Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x06 - Láttam, amit láttam

2011. március 29. 09:00 - Hoppancs

Nyomozás folyik a kórházban, meghalt egy beteg, feltehetőleg gyanús körülmények közt. Richard és Jennings felváltva vallatja a rezidenseket, mi pedig visszaemlékezésekből ismerhetjük meg a történteket. Első kérdés, hogy kinél volt a megboldogult páciens kórlapja. Először Yang kapta meg, de gyorsan tovább is passzolta Aprilnek. A beteget Cathy Beckernek hívták, és csúnyán összeégett egy hoteltűzben. Rendelkezett egy Danny nevű cuki kisfiúval is, akit Reed pátyolgatott. A nőt - akinek a sérülései csúnyák voltak, de nem tűntek életveszélyesnek - April átadta Sloannak, majd Baileyhez ment segíteni, aki egy mellkasában fejszét viselő férfin ügyködött. Szerencsétlen flótás feltehetőleg megpróbált kezében a szerszámmal leszaladni a lépcsőn, csak útközben történt vele egy kis baleset. Ezzel nem volt egyedül, Charles ugyanis véradás után csatlakozott Bailey-ékhez, és pont akkor ájult el, amikor a fejszét kellett volna tartania, sikeresen kirántva azt csinos vérszökőkút kíséretében.

Tovább folyik a kérdezgetés, melynek során megtudjuk, hogy végül mégsem Sloan kezelte Cathy sérüléseit, hanem Lexie, mert Markot egy 60%-ban megégett kisfiúhoz hívták. Nem sokkal utána Lexie is csatlakozott Arizonához, és elvileg Reed maradt Cathyvel, de ő ezt cáfolja, azt állítva, hogy ő csak Dannyt vizsgálta, és mikor végzett vele, ment is a dolgára Torreshez, és egy létráról lepottyant tűzoltóhoz. Közben Mrs. Becker fájdalmakra panaszkodott, és bár Yang rendelt neki gyógyszert, tagadja, hogy az ő betege lett volna, ahogy mindenki más is. Alex még csak nem is találkozott vele, mert Izzie üzenetrögzítőjét zaklatta, illetve Charles fejét látta el.

Yanget Lexie követte Cathynél, mert őt találta meg Danny a kellemetlen hírrel, miszerint az anyja nem kap levegőt. Erre ő elkezdte behelyezni a mellkascsövet, de zavarta közben az éppen Dannyt ríkató Cristina, ezért Jackson segített neki. Ez után vállalta, hogy vigyáz Dannyre, mert nem bírta nézni, ahogy Arizona összeégett betege szenved, de Robbins megtalálta, és jól lehordta. Cathyt viszont nem látta többé. Azaz észlelte, ahogy épp halni készül, de nem ment oda segíteni, mert a saját páciensének szüksége volt rá, és amúgy is úgy látta, hogy Karev uralja a helyzetet. Reed úgy látta, ennek épp az ellenkezője volt igaz, Alex össze-vissza bénázott a gégemetszés során.

Alex a fejesek kérdésére elmondja, hogy nem adott vért aznap, mert közben csörgött a telefonja. Mellesleg egész nap azon lógott, mert Izziet próbálta elérni, illetve meggyőzni arról, hogy tolja haza a seggét. Épp ezt tette akkor is, mikor a többiek Cathyvel kínlódtak, de állítása szerint még időben letette a telót, és elvégezte a beavatkozást. Egy darabig rendben volt, aztán minden egyszerre omlott össze, vér jött mindenhonnan, és hiába dolgozott szegény nőn már az egész kórház, vége lett. Reed hirtelen rájön, mi okozhatta a bajt, Aprilt hívatják. Kiderül, hogy ő hibázott még a legelején, mert épp, mikor meg akarta nézni Cathy torkát, elhaladt előttük a fejszés beteg, és elterelődött a figyelme. Így nem kukkantott be a megfelelő helyre, és nem látta a kormot, ami miatt azonnal intubálni kellett volna az asszonyt.

Aprilnek mennie kell, de nem nagyon sajnáljuk, inkább szegény Cathyt, akit már hiába keres az időközben megérkezett szimpatikus férjecskéje. Shep elbeszélget a Főnökkel, és rávilágít, hogy talán túl nagy a káosz az összevonás óta, a népek nem ismerik egymást, nem bíznak egymásban, talán szar a rendszer, és ezért Richard is hibás lehet. Esetleg. Aprilt kibeszélik a kollégái, akiket végül Yang állít le, elvégre mind figyelmetlenek voltak, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy az ő betegeik megmaradtak. Hát igen, van ebben valami.

Címkék: grace klinika
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.03.29. 13:55:14

Anno talán vagy 2 részt láttam az egész sorozatból és ez volt az egyik. Emlékszem anno nagyon tetszett.
süti beállítások módosítása