszem neki, hogy tudná Béci testét használni.

2011.04.05. 22:04:38

@genevieve: lehet, hogy azóta fejlesztette a szókincsét, csiszolgatta a stílusát, mert az hitte, pont ezért nem jön össze :)

dr. gernika 2011.04.05. 22:04:54

@Peter_Cs: Mégiscsak egy script vagy?
Amúgy vonalasról is lehetett szavazni (legalábbis Évára).
@vitek: Tuti. Full agymosást vitt végbe, szerintem Gombin is.
@genevieve: 5 éve még nem volt olyan kiforrott stílusa, mint most, de szerintem az alapvonal érezhető rajta.

2011.04.05. 22:05:17

@rianna: köszönöm, igyekszem :)

avanivi 2011.04.05. 22:07:13

@vitek: Nem értem ,hogy mit esznek ezen az Olivéren, csúnya és ostoba.
A Szandinak méltó párja lehetne,pont egyformák.

genevieve 2011.04.05. 22:07:50

@gernika: kiforrot stílus?:)
akkor még volt, azóta sikerült azt lerombolnia:-)

dr. gernika 2011.04.05. 22:16:18

@hullámpapír: Höhö, egyébként igaz, Aleknek nem a külseje ultragáz (jó, elég nyomi), hanem a kisugárzása, azaz bőven tudná kompenzálni a hátrányait, ha megfelelő lenne a hozzáállása.
Béci nekem annyira nem bejövős, szép teste van, de nem az esetem, ellenben ahogy Adrira tudott nézni szerelmesen, ne akkor én is meg tudtam volna puszilgatni. A nyomi pasik mindent racionalizálnak, pedig olyan egyszerű ez, mint az egyszeregy.

@genevieve: Hehe, nem értesz te ehhez, mostanra emelte a legfelsőbb szintekre. :D
@avanivi: Azt, hogy van egyfajta tapasztalatszaga, valamint meggyőző ereje. Egyfajta szellemi vezetőként képes tetszelegni az éretlen csajok előtt. Ez az, amire sokan buknak, mint gyöngytyúk a takonyra. 19 évesen én is bekajáltam egy hasonló típusú srácot, azóta már messziről kiszagolom.

vitek 2011.04.05. 22:19:39

Egyébként nézitek a Gigis híreket? Elég jól kikéri magának a gyalázkodásokat, a rágalmakat, örülök neki. Nem úgy tűnik mint aki össze van törve, és ez helyes, még akkor is ha ez azért van mert mások előtt nem akarja kimutatni ha fájnak neki dolgok, elég ha otthon kisírja magát. Viszont egy dolog nem tetszik: az "akár a médiában is elhelyezkednék" szöveg. Táncoljon meg modellkedjen, ahhoz ért, használja ki a hírnevét ha tudja, de ne akarja nekem "médiázni", ilyen szöveggel normális embert még nem igazán láttam jönni, általában nagyon gáz dolgok sülnek ki belőle.

2011.04.05. 22:24:57

@gernika: a Béci-alek kombót valami ilyennek képzelem:

www.youtube.com/watch?v=yrXBFe4vXF8

:DDD

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 22:25:56

most komolyan mindenki a intersálke meccset nézi?
jó, ti akartátok, jövök ijesztegetni: helló-belló! helló-helló! úristen! úristen!

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:26:07

@vitek: Hibátlan a csaj. Nem véletlenül lett hetedik az erős mezőnyben.

Mérges 1234 2011.04.05. 22:26:57

@vitek:

Normális ember nem igen jön a villából.

Gondolhattok gigiről bármit, elég jól félreismerték sokan.

Nem kurva, ez nyilvánvaló, de ő is keresi kutatja a könnyebb útat.

Nem szent a lelkem, de ezerszer inkább belőle legyen alaki, mint a kotványos bogályából.

Mérges 1234 2011.04.05. 22:31:38

@Hódos Hajnalka:

Írnám, hogy csak a degeneráltak rajonganak a focért, de félnék a kitiltástól.

Így csak gondolom...

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:32:45

Kulturált jóestét kívánok, akárcsak én.

Nem láttam öfit, érdemes-e megnéznem utólag, esetleg Lézer doktor és Bélátok madárpókokat ad át egymás szájába, vagy Alekinnyóm melenget kígyót a keblén?

dr. gernika 2011.04.05. 22:33:08

@hullámpapír: :D megnéztem eredetiben is, úgy még sokatmondóbb. :D
@Hódos Hajnalka: SSKK nem nézek meccset, Született Feleségeket nézek. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 22:33:09

@vitek: Végre harcol, megvédi magát, jó neki, hogy nincs így a bátyja árnyékában, bár a testvére jelenlétében is ilyen lett volna! A médiabeli munkához sajnos nincs elég jó beszélőkéje, csinálja azt, amihez valóban ért. Azt kívánom, hogy eljusson arra a szintre, hogy "Nekem nem parancsol senki!"

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:33:40

@Doubledecker: én is csak gondolom.
Már ketten gondoljuk.

vitek 2011.04.05. 22:34:00

@Peter_Cs: ebben nagyon egyetértek veled Peter_Cs.

Mérges 1234 2011.04.05. 22:34:42

@Ayesha:

Full light-os volt, olyan semmilyen.

Normálisan viselkdetek a népek, bár én az elejét nem láttam.

Az Éva kitett magáért, mindekinek szerzett kaját. (Bénán nyomta, de pl. a kigyóval én is bajban lettem volna.)

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 22:35:32

@Doubledecker: ó, hát egy ilyen kommentért nem kitiltás jár. megfürdöm a véredben :D

@Ayesha: nyehhe, már bocs. elég, ha elolvasod, amit írtam. sőt. inkább csak kommentelj :DDD

rianna 2011.04.05. 22:35:45

@gernika: pont ezt írtam, csak frissítettem küldés helyett :) Szóval, nem a külsejével van a baj, hanem a manírjaival, a félórás bölcselkedés után bedobott "összehozunk valamit?"-tel. Ha esetenként változtatna a technológián, akkor talán nagyobb sikere lenne :D

Mérges 1234 2011.04.05. 22:36:06

@gernika:

Az nem szerdánkánt van??????? Mindegy nemis nekem való.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:36:21

@Doubledecker: NNaa:) akkor hasznos tagja volt a társadalomnak? Megmondom őszintén, nem számítottam rá, hogy ügyes lesz, azt hittem, majd renitenskedik.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:37:21

@Ayesha: A szaunaforradalmárok remekeltek ma is mint mindig. Bár a valóvilág főoldala nem értékeli sokra őket, túlzásnak érzem az Éva és a csótányok kijelentést. Nem mondom, hogy nem igaz, de túlzás.

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 22:37:40

@Peter_Cs: Éva és Szandika már eljutott arra a szintre Peti, mind a kettő smink nélkül visította a kamerába, hogy nekem apám nem parancsol! Sőt, Éva azt is Aleknak, hogy nemhogy a rajparancsnokom nem vagy... blabla de az sem, aki nekem parancsol.
NE VÁLASZOLJ, KÖNYÖRGÖM!!!
:DDD

Mérges 1234 2011.04.05. 22:38:33

@Ayesha:

Én is azt gondoltam, de egészen összekapta magát.

Meglepő módon normális volt.

Jó, jó ugrabugrált a különféle dögökkel, meg jajveszékelt kicsit, de magához képest normális volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 22:40:03

@Doubledecker: Éva a nap hőse volt bent, a második csótányt (pedig attól irtózott a leginkább) is elvitte a terráriumba, hogy mindenkinek jusson. Legtöbbünk így oldotta volna meg.

Thulea 2011.04.05. 22:40:14

@Trevlovics: Láttam a talajgyakorlatot... Nem tudom hova tenni azóta sem.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:40:23

Ha eszembe jut számos Lacica háborús értekezése meg harcra való buzdítása, valahogy mindig a mohácsi vész jut eszembe.Hülye vagyok, na.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:41:22

@Ayesha: a mondat helyesen - Lacica számos háborús értekezése

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:43:47

@Peter_Cs: Szükség is volt az energiára, mert ma nem esznek. Alek intézkedik nulldiéta ügyben, jobb is hogy nem mutatják azt a 6 sovány embert odabent.

2011.04.05. 22:44:06

@gernika: igen, utána én is, úgy tényleg jobb :) de addigra már belinkeltem :)

Thulea 2011.04.05. 22:45:38

@Peter_Cs: Igen, ez meglepően emberi volt. Lehet, hogy kisebbségi komplexusa van és Anikót valamiért nem tartja veszélyesnek, talán látja az Ani hibáit vagy valami ilyesmi. Szóval, most valamiért meg akar felelni, meg betartani a játékszabályokat, sőt nyerni. Tényleg nem értem. A katonai hét lehetett esetleg hatással rá? Mondjuk nem ártana neki néhány emberi vonás is...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 22:45:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A bátorságpróbákon szerintem a csajok legyalázzák a pasikat bent!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 22:47:21

@Thulea: Szerintem alapjáraton ilyen és önmagának akart pluszba ezzel bizonyítani.

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 22:48:58

vitakérdést indítok. ki melyik állattól félt volna, ha Éva helyében van?
nálam egyértelmű, amikor a kopasz patkányokat megláttam, már rázott a hideg, és Éva aszonta, jaj de meleg, na akkor legszívesebben üvöltve kirohantam volna....nemtomhova.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:50:23

@Peter_Cs: Petikém, imádnivaló vagy. Akár Petrocelli.
(én alapvetően jól szórakozom Éván, annak ellenére, hogy tisztán látom hiányosságait. Sőt még sajnálom is, hogy nem tud boldog lenni. De te...valami eszméletlen vagy ezzel a rajongással:D )

Kéne szólni a tévécsatornának, hogy külön só legyen Peticsé és Éva sorsszerű találkozása.:)))

Thulea 2011.04.05. 22:51:37

@Hódos Hajnalka: Én félek mindegyiktől, de a feladatot megcsináltam volna én is. A csótányt hasonló extra undorral, a pulcsimon keresztül fogtam volna meg. Egyik sem halálos vagy nem tudom milyen lény volt. Lehet, hogy egy nagy szőrös pókkal nem bírtam volna el. Bár itt is a tét lett volna a motiváció.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:52:36

@Peter_Cs: Remélem Anikó az utolsó napon kerül sorra, amikor már ki lesz éhezve rendesen. A kígyó könyörögni fog az életéért és önként ugrik a bödönbe, csak a lány ne jöjjön a közelébe.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 22:52:42

@Hódos Hajnalka: jaj, kopasz patkány:))) egyik nap bementünk egy állatboltba a saját alekinnyómmal és láttunk olyat, nekem kurvára tetszett:))) fekete volt, és kitaláltam, hogy nekem kell olyan és Malcolm lenne a neve. (Malcolm X)

én ilyen állatizélgetős témában nagyon pókrettegős vagyok. (gondolom, az most nem volt ott) Kicsi korom óta reszketek, ha csak meglátok egyet.

Thulea 2011.04.05. 22:53:05

@Peter_Cs: Nem értem, alapjáraton hülye, vagy alapjáraton jófej? (Mert ez a helytállás és hozzáállás jófejség volt, először a műsor alatt.)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 22:54:14

Nem, én Real - Tottenhamet, mert azt adja a tévé. :-)

(Ja, és könyörgöK, mert nem ikes ige.)

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 22:57:21

@Hódos Hajnalka: Nem kell félni azoktól az ártalmatlan állatoktól. Ki kell rázni őket a bödönből és addig ugrálni a fejükön, amíg mozognak. Aztán bal kézzel átvinni B pontba. Egy szó sincs a villaszabályzatban arról, hogy a cipekednivalónak élnie kell.

Hódos Hajnalka 2011.04.05. 23:00:20

@Thulea: jó. én mindegyiket MEGESZEM akár nyersen is, csak a kopaszpatkányhoz ne kelljen hozzá érnem. a szőröst simán átviszem akár a bugyimban is, csak a kopaszt ne. neeeeeeeeeeeee.
angolnát már meg is nyúzom, csak ne nekem kelljen a szöget beleverni a fejébe.

2011.04.05. 23:01:35

@Peter_Cs: tehát akkor idáig nem önmagát adta? :O
amikor beleszart a feladatokba.

dr. gernika 2011.04.05. 23:04:01

@rianna: Mondjuk a benti csajoknál már nem fog semmit elérni, ha kijön akkor meg úgyis rávetik magukat azok, akiknek eleve bejön. De ha az életben akar még olyan nőt hódítani, aki nem a celebalekosszal akar dugni, akkor változtatnia kell.

@Doubledecker: Letöltöttem!!!!! az új részt, ami vasárnap ment az USA-ban. De ha nem érdekel a válasz, nem kell ám rám írnod. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:11:34

@gernika: Alek nem fog már változni, 32 éves a szentem. Úgy szeretjük vagy úgy utáljuk, ahogy van, ebbe bele kell törődni. Egy áldott jószívű ember, aki nem tud nemet mondani, szerintem még abba is belemegy, hogy a Rácz testvérpár táncoljon a műsoraiban, persze csak messze háttérben. Elvégre az adásnak nézhetőnek kell lennie.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 23:13:03

@hullámpapír: Most nem parancsot érzett, hanem kihívást, amit sikerrel oldott meg. Most látta értelmét a feladatnak, nemúgy, mint egyes esetekben.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:14:00

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: vajon Olivér lesz a pinainas? vagy ő a falusimariann lesz?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 23:16:38

@Ayesha: Az mekkora lenne, ha Éva lenne a tanácsadó!

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:17:49

Oli hazudott a reklámban, 45 éves korig lehet valaki Alek menyasszonya:D

dr. gernika 2011.04.05. 23:19:21

@Hódos Hajnalka: Mik voltak még ott? Kígyó(ha nem mérges), patkesz nem gond, csótány undorító, de nem hisztiztem volna. Az angolna is csak csúszik. Mi az ötödik?

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:19:34

@Ayesha: Olinak felesleges Alekkal közösködnie, ha lehetőséget kap az rtltől élni fog vele. Nem szoktam kész átverést nézni, félő hogy Olival sem fogok, de ha rtl lennék betenném a heti hetesbe. Senki ne mondja nekem, hogy rosszabb lenne a Hernádinál vagy a Bajornál.

joszif 2011.04.05. 23:19:56

@Hódos Hajnalka: Miért te nem nézted?
Mondjuk én a Real meccset néztem hál istennek. Mert az Inter meccs összefoglójában is olyat anyáztam hogy ha azt a meccset néztem volna akkor lehet betöröm a Tv-t.

joszif 2011.04.05. 23:20:49

@gernika: Béka, Angolna, Csótány, az kopasz valami, Kígyó

dr. gernika 2011.04.05. 23:25:31

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Áldott jószívű az, 30 ezerért még zenél is a Béci esküvőjén.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:25:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én néztem a Fábryval, és tök jók voltak úgy együtt. Bírtam őket, noha Sanci sokszor zavart kelt a bioritmusomban a politizálási mániájával.

dr. gernika 2011.04.05. 23:26:27

@joszif: Nem gáz. Az undorító dolgok megevésében nem vennék részt.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:27:44

@gernika: az még óccsó is, barátnőm nyáron esküszik és nem 30 lesz a zenebona, hanem jóval több...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 23:29:36

@gernika: @joszif: A békát (combját) és az angolnát sokunk meg is eszi. A többit már nem igazán.

kén-e egy nick? 2011.04.05. 23:30:19

@joszif:
Pedig kurva jó volt a Schalke. :-)
(Ha ezt a meccset adja a tévé, nekik szurkoltam volna.)

Meg Raúl, aki levezet. :-)
(Mindig bírtam a csávót, aki bármekkora sztárként sem lett nagyképű, sokszoros milliomosként nem kocsmázott, nem kurvázott, nem kólázott - eléggé EMBER a pasas.)
Azért biztos, ami biztos, most is nyesett egy vezető gólt. :-)

@gernika:
Az angolna büdös is (halszagú).

@Ayesha:
Jelentkeztél, és túlkorosság miatt kizártak? :-)P

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:30:38

@gernika: Az sok? Egy párizsi fehérnemű bemutatón a tízszeresét is megkaphatná. Úgyis elmaradott nép az a francia, nem láttak még békebeli ndk-s bugyingót. Hadd ragadjon rájuk egy kis kultúra.

Townsend 2011.04.05. 23:32:08

@Hódos Hajnalka: A csótánynak túl sok a lába meg a szelvénye a barátsághoz. Ezek az óriáscsótányok ráadásul még sziszegnek is, ha basztatják őket. A tapadós bőrű kopasz rágcsáló jöhet, biztos a hónuk alatt a legfinomabb a bőrük. Nyamm.

dr. gernika 2011.04.05. 23:32:44

@Ayesha: Én már sokadjára húztam fel magam azon, hogy az ajánlót úgy vágják meg, mintha szanaszéjjel alázná a vendéget. Ezért is néztem meg, bár gyanítottam, hogy nem így lesz. Aztán a leadott műsorban meg csak barátságos jópofizás ment.

Eskü zene persze hogy több, nem mintha Aleknek egy petákot is fizetnék. De ez, hogy felajánlja, hogy baráti alapon játszik nekik, aztán azonnal köp egy árat is, annyira kicsinyes...

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:32:53

@kén-e egy nick?: rákukkantottam már arra az oldalra, ahol a jelentkezés van. Kíváncsi voltam:) oszt mit ad isten, Oli írt oda levelet. (haha)
Az űrlap végén van egy rész, ahova 500 karakternyit lehet válaszolni arra a kérdésre, hogy "Mit szeretnél Alekosztól?"

aki kitölti, az mégis mit, bazmeg...:D

joszif 2011.04.05. 23:34:54

@kén-e egy nick?: Ahogy mondtam hogy hál istennek nem ezt adták mert akkorákat védett az inter kapusa hogy hihetelen és erre 2x is visszapattan a schalke-hoz. ááááá
Így kevésbé idegesít hogy nem élőben néztem.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 23:35:59

@gernika: szerintem nem baráti,hanem üzleti:) Elvégre Béláék nem a barátai, most épp önként vállalt kényszerből élnek együtt. :D
kicsinyes, akopaliptikus, hülyeinges, rángatós fejű, kobraalkatú, de ájlájkalek.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:38:15

Lőn online. Tele az asztal kajával. Alek mégis megette a szöcskéket.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:40:44

Kukkolok ezerrel, ha jól látom, ma kivételesen csirkecomb lesz vacsira. Desszertnek meg sült csont.

rianna 2011.04.05. 23:41:58

@Hódos Hajnalka: a patkányokat utálom MMKK, már a gondolattal is idegbajt kapok, a bogarakat, undorral bár, de meg tudnám fogni :D

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:43:53

Alek pocakja eltűnt, Éva fejre szálkásít, ezek most esznek elöször a nap folyamán. Laca elöl eltitkoltak valamit, de hogy mit, az nem tartozik ránk.

Szerénke. 2011.04.05. 23:44:41

Na, furi, hogy mindenki mástól hal be. Nálam is a rovarok & pókok verik ki a biztosítékot, pedig Anyu simán megfogja őket és úgy teszi ki az udvarra, mert mindig sipítok, hogy 'De ne öld meeeeeeeeeeg!'.:)
A patkány nekem tök bejövős volt, kell nekem egy ilyen jószág.:D Egész nap simogatnám. Ez biztos valami perverzió.:D

Szerénke. 2011.04.05. 23:46:29

Érdekes ennek a Bélának a faaprítási stílusa...:D Vajon szerintetek mennyi idő alatt érnének be a biztonságiak, ha valakire rátámadna a baltával?:D

dr. gernika 2011.04.05. 23:46:35

@Peter_Cs: Sokan, valóban, egészségükre.
@kén-e egy nick?: Naund, nem szagolgatni kellett, csak átvinni A-ból B-be.
@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Szakadj már le a témáról, unalmas.
@Ayesha: Az egy baráti hangvételű csevej volt, és nem tárgyalás, vagy felkérés. Evidens volt az is, hogy Béci nem tartana rá igényt. Ezért sem értem, miért kellett pénzt emlegetni, meg lehetett volna maradni a felajánlás szintjén. Egészségedre a szimpátiát is, remélem egyszer majd neked is udvarol. :)

Lijiang 2011.04.05. 23:47:54

nálam ma Balázs dumája vitte a pálmát: Éva a párbaj végén szemléltette, hogyan kell az égő ruhát eloltani magadon.

2011.04.05. 23:49:29

@Peter_Cs: valamikor a feladatnak csak annyi az értelme, hogy a többiek ne szopjanak miatta. neki tehát nem parancsolhat senki, de ő nyugodtan bajba keverheti a többieket.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 23:50:10

Béci fogpiszkálót készít tüzifából, Alek a szakács, a többiek dideregnek. A kameraman próbálja lejáratni Alekot, de rábaszott, ez a vacsi már nem habzik. Alek napról-napra fejlődik.

kén-e egy nick? 2011.04.05. 23:52:34

@Ayesha:
Hát én ennyire nem tudnék kíváncsi lenni még akkor sem, ha Gigi keresne férjet, pedig ő legalább jól is néz ki. :-)

De mondjuk lehetne olyat kérni Alekosztól, hogy egyszer mondjon egy 5 szónál hosszabb mondatot, aminek értelme is van.
Nem valószínű, hogy menne. :-)

@joszif:
A kapus védései közül csak egy ilyen volt.
A védők viszont elég balfaszok voltak, az egyik gól előtt valamelyik akkora luftot rúgott, hogy azóta is keresik a lábát Milánóban.

rianna 2011.04.05. 23:53:16

@Szerénke.: én meg is kóstolnám a rovarokat, amelyeket egyes helyeken megesznek. Nem akármit, de kiváncsi vagyok, nah...:)

kén-e egy nick? 2011.04.05. 23:53:20

@gernika:
De a kezed napokig büdös utána, és a szappan sem hozza le.

kén-e egy nick? 2011.04.05. 23:54:56

@rianna:
Én itt egy park szélén lakom, ha hétvégén jó idő lesz, gyere ide, segítek gyűjteni.

dr. gernika 2011.04.05. 23:55:13

@kén-e egy nick?: Hehe, ezt már Évának mondjad. :D

Szerénke. 2011.04.05. 23:55:28

@rianna: Mi ma pont arról beszélgettünk, hogy lassan annyira túlszaporodik ez a kis bolygó, hogy majd kell(ene) rovarokat is fogyasztani, mert abból van egy vagonnal és szaporák is.
Amúgy még azon gondolkodtam (miután elolvastam én is az Alekosz nőt keres felhívást), hogy ha mondjuk jelentkeznék, behazudnám, hogy én halálosan szerelmes vagyok Alekoszba, aztán bemennék és ott porig aláznám, vajon mit kapnék érte ajándékba?:D

Lijiang 2011.04.05. 23:56:35

én szöcskét már ettem, de sütve. olyan, mint a csipsz, csak a lábacskái megakadtak a torkomon.

Szerénke. 2011.04.05. 23:57:19

@Lijiang: Most leájultam a székről...:D

rianna 2011.04.05. 23:57:33

@Szerénke.: és kibírnád, hogy hozzádérjen, megöleljen, megtapogasson?:) Mert enélkül nem úszod meg.

dr. gernika 2011.04.05. 23:58:00

@Szerénke.: De rohadt vagy. :DDD

Na jóccak.

0511 2011.04.05. 23:59:12

@avanivi: "Nem értem ,hogy mit esznek ezen az Olivéren, csúnya és ostoba."
Ez számomra is megfejthetetlen, akár csak Éva, mint potenciális média szereplő.

Akkor, amikor média szakon végzettekkel Dunát lehetne rekeszteni, s közülük nem kevés emberi kinézetű, nyelveket beszél, kulturáltan tud viselkedni,...

Szerénke. 2011.04.05. 23:59:50

@rianna: Leköpném, azt úgyis csak tüsszentésnek venné...:D Nem is tudom, lehet megérné, csak hogy porig alázzam mindenki előtt. De mivel belehalnék a szégyenbe, nem teszek ilyet.:D Kíváncsi lennék, hogy ezek után valaha valaki komolyan venne-e.:D
@gernika: Nektek ez meg sem fordult a fejetekben? Nekem azonnal, ahogy a reklámot megláttam.:D
Jó éjt!

rianna 2011.04.06. 00:00:57

@Lijiang: tiszta, ehető rovar a szöcske, biztos nem volt rossz:D

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 00:03:46

Titkos küldetésben valamelyik stábtag mikrofont rejtett az egyik csirkecombba, pechünkre a legsistergősebbe. Háttérzajként a játékosok beszélgetnek, fülelnie kell az érdeklődőnek piszkosul.

Townsend 2011.04.06. 00:04:29

@rianna: Még nem láttad kinagyítva. És mi van a beleivel?

Townsend 2011.04.06. 00:06:13

@rianna: Mármint a szar? Az finom lehet!

Townsend 2011.04.06. 00:09:28

Hú, de idegesítő ez az egymásra tukmálás.

rianna 2011.04.06. 00:09:59

@Townsend: ennyire nem gondoltam végig. Most megfogtál, boldog vagy?

kén-e egy nick? 2011.04.06. 00:11:58

@rianna:
Tök komolyan gondoltam. :-)
Ja, a szöcske kb. olyan tiszta, mint a csótány. Biztos azt is eszik valahol.

@0511:
Szerintem ebből leginkább a Dunát lehet velük rekeszteni az igaz.
Na jó, az emberi kinézetű még néha.

Viszont a többi...
A TV2 és az RTL Klub képernyős emberei szinte mind médiaiskolát végeztek, és ők voltak a legjobbak.

Townsend 2011.04.06. 00:13:22

@rianna: Dehogy. Mániákusan keresem a lényeget mindenben.

rianna 2011.04.06. 00:16:54

@Townsend: hát ebben az esetben nem a lényeget fogtad meg. Rosszindulatúan kiemeltél egy részletet :)

Townsend 2011.04.06. 00:17:55

Még mindig az a kurva csirkecomb. Egye már meg valaki!

0511 2011.04.06. 00:19:19

@kén-e egy nick?: Most így kapásból nem tudnék felidézni közülük egyetlen említésre méltót sem, no de ezt az állományt tovább higítani ocsmány kinézetü, műveletlen, semmilyen képzettséggel nem rendelkezőkkel már enyhe túlzás

Townsend 2011.04.06. 00:20:58

@rianna: A csótánybél tekintetében igen. Inkább szőrszálhasogató vagyok mint rosszindulatú. De legyen, ahogy akarod. Éjfél után engedékenyebb vagyok.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 00:26:53

Nem a ma esti sms-ektől fog jót aludni Laca a minusz 40 fokban. Szegénykém, rajtam kívül senkinek se tetszik a szaunakommandója. A bíztató sms-emet persze baszták beadni neki. Kavar ez az rtl, de nemsokára úgyis beszántják sóval.

Townsend 2011.04.06. 00:27:42

Dzsungelcigi, dzsungelsmink. A dzsungelnyakkendőt miért nem engedték aleknak?

rianna 2011.04.06. 00:29:26

@Townsend: ismeretterjesztő filmekben látható, hogy egzotikus helyeken egzotikus bogarakat esznek, legtöbbször sütve. Sőt, az Amazing Race-ben is ettek ilyesmit. Nos, én arra gondoltam, hogy ha egy ilyen helyen lennék, megkóstolnám, nem arra, hogy kimegyek a mezőre és szöcskéket eszek. Csótányokról meg egyáltalán nem beszéltem.

Townsend 2011.04.06. 00:33:19

@rianna: Jó, szöcskebél. Mondtam, hogy ilyenkor engedékenyebb vagyok. Magammal is. Nem az volt kérdéses, hogy eszik-e a rovarokat vagy sem, hanem, hogy van-e szar bennük. Bár lehet, hogy egy ideig éheztetik őket, hogy kiürüljön belőlük a cucc.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 00:37:28

A gyerekek nyugovóra tértek, bár valaki még neszez. Mivel a hidegben Béla nem mutatja formás popóját reggel ötig, az éjszakai műszak is befejezi mára.

rianna 2011.04.06. 00:37:44

@Townsend: csak szólok, hogy disznóbélbe is szoktak kolbászt tölteni. Mossák, mossák, de ki tudja :)

kén-e egy nick? 2011.04.06. 00:39:44

@0511:
Ezzel egyetértek.
De az Index újságírói beosztásban lévő emberei is nagyrészt az utcáról beesett, stílusuk, műveltségük és felkészültségük alapján szerintem legföljebb érettségizett senkik.

Biztos jól fizet a média, és keveset kell dolgozni. Különben nem tudom, miért akarna mindenki ott dolgozni.

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Biztos azért, mert hosszú í-vel írtad, pedig rövid: biztató.

@rianna:
Ez itt egy egzotikus park. Na? :-)

kén-e egy nick? 2011.04.06. 00:40:52

@rianna:
De a szöcskebelet nem is mossák.
Valahogy nem ugyanaz azért. :-)

rianna 2011.04.06. 00:45:25

@kén-e egy nick?:
De, ledugnak a torkán egy kis csövet és kimossák.
Részemről ez az legfölsőbb szinteken zajló beszélgetés befejezve.

Townsend 2011.04.06. 00:46:29

Mosás után meg visszatöltik belé. Ennek az az eljárásnak a cinizmusára már Hajós András is rámutatott. Beöntést a szöcskének sütés előtt!

Townsend 2011.04.06. 00:50:52

@rianna: Jó, tudjuk, befejezted. De torkán-le-cső az gyomormosás.

kén-e egy nick? 2011.04.06. 01:12:55

@Townsend:
Szegény rianna, most jól elkergettük (biztos elment szöcskét fogni). :-)

TapOut 2011.04.06. 01:14:55

csicserierika 2011.04.05. 13:53:50
@TapOut: köszi, ez is ült, de semmi vicces nem volt benne. Nem benned a hiba nyugi, te megtetted amit tehettél.
Gigi meg nyalja meg a humorgömböt, hátha akkor jobb lesz :)

Nyilván nem az volt a célom, hogy bebizonyitsam, Gigi mennyire vicces volt, mert egyrészt őt nem ezért kedveltük, másrészt, ha neked Éva egy humorfaktor, akkor feleslegesen is próbálkoznék. Szerettem volna megmutatni, hogy egyéntől függetlenül készülhet ilyen lista BÁRKIRŐL.
Éva nem vicces, inkább egy elkeseritő jelenség, akitől jóérzésű ember kinjában a falat kaparja.
Aki pedig egy beteg ember nyomorán képes nevetni, hát lelke rajta.

Albino Vernyul 2011.04.06. 01:15:31

@Thulea: Nyerni akar, most bedob mindent.. Bemosogatja magat a dontobe, meg mivel Ani ezekben jo, most ha megdoglik is akkor is vegignyalja a siklot..:)

kén-e egy nick? 2011.04.06. 01:30:51

@TapOut:
(Ha megváléaszolandó hozzászólás jobb alsó sarkában a Válasz erre hivatkozásra kattintasz, a beszúrt hivatkozás egyből odavisz, amire válaszoltál. És neked sem kell másolgatnod.)

Albino Vernyul 2011.04.06. 01:32:07

Idezek toled, remelem nem haragszol meg, az info nagy ur..;)) Na, egy sunyi itteni mashova is irogat.. Vagy ottani ide.. Mindegy..;) SG-rol..:

"Igen, Ancsa is ismert szineszno akar lenni, vagy modell. Evek ota ezert melozik, jarja a modell es szepsegversenyeket, kepzi magat hang tanarral, jatszik szinhazakban (meg ha kisebb szerepeket csak), gyakorol, es persze tanul foiskolan, ha megsem jonne ossze a szinesz/modell karrier.
De van egy oriasi kulonbseg Eva es Aniko kozott. Anikonak tenyleg van ehhez tehetsege es adottsaga, de sajnos Evanak nincs. Eva egyetlen eselye egy ilyen jatek megnyerese :) Ha mar a BAR 2.0-val nem jott ossze. Es ezt o is tudja, ezert feltekeny Anikora, es ezert kovet el mindent, hogy o nyerjen, ez az egyetlen esely. Aniko ha nem nyer is, a teveben marad, es tobb fotosorozatot fogsz rola latni, mint ahogy az o maga almodna :)
Ugyanez van Alekkal, ha nyer, ha nem, o is mar befutott ember lesz, ahogy Oliver sem engedi ki a markabol a mostani hirnevet. Mind Alek, mind Oliver tud valamit, ami kepernyon tartja oket. Eva ellenben max egy videki falunapon tudna ervenyesulni az ivo- vagy kopoversenyben :) Tordas is probalkozik renduletlenul, es latod mi van belole... Eva sajnos Alek nelkul meg Tordas szintjet sem uti meg odakinn."

"Annyira irnek konkretumokat, de nem tehetem... Masik fontos dolog, hogy nem a rosszkislany kategoriaban indult Aniko, de a retek oda rakta be, nagyon atgondolt "taktikai" okokbol. Oda pedig kellett egy sztori :) Nem, nem szuz artatlan ma szuletett barany persze, de nem az a fehermaju demon akinek gondoljatok. Es igen, pszichesen instabil, es ez benn nagyon jol latszik."

TapOut 2011.04.06. 01:44:09

@kén-e egy nick?: akkor is, ha régebbi posztból reagálok valamire?

kösz, egyébként tisztában voltam a Válasz erre funkciójával :-)

kén-e egy nick? 2011.04.06. 01:53:22

@TapOut:
Jóvanna, jó szokásomtól eltérően kivételesen nem baszogatni akartalak, csak segíteni. :-)

(Már a cikkíróval is volt egyszer ilyenem, ő még tán ki is tiltott. :-)
Pedig mindig a jó szándék vezet, csak nem akarok nagyon nyálasan mézesmázosnak tűnni. :-)

Albino Vernyul 2011.04.06. 02:01:20

@kén-e egy nick?: Ismerem ezt az erzest, engem is mindig felreertenek, mikor kedves akarok lenni..;)

Albino Vernyul 2011.04.06. 02:05:01

Ja, hogy a csajok miert alszanak a szaunaban..:

"A szauna a fahazikonak felel meg, ami volt a "celeb vagyokban" is. Meg napkozben Aniko nyerte meg a kincskereso jatekot, es jutalmul ott aludhat a szaunaban/fahazban, plusz valaszthatott egy masik embert aki szinten ott aludhat. Evat valasztotta, mint masik not."

kén-e egy nick? 2011.04.06. 02:18:34

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Ugye? Például mikor kedvesen a székre teszed a kezed, természetesen tenyérrel felfelé, hogy a lány, még ha ismeretlen is, mégse a hideg ülőlapra üljön, és kapjon hólyaghurutot, és persze ne is a csontos kézfejedre - erre rögtön azt hiszik, de mind ám, kivétel nélkül, hogy a seggüket tapogatod...

Aztán meg nem is hagyják megmagyarázni, hogy mindezt pusztán az ő érdekükben. :-)

Albino Vernyul 2011.04.06. 02:30:04

@kén-e egy nick?: Vagy alatamasztod a kebleiket, mondjuk buszon, hogy ne "lebegjenek" annyira, mert az rossz a hatuknak.. Nem vagyunk mi megertve kerem..;)

Albino Vernyul 2011.04.06. 02:33:59

[Online] Nok.. Ani feje, Eva labanal, fekudhettek volna ugy is, hogy a labuk erjen ossze a szaunaban, de nem..

kephost.hu/image-B2FD_4D9B9B1E.jpg

Mostanra Eva kibujt a halozsakbol, a labai Ancsa vallanal, csikos zokniba bujtatva.. Vegulis Aninak most nem lesz alvasproblemja, kiuti a szag..

avanivi 2011.04.06. 07:04:28

Ha nekem kellett volna azokat a dögöket megfogni , senki nem zabált volna az biztos, talán ha kesztyűt kapok és becsukom a szemem a békát megfogom.
Férjem régen hozott halakat, levágta a fejüket és mondta attól már az én dolgom. A levágott fejek úsztak tovább, és engem néztek.Azóta nincs dolgom a halakkal .Volt olyan hogy a besózott szeletek rángatóztak. Vagy megcsinálja Ő vagy fagyasztottat eszünk.
A földigilisztához és a mesztelencsigához képest nekem a pók egy gyönyörűség.

nowo 2011.04.06. 07:51:14

Azért egészen elképesztő,hogy a cikkíró mennyire részrehajló.
Évát pl. feltűnően nem állhatja.
Szemére veti,hogy Alekosszal,Egyetlen Barátjával a Villában,néha bizalmasan sugdolózik és kitárgyalja a többieket.
Miért,a többiek mit csinálnak?
Nem ugyanezt?
Gigike pl. nem állandó jelleggel kitárgyalta Évát,Alekoszt,Szandit?
Anikó pedig akkora kígyó,hogy isten mentsen tőle mindenkit.
Szívós,mint egy ...
A tortát hogy ellopta,bezzeg,amikor Éva lopott,azonnal hogy megleckéztette a cigielvonással.
Gigi ott is leszerepelt,mert nem vállalta fel,hogy ő vette el a cigit.Ott sunnyogott egész nap,jó kis természetéhez méltóan.
Valamint,Anikó miért nem köteles mosogatni?
Miért Évának kell eltakarítania Anikó után a tortamaradványokat?

nowo 2011.04.06. 08:00:37

Azon nevettem tegnap,hogy Gigi,amikor számon kérték tőle a fétisvideo filmeket,akkor azt mondta,hogy azok csak játékfilmek voltak és nem pornó.
Aki pornónak nézte,annak fogalomzavara van.Na mármost, nem tudom,melyik film "erkölcstelenebb",hogy Gigit idézzem:egy pornó film,vagy egy olyan,amiben meztelen nőket fojtogatnak ill. szúrkálgatnak és művér folyik.
Brr...
Utóbbi kellőképpen BETEG,az is,aki csinálja,az is,aki erre elélvez...
17 évesen "szopnék" pólóban bájologni meg szimplán ótvaros kurvaság(és még törvénybe is ütközik).
Nem tudom,mi lehet Éva múltjában,amire Laci utalt,lehet,hogy majd benne is csalódom,de jelen pillanatban Éva magasan Anikó és Gigi fölött áll.

Soror Formoza 2011.04.06. 08:26:13

@nowo: Meg beteg az is aki rákeres az ilyen videókra és nézi. Nem ilyen komolyan venni. Idegen emberek.

dr. gernika 2011.04.06. 08:29:35

@avanivi: Még a halrudacskákhoz sem nyúlok hozzá csupasz kézzel, ha sül, kimegyek a konyhából. Hálistennek, embernek ennél nincs többre igénye.

Soror Formoza 2011.04.06. 08:34:06

@gernika: Pedig a férfiak ősidők óta találgatják, hogy a halnak van-e nőszaga
vagy a nőnek halszaga :)

dr. gernika 2011.04.06. 08:36:56

@Zúz Mara: Höhö, hát részvétem annak a nőnek, akinek halszaga van, de nekem nem. :)

Mérges 1234 2011.04.06. 08:43:53

@nowo:

Má'n nem azé'

DE kend is furán viselkedik.

Számonkéri az elfogultságot Évával kapcsolatban, aztán rögötön tanúbizonyságot tesz (bármit is jelentsen ez a hülyeség), a Gigivel kapcsolatos elfogultságáról.

Én inkább azt javaslom jó Magyar módi szerint, utáljuk mindet.

Albino Vernyul 2011.04.06. 08:44:50

@nowo: Most muszaj elcseszned a reggelem..?! Olyan jol indult, aztan most meg be is borult.. Ez is a Te hibad, Te kilgyo..;)

Albino Vernyul 2011.04.06. 08:49:50

Reggeliznem kene.. Nincs egy kis pacso errefele..?;)

Mérges 1234 2011.04.06. 08:50:18

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

"Evat valasztotta, mint masik not.""

Ezt nem értem.

Milyen nőt???

MIért nem a Jerzy-t benne is több a nőiesség, vagy tévedek?

Albino Vernyul 2011.04.06. 09:00:46

@Doubledecker: Hat Evat vitte, mert Aniko meg nem tudja, hogy kilgyot melengetett a szaunaban, az oszinteseg veglenyet, mert hat O no genetikailag, a tobbit ne ragozzuk... Halabol egesz ejjel szagolhatt a patait..:)

Soror Formoza 2011.04.06. 09:02:18

@gernika: Na, ne akard, hogy pontos helyrajzi leírást alkalmazzak :))

Mérges 1234 2011.04.06. 09:03:03

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

Ezért sem tudom hová tenni az Anikót, elvileg, de csak elvileg értelmes.

De amúgy, naívka, szépke, nőke, meg olyan nem is tudom milyen.

Megfoghatatlan a személyisége. Egyetlen mentsége van szép kis pofija van.

Mindegy nincs para, nincs már messze bogyla végső agóniája....

frea 2011.04.06. 09:12:09

@nowo: Egy szó kimaradt:szerintem.

csicserierika 2011.04.06. 09:15:11

@TapOut: aki meg egy ilyen műsorban az értéket keresi (by Ildi) állandóan, az is tévúton jár.
Vannak a bent lakóknak egytől egyig jó vonásik is, csak az arány nem mindegy.
Jó vonások közé tartozik a humorosság is.
Giginek ebből nem jutott, de nincs ezzel semmi baj (by Balázs), csa így dög unalom, és a műsornak nem tesz jót. (tudod a nézettség)
Nem Éva a kizárólagos humorfaktor a műsorban, de elég sok humoros megnyilvánulása van és gerjeszti is maga körül .
Én tanultam annyit Alektól, hogy megpróbálom mindenkiben meglátni a jót is. Ez többé kevésbé sikerült is, és ezek alapján felépítettem egy rangsor magamban és Gigi állt legtávolabb tőlem (by Laca).
Mások nyomorán legkevésbé sem tudok vidulni, de nem is illetem őket olyan jelzőkkel állandóan mint itt sokan teszik Évával és Alekkal.

frea 2011.04.06. 09:18:51

@gernika: Szia!Én imádom a halat, és a süllővel és a pisztránggal kivételt teszek. A süllőt orly módon meg is csinálom. A pisztrángosnak sajnos vége,a Viszlóban lehetett fogni, bográcsban sütöttük, és isteni volt. A hallét is imádom, ha én mosom előtte meg a halat.

Albino Vernyul 2011.04.06. 09:19:36

Nezd ugy, hogy O dobbantonak hasznalja a VV-t, a penz csak bonusz, ha osszejon.. Ezert ahol armanyt sejtesz, valoszinuleg semmi nincs..;)

dr. gernika 2011.04.06. 09:21:49

@Zúz Mara: Nincs rá szükség, tudom, mire gondolsz és tudom amit tudok.

dr. gernika 2011.04.06. 09:34:53

@frea: Egészségedre, meghagyom neked mind.

2011.04.06. 09:38:08

@nowo: húbazz, remélem, a Fűrész egyetlen részét sem láttad...

Albino Vernyul 2011.04.06. 09:45:15

Na elindult, most Eva kapja amit Gigi, lehet oromkodni, es alszent mantrakat mormogni, hogy milyen mar a szopnek polo..:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eva-szexszel-keresett-penzt-a-villa-elott-2048607/

genevieve 2011.04.06. 09:51:34

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
éva 2 hétig védett, de aztán repül...

_most_ 2011.04.06. 10:14:52

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Ez tök más, Éva nem tesz úgy a villában mintha szent lenne, ergo nem lehet álszent.

rianna 2011.04.06. 10:20:50

@Townsend: ez nem olyan, más eljárás. Felül le, alul ki. Embereken is kísérleteztek már, leginkább szúrszálhasogatásra ajánlott.

Albino Vernyul 2011.04.06. 10:21:03

@lami83: De a hivei igen, es azokra ertettem..;)

genevieve 2011.04.06. 11:07:49

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: meg fogják magyarázni, hogy éva ettől még egy szent:-)

Thulea 2011.04.06. 11:09:48

@Hódos Hajnalka: Akkor hős vagy, de komolyan!!!
A csúszómászók megevése már csak akkor jöhetne szóba nálam, ha az ösztön diktálna. Amíg én döntök arról, hogy mit eszek meg, addig esetleg megnézném őket.
Én mintha fogtam volna már ilyen szőrtelen melegvérű állatot, mert ilyen kellemes érzést tudok felidézni velük kapcsolatban. Ez tényleg egyénfüggő, hogy ki mitől van rosszul...
(Nem akartam egy szólást idebiggyeszteni, mert megfigyeltem a múltkori öfi végén, hogy ebben nagyon jó vagy - és leestem a székről úgy nevettem rajta! :-D)

Thulea 2011.04.06. 11:13:55

@lami83: Ez olyan butaság szerintem, hogy a Gigi most szenteskedett-e a villában, vagy sem. Sokat annyira igénytelenek, hogy inkább élnek nyomorban, minthogy elmenjenek dolgozni. (Szerintem a fújjogók többsége.)
Háziasszony volt abban a pólóban, nem szopott benne. Ezt adták rá, többet kapott, mint a tescos kóstoltatón.
Ugye, akinek büdös a munka...

genevieve 2011.04.06. 11:16:41

@Peter_Cs: nem engem tart fogva éva:-)

Thulea 2011.04.06. 11:18:05

@Zúz Mara: én még soha nem hallottam ezt pasitól, hogy azon tanakodott volna, hogy halszagúak a nők... Pasi vagy és ezen tanakodtok a kocsmában, miközben nőkről álmodoztok?! Mert egy nő NEM halszagú...

2011.04.06. 11:18:32

A peticsé által belinkelt oldal legnagyobb kommentje:

"Csak a vak nem látja,hogy Liluka az egész társaságból Béciért van oda."

:DDDD

Thulea 2011.04.06. 11:21:46

@nowo: Te nagyon álszent vagy ezzel a "Gigi kurva" dumával... :-D

frea 2011.04.06. 11:29:14

@Peter_Cs: Naná, majd egyetért. Pert helyez kilátásba. Igen, így szokták. A világon semmit nem jelent, se pro se kontra.

frea 2011.04.06. 11:30:40

@lami83: Persze, hogy tök más. És különben is, ő mindig őszinte!

Szerénke. 2011.04.06. 11:31:05

@lami83: Ha jól emlékszem ő is fürdőruhában jár fürdeni. Ez nem álszentség?

Szerénke. 2011.04.06. 11:32:38

@Peter_Cs: Az Éváról hazugság, a Gigiről igaz, annak ellenére, hogy az Éváról kering meztelen fotó?:D

genevieve 2011.04.06. 11:33:10

@Szerénke.: ja, pedig neki van fent a neten meztelen képe....hát hallod, micsoda egy fertő:-DDDD
tovább megyek micsoda álszentség:-)))

Szerénke. 2011.04.06. 11:34:30

@genevieve: De az a vicc, hogy alapjáraton én leszarnám, hogy ki milyen a kinti világban, mert véleményem szerint a benti teljesítmény alapján kéne, hogy megítéljék. Ezt csak a kettős mérce miatt írtam le. Szóval, vagy abba lészen fejezve a Gigi 'pornós' múltjával való érvelés, vagy ne magyarázza senki az Éváét. :D

frea 2011.04.06. 11:38:19

@Szerénke.: Sőt, önként kirakta az önkielégítős fotóját a netre, mert büszke volt rá!Mennyivel cikibb Gigi pólós fotója!

genevieve 2011.04.06. 11:38:53

@Szerénke.: engem sem érdekel mit csinált éva, vagy bárki más...ezen már csak röhögök:-)

ezen már nem fog változtatni semmi, éva továbbra is szent marad...

genevieve 2011.04.06. 11:40:21

@frea: már előre sajnálom anikót, mit fognak előkapni a cilinderből, hogy lejárassák?

Szerénke. 2011.04.06. 11:43:25

@frea: Tégyen úgy, lelke rajta.:D Csak ne védjék már ezzel a dumával, hogy de ő legalább őszinte. Egy nagy kakit az. Amúgy meg én is álszent vagyok, mert van olyan nap, hogy összeveszek a Barátnőmmel, felhívom a Barátomat és mindent elmesélek Neki (nyilván az én szemszögemből). Ez tényleg elítélendő és undorító... Szerintem ezt az embereke 100%-a csinálja, csak ők nincsenek bekamerázva és hajlamosak ezt elfelejteni.
@genevieve: Na igen.:D Ezen tényleg nem lehet mást csinálni, csak nevetni.:D Tegnap 3x belinkeltem egy kérdést Évával kapcsolatban és érdekes módon az őt támogatók vagy felszívódtak (amíg el nem tűnt a kommentem) vagy nem vették figyelembe.:) Egy halvány replika volt rá, de az meg nem állta meg a helyét.:)

Albino Vernyul 2011.04.06. 11:43:48

@Peter_Cs: Engem igazan nem erdekelnek, hogy kirol milyen foto van, vagy kurvalkodott-e.. Van olyan elethelyzet, mikor ez tunik a kivezeto utnak.. Persze azt az ember ertekeli, hogyha nem, meg az se mindegy, hogy valaki celeb partykon villogtat egy jo allasert, vagy az utcasarkon, mert kell a penz a csaladnak.. Attol, hogy valaki ilyen foglalkozast uzott, meg lehet pozitiv szemelyiseg, orvosban is van tetu, rendorben, es kurvaban is, es rendes is.. Speciel Gina szerintem pozitiv szemelyiseg, ez nalam sokkal tobbet nyom a latban, mint hogy egy idoszakban mivel kereste a kenyeret.. Gigi is inkabb pozitiv, mint negativ.. Szoval az emberekrol nem ezek alapjan itelek, masokkal ellentetben..

Szerénke. 2011.04.06. 11:44:41

@genevieve: Majd kiderül, hogy lezbipornófilmben 'színészkedett', és vad házasságban él Orbán Viktorral.:D

frea 2011.04.06. 11:44:41

@genevieve: Nagyon bízom benne, hogy róla nem tudnak kikaparni ilyen dolgokat. A Boglyán nem csodálkozom, rúdtánc, meg erotika kiállítás, nem lepett meg a dolog. Majd valaki elmeséli, hogy Anikó ellopta az uzsiját az oviban.

Hódos Hajnalka 2011.04.06. 11:48:06

Juj, ömlesztve a válaszok:
nem néztem a meccset, egyébként a digin az intersálke volt.
kopaszpatkány fúj a köbön, gondolkodtam, milyen állattól undorodom még, még nem találtam ki, viszont eszembe jutott a mondás, hogy a patkány és a mókus közt az a különbség, hogy a mókusnak jobb a píárja.
Ja, és Ford Fairlane-nek volt olyan csaja, amelyik halszagú volt :D

Albino Vernyul 2011.04.06. 11:50:46

@genevieve: Az elozetes varakozasok szerint semmit.. Volt a Kiralynoben, ott alap, hogy nem lehetnek meztelen fotok, es "sotet" mult.. Marpadig onnet esett be a VV castingra.. Elvileg minden munkahelyet, szinhazat, a regi baratjat vegigkurkaltak, nem talaltak semmi "botranyost".. Persze az ordog nem alszik.. Amugy olvass vissza, mit ideztem be ejjel..:)

frea 2011.04.06. 11:52:36

@Szerénke.: Minden ember hajlandó arra, hogy a sérelmeit , vagy vélt sérelmeit elmesélje saját szemszögéből, mintegy megerősítést várva. Gondolom, utána tisztázzátok egymás közt is a dolgokat a barátnőddel. A Boglyával nem ez a szitu, neki mindig igaza van, és őszinte vagyok felmentéssel szétmar mindenkit.

genevieve 2011.04.06. 11:53:22

@Szerénke.: @frea:

ez már a végjáték, mindenki elkönyvelte a bentieket magában valamilyennek, ezen már semmi nem fog változtatni....

és a kedvencek fényre kerülő botlásait MMKK meg tudják majd magyarázni pozitív értékrendben...

mondjuk akiben csak egy pici jellemesség szorult, az legalább eldönnyög magában egy hát basszameg "XY" sem egy ártatlan báránykát....

frea 2011.04.06. 11:57:12

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Nem is értem, aki felvett egy pólót, és fürdőruhában játszott egy filmben, az ne mosogasson, takarítson és izgató késztetést érezzen kamerák előtt dugni?

Szerénke. 2011.04.06. 11:58:09

@frea: Igen, ezért írhattam volna idézőjelbe, hogy álszent vagyok. Nem álszentség, ha valakire dühödben mondasz valamit, amit aztán megbánsz. Lény még eddig semmit nem sajnált (csak Alekosznál, de ott inkább meghunyászkodás volt, csak nehogy elveszítse a favoritot).
@genevieve: Most esett le, hogy mi az az MMKK...:D Már ezért megérte.:)
Én csak a vakságot nem értem. Pl.: Bélát egy nagyképű embernek tartom, még akkor is, ha ezt megpróbálja megmagyarázni, de állítok egy mérleget a jó és a rossz tulajdonságaikkal és így lesz egy sorrend. Évánál a pozitív serpenyőben igen kevés van.:S

genevieve 2011.04.06. 11:58:18

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

figyelj, amilyenek az emberek (lásd nekedvaló)

majd jelentkezik egy volt szerető, szomszéd stb. aki eddig visszatartotta magát, de most már nem bírja tovább és el kell mondania az igazságot

vitek 2011.04.06. 11:59:13

@lami83: egyszer igazan kifejthetned, hogy mit ertesz az alatt hogy ugy tesz mintha szent lenne. Szerintem soha nem tett ugy, nem ertem mirefel ment ezen a rugozas. Mifelenk nem szoktak szentte avatni azt aki takarit, erdekes hely lehet az ahol igen.

frea 2011.04.06. 11:59:40

@genevieve: Ok, csak azt utálom, hogy egyiknél ok, a másiknál megy a hörgés.

frea 2011.04.06. 12:02:44

@Szerénke.: Szerintem lénynek rengeteg energiáját emészti fel, hogy befogja a lepcses száját Alkesszal. Érdekes, ott tud előtte gondolkodni, utána dumálni.

Talpig Jimmy 2011.04.06. 12:03:08

Éva majdnem megoldotta a műsor Lilutlanitását a „kisállatkergető” feladatban. majd’ a frászt hozta rá a sivalkodásával, óbégatásával :) métereseket ugrott hátra szegény ijedtében egy-egy sikolynál.

Thulea 2011.04.06. 12:03:39

@Hódos Hajnalka: "Ja, és Ford Fairlane-nek volt olyan csaja, amelyik halszagú volt :D"
Mert csak ilyen jutott neki! ;-) :-D
Egyről beszélünk...

genevieve 2011.04.06. 12:04:51

@Szerénke.: béci pont annyira nagyképű mint alek és éva:-))

de ezt csak úgy zárójelben irtam, nem vitaként:-)

vitek 2011.04.06. 12:05:13

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: ebben tenyleg az a szanalmas, hogy a kommentelok mar tobbszor belinkeltek ezeket a dolgokat a VVs cikkekhez, de erdekes modon eddig egyik bulvarlap se hozta le.

Annyira vicces mikor azt mondjak hogy ezekkel a cikkekkel nem Gigit akartak lejaratni, hanem csak lehoztak a nezoket/olvasokat novelo sztorikat. Ja ertem, akkor ez az Evas dolog meg gondolom a parbaj elott nem volt erdekes, csak utana.

Es van aki meg elhiszi, hogy az Rtl es tarsai korrektul mutatja be a dolgokat, felelmetes. Egy-ket Eva parti kommentelo mikor tolja, hogy Evarol biztos azert nem derult ki semmi ilyen mert nincs, LOL

Thulea 2011.04.06. 12:05:42

@feszület: Pedig Lilu is vezetett ilyen jellegű műsort, már nem tudom, hogy mi volt a címe... Emlékeim szerint, ott nagyon jól bírta, így nem értettem az ugrálását.

Miss Snooks 2011.04.06. 12:08:08

@nowo: A múltjával csak azt lehet riogatni akinek makulátlan a jelene. Nekem speciel nem tudnának olyat mondani/mutatni Éva múltjából amitől még rosszabb véleményem lehetne róla az eddig látottak alapján.

Albino Vernyul 2011.04.06. 12:10:26

@genevieve: Azert mondom, hogy az ordog nem alszik..:)

vitek 2011.04.06. 12:11:31

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: szerintem Anikorol nem a meztelen kepek vonal fog menni, ha le akarjak jaratni akkor elojonnek a kapcsolatrombolo dumaval. Hogy hany nos pasira maszott ra, meg ilyenek, pillanatok alatt akkora kurvanak tudjak beallitani, hogy csak lesed majd a habzo szaju kommenteloket akik a veret kovetelik. A kerdes nem az hogy lehet-e valakirol rosszakat irni, hanem az hogy akarjak e. Ha az erdekuk ugy kivanja hogy lejarassak, pillanatok alatt szanaszet fogjak szedni.

foxglove (törölt) 2011.04.06. 12:11:46

hoppá, már a comment-en is nyomják...

dr. gernika 2011.04.06. 12:13:47

@frea: Na ez az, amin azóta se tudok napirendre térni. Mennyire kell betegnek lenni ehhez??

frea 2011.04.06. 12:14:20

@Miss Snooks: Itt van az igazság, kár tovább ragozni. Lehetett szent is, qrva is, nincs jelentősége. Amit a képernyőn látok, bőven elég a hányingerhez.

frea 2011.04.06. 12:17:33

@gernika: Szerintem nagyon. Fogalma nincs emberi normákról, de szerintem nem is lesz. Meg van győződve róla, hogy jól csinál mindent. Szerintem vége van, fel sem fogja, mi történik vele.

Zelefánt 2011.04.06. 12:19:46

@Hódos Hajnalka:
Na de a titkárnője...
Érte még céget is alapítanék.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 12:19:58

Azt nem értem, ha bármelyik műsorba behozzák a dzsungel "élményelemet", ott mi a bánatért kell kígyót, patkányt, csótányt fogdosni. A dzsungelben sem fogdossa senki ezeket. Persze ha a dzsungelben őshonos angolna megtámadna, arra azért reagálnék.
Inkább a volt kolimba kellett volna beköltöztetni őket, ott a csótányt tényleg fogdoshatták volna. :))

Albino Vernyul 2011.04.06. 12:20:47

@Thulea: Szerintem halfeldolgozo uzemben huzta az igat szegeny...;)

dr. gernika 2011.04.06. 12:23:30

@Szerénke.: Emlékszem, és pontosan tudtam, hogy a büdös életben nem fogsz rá értelmes választ kapni. :)

Albino Vernyul 2011.04.06. 12:23:59

@vitek: Igen, ez is egy opcio... Mondta, hogy volt ilyen..

Thulea 2011.04.06. 12:36:24

@genevieve: :-D Ez szégyen! :-D De vicces! :-D És nem "dúrva", hanem "durvus", ahogy a villában mondanák! :-D
@Albino "kalazsnyikov" vernyul: :-D

kén-e egy nick? 2011.04.06. 12:46:34

@nowo:
Melyik törvény írja elő, hogy hány évesen milyen feliratú pólót lehet viselni?
Én ilyenről legalábbis nem tudok.

Te, nem tudom, hallottál-e már arról, hogy van egy csomó film, amiben gyilkolnak is. Néha vámpírok, vérfarkasok is, patakokban folyik a vér.
Horror, krimi, thriller meg ilyenek.
Némelyik világsiker. Százmilliók nézik meg.

@Zúz Mara:
Az a férfi, amelyik ezt találgatja, vagy halat, vagy pinát nem szagolt még életében.

@Thulea:
Szőrtelen melegvérű állat alatt a nőkre gondolsz? :-)

Nem tudom, dolgoztál-e már hostessként valami kiállításon (nem okvetlenül erotika), de nem egy könnyű meló. Az erotikán meg még a beszólogatásokat is el kell viselned anélkül, hogy anyázva szólnál vissza (gondolom, ott mi mehet, azt tudva, hogy egy átlag pultos csaj miket kap egy romkocsmában).

@Hódos Hajnalka:
Az ő csaja volt Zuzu Petals is, ugye, akivel olyn beszélgetni, mint egy sajtreszelővel rejszolni...
Hát istenem, kijutott neki a jóból.

@Miss Snooks:
Nekem a múltam és a jelenem is makulátlan.
"Nincs titkom, makulátlanul élek,
Válassz meg, és én üdvözítlek téged
Lenin, Jagger és Clara Zetkin engem javasol"

Thulea 2011.04.06. 12:48:46

@kén-e egy nick?: Nem voltam hosztesz, de a barátnőm igen. És én is ezt próbáltam mondani, mint Te!

csicserierika 2011.04.06. 13:00:00

@genevieve: na látod, ez vicces volt :)
De hol maradt Gigi spárgája, hiszen azt ígérte, hogy bejövetelkor vmi. extrát csinál. Szájhőskdött csupán?
Éva meztelen fotoján már hetekkel ezelőtt is csámcsoghattunk, most mi okból került elő? Így párbaj után nincs sok értelme.
Engem az érdekelne legjobban, hogy a fentebb belinkelt Alek féle chat valóban tőle származik-e ?

Szerénke. 2011.04.06. 13:04:12

Ebédeltem, bocsika.:)
@frea: Igen, ezt már én is észrevettem, ugyanez volt Olivérnél. Neki is benyelt mindent, csak akkor üvöltözött vele, ha már elpattant a húr.
@genevieve: Ezt is elhiszem, de nekem ettől még visszataszító, holott még mindig jobb, mintha álszerényen azt mondaná, hogy nem a győzelem a fontos.:D
@gernika: :D Én is sejtettem, de nem gond, lementettem txt fájlba és ha alkalom adódik, mindig pofátlanul be fogom másolni.:D Ezentúl az lesz a vesszőparipám.:)

Szerénke. 2011.04.06. 13:08:54

@csicserierika: A Blikk címlapon hozta, azért.
Most kíváncsi lettem volna, hogy ha Gigi spárgázott volna abban a ruhában, akkor milyen jelzőkkel illetnéd.:)

Albino Vernyul 2011.04.06. 13:08:59

@csicserierika: Azert kerult be a Blikkbe, mert most valoszinuleg jon Eva karaktergyilkolaszasa.. Amit vegigcsinaltak Gigivel, az var Evara.. Nincs ra szukseg a kovetkezo parbaj utan..

2011.04.06. 13:11:49

@Szerénke.: legyen inkább a lovaglópálcád :)

Thulea 2011.04.06. 13:12:23

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Nálad a pont! Valójában most már amiatt lesz érdekes a valóvilág, hogy megnézzük, hogyan mozgatja a tömegeket a média. Ez a hozzáértőknek szerintem már nem is meglepő.

Szerénke. 2011.04.06. 13:14:20

@hullámpapír: Ám legyen, beadom a derekam.:) Gyerekkoromban így tanultam őseimtől.:D

frea 2011.04.06. 13:20:16

@Szerénke.: Kedves egészségedre!De vele még akkor sem üvöltött, amikor kellett volna. Ott pedig jogos lett volna, amiket és ahogyan mondott a szépbeszédű Olivér.

genevieve 2011.04.06. 13:26:28

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
ezért mondtam, hogy két hét és pápá évi:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:26:42

@gernika: köszönöm, baromi kedves vagy, szinte elképzelek egy lányt, aki mosolyogva átkoz el másokat.:)

dr. gernika 2011.04.06. 13:27:42

@frea: Legközelebbi párbaja után szállíthatják egyenesen a diliházba.

@genevieve: LOL

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:28:51

@vitek: amikor a beszavazója volt, nem azzal kérkedett pont, hogy a foglalt embereket szereti becserkészni? (halvány az emlékem,de ha nem így volt, akkor csak keverek valamit)

Szerénke. 2011.04.06. 13:30:31

@frea: Köszönöm, finomat főzött a pizzás.:D
Akkor még nem néztem a villát, de hallottam az esetről. Meg azt is láttam, hogy Olivér milyen undorító stílusban adta magát elő azzal a másik lánnyal, akit aztán kizártak. Én biztos Olivért is hazaküldtem volna vele. A lényeg az az, hogy igen, azoknak nemigen szól vissza, akiket erősnek vél.:S

Szerénke. 2011.04.06. 13:32:03

@Ayesha: Milyen jó, hogy én egy beszavazót sem láttam.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:32:13

@Szerénke.: én úgy emlékszem, hogy Oli kimondottan provokálta Zsuzsit (talán ez volt a neve, ilyen szép fekete hajú csaj volt) és mivel a lányka agya elborult, azért kezdte el a narancshajigálást:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:32:46

@Szerénke.: én is fél szemmel, tehát nem biztos, hogy pontosan emlékszem, ezért mondom.

_most_ 2011.04.06. 13:33:14

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Gigit könnyű volt lejáratni, adta magát. Évát meg nem lehet úgy lejáratni, hogy ne menjen vissza Jerzy vagy Laci ellen.

frea 2011.04.06. 13:33:50

@gernika: Igaz, teljesen mindegy, nyer vagy veszít.

foxglove (törölt) 2011.04.06. 13:34:26

Szemétség vagy sem, de megnézném, hogy Éva úgy esik ki, mint Gigi, megfordíttatott szavazással...

frea 2011.04.06. 13:38:40

@Szerénke.: Ja, úgy könnyű, ha neked a pizzás főz!Az előzményekre nem emlékszem, talán nem is voltak, cigizés közben mondta el szépszájú mindenféle lárvának, meg büdösszájúnak. Illetve nem modta, üvöltötte. A mindig őszinte meg csak hallgatott.

Szerénke. 2011.04.06. 13:39:01

@Ayesha: Igen, én azt a videót láttam is, szerintem is provokálta. Mondjuk hasonló helyzetben én is nekimentem volna, hiába a 'próbáljunk hideg fejjel gondolkodni' elmélet. Az előzményét nem láttam a vitának, de azt igen, hogy Olivér odapofátlankodott és akkor kezdte el alázni, ami szerintem eléggé gusztustalan.
Húú, én még annyira sem, szóval az teljesen üres folt..., de, hazudok. Most jutott eszembe, hogy egyik este kapcsolgattam és megálltam egy pillanatra az RTL-en, mikor a lény beszavazója volt, és valamelyik műsorvezető, azt hiszem bugyibuci üvöltötte, hogy akkor mindjárt és kiderül ki megy be és igen és na lássuk... Én meg ránéztem a három csajra és mondom tuti, hogy az oroszlán fog bemenni. Erre felordítottak, hogy igen, Évaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:D Na mondom, erről ennyit és elkapcsoltam.:D

Szerénke. 2011.04.06. 13:40:08

@frea: Anyu rendelte, mert takarítás van ma (nekem nincs suli) és így a főzés elmaradt.:D
És ezt amúgy miért is csinálta? Gondolom annyi oka volt rá, mint a Zsuzsit szidni.

frea 2011.04.06. 13:40:45

@lami83: Ennél jobban hova akarod lejáratni?Van még lejjebb is?

frea 2011.04.06. 13:42:24

@Szerénke.: Nem tudom, szerintem mindkét alkoholista kicsit többet ivott, mint kellett volna. Ilyen szép kezdete van ennek a tiszta, önzetlen barátságnak.

Szerénke. 2011.04.06. 13:43:32

@frea: Aha, már értem.:) Akkor egészségükre, zsák a foltját.

genevieve 2011.04.06. 13:45:01

@foxglove: 2 hét múlva:-)

mondjuk akkor asszem nem jövök a blog környékére, mert vér fog folyni:-D
és még a MIR-en is üvöltést lehet majd hallani:-)

2011.04.06. 13:45:18

@Szerénke.: engem az érdekelne, hogy ebből a lárvás társalgásból hogy alakult ki köztük az öribari. Nekem valahogy az a (pár) lépcsőfok kimaradt.

foxglove (törölt) 2011.04.06. 13:46:07

@Szerénke.: a hivatalos verzió, ha jól emlékszem, az volt, hogy azon vesztek össze, ki játszik a kameráknak és ki nem. Legalábbis az alapján, amit bejátszottak.

Szerénke. 2011.04.06. 13:48:03

@hullámpapír: Szerintem úgy, hogy azt gondolták mind a ketten, hogy az már a győzelem biztosítéka, ha valaki egy erős egyéniség (értsd: egy tahó). Ezek után elkezdtek egymás felé húzni, hogy a többieket kigolyózzák.

genevieve 2011.04.06. 13:48:55

@hullámpapír: éva behódolt olinak, mert ott és akkor őt tartotta az alfa hímnek, mint ahogy most alekoszt...bécihez ugye nem mehetett:-DDDDD

foxglove (törölt) 2011.04.06. 13:49:25

@genevieve: Ugyan már, hiszen az is lehet, hogy Éva emelt fővel, elegánsan fog veszíteni!

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:49:28

Jaj, imádom a Family Guyt:):) mindig feldob:D

Szerénke. 2011.04.06. 13:50:20

@foxglove: Most ezt nem tudom, hogy melyik párosra írtad, de igazából mindegy is, abból a szempontból, hogy Olivér egy ordas nagy bunkó ember. Gondolom kiderült, hogy én mind közül őt vetem meg. Egy élősködő, Alekoszra is azért nyomul, hogy aztán 'együtt' költsék el a nyereményét. Az életben egy ilyen 'ki ha én nem' gyerek sosem barátkozna egy Alekosszal.

genevieve 2011.04.06. 13:50:54

@foxglove: ja tényleg, sanszos:-DDDDD

dr. gernika 2011.04.06. 13:51:27

@Szerénke.: Nem a lovaglópálcád? :)

@Ayesha: Nem te mondtad, hogy szimpi és szórakoztat? :D

@foxglove: Én bármilyen jellegű kiesését megnézném.

_most_ 2011.04.06. 13:52:11

@hullámpapír: Éva és Olivér azért sose voltak nagy barátok, inkább csak jóba lettek Alekosz és Szandi miatt, meg azért hasonló a világlátásuk.

csicserierika 2011.04.06. 13:52:36

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: értem, de már hetekkel ezelőtt is láttam már. Azért értetlenkedek, ráadásul két hétig védett, az nagy idő a bulvár körforgásban.

foxglove (törölt) 2011.04.06. 13:52:42

@Szerénke.: Az Oli/Éva párosra.
Én pozitívan álltam Olihoz a kezdet kezdetén, de a Zsuzsis dolog nálam egy visszafordíthatatlan pontot jelentett, utána már ki nem állhattam.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 13:55:17

@gernika: de igen, csak olyan lenézőnek tűnt a kommented. Mindegy is, nem szeretnék vitázni.
Jobban érdekelne, hogy megkaptad-e a melót, ahogy mondtam:))))

Szerénke. 2011.04.06. 13:55:23

@foxglove: Mivel én már bőven utána kezdtem nézni, eleve behánytam tőle.:D A helyzet az, hogy én amúgy is utálom az alfahímeket, engem senki ne próbáljon meg utasítgatni vagy irányítani azzal a felkiáltással, hogy 'de én vagyok a férfi a háznál!'.

dr. gernika 2011.04.06. 13:59:03

@Szerénke.: Én attól félek amúgy, hogy ez a sorozatos aranyköpés-ismételgetés annyira az aktív szókincsünkké válik, hogy majd elszóljuk magunkat IRL is, akkor pedig mi leszünk hülyének nézve. :)

@foxglove: Hozzáteszem félve és csendben, hogy bár Oli gusztustalanul provokálta Zsuzsit, nem tudott volna olyat kihozni belőle, ami nincs. Nekem is rosszul esett volna, amiket mondott, de egész máshogy reagáltam volna le, talán még kiabálás sem lett volna belőle.

csicserierika 2011.04.06. 13:59:10

@Szerénke.: mondanám, hogy bravo ! (vagy mégsem ? :) )
Nem vagyok elájulva Évtől, sőt.
Szórakoztató faktora viszont klasszisokkal magasabb mint Gigié. Hiába énekelt, táncolt, Jerzsizett, ráadásul nevetni sem láttam egy jót. Szürke karakter volt eléggé, örüljön, hogy beevezett a hetedik helyig.

csicserierika 2011.04.06. 14:02:03

@Ayesha: addig kell neki egy pasi, míg meg nem kapja. Nem hiszem, ez szebben hangzik :)

dr. gernika 2011.04.06. 14:04:08

@Ayesha: Szoktam néha élcelődni, bocs, ha rosszul esett.
A meló még nem dőlt el, remélhetőleg pár órán belül már lesz válasz.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:06:44

@csicserierika: na, tehát én azért gondolom, hogy mivel több esetben "híresedett" el férfiügyek miatt, meg ő maga is elmondta ezt a hozzáállását, nem sipákolhat amiatt, amilyen képet látnak róla az emberek.
Nagyon szép lány, de a barátnője nem lennék.

vitek 2011.04.06. 14:07:27

Na akkor megegyszer:
ebben tenyleg az a szanalmas, hogy a kommentelok mar tobbszor belinkeltek ezeket a dolgokat a VVs cikkekhez, de erdekes modon eddig egyik bulvarlap se hozta le.

Annyira vicces mikor azt mondjak hogy ezekkel a cikkekkel nem Gigit akartak lejaratni, hanem csak lehoztak a nezoket/olvasokat novelo sztorikat. Ja ertem, akkor ez az Evas dolog meg gondolom a parbaj elott nem volt erdekes, csak utana.

Es van aki meg elhiszi, hogy az Rtl es tarsai korrektul mutatja be a dolgokat, felelmetes. Egy-ket Eva parti kommentelo mikor tolja, hogy Evarol biztos azert nem derult ki semmi ilyen mert nincs, LOL

@lami83: gyonyoruen illusztraltad a hozzaszolasoddal az utolso bekezdesemet :)

@csicserierika: a fenti sorokat par oraval ezelott irtam, szerintem ez a valasz a kerdesedre.

Szerénke. 2011.04.06. 14:08:14

@gernika: Én már eljutottam arra a pontra, hogy mindenki le van ejtve.:D Nézzenek csak hülyének, még így is jóval több eszem van, mint a túlértékelt Alekosznak, és ezt elég, hogy én tudom.:)
@csicserierika: Maradjunk annyiban, hogy az lett volna mondva, hogy 'Na nézd máááá, ez de bunkó, hogy elegáns ruhában ilyeneket csinál' vagy 'a könyv is ott van betörve, ahol legtöbbet nyitogatják'.
Erre a szórakoztatásra meg én azt tudom mondani, hogy nekem a VV1 volt a kedvencem, holott ott senki nem volt ilyen alpári, tahó, mint mondjuk az Éva és mégis élvezetes volt. Arról nem is beszélve, hogy ha akarom, akkor Éva is szürke egérként tűnik fel, mert úgy vágom össze. Ez látszott a párbaj előtti héten is, mert ott egy kis angyal volt. Csak Alekosszal civakodott, senki mással nem őrjöngött úgy, ahogy szokott, legalábbis mi nézők csak ezt láttuk.

csicserierika 2011.04.06. 14:08:27

@Ayesha: előzménye pedig az ominózus jelent "Alek meglökte Anikót" , ezt Anikó felfújva adta a többiek tudomására és össznépi Alek gyalázás lett a vége, ahol Zsuzsi volt a legmocskosabb szájú.
Ezt elégelte meg Olivér, és leoltotta Zsuzsit a Leonidásszal való kapcsolatán keresztül, a kinti életére célozva stb...
Ezt nem vette be Zsuzsika gyomra

vitek 2011.04.06. 14:10:23

@Ayesha: nem lattam a beszavazojat, de el tudom kepzelni. De megegyszer mondom, lenyeg itt nem az hogy milyen info derul ki, hanem hogy mit hogyan talalnak. Giginel is ez volt, es a tobbieknel is ez lesz. Attol fuggoen talalnak mindent, hogy arra van szukseg hogy lejarassak oket, vagy arra hogy istenitsek.

Szerénke. 2011.04.06. 14:10:27

@Ayesha: Azért amelyik pasi elcsábul az olyan is.:) Az ilyen fajta emberek csak ott érnek el valamit, ahol már eleve bajok vannak, vagy a férfi is eléggé jellemtelen.

Albino Vernyul 2011.04.06. 14:11:10

@Ayesha: Miert nem olvastok vissza..???
---------------------------------------
Idezek toled, remelem nem haragszol meg, az info nagy ur..;)) Na, egy sunyi itteni mashova is irogat.. Vagy ottani ide.. Mindegy..;) SG-rol..:

"Igen, Ancsa is ismert szineszno akar lenni, vagy modell. Evek ota ezert melozik, jarja a modell es szepsegversenyeket, kepzi magat hang tanarral, jatszik szinhazakban (meg ha kisebb szerepeket csak), gyakorol, es persze tanul foiskolan, ha megsem jonne ossze a szinesz/modell karrier.
De van egy oriasi kulonbseg Eva es Aniko kozott. Anikonak tenyleg van ehhez tehetsege es adottsaga, de sajnos Evanak nincs. Eva egyetlen eselye egy ilyen jatek megnyerese :) Ha mar a BAR 2.0-val nem jott ossze. Es ezt o is tudja, ezert feltekeny Anikora, es ezert kovet el mindent, hogy o nyerjen, ez az egyetlen esely. Aniko ha nem nyer is, a teveben marad, es tobb fotosorozatot fogsz rola latni, mint ahogy az o maga almodna :)
Ugyanez van Alekkal, ha nyer, ha nem, o is mar befutott ember lesz, ahogy Oliver sem engedi ki a markabol a mostani hirnevet. Mind Alek, mind Oliver tud valamit, ami kepernyon tartja oket. Eva ellenben max egy videki falunapon tudna ervenyesulni az ivo- vagy kopoversenyben :) Tordas is probalkozik renduletlenul, es latod mi van belole... Eva sajnos Alek nelkul meg Tordas szintjet sem uti meg odakinn."

"Annyira irnek konkretumokat, de nem tehetem... Masik fontos dolog, hogy nem a rosszkislany kategoriaban indult Aniko, de a retek oda rakta be, nagyon atgondolt "taktikai" okokbol. Oda pedig kellett egy sztori :) Nem, nem szuz artatlan ma szuletett barany persze, de nem az a fehermaju demon akinek gondoljatok. Es igen, pszichesen instabil, es ez benn nagyon jol latszik."
---------------------------------------

Szerénke. 2011.04.06. 14:11:46

@csicserierika: De ebből a szempontból ez teljesen mindegy, mert először is. Olivérnek még akkor sincs joga ilyen szinten valakivel beszélni, ha igaza van. Kettő, akkor ezek szerint falkában támadtak? Mert ha jól értem nem Olivért sértette meg...

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:12:50

@csicserierika: nem szerettem én ezt a Zsuzsi lányt sem annyira. A csinosságán kívül nem volt benne más, nem egy agysebész, na. Az egyenesen szánnivaló volt, amit azzal a zsúrfiúval ténykedett.Azon is röhögök, hogy kizárt játékos, ennek ellenére feszt hívogatják a megmondós műsorba, hát aki szabályt szeg meg ilyesmi, azt nem kéne már "játékosszámba" venni.
Meg fogom keresni a vidit és megnézem majd.

vitek 2011.04.06. 14:13:07

@vitek: na lehet hogy ez az ekezetek miatt nem jon at, szoval attol fugg hogy mit hogyan tálalnak (nem találnak :) )

Szerénke. 2011.04.06. 14:14:25

@Ayesha: Ezen már én is röhögtem, hogy olyannak kell megmondania a frankót, aki ki lett zárva, ráadásul az elején.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:15:33

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: oké. elolvasva, tudomásul véve.:)
tény, hogy van jövője a modellek meg esetleg a színésznők között - bár utóbbihoz kicsit maníros nekem.

Tordas szegény már nekem kínos.:D:D

Éva meg persze, hogy féltékeny, de ő mindenkire az.

csicserierika 2011.04.06. 14:15:54

@Ayesha: éppen ezért írtam már ide, hogy kavarógép, amiért meg is kaptam a fejmosást, pedig nem hiába tart tőle Éva és Alek.
Éva lehet, hogy féltékeny is rá (sőt biztos), de az tényleg jó baráti tanács volt Aleknak, hogy vigyázzon vele, azaz kezelje fenntartással, vagyis kezelje a helyén, ne habarodjon bele, mert abba belebukhat.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:16:25

@Szerénke.: Leonidász is kurva nagy expert, feszt ugyanazt szajkózza. Én inkább hajat mosnék a helyében.

dr. gernika 2011.04.06. 14:16:52

@csicserierika: Belinkelnéd az Alekgyalázást? Rémlik egy jelenet, amit csak véletlenül odakapcsolva csíptem el, de egy lány részegen nagyon oltogatta. Azóta sem tudtam rájönni, hogy melyik volt.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:17:47

@gernika: nem Ani volt? mintha rémlene, hogy picit spiccesen ott óbégat vele...

Albino Vernyul 2011.04.06. 14:18:11

@lami83: Hat, a protest szavazatok sok mindenre kepesek, foleg, hogy az Alek szavazotabort is kezdi megosztani Eva.. Meg olyan megoldast is el tudok kepzelni, hogy visszavonjak a vedettseget a jel pakolaszas, es az ellenfelvalasztas kozott.. Akkor pedig szembe talalhatja magat Belaval, vagy Anikoval is..

Szerénke. 2011.04.06. 14:18:22

@Ayesha: Elszálltam amit írtam. Csak annyi volt, hogy ez már bennem is felmerült, hogy minek hívnak olyat, akit kizárta. Az meg még jobban idegesít, hogy párbajok alkalmával volt VV lakók is véleményt mondanak. Most őszintén, őket ki nem kakilja már le?:D
Erről Anett jutott eszembe, ahogy kioktatta Gigit, hogy műszerelmes. Ezt pont az az ember mondja, aki mikor kijött a VV-ből összejött a (ha jól emlékszem szintén táncos és buta) Tommyboy-al, csak azért, hogy írjanak róla a lapok.:D

csicserierika 2011.04.06. 14:19:10

@Szerénke.: Olivér megvédte Aleket, ha ez falka, hát legyen. Akkoriban senki nem állt ki mellette, igaz, most is csak Éva szokott, mikor a helyzet úgy hozza.
Béci is védte minap Lacát a sunyisággal kapcsolatban, pedig ő kezdte ráaggatni, de semmiféle falka nem jutott eszembe .

Szerénke. 2011.04.06. 14:19:11

@Ayesha: Fúúúúj, azt még nem is figyeltem.:S
De legalább annyit elmondhat róla, hogy a VV4 lakója volt, és párbaj során esett ki.:D

2011.04.06. 14:19:22

@Szerénke.: @genevieve: a motivációt értem, és talán Olivér még bocsánatot is kért évától, de hogy a gyakorlatban hogy valósul meg, hogy kebelbarátja leszek valakinek, akivel ilyet veszekedtem, azt nem tudom elképzelni. Max. bocsánatkérés elfogadva, de azért 3 lépésnél közelebb ne merészkedjünk egymáshoz :)

foxglove (törölt) 2011.04.06. 14:20:22

@gernika: nem állítja senki, hogy Zsuzsi egy áldott jó természetű, galamblelkű lány. Sőt.
De ahogy Olivér megrágta és kiköpte, az gusztustalan volt. Ez kb. ugyanaz a szitu nálam, mint a köpés. Ha visszaköpöd (szó szerint és átvitt értelemben), lealacsonyodsz a szintjére, de szavakkal meg semmit érsz. Az ilyen emberekkel szemben nincs megoldás. Ott kell hagyni őket a fenébe.

2011.04.06. 14:20:31

@lami83: aha, értem. ezért őrjöng oli éva mellett egy párbajon.

_most_ 2011.04.06. 14:20:47

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Anikó kezdő színész, még csak növényeket tud hitelesen alakítani, például a napraforgó szerepét remekül játssza :)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:20:50

@Szerénke.: meg emlékszem, hogy milyen rökönyödött feje volt, amikor elérte a szavazatok kb 20 százalékát:D:D:D:D

Szerénke. 2011.04.06. 14:20:59

@csicserierika: Hát de basszus, most akkor mikor Gigire meg rá van húzva a vizes lepedő, mert a bátyja védte... Már megint ez a rohadt kettős mérce...
Mármint úgy érted, hogy mikor az érdeke úgy kívánja?:D
Pont ezért, hogy Bécinél bezzeg már megy a falkázás.:)

Szerénke. 2011.04.06. 14:22:38

@Ayesha: Én ilyeneket nem láttam.:D Nekem csak Olivér feje volt elégtétel, mikor olyan büszkén ment ki, ott volt a sleppje is ordítani, és Béci ment vissza.:) Persze majd most megkapom, hogy dehát szegény Olivér már ki akart jönni, ami szerintem színjáték volt a részéről.:)

csicserierika 2011.04.06. 14:24:19

@gernika: majd megkeresem ha megvan, de ez akkor volt, mikor körben ültek az asztal körül, Zsuzsi egy gatyában Leonidasszal. Előzmény pedig Anikó féle "lökdösés" felfújása.

csicserierika 2011.04.06. 14:28:18

@Szerénke.: semmiféle falkázást nem emlegettem most ezzel kapcsolatban, sőt azt sem kifogásolom, hogy ha Béci védi a húgát.
Tényleg nem értelek, mi a baj ?
Írtam, hogy Oli megvédte Aleket, meg azt is, hogy Béci meg Lacát.
Gigiről nem is volt szó. ???Mi van?

Szerénke. 2011.04.06. 14:30:32

@csicserierika: Most lehet nem lett említve, de úgy általában mindig ez az egyik legfőbb vád (amit Éva és Alekosz is olyan bőszen szajkóz), hogy falkában támadnak. Ezek szerint nekik szabad, csak más ne csinálja. Ez a baj.
Az meg egy példa volt.

Hódos Hajnalka 2011.04.06. 14:31:16

Miután a jajdejóhogyitthontalállakhátezerévenemtalálkoztunkgondoltamfelugrok szófosó, de kedves ismerőstől most tudtam megszabadulni (a szó átvitt értelmében) ezért kések a mai poszttal, bocsika.

Albino Vernyul 2011.04.06. 14:31:31

@Ayesha: @csicserierika: Holgyeim ezt a bekezdest olvasstok el.. Es ugorjon mar ki a gondolatmenetetek a vakvaganyrol..:

"Annyira irnek konkretumokat, de nem tehetem... Masik fontos dolog, hogy nem a rosszkislany kategoriaban indult Aniko, de a retek oda rakta be, nagyon atgondolt "taktikai" okokbol. Oda pedig kellett egy sztori :) Nem, nem szuz artatlan ma szuletett barany persze, de nem az a fehermaju demon akinek gondoljatok. Es igen, pszichesen instabil, es ez benn nagyon jol latszik."

Azt irja jolelku medias baratom, hogy a Bemutatkozo klipp egy jo resze kamu, illetve tul van hangsulyozva egy vonal.. Idomulni kellett a kategoriahoz...

_most_ 2011.04.06. 14:31:49

@hullámpapír: Éva részéről mindig is megmaradt a három lépés távolság Olivér felé.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:35:21

Nem is emlékszem, az első részben még nem voltak ilyen szaros kategóriák...vagy igen?

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:36:21

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: felfogtam. de attól még maníros nekem a kislány:) (nyugodtan mondhatok ilyet, van köztünk 7-8 év) és ennek nincs köze a kategóriához, amibe beletuszkolták.

lac64 2011.04.06. 14:42:08

@lami83: Üdv! Anikóval kapcsolatban akkor végre el kéne dönteni, hogy napraforgó, vagy fekete özvegy. Napraforgó - ugye a nevéből adódóan - az, aki mindig a napos oldalon tartózkodik. Hát ez Anira nem jellemző, hiszen általában a vesztes fél mellett állt idáig, ezért kapta a fekete özvegy jelzőt. Ha már jelzőt kéne választani, akkor inkább a csapódót használnám, hiszen mindig ahhoz csapódik, akitől szeretetet, megértést remél.

TapOut 2011.04.06. 14:43:37

@csicserierika: a magam részéről Évát egyáltalán nem tartom szórakoztatónak, és felfoghatatlan számomra, ha valaki annak tartja. Én videón követem az eseményeket, és már odáig jutottam, hogy az Évás részeket muszáj átugranom, mert számomra NÉZHETETLEN. Sőt egyre több embertől hallom, hogy már a tévét is elkapcsolják miatta. Hogy a csatornának miért érdeke még mindig bent tartani, rejtély számomra, de gyanitom, hogy Alekosz miatt. Pedig, ha Alekosz valamin elbukhat, az pont az Évával való kapcsolata, de ez más téma.
Hidd el, én is hasonlóképp gondolkodom, próbálom mindenkiben a jót meglátni, de Éva esetében kénytelen voltam feladni, mert mindent megtestesit, ami számomra egy emberben visszataszitó.

Szerénke. 2011.04.06. 14:44:53

@Ayesha: Dehogy, ez a legújabb vívmánya az RTL-nek.

csicserierika 2011.04.06. 14:46:02

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: senki nem tartja fehérmájúnak, egyszerűen a benti ténykedései alapján megbízhatatlannak tűnik. Nagyon könnyen, és hamar kifarol bárkinek az öribariságából, nem tudni, hogy éppen milyen hangulatban éri egy impulzus, és erre hogy fog reagálni.
Ha jó passzban van, akkor humor, ha nem akkor soha többet nem állok veled szóba.
Ezért óvakodik tőle mindenki , ezért a napraforgózás, ami egy szép virág ugye ?

Albino Vernyul 2011.04.06. 14:46:18

@Ayesha: Hat ->kislany<-, eltalaltad.. Ha talalkoznal a 7-8 evvel fiatalabb onmagaddal, szerintem lenne csodalkozas..;)

Szerénke. 2011.04.06. 14:48:16

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Ez mennyire így van. Ha én találkoznék magammal, megkérdezném, hogy ugyan mi a szar tetszik abban az Orlando Bloom-ban neked?:D

Kivétel 2011.04.06. 14:49:28

@TapOut: mindegy szavaddal egyetértek!!

lac64 2011.04.06. 14:49:43

@csicserierika: Kinek az öribariságából farolt ki? Komolyan kérdezem, mert nem emlékszem.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 14:50:48

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: sok mindenben ugyanott tartok. Sajnos.De legalább rendes, szeretnivaló ember van mellettem.Nem úgy, mint akkor:)

csicserierika 2011.04.06. 14:53:15

@TapOut: szerintem Évának is vannak jó tulajdonságai, majd hosszasan gondolkozom és megírom, ha összegyűlt pár . Ok ?
A tv hangjáról annyit, hogy azt nézd meg, amikor Gigit röptették. Csoda, hogy nem ütötte le a pilóta. Sok mindent hasonló hanggal reagált le. A férjem pl. mindig Gigi üvöltésénél szólt át, hogy mi ez az irdatlan visítás, pedig aztán nincs befolyásolva, nagyban lesz..ja az egészet.

Szerénke. 2011.04.06. 14:55:37

@csicserierika: Szerintem meg ez alól semelyikük sem kivétel. Én mindig ilyenkor mondom a tv-nek, hogy 'Hallgassál már el!' meg 'Fogd már be a szád!'. Sose értettem, hogy miért kell visítani, ha valami az átlagnál jobb dolog történik veled az életben, de ez vonatkozik a sok p*csára is az életben.:D

Albino Vernyul 2011.04.06. 15:01:18

@csicserierika: Amugy a Napraforgo tenyleg szep virag..:) Total ellenkezo velemyen vagyok, irto konnyen olvashato, es iranyithato a csajszi.. Oli, Alek, Alekosz meg is tettek/teszik ezt.. Ha rajotel a kulcsra, a holdra is el tudod kuldeni gyalog.. Es az ori haragokbol fordul ki gyorsan, mivel konfliktuskerulo, es nem birja azezzel jaro feszultseget.. Ha viszont mely baratsagot kot, ott kitart kemenyen..

dr. gernika 2011.04.06. 15:02:57

@csicserierika: Attól én is falnak mentem, és sokáig nem tudtam ki csinálja, csak láttam egy csapat lányt, és jött ez a velőtrázó visítás. Ezért is kapcsoltam el sokszor.

osgood 2011.04.06. 15:03:50

@rianna: szóljunk neki :)
@bukott madonna két nagy didivel: B. Madonna, most kell elkezdeni figyelni :)

csicserierika 2011.04.06. 15:04:44

@lac64: mikor összeállt a hatos, ő volt a legelszántabb, hogy kicsinálják a négyest, majd kifarolt Zsófi mellől, átpártolt Oliékhoz.
Utána jött Szandika és Évával szakította meg örökre, majd kiesett Szandi és újra Évával volt.
Bécinek szerelmet vallott, majd összeveszett vele, majd kibékültek és újra neki esett egy csínytevés alkalmával.
Alekkal soha sem volt igazán jóban, de mégis szövetséget akartak kötni, de ez sem jött létre.
Most rosszul esik neki, hogy Szandi Évának korteskedik ezerrel.
Úgy veszem észre, hogy a három lépést ezután mindenki megtartja vele.

TapOut 2011.04.06. 15:05:23

@csicserierika: köszi, de ne fáradj vele, nem kell felnyitni a szememet a jóra, magamtól is észreveszem.
Egy izgalmi állapotban elkövetett visitást ne hasonlitsunk már össze, egy vita során történő ordenáré orditással! Vagy te a hullámvasúton is mindenkit leütnél, aki visit?
Az én férjem Éva hangjától kap kiütést, pedig ő nem is beszél magyarul, szóval a trágárságait nem is érti. (Rajta kivül még Szandika hangszinétől volt kiakadva, örült is, mikor kiesett :-))

_most_ 2011.04.06. 15:07:22

@TapOut: Nekem fordítva van, pont Éva miatt kapcsolok a való világra, mondjuk ehhez vennem kellett még egy tévét, amin nézem az egész adást, hogy tudjam mikor szerepel Éva, és akkor átkapcsolom a másik tévét is :)

csicserierika 2011.04.06. 15:09:34

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: azért szereti a konfliktust, hiszen a riportban mondta, hogy bemártotta Évát Szandinál, hogy kavarjon egy kicsit, na meg Olinál sem volt egyértelmű, hogy ki kit csábított jobban és mi célból.
Ha kerülné, nem fújna fel apró dolgokat lufivá. Sokszor nem érti a másik fél, hogy mi történt, csak Anikó máris puffog .

Albino Vernyul 2011.04.06. 15:09:40

@csicserierika: Most komolyan bassza meg.. 1001x leirtuk, mas is, en is, mi hogy volt, milyen esemeny kovetett mit, mire mit reagalt.. Es megint ezeknel a szar paneleknel tartunk.. Olvastok Ti, vagy csak irtok..?! Megyek szettepem a siro kisparnamat, es beveszek egy xanaxot, aztan kerek a villanovertol egy kis palinkat ra...

TapOut 2011.04.06. 15:10:58

@lami83: és sztereóban nyomatod, dupla dózist adagolsz? :-)
kemény lehet, nem vagy te mazochista?

rianna 2011.04.06. 15:11:29

@osgood: @bukott madonna két nagy didivel:
Hajni írta, hogy késik, de tényleg itt az idő:D

osgood 2011.04.06. 15:13:33

@rianna: ja hogy ti itt kapjátok a tippeket??? :))

2011.04.06. 15:16:23

@Szerénke.: jaja, nekem is lenne pár kérdésem :)

csicserierika 2011.04.06. 15:16:56

@TapOut: hangszínekről nem vitázok, mert valóban egyformán visít mind, mint a szopós malac, csak próbáltam bevonni Gigit is, mert nálunk ő verte ki a hangfalat . Én nem repültem még ilyen gépen, gondolom én is visítottam volna néha, na de állandóan? Direkt figyeltem a fiúkat, azok elég jól vették a dolgot.
Tini koromban végig nyerítettük az utcát, bármin tudtunk visítani, egy nő ránk nézett, majd beszólt: viszket a pi...csátok? Gondolhatod, hogy olaj volt a tűzre. Nem ítélek ezért el senkit, csak a korrekt tájékoztatás nevében mertem szólni.

rianna 2011.04.06. 15:17:23

@osgood: az eset transzparend módon, a nyilvánosság teljes bevonásával történt, 14.31-kor:P

csicserierika 2011.04.06. 15:19:23

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: mivel vigasztalhatnálak meg? Itt úgyis a folyamatos szájtépés megy, én miért nem tehetem?
Már szerettem volna szólni, hogy nem vagy autentikus, szerintem Anikó karazsnyikovot mondott. Tévedek?
Pusz.
Megyek kutyázni, később jövök.

genevieve 2011.04.06. 15:19:57

@hullámpapír: évának kell egy megerőstés, visszajelzés, hogy ő milyen jó, szép stb.

bécihez ilyen ügyben nem mehetett, oli viszont jó érzékkel ezt észrevette (aninál is) és kihasználta

lásd. pl. a birósági tárgyalásos játéknál, percenként futott olihoz, hogy ugye jó voltam? ugye jól mondtam?
ezt csinálja most alekkal is, csak az felváltva dicséri és aprítja

Szerénke. 2011.04.06. 15:20:09

@hullámpapír: Akkor egyetértünk.:D
@csicserierika: Mondjuk az érdekes lett volna, ha a fiúk is hasonló hanggal visítani kezdtek volna.:D
Én sosem visítottam és falnak mentem azoktól akik visítanak, de akkoriban toleránsabb voltam, ma már ütni tudnák ezeket a jánykákat.:D

lac64 2011.04.06. 15:21:44

@csicserierika: Tegnap a Zsófi ügyet kitárgyaltuk, Zsófi Anival igen nagy paraszt volt (nemcsak vele egyébként, mint a tegnapi linkelt videóból látható), ha valamit kritizálni mert, akkor jött a duma, hogy át lehet állni a másik táborba. Ani ha rosszkedvű volt, Olivér ment oda vigasztalni. Nem a másik táborba állt át, hanem Olivérrel beszélgetett, ezen megsértődött a Béci és Gigi és jelet dobtak rá a következő kiválasztáson.
Bécivel való viszonyáról: A Zsófis ügy után Ani kísérletet tett a békülésre, azóta gyakorlatilag tartják a három lépés távolságot, hol jóban vannak, hol összevesznek. Ha ez napraforgózás, akkor gondolom Alek és Éva is napraforgók, hiszen összevesznek, kibékülnek.
Alekkal soha nem volt jóban? Szerintem igen. Miután Olivér kiesett, Alekosszal rengeteget beszélgettek, Alek tartotta benne a lelket, szerintem Ani azóta is valamilyen szinten hálás ezért neki. Alekosszal Ani sokkal közelebbi kapcsolatot - és szövetséget - is alakíthatott volna ki (nem sexre gondolok), ha Éva nincs a villában, aki ezt folyamatosan fúrja.
Évával és Szandival kapcsolatban: Mindkét lánnyal jóban volt, de Szandika volt a barátnője. Mikor Szandi és Éva összevesztek, akkor Szandált választotta. Ha figyelted, az Évával való összetűzéseket nem ő kezdte (ágyas jelenet, igazmondó hinta a frigiditással, kapcsolatromboló vs gyökér), bár szerintem egyes eseteket túlreagált. Szandi kieste után Éva kezdeményezésére megbeszélték a dolgokat, de mindkettő nyíltan vállalja, hogy van köztük három lépés távolság.

rianna 2011.04.06. 15:23:54

@gernika: gratulálok, légölelés:)Mit fogsz dolgozni?

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 15:25:21

@osgood:

puszi Drága! :))) jó, figyelni fogok, bár Hajni azt írta késni fog....

vitek 2011.04.06. 15:26:56

@gernika: gratula! Meselhetnel valamit az uj melorol ha nem vagyok indiszkret.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 15:27:53

@rianna:

Szia! :))) köszi figyelek szorgosan, de közben itt is olvasgatok, és nem értem miért kell ezt a vv-t ennyire komolyan venni. szerintem akik jelentkeztek erre, azért tették, mert nekik is buli, ismertség. itt meg "ölik" egymást az emberek.....

dr. gernika 2011.04.06. 15:28:00

@rianna: Köszi! Értékesítéstámogatás, angol nyelvű levelezés, személyi asszisztencica. :)
@Ayesha: Köcce! :))

genevieve 2011.04.06. 15:28:02

@gernika: GRATULAAAAAAAAAA!!!:)))))))

Szerénke. 2011.04.06. 15:31:26

@gernika: Gratula, tudtuk, hogy így lesz!!:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:32:08

@bukott madonna két nagy didivel: Akkor menjél át a life.hu-ra. Na ott láthatsz cifra dolgokat.:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:32:38

@Szerénke.: Mármint úgy értem, hogy nézd meg, nem elzavarni akartalak.:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:36:11

@bukott madonna két nagy didivel: Akkor ok.:) Még anno azt olvasgattam, de már a belem fordult ki tőle.:D Ráadásul ott moderálnak, ha valami olyat mersz beírni, ami nem tetszik nekik.:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:37:57

@sogeking: Hol hol??? Én nem látom...

dr. gernika 2011.04.06. 15:38:10

@vitek: @genevieve: @Szerénke.: @TapOut: Kösziköszi, légszív és légpuszik, még alig hiszem el. :) Hétfőn kell először mennem, addig még henyélek itt. :P

sogeking 2011.04.06. 15:38:56

@Szerénke.: csak poén volt, nehogy lankadjon a figyelmetek:)

rianna 2011.04.06. 15:39:11

@bukott madonna két nagy didivel: szerintem érthető, én is beleéltem magam egy darabig, de már unom az egészet, csak a társaság miatt járok ide :)

@gernika: nagyon jól hangzik. Én kb. hasonlóról csúsztam le a héten:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 15:40:10

@sogeking:

de dög vagy! :)))
nálam le is halt a rendszer, ahogy megpróbáltam szaladni, hogy stipi-stopizzak....

Szerénke. 2011.04.06. 15:40:33

@gernika: Na, az jó. Legalább lelkiekben felkészülsz.:)
@sogeking: Ez de mocsok volt.:D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 15:41:14

@rianna:

én is miattatok járok ide, ezért off-olok sokszor :)
félek is, hogy Hajni eccer berág :D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 15:41:43

@rianna: nyugi, Lábak, én hetente csúszok le ilyenekről és ehhez hasonló finomságokról.:(

Szerénke. 2011.04.06. 15:44:31

@Ayesha: Nézd a szép oldalát, legalább van már papírod, nekem az sincs. Holnap meg matek zh és úgy gyűlölöm a valószínűség számítást... Nem visz rá a lélek..:S

sogeking 2011.04.06. 15:45:26

@Szerénke.: pedig az pókerezésnél még hasznodra válhat:)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 15:47:22

@Szerénke.: papír?:D:D:D haha. Szép, kamillaillatú, és hasznos, ha a fiziológiás szükségeimre gondolok.

Szerénke. 2011.04.06. 15:47:49

@sogeking: Utálom a pókert is.:DDD
Holnap meg kelhetek hajnalba, hogy megírjam ezt a vackot...:S Aztán utána munkába... Na jó, nem sírok tovább. Inkább szidjuk valamelyiket.:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:48:49

@Ayesha: Mindegy, ne vitázz!:D Meglátod, kapni fogsz munkát és visszasírod ezt az időt.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 15:51:52

@Szerénke.: na azt kétlem, hogy visszasírnám. Ez az életem legkeményebb és legfosadékabb időszaka.:)

Matekból én se voltam egy nagy lumen, bájdövéj.

Szerénke. 2011.04.06. 15:53:48

@Ayesha: Akkor, erre nem tudok okosat mondani.:S Biztos azért kell ennyit várnod, mert ha kapsz, akkor annyira jó helyet fogsz kapni.
Matek, néha szeretem, néha nem. Olyan se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk.:D De inkább már én is dolgoznék, bármit (na azt azért nem) csak ne kelljen kötelezően tanulni.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 15:55:09

@Szerénke.: a legviccesebb az, hogy van olyan, amikor már majdnem bármit elvállalnék, olyan munkát is, amit nem is szívesen csinálnék. Csak oda sem vesznek fel:D:D:D

Szerénke. 2011.04.06. 15:56:22

@Ayesha: Ne emészd magad, Barátnőm is így szívott több, mint egy évig, aztán mikor már nem is remélte szinte az ölébe hullott.:)

rianna 2011.04.06. 15:56:34

@Szerénke.: nem akarlak elkeseríteni, de a papír manapság nem sokat számít. Mindenkinek van már :)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 15:57:22

@Szerénke.: jééézus. Én 5 hónapnál tartok és nem szívesen gondolok bele, hogy ez még olyan rohadt sokáig fog tartani...

valószínűségszámításnál a lehető legnagyobb modorosság LOTTÓSZELVÉNYES példát a feladatsorba építeni:D

Szerénke. 2011.04.06. 16:00:28

@rianna: Én építőmérnökit nyomom, azt szeretik. Már ha meglesz, persze.:D
@Ayesha: Azt nem mondtam, hogy ennyit kell várnod, de eljön a Te időd is.:D
Azt órán vettük, meg is mondom, hogy az esélye, hogy megnyerd 43.942.268.:D De ha akarod gyakorlásképp kiszámolom a 6-os lottót.:DD

sogeking 2011.04.06. 16:01:19

@Szerénke.: és annak mekkora az esélye, hogy a kihúzott 5 szám pont egymás mellett van? :D

Szerénke. 2011.04.06. 16:02:57

@sogeking: Azt nem csináltuk meg órán, azt nem tudom. De elgondolkodok rajta, hátha megy és akkor már a remény is él bennem, hogy nem lesz karó a zh-m.:D

osgood 2011.04.06. 16:04:55

@bukott madonna két nagy didivel: Hajrá, drukkolok, ha már így ledrágáztál :)))

dr. gernika 2011.04.06. 16:08:21

@rianna: De nem neked mondták, hogy meghirdetnek egy normálisabbat is és add be arra? Ne haragudj, ha nem, annyian keresünk itt állást, hogy néha már keverednek az emberek.

@Szerénke.: Lélekben már kész vagyok, csak meggyógyulnom kell addig. :)

@hullámpapír: Kösziiiii. :)
@Ayesha: Az én életemben is ez az egyik legnagyobb mélyrepülés, minden téren. De ne add fel, neked is össze fog jönni nemsoká.

Szerénke. 2011.04.06. 16:11:43

@sogeking: Ha a számításaim pontosak és a jármű eléri a 88 mph-es sebességet...
Ja, izé nem erre gondoltam, szóval ha a számításaim pontosak, akkor hogy olyan eset legyen, hogy mind az 5 szám egymás mellett van annak az esélye: 0,0000019571.
@gernika: Az is meglesz, sok mézes tea meg hasonló. Ja, meg fokhagyma, a legjobb!:D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 16:11:56

@gernika: Nekem karrier, ezáltal anyagi téren mélyrepcsi. Sőt, inkább zuhanórepülés. De legalább a szerelmi életem rendben van, azért minden nap elrebegek valami hálafohászfélét a legfölsőbb szintekre.

Hódos Hajnalka 2011.04.06. 16:12:58

Didisnek üzenem, hogy még három perc, kezdje el az ujjgyakorlatokat :DDD

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 16:13:04

@Szerénke.: a hatos, a skandináv és lehetőleg valami kaparós sorsjegyet is.:))

osgood 2011.04.06. 16:14:46

@Hódos Hajnalka: mindenki más meg viigyáázzzz!

sogeking 2011.04.06. 16:14:51

@Hódos Hajnalka: úgyis az ötödikre hajt, ahhoz annyira nem kell:)

Szerénke. 2011.04.06. 16:16:00

@Ayesha: Hatos azt mindjárt írom, meg a skandit. A kaparósra kellenek ilyen paraméterek.:D
@sogeking: Én elbizonytalanodtam, de lehet.:D

sogeking 2011.04.06. 16:16:24

van új poszt (most tényleg!) :D

osgood 2011.04.06. 16:16:25

@sogeking: ááá, tegnap elkapta a gépszíj a harmadikkal, azóta az ötödik egy f#&kilences...

sogeking 2011.04.06. 16:17:43

@Szerénke.: ha a 86-ot osztottad el a 43 millió akármennyivel, akkor jó:)

genevieve 2011.04.06. 16:19:07

@Szerénke.:
egyrészt van új poszt:-)

másrészt utána néztem a filmeknek és kiderült, hogy van valami izénk amivel fel lehet venni a filmeket a tévéből (a lányom ért hozzá), fel is van véve kb. 5 audrey film, viszont abból az izéből nem lehet kimásolni:-(

rianna 2011.04.06. 16:19:18

@gernika: de igen, de itt más cégről van szó. Kb. 3 hete voltam interjún, és azt mondták, hogy 2 hét múlva szólnak, de lehet, hogy felhívnak közben ezt-azt még tisztázni. Na, azóta semmi... Leginkább a pontosító hívások elmaradása miatt hiszem, hogy már nincs értelme reménykedni.
A normálisabb állást még nem hirdették meg, mindennap aggódva csekkolom a neten. Még hívni is fogom őket, mert az internshipet sem a saját honlapukon találtam.

Na de, a mai nap a tiedeké a dicsfény:D Este készülj irsaival, átmegyünk hozzád:))

Szerénke. 2011.04.06. 16:19:22

@Ayesha:
Hatos: 8.145.059,99999
Hetes:6.724.520
Ha jól tudom pont a hetesen a legkevesebb a megnyerhető összeg is.:D

Szerénke. 2011.04.06. 16:21:16

@Ayesha: Mennyit kell kaparni, a mennyiből meg ilyenek.:D
@sogeking: Ez biztos? Hát most nagyon császárnak érzem magam.:D
@genevieve: Kár.:( Sebaj, majd megszerzem. Most mondjuk totál rákattantam a Büszkeség és Balítéletre.:D
Olvasom.

csicserierika 2011.04.06. 16:28:13

@lac64: nagyjából igaz.
Zsófikának valójában nem sikerült bent barátra szert tenni (villa barátságra gondolok) , szerintem Anikóval is csak összecsapódtak és ez lett a vége.
Alek alapvetően nyitott volt mindenki felé, így Anival is, csak a sok műbalhé miatt nem bízik benne. Ani csak azért tűri el Aleket mert érzi, hogy erős soha sem volt felhőtlen a viszonyuk.

genevieve 2011.04.06. 16:28:19

csak nálam tünt el a új poszt a hogyvoltról???

sogeking 2011.04.06. 16:31:04

@Szerénke.: igen, biztos, ügyi vagy.
@genevieve: hol van, hol nincs:)

Szerénke. 2011.04.06. 16:32:03

@genevieve: Nem, nálam is.
@sogeking: Köszi, megvan a halvány reménysugaram.:) Erre inni kell, vizet.:D

rianna 2011.04.06. 16:32:24

@genevieve: nálam először a kommentek, de azok visszajöttek, aztán megint láttam őket, de most a poszt is:D Lehet, hogy Hajni várja Madonnát

2011.04.06. 16:32:50

@genevieve: a posztot látom, de a hozzászólások mindig eltűnnek, én meg folyton elsőzni akarok emiatt :)

2011.04.06. 16:33:28

@rianna: jaj tényleg, Madonna. akkor nem akarok elsőzni :)

csicserierika 2011.04.06. 16:33:48

@gernika: én is gratulálok.
Nem találom az ominózus jelentet amit ígértem.
Ja, és mikortól nem fogsz ráérni itt kommentelgetni ? (vagyis mikor kezdesz?)

genevieve 2011.04.06. 16:36:33

na most megint nincsenek kommentek:-)

valaki nagyon vicces kedvében van

2011.04.06. 16:39:10

@Szerénke.: "Most mondjuk totál rákattantam a Büszkeség és Balítéletre"

Ennek nagyon örülök! Ajánlani tudom a könyvből készült BBC sorozatot is (Colin Firth játssza Darcyt), remek, mint általában a BBC sorozatok. Pedig a könyv elolvasása után néztem meg, de semmi hiányérzetem nem volt. Sőt!

genevieve 2011.04.06. 16:40:39

@beebeer: a colin firth-es film az etalon és MMKK:-DDD

sogeking 2011.04.06. 16:42:10

na mindjárt átmegyek a Tudoros posztba kommentelni, úgyis bánatosak, hogy itt több komment van:)

dr. gernika 2011.04.06. 16:44:23

@Szerénke.: Útényleg, valamelyik nap fokhagymával csapattam magam, és tényleg jobban lettem másnapra. :D Este bevetem megint. :)
@Ayesha: Nálam is zuhanó, ha nem lett volna lekötve egy kis tartalékom, meg a szülők nem tömködtek volna minket kétoldalról, már rég repültünk volna az albiból. Ahhoz képest ez az első hónap, hogy csúszunk kicsit a bérlettel. Sajna az embernek is gázos ez a hónap a melóban, szóval nem túl vidám jelenleg a kapcsolat sem, de bízok benne, hogy innentől meglódul minden. Eddig tényleg úgy éreztem, hogy egyik szar dolog rántja magával a másikat. :(

@Hódos Hajnalka: @frea: Köszi :)

@rianna: Nálam is sorozatban maradtak el be-és visszahívások, ez valami iszonyatosan demoralizáló.
Tyűha, nincs itthon más pia, csak az ember whiskyje, az jó? :D

... no csekkolom az új posztot...

genevieve 2011.04.06. 16:45:18

@sogeking: télen megvettem könyvben a 1-2 részt potom 500-500 forintért, nagyon rákattantam, most lehet meg kéne néznem?:-)

Szerénke. 2011.04.06. 16:45:26

@beebeer: Most a filmhez jutottam és az is nagyon bejött (bár még a BBC-t sokan dicsérik), de majd azt is szívesen megnézném. Colin már eleve pozitívum. A könyvet meg készültem megvenni, de hiába rendeltem meg a neten, mindig visszadob.:S
@genevieve: Nekem csak Keira hiányzik.:) Nagyon kedvelem.

Szerénke. 2011.04.06. 16:46:38

@gernika: Az a természetben előforduló legerősebb antibiotikum, ótvar büdös lesz tőle az ember, de nagyon jó. Mondjuk én bírom az ízét is, volt olyan, hogy nagyon beteg voltam, csináltam melegszendvicset és legalább 6 gerezdet pucoltam rá.:D

sogeking 2011.04.06. 16:47:02

@genevieve: vagy legalább menjünk át kommentelni :D

Szerénke. 2011.04.06. 16:47:30

@sogeking: Én azt nem szoktam nézni, oda azért nem írok. De láttam Hajni posztol True blood-ot is, azt már láttam, végig.:D

genevieve 2011.04.06. 16:48:26

@Szerénke.: nem tudom ki az eredeti filmben a főhősnő, de jobb mint keira:-)

sogeking 2011.04.06. 16:50:56

@Szerénke.: én se nézem:) csak úgy poénból akartam

foxglove (törölt) 2011.04.06. 16:51:00

A VV oldalon cikkben nyilatkozhatnak Éva családtagjai a szörnyű pletykákról. Ezt mégis hogy? Eszem megáll.

rianna 2011.04.06. 16:53:46

@beebeer: általában megutálom a filmet, ha az eredeti könyv olvasása előtt látom. A büszkeség és balítélet az egyetlen, ahol a film is hozza a könyv színvonalát.
Vane gy újabb is Keira Knightley-val, de az gyengécske.

Szerénke. 2011.04.06. 16:53:58

@genevieve: Na, ha Te mondod, akkor megkukkantom.:D
@sogeking: Szegények, aztán ott is szétoffoljuk őket.:D
@foxglove: Mert éljen az egyenlő elbírálás.:D

genevieve 2011.04.06. 16:54:19

@sogeking: megtettem:-)

szerintem azóta is csak pislognak, hogy ki a franc lehetek?:-D

rianna 2011.04.06. 16:55:22

@sogeking: menjünk át, amíg úgy is várunk:)

sogeking 2011.04.06. 16:55:24

Alek volt tegnap bátorságpróbán? Azt hiszem visszanézem a tegnapit

Szerénke. 2011.04.06. 16:59:17

@sogeking: De az a mai öfiben lesz.

csicserierika 2011.04.06. 16:59:19

elolvastam az új posztot és megint eltűnt . Lehettem volna első.

Szerénke. 2011.04.06. 17:00:38

@csicserierika: Már rég nem, csak a kommentek sem látszanak.

csicserierika 2011.04.06. 17:01:22

Lelövök egy poént, ne olvassa aki nem akarja:
Hajni rájött, hogy Éva ordításánál, csak az idegesítőbb amikor suttog :)

sogeking 2011.04.06. 17:02:11

@rianna: @genevieve: remélem nem ijednek meg a sok komment láttán:)

Szerénke. 2011.04.06. 17:04:02

@csicserierika: Beszart az egész.:D Akkor én most elmegyegetek, aztán majd az öfi után jövök. Addigra talán a blogmotor is megjavul.:)
Hogy Évát idézzem. Na Hello-bello-hello!

genevieve 2011.04.06. 17:04:18

@sogeking: hát, ha ott kezdünk el offolni és szidjuk évát:-DDD

sogeking 2011.04.06. 17:05:32

@genevieve: a sok alatt az eddigi párat értem, azt azért ne :D

foxglove (törölt) 2011.04.06. 17:05:35

Komolyan mondom, ezt a cikket tanítani kéne, órákig tudnám elemezni.
A "szőke szépségnél" kezdeném, de feltétlenül megemlíteném a "valótlan cikk" kihangsúlyozását a szerző részéről. A zárszó az ütős címlap vs. érző emberek témakörről, hát mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.

zoxó 2011.04.06. 17:06:08

Én nem látok semmit. Hova kell menni?????

Albino Vernyul 2011.04.06. 17:06:36

@foxglove: Persze mikor Gigiro irtak ossze mindent, dorzsoltek a tenyeruket, Eva apja meg be is szallt a rintyulesbe.. Na ilyen a masik oldalon lenni..

dr. gernika 2011.04.06. 17:07:23

@csicserierika: Hétfőn délután kell bemennem megbeszélni a részleteket, szerintem kedden kezdek.
@beebeer: Bizony, az a sorozat a könyv tökéletes adaptációja, PLUSZ Colin Firth! :D
@Szerénke.: Na ettől most megéheztem, lehet én is mindjárt csinálok, bár a 6 gerezd kicsit túlzás. :D

Én nem látom az új posztot. :(

Albino Vernyul 2011.04.06. 17:08:18

@csicserierika: Aninak nem mubalhei vannak, O azt mind ateli.. Mubalhet Alek/Eva gyart a musoridoert...:)

foxglove (törölt) 2011.04.06. 17:14:57

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: pontosan, ő is adta alájuk a lovat a hülye nyilatkozataival, hogy a lánya veszélyben van a villában, mert a Ráczok megfenyegették, hát a pofám leszakadna a helyében.

rianna 2011.04.06. 17:17:12

@gernika: @zoxó: a poszt csak a beavatottaknak látszik:D
Én is lépek, csáp, ahogy zé szokta volt mondani:)

csicserierika 2011.04.06. 17:36:44

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: nem vitatkozom, mert elfogult vagy, és le fogod biggyeszteni a szádat és tájszólásban fogsz írni, amit nem preferálnék :)
karazsnyikov ? utána néztél ?

csicserierika 2011.04.06. 17:38:20

@Szerénke.: kula bácsi is így köszön a SouthParkban :)

csicserierika 2011.04.06. 17:39:11

nekem megint eltűnt az új poszt, pedig már 77 hsz volt. ???

sogeking 2011.04.06. 17:41:46

@csicserierika: viszont így hamar meglesz az ezer:)

Zelefánt 2011.04.06. 17:41:51

@csicserierika:
Akkor mégsem hallucináltam, valami nem igazán gömbölyű odaát.

Albino Vernyul 2011.04.06. 17:44:36

@csicserierika: Nem tudok tajszolasul, es vegulis igy is ki lehet csusszanni egy vitabol, ha nem tudsz erveket felvonultatni a velemenyem ellen..;))
Vissza kene keresni streamen, de valahogy most nincs kedvem.. De lehet, hogy megnezem, csak elo kene hivni agyam rejtet zugabol, hogy melyik katonai napon hangzott el.. Talan a masodikon Eva/Aniko orseg idejen..

sogeking 2011.04.06. 17:50:37

@Zelefánt: és kinek?

régen KMK blogon volt hasonló, ott sem látszottak a kommentek, persze közben ott voltak. (nem tudom mi lett a megoldása, ha lett)

Zelefánt 2011.04.06. 17:57:22

@sogeking:
Nem tudom, Te mit látsz, de én már magát a posztot sem.
Afelelőtlennek, annak.

sogeking 2011.04.06. 18:00:10

@Zelefánt: én most látom, de ha eltűnik, és írok egy kommentet, akkor újra látszik.

2011.04.06. 18:18:07

@Szerénke.: :) Mondanám, hogy nyisd ki az ablakot, fénypost küld. :)
Mérföldekkel jobb a sorozat, pedig Matthew MacFadyen-t bírom nagyon, de azért Darcy az Colin Firth marad nekem mindig.

2011.04.06. 18:20:11

@rianna: igen, de a BBC sorozatokról általában jó véleménnyel vagyok, biztos sokba is kerülhetnek, különben miért ezeket a szar olasz sorozatokat nyomná folyamatosan a közszolgálati?.

nowo 2011.04.06. 22:14:27

@kén-e egy nick?:
Gigi 17 évesen nem vehetett volna részt az erotika parádén,sem,mint látogató,sem,mint hostess.Törvénybeütköző ugyanis.
Akinek ilyen múltja van,az miért játszotta meg magát hosszú hónapokon keresztül a villában?Miért mondta,hogy a jövőbeni főiskolás tervei miatt nem akar a kamera előtt ezt-azt bevállalni?
Szandika,Zsuzsi legalább vállalták magukat.
Egy ilyenfajta fojtogatós,akasztgatós,véres video,meg a ... pólóban való virítás szerinted belefér egy jövőbeni pedagógus imidzsébe?Mert ha igen,akkor legyen a te gyereked tanítója.
Az enyémé inkább nem!!!
süti beállítások módosítása