Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X42

2011. január 26. 13:00 - Hódos Hajnalka

A titokzatos locsolóember kiléte nagyobb rejtély, mint a yeti, de úgy látszik, a Villában visszatért az élet a rendes kerékvágásba, Gigi és Jerzsi már csak két napig légszerelmesek, Alekosz megint nőt akar, Balázs meg lassan adagolja a véleményét. Alig várom. Anikó Gigi ölében fekszik, az arcom ne, mert olyan feszült vagyok! Alekosz segítene ezen, ne simogassál! Alekosz, ne! Ilyen testet ki kéne használni! Egy ilyen testet éjjel-nappal üzemeltetni kéne apukám, te meg a fiókban tartod magad! Te mit szólsz ehhez? Hát, ő egy ilyen lány, feleli Gigi. A háttérben csendben szemlélődő Béci félhangosan megjegyzést tesz. Ha a barátnőmmel ezt csinálnád, úgy pofán baszna és úgy elküldene a halál faszára! Hallod, még senki nem mondta itt meg neked, hogy takarodjál innen! Alekosznak más elképzelései vannak a hölgyekkel való viszonyulásról. Senkinek nem ártott, idejött simogatni Anikót, Béci meg lehet, hogy túlságosan unatkozik és nem találja fel magát mostanában. Már nem merik mondani neked! Már nekem szólt az Anikó meg a Zsófi is, hogy szóljak, nem igaz, hogy nem tanulsz ebből. Éva, te mit szólsz ehhez? Éva böszmét lép, pedig a helyes F6 lenne, amikor a nyakam csókolgattad, az nekem sok volt. Na, itt fasza is törött megint a nagy barátságnak, ahogy apukám mondaná.

Giginek nem tetszik, hogy Béci beszólt, mindenki felnőtt ember, és meg tudja mondani. Béci lerendezi a tesóját egy ne beszéljél hülyeségeket mondattal, Gigi sértődötten bevonul a hálóba. Mindig lebaszol! Te is egyfolytában oltogatsz! Ha én meg tudtam mondani Alekosznak, Anikó miért nem tudja megoldani? Alekínzó megsértődött Évára és most már átértékeli ezt a kapcsolatot. Szerette volna, ha Éva mellé áll. Föltett szándékuk ezeknek a csajoknak, hogy beállítsanak engem ilyennek. Plusz alkoholistának, panaszkodik Olivérnek és Gombinak. Hosszas fejtegetésbe kezd arról, hány férfit tettek tönkre a nők, semmiztek ki, hány olyan nő van, aki azt hazudta, megerőszakolták. A barátok lehajtott fejjel esznek, Alekoszból ömlik a szó, ezeket a dolgokat a legnehezebb bebizonyítani, ezek az ügyek a legkényesebbek. Hát kerüld a társaságukat. De az ítélet már megszületett. Hatalmas megbántottságában még azt is elfelejtette hozzátenni, hogy apukám.

Olivérnek most volt egy gondolata. Azt sejti, hogy az Ötök elkezdik puhítani az Évát. Ő majd elkezdi keresni a …csatlakozási pontot, vág közbe Alekosz. Aha! És belekergetik egy párbajba. Ma beszéltetek? Nem nagyon. Szandi közben Évával beszélget. Nem szól hozzám. Tudom, mi baja van. Szandi szerint ezt nem kéne tetézni, mert olyan erőre fognak kapni! Senki nem érzi, de mindenki látja, ha ezt fel fogják ellene használni, akkor fog megreccsenni! Alekosz akkor reccsenne meg, ha elkoboznák tőle a trikóját, vagy valamelyik nyakkendőjét. Gigi és Jerzsi büntetése hamarosan lejár, Jerzsi álmodozott, és akkor mintha egy külön burokban lenne. Gigi meg úgy beleülne az ölébe. Kívánlak, úgy kívánlak! Te kis feszes Pocahontas! Mit kívánsz bennem? Fogd már be a pofádat bazmeg, úgy kívánlak, ahogy vagy! Huhhh, már csak kettőt kell aludunk, fúú. Jerzsi elgyengül, ha Gigire néz, Gigi nem gondolta volna, hogy tíz nap ennyire megviseli, de hát de. A szerelmi évődés következő fejezetében Gigi bevallja, hogy elfojtott féltékenységi izéi szoktak lenni. Jerzsinek is. Biztos fog zavarni, felmész a színpadra, vetkőzöl, a csaj megfog, fú. Jerzsi nem szokta a barátnőit elvinni a fellépéseire, hiszen a hentes sem viszi el a mészárszékre a családját. Még jó, hogy Jerzsi nem a hullaházban dolgozik. Giginek el kell mennie egy-két fellépésre, hogy feldolgozza szemmel. Nekem meg ezt a beszélgetést aggyal.

A reklám után lemaradok a táblázás lényegéről a kézimeccs miatt, Olivér szerint még az a szerencse, hogy nem a tábla fogja eldönteni, ki jön vissza. Az eredményt meg azzal lehet magyarázni, hogy többen vannak! Annyira le lehetett venni, hogy ki mit írt! Béci szerint a Négyek arra mentek rá, hogy nyerjenek. És még így is én nyertem, háháhá, vihog Zsófi. A háta mögött meg Olivér és Alekosz, rajta. Zsófi a fejfájásig fokozza a nevetésüket, a legszínesebb egyéniség a Villában! Végül is, ha a ruhákat nézzük, így van, röhög Olivér. Az Ötök beszédet írnak, Zsófi ragaszkodik hozzá, hogy írják bele, ő a Villa kiskirálylánya, a többiek lehurrogják, az kislányos. De Zsófi akkor is kiskirálylány akar lenni, mert neki az tetszik. Ez vagyok én, ezt az embert szeressétek! Ne, inkább pofozza fel valaki, könyörgöm. Kiskirálylány basszus, ennél még a két napig tartó ordítás is jobb volt.

Feladat, a Villalakók tíz év után találkoznak, kivel mi lett, játsszák el. Béci alakítja Gombit, Picúrnak csinált tíz gyereket, abból öt a bátyjára hasonlít. Olivér (Anikó) imádja a szerelmét, Rácz Bélát. Szandi mint Zsófi mindenórás terhesen, ha megszületik a gyerek, várlak benneteket a rózsaszínű házamba. Olivérnek, aki Laci nagyon bejött az élet, négy telefonnal járkál, megnősültem, igen drágám, megyek haza! Éva (Zsófi) pózolt, csináltam egy tévéműsort, befutottam, hozzámentem Ádámhoz, tudok főzni, mosni, takarítani, mert a Villában megtanultam. Szandi összejött egy rohadt szemétládával, aki jól kihasználta, aztán Olaszba ment. Laci nyitott egy sportiskolát, ahol a hitet és a becsületet hirdetik, van családja, egy smsezőt vett feleségül. A legjobb Anikó, aki Alekoszt alakítja, konyakospohárral, szivarral, nyakkendőben: kiadtam két könyvet, az egyik az Egy csodálatos elme belső monológja, a másik a Jobb bent, mint kint. Azóta ledoktorált, dr. Nagy Alekosz vagyok, nőgyógyász, két gyereke született, Héfaisztosz és Termopüla.

Levél érkezik, Szandika kerek szemekkel óbégat, Olivér, hadd te olvasd fel! Olivér rohan a riportszobába, hogy megtudja, levél várja, vagy telefonálhat, mi már tudjuk ugye. Szia kicsikém, szia Bébike! Boldog évfordulót neked, hogy vagy? Szia Nyuszkó, nagyon büszkék vagyunk rád kicsim! Tényleg? Aha! Nem találom a helyem nélküled! Hogy vannak a cicák? Ki akartam menni! Ha miattam akarsz kijönni, akkor hülye vagy! Nagyon szeretlek nyuszikám! Szia kis Manólánykám! Manófiúcskát a Négyes tagjai ölelgetik, jaj igen és nagyon szeret és hogy boldog évfordulót! Ha Alekosz még egyszer kimondja azt a szót, hogy apukám, belevágok a tévébe! Manófiúcska leül az ágyra és mosolyogva nézegeti a fényképet. Béci szomorú, majd eljön az ő ideje is. Olivérnek ez már a második volt. Örülj annak, ami van, vigasztalja Anikó. Bécit nem zavarja, de valahol azért mégis benne van. Aztán elvonul sírni a szárítógépre, ez valami családi vonás. Bécinek is nagyon hiányzik, hiányzik ahogy jár, ahogy kel, hogy mellettem van, minden hiányzik neki. Neki otthon is erősnek kell lennie. Persze gyengülhet, csak nem tudja. Én is gyengülök, nem tudom, mi a jobb, ez a sok hülyeség, vagy amikor balhéznak.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
1350 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.01.26. 13:13:49

Másodikért mi jár? :-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.26. 13:14:40

Már megijedtem, hogy ma elmarad a beszámoló. És most el is olvasom. :))

mocskosmacska 2011.01.26. 13:18:08

Te első, én második.

zaharah 2011.01.26. 13:18:28

kilences?!?
olvasok...

mocskosmacska 2011.01.26. 13:18:40

Már második sem vagyok. Pedig amikor elkezdtem olvasni még csak egy komment volt.

mocskosmacska 2011.01.26. 13:19:17

Gombi is rohadt jó volt Szandikaként. De a nagy szórakoztatónak tartott Szandi és Éva harmatgyenge volt.

gidabiga 2011.01.26. 13:19:20

Alekínzó :DDD

jó volt Hajni, már amit ebből az unalmas adásból ki lehetett hozni :D

Anikó tényleg jót alakított, inkább ő a művésznő :)

flanker 2011.01.26. 13:21:01

"Szandika a kameráknak és Gombinak kiabált a kertben. Nem minden kamera rögzül egyszerre, mire észrevettük, hogy valami van a kertben, addigra kiborult" kommentálta a helyzetet Rubin Kristóf.
- Semmi gond, megércsük mi, hogy a több helyen,
különböző szögben vevő kamerák (minden egyes cigizésnél láthatjuk őket, valamint ha valaki csak ki is dugja a lábujját az ajtón) most éppen nem vették fel, amint több ember furcsamód hepciáskodik kint, de azt is akarják mondani, hogy a portokban is mindenkinek egyszerre merült le az eleme? Mink olyan kis kíváncsiak vagyunk, hogy beérnénk egy sötét képernyő alatti hangfolyammal is.
És minekutána semmi, ismétlem SEMMI felkavaró,
szerződésszegő, törvénybeütköző, titkos dolog nem történt, akkor az RTL-nek bizonyára nem fog nehezére esni a dolog és könnyedén produkálja számunkra a teljes, vágatlan anyagot, hogy minden alaptalan, gonosztörpés pletykának vége lehessen.

Mint már mondtam tegnap:
Ha nincs semmi titkolnivaló, akkor miért dolgoznak
éjjel-nappal azon, hogy eltitkolják?

Ezen kívül nincs semmilyen ember" – mondta és
hozzátette, örül annak, hogy ennyien beszélnek erről.
- Természetesen örül (a lárvája). Valakinek fel kéne
jelenteni Szandikát tettlegesség, garázdaság vagy
öngyilkossági kísérlet alapos gyanúja miatt, akkor
muszáj lenne kiadni a vágatlan anyagot...

Friedmann Juci 2011.01.26. 13:21:40

"hány olyan nő van, aki azt hazudta, megerőszakolták." alekosznak ezzel olyan szinten sikerült széjjelbasznia nálam a biztosítékot, hogy mostmár TÉNYLEG biztos vagyok benne, hogy amint kijön, egy nőrabló, erőszakoskodó fasz lesz belőle - már ha eddig nem volt az.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:21:45

a retek tényleg elkezdte zsófit ekézni, mert minden amit mond, olyan idegesítő, hogy kitépem a hajam tőle

.lll. 2011.01.26. 13:22:16

még négy hónap van ebből a szarból,kíváncsi mit tudnak még belőle kihozni

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:23:44

@lófő: most várják, hogy jerzy-gigi egymásnak ugrik

zaharah 2011.01.26. 13:23:50

Hajni, köszi a hogyvoltot, nagyon király lett, apukám :)))

Friedmann Juci 2011.01.26. 13:24:59

apukám, hogy ez tényleg mennyire idegesítő.

2011.01.26. 13:25:08

Két erős adás után ez már megint gyenge volt. Mondjuk Anikón jót röhögtem, mint Alek.

mocskosmacska 2011.01.26. 13:25:37

@Friedmann Juci: Őt ilyen krimikben kéne szerepltetni, ő lehetne a nőket elraboló és megölő, pszichopata sorozatgyilkos.

Trevlovics 2011.01.26. 13:26:27

ááá nincs benne alekosz: engem nem kérdezett?

mocskosmacska 2011.01.26. 13:27:23

@flanker: A Blikkben megjelent egy cikk az esetről, abban az volt, hogy Szandika azért őrjöngött, mert Laci szervezkedett ellene és ez ilyenkor "természetes reakció". Köszönjük Blikk, máskor ha nem kapok a cba-ba karajt, én is földhöz vágom magam és visítok, hiszen ez természetes reakció.

zaharah 2011.01.26. 13:27:35

@Friedmann Juci:
egyetértek, egy gonosz kis törpe.Alekínzó

artdark 2011.01.26. 13:27:45

Kezdjük a végén.

Béci picsogásától hánytam, a szegény családos dumájától nemkülönben. Lehet, azért sírt, mert bent nem lehet nála pisztoly...?

Olivér nagyjelenetétől okádtam (a csajának meg a látványától).

Anikó tényleg jó volt, bár nem hiszem, hogy a gyerekek neve a saját ötlete lett volna, s e tény megkérdőjelezi a többi szövegét is. De legalább jól adta elő. (A fekvő helyzetbeli masszírozásnál pedig szépek a mellei, remélem, Gigi is látta.)

A 10 év múlva-játék során szerencsésebb let volna, ha nem ez a szerencsétlen Zsófi kapja Éva szerepét, hanem mondjuk Anikó. Tuti, hogy sírásra kényszerítette volna az alkesz picsát, ha nagy táskákkal a szeme alatt megjelenik.

Egyelőre ennyi, köszi, HH!

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.26. 13:28:57

Gombinak nagyon bassza a csőrét hogyha Picúr meg a Bátyó kerül szóba...

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:29:26

@artdark: szerencsétlen zsófi, még ebben is idegesítő volt

zaharah 2011.01.26. 13:31:34

@Friedmann Juci:
illetve ezen a ponton eszembe jutott, van-e még olyan Alekínzó múltjában, amiről esetleg nem tuduk.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 13:32:02

Hajni, imádom a humorod, és azt, hogy a tegnapi sz.rból is tudtál várat építeni :)

@mocskosmacska: ez volt a Fókuszban is, gondolom onnan vették át

vörös áfonya 2011.01.26. 13:32:26

@flanker: Rubin ebben a cikkben akkora hülyeségeket mondott,hogy inkább meg se szólalt volna.
Mindenki tudja,hogy hazudik.Vagy semmi nem az,aminek látszik.

van-e szándék 2011.01.26. 13:32:52

@zaharah: így van, Hajni, köszönjük!

artdark 2011.01.26. 13:33:20

@kovácszsuzsi: igen, pedig Évát a saját eszközeivel lehet leginkább kiidegelni. Csak én láttam az arcán a perverz mosolyt, amikor bírónőként csakazértis leművésznőzte Gigit...?

Trevlovics 2011.01.26. 13:33:33

már látom magam előtt, hogy zsófikát egy jövőbeni vacsoracsatában - miközben az oldalas levét szürcsöli koktélospohárból - fekete lászló egyszerűen középen kettétöri.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:34:13

@vörös áfonya: de nem is nekünk szánták azt a cikket, meg a fókusz műsort sem

Augur 2011.01.26. 13:34:31

@artdark: Béci pityergésétől női szívek ezrei olvadtak azonnal vajpuhává. félek, nagy fórja van, végig marad.

mocskosmacska 2011.01.26. 13:34:35

@canzone: Akkor nem csak a Blikk hülyült meg.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 13:35:23

@lófő:
van egy olyan érzésem, hogy nem fog ez menni négy hónapig, valami nagy botrány miatt lehet vége lesz előbb, sötét dolgok történnek ott, mármint az ertéel részéről .Szerintem minden amit látunk megvezetés,manipuláció, és lehet , hogy pl. ezt nem bírta Szandika sem már cérnával, valami olyan lehet amire a bent lévők nem számítottak, azért akar mind kijönni ennyire.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:36:33

@artdark: pedig most akkorát rúghatott volna zsófi belé, de hát buta a szentem. bár tegnap az anyja azt mondta, hogy fiatal kora ellenére, egy karakán, önálló nő, nincs szüksége senki irányítására

Patria 2011.01.26. 13:36:57

Anikó Alekosz alakításában a legjobb a Hephaistos és Thermopüla gyerekek voltak. Azon fetrengtem. Meg azon is, mikor megkérdezte Trikoszsosz Olivért, hogy Enci kérdezett e róla. :)

Bécit meg tényleg megsajnáltam.

Mi ez a törpe meg locsoló ember sztori?

fran7 2011.01.26. 13:37:04

Az a baj, hogy ha nem lesz valami éles pozitív fordulat Szandika életében, akkor Gombi beszéde könnyen valósággá válhat.
Magamban meg azt próbálom feldolgozni, hogy bármely szerettemmel három hónap után nem a cicákról kezdek el beszélni. Erre a részletre magamtól nem figyeltem volna fel. De maga a beszélgetés hangneme is bizonyos pillanatokban elég hidegnek, közömbösnek tűnt nekem. Nem pedig egy érzelemgazdag párkapcsolat kifejeződésének.
Erzsy meg Gigi szerintem csak így, hogy külön vették fel voltak képesek némi érzelmet kicsiholni. Nem a valós ember érdekli egyiket se.

artdark 2011.01.26. 13:37:44

@Augur: Én is ettől tartok. Nem rád vonatkoztatva, de ez a nőket minősíti. Emellett hallottam olyan feltételezést is, hogy az rtl ezúttal az egyik hazai etnikum képviselőjével szeretné elvitetni a fődíjat. Mondjuk, ezt nem igazán értettem.

Rigghead 2011.01.26. 13:38:00

2 észrevétel:

- béci a hatosba tartozással nagyon gyengítette, gyengíti magát

- béci a tegnapi eltört mécsessel szerintem megnyerte a játékot

ne legyen igazam, mert így nem izgi

Mme Chauchat 2011.01.26. 13:38:59

@Trevlovics: középen kettétöri, de hosszába' vagy széltébe', az itt a kérdés.

Patria 2011.01.26. 13:39:04

@Trevlovics: Zsófi csak lábosból eszik, és teát szürcsöl.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:39:24

@Augur: főleg, ha beküldik neki a szerelmét, és lesz nagy szerelem. akkor övé a fődíj tuti

Friedmann Juci 2011.01.26. 13:39:28

@Rigghead: eddig is elég sanszos volt, hogy ő nyeri meg. olivér meg lesz a második.

Rigghead 2011.01.26. 13:40:01

Anikó egy rögtönző és színész zseni, vérében van, nem vitás és hát kurvajó is!
Remélem talál valami nekivalót, ha majd kijött, showder?

Rigghead 2011.01.26. 13:41:11

@Friedmann Juci: eddig sanszos volt, most szinte biztos. dehát még simán beszarhat élőadásban vagy megverheti gigit, ki tudja

csudri82 2011.01.26. 13:41:25

Drága Madame itt vagyok ragyogok, ha nem lesz óránként 200komment, akkor maradok is kb. 4-ig. :)

Trevlovics 2011.01.26. 13:42:04

az hogy volt, hogy gigi játszotta zserzit, és hogy magáról mondott valamit, ami a fasszal kapcsolatos, vagy hogy?

Rigghead 2011.01.26. 13:42:47

@kovácszsuzsi: ha beküldik adrit, az pont nem tenne jót, így egy egész ország a szerelme...

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:43:23

@Trevlovics: azt mondta, hogy már nem lesznek együtt. dúl a szerelem na

Rigghead 2011.01.26. 13:43:39

teszem hozzá a tegnapi alapján, ha most kéne győztest szavazni, én is rá tenném

igazi férfias elgyengülés, tanítani kéne

Rigghead 2011.01.26. 13:44:18

@Trevlovics: hogy Gigi túlságosan szerette a faszt, ezért már nincsenek együtt

Mme Chauchat 2011.01.26. 13:44:20

@csudri82: De, édes, hogyne lenne annyi komment?Amúgy ez éccakai műfaj.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:44:35

@Rigghead: a középkorú nők szeretik nézni a nagy lamurt. lásd brazil izék

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:46:01

@Rigghead: vagy még az lehet a veszte, ha azt gondolja, kell egy új taktika

artdark 2011.01.26. 13:46:27

@kovácszsuzsi: Ez semmi mást nem jelent, mint hogy az anyja is olyan sivár, mint ő.

Augur 2011.01.26. 13:46:55

@artdark: nagyon nem értem, illetve sajnos teljesen értem, hogy mit esznek a csajok Bécin:( de nem fordulhatok itt túl nyíltan a nemem ellen. az etnikumos dologra minden versenynél(legyen az X-faktor, vagy bármi)mindig tesznek utalásokat. az amerikai sorozatoknál is meghatározott számú és fontosságú fekete szereplőnek kell lennie. ez egyrészt így polkorrekt, másrészt üzletileg így logikus.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:48:06

@Augur: nocsak-nocsak, tán nem tetszik béci?

Augur 2011.01.26. 13:48:44

@kovácszsuzsi: tartok tőle, hogy így lesz.

gidabiga 2011.01.26. 13:48:59

@Augur:

az enyém nem
kőkemény szívem van :D

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

jogos :)

K Tomoceusz 2011.01.26. 13:49:11

Szevvvvasztok parasztok !

Egyre jobb ez a szexihajú Jerzy .
Egyre jobb Anikó is .

Találós kérdés következik . Mit keres ez a két ember (másfél) a Fantasztikussótlan 6osban ? Anikó jókat röhöghetne a 4 marhával , de inkább kínozza magát a teszveszekkel . Rohadjak meg , ha értem

kovácszsuzsi 2011.01.26. 13:50:39

@Augur: ráadásul egyelőre senki nem ekézi bécit, a retek sem, kommentelők sem

Augur 2011.01.26. 13:50:57

@kovácszsuzsi: nem, egyáltalán nem tetszik.

artdark 2011.01.26. 13:52:10

@Augur: azt gondolom, nálunk üzletileg nem túl fizetőképes az a réteg. Amelyik tagja pedig igen, az Mercedesre és bozótvágó késre költ inkább.

Augur 2011.01.26. 13:52:22

@kovácszsuzsi: én vállalom, de akkor kurván utálni fogtok.

Trevlovics 2011.01.26. 13:52:28

@K.Tomoceusz: szerintem alekosztól diszkréten undorodik, évát meg kifejezetten rühelli, legalábbis a kirohanásakor úgy látszott. így aztán ha van két lábos ételed (és zsófi nem nyalakodja ki előled), te melyiket eszed meg, amiben van olyan amit szeretsz, meg egy darab szar, vagy amelyikben ilyen semmilyen, közömbösek vannak?

Augur 2011.01.26. 13:54:29

@hannibal22-73: köszönöm! tudod, hogy én is Téged:)
@artdark: meglehet. de valami oka csak van magának a szerepeltetésnek is.

Patria 2011.01.26. 13:54:52

mi ez a locsolós meg törpés dolog? Valami jól értesült világosítson már fel.

0511 2011.01.26. 13:55:48

@Friedmann Juci:
pontosan!
Az a cihológus liba jobban tenné, ha ezzel az elmebeteggel foglalkozna, mint hogy Lacit áztatja azért, mert egy játékban azt merte mondani, hogy legyilkolunk mindenkit

Caddy 2011.01.26. 13:55:56

itt fasza is törött a barátságnak
Te feszes kis Pocahontas
a többit már tegnap megbeszéltük. :)

Traitor General 2011.01.26. 13:56:03

Rácz Bécit indítani kéne Kazinczy verenyen:-)

artdark 2011.01.26. 13:56:05

(az előbb beírtam, de eltűnt, így ha kétszer lesz, bocs)

Szal sztem korai még klikkek és taktikák alapján győztest hirdetni. Messze van még a vége, addig sok minden történhet. Én pl. sokszor egy napi történés vagy egy mimika alapján is váltogatom a szimpátianyilakat. Hosszú távon folyamatosan maradandót nyújtani (legalábbis pozitívat ) nagyon nehéz.

artdark 2011.01.26. 13:57:01

@Augur: persze, a kulcsszót te is leírtad: polkorrekt.

LuluBelle 2011.01.26. 13:57:06

@Patria stuck up oafish:
Éva szerint Anikóék a gonosz törpék...

Szandika meg állítólag a művirágotlocsoló idegenre akadt ki, aki vagy létezik, vagy nem.. de lehet, hogy végül urban legend lesz.. mármint a locsolós ember létezése :)

gidabiga 2011.01.26. 13:57:09

@0511:

a picológustól el kéne venni a diplomáját.
pénzért hülyeséget beszél.

natoth 2011.01.26. 13:58:06

a táblás feladat egyetlen érdekes momentuma az volt, hogy 1-től 5-ig terjedő egész számokat mmkk számológéppel kell összeadni

Augur 2011.01.26. 13:58:54

@iinside: nem neked szól tesó, csak megláttam a linkben a foLYtogatós szót, és hát elsírtam magam, mint Éva a helikoptertől:((

Trevlovics 2011.01.26. 13:58:55

@LuluBelle: én már látom magam előtt a fotosop képeket a titanikról, a wétécéről, stb.... és mindegyiken ott a locsolós ember, mint anno a tourist guy.

K Tomoceusz 2011.01.26. 13:59:21

@Trevlovics:

Tök jó a hasonlatod , de tényleg .

Traitor General 2011.01.26. 14:00:14

olivér kisminkelve sírógörcsbe? Na az volt kemény. Megállt a szobanövény otthon a fejlődésben. Nekiállt szén-dioxidot kibocsátani akkora sokkot kapott.....

rianna 2011.01.26. 14:00:15

@0511: a pszihomókust én is most láttam a délutáni adásban. Ezúton megkérem, hogy adja vissza a diplomáját:))
A célközönség valóban elhiszi, hogy Laci miatt borult ki Szandálka?

gidabiga 2011.01.26. 14:00:18

@Trevlovics:

vagy a kertitörpe az Amelie-ben :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 14:00:46

@natoth: tesó, ezen röhögtem visítva én is :) és milyen komoly fejjel tette Gombika ezt a számológéppel összeadást, úristn! :)

artdark 2011.01.26. 14:01:14

@iinside: én itt nem látok olyan képeket, amik újnak tűnnek számomra

0511 2011.01.26. 14:02:01

@mocskosmacska: Ezt a természetes reakciót az az elmebeteg cihológus majom dobta be, amelyik elöször nyilatkozott az rtl-en. Akkor miért nem vették természetes reakciónak Zsuzsi dobálásait azok után, hogy az a sunyi tetovált rinyáló folyamatosan csesztette és miért nem dobták ki vele együtt. Helyette ajnározzák a mucuskájával, hol személyesen, hol telefonon. Mit juttatnak még neki, hogy ezt a nagy távollétet kibírja. Úgy viselkedik, minha Afganisztáni harcrérre küldték volna.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.26. 14:02:40

Szandika nem Magdianyus szellemével találkozott?

ad3423324 2011.01.26. 14:02:50

Zsófinak egy harapófogóval tépném ki a nyelvét, aztán egyenként ütném ki a fogait, majd szép módszeresen péppé verném azt a viháncoló, tenyérbemászó pofáját.

0511 2011.01.26. 14:03:48

@rianna: a cihológus már tegnap is volt napközben, csak annyit ismétlik, mint a dögunalom részleteket a putriból. Úgy látszik, hogy Zsófi után Lacit pécézték ki, azt, aki össze tudná fogni a népet Olivér és Balekosz ellen

Augur 2011.01.26. 14:04:53

@artdark: akkor beírhat magának egy kisötöst az rtl. bírnám viszont, ha nemcsak ilyan hipózott emberkéket engednének a húsosfazékhoz. ha korrektség, akkor legyen tövig korrekt.

gidabiga 2011.01.26. 14:05:31

@Gildor Inglorion:

volt már, teljesen nem lett elvetve az sem.

@vörös áfonya:

az egész filmet imádom!

Traitor General 2011.01.26. 14:05:34

@0511: Laci??????? A pszichopata tömeggyikos? Kibasznám Afganisztánba a hegyek közé ott játssza el a kemény hadfit:-)

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:05:40

@الله أكبر:

Zsófi klassz csaj . Úgy nyalja ki a lábosokat , hogy azt utána már nem kell elmosogatni . Nem véletlen a lustaságból szerzett 18 pontja .

kovácszsuzsi 2011.01.26. 14:05:42

@0511: lehet már inkább úgy kellene fogalmazni, laci a következő szerencsés, aki kijöhet

vörös áfonya 2011.01.26. 14:05:42

Ha az rtl-nek csak az volt a célja ezzel a Szandikás dologgal,hogy beszéljünk róla most már 4. napja,akkor bejött.
De ilyen hülye húzásokkal nem tartanak még ki 4 hónapig.

Kata Marán 2011.01.26. 14:05:54

Szia Hajni!Remek a napi zanzád, sokkal jobban élvezem, mint a közvetítést.

vörös áfonya 2011.01.26. 14:06:45

@gidabiga: Én is:)A Micmacs-et láttad?

artdark 2011.01.26. 14:07:29

@Augur: ezzel egyetértek, de akkor rám ne számítsatok itten.:)

(ha megfigyeled az amerikai filmeket, a szimpibbnek gondolt egyének ott sem az echte kongóiak.)

Patria 2011.01.26. 14:08:42

@LuluBelle: Áh, köszi. Vannak bent virágok? Meg valami volt a kezében mikor vonyított, nem? És a többiek sem beszéltek róla, hogy min borult ki? Na, most már elkezdett érdekelni.

Augur 2011.01.26. 14:10:17

@Traitor General: volt a hétvégén asszem a discoveryn egy doku-reality alig 17-18 éves ami katonákkal, akik ott nyomják. Laci a seggtörlőjük is csak hosszas könyörgés után lehetne. ezeknek nem villogott a szeme, mint egy hátrafelé nyilazó ősmagyarnak bazmeg, de kemények voltak, mint a szamurájkard acélja. a katonaság ez, nem a krav-magáról elméletben buzulás nejlonzacskóban.

gidabiga 2011.01.26. 14:10:26

@kovácszsuzsi:

valószínű

@vörös áfonya:

nem hiszem.
az kivel és milyen?

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 14:10:53

@Augur: na de ha ez számítana ennyit, akkor Olivérnek már behozhatatlan előnye lenne, nem? :(

LuluBelle 2011.01.26. 14:11:19

@Patria stuck up oafish:
talán kólásüveg volt nála, és állítólag műfű, művirág van bent (ezt Rubin Kristóf állítja).. senki nem beszélt semmiről, szépen összevágták, ezért találgat mindenki itt kint. ott bent meg a néma csend.

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:11:25

@vörös áfonya:

Ki fogják húzni májusig , ha csak valaki súlyosan meg nem sérül , erre is vannak célozgatások a neten .
Szandika pedig párbaj nélkül lesz résztvevője a hármas döntőnek . Addigra elfelejti , mitől ijedt meg egykor annyira .

Augur 2011.01.26. 14:12:20

@artdark: akkor evezzünk is más vizekre:)
Laciról véleményed van-e? feljebb megírtam az enyémet.

vörös áfonya 2011.01.26. 14:12:40

@gidabiga: Ugyanaz rendezte(Jeunet)mint az Amelie-t.Most nem írom le miről szól,de szerintem nézd meg.Nagyon jó film az is.

artdark 2011.01.26. 14:13:09

Remélem, nem túl off a kérdés, de mindenképpen ide kívánkozik: ha én egy virágzó pipacsmező közepén verem ki a farkam, akkor perverz vagyok vagy széplelkű?

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:14:05

@artdark: biokertész, az vagy. Éjjel permetezel

natoth 2011.01.26. 14:14:21

@rianna:
Velvet szavazás állása: Ön szerint mitől kapott sokkot Szandika?
A locsolós embertől: 2185
A kólától: 1916
Lacitól: 1251
Gombitól: 323
A Villanővértől: 284

Augur 2011.01.26. 14:14:42

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: az nem mindegy, hogy hogyan pityereg a kan. Olivér konkrétan taknyol. és szőrös is meg veres is. ellenben a nett és ari Bécivel, pfff:S

Caddy 2011.01.26. 14:15:08

@الله أكبر: ezt mi már tegnap megtettük, de lehet beveszünk. :)

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:15:12

@artdark: Ez attól függ , vitted-e magaddal a sajtreszelődet .

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.26. 14:15:53

amúgy meg, tegnap megkísértett a gondolat, hogy azért hagyták kifestve hazatelefonálni olit, hogy a népköltészet összevághasson egy:

gombi hívja olivért

videót

artdark 2011.01.26. 14:16:13

@Augur: Laciról nekem sok mindenben különbözik a véleményem - talán generációs okokból is - az itteniek többségétől. Szerintem teljesen normális a fickó, csak kalandor lelkületű. Korábban igazi bölcsnek tűnt a sihederek között, amikor pedig tele lett a hócipője, olyan útra vitte őket, ami akár a dolgokból is következhetne, de a sihederek (és a brazil szappanoperákhoz szokott közönség) nyilván nem találkozhatott még ilyennel.

Nekem egyelőre szimpi a faszi.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 14:17:14

@vörös áfonya:
ezért nem is nagyon kommenteltem mostanában, valahogy hülyén érzem magam, hogy bármit is mondjak vagy véleményt formáljak a bent lévőkről, egyik pillanatról a másikra teljesen eltérő viselkedést mutatnak mint addig, azt hiszem olyasmiket akarnak rájuk kényszeríteni, ami egyre inkább nem megy nekik, és kiveri náluk a biztosítékot, most pl. ez a Laci által kivégzünk mindenkit , meg egyebek, utána a nagy balhé után ül Szandika mellett aki azt mondja, hogy ez már neki nem fér bele, vagy valami ilyesmi, és Laci a megszokott dünnyögésével azt hajtogatja szerinted én miért akarok kimenni annyira.

Az egy dolog, hogy valaki bemegy egy ilyenbe, és ország-világ elé teszi magát, és más az, hogy ország-világ elé teszi azt amit a csatorna kitalál, hogy játsszon el, és egy teljesen hamis akár nagyon negatív kép alakul ki róla, aminek a következményeit viselheti ha kijön.
Mondjuk Ildikó kint is pont olyan borzalmas mint bent volt, neki nem kellett sokat változnia.
A normál valóságsók teljesen másmilyenek voltak nézőként is.

0511 2011.01.26. 14:17:16

@Traitor General: Laci tömeggyilkost??? Te lennél az az rtl-es cihológusnő?

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:17:37

@الله أكبر: mit jelent ez a nick? nem tudok svájciul. Egyépként 1etértek

Lasombra 2011.01.26. 14:19:03

nálam szumma:

Anikó: meg hát, nagyon. egyre inkább. akár nyakkendőben is. (rajta is lehet.) szexi, amikor ilyen szavakat mond, hogy "Héfaisztosz".

Alekosz: Wartburg féltengellyel halántékon lendíteni, amiért rászáll az üdvöskémre, és nem ért a szóból, hogy takker van. (ha kiszavazzák, szállok is fel a 114-es buszra, megvárom a búra előtt, és fejbeb*szom egy demizson tzatzikivel! :D)

Olivér: köcsög, puncsos, csókos, kivételezett, élhetne akár külön lakásban is saját RTL-es személyzettel. ezen kívül folyton fontoskodik. és továbbra is kamukéró: "én reális számokat írtam mindenhova", amikor az F5 - Fantastic Five - kisakkozta, hogy kb csak 1-esekkel és 5-ösökkel operáltak az F4-ek a táblázatos-összehasonlítós játéknál.

Gigi-Jerzsi: gyenge színészpalánták. A Szerelem ábrázolása (4 kreditpont) tárgyból keresztfélév.

Béci: szegénynek pont akkor bukik az imidzse, amikor kurvára igaza van.

többiek: /ásítás

Lilu/Balázs: a faszkivan velük. annyira manipulatív és részlehajló az egész ténykedésük, hogy lassan kiabálni fogok a tévével, mint öreganyám. az ilyeneknél:
a. "de gondoljunk csak bele, valahol igaza van Olivérnek/Alekosznak/Évának, hisz... blabla... de ezt Önökre bízom. ez egy ilyen játék." (nem bíztad, baszod)
b. "érdekes megfigyelni, hogy vajon Béci/Gigi/Laci/Zsófi/Anikó mennyire őszinte, amikor... blabla... de én nem akarok senkit befolyásolni, hogy ki mennyire taktikázik. (késő, épp befolyásoltál, baszod.)

ennyi.

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:19:30

@artdark: >>teljesen normális a fickó>> gyere analízisbe, vazze'

0511 2011.01.26. 14:20:10

@kovácszsuzsi: lehet, hogy laci szerencsés,ha kijöhet, de a nézőket meddig nyűvik még ezzel a szánalmas műsorral?
Azért jobban örülnék, ha kijövetele elött még grabancánál fogva megemelné a kérdőjel formájút és feltenné valamelyik szekrény tetjére

christaylor 2011.01.26. 14:20:52

A tegnapi kurvasok és egyáltalán nem ideillő off ellenére én is imádok mindenkit! Kivéve, akit nem. by Béci.
Kicsit sok volt és zavaró a szekszuális téma, illetve a kézilabda közvetítés, de neeeeem baj, mert helyette olvastam meg filmet néztem meg körömlakkoztam meg egyéb.

artdark 2011.01.26. 14:21:21

@Mme Chauchat: nem tudsz te az életről semmit.

van-e szándék 2011.01.26. 14:21:24

Lila fecske

Írta: Nemes Nagy Szándék verse

Alekoszon piros fecske,
piros fecskén lila folt,
a feje is lila volt.
Ült a kádban egymagában,
ibolyaszín kisgatyában,
lila volt a szája, mája,
lila répát hányt a szája,
gyufa-vékony, lila lábon
remegett, és pocaktájon
lila köldök szomorítja
mind, aki a
Villát lakja.

Január volt, jött az este,
feléledt a lila fecske...
Január volt, nagy hideg,
Lila fecske – sík ideg
lett a Szandi,
na, ezt kapd ki!
Ez a titok! Ki írja meg?

Augur 2011.01.26. 14:22:11

@artdark: mindjárt gondoltam, ezért kérdeztem. kíváncsi leszek, a továbbiakban mennyire fog előrenyomulni. mikor a röfilányt edzette, nagyon elemében volt. féltem, hogy a kis gyümölcszselé össze is rogy a parancsszavai súlya alatt.

artdark 2011.01.26. 14:22:35

@christaylor: kiestél a barátnőjelöltjeim közül. De jó feleség attól még lehetsz.

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:22:58

@artdark: Én ne tudnÁk? :O Hiszen iszom a szavaidat!

artdark 2011.01.26. 14:23:21

@Augur: számodra negatív, hogy számomra szimpi?

artdark 2011.01.26. 14:24:45

@Mme Chauchat: azt meséltem már, amikor a seregben turhával teleköpdöstük a kopaszok gulyáságyúját? (szándékosan mellőzöm a szekszuális témákat, nehogy megbotránkoztassak valakit)

christaylor 2011.01.26. 14:25:16

@artdark: köszi! :) de olyanod meg már van, tudtommal.

vörös áfonya 2011.01.26. 14:26:39

Szerintetek a csórik leértek már a Balcsira és vissza?

Augur 2011.01.26. 14:26:40

@artdark: ugyan, dehogy! csak érdekelt a véleményed:) én tegnap óta naggyon jóban lenni veled:)

artdark 2011.01.26. 14:27:15

@christaylor: ne foglalkozz vele, én is azt teszem

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:27:40

@artdark:

Erről hallottam . Egy Budaörsi úti laktanya szakácsai pipacsoztak a díszőrség szendvicseibe .

artdark 2011.01.26. 14:27:49

@Augur: én is veled:) elháljuk?

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:28:13

@artdark: lófaxt mesélted!ide vele, hátha lekopizzák a vv szerkik, oszt megláttyuk a zsófufó habüstjére vetítve a zesetet

Augur 2011.01.26. 14:29:09

@artdark: vigyázat, a viráglelű hölgyek már tegnap torkig lettek velünk.

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:29:13

@K.Tomoceusz: >>Egy Budaörsi úti laktanya szakácsai pipacsoztak a díszőrség szendvicseibe>> és?

artdark 2011.01.26. 14:29:46

@Mme Chauchat: annyira naturális, hogy félek, elokádnám magam, miközben felelevenítem. De majd emilbe megírom neked, ha az ilyenekre izgulsz.

csudri82 2011.01.26. 14:30:23

@Mme Chauchat: Volt már rá példa, hogy este 8kor 1000komment volt, azt elolvasni pedig SSKK.

artdark 2011.01.26. 14:30:42

@Augur: nekik is joguk van a torkig érő dolgokra.

fran7 2011.01.26. 14:31:52

@vörös áfonya: Nem le a balcsihoz mentek, hanem körbe a Balatont, ami tán 219 km. Normális 20-as tempóban 10h. Ez gyenge kihívás.

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:32:11

@artdark: jöhet. Benne lesz a memoirjaimban. Vagy küldöm a zertéellnek, pízér (neked százalék)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 14:32:14

@christaylor: hallodhülyevagy? legalább hasznosan töltötted az időd :)

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:32:14

És ?
Volt pont a mondat végén .

Augur 2011.01.26. 14:32:48

@artdark: csakhogy nemigazán vágynak rá- tették nyilvánvalóvá.

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:33:22

@csudri82: De, cica, mindig az utolsót kell olvasni, nem ezeret. Amúgy? Te hogyan sírsz? Brélásan v. Ollisan?

christaylor 2011.01.26. 14:34:18

@canzone: jaja, meg jó is volt kicsit távol lenni ettől a nyüzsgéstől.

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:34:55

@fran7:

Vannak itt öregemberek is , akik nem tudnak elképzelni huszas átlagsebességet biciklivel . Kell ahhoz egy hét .

artdark 2011.01.26. 14:37:58

@Mme Chauchat: okéoké. Addig is, hogy ne maradj olvasnivaló nélkül, felelevenítek egy bájosabb történetet, ami szintén velem esett meg még az őskorban.

Annak idején egy nagyon kicsi - talán 3x3-as - irodám volt, oda hordtam az aktuális bnőimet, amikor a kollégák már hazamentem. Az egyik alkalommal a bnőm azt mondta, h kúrjam már seggbe.

Na jó - mondtam én, és így is lett. csakhogy, amikor kivettem a farából a faszomat, olyan büdös lett, hogy azt hittem, másnapra se szellőzik ki a helyiség. Ráadásul a faszom tiszta szar lett.
Namármost, egyetlen mosdó volt, ahol a takarító eszközöket is tartottuk. Még szerencse, hogy találtam egy dobor Vimet, így azzal mostam meg a farkamat.

Bizony, ez így esett ez a szomorú történet. Rég volt, de sajnos, igaz volt.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 14:37:59

@vörös áfonya: a holnapi negyven perc úgyis erről fog szólni

kovácszsuzsi 2011.01.26. 14:39:22

@artdark: a kalandjaid lassan kitesznek egy pornókönyvet:DD

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:41:19

@artdark: ez lehetetlen. Abban a béltraktusban, ahova te dugtad, nincs bélsár.

fran7 2011.01.26. 14:41:29

@K.Tomoceusz: De szobabiciklin nem kell hegynek felfelé menni. Tízzel a mamókák kerékpároznak Békés megyében.

csudri82 2011.01.26. 14:41:46

@Mme Chauchat: Részegen. Amúgy pedig kemény vagyok, mint a Stólbuci.

artdark 2011.01.26. 14:42:28

@Mme Chauchat: akkor te nem láttad még az én alsógatyóimat

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:43:46

@artdark: hát nem. Elöl vonalkódos?!?!

flanker 2011.01.26. 14:43:53

@الله أكبر:
Zsófinak egy harapófogóval tépném ki a nyelvét, aztán egyenként ütném ki a fogait

Ez személyes preferencia, vagy a sharia diktálja?
Felvilágosult körök véleménye szerint megtenné egy alkalmankénti nyakleves is.

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 14:44:02

@Augur: mindjárt utolérem magam, és megnézem Bécájt is. ein moment!

vörös áfonya 2011.01.26. 14:44:11

@fran7: El tudod képzelni Alekoszt a kis bőrcipőjében,flanelingében,hogy ezerrel teker?Még a konyakot sem tudná megfogni,mert kilötyögne.

gidabiga 2011.01.26. 14:44:49

@fran7:

hisz az 1 nap!
ők meg felváltva tekernek, meg sem kell állniuk.

artdark 2011.01.26. 14:45:01

@Mme Chauchat: elöl-hátul, mert szoktam váltogatni. és kívül-belül is.

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:45:44

@fran7:

Szobabiciklivel is meg kell állni minden második képzeletbeli kocsmánál . De lehet , hogy igazad lesz és Alekosz sportosabb gyerek nálam .

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 14:45:47

lehet, hogy már leírta valaki, de végül kiderült, hogy Szandál min akadt ki, és hogy jön a képbe a feketébe öltözött műviráglocsolónő?

Mme Chauchat 2011.01.26. 14:46:26

@csudri82: jujj. Azt sejtettem, h kemény vagy ;)

gidabiga 2011.01.26. 14:47:34

@vörös áfonya:

nem megszorítások vannak?
vagy a konyak nem része?

Augur 2011.01.26. 14:48:22

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: ó, ő csak pittyeg. nincs baj vele, csak tudom, hogy ez mit okoz a lányokban. azzal már van baj.

MegLepke 2011.01.26. 14:49:07

Jó reggelt! Tegnapi adásról: Olivérnek nem áll jól a kék szemfesték, nem az ő színe. És még szívet sem küldött a kamerába, nem tiszta ez a szerelem.

Locsolóember igen van! Ki a fasz locsolná Oli ananászát?

vörös áfonya 2011.01.26. 14:49:22

@gidabiga: Szerintem Alekosz a villadellát(ezt a barom nevet)nagyon jól fogja felhasználni:)

fran7 2011.01.26. 14:51:28

@K.Tomoceusz: Állítólag van olyan futópad, amit belehet állítani arra, hogy a NY maratont fusd le, s azt szimulálja le a gép. Elképzelem, ahogy te mondod. Alekosz elindul a képzeletbeli Balaton körüli túrára, s mikor meglát egy pincét leszáll és iszik egy kis irsait. S mikor Füredre ér, örökre ott marad a görög faluban.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 14:51:30

@christaylor: és milyen igazad volt :) de hiányoztál, te is és a cicák is :D

vörös áfonya 2011.01.26. 14:52:37

@fran7: Azt láttad mostanában?Mármint a görög falut.Befestették narancssárgára.

Traitor General 2011.01.26. 14:53:10

@0511: nem nem vagyok az. Csak látom, hogy a csávó nem komplettttt

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 14:53:24

@Mme Chauchat: szal Magdianyus nem azért szállt ki a BK-ból, mert nem akart Ildivel együtt játszani, hanem mert elment a villába viráglocsolónak. értem.

artdark 2011.01.26. 14:53:45

@canzone: egyszer volt olyan ismerősöm, aki tejföllel kente be a makkját, aztán a macskával nyalogattatta

gidabiga 2011.01.26. 14:53:54

@fran7:

SSKK ne maradjon Füreden.
a Balatontól 50 kilométeres körzetben sem :)
az a falu már pár éve nem görög és állítólag megint csődben

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.26. 14:54:46

@flanker: Akkor az elméletem: A szervezők rápirítottak Lacira, hogy fejezze be ezt a lélektani hadviselés, meg háború dumáját, de viharsebesen, mert előbb, vagy utóbb le kéne cserélni a 12-es karikát 16-osra, ha továbbra is így folytatja. Ezt nem ismerik be nyíltan, mert "ők nem avatkoznak be a játékmenetbe", és ezért kellett egy fedőtörténet az egészhez.

Szandit behívták a riportba, és megmondták neki, hogy kapjon ideg összeroppanást, minek hatására Laci átgondolja a taktikáját, és megállapítja, hogy mégsem volt jó ötlet beterrorizálni a játékostársait...

Holabög Rém 2011.01.26. 14:54:52

@Trevlovics: előbb nem lehetne?? Minek várni a következő Vacsoracsatáig??

fran7 2011.01.26. 14:55:11

@vörös áfonya: Akkor a szín majdnem olyan jó ötlet, mármint maga a görög falu. Amikor először láttam, nem akartam elhinni, hogy valakinek ilyen jutott eszébe. Sarkadra meg Disneylandet álmodtak.

artdark 2011.01.26. 14:55:49

@artdark: Hajnóczy meg egy olyan nagymamiról ír, aki szalonnával kenegette azt a tájékot, ahol a mindig unott arcú boncmester a klitoriszt véli felfedezni. Aztán már jöhetett is a pincsikutya.
De ez csak úgy eszembe jutott Oliék kapcsán.

van-e szándék 2011.01.26. 14:56:14

@vörös áfonya: láttam, hát eléggé broáfos lett

bélabú 2011.01.26. 14:56:23

@Patria stuck up oafish:
felmerült egy teória, hogy bent volt a kertben egy tagja a stábnak, és vele balhézott Szandika. Erre egyértelmű bizonyíték nincs, de vannak ráutaló jelek. A tegnapi poszt után megpróbáltam összeszedni őket, aztán mindenki döntse el, hogy ez tényleg így lehetett-e vagy nem. Idemásolom tegnapról:

"bélabú 2011.01.25. 14:05:18
Tényleg lehet abban valami, hogy bement egy külsős a kertbe. Amit nem értek, hogy miért így vágták meg, hogy benne maradtak az elég egyértelmű jelek?

valovilag.hu/video/115669

07:13
Szandi valakinek üvölt, de ez nyilvánalóan nem az egyik lakótárs.

07:15
Lásd az előbbit.

07:17
Laci is segít lefogni őt (ezt csak azért írom, mert valaki azt írta, hogy Laci nem segített).

07:19
Olivér arrafelé pillant, amerre Szandi is kiabált, mintha lenne ott valaki.

07:20
Váltás totálképre: Béci meredten néz a kert másik vége felé, miközben tőle 2 méterre kűzdenek Szandival. Majd elindul a kertbe. Miért ment volna oda, egyáltalán miért nem nézte mi történik Szandival, ha nem volt a kertben valami oda nem való dolog?

07:57
Gombi: - Te még nem láttad? Soha?
Szandi: - Nem.
Gigi: - Láttuk már, a virágot öntözi.
Éva (hüppögve): - Ne csinálj ilyet többet.

Éva kérése is arra enged következtetni, hogy Szandi szándékosan csinálta ezt a dühkitörést. Egy "sima" kiborulást nem lehet megígértetni, hogy többet nem fordul elő."

Augur 2011.01.26. 14:56:52

@artdark: nálad a viráglelkűség a hívószó, ugye jól látom:DDD

Caddy 2011.01.26. 14:56:53

@MegLepke: a kék szemfesték szerintem senkinek nem áll jól. Nyilván Olisem lehet kivétel ez alól. :)

csudri82 2011.01.26. 14:57:33

@Mme Chauchat: Az arcomból is láthatod, hogy nem vagyok egy Gombi-lelkű. Nem szokásom szíveket rajzolgatni a levegőbe.

És te hogyan sírdogálsz? A sírva üvöltős fajta vagy, mint Paplanszáj vagy csak elcsöpögsz, mint Ancsa?

K Tomoceusz 2011.01.26. 14:59:33

@fran7:

Nem kell , ahhoz Alekosznak lenni . Haverokkal régen jártunk több 100 km-es olimpiai (vagy mi) túrán , ezek az első kocsmánál véget értek . Pedig csak egy sörre ugrottunk be .
Évánkra leszek kiváncsi biciklizés közben . Remélem nem esik össze a haja az izzadástól .

Caddy 2011.01.26. 14:59:49

@bélabú: na de ezek után valaki megállapította, hogy a kolás üveget ment összeszedni Béci. :D

vörös áfonya 2011.01.26. 15:00:27

@fran7: @van-e szándék: Az még hagyján,hogy valaki megálmodott egy görög falut.De miért pont a Balcsira és miért nem tudott legalább hasznot húzni belőle?Ilyen bucsu-trafikos boltok voltak ott.Most meg már nem is fehér-kék.
Na,mindegy,offoltam.Elnézést:)

artdark 2011.01.26. 15:00:48

@K.Tomoceusz: Én meg remélem, hogy Szandikának nem esik ki a szilikon az aranyeréből.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 15:00:49

@artdark: viszont megírta A Halál kilovagolt Perzsiából c. kisregényt is, ami zseniális

47pcc63 2011.01.26. 15:01:19

@csudri82:
Szégyen,ha egy 4 éves kisfiú ezt a műsort nézi,a szülőknek ezért valahol felelnie kellene!Ha Szundikát tartja a menőnek,akkor otthon is csak ezt láthatja!Ez mindent megmagyaráz,igen!!!
Ha meg ezt meg is írja,persze magától,akkor ő a született zseni,mutogatni kellene.

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:01:32

@bélabú: @King of Shadows: túsztárgyaló volt benn náluk, attól akadt ki a Szandál

christaylor 2011.01.26. 15:01:38

@canzone: hallod, most elérzékenyültem. szeri! :)

artdark 2011.01.26. 15:02:20

@canzone: De csiszolt vagy:) Leszel a barátom?

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:03:59

@csudri82: jó, de most már nevetős képet kérek, pls. Jah! Nem tudok sírni. Néhány éve elfogyott a könnyem, ui.

artdark 2011.01.26. 15:04:49

@Mme Chauchat: használj helyette síkosítót

MegLepke 2011.01.26. 15:05:02

@bélabú: Azt hiszem, be kell vetnünk Columbot ez ügyben.

Hannibal22 2011.01.26. 15:05:24

@christaylor: Jót tett az úszás,te kis feszes Pocahontas?:)

vörös áfonya 2011.01.26. 15:06:09

@MegLepke: Pedig táskás szemű Derrick már bent van.

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:07:17

@artdark: oxi, de az nem csípi a szemem?

artdark 2011.01.26. 15:08:12

@Mme Chauchat: a végbélnyílásomat nem csípte

Holabög Rém 2011.01.26. 15:08:31

@Augur: eccer megkérdezte tőlem életem értelme az én ki manólánykám, hogy mi az a krav maga. Felvilágosítottam: izraeli harcművészet. Olyan, mint a ninjitsu, csak hatágú a dobócsillag :)

K Tomoceusz 2011.01.26. 15:09:13

@artdark:

Most meg kellett néznem Szandika zuhanyzását a jobbik nagyítommal is , de nem látok aranyeret . Pedig 14:22 - nél lehajol a szappanért , ott látom a tegnap elfogyasztott fasirtot is .

christaylor 2011.01.26. 15:09:38

@hannibal22-73: jót, de a lelkemnek, nem a testemnek.ezt most aligha érted.

bélabú 2011.01.26. 15:10:01

@Caddy: több komolyságot! :-))) Valami nyilván volt ott, ez nem lehet kérdés.

artdark 2011.01.26. 15:10:28

@K.Tomoceusz: mert régi klipet néztél. Ezt az implantátumot ma reggel helyeztette be.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 15:10:54

@christaylor: imádok benned mindent :)
@artdark: ezt még átgondolom, lehet, hogy inkább a Svájcod lennék

csudri82 2011.01.26. 15:12:05

@Mme Chauchat: Olyat rakok be, amin én ugyan nem nevetek, de te fogsz, ahhoz mit szólsz?

artdark 2011.01.26. 15:12:21

@canzone: pedig a fosbarna és a takonysárga a kedvenc színem.

MegLepke 2011.01.26. 15:12:40

@vörös áfonya: igaz, csak parókában álcázza magát.:)

christaylor 2011.01.26. 15:14:07

@hannibal22-73: na, majd ha kijössz a villából eccer, akkor tartok neked felvilágosító órát, esetleg. ha most hozol egy mentes vizet

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:14:24

@artdark: jah, két kapura mén a játék, értem

artdark 2011.01.26. 15:14:51

Ha valakit érdekel, elárulom, hogy időnként szoktam feketét is fosni, főként, ha bikavéres kólát iszom előző este.

Caddy 2011.01.26. 15:14:54

@bélabú: na jó, akkor már csak az lehet, hogy a csökkenő létszám enyhítésére valakit visszaküldtek, aki nyilván Ildi volt, és amikor Szandál meglátta, nekiesett.Viszont a balhét a botrányos nézettségre való tekintettel le kellett adni, ámde Ildi visszatérését a villába,csak napokkal később fogják nyomni. Na. Szerintem. :D

marianne 2011.01.26. 15:15:11

A Zsófi miért csámcsog úgy,mint egy majom??? a fogaival van valami gond, vagy a szája nem ér össze evés közben?? a hideg futkosott tegnap a hátamon, ahogy az almát ette...az, hogy fiatal, legfeljebb egy 3-4 évesnél lehet mentség...

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:15:46

@csudri82: Jesszasz, erről beszélek, rakd már be :p

bélabú 2011.01.26. 15:16:19

Ja, valami beugrott: írta itt valaki, hogy egy "magyarországi etnikum tagjával" kell megnyeretni a műsort, ez lehet az RTL koncepciója, és ezért esélyes a Béci. Most nem azért, de se a Béci, se a testvére nem cigány.

Caddy 2011.01.26. 15:16:35

@artdark: ez engem mélységesen meghatott most. Azt hiszem nem rakom rád mégsem a jelet. :)

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:18:11

@bélabú: ki beszélt ilyenről? A búzákra volt az utalás

artdark 2011.01.26. 15:18:26

@bélabú: Látod, milyen előítéletes vagy? Tudnod kellene, h Mo.-n nemcsak cigány etnikum él. Hanem például rácok is.

Hannibal22 2011.01.26. 15:18:33

@christaylor: ok,bébike! 17 órától megtalálsz a nyugiszobába.Most el. Csók!Vigyázz a cicákra!

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:19:37

@artdark: lengyelek, görögök, ugorok

artdark 2011.01.26. 15:21:01

@Mme Chauchat: külön a svédek, külön a welsziek...

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:21:24

@csudri82: és télleg!lol De Te nem mosolyogsz, mégse' :(

vörös áfonya 2011.01.26. 15:21:25

@csudri82: Bevettél pár deci irsait,látom,de ki ne fújd:)

img 2011.01.26. 15:21:57

Olyan aranyos volt Alekosz, ahogy beletúrt az orrába, aztán szépen belekenegette abba a szerencsétlen plüss teknősbe...
Anikó melleit meg összefszoznám, de ez már velvet szint.

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:22:00

@artdark: svájciak...és mi belgák hova álljunk?

artdark 2011.01.26. 15:23:52

@Mme Chauchat:

én római vagyok
- Aagh! Woman...?
- No! No! Roman!

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 15:24:13

@Caddy: szerintem ez lesz a nyertes teória. vagy a műbalhé volt is lehet egy opció:)

Traitor General 2011.01.26. 15:26:34

lehet, hogy szandál jetit látott, és rádöbbent, hogy hasonlít rá:-)

csudri82 2011.01.26. 15:27:14

@Mme Chauchat: Na szép kiteszem itt a lelkem, elszavalom Ady összest és csak egy "mégse" a jutalmam.

Na majd mindjárt betolok egy olyan szigor képet, hogy csak na. Régen úgyis mindig megkaptam, hogy mit vigyorgok minden képen, mint a vadalma! :P

bélabú 2011.01.26. 15:27:55

@artdark: aha, és ez az etnikum cz-vel írja ugye? :-)

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:28:09

@csudri82: már csak fél óránk van, használjuk ki! Már ha Te is CET szerint vagyol

csudri82 2011.01.26. 15:29:23

@Mme Chauchat: Annyira CET, hogy konkrétan BP.

Caddy 2011.01.26. 15:29:58

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: hát nem tűnt műbalhénak, de amennyi színészt beválogattak, lehet hogy már engem is átvernek az előadással. :D

@Traitor General: na mondjuk attól nem csodálom, hogy kiborult, mármint a felismeréstől. Képzeld el, áll a tükör előtt, az meg megmozdul, vagy kinyúl. :D

bélabú 2011.01.26. 15:30:18

@Mme Chauchat: oktass kérlek! :-) Ki tartozik közéjük a 11 emberből?

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:30:39

@artdark:
angol katona: "Hey, did you come here to die?"
ausztrál katona: "No, I came here yesterday".

MegLepke 2011.01.26. 15:31:14

@Traitor General: Vagy csak volt ott egy tükör, és attól ijedt meg.

Holabög Rém 2011.01.26. 15:31:54

@bélabú: bakker! Szandika egyenesen a kamerába néz! Vajon mit láthatott ott? Hát a kamerát! :D Abba ordíthatott valamit, amit persze jóóóóól nem mutatnak meg nekünk.

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:32:44

@csudri82: BP, az British Petrol? akk London? Oxi, az cejetem. Akk gyorsan zavarjunk le pár Ady-verset? v. vmi keményebbre gondoltál?

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:35:19

@artdark: amikor a nyakam csókolgattad, az nekem sok volt, de perszehogy

csudri82 2011.01.26. 15:36:08

"cejetem" - ne tegyél tönkre!

Mi számít keménynek? ;)

artdark 2011.01.26. 15:36:16

@Mme Chauchat: az a te nyakad volt??? Én meg már azt hittem, önleszopásba keveredtem...

flanker 2011.01.26. 15:37:56

Eleddig aszittem, hogy nem vagyok egy prűd f@sz, de most mégis zavar a rengeteg végbél-, bélsár-téma.
Lehetne redukáln?

vörös áfonya 2011.01.26. 15:38:47

@csudri82: Azt a jó irsait.Most kárbaveszett:)

Ancilla 2011.01.26. 15:40:21

@bélabú: Columbo felügyelő is megirigyelhetné az apró részletek pontos megfigyelését. Én is megnéztem, igyekeztem erősen fülelni, nekem úgy tűnt, hogy Gigi ezt mondja: Láttuk már a villán kívül.

(Annál is inkább, mert nincs virág.)

artdark 2011.01.26. 15:40:28

@flanker: A végbél fontos része az emberi szervezetnek.

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:40:32

@bélabú: gombi svájci, jersey lengyel/ruszki (pусски), a fivérek ráczok, pszichokosz görög, laci izraeli.

Traitor General 2011.01.26. 15:41:12

@MegLepke: a tükörtől???? Jesszus, horrortükör?:-)

Traitor General 2011.01.26. 15:41:54

@Caddy: esetleg megszólal brrrr:-)

artdark 2011.01.26. 15:42:29

@vörös áfonya: Tordasi Ildi meg olimpiai bajnok 72-ben

artdark 2011.01.26. 15:43:48

http://hu.wikipedia.org/wiki/Tordasi_Ildikó

flanker 2011.01.26. 15:44:03

@artdark:
Azt én tudom, soha nem is válnék meg tőle (önszántamból). De nem szívesen tenném az orrom helyére sem, hogy mindig beleakadjon a szemem.

christaylor 2011.01.26. 15:44:15

@flanker: köszi, hogy valaki szólt helyettem is! :)

Patria 2011.01.26. 15:44:57

@bélabú: Köszi. Most megnéztem, nem értem, hogy Gigi mit mond a végén, de tényleg valami ilyesmiről beszélnek. Egyébként meg imádom az összeesküvés elméleteket, szóval támogatom, hogy valami fantomot látott és arra rágott be. Na de arra miért?

bélabú 2011.01.26. 15:45:00

@Ancilla: lehet hogy ezt mondja, most meghallgattam ismét. De akár ezt mondja, akár azt amit én írtam, _valakiről_ beszélnek. :-)

csudri82 2011.01.26. 15:48:28

@vörös áfonya: Látod milyen emberek vannak, elpocsékolják a drága villadellát...

@Mme Chauchat: Pedig ezen nem vagyok egy Don Józsi. Azért köszi!!4!!négy!

MegLepke 2011.01.26. 15:49:31

@Traitor General: ha belenéz, akkor az lesz.:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:52:41

@csudri82: Puszika! Remélem még látlak. Látlak!

Szaffi B. 2011.01.26. 15:52:54

Sziasztok Manólányok és Manófiúk!
Jó hatással volt a bioritmusomra Olivérfos nyígása szemfestve, visítva röhögtem rajta. Szerintem a Manólányt látta meg Szandika, amikor az lopózott befelé a 21. recska után RTLOlival qrni, és szegényke (Szandál) maradandó károsodást szenvedett.

Lasombra 2011.01.26. 15:53:34

(villapánik sztorihoz)
ilyen hatást kevés ember tud kiváltani. így jelentősen szűkül a lehetséges elkövetők köre. Vajon ki közelíthetett a kamera látószögén kívül?

- Csonka Pici dingdonggal?
- Keresztes Ildikó smink nélkül?
- Benkő Dániel intimpiercinggel?
- Geronazzo Mária szopóálarcban?
- Zámbó Árpi... ööö... bárhogy?
- Kiszel Tünde naptárral?
- Schmitt Pál vaníliás karikákkal?
- Stohl Buci egy új terepjáróval?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.26. 15:53:44

@Traitor General: De az is lehet, hogy Shadow People-t. :D A King of Shadows infiltrálta a villát (őt bámulta olyan ijedt fejjel a Zolivér), és megmarta Szandit. Oli azért rohant vele valahova, mert időben be kellett adni neki a PEP (Post Exposure Treatment)-et, különben átalakult volna egy shadovarrá (az ellenszer nem működik, bizonyos idővel a fertőzés után).

Éva meg azért volt annyira besz@rva, mert ő is összefutott már ezzel a Shadowkinggel, közvetlenül a Bár 2.0 után. Őt is megtámadta, de nála csak félig sikerült megakadályozni az átalakulást. Emiatt öregedett az eltelt 20 hónap alatt tíz évet, kattant be és kezdett vedelni, meg dohányozni. Az okozta, hogy átállt éjszakai életmódra, rosszindulatú, és manipulatív lett (minden shadovar olyan, és Évi félig az).

Ebből milyen filmet tudnék csinálni...

csudri82 2011.01.26. 15:53:56

@Mme Chauchat: Látsz? Nem na'vi vagyok, hanem ember, engem érezni kell... :P

flanker 2011.01.26. 15:54:00

Tegnap egyébként téma volt, hogy Béci is kapott már látogatót. Ezt többekkel egyetemben én is szkeptikusan fogadtam. Az igazság az, hogy valóban volt ilyen, hiszen meglátogatta Gigit ÉS Bécit testvérük, aki egyáltalán nem tűnik cigánynak. (Bennem ránézésre egyedül Béciről vetődött fel.) Gyyőzike is kérdezgeti őket a nagy családi ünnepről, ahol 15-20 vagy 20-30 ember is részt vesz. (Az viszont biztos, hogy Évike cigányozott többször is és ez bántotta őket, úgyhogy lehet benne valami.)

Ami nekem igazán érdekes az az, hogy elmondta a srác, hogy ajándékot vitt Giginek, benne KÖNYVEKET is. Ha ezt beengedték, akkor talán eleve lehet bevinnei, csak senkinek nem jutott eszébe? Gigi a Nagy Hatos megalapító szervezkedése közben is egy Heuréka-pillanatában közölte a többiekkel, hogy amúgy is náluk van, vagy az övéka Szakácskönyv (erre már akkor is felfigyeltem).
www.valovilag.hu/video/114571

flanker 2011.01.26. 15:55:26

@christaylor:
Ismerős vagy, találkoztunk már valahol? :-)

Mme Chauchat 2011.01.26. 15:55:50

@csudri82: remélem, arra is sor kerül.

dex.ion 2011.01.26. 15:56:32

nem tudja vki véletlenül, ha nem locsoltam meg 2-3 hete a rámbízott virágokat, akkor még érdemes most megtennem, vagy már tökmindegy?
ha már nem, akkor mit lehetne kitalálni, mitől száradtak ki? ráfoghatom szandikára?

christaylor 2011.01.26. 15:57:55

@flanker: nem, nem hiszem, emlékeznék rád.

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 15:58:22

@dex.ion: mondd, hogy túl közel voltak a radiátorhoz, a másik szobában, és nem vetted észre.
:S

csudri82 2011.01.26. 15:58:30

@Mme Chauchat: csak ne a Vígszínházban. :D

vörös áfonya 2011.01.26. 15:58:48

@dex.ion: Attól függ milyen növények voltak.

Szaffi B. 2011.01.26. 15:59:18

Valaki nem dobna egy linket amikor Ráczékat meglátogatja a tesójuk? Nekem ez totál kimaradt...

dex.ion 2011.01.26. 15:59:28

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: mikor rámbízták, azt mondták, túl közel vannak a radiátorhoz, ezért gyakran kell őket öntözni:(

dex.ion 2011.01.26. 16:00:19

@vörös áfonya: jó oké...csukott szemmel felismerek 5 különböző sört, de a virágokhoz nem értek. zöldek:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 16:00:36

@csudri82: LoL. Csaó mindenkinek, megyek a privát rendelésembe, ott megtaláltok, ha sürgős segítség kell

Caddy 2011.01.26. 16:01:03

@Traitor General: @Lasombra: megvilágosodtam. Az van, hogy Szandál egy kólás üveggel ment ki, namost, ha adunk az öngyilkosság elméletnek, meg a mélytoroknak egy esélyt (és miért ne adnánk), akkor csak az lehetett, hogy megpróbálta benyelni az üveget, amitől majdnem megfulladt és ez okozta a pánikot. :D És így már mindenki reakciója érthető és a ne csináld ezt többször is értelmet nyer de azonnal.

Holabög Rém 2011.01.26. 16:01:28

@dex.ion: Ne fogd rá! Már tudja szegényke! Láttuk is, hogy kiborult, mikor megtudta.

Szóval te vagy a locsolóember? :)

flanker 2011.01.26. 16:01:45

@Trollseprű 9:
Kedves Trollseprű! Meg kell kövesselek a tegnap estéért. Rádillesztettem egy csúf jelzőt. Ezek után te forogtál a gondolataimban egész éjszaka és a következőkre jutottam:
A két csapat mellett van 2 semlegesünk is, de ők nem egyformán semlegesek. Gombi igazából egyik csapatba sem akar tartozni (jó neki!), Jerzsy viszont mintha egy kicsit mind a kettőbe is szeretne. Ezért a te hintapolitikádat nem a Gombiné (pedig milyen jól hangzik!!!!) megnevezés adja vissza, hanem a Jerzsyné!
Remélem, hogy nincs harag közöttünk. :-)

dex.ion 2011.01.26. 16:02:00

@Holabög Rém: én lettem volna, ha nem felejtem el:)

christaylor 2011.01.26. 16:02:02

@Trollseprű 9: ott fent feletted egy pár kommenttel, flanker hsz-a végén. :)

Holabög Rém 2011.01.26. 16:02:59

@Caddy: És, ha egyszewrűen csak Pepsit követlet, mikor a VV-nek a Cocával van szerződése???? He? Ez senkinek nem jut eszébe? Ez megmagyarázná azt is, hogy miért mondták neki a többiek: "ne csinálj ilyet többet" :)

gidabiga 2011.01.26. 16:03:01

@dex.ion:

egy próbát megér, nem biztos, hogy tönkrementek

Szaffi B. 2011.01.26. 16:03:20

@vörös áfonya: Na, a Győzikés belinkelt videoban van róla szó, ott van a tesó is. Aki Gigi féltestvére. Nem lehet hogy akkor Bécinek semmilyen testvére?

www.valovilag.hu/video/114571

flanker 2011.01.26. 16:04:00

@christaylor:
Kár, pedig tetszik az avatarod...

Caddy 2011.01.26. 16:04:58

@Holabög Rém: biztos, hogy a Cocával van. Gondolod, hogy benne van a szerződésükben, hogy emiatt kizárhatják és ez okozta a riadalmat, mert mi lesz, ha Szandál mst már kinn és nem bent. :D

Holabög Rém 2011.01.26. 16:05:19

@flanker: Az semmi! K.Tomoceuszét látnád! Az ő avatarja igazán rusnya.

Holabög Rém 2011.01.26. 16:05:53

@Caddy: minden jel erre mutat :) A kólával volt a probléma :)

Szaffi B. 2011.01.26. 16:06:39

Győzike "mivérünközik" egyértelmű az utalás...

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 16:07:41

@dex.ion: mondd, hogy amnéziád volt pár hétig, és erre sem emlékeztél, meg arra sem, hogy odaadták a virágokat.

és ha valami rejtélyes atka fertőzte volna meg őket? :))

Lasombra 2011.01.26. 16:08:08

@Caddy: Szandinak egy ilyen féllitykós üveg rutinfeladat. ha mélytorkozással akart öngyi lenni, akkor lennie kell ott egy összenyálazott tűzoltócsapnak a kert végében.

flanker 2011.01.26. 16:08:20

@Holabög Rém:
Az nem baj, mert karrierem legmegtévedtebb pillanataiban sem említettem volna, hogy az övé tetszik!
Csodálkoztam is rajta, hogy egy ilyen szimpatikus, empatikus, joviális hozzászólónak mimódon lehet ilyen rusnya fizimiskája...

Szaffi B. 2011.01.26. 16:09:05

@Holabög Rém: Az az avatar borzasztó, mintha egy gonosz kis törpe lenne rajta :DDD

bévé 2011.01.26. 16:09:51

@artdark: mondhatni elengedhetetlen.
apropó, ezt láttad?
www.imdb.com/video/imdb/vi4206561049/

Patria 2011.01.26. 16:10:23

@dex.ion: ezek után komolyan félek, hogy hogy vigyázhatsz szegény szőrire.. :)

Holabög Rém 2011.01.26. 16:11:27

@flanker: @Trollseprű 9: hogy én hogy szeretlek titeket! Nem is tudjátok mekkorát nőttetek a szememben, hogy így helyén van az eszetek. :)

dex.ion 2011.01.26. 16:11:54

@gidabiga: megpróbáltam, majd kiderül.

Holabög Rém 2011.01.26. 16:13:25

@bévé: A forgatókönyv írójáról mit mond a pszichiátriai szakvélemény?

Patria 2011.01.26. 16:16:03

@dex.ion: hoppá, bocsánat. :D Akkor locsolgassad csak a virágokat, baj nem lehet belőle.

dex.ion 2011.01.26. 16:17:00

@Patria stuck up oafish: megvagyok már vele:) mocsárt csináltam a cserépben.

Caddy 2011.01.26. 16:17:35

@Lasombra: na de ugye lehetett az is amit néztek a fiúk. :D:D:D:D Tudjuk-e biztosan, hogy van-e vagy nincsen-e ott tűzcsap? :D

@Holabög Rém: általában a colával van a baj :D

bévé 2011.01.26. 16:20:49

@Holabög Rém: szerintem ehhez nem kell orvosi diploma.

dex.ion 2011.01.26. 16:20:52

@kérődzőgiliszta: ti adjatok ki végre egy normális lemezt, mint a régiek...

zsolyo 2011.01.26. 16:22:32

Valamelyikőtök ajánlotta, a Blikk-et.Megnéztem. Szandi egy vízzel teli flakont dob el, az üvegre ráfröccsen a víz, a háttérben Laci és Zsófi látható. Befelé dobja. Nem tudom mi ez a locsolós fiú elmélet.

gidabiga 2011.01.26. 16:23:08

@Caddy:

a tegnapi vagy tegnapelőtti blikkes képeken látszik, hogy az ablakra van locsolva a kóla.
szerintem szóltak neki, hogy ebből kizárás lehet és mivel előtte mondta, hogy ő kimegy úgyis 3 nap múlva, a kizárással való fenyegetésre így reagált.
nem volt jó hatással a bioritmusára.

Caddy 2011.01.26. 16:25:22

@gidabiga: ide figyelj, akkor sem fogok blikket olvasni. :D:D:D:D
Ja ha a colával locsolásért kizárás jár,az nagyon kemény, már nem csodálkozom a pánik hangulaton.Hallod, ez nagyon duuurva. :)

gidabiga 2011.01.26. 16:25:58

@zsolyo:

én úgy láttam a képeken, hogy Szandál bent áll és az ablakon nem víz, hanem valami habos lötty van.

www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124

prof. Perselus Piton 2011.01.26. 16:26:14

Jó reggelt :-))

én lehetnék, mondjuk izlandi? ott jó kevesen laknak, berendezném az egész szigetet nyugiszobának :-))

Caddy 2011.01.26. 16:27:04

@zsolyo: locsolja a füvet az a drága jó leány, és ettől mindenki kiakad. :D Hiszen műfű! :)

gidabiga 2011.01.26. 16:27:59

@Caddy:

nem is kell, én is úgy találtam a linket valahol :D

Patria 2011.01.26. 16:30:28

@dex.ion: mintha egy púpos hasú afrikai éhező árvának levágnál egy marhát, hogy ez edd meg. A zöldek lázadni fognak. :)

Caddy 2011.01.26. 16:30:51

@gidabiga: aha, ja. Kultúrbarbár. :D

Patria 2011.01.26. 16:34:17

most nem azért, de az üveget nem szembe vágta, a kamerák felé, hanem az udvarra néző falnak. És a nyígás közben meg pont ellenkező irányba nézett. Baromira érdekel most már, hogy mitől nyílt meg az agya.

dex.ion 2011.01.26. 16:39:26

@dex.ion: furcsa dolog történt, elolvastam mégeccer és megértettelek:)

Ancilla 2011.01.26. 16:39:44

@bélabú: Igen, ez egészen biztos. És az is, hogy Szandika kiborulásával függ össze ez a beszélgetés.

Megpróbáltam kitalálni, mi történhetett. Abból indulok ki, hogy egy sima sírógörcstől vagy hisztitől nem rémültek volna meg ennyire a társai. Éva szinte sokkot kapott, úgy reszketett (most egészen biztosan nem színészkedett). Tehát nem egy szokásos kiborulás volt, hanem Szandika valamit CSINÁLT ezen kívül - és ezt szándékosan tette. (Ne CSINÁLJ ilyet többet - mondta neki valamelyikük. Éva meg azt duruzsolta fülébe, hogy nagyon megijedt).

1. feltételezés: Szandika erőszakkal ki akart törni a villából, rugdoshatta az ajtót (emlékezzetek rá, hogy kétszer is csinált ilyen rugdosós mozdulatot: egyszer, amikor Zsuzsi kiment, egyszer pedig, amikor a ruhaszárítóba rúgott bele egy összeveszéskor). S ezt valószínűleg kintről észrevették, és bejött valaki megfékezni. Az első képkocán is az látható, hogy Gombiék vonszolják befelé valami mögül (ajtó?), Szandika viszont ki akar törni a szorításukból. S tehetetlenül, fájdalmasan sír.

2. feltételezés: Szandika önmagával akart valamit csinálni (nekem azonnal ez volt a gyanúm, amikor megláttam ezt a jelenetet.) És nem az ő viselkedéséből következtettem erre, hanem a villalakók rémületéből. Nem mondom, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, de valami olyasmit tehetett, ami ahhoz hasonló.

S van egy olyan érzésem is, hogy a közvetlen kiváltó ok valamiképpen Éva lehetett, mert teljesen úgy nézett ki, mint, aki szintén benne volt a helyzetbe, és a többiek őt is nyugtatgatták.

Patria 2011.01.26. 16:40:42

@dex.ion: Akkor mit röhögsz? Majd elmagyarázom oktatólag. ;)

zsolyo 2011.01.26. 16:41:19

@gidabiga:

Akkor nézd meg mégjobban, mert még azt is lehet látni, hogy az üvegből folyik a víz. Vagy ilyen hosszú nyaka lenne? Véleményem szerint Lacihoz akarja hozzávágni. Nem normális a fickó azt hiszi Irakban van. Csodálkoztam Zsófin, hogy rájött nem így kell játszani.

dex.ion 2011.01.26. 16:41:57

@Ancilla: szandika most tudta meg, h az ötöslottó várható főnyereménye 3 milliárd forint!

dex.ion 2011.01.26. 16:42:58

@Patria stuck up oafish: már megértettem:D de ettől még elmagyarázhatod, mondjuk egy sör mellett, este:)

Patria 2011.01.26. 16:46:29

@dex.ion: ma?

@Ancilla: Érdekes, felettébb érdekes. :/

Patria 2011.01.26. 16:50:19

@dex.ion: lehet róla szó. csak még el kell menjek elintézni valamit.

joszif 2011.01.26. 16:51:30

Csalódtam hogy a balatoni tekerést választották. 11 ember fél nap alatt komótos tempóban lenyomja.

vörös áfonya 2011.01.26. 16:52:26

@joszif: Pedig a Rómát szavaztuk meg,de hát az rtl nem azt akarta.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 16:52:44

@joszif: mi próbáltunk rómára szavazni, mer hajni mondta, de mindig visszaugrott balatonra

Holabög Rém 2011.01.26. 16:53:56

Megnéztem megint a Blikk fotókat. Ebből nekem az jön le, hogy SZandi BEFELÉ üvölt, a villa felé. Mindjárt az első képen az látszik, hogy locsolja az üvegre a vizet, bent meg Laci a játékkatona, meg zsófikicsikirálylány csinál valamit. Szerintem rájuk kattant be Szandi. Csak azt nem tudom, a locsoláson KÍVÜL mit csinált még, amitől ennyire befostak a többiek.

bévé 2011.01.26. 16:56:47

@Holabög Rém: az nem Laci, hanem Alekosz talán.

Holabög Rém 2011.01.26. 16:58:06

@bévé: Azt Laci! Fekete trikó van rajta a többi képen is. Tajgetosz meg a csini kockás ingét viseli.

Spéter46 2011.01.26. 17:03:52

@Lasombra: Teljesen igazad van!!!!
Tudom, hogy szégyen de én láttam az előző VV-ket is és a mostanit is. Ilyen szar gárda soha nem volt még! Ez nem csak a közvetlen szereplőkre, de a "vezérekre" főszerkesztőre, szerkesztőre stb. is igaz.
A soros játékvezetők pedig annyira elfogultak a 4-ek bandája javára, hogy ez miatt már mint játék illetve verseny a dolog élvezhetetlen. Mindenki tudja, hogy csak abból a négyesből kerülhet majd ki a győztes!!!!!

Rigghead 2011.01.26. 17:04:42

lehetet volna 400 vagy 500 km táv, akkor azt szavazták volna meg

200 és 900 közt túl nagy a különbség

zsolyo 2011.01.26. 17:04:43

@Caddy:

Akkor mit locsolnak rajta, ráadásul januárban?DDD

bévé 2011.01.26. 17:07:45

@Holabög Rém: ja ok, megnéztem megint, igaz. csak elsőre túl soványnak tűnt. :)

zsolyo 2011.01.26. 17:10:34

@gidabiga:

Lehet, hogy kóla, de nem változtat a tényen, hogy Laci és Zsófi felé dobja az üveget. Lacin van a fekete trikó. Az, hogy nem ment oda pátyolgatni Szandit, nekem azt sugallja, hogy még neki is ment a nagydarab fickónak.
Az RTL-nek ciki lenne, ha megint kimenne valaki verekedés miatt, mert nem voltak képesek kézben tartani az eseményeket.Nagy nézettséget akartak, pedig már a "levadászós" szöveg után közbe kellett volna lépni.

vörös áfonya 2011.01.26. 17:14:08

Még meddig nem lesz élő vajon?

eSZeM 2011.01.26. 17:14:52

Helló! Szandika kiborulásánál nem tünt fel senkinek (még nem olvastam), hogy Laci a cola rázogatós jelentnél még narancssárga felősben, teljesen felöltözve beszélget. Amikor a fiúk az udvaron lefogják, már "pizsiben" van. Sötétkék alsó és trikó, papucs. Meg vagyunk vezetve. Ez az etalon. Nem dolgozunk, semmit teszünk egy villában, eszünk, iszunk cigizünk, káromkodunk és ezzel leszünk gazdagok és híresek. Bár utána, akik manipulálnak minket a nézőket és őket a szereplőket, nagyon magasról leejtik mag őket. Ennyi labilis ember egyhelyen, maire még rájátszanak a rendezők, hogy minál kiélezettebb legyen a helyzet. Furkálódás, összeugrasztás, erkölcstelenség, egymás kijátszása... Magyarország társadalmi keresztmetszete.

zsolyo 2011.01.26. 17:16:13

@Spéter46:

Valóban elfogultak a műsorvezetők.Szerinted Ki mellé álljanak?
Zsófika nagyon halovány, amióta kinyitotta a száját, csak hülyeségeket beszél.
Lacival, valami komoly gond van!
Béci nekem nem jön be, mindig mindenkinek megmondja a tutit.
Gigi, pedig valóban színészkedik. Ezzel nincs semmi bajom, de legalább ne azt a darabot játszaná, amiben szerelmes a dzsörzé gyerekbe.Ez nem jelenti azt, hogy a többivel minden rendben.DDDD

van-e szándék 2011.01.26. 17:16:45

@Ancilla: én is Évára tippelek, mint okra

van-e szándék 2011.01.26. 17:19:34

@Ancilla: sőt, amikor leültetik, olyan az egész, mintha nem akarnák, hogy Szandika közelébe menjen

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:21:18

ildi van a neked valóban

vörös áfonya 2011.01.26. 17:21:25

@van-e szándék: De aztán mikor már Szandika lenyugszik,akkor Éva is ölelgeti.Ha én valakire így kiakadok,akkor utána biztos nem ölelkezem vele.

zsolyo 2011.01.26. 17:21:49

@eSZeM:

Valóban labilisak, nem tudom, milyen szempontok szerint választották őket:-)

Valahol olvastam, hogy akárhol elindítottak egy olyan kísérletet, hogy 12 embert elzártak a külvilágtól. Meghatározták a szerepeket. 6 fő uralkodó, 6 fő rabszolga. Le kellett állítani a kísérletet, mert egy idő után a rabszolgák elhitték, hogy ők valóban rabszolgák, az uralkodók, pedig élvezettel sanyargatták őket.
Nem tudni mi zajlik le egy emberben elzárva a külvilágtól, mindenfajta kontroll és visszajelzés nélkül.

zaharah 2011.01.26. 17:22:16

@zsolyo:
Lehet, hogy valóban Lacikatonával volt konfliktusa. A balhé után vele beszélgetett, hogy mindkettő mennyire stressz alatt van, és ez már nem fér bele az idegrenszerükbe.

vörös áfonya 2011.01.26. 17:22:26

@kovácszsuzsi: Mindjárt elmondja az értékeit:)

Augur 2011.01.26. 17:25:02

@kovácszsuzsi: máááár megíííínt??????

van-e szándék 2011.01.26. 17:25:20

@vörös áfonya: hacsak az nem sokkal később van, és nem magyarázták el neki a szerkesztők, hogy mi a helyzet + nyugtatók

zaharah 2011.01.26. 17:25:36

@kovácszsuzsi:
most, hogy említed, lehet a Zildi keze van a dologban. mert bepörgött. mondta is a Szandálnak, hogy be fog. :)

viola narvilly 2011.01.26. 17:25:42

szédült nőszemélynek üzenem, hogy bár dolgozom, de sskk nem hagynálak el titeket, csak hát kevesebbet érek rá.

Gem121-nek üzenem, hogy irígylem, hogy fél 6-kor kelt, mert én 4:40-kor. Felébredtem, azt' úgy maradtam, és ma nullára van szívva az agyam.

Most ennyi voltam, megyek familizni, születésnapot ünnepelünk.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:26:30

@Augur: azt mondta, hogy ő a hatosokhoz állt volna, mert azok őszinték. meg hogy ő sokat nevetett zsófival, meg lacival

zsolyo 2011.01.26. 17:27:06

@zaharah:

Jóóóóval a balhé után lehetett, mert Szandi olyan nyugodt volt, hogy szerintem nem semmi adagot kapott nyugtatóból.

eSZeM 2011.01.26. 17:27:22

@zsolyo: pár éve volt egy német mozifilm. valós eseményt dolgozott fel.börtönben összezárva x ember. fele börtönőr, fele elitélt. kintről figyelték őket tudományosan, természetesen nem avatkoztak közbe.haláleset lett a vége......

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:27:48

@Augur: és hogy alekosz, béci és zsófi ott lesz a döntőben

van-e szándék 2011.01.26. 17:27:55

@viola narvilly: Isten éltesse az ünnepeltet! :)

vörös áfonya 2011.01.26. 17:28:25

@zsolyo: Rubin szerint egyáltalán nem kapott nyugtatót,hanem magától nyugodott le.
Aham.

zaharah 2011.01.26. 17:28:34

most mondta Ildikó, hogy szerinte a döntőben Alekínzó, Bécesz és !Zsófika! lesz :)

vörös áfonya 2011.01.26. 17:29:09

@eSZeM: Asszem a Kísérlet c.film volt.

zaharah 2011.01.26. 17:29:37

@kovácszsuzsi:

:) nekem is feltűnt, hozta az értékeit

vörös áfonya 2011.01.26. 17:29:45

@zaharah: Eltévesztette,mert Anikót akart mondani:)

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:29:46

@zaharah: kristóf szerint zsófi, egy nagyon önálló, felnőtt kislány, és esélyes

vörös áfonya 2011.01.26. 17:31:25

A kiesettek egészen májusig minden nap szerepelni fognak ebben a műsorban?Mert az komoly lesz.

vörös áfonya 2011.01.26. 17:32:13

"Ne ítélj meg milyen ember vagyok,több idő kellett volna.."by Ildikó

Augur 2011.01.26. 17:32:18

@kovácszsuzsi: ajj hát egyem a zúzáját!
zsófíííí, a döntőben? leülhet ildikó, egyesalá.

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 17:32:39

na jó. Ildi a Nededvalóban megint elkezdte a "te engem ne ítélj meg értékeim vannak nem ismersz" monológot.
és megmondták megint, hogy szürke.

asszem nem bírom, kocc.

vörös áfonya 2011.01.26. 17:33:27

"Ismerd meg a Toma Ildikót és úgy ítélkezzél"by Ildikó

Augur 2011.01.26. 17:34:40

@kovácszsuzsi: ildikóval együtt nyalták az lsd-t azt hiszem:s

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:34:45

@Augur: ildi hozza önmagát, egy görög nő (jópofa) osztja rendesen

bacsekm 2011.01.26. 17:36:31

Hogy lehetne ott Alekosz Béci és Zsófi a döntőben, ha az egyik most hétvégén kiesik a másik ellen?

Hajni amugy állati jó a poszt, csak igy tovább!

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:37:14

@bacsekm: eltévesztette, anikót akart mondani

vörös áfonya 2011.01.26. 17:38:15

@kovácszsuzsi: Annak a görög nőnek olyan hangja van,mint Fábrynak,mikor utánozza a vajdát.

Augur 2011.01.26. 17:40:02

@kovácszsuzsi: kösz, hogy helyettem is nézed:)

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:40:52

@vörös áfonya: ezt a hasonlatot kerestem! de jó pofa nem?

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:41:45

@Augur: tényleg, nézed? én már csak ilyen segítőkész vagyok.ha kell, ha nem:)

vörös áfonya 2011.01.26. 17:42:00

@kovácszsuzsi: Először nem is láttam,mert a háttérben szól csak a tv,azt hittem,hogy egy pasi:)

christaylor 2011.01.26. 17:42:12

@bacsekm: Ildi szerint megoldható. :)

Augur 2011.01.26. 17:43:43

@kovácszsuzsi: nem nézem, a spektrumon zabál Adam Richman, annyira fáj a gyomrom, hogy nem tudok kajálni, de imádom nézni, ha isteni amcsi kajákat tol az arcába:)

vörös áfonya 2011.01.26. 17:44:48

"Ha ismer olyat,aki szerint Zsófi az eszményi nő..."
OMG!

van-e szándék 2011.01.26. 17:44:59

"ha ismer olyat, aki szerint Zsófi az eszményi nő, hívja a .... számot"

hát, nem fog leégni a vezeték, az tuti :)

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:46:00

@Augur: azt én is imádom. mi lelki társak vagyunk gyomorilag, most gondolkodom, hogy megkisérlek egy kefirt, egész nap szenvedek

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:47:18

@Augur: van most ocsmány jósnő

vörös áfonya 2011.01.26. 17:48:01

Kendra most megjósolja a tutit:)

christaylor 2011.01.26. 17:49:17

De ebbe meghívtak már mindenféle szemfényvesztőt, rontáslevétel is volt már, most jósnő.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:49:17

@Augur: és hülyeségeket beszél

van-e szándék 2011.01.26. 17:50:14

"Alekosz elmegy Görögországba, a gyökereit meg fogja nézni"

tükör?

vörös áfonya 2011.01.26. 17:50:21

Azért nem tudom Alekosz melyik szülőjére hasonlít.Egyikre sem.

Augur 2011.01.26. 17:50:38

@kovácszsuzsi: ó részvétem gyomorilag lelki társam!:D
koszos volt a konyha, ahol a habanero paprikát darálták. klassz.

gidabiga 2011.01.26. 17:50:46

nekedvalót sem látom :(

de így, hogy mesélitek, kicsit képben vagyok :D

vörös áfonya 2011.01.26. 17:52:29

Most megjósolja Alekosznak hány gyereke lesz.
2.
Egy fiú,egy lány.Anikó jól megjósolta.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:52:57

@Augur: pfuj! amerikaiak. bezzeg mi!

zaharah 2011.01.26. 17:53:43

most annak örülnek, leemelt kalappal, hogy a jósnő megjósolta, hogy két gyereke lesz Alekínzónak, és három év különbséggel. és mindenki teljesen elalélt ettől.

zaharah 2011.01.26. 17:55:13

@vörös áfonya:
mindig lemaradok hozzás képest :)
rossz hatással vagy a bioritmusomra :)

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:55:39

@zaharah: bár az anyja felakadt szemekkel próbálta visszafojtani a röhögést

Traitor General 2011.01.26. 17:56:05

@van-e szándék: egy magyar topsztár, az mi a radai rosebb? Topsztár ilyet se hallottam még....
Lassan kiderül erről az agyatlan nőről, hogy mindenkivel...
Szánalmas szánalmas

artdark 2011.01.26. 17:56:18

Elnézést, ha valakinek fájdalmat okoztam a hiányommal, de most tetettem be piercinget az aranyerembe.

vörös áfonya 2011.01.26. 17:57:01

@zaharah: Kérjünk két méter távolságot?Hátha megszavazzák nekünk.Aztán küldhetjük a légpuszikat:)

artdark 2011.01.26. 17:57:06

@Traitor General: ne ítélkezz, hogy ne ítélkezhessenek!

van-e szándék 2011.01.26. 17:57:43

@Traitor General: top(rongy)sztár.. csak lusták voltak kiírni

vörös áfonya 2011.01.26. 17:58:37

@Traitor General: Kiderül,hogy luxusprosti volt és miniszterek és híres emberek voltak vele.
Aham.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 17:58:52

@van-e szándék: vallott nehéz életéről, aztán meg nagyon sokat keresett, meg jól néztek ki a katonák

Traitor General 2011.01.26. 17:59:37

@artdark: degogynem aki ezt büszkén bevállalja, az annyit is ér!!! Ne sajnáljam már mikor erre veri magát.
Ocsmány

Szaffi B. 2011.01.26. 17:59:55

@zsolyo: Stanfordi börtönkísérlet, már vagy 3x belinkeltem ;)

Traitor General 2011.01.26. 18:00:21

@vörös áfonya: lehet, hogy csak a karrierjét építi a jövőbenit....

christaylor 2011.01.26. 18:00:30

Elmentem inni, nem látom az összefoglalót, úgyhogy írjatok sokat róla, hogy mi történik benne.Hogy visszaolvashassam.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:01:03

@Traitor General: mert ha egyszer kitálal a nevekkel...

Traitor General 2011.01.26. 18:02:29

@kovácszsuzsi: a magyar utonévhatározó férfineveinek 100%-t használni fogja....

van-e szándék 2011.01.26. 18:04:35

hú bazz, ezeket vigyék ki, de MOST!

Szaffi B. 2011.01.26. 18:05:29

@vörös áfonya: a helyi sorozatgyilkosra esetleg? hm?

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:05:37

@Traitor General: pletykaéhes vagyok, írjunk neki levelet, kérjünk részleteket

zaharah 2011.01.26. 18:05:50

szerintem mókás, hogy mennyire komolyan veszik magukat

Augur 2011.01.26. 18:06:28

@kovácszsuzsi: ne is mondd!
csak ne öntöznének mindent össze ilyen csuszpájz szószokkal:@

Traitor General 2011.01.26. 18:07:23

@kovácszsuzsi: háát messziről jött ember azt mond amit akar... húúú lehet hogy Obama negyedunokatesója is megvolt?

van-e szándék 2011.01.26. 18:07:30

@kovácszsuzsi: hát volt szopi meg dugi meg ezmegaz, rekettyésben, tabk mögött, meg ittmegott :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 18:07:31

@eSZeM: hahóó, ez itt a élet, a média világa már csak ilyen: manipulál, mióta csak létezik!!! ez nem a VV-ben fordul elő először, egy híradóban sem azt mutatják meg neked, ami történt...
persze ettől még nem védem a műsor szerkesztőit...

@zsolyo: ez az a kísérlet:
pszichoblog.blogter.hu/358923/a_hirhedt_stanfordi_bortonkiserletrol

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:08:50

@Augur: pedig volt már pár kaja, ami tetszett. van néhány húsos szendvicsük, amit kipróbálnék. a szószokat én sem bírom, a száraz kaják jobban bejönnek

van-e szándék 2011.01.26. 18:10:00

@Trollseprű 9: pénzért nyilván mindent, két sörért meg bármit

vörös áfonya 2011.01.26. 18:10:15

Azért ez a Bence gyerek sem százas.Lehetne Balázs kisöccse:)

zaharah 2011.01.26. 18:11:00

Amúgymeg Hajni tudja jól, a yeti ment be a kertbe, ezért borult ki Szandál, meg ezért voltak olyan rémültek a többiek.

vörös áfonya 2011.01.26. 18:11:26

BarbEE visszahúzódó típus.Énekel is egyet Zsófiért.
Csillámpónik mikor összetartanak.

MegLepke 2011.01.26. 18:12:44

Tudja valaki, hogy Zsófi miért űrnadrágban teker?

Augur 2011.01.26. 18:13:21

@kovácszsuzsi: ma tényleg nagyon rossz a belsőm, nem vagyok ráhangolódva, de a hatalmas steakjeikért bármit megtennék.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:13:59

@van-e szándék: Hihetetlen hogy ezzel jó szerepelni egy szennylapban. Ez a Kristóf is hogy nem süllyed el...

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:14:55

@Augur: lemaradtál két szörnyű rap-ről, meg egy borzasztó énekről. inkább nézem a kaját, akkor is, ha kefirt eszek

vörös áfonya 2011.01.26. 18:16:23

@MegLepke: Azért,mert mindig ezt adják rájuk,mikor valami feladat van.
Space dressz:)

artdark 2011.01.26. 18:17:34

Kövezzetek meg érte, de én ezt a Ginát tosznám.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:18:14

@van-e szándék: Akkor hol látod Zsocsoszókát tekerni?

Szaffi B. 2011.01.26. 18:19:02

@artdark: 100 euróért uborkareszelővel?

artdark 2011.01.26. 18:19:29

Áhh, majd összekaparnék valami aprót a zsebem mélyéről...

vörös áfonya 2011.01.26. 18:19:29

@Trollseprű 9: A Neked valóban kivetítőn a háttérben tekert.

van-e szándék 2011.01.26. 18:19:47

@Trollseprű 9: én sehol :) Meglepke látta valahol

artdark 2011.01.26. 18:20:12

@Mme Chauchat: Igen! Te is tosznád Ginát?

Szaffi B. 2011.01.26. 18:20:26

@van-e szándék: mert azok jóképűek, és nem is büdösek nagyon.

gidabiga 2011.01.26. 18:20:44

@Trollseprű 9:

lehet, hogy ő meg nőkkel pénzért, csak arra nem derült fény, mert a nők diszkrétebbek :)

artdark 2011.01.26. 18:21:04

@Augur: Nem az ő orgazmusára helyezném a hangsúlyt.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:21:30

@vörös áfonya: ja, a Mazo-műsorral bünteted magad? Mit követtél el? :P

MegLepke 2011.01.26. 18:21:34

@vörös áfonya: ott-ott, igen. Miközben a fogszabályzós kislány énekelt, a háttérben mutizták.

van-e szándék 2011.01.26. 18:21:49

@Trollseprű 9: meg különb kapcsolat is kiszimpatizálhat belőle

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:22:24

@Augur: nagy nap lesz holnap, lesz voksán virág, meg betyár laci vagy kicsoda

Szaffi B. 2011.01.26. 18:22:32

@gidabiga: Hát nemtom ki fizetne Kristófért. 80 éves mamik, vagy ilyesmi?

Szaffi B. 2011.01.26. 18:23:07

@kovácszsuzsi: Hát ezért nem szabad nézni!!! :DD

Augur 2011.01.26. 18:23:46

@artdark: hozzá van szokva, úgy vélem.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:23:52

A Kristóf vajon eleinte fizetővendég volt?

artdark 2011.01.26. 18:24:34

@Augur: Dehogy van! Még csókolózást is vállal. Romantikus alkat, hidd el.

vörös áfonya 2011.01.26. 18:24:59

@Trollseprű 9: Állítólag sokáig nem tudott erről az egészről.

artdark 2011.01.26. 18:26:00

@Trollseprű 9: szerintem inkább közvetítő. lehet, hogy még napjainkban is.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:26:19

@Augur: a neked való fényét fogják emelni. de ki az a laci betyár?

artdark 2011.01.26. 18:27:05

@Mme Chauchat: suna+ kategória, igen. Reszelném, rejteném, blokkolnám.

gidabiga 2011.01.26. 18:27:14

@Trollseprű 9:

nem tudom, kik szoktak, kósza ötlet volt

van-e szándék 2011.01.26. 18:27:57

@Mme Chauchat: sunázzuk mind, úgyse veszi észre

Augur 2011.01.26. 18:28:08

@artdark: ja, hogy mondta? akkor meg nem eléggé profi. szerintem is Kristóf a stricije.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:28:42

@artdark: hát vannak épen értékeim, de te nem tudsz semmit

gidabiga 2011.01.26. 18:28:57

@kovácszsuzsi:

ezt én sem tudom
de biztos sztár :)

artdark 2011.01.26. 18:29:13

@Augur: Kristófot sunáznád?

artdark 2011.01.26. 18:30:12

@Mme Chauchat: saslik (erről van egy történetem, de nem mesélem el, mert a prűdebbek szerint gyomorforgató lenne))

MegLepke 2011.01.26. 18:30:15

Én a késői ébredésem miatt sose tudom kommentelni a velvetes Ginás posztokat, mert mire odaérek lezárják az empatikus kommentek miatt.:D

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:31:59

@artdark: jah, ez vagy te, korábban is ígértél sztorit, mailban, dehát.

gidabiga 2011.01.26. 18:34:12

@kovácszsuzsi:

majd vegyél be xanaxot egy pohár irsaival, hogy jól tudj aludni :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 18:35:17

Estét villalakók!

Idegállapotba vagyok teljesen, és amint látom, Gombibefőtt is erőre kapott, ami teljességgel hihetetlen!
Micsoda fejlemények.
Oli meg egyre inkább egy kivénhedt transzira hajaz, nem minden alap nélkül gondolom azt, hogy hamarosan Csonkoltpicivel fogja vezetni a Reggelit!

Augur 2011.01.26. 18:35:27

@kovácszsuzsi: utánajártam. fásy mulató megvan?

piszok alfréd 2011.01.26. 18:35:45

nem akarom ezt a gina lányt bántani, de az ő alkatával (hatalmas narancsos segg, negatív mell, holdvilág arc)nem igazán gondolnám ezt a sikert valósnak.nem beszélve arról, hogy miért pont most részletezi az aktusait meg az ügyfeleit és mit szól a férje, hogy nyilvánosan reklámozza, hogy mennyi pasi méltatta őt maximum egy orálra... elmegy ez a büdös p.csába ez a hülye k.rva ! a stílusomért meg én kérek rögtön elnézést!

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:35:52

@gidabiga: ok, aztán mire felébredek, már lesz is

artdark 2011.01.26. 18:36:29

@Mme Chauchat: Na, akkor közkívánatra.

Oroszországon mentünk végig kamionnal, s amikor a nyírfácskaerdő mellett megálltunk, egy 12 év forma gyerek jött oda. Elvitt minket egy vashordóhoz, amiben tűz éget, felette pedig ágakon bizonytalan színű, szagú és eredetű hús sült. tamáskodásunkra a gyerek levette az egyik nyársat, és bizonyítandó, hogy finom, körberágcsálta, miközben a taknya csurgott rá. Aztán felénk nyújtotta, hogy kóstoljuk meg mi is bátran.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:37:14

@Augur: hát sajnos marad az izgulás

artdark 2011.01.26. 18:37:15

@Augur: De hát csak egyszer élünk, Kedves :)

Szaffi B. 2011.01.26. 18:38:18

@piszok alfréd: sztem is gáz ezzel haknizni.

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:38:44

@LadyCarambole: ...sőt, össze is költöznek (Oli és Pici. Vagy ő a Picur? Aki Gombival lakik? Má' nem is tom)

vörös áfonya 2011.01.26. 18:39:03

Erős Antónia azt mondta a Híradóban,hogy "Mindig,minden körülmények között".

Szaffi B. 2011.01.26. 18:39:45

@LadyCarambole: Gomibefőtt & Irsai Olivér :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 18:41:06

@Trollseprű 9:

Nekem bejön a kristóf.:)
Szeretem a langalétákat sok hajjal.:))

kovácszsuzsi 2011.01.26. 18:41:24

@artdark: most légy szíves, kérlek szééééépen egy kevésbé gusztustalant!:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:41:52

@artdark: В России? Mos mééé? Nyilván nem volt mérgező, szal mit fostatok? A gyerek (ребёнок)is evett belőle... ŁoŁ

Szaffi B. 2011.01.26. 18:41:56

@Mme Chauchat: Apropó Picúr...csak én röhögtem szét az agyam Bécin ahogy előadta hogy Gombi 10 gyerekéből 5 a bátyjára hasonlít? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Laci is kurva nagy volt mint Olivér fontos ember/papucsállatka :D

artdark 2011.01.26. 18:42:46

@kovácszsuzsi: A gusztustalanság relatív fogalom. Nekem ez a történet inkább bájosnak tűnik.

piszok alfréd 2011.01.26. 18:42:55

@artdark:

előítéletem csak a buzikkal, a vegetáriánusokkal, a dózsa szurkolókkal és a franciákkal szemben van. ez legyen az én bajom. az illető hölgynek nem a múltjával van bajom, hanem a sztorijával...

Szaffi B. 2011.01.26. 18:43:00

@Lotyó Bridzsida: Nagy orral. Nem lenne rossz a Kristóf, főleg az orra, de egy kis izom nem ártana rá. Meg mínusz egy kurva mint feleség.

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:43:41

@piszok alfréd: ...nem lehet, hogy ez már ítélet?

artdark 2011.01.26. 18:44:12

@Mme Chauchat: Ez igaz, de ott másképpen szocializálódtak. Például az utak melletti toprongyos gyereksereg csak úgy vetődött a kidobott üres sörös dobozokra meg használt kotonokra.

Augur 2011.01.26. 18:44:18

@artdark: és a poén?? elfogadtátok?

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:44:57

@Trollseprű 9: jah, Leslie bedobta magát. Kár, h nem a közeli tóba

Szaffi B. 2011.01.26. 18:45:00

@piszok alfréd: OFF: kurvajó cikk a vegaságról a malackarajon ma
ON

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 18:45:10

@Mme Chauchat:
Messzire vezet ez a szál!
A Picur eléggé gyanús, lehet, hogy nem is a Gombi bátyja, hanem a Telivér olivérkedik rajta?!
Ez esetben nem tudok mást mondani, mint hogy mégis csak a Csonkapici lesz a locsolóember!

van-e szándék 2011.01.26. 18:45:12

@artdark: fél liter percovka (Перцовка) és simán lemarja a bacikat a garatról :)

artdark 2011.01.26. 18:45:25

@piszok alfréd: nagyjából egyetértek veled, de azért a sort részemről még tudnám bővíteni.

vörös áfonya 2011.01.26. 18:45:41

@Trollseprű 9: Az tényleg vicces volt:)Meg pont azon gondolkodtam,hogy Gombi ugye nem látta Picúrt,mikor telefonon beszéltek és mikor a paródia-videókat csinálták,akkor szerintem le sem esett neki,hogy miért élezték ki erre a poénra,hogy fogta a tesója Picúr térdét.

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:46:09

@artdark: szted? viccből írok cirillül?! van pár benyomásom

Szaffi B. 2011.01.26. 18:46:17

@Mme Chauchat: Én csípem a Lesliet. Jó a pszichoterror kicsit sokk volt, de malacszeme AZ OLIVÉRNEK van, a Lacié szép kék és punktum.

artdark 2011.01.26. 18:47:17

@Augur: ... éhesek voltunk, na...
@van-e szándék: na, akkor nekem soha nem lesz torokfertőzésem...

Augur 2011.01.26. 18:47:36

@artdark: az lehet, de nem dobogtatja meg a.....szívem<--eh, ezt a hölgyek miatt:D

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 18:47:39

@Trollseprű 9:

Hát bevallom én sem értem, hogy mi visz rá egy fiút, hogy ilyen lányokkal ismerkedjen. De az a gyanúm, hogy neki is lehet egy kis ketyója, ha kapcsolódni tudnak egymáshoz egyáltalán...
És hát lássuk be, elég sok pornósztár él normális házaséletet.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:47:39

@LadyCarambole: A locsolóember Manócskalány, már mondtam :DDD

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:47:57

@van-e szándék: loveyou = я люблю Тебя

van-e szándék 2011.01.26. 18:48:16

@Trollseprű 9: majd belemászik az agyadba meg az álmaidba, oszt cseszheted a háborút :)

Szaffi B. 2011.01.26. 18:49:18

@van-e szándék: az ágyamba? Ja az agyamba... :DDDD Nem bánom, jöhet, legalább megismerem az igazi életvilágát.

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 18:49:33

@piszok alfréd:

a vegákkal kapcsolatos előítéleted nagyon érdekel, megosztanád?

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:51:05

@van-e szándék: vazzz... Lány vagy vagy lány?

van-e szándék 2011.01.26. 18:51:14

@Trollseprű 9: reggel meg majd "ébredjHarcosgyőztesküzdj!!!" ordítással ébreszt kávé helyett :)

Szaffi B. 2011.01.26. 18:51:55

@Lotyó Bridzsida: Nekem is vannak: álszentség pl.

piszok alfréd 2011.01.26. 18:51:58

@Lotyó Bridzsida:
mindenkit lükének tartok, aki bármi jóról önként lemond. a füstölt csülök meg k.rva jó! tegnap is azt főztem.
Csülkös bab power!!!

artdark 2011.01.26. 18:51:59

@piszok alfréd: most nem bővíteném inkább, mert túlságosan.... off lenne.

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:52:46

@van-e szándék: mostantól örökké loveyou, kész.

Szaffi B. 2011.01.26. 18:52:49

@van-e szándék: Nem gond, majd lendületből lerúgom mint csáknorrisz

van-e szándék 2011.01.26. 18:53:45

@Mme Chauchat: ha kivisznek és kint hagynak, akkor is?

artdark 2011.01.26. 18:53:59

A vega az az, aki a húsfasz helyett a répát szereti?

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:54:42

@van-e szándék: akk különösképpen.Egy ilyen testet éjjel-nappal üzemeltetni kéne apukám, te meg a fiókban tartod magad!

Szaffi B. 2011.01.26. 18:55:16

@artdark: Jaja, az. Meg az almáspitét pina helyett.

piszok alfréd 2011.01.26. 18:55:36

@Trollseprű 9:

elolvastam, tetszik. különösen az alábbi rész az írásból:

A világért se szeretnék általánosítani és agyi képességekre célozgatni, de az állatvilágra vetítve elmondhatjuk, hogy a növényevők intelligenciája elmarad a húsevők mögött: nagy mennyiségű fűszál becserkészése lényegesen kevesebb stratégiát igényel, mint egy szál zebra lerántása.

Mme Chauchat 2011.01.26. 18:56:09

@artdark: nem. azt szereti, ha répázzák. /szadó-mahó/

artdark 2011.01.26. 18:56:16

@Trollseprű 9: Én már dugtam almáspitét, mégsem tartom magam vegának.

van-e szándék 2011.01.26. 18:56:36

@Trollseprű 9: :D legalább a reggeli torna is meglesz és szót se szólhat :)

csicserierika 2011.01.26. 18:57:06

@Trollseprű 9: Lacié eszelős és vizenyős egyben.

artdark 2011.01.26. 18:57:29

Na, Nyíregyen elloptak egy kotonautomatát, ez most a hír a reteken

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 18:57:33

@piszok alfréd: a füstölt csülökért megítélek neked egy Gombi-szívet <3

artdark 2011.01.26. 18:58:28

pataki zita nem suna+

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 18:59:03

@piszok alfréd:

Mártmint tehát, mert NEKED ízlik, akkor az hülye, akinek nem?:D
ok.:D

YessicaHard 2011.01.26. 18:59:11

Sziasztok lelkitársak! Mindjárt összefoglaló! Hurrrrrááááá!

piszok alfréd 2011.01.26. 19:00:16

@canzone:

köszi!
de ki az a ferde hajlamú, aki egy pékné csülökért nem adná el a nagymutterját?

van-e szándék 2011.01.26. 19:00:23

@Mme Chauchat: "Мы будем жить с тобой на берегу"
:)

artdark 2011.01.26. 19:01:09

@Augur: nem az én ízlésemnek való a tompora. Nem is annyira a mérete, hanem a furmája miatt.

piszok alfréd 2011.01.26. 19:01:30

@Lotyó Bridzsida:

vess meg érte, de.....IGEN !
nem lehet nem szeretni...

artdark 2011.01.26. 19:02:17

@van-e szándék: Что пляже? Я рыбы!

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:02:54

@van-e szándék: На берегу чего? Ну, всё равно, буду с тобой житъ...Я люблю тебя. Csak nehogy p*csán billentsenek a bloglakók!

piszok alfréd 2011.01.26. 19:03:36

@Lotyó Bridzsida:
a barátnőm egy éve nem volt hajlandó megkóstolni a tatárbifszteket. most már eleszi előlem...

vörös áfonya 2011.01.26. 19:03:40

@Mme Chauchat: Én oroszból érettségiztem:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:03:49

@artdark: Te is, Fiam? Brutus?Ebből gruppen lesz, mostmá biztos.

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 19:04:06

@piszok alfréd:

Jólvan.:D
Gondolom a negatívja is igaz, vagyis, amit te utálsz, akkor hülyék azok akik viszont azt szeretik.:D

artdark 2011.01.26. 19:04:11

Г-жа Chauchat! очень хотелось, чтобы иметь общение с вами!

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:05:13

@artdark: innentől kérhecc tőlem bármit, haver.

Augur 2011.01.26. 19:05:40

@artdark: ja, mert hatszög alakú? és lapos is.

piszok alfréd 2011.01.26. 19:07:10

@Lotyó Bridzsida:

tökéletesen látod. eleven ízlelőbimbókkal nem eszik az ember paradicsomos káposztát...:)

artdark 2011.01.26. 19:07:11

@Augur: olyan... olyan amorf, vagy mi. Nem olyan szép, mint egy Augur:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:09:16

Ez a strasszos csat Butzyn odab*sz!

vörös áfonya 2011.01.26. 19:09:30

A francba,a dzsakuért is fizetni kell.Hol fogunk így írsaizni?

artdark 2011.01.26. 19:09:36

@Mme Chauchat: Я не могу заниматься сексом. Я стар. Но я лизать, как мед медведю.

van-e szándék 2011.01.26. 19:09:37

@Mme Chauchat: majd éjjel, ha máár alszanak :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 19:10:13

csak engem idegesít az, hogy Buci néha elég hülye helyekre rakja a hangsúlyt bizonyos szavakban?

piszok alfréd 2011.01.26. 19:10:34

örömmel látom, hogy nem mindenki orosz tudása állt meg a tovaris ucsityelnyicánál...én is orosz szakon érettségiztem, de titkolom, mert lekomcsiznak...

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:11:25

@artdark: Не можещь??Как? Импо?

van-e szándék 2011.01.26. 19:11:32

@canzone: magyar színész, így tanulta

vörös áfonya 2011.01.26. 19:11:42

Ezt nem hiszem el,arcképes pénzük van.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:12:06

@canzone: engem buci idegesít, meg az, hogy SS tisztnek képzeli magát.

Flood 2011.01.26. 19:12:18

De dolgozniuk nem is kell a zsetonér? Hát így aztán kurvára valós!

fran7 2011.01.26. 19:12:56

Éva a kaját se hagyja elveszni, nem csak a piát.

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:13:06

@piszok alfréd: Szeretünk, hallodhülyevagy, így, ahogy vagy nekünk!

vörös áfonya 2011.01.26. 19:13:13

Most mindent felzabálnak:)

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:13:19

pánikszerűen mindent esznek

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:13:24

háháá.. utolsó falások.

MegLepke 2011.01.26. 19:13:27

Kivi vagyok, hogy a dugi piát kirakja-e Évike. Biztos van neki.

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:14:09

@vörös áfonya: @kovácszsuzsi: utána nézhetjük, hogyan fossák össze magukat.

artdark 2011.01.26. 19:14:13

@Mme Chauchat: Но я люблю киску.

fran7 2011.01.26. 19:14:15

@canzone: A magyar nyelvben csak egy helyen lehet hangsúly. Akárhol tanult színészkedni Buci.

Route66 2011.01.26. 19:14:23

valovilag.hu/video/115669
6:57 A videón leveszik a hangot, tehát innen nem akarják, hogy halljuk, ami történik. Szandika kólát bont, de mert előtte idegességében rázogatta, nem lehet spriccelés nélkül kibontani. Laci narancs felsőben van az asztalnál, mellette Zsófi és ott sertepertél Anikó.
Vélhetően ezután a kóla egy része Lacin köt ki. Mert:
7:03 Végre sikerül kinyitni a kólát, de az már félig van, és már senki nincs a konyhában, Laci eltűnt, Zsófi leszegett fejjel a kanapén ül, miközben Szandika ballag kifelé.
www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124
1-2. kép: Laci már atlétában, levette a valószínűleg leöntött felsőjét, Béci és Zsófi is ott van, Szandika kintről fröcsköl feléjük, az ablaküvegen át.
3. kép: Szandika cigizik a lefröcskölt üveg előtt. Bentről a többiek, Gombival kiegészülve nézik, mi történik. Szandika mintha beszélgetne valakivel, talán Évával, vagy nem is játékossal, mert:
4. kép: Szandika üvölt annak a valakinek, de lefogására Gombi ér oda legelőbb, pedig ő bent volt. Még Szandika kezében a cigi, tehát elég hirtelen húzta fel magát. Tekintete sokkal inkább embernek szól, mint tárgynak.
A videó folytatását már leírták előttem. Minden jel arra mutat, hogy egy Lacit lefröcskölő jelenet utána valaki bement kívülről a kertbe csillapítgatni Szandikát, de fordítva sült el.
Szandikát ezek után nemcsak a szabályok miatt kellene kivinni a villából, de emberségből is...

van-e szándék 2011.01.26. 19:14:42

@vörös áfonya: hátha ettől holnap nem lesznek éhesek :D

basaja 2011.01.26. 19:14:49

enny dellából éhenhalnak,ezek legalábbis:-D

vörös áfonya 2011.01.26. 19:15:08

Ezt így kellett volna már beköltözéskor is.És végigvinni májusig.Ejj.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:15:21

éva már aggódik a pia miatt

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 19:15:35

@piszok alfréd:

Igazán tiszteletre méltó a szélesélátókörűséged.:D

Szaffi B. 2011.01.26. 19:15:52

Mi ez a sok orosz népség? Már többen vagytok mint a görögök :DDDD

Flood 2011.01.26. 19:15:54

Haha a piáér is fizetni kell :DDD
Mi a helyzet a cigivel?

Imádom ezt a játékot, tarthatna akár a döntőig is :)

vörös áfonya 2011.01.26. 19:15:58

Éva megkérdezte,hogy ezt az 500-at fejenként kapják-e?:)

MegLepke 2011.01.26. 19:17:18

még válogatnak is. Egyenek zúzát pácsóval!

vörös áfonya 2011.01.26. 19:17:18

@Flood: Meg már eleve így kellett volna kezdeni.
A BB-ben asszem így volt.

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:17:20

@artdark: ну, ладно. А я люблю хуй.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:17:44

nem szeretik ezek a májat.

vörös áfonya 2011.01.26. 19:17:52

Alekosz májkrémet venne,mert olcsó,de nagyon jó:)

Flood 2011.01.26. 19:17:56

Jujjj, Zsófitól jó volt ez a riposzt Aleknek?

van-e szándék 2011.01.26. 19:18:02

Alek a májkrémre tette a jelet :D

Kekec1 2011.01.26. 19:18:32

Ezekmennyit jártak vásárolni az életben???? sajtos-tejfölös tészta, hozzávalól egy kiló sajt???

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:18:48

@Trollseprű 9: asszem, ez a cirillezés off-topic-blog-gyanús...aztán agyalhatnak majd az adminok, hogyan/mikor kit tiltsanak le

Szaffi B. 2011.01.26. 19:19:20

@Kekec1: Hallodhülyevagy, annyi emberre?

Flood 2011.01.26. 19:19:23

Jé, miért nem lepődök meg, h O. nem tud spórolni?
Viszont káromkodásban nagyon ott van

Kekec1 2011.01.26. 19:19:59

arról nem beszélve, hogy a cigit nem vonták meg tőlük, van fogalmuk mennyi a napi cigiköltségük?

MegLepke 2011.01.26. 19:20:00

Most kivételesen igazat adok Olinak. Ha valaki nyer, akkor ő azt kiérdemelte, költse amire ő akarja.

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:20:16

konyhaforradalmárok яulez!

rianna 2011.01.26. 19:20:38

@vörös áfonya: de nem abban van a pácsó?

@Kekec1: én is erre kaptam fel a fejem, egy kiló sajt? Mit kezdenek vele?:D

Flood 2011.01.26. 19:21:26

Végre kezd érdekes lenni a VV :)

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:21:41

most alakulnak maj ki a pénZemberek!

van-e szándék 2011.01.26. 19:21:54

@rianna: pácsó a gyíkhúsban volt :)

Kekec1 2011.01.26. 19:22:24

látszik, hogy ezek az életben nem voltak kollégisták :)) hetekig ettünk lekváros kenyeret meg főt krupmlit, hogy jusson a pénz bulizni :))

MegLepke 2011.01.26. 19:22:38

Anyapötty! Jézus....

van-e szándék 2011.01.26. 19:22:39

azért 1 kiló sajt, mert tök rég óta nem reszeltek :)

vörös áfonya 2011.01.26. 19:22:53

Jerzsy lett a gazdaságis?

Józsira meg kinőtt az anyapötty,mert hiányzik neki.LOL:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:22:56

Én annyira anyás vagyok. Egycsomó anyapötty kinőtt rajtam

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:22:57

tudod, hány anyapötty nőtt rajtam mióta itt vagyok?? ez a hiányát jelenti!

:D:D:DDDDD

Augur 2011.01.26. 19:23:01

Zsófika, ez kibaszott volt:D anyapötty, wááááá.

Flood 2011.01.26. 19:23:13

@rianna: A pácsó igenis finom, kenyérre kenve paprikával a legjobb! :D

Szaffi B. 2011.01.26. 19:23:30

@Flood: Most hogy nem nézem. Tipikus. Holnaptól újra nézem. Felvételről, Éván áttekerve.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:23:41

valaki? egy kis májas pácsós anyapöttyöt?

Kekec1 2011.01.26. 19:23:58

anyapötty, de milyen hangsúllyal!!!! jéééézusom

Flood 2011.01.26. 19:23:59

WTF is anyapötty? :D

rianna 2011.01.26. 19:24:11

@Friedmann Juci: hát tésztára ráreszelve nem kell sok :)

@van-e szándék: :D:D

van-e szándék 2011.01.26. 19:24:17

azért kell 1 kiló sajt, mert hetek óta nem rszeltek :)

Szaffi B. 2011.01.26. 19:24:26

@canzone: mother ticket lánykori nevén mother dot

Kekec1 2011.01.26. 19:25:03

nem lehetne szavazni online, hogy a buci többet ne vezessen vv-műsort? irritálja az idegrendszeremet

Lotyó Bridzsida 2011.01.26. 19:25:28

@Kekec1:

a héjjában főtt vajas krumlpinál nincs finomabb reggeli.:)

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:25:55

laci rejtett agresszóKKAL rendelkezik.

Flood 2011.01.26. 19:26:31

@Trollseprű 9: lol :DDD

Bucinak nem kéne erőltetni ezt a poénkodást, mert szaporodnak bennem a rejtett agressziók

Augur 2011.01.26. 19:26:39

@Kekec1: dettó. a lovon száradt alteste meg egyenesen borzaszt.

rianna 2011.01.26. 19:26:40

Bucit vki lője le, háromszor elmondja hogy Alekosz-Zsófi, oda-vissza

A kinti képeken le van húzva a roló. Most cseréli a gyepet a locsolóember?

vörös áfonya 2011.01.26. 19:27:08

@Kekec1: Hol kell?Én is szavazok.Kezdeményezd.

Kekec1 2011.01.26. 19:27:48

Zsófi feje egy tengerimalacra hasonlít, Olivéré egy patkányra. Ha fentlesz majd a mai összefoglaló kikockázom azt a két jelenetet ami ezt igazolja :)

van-e szándék 2011.01.26. 19:28:00

aszondja, elfelejtett elrőejönni..
már tudom, kire teszek jelet

Kaviárevő felsőezer 2011.01.26. 19:28:28

ja hogy fiatal csaillámpóni-barbibabáknak csak anyapötty jut

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:28:40

@van-e szándék: ezt mire nyögte a szerencsétlen?

vörös áfonya 2011.01.26. 19:29:08

@van-e szándék: Figyeld meg,még kólázni is fog.

van-e szándék 2011.01.26. 19:29:30

hogy reklám jön.. előrekacsázott két lépést, és úgy mondta, mert úgy biztos jobb.. vagy hangosabb

Kekec1 2011.01.26. 19:29:31

na hamar megalakultunk mint buciellenes hatok :)

artdark 2011.01.26. 19:29:36

Könyörgöm, senki nem mondja többé, hogy anyapötty, mert attól még a pinás offolás is szellemesebb

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:29:37

@canzone: a picsába, hogy én nem lehetek csillámpóni:(

Lanois 2011.01.26. 19:30:06

@vörös áfonya: Hallod kölcsön adsz 800 dellát? Hétfőn megadom.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:30:10

@artdark: és ha valakinek a pináján van anyapötty?

van-e szándék 2011.01.26. 19:30:16

@vörös áfonya: ez olyan.. de orrba szívja.. rutinból

csudri82 2011.01.26. 19:31:07

Akkor cigit ingyen kapják? Pfff!

artdark 2011.01.26. 19:31:31

@Friedmann Juci: annak verje bele az, akinek a vérfaszán apapötty van.

vörös áfonya 2011.01.26. 19:31:49

@Lanois: Hétfőig akkor én éhen pusztulok,ne viccelj.Majd nyerj játékon.Nekem kell irsaira és egy kiló sajtra.

van-e szándék 2011.01.26. 19:32:01

az egész szociopata társaságból Buci áll hozzám a legtávolabb

fran7 2011.01.26. 19:32:05

@van-e szándék: Ez valami belsős poén volt, mint a Bencénél a Belevalóban. Ők már maguknak készítenek tvműsorokat, nem a nézőknek. Biztos a Színművészeti Egyetemen tanulták: A néző nem fontos.

artdark 2011.01.26. 19:32:09

@canzone: mi a kedvenc színed? a trippervörös?

rianna 2011.01.26. 19:32:15

@Flood: nem ítélek tisztán, eldugtam némi konyakot még a dellavilág előtt:)

redhaven 2011.01.26. 19:32:34

@Kekec1: a kedvencei közül kihagyott pár dolgot
bár,mint nagy kan pöttyözsófit lerendezhetné már
ez a rétesként húzott nyafogás...

Kekec1 2011.01.26. 19:32:55

na, így vacsora után hiba volt megnézni a fókusz előzetest, majdnem visszajött a vacsora...

YessicaHard 2011.01.26. 19:33:22

@Flood: A három műsorvezető közül ő a legidegesítőbb. Lilunak is az arcába lépnék. Soha nem hittem volna hogy ilyet mondok, de Balázs a legjobb a három közül. És ő legalább osztja őket a megjegyzéseivel.

Flood 2011.01.26. 19:33:39

@csudri82: Há ja, így még nem az igazi :(

Lanois 2011.01.26. 19:33:41

@vörös áfonya: Necsináld! Ha akarod feszes pocahontasnak hívnálak effective.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:33:49

@artdark: mondtam már, hogy tetszik, ahogy gesztikulálsz?

Augur 2011.01.26. 19:33:59

@artdark: offolj, könyörgöm:D

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:34:07

@Kekec1: nem tanulsz...teli szájjal nem tévézünk

van-e szándék 2011.01.26. 19:34:11

érzem, ha még egyszer meghallom az "Alekosz-és-Zsófi" szókapcsolatot, lerúgom a kamerát, locsolóemberestül

vörös áfonya 2011.01.26. 19:34:40

@Lanois: De az unnaturális lenne,ha adnék.

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:34:45

zsófi, vagy alekosz? alekosz, vagy zsófi?

piszok alfréd 2011.01.26. 19:35:10

@Mme Chauchat:

mi vsze szumaszsedsije zgyesz.szamij vazsnij tolko, sto mi imejem jumor, a drugije nyet. hú de szar leírni ezt cirill betűk hiányában.asszem ez volt az első és utolsó kísérletem.

Kekec1 2011.01.26. 19:35:13

bucinak már régebb is ilyen irritáló volt a hangja vagy csak mostanában hülyült meg teljesen??? már hallgatni se bírom

fran7 2011.01.26. 19:35:33

Beleröhögtek Buci szövegében a stúdióban?

Kekec1 2011.01.26. 19:35:59

@Mme Chauchat:
teli gyomor volt... sajnos...

redhaven 2011.01.26. 19:36:10

na bakker villadelta...alig bírta röhögés nélkül

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:36:52

évike hisztizik. nahát.

Flood 2011.01.26. 19:37:31

Hát ez meg megin mi ez a játék? :DDDD

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:37:51

@piszok alfréd: ez esetben benne vagy a gruppenben?

Kekec1 2011.01.26. 19:37:53

:)))))))))
Olivér hogy leöntötte magát :DDD asszem lefagytak a tökei, most egy ideig nem dog panaszkodni hogy tele vannak :DDD

artdark 2011.01.26. 19:37:57

@Friedmann Juci: a kommunikációt nem lehet tanulni, arra születni kell

@Augur: köszönöm, hogy van igény a szellemességemre:)

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:38:03

éva kitartása. irigylésreméltó. komolyan mondom.

Flood 2011.01.26. 19:38:52

Ani megint belead apait-anyait :o
minden tiszteletem

artdark 2011.01.26. 19:39:02

Azért nem offolok pinásat, mert megszólnak az anyapöttyösök

piszok alfréd 2011.01.26. 19:39:10

@Lotyó Bridzsida:
természetesen a legjobb reggeli egy kis maradék töltött káposzta. reggelizz, mint egy király...!

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:39:15

anikó megint jól tolja

rianna 2011.01.26. 19:39:34

@Kekec1: Buci színészkedik, túl drámaian ad elő mindent, mintha élet halál kérdésekről lenne szó ...

Nekm a delláról az jutott eszembe, hogyaszongya: A Villa Della nem apácazárda ....:)

Flood 2011.01.26. 19:39:54

@Friedmann Juci: :DDD
Kb. mint a higgadtsága :)

van-e szándék 2011.01.26. 19:40:22

@Friedmann Juci: a della beosztásban majd hengerel :D

piszok alfréd 2011.01.26. 19:40:42

@Mme Chauchat:

benne vagyok !
gruppen szex vagy gruppen komcsi?

Kekec1 2011.01.26. 19:41:01

nem igazságos így, hogy az egyénenként megszerzett pénzt közösen költhetik csak el. Bécimeg a többiek güriznekérte, az alkeszek meg elisszák

Kekec1 2011.01.26. 19:42:22

érti valaki min van kiakadva Laci?

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:42:24

@piszok alfréd: háát, úgy lenne, h s*x és közben oroszul kell pofázni. Nyitott szemmel!

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:42:50

@Kekec1: hogy négyen mindent felzabálnak.

Flood 2011.01.26. 19:43:32

Úristen Alek kezében az a 30 centis kés; nem lennék teljesen nyugodt...

Szandika úgy röhög, mint Joker

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:43:46

@Kekec1: a kenyérvágó kés más célú használatán. én is ölnék érte

Kekec1 2011.01.26. 19:43:54

Szandika túlzottan jól van, halálra idegel ezzel az idétlen kotkodácsolásával..... visszaszavaznám neki a műfűlocsoló Magdianyust....

vörös áfonya 2011.01.26. 19:43:58

@Kekec1: Hogy nem tudnak kenyeret vágni.Pszichikai eset valóban:)

basaja 2011.01.26. 19:44:08

kik zabálnak,na kik?és milyen szeleteket vágnak ezek a tahók?!szandálkának elvonási tünetei vannak.

artdark 2011.01.26. 19:44:09

nem akármekkora szarháziak ezek a négyek...

Augur 2011.01.26. 19:44:12

@artdark: hogyne, mindig!:) rajtam is van olyan izé, de tőlem lehet offolni, szórakoztat(sz).

fran7 2011.01.26. 19:44:44

Alekosz levág az egykilós kenyérből egy akkora szeletet, mintha aratáson ő lenne a főkaszás. Ráadásul 11 emberre jut egy kiló kenyér. És csodálkozik, hogy nem tetszik másoknak.

vörös áfonya 2011.01.26. 19:44:56

Az a roló miért van lehúzva?Szandál csak nem törte össze az ablakot?:)

2011.01.26. 19:44:57

@Friedmann Juci: azon inkább Béla. Laci a kenyérvágó kés használatán akadt ki. Ezt én sem értem.

artdark 2011.01.26. 19:45:11

És oli azzal magyarázza, hogy ez csak egy játék

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:45:14

@basaja: na de öten ettek meg fél kiló kenyeret, még maradt másfél kiló

Kekec1 2011.01.26. 19:46:17

nem vagyok oda Laciért meg az ő katonáskodásáért, de amit ezek négyen megengednek maguknak, az gusztustalan, gyomorforgató, irritáló, felháborító, hányok tőlük

piszok alfréd 2011.01.26. 19:46:24

@Mme Chauchat:

ok, de csak sarló- kalapácsos díszletben...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:46:51

@Flood:
Szandál Joker maga, tisztán látni a szemöldökén is!

van-e szándék 2011.01.26. 19:46:52

ahogy Szandi ki van akadva Laci agresszivitásán, nos, az elégé unnaturális

basaja 2011.01.26. 19:46:53

a hamutálat figyeltétek?kifolytak a csikkek belőle...a cigi mennyi lé?remélem egy vagyon

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:47:19

most is le van húzva az összes roló. oli, meg anikó ki vannak zárva?

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:47:25

@Kekec1: mi volt benne undorító? ettek vajas kenyeret

Flood 2011.01.26. 19:47:36

@basaja: De amúgy a többiek miért nem mentek rá a kajára?

fran7 2011.01.26. 19:48:06

@kovácszsuzsi: Igazad van, de ilyen helyzetben másokra tekintettel nem vágok le ekkora szelet kenyeret, s ez egy étkezés volt, nem három.

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:48:18

@Flood: éppen nem voltak éhesek ŁoŁ

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 19:48:23

@Friedmann Juci: nem, mindenki ki volt zárva, ha jól láttam. matattak vmit bent

Kekec1 2011.01.26. 19:48:35

@kovácszsuzsi:
nem a vajaskenyér, hanem az egész hozzáállásuk, röhögésük, úgy ahogy vannak cakkumpakk.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:48:57

Nekem a négyestől kinyílik a bicska a zsebembe, és idegállapotba kerülök!
Az a baj.

piszok alfréd 2011.01.26. 19:49:09

én vagyok az egyetlen, aki annyira szereti ezt a köcsög olivért, hogy még a mentőautóban is ütném...?!

mocskosmacska 2011.01.26. 19:49:15

@0511: Nekem az volt a durva a Blikkben, hogy először volt ez a cikk, hogy Szandika őrjöngése természetes reakció, alatta meg egy másik cikk, hogy Laci egy időzített bomba. Hát, 'sza meg. Erre már csak ezt lehet mondani.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:49:43

@fran7: de fél kilót öten, ráadásul laci még a két kilót is sokallta, mert ők tészta evők

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:49:52

@basaja:
Ne izguljál, levonják a gázsijukból, ezt így szokás! Ehhe.

2011.01.26. 19:49:53

@Kekec1: miért, jobb lenne, ha sírnának? Anyapötty.

Flood 2011.01.26. 19:50:00

Béci: - Gigi, te takarítasz!
:DDDDD

basaja 2011.01.26. 19:50:08

@kovácszsuzsi: alkesz szelete,na az volt fél kiló...egyre inkább pofánb@sznám a négyeket...

van-e szándék 2011.01.26. 19:50:13

nem tudom, milyen oviba járhatott a szerkesztő, aki ezeket a játékokat kitalálja, de eléggé durvus lehetett ott az élet

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:50:26

@piszok alfréd: üssed, tesó, ne legyenek rejtett agresszióid.

Kekec1 2011.01.26. 19:50:34

megnézném ki takarít a lufiakció után:)

mocskosmacska 2011.01.26. 19:50:41

@LadyCarambole: Én már a négyes miatt nem nézem. Nem érdekel, hogy a négy lumpen, antiszociális disznó hogyan basztatja a viszonylag normálisokat, miközben az rtl klub isteníti őket.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:51:05

@Kekec1: én sem bírom őket, de nem minden szar amit csinálnak

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:51:12

@piszok alfréd:
Ja, én rábasznám a koporsófedelet!
Kétszer!

gidabiga 2011.01.26. 19:51:43

elmegy az ember reggeliebédvacsorázni és nem győz visszaolvasni :D
Szandál-Joker nagyon tetszik! :D

mocskosmacska 2011.01.26. 19:51:47

@piszok alfréd: Tedd meg, ne hagyjál magadba elfojtott agressziót. Az egészségtelen.

fran7 2011.01.26. 19:52:04

@kovácszsuzsi: Én nagyon kenyeres vagyok, de akkor sem esnék neki így, mikor spórolás van. S van 10 társam.

Kekec1 2011.01.26. 19:52:15

@kovácszsuzsi:
nekem igen, túlépték az ingerküszöbömet, irritálják a be nem épített idegrendszeremet és zavarják a bioritmusomat :)

artdark 2011.01.26. 19:52:32

Úritn, Olivér hányinger

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:52:35

úúúgy, de úúúgy szeretném pofáncsapni évikét.

Flood 2011.01.26. 19:53:02

Húú ez az Olivér de egy csúnya ember

Augur 2011.01.26. 19:53:23

baszki, nektek bejönnek ezek a savanyú uborkák? faszok a négyek vagy kik, de ezek bazz...Laci bá is annyira öreg már, de annyira öreg...

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:53:29

@Kekec1: mondjuk én csak nézem, valahogy nem tudnak bennem indulatokat kelteni, a 11 közül egyik sem

Kekec1 2011.01.26. 19:53:38

na, úgylátom a mai műsor nem csak belőlem vált ki indulatokat :)
ez nekik a humor vazze?

jörgömös 2011.01.26. 19:53:41

Konkrétan hányok Olivértől.

Flood 2011.01.26. 19:54:03

Na a 4-esnek ilyen jól megy, h dzsakura is tellik?

MegLepke 2011.01.26. 19:54:09

Hát ha az a humoros, aki mások kifigurázásán röhög, meg azon, ha másnak a párnájára pukkant, akkor én nem vagyok humoros.

van-e szándék 2011.01.26. 19:55:04

@Augur: ezzel a négy tajparaszttal 24 órában? nekem se lenne humorom

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:55:19

@mocskosmacska:
Kezdek olyan lenni, mint nagyanyám, midőn rászokott a brazil szappanra, és vérnyomáscsökkentőt kellett bevennie egy-egy rész után, mikor is dagadó erekkel kiabálta a videoton tévének, hogy fordulj meg, Eszmeralda, ott van a hátad mögött, fordulj meg!

Mme Chauchat 2011.01.26. 19:55:24

Vájjá, ezek mé' nem tévéznek? Pedig az érdekes.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:55:32

@Kekec1: bennem nem kelt indulatokat egyik sem a 11-ből, csak nézem őket.
egyszer már ezt írtam, de elszállt, ha kétszer lesz bocs

gidabiga 2011.01.26. 19:55:53

lehet, hogy az a feladat, hogy a négyesnek meg kell zabálnia az össze kaját és mit vált majd ki ez a másik társaságból.
biztos arra várnak, hogy Laci odasózzon, nem tudom

2011.01.26. 19:56:07

@Augur: a negyvenesek nevében kikérem magamnak az öregezést! :)
Szimplán humortalan kockaember, tök mindegy hány éves, el tudod ezt az embert képzelni lazán?

Kekec1 2011.01.26. 19:56:23

@LadyCarambole:
:))))
az én nagyim is ilyen :)))
Olivér továbbra is egy naaaagy vörös patkány

Flood 2011.01.26. 19:56:50

Jaj Ani, ne légy szomorú! Hadd vigasztaljalak meg ;)

Augur 2011.01.26. 19:57:06

@van-e szándék: persze hogy nem, nyilván a normális a kívánatos. de sosem arra gondolok, amikor nézem, hogy együtt laknék-e velük 24/7-ben. lidérces álmaimban sem jönne elémbe, hogy milyen lehet velük együtt lakni.

Kekec1 2011.01.26. 19:57:30

Gombinak üldözési mániája van?

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:57:33

@gidabiga: igazad van, teljesen elképzelhető ez is

piszok alfréd 2011.01.26. 19:57:37

a retekklub meg szándékosan szívatja, ledegradálja azokat, akiknek nem tetszik a retardált négyes. ezzel befolyásolja a szavazatokat és írányítja a játékot.én inkább adnék egy kis gyorsítót ennek a svájcisapkás köcsögnek és leadnám élőben ananászos encikének, ahogy állítólagos pasija meghágja a pudingszájút a tűzhelyen...

Flood 2011.01.26. 19:57:42

Gombinak hogy kinyílt a csipája, mióta más stílusban hordja a haját :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 19:58:11

@Augur:
Ez a népi igazságérzet, kérlek. A filmekben is mindig a gonoszokat szeretjük, ilyenek vagyunk, de azt utáljuk, ha nincs hepiend, és akkor azt művészfilmnek hívjuk.
Én kiszórakoztam magam, most már azt várom, hogy jöjjön a terminátor, és bassza szét a fejüket. Egyszerű vagyok, mint faék.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 19:58:23

@Augur: örülnének, hogy főzöl nekik

Augur 2011.01.26. 19:58:45

@beebeer: mindenkitől, aki egykorú Lászlóval, elnézést kérek, semmi bajom a korral. L. lelkileg elöregedett, fiatal lélekkel sokkal rugalmasabban kezelné a szarságokat.

basaja 2011.01.26. 19:58:47

@Kekec1: humor?aztatot a retek nem ismeri,lásd humorosnak szánt műsorait!
Gombika is érdekesen pártatlan

Friedmann Juci 2011.01.26. 19:59:15

buci legalább olyan jól hangsúlyoz, mint alekosz.

van-e szándék 2011.01.26. 19:59:36

aszondja Buci, próbáljanak nevetni.. adjon be kokót delláért, úgy biztos menne :)

gidabiga 2011.01.26. 19:59:41

@beebeer:

te is csak 29 múltál, feltéve, ha nő vagy :)

artdark 2011.01.26. 19:59:47

Nekimegy Béciéknek az a Szandika, akinek a négyese mást se csinál, csak a többieket kibeszéli... Fura ez.

Kekec1 2011.01.26. 19:59:50

Szandika... ettől a hangsúlytól is falra mászok... locsolja már meg valaki...
most meg Buci kezdi megint az Alekosz vagy zsófizást....
nem lehet valahol hang nélkül, feliratozva nézni a vv-t? :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.26. 19:59:56

Nyugi, gyerekek, adjátok ki magatokból, az elfojtás qrvára nem higiénikus.

Aki akar, felülhet a bicóra és eltekerhet Rómáig is. :)

jörgömös 2011.01.26. 20:00:13

Helyesbítek, a retektől hányok a legjobban.

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:00:22

jut eszembe. milyen jó lesz, mikor VV5öt már alekosz fogja műsorvezetni.

artdark 2011.01.26. 20:00:28

@Augur: nekem a lelkem fiatal!!!!

fran7 2011.01.26. 20:00:39

@Kekec1: Szerintem tudja, hogy ő lesz a következő.

basaja 2011.01.26. 20:00:54

bugyibuci megint szívott valamit,hogy ilyen gyökér?

2011.01.26. 20:01:00

@Augur: szerintem meg már így született.
Figyelem, kinyilatkoztatok: gyerekek, olyan, hogy normális ember nincs. Mindenkinek van defektje, kinek több, kinek kevesebb.

Mme Chauchat 2011.01.26. 20:01:17

Ha akartok beszélni rejtett agresszióitokról, dőljetek le a díványra és hallgatom.

basaja 2011.01.26. 20:01:41

bugyibuci megint szívott valamit,hogy ilyen gyökér?

Flood 2011.01.26. 20:01:53

Most látom, Bucusnak milyen szexi öve van :D

2011.01.26. 20:02:54

@gidabiga: nő vagyok, és tényleg csak 29 múltam. :)
Laci lelki berendezéséhez képest most érek a pubertásba.

vörös áfonya 2011.01.26. 20:03:30

Megint jól bekukkantottunk a villába.

artdark 2011.01.26. 20:03:32

Most kiesik a Zsófika (tudom, h 80-20 lesz az arány), de szerintem sokat használna a műsornak, ha a következő kieső a 4-esből kerülne ki. mondjuk, Éva esetében tűnik pillanatnyilag ez a leginkább megvalósíthatónak.

Flood 2011.01.26. 20:03:44

Most pedig bekukkantunk a villába. Nem! :DDDD

piszok alfréd 2011.01.26. 20:03:45

megnézném, hogy röhögne olivér meg a markecolós, ritka fogú szutyok, ha a vizslám a párnájukra szarna... esetleg egy kis sósavat öntenék a szájukba éjjel. jaj, olyan vicces lenne, ahogy habzó szájjal, sistergő torokkal nyöszörögnének és artikulálatlan hangon sírnának...

Kekec1 2011.01.26. 20:03:51

kukkancsunk vazze... Buci vagy éva, éva vagy buci, ki legyen a következő kieső? vagy esetleg Szandálka-sakálka?

Augur 2011.01.26. 20:04:04

@LadyCarambole: hozzám hasonló öreg anarchisták vigyorogva nézik, ahogyan a törvényszerűségek mindig újraismétlődnek. de mondom, mindent értek.
@kovácszsuzsi: nem vagyok én Gigi:D

YessicaHard 2011.01.26. 20:04:08

Buci miért nevezte több alkalommal Villadeltának a Villadellát?

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:04:09

jól láttam? olivér 6 kmnél kifingott?

van-e szándék 2011.01.26. 20:04:37

úgy látom, változott a KRESZ.. szobabicajra is kötelező a sisak :)

reccs 2011.01.26. 20:05:07

@Friedmann Juci:
Buci mocskosul unja már, nagyon látszik rajta.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:05:13

@Mme Chauchat:
Megettem a hűtőből a habüstöt.
Régi perverzió ez nálam, amit eddig sikeresen elfojtottam, de most egy csoszogó hang előhozta a tudatalattimból!
Nem tudom, mi jöhet még...

Mme Chauchat 2011.01.26. 20:05:14

@Kekec1: Huba vagy Szamek? Huba vagy Szamek? Huba-Szamek, Huba-Szamek!

gidabiga 2011.01.26. 20:06:03

@Friedmann Juci:

ne adj nekik ötleteket, tudod, hogy olvassák a blogot :)

Augur 2011.01.26. 20:06:16

@artdark: azt érzem, csak úgy fickándozik:)
@beebeer: a normális az, amit kívánunk, amire vágyunk, az a cél. és sosem érjük el.

Mme Chauchat 2011.01.26. 20:06:38

@LadyCarambole: túlhajszolt nem életet javaslok a tünetek enyhítésére. Dr.

piszok alfréd 2011.01.26. 20:06:46

esetleg megkínoznám encikét olika orra előtt és rámászatnék néhány szomáliai kalózt...azon is mulatnék nagyokat...

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:06:57

@gidabiga: áhh mindegy. úgyis lesz már 'alekosz feleséget keres'

Lanois 2011.01.26. 20:07:25

Jelelmző, hogy Éva egy másodpercig képes megtartani a viparita karanit. Gáz az a nő. Egyesével kivégezném.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:07:26

@Mme Chauchat:
nagyon remélem, hogy nemi-t akartál írni, ellenkező esetben iszok egy mentesvizet!

artdark 2011.01.26. 20:08:07

Kár, hogy nem tetszés szerint használhatja fel mindenki a nyereményt. Olipatkánynak meg Baleknek felkopna az álla. De alighanem Évának és Szandinak is.

Dr_utcai_arcos 2011.01.26. 20:08:20

@Friedmann Juci: bizony,ciki."Akik Zsófira szavaznának,mert tetszik nekik a ...".WTF??Van ilyen ember az országban Buci??Ha esetleg 80-20 lenne a végeredmény, bazki az is az lenne, hogy NEM Alek és nem az hogy inkább Zsófi.

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:08:38

@fran7: de most komolyan HAT km?!?!? 6? és izzadt? HAT? :DDD

gidabiga 2011.01.26. 20:08:47

@Friedmann Juci:

az is a legalja lesz médiatörténelemnek :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:08:58

@Friedmann Juci:
remélem a faszharcos is jelentkezik, castingon átmegy, az kurvaistenfasza!

2011.01.26. 20:09:26

@Augur: nálam az amit kívánunk az vágy, és messze nem biztos, hogy az én vágyaim megfelelnek a normálisnak.

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:10:49

egyébként ha alekosz szerelmetes évikébe, akkor miért imitál üzekedő mozdulatokat szandika segge mögött, vagy taperolja anikót?
picsa naív vagyok, tudom.

Flood 2011.01.26. 20:10:49

@Friedmann Juci: Jó formában van a srác :)

Amúgy nem értem a Retek miért nem a leghosszabb távot (vmi 900 km vagy mennyi volt) szavazta meg.
Ha jól emléxem 200valahányat kell nekik. Hát az lófasz, egy átlag edzettségű ember 1 óra alatt 20-30 km-t lazán leteker, ezek meg 11-en vannak.

pleb 2011.01.26. 20:11:28

@mocskosmacska: viszonylag normálisak? miben? :D

basaja 2011.01.26. 20:11:50

@artdark: megis látszik a 4 köcsög teljesítményén a közös kassza,szarnak a világra,majd a többiek +oldják,grrr

fran7 2011.01.26. 20:12:29

@Friedmann Juci: Amikor elkezdtem futni, kb. olyan idősen, mint Olivér, s egy beszélgetés közben nem akartam nagyképűzni, azt mondtam futottam 6 km-t, smeg se izzadtam. Erre a beszélgetőpartner közölte életében nem futott annyit összesen. Az ilyeneknek az első 500 m halálos.

MegLepke 2011.01.26. 20:12:35

Érdekes lesz a holnapi összefoglaló. Évikéből kinézek 2 km-t cigivel a kezében persze. Bár lehet, minden 100 m-nél leesik a bicikliről, mert a haját basztatja.

Augur 2011.01.26. 20:14:26

@beebeer: bizonyos kérdésekben van olyan, hogy relatív normalitás. nyilván nem a hét halálos bűnről van szó, de sok dologban az a normális, amire vágyunk.

vörös áfonya 2011.01.26. 20:14:31

@fran7: Te is futsz?Én is.Leszel a barátom?

2011.01.26. 20:15:03

@Flood: hetek óta ott punnyadnak a villában, én rendszeresen futok (futottam még tavaly), csak két hétre betegedtem le mégis szinte újra kellett építenem a kondimat.
Ráadásul a dohányosoknál nyugodtan felezheted az elvárt teljesítményt.

smule 2011.01.26. 20:15:28

Már megint tele pofával beszél mindegyik. Olivér is orcájába töni a kenyeret, aztán nekiáll ugatni. Rohadt gusztustalan népség.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 20:15:45

@Augur:
én öregebb vagyok mint a Laci bácsi és nem jönnek be a savanyú képükkel egyáltalán, ráadásul egy tajt vagyok mert a kenyérvágóval kenem a kenyeret, sőt most az előbb azzal nyiszáltam a szalonnát is:))
úgyhogy nekem továbbra is a négyes csapat a nyerő:)

Emanuelle 2011.01.26. 20:16:13

@Friedmann Juci: Én azt hittem rosszul hallok! Kevesebbet kéne bagózni, akkor jobban menne a tekerés. De ha ilyen fos formában van Oli akkor én nem veszem be a napi 2-3 dugást sem, vagy két perc alatt végez. Esetleg eldobja magát hanyatt és Enikőre hagyja a kemény melót.:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 20:16:26

@Flood: bammeg emiatt más a feje? esküszöm nem vettem észre, hogy más a haja. csak valahogy buzis lett. elnézést, úgy tűnt, hogy több rajta a homok.

csicserierika 2011.01.26. 20:17:08

Laci és Béci szereptévesztésben van, és magukkal rántják Anikót is. Agyukra ment a klikkesedés. Utálom nézni a savanyú, irigy ábrázatukat, főleg amikor a tobbiek jól érzik magukat. A lúzer 6-os team még akkor sem tudott lazulni, mikor a többieket száműzték a mosókonyhába. A hangulat ott sokkal jobb volt, még Jerzy is átment hozzájuk. Kivagyok a humortalan emberektől, mert azoktól a legrosszabb is kitelik.

fran7 2011.01.26. 20:17:15

@vörös áfonya: Miért ne? Most elpirultam. Csak sötétben futok, hogy a faluba ki ne nevessenek.

redhaven 2011.01.26. 20:17:56

@Friedmann Juci: hat hát!
Olinak az érdi emelkedő jutott:))

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 20:18:28

@MegLepke: hogy bírja majd, hogy megizzad, csoffadt lesz a haja, és lefolyik a sminkje? :D

szerintem ki fog állni 10 perc után. a kötésből kiindulva. majd kitalálja,hogy nemcsak kötni, de biciklizni sem tud.

artdark 2011.01.26. 20:18:47

@csicserierika: ezzel egyet kell értenem még akkor is, ha egyébként okádok a négyektől.

2011.01.26. 20:19:15

@Augur: jó, de vegyük pl. Artdark kolléga konkrét vágyálmát Gigi és Anikó leszbikus aktusáról. Szerinted egy százas csoportból hányan találnák nem normálisnak? :)

Flood 2011.01.26. 20:19:48

@Friedmann Juci: Alek a pinába szerelmes :)
Érző lénybe nem is lenne képes

artdark 2011.01.26. 20:20:03

De folytatva, a négyek ugyanakkor csak erre az életmódra jók, mert hasznosra nem telik tőlük, és ez már így szarfos.

Friedmann Juci 2011.01.26. 20:20:10

@redhaven: a balaton körül? az kemény. (bár a balaton északi partján vannak szopatós részek a bringaúton. én is beszoptam nyáron a 3 sebességes amsterdamommal:D)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:20:26

@csicserierika:
A négyessel kapcsolatban humort emlegetni teljességgel szuvenír jogod, mondjuk a kisstílű poénosság közelebb
van a valóságukhoz, de a humor, na az nagyon messze.

vörös áfonya 2011.01.26. 20:20:44

@fran7: A futás jó dolog,pedig sosem gondoltam volna,hogy fogok egyszer:)

Flood 2011.01.26. 20:21:08

@beebeer: Hát akkor szenvedjenek! :DDD

artdark 2011.01.26. 20:21:30

@beebeer: szerintem százból száz férfinak tetszene, illetve százból 30-40 nőnek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:22:02

@redhaven:
Mi van?! Az emhetesen mennek?! Nem tiltja azt a kresz?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.26. 20:23:15

@artdark:
Én benne vagyok, például. De ne már a szendeszűz Gigivel, könyörgöm!

vörös áfonya 2011.01.26. 20:23:29

@LadyCarambole: Remélem vettek autópálya matricát.Mert ha nem,ugrik a villadella(sallallallla)büntire.

Augur 2011.01.26. 20:24:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: unom a kurva normális meg tiszta, rendes, szorgalmas, tisztességes, hites, becsületes, ecettel hidratált arcukat. a négy hülye legalább csinálja a cirkuszt. nélkülük mit csinálnánk? bőszen bólogatnánk és helyeslően mosolyognánk, amikor Laci collstokkal méri ki a margarint a kenyérre??

redhaven 2011.01.26. 20:24:17

@Friedmann Juci: aszittem a villából indultak.
Laci azért lehet ilyen savanya,mert legutóbb afgánba dobták le egyedül a bamiáni buddhávalcsatázni,és másfél hónapig egy citromfa alá járt szarni.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 20:24:30

@LadyCarambole: ne próbálkozz, nem lehet a anikó-gigiről lebeszélni

2011.01.26. 20:25:06

@artdark: Azért azt az extrém élethelyzetet, hogy be vannak zárva, vedd figyelembe. Mégis milyen hasznosat csinálhatnának, mégis az ötös tagjai milyen hasznosat csinálnak?
Kitakarítanak. Und?

jörgömös 2011.01.26. 20:25:17

@LadyCarambole: ezen gondolkodtam én is, Azt mondják hogy Olivérék jókedvűek, lehet, bár szerintem ez inkább alpári, primitív idétlenkedés. Nem csodálom hogy a többieknek tele van a tökük, ezt én se bírnám tolerálni hosszú távon.

artdark 2011.01.26. 20:25:18

@LadyCarambole: Hogy kivel, az nyilván szubjektív. Én csak az arányokra utaltam, nem erkölcsi, hanem ösztöni megfontolásokon nyugvó tapasztalatok alapján

vörös áfonya 2011.01.26. 20:26:10

Na,jön a szenvedés a Kókuszban.

artdark 2011.01.26. 20:26:18

@beebeer: Világos, a benti helyzethez kell mérni. Így az arányok is ehhez igazítandók.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 20:26:26

@Augur: meg könyörgöm, csak egy hétig kell szűkölködni. addig zsíros-vajas-májkrémes kenyérrel is ki lehet bírni. de nekik most is vajkrém kellett, pedig abban kevés van

2011.01.26. 20:26:28

@LadyCarambole: nem értem, mi ezzel a baj? Ők így érzik jól magukat, ezen röhögnek. A másik csoportot tulajdonképpen az zavarja, hogy ők 4-én jól érzik magukat. Mi gátolja az ötöst, hogy ők is jól érezzék magukat?

redhaven 2011.01.26. 20:27:06

@Augur: ezek hatan képesek lennének sopenhauert olvasni egymásnak lefekvéskor

Flood 2011.01.26. 20:28:07

@artdark: a nők 30-40 %-ának tetszene? :o
Én max. 10-nek tippelném. Túl konzervatív vagyok?

artdark 2011.01.26. 20:28:25

@kovácszsuzsi: Nade szerinted odabent milyen alternatíva jöhetne szóba, amely nem késztetne okádásra? Zsófi-Éva? zsófi-Szani? Szandi-Éva???? Vagy bármelyikük akár Gigivel, akár Anikóval?

csudri82 2011.01.26. 20:28:32

@Mme Chauchat: Én másról szeretnék. Hány éves tetszik lenni, hogy oroszból tetszett érettségizni és oroszul tetszik megbeszélni a kollégával a pina-fasz témát? :D

Lanois 2011.01.26. 20:28:42

@Friedmann Juci: De most be van fagyva a Balcsi. Tök fölösleges körbe menni,

kovácszsuzsi 2011.01.26. 20:29:00

gina úgy adja elő magát, mintha más nehéz sorsú gyerek nem lenne, még sem kurvának megy

redhaven 2011.01.26. 20:29:08

retek hírdetés:keressük azt a 3darab férfit akik nem szekszualizálták meg vévédzsinát.

2011.01.26. 20:29:14

@artdark: szerintem igazad van, de százból mennyien lennének azok, akiknek tetszene, de soha nem mernék ezt bevallani, éppen a "normális" többség elítélő véleménye miatt?

Augur 2011.01.26. 20:30:07

@csicserierika: osztom.
@beebeer: de különben mi az, hogy normális? pitbull leszek, ha nekem valaki elő akarja írni, hogy tegyek vagy ne tegyek valamit, mert normális vagy nem normális. spec a hozott példáddal sincs semmi baj, csak az, hogy a társadalmi elvárások nyomása alatt a százas mintából egy ember merné vállalni, amit mondjuk legalább húsz gondol. nincs abszolút normális, illetve nekem az, amire én vágyom.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 20:30:12

@artdark: ha így nézzük igazad van:)

fran7 2011.01.26. 20:30:15

@vörös áfonya: Az én családom sem hitte el, hogy ennyire kitartóan fogok futni. S futni jó. Megyek is.

artdark 2011.01.26. 20:30:32

@Flood: Nem csak attól függ, az vagy-e. Hanem attól is, hogy mennyi idős vagy, mennyire laza, milyen körülmények közt élsz? De persze a legfontosabb a hajlam, a késztetés.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 20:31:07

@Augur:
jaja, valami ilyesmi lenne:))
egyébként is, meg lett mondva, hogy két kiló kenyér kell:)
Egyébként semmivel sem különbek érzésem szerint mint a másik csapat, és ráadásul baromira unják egymást is, mert ha nem így lenne, nem ott ücsörögnének állandóan abban a világvége hangulatban, hanem esetleg egymással is érezhetnék jól magukat, de nem érzik, mert csak dacból ücsörögnek ott együtt.

artdark 2011.01.26. 20:33:10

@beebeer: a fiatalok között egyre többen. Viszont tény az is, hogy volt olyan csajom, aki a kifejezett kérésemre tette meg a barátnőjével, mert amúgy csonthetero.

artdark 2011.01.26. 20:34:07

@Augur: Ebben részben igazad van, de ez nem jelenti azt, hogy normálisak.

Augur 2011.01.26. 20:34:24

@redhaven: inkább jungot. az való ennek a hordóskáposzta bandának.
@kovácszsuzsi: most jöhetnék nagyon pöcs demagóg dumával, hogy vajon mit esznek sok családban a gyerekek, ahol esténként egy adó fogható, és azon ezeknek a balfékeknek a sikonyálása megy. de nem jövök:)

vörös áfonya 2011.01.26. 20:34:48

Zsuzsi karosszéria-lakatosnak tanult.

Flood 2011.01.26. 20:34:56

@artdark: Nekem tetszene (naná, ffiból vagyok :D), csak úgy gondolom, h a nők nagy többségének nem

2011.01.26. 20:35:25

@Augur: Abszolút egyetértünk! Én saját szabályaim szerint szeretek játszani, mondjuk arra azért figyelek nagy liberalizmusomban, hogy másokat azért ne sértsen.
Az én életem, a szomszéd néni értékítéle ne befolyásolja már!

csicserierika 2011.01.26. 20:35:46

@LadyCarambole: Nem tudom, hogy voltál-e úgy , főleg ingerszegény környezetben, ahol még partner is van hozzá, hogy bármi humorosnak tűnik ? Én számtalan ilyen szituban voltam és oltáriakat nevettünk. Nem gondolom én sem, hogy az év poénjait nyomják, na de sokkal szimpibb a 4-es ,mint a görcsös Laci, akiről azt hittem lassan bekattan, de hálisten most kapott testhez álló feladatot, tekerhet. Szegény Szandika még aggódott is nehogy gutaütést kapjon a nagy bizonyítási lázában.

artdark 2011.01.26. 20:36:20

@Flood: Ez másként van, hidd el. Mozdulj ki otthonról, nyitott szemmel járj!

artdark 2011.01.26. 20:37:13

@beebeer: Az értékítélete valóban ne, de vannak közösségi szabályok is, meg ugye, az emberi normák.

kovácszsuzsi 2011.01.26. 20:37:17

@Augur: aztán most a sok szegény gyerek, rögtön azt hiszi, hogy vv lesz az élete megoldása. ajajj, mi lesz itt:DD

2011.01.26. 20:37:52

@artdark: én is "csonthetero" vagyok, sosem tenném meg, de nem akadok ki, ha valaki megteszi. Csak kötelező ne legyen!

artdark 2011.01.26. 20:39:03

@beebeer: Felőlem a bi a csajok esetében akár kötelező is lehet:)

Augur 2011.01.26. 20:39:51

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Béci, Gigi, Laci ahogy ott ültek a nappaliban, és sopánkodtak...bazz Béci, hány éves? és ilyen kijön a száján, hogy engem nem így neveltek? öcsém, nem röhögtél te még egy olyan behugyozós-isteneset az életben, ha irritál mások nyerítése. húszéves emberek már most leülhétnek mamusszal a lábukon, horgolással a kezükben a mai fiatalságot szidni. nem lehet ilyen halvérű egy fiatal, basszus!
@artdark: sehol nem írtam, hogy ezek normális emberek, vagy a helyzet, amit hegyeznek, az normális lenne. egyébként beebeernek kifejtettem a normálisról a nézetemet.

2011.01.26. 20:39:55

@artdark: azt igyekszem betartani, írtam már, hogy próbálok másokra tekintettel lenni.

artdark 2011.01.26. 20:40:57

Nah, Zimány Lindus már megint jó helyre tette... kíváncsi vagyok, ha Dzsudzsák történetesen lakatos lenne egy bányaüzemben...

redhaven 2011.01.26. 20:42:24

@Augur: lehet,hogy nők ezrei alélnak Bélától per pill,de várjanak még...
ez a hatos adna lyan műsort,hogy ecetetrínánk hamarosan a nagy lyóságtól.

Augur 2011.01.26. 20:43:45

@beebeer: egyetértünk, dejó!:)
@artdark: többszörös, koncentrikus közösségi halmazokba születünk általában, és sajnos nem lakatlan szigetre, ezért igyekszünk betartani a többszörörs játékszabályokat. de ahol van egy csipetnyi tér, oda kötelező benyomulni a szubjektummal, különben szart sem ér az egész fos élet.

csicserierika 2011.01.26. 20:43:46

@Augur: Igazat szóltál. Én bevallom antiszociális vagyok, már régen sem tudtam besimulni az úttörőélet és Kisz baromságaiba. Volt is belőle bajom. Érekezleteken mindig hátul ültem, hogy legelsőként tudjak lepattani, ettől még a munkám, amit szeretek nem látta kárát. Ja, és rengeteget röhögünk a munkahelyemen is. Meghalok a magukat komolyan vevő pofáktól

Lanois 2011.01.26. 20:44:09

@csicserierika: Ez kissé erőltetett dolog, hogy a négyes a humoros az ötös meg nem szerintem. Mert az Alkeszon lehet röhögni, de az Anikón is lehet, meg a Bécin is. Éván viszont inkább sírnék. Amúgy éppen Oli röhögött legjobban mikor a Laci őt parodizálta a múltkori adásban.

redhaven 2011.01.26. 20:44:15

@csicserierika: a seregbenannyit röhögtünk,,,
gyakorlatilag elröhögtük a feszkót

artdark 2011.01.26. 20:45:23

@Augur: világos, hogy szórakoztatóbbak. Számomra is, de én éppen azon szórakozom, milyen ellenszenvet képesek kiváltani belőlem. Kontraproduktív, nem?

Akkor is kitartok: Anikó-Gigi, így, együtt.

És Fradi meg Omega Forever. Meg Illés. meg P. Mobil, meg Led Zeppelin meg Black sabbath, meg Bogdanovich, meg Donald Sutherland és még sok minden más.

artdark 2011.01.26. 20:46:26

@Augur: Értem, értem, köszönöm. Próbálkozom, próbálkozom :)))

artdark 2011.01.26. 20:47:47

@Lanois: Ez is azt bizonyítja, hogy a retek a négyes javára manipulál.

vörös áfonya 2011.01.26. 20:47:48

@Lanois: A hatos nagy baja,hogy azt hiszik a négyes MMKK rajtuk nevet.És ez zavarja őket.Meg már dacból is csinálják.Szerintem.

Augur 2011.01.26. 20:48:22

@redhaven: lássuk, lássuk! szeretném én is tudni, mitől pisilünk állva Bélától.
@csicserierika: rokonlélek. húsz éve mondják, hogy majd elfogy az ifjonti hév. egy anarchistából? soha:)

artdark 2011.01.26. 20:49:53

@Augur: nekem meg ötven éve mongyák, hogy egyszer majd jobb lesz...

viola narvilly 2011.01.26. 20:52:00

@van-e szándék:
Felköszöntöttük :)
Bátyám ma 40 éves.

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Majjövök, de nem most, mert megint mocskoskorán kelünk :)

Lanois 2011.01.26. 20:52:25

@vörös áfonya: Az ötös akarod mondani, ami Zsófi kint hagyása után már négyes lesz. Tényleg vasárnapig ki kell találni nekik valami másik nevet, mert káosz lesz.
Ja, tényleg kezdenek bekattanni lassan szegények.

2011.01.26. 20:52:29

@artdark: azért jó érzés, hogy más is olyan hülye maradt, mint én. :)
Végül is belül nem változunk. Nem nagyon.

vörös áfonya 2011.01.26. 20:53:44

@Lanois: Ezek a számok mindig összezavarnak.Hozom is a számológépem összeszámolni ki kivel van.

artdark 2011.01.26. 20:54:18

@beebeer: Bizony így van ez... Akkor kezd elgondolkodtatóvá válni, amikor az ember már nem azon tipródik, hogy túl nagy vagy túl kicsi a fasza, hanem azon, hogy túl puha...

Augur 2011.01.26. 20:55:28

@artdark: élvezem a paradoxonokat. nekem a viszolygás a kedvenc tudatosan keresett érzésem. de sosem éreznék valódi érzelmeket, pláne indulatokat a villalakók iránt. én is kitartok a Ramones, a RHCP, a Nirvana és hasonlók mellett.

2011.01.26. 20:55:31

@Lanois: az, hogy Oli röhögött a róla készített paródián az csak jó pont neki. Önirónia, sajna kiveszőben van manapság.

Lanois 2011.01.26. 20:55:40

@artdark: Ők csak azt nézik, melyik játékostól lesz nézhető a műsor, és azt nyomják. Anikót is nyomják kicsit. Szerencsére.

2011.01.26. 20:56:36

@artdark: ti fiúk mindig a szerszámtól vagytok frusztráltak, hogy kicsi, vagy nagy, kemény vagy puha.
Örülök, hogy nőnek születtem.

artdark 2011.01.26. 20:57:40

@Augur: A Nirvanat a gyerekeimnek sikerült megutáltani velem, mert volt egy időszak, amikor az szólt ha kellett, ha nem. A korai Ramones respect. A villalakókkal magam is hasonlóképpen vagyok (leszámítva egy Gigi-Anikó pinaösszedörzsölést).

2011.01.26. 20:58:54

@csicserierika: az a baj, hogy a régi trükk, hogy értekezleten vess fel egy megoldhatatlan problémát és végig tudod aludni a gittrágást, már nem működik.
Ezek az új csapattréningek. Rémes.

Lanois 2011.01.26. 20:58:58

@vörös áfonya: Ok, akkor hozzál már egy sört is lécci, ha arra jársz. Köszi.

artdark 2011.01.26. 20:59:01

@beebeer: mert biztos a párodnak egyelőre még kemény. De Isten malmai őrölnek...!

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 21:00:34

@viola narvilly: én itt vagyok kint a villában, szal feel free, amikor lesz időd.
mondjuk lehet, hogy átmegyek a szomszédba, az Anikó&Gigileszbieksönmentes hogyvolt liba topicba:)

Lanois 2011.01.26. 21:02:33

@beebeer: Ha őszintén nevetett, akkor az azt is jelenti, hogy a Laci vicces volt, sőt humoros. Ha nem őszintén nevetett, ami egyszer már előfordult az Olival a két és fél hónap alatt, tudod, amikor a nevetés eröltetésétől vörös lett a feje, és utána csodálkozott, hogy megfájdult a feje, na az akkor gáz viszont.

vörös áfonya 2011.01.26. 21:02:42

@Lanois: 30 villadella lesz.Előre kérem fizetni.Köszi.

2011.01.26. 21:04:44

@artdark: majd együtt öregszünk meg. Ő puha lesz, én meg frigid. Elvesznek szépen a vágyaink. Jókat nosztalgiázunk majd a vad időkről, ülünk kettecskén, fogjuk egymás kezét és a hamut is mamunak mondjuk.

Augur 2011.01.26. 21:05:02

@artdark: Nirvanát azért nem hallgatok, mert kamaszkoromban ezt addig tettem, amíg már komolyan féltem, hogy a fülemen fog az agyam kifolyni, de alap. Ramones csak Tommy Ramone-nal.
végre nem nyalás, hanem bejátszik végre a hardcore leszbikusság.

Lanois 2011.01.26. 21:05:39

@vörös áfonya: Úgy tudtam.:D
Tudod mit, majd hétfőn megadom. Addig keresek pár lufit még hátha...

2011.01.26. 21:05:57

@Lanois: fura is volt Lacitól, vagy van egy lazább, viccesebb énje, csak elnyomja, mert azt hiszi, hogy akkor férfi.

artdark 2011.01.26. 21:05:58

@beebeer: Az szép lesz, ha így lesz. Sokan idős korukra ismét egymásra találnak, csak más értékek mentén. Jólvanez, mindig így kéne lennie.

artdark 2011.01.26. 21:06:38

@Augur: na, azért bejátszik ott más is...

vörös áfonya 2011.01.26. 21:07:31

@Lanois: Mit tudtál,dehogy tudtad,nem is ismersz!Pedig vannak értékeim.(meg dugiban még 100 villadellám)

2011.01.26. 21:07:56

@artdark: én annyira szerem, ha látok ilyen "szerelmetes" idős párokat. Érzem a szeretetüket, tiszteletüket egymás iránt. Most ezt megkönnyeztem. Uramist'n öregszem!

artdark 2011.01.26. 21:09:23

Lehet, hogy én gondolom rosszul, ha azt mondom, ezredszerre elsütni a "MMKK2, meg a "vannak értékeim", meg a hasonlókat, ciki? Persze, így lehet ez a Gigi-Anikóval is, de abban legalább van pina.

vörös áfonya 2011.01.26. 21:10:11

@beebeer: Mamámék most lesznek 64 éves házasok.El sem hiszem:)

2011.01.26. 21:11:01

@artdark: 100. És most kérdezd meg azt is hány kiló vagyok.... :(

2011.01.26. 21:11:52

@vörös áfonya: Jesszusom, ez olyan sok, hogy el sem tudom képzelni. Gratulálok!

artdark 2011.01.26. 21:12:45

@beebeer: Ok.

Én 14 éves korom óta 80 kiló vagyok, csak átcsoportosultva némiképp. meg régen 178 voltam, most 177. A többit hagyjuk.

Augur 2011.01.26. 21:14:44

@artdark: remek. féltem, kiderül, te is egy 16 éves kissrác vagy, aki azt hiszi, hogy a nénik tényleg úgy "nyalnak", mint ahogyan a prémiumért a heterók a pornóban.

artdark 2011.01.26. 21:16:23

@Augur: jaj de jó volna, ha lennének még illúzióim!

Lanois 2011.01.26. 21:16:35

@vörös áfonya: Nézz oda, és képes vagy nem betenni a közösbe??? Hallod, nagyot csalódtam benned. Ha nekem lenne 100 dellám, biztos odaadnám a csapatnak és utána némán, méltósággal tűrném, hogy szentté avattok.
Ezért is gondolom, hogy jobb helye lenne a delládnak nálam.

Szaffi B. 2011.01.26. 21:18:55

Most halálkomolyan lejátszották a Kókuszban amit Jerzy a villanővérnek (vagy pszichológusnak)a riportban mond?
REtek szar klub ez..eh. :(

Lanois 2011.01.26. 21:21:02

@beebeer: rockerként is lazán tolta, meg szokott ő poénkodni csak ritkán kerül adásba, meg mostanában már nagyon utálhatják egymást odabenn, szóval eleve a légkör nem annyira laza.

2011.01.26. 21:21:24

Tulajdonképpen ma azért ugrottam fel erre a blogra, mert a szerző hatására előástam egy 91-es AC/DC koncert CD-jét (kétlemezes!) Reggel másztam be a melóba, jó sokat kell buszozni, szakad a hó, hideg, sötétség, az a qrva busz nem jön hangulat a megállóban. Erre engem, ahogy megszólalt a gitár akkora feeling kapott el, hogy meglódult a fejem, megmozdult a lábam, annyi energiát lökött át Angus Young hogy mire érkezett a busz már majdnem a chuckberrys kacsázásnál jártam.
Hajnira való tekintettel Angus Young helyett Brian Johnsonra koncentráltam, nem volt nehéz, árad a tesztoszteron a pasasból, szinte érzem a szagát.
Mindezt 40+ évesen.

2011.01.26. 21:23:02

@artdark: ezt csak ahelyett írtam, hogy "neked hány centi a farkad? Harminc. Akkor én húsz vagyok."
Szóval nőtől ne kérdezzük az életkorát, 29 múltam konkrétan.

Augur 2011.01.26. 21:25:45

@artdark: ilyen természetűek, vagy másmilyenek sincsenek már?

Szaffi B. 2011.01.26. 21:27:31

Mi van itt, nyugdíjasklub? :DDDD

Lanois 2011.01.26. 21:28:18

@beebeer: és hány kiló vagy?:)

Lanois 2011.01.26. 21:30:02

@vörös áfonya: Gyere inkább a dzsakuba, megmaszírozlak. Te fizeted.:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 21:30:22

@artdark: hát, de van, akit a pina nem érdekel. :) másokat meg a MMKK nem. egyik sem kevésbé off topic.

2011.01.26. 21:30:53

@Lanois: 100. :DDDD
Vicceltem, kurva jól tartottam magam tavalyig, hetente 25 km-ert futottam, de jött egy csonthártyagyulladás és egy éve sántikálok.
Azért még jól tarthatom magam, múlt héten megtalált egy szatír, komolyan mondom, megtiszteltetésnek vettem.

vörös áfonya 2011.01.26. 21:32:17

@Lanois: Szerintem a dzsakut fizesd te,én meg ingyen megmasszírozlak:)

artdark 2011.01.26. 21:32:35

@Augur: Még leginkább ilyen természetűek vannak. Másmilyenek kevésbé.

2011.01.26. 21:33:22

@Lanois: Laci sem laza úgy igazán, különben nem akadna ki ilyesmin, mint a kenyérvágó kés vajkenésre használata.
Vagy valójában az volt a baja, hogy gyorsan fogy a vajkrém, csak nem merte kimondani.

artdark 2011.01.26. 21:34:43

Na elköszönök mára, mert valakiben még illúziót kell keltenem. Egyre nehezebben megy. Amúgy is, a ma esti összefoglaló egy kalap szart se ért.

Augur 2011.01.26. 21:35:40

@artdark: ugye ez nem kor függvénye? úgy értem, ha elég gyorsan dől a szar, akkor elérhetem ezt az illúziótlanságot hamarabb is, mint 50?

Augur 2011.01.26. 21:37:08

@artdark: jó éjt! de azért válaszolhatnál majd holnap. halál komolyan kérdezlek.

artdark 2011.01.26. 21:37:44

@Augur: Simán. Nekem se most szakadt a nyakamba. Majd dobj egy mélt.:)

piszok alfréd 2011.01.26. 21:39:07

@artdark:
"És Fradi meg Omega Forever. Meg Illés. meg P. Mobil, meg Led Zeppelin meg Black sabbath, meg Bogdanovich, meg Donald Sutherland és még sok minden más. "

megjöttem csecsemővel fürdésből és örömmel olvastam soraidat. minden tétellel(kivéve Illés) egyetértek és hozzáadnám a Deep Purple-t, meg az AC/DC-t, a "Macskajaj-t, a bolgár tengerpartot meg az ingyen NDK sunákat a Balatonon és természetesen a csülkös bablevest...

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:39:14

@csudri82: itt vagyol még Édes? Akk tippelj, van már elég adatod.

artdark 2011.01.26. 21:39:18

vagy mittomén, hogy lehet itten privát mezőre lépni, ha nem akarom kiadni az emilemnet, mert hogy a saját nevemet tartalmazza...

Hannibal22 2011.01.26. 21:39:49

@Trollseprű 9: hát jah,lassan megint jutalmazni kell az ezrediket:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:40:13

@artdark: és mi? Lefostál minket? Pápá, tátá

Lanois 2011.01.26. 21:41:02

@beebeer: Hát igen, a futás nem egészséges. Én pl ezért nem szoktam futni. Viszont épp ma vettem észre a tükörben, hogy majdnem olyan kockás a hasam, mint Erzsikének. Meg is lepett a dolog.
Te találkoztál az Alekosszal? Tudtam, hogy azért nincs élő, mert kijárnak esténként.

Augur 2011.01.26. 21:42:34

@artdark: csinálj indás profilt, mert különben nem látom meg azt a mailcímedet, amivel belépsz ide. de te látod az enyémet, és tudsz írni nekem. asszem, vagy mi.

artdark 2011.01.26. 21:42:39

@piszok alfréd: hát innen nem lehet elmenni...

meg Cseh Tamást, meg a balatoni lángost a sátor melletti ébredés után, meg a nejlonzoknit, meg a stoppolásokat, meg az NDK-s csajok mellett a zakopánei lengyel csajokat, meg az ötvenfilléres fagyit meg a kettőhuszas sört meg a rumpuncsot.

(Az Illést ismerd meg rendesen, szerintem van súlya)

vörös áfonya 2011.01.26. 21:42:45

@Lanois: Én szeretek futni,most akkor nem dzsakuzol velem többet?

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:43:56

@artdark: ha elmész, nem jössz a gruppenbe, az bisztos

artdark 2011.01.26. 21:44:04

@Augur: szerinted értek én ezekhez a fasságokhoz? asszem, indás van, mert azzal kell ide belépni, de hogy hol a faszomba lehet meglátni, aztat én nem tudom

Augur 2011.01.26. 21:44:07

@artdark: hát te, mintha a faszim hallanám. meg a budai parkszínpadot?

artdark 2011.01.26. 21:44:53

@Mme Chauchat: ma már úgysem sok hasznomat vennétek, most vertem ki

Augur 2011.01.26. 21:45:19

@Mme Chauchat: imádnivalóm, jössz, szólsz, és halálba röhögtetsz:D

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:45:34

@artdark: a pipacsba? közvetíthetted volna realtime, vazze

piszok alfréd 2011.01.26. 21:45:35

@Lanois:
a futás céltalan, buta sport. nincs se gól, se matt, senkit nem vertél meg és a végén oda jutsz, ahonnan elindultál, ráadásul még el is fáradtál...mint a szobabicikli.

artdark 2011.01.26. 21:46:11

@Augur: jujj... szabadtéri Piramis-koncert 79 december 23-án, szállíngózó hóesésben... A kerítés mellett dugtam meg az akkori csajomat, aki olyan csúnya volt, hogy Öcsi volt a beceneve

artdark 2011.01.26. 21:47:10

@Mme Chauchat: nem sok örömed lelted volna benne, magamra kényszerített csiholás volt

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:48:10

@artdark: és? kb. mennyi idő múlva menne újra?

piszok alfréd 2011.01.26. 21:48:23

@artdark:
az én koromban rockerek nem hallgattak Illést. én omegás, később mobilos, aztán meg ricsés voltam.természetesen kizárólag meccs után, tömegesen átvonulva az ifi parkba, vagy a danubius művházba...

redhaven 2011.01.26. 21:49:05

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: hááát...tanulságos volt eleolvasni:))
bocs,hogy belenéztem.

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:49:12

@hannibal22-73: elfojtott féltékenységi izéid szoktak lenni?

Lanois 2011.01.26. 21:49:42

@vörös áfonya: Tudod mit? Masszírozz meg ingyen, de akkor hagyjuk a dzsakut a francba. Még megfázunk kint ebben a hidegben.

Augur 2011.01.26. 21:49:51

@Mme Chauchat: @artdark: bazmeg, a migrénig röhögtettek:DDDDD sírok.....áááá
és én sem tudok neked írni, hiába voltam 79-ben még vígan apámba'

Albino Vernyul 2011.01.26. 21:50:12

Tetszik nekem ez a dellas villajatek.. Kihozza a 4-es szintiszta sotet oldalat.. Onzoek a vegtelensegig, egy pillanatig sincsenek tekintettel masokra, es ezt meg poenosnak is tartjak.. Amit ott a konyhaban muveltek, ehhh... Lacitol amugy nem kell tartani.. Hoborog, de kontroll alatt van, en kivettem volna Alekosz kezebol a kest, es elkezdtem volna vele felszeletelni...:) A rendelesnel is mikor at kelett gondolni mire telik, az 5-os latta at a dolgokat, a 4-es meg ott volt leragadva, hogy mi lesz a szesszel.. A 4-es a here csapat, ha van eppen mibol, dinom-danom, aztan ehenhalas, az 5-ok meg a hangyacsapat, atgondoltsag, szorgalom, kitartas.. Lehet, hogy nem olyan poenos, de ha valakire tamaszkodnom kene, oket valasztanam..
Apropo, ujabb jo pont Becinek, meg Anikonak az edeny tartos jatekban.. Oli szerencseje, hogy nem egyeni dijazas van..
Jah Oli.. Nagyon rondan beoltotta Anikot.. Direktbe manipulalja az embereket.. Meg is jott a hatas..

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:50:58

@Augur: faszé' nem tucc írni, ménem tucc?!?

Lanois 2011.01.26. 21:51:11

@beebeer: Nem tudom mi baja volt, de én sem szeretem ha rámszólnak, hogy hogy kenem a vajat a kenyérre.

piszok alfréd 2011.01.26. 21:51:19

@artdark:

kisz- tábor, építő- tábor tömegszex, szabadszerelem, no gumi, éva vermouth, szigorúan politika mentesen...

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:52:33

@piszok alfréd: ...és persze rengeteg szavalás, értékek képviselete

Augur 2011.01.26. 21:53:05

@Mme Chauchat: az az úrnak ment, istennőm.
akkorákat ütsz, hogy megkívánom a szadót:DDDD

Hannibal22 2011.01.26. 21:53:37

@Mme Chauchat: csak ha nem sikerül valamit feldolgoznom szemmel

artdark 2011.01.26. 21:53:52

@piszok alfréd: én is csöves voltam. engem még az omegáért is megszóltak, az Illést később fedeztem fel

2011.01.26. 21:53:54

@Lanois: :DDDD Akár lehetett is Alekosz az én szatírom, de tényleg annyira lúzer volt ott a hidegben, szódásüveg szemüveggel.
A futás nemcsak zsírégetés szempontjából jó, meg kurva jó lábakat csinál, de az összes szorongásom eltűnik 5 km után, úgy érzem, ha letudtam a távot, már bármire képes vagyok. Legalább 15 percig eltart ez az érzés.
Az viszont érdekel, hogyan lehet meglepetésszerűen kockás hasat csinálni?

piszok alfréd 2011.01.26. 21:54:17

@Mme Chauchat:
voltam az ifi parkban az első edda koncerten, nekem az elég volt. szerintem a pataki igazi világa a fásy mulató..:)
nekem nem jött be a miskolci kezeslábas feeling... egyezzünk ki vmelyik másik rockbandában!

Lanois 2011.01.26. 21:54:22

@vörös áfonya: "Én szeretek futni,most akkor nem dzsakuzol velem többet?"
Dehogynem! Akkor fizeted?:)

csudri82 2011.01.26. 21:54:31

@Mme Chauchat: Elég adat? Mondjuk, hogy '90 után nem nagyon érettségiztek az emberek oroszból, tehát ha mondjuk '89-ben érettségiztél, akkor '70 körül születtél, tehát kb. 40 lehetsz vagy több.

Na?

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:55:19

@hannibal22-73: Nem találom a helyem nélküled! Hogy vannak a cicák? Ki akartam menni! Ha miattam akarsz kijönni, akkor hülye vagy! Nagyon szeretlek nyuszikám!

vörös áfonya 2011.01.26. 21:56:58

@csudri82: Jelentem én is oroszból érettségiztem és az '90 után volt.

piszok alfréd 2011.01.26. 21:57:07

@artdark:

a farmermellényemen lógott vagy 30 fém kabin biléta biztosítótűn, amit a palatinusról loptunk...meg alföldi papucs és szimatszatyor.

2011.01.26. 21:57:23

@piszok alfréd: a túrót nem versz meg senkit!!!
Engem rendszeresen az ultrafutók úgy előznek meg, mint Zontát Schumaher és Hakkinen Spaban!

artdark 2011.01.26. 21:57:50

@Mme Chauchat: basszus, a rejtett kamerás vécés felvételekben (spy cam toilet) az orosz nők pisálás után sose törlik ki a pinájukat, csak megrázzák...

vörös áfonya 2011.01.26. 21:58:04

@Lanois: Most akkor dzsakuzunk vagy csak szimplán masszírozás lesz.Döntsd már el végre,itt állok köntösben és lefagy a lábam.

artdark 2011.01.26. 21:58:43

@piszok alfréd: meg szűkszárú csizma meg almabor:)

csudri82 2011.01.26. 21:59:37

@Mme Chauchat: Ilyen adatom nem volt. :)
@vörös áfonya: Olyanok vagytok. Amerre én laktam ott azonnal átálltak angolra, ahogy lehetett. Ezért gondoltam...
Amúgy sajnálom, hogy nem tanultam oroszt, nagyon tetszik a hangzása, sokkal inkább mint a mediterrán hadarós szar.

Talán azért, mert sokkal inkább vagyok orosz medve, mint olasz-spanyol villantós faszkalap.

piszok alfréd 2011.01.26. 21:59:38

hagyjátok már ezt a futást. meccsen "kurvaanyázni" 90 percen át...na az sport!

christaylor 2011.01.26. 21:59:38

Remélem, jó volt a ma esti összefoglaló, mert most visszaolvaslak titeket és szeretnék mindent megtudni!

(Fúúúúúúú, olyan cigiszagom van, hogy szörnyű!)

Mme Chauchat 2011.01.26. 21:59:45

@artdark: ja, vazze, de a magyar férfiak (is) mind a mai napig így csinálnak!

piszok alfréd 2011.01.26. 22:00:36

@beebeer:
vannak sérültek? ha nincs, akkor még áll a véleményem...:)

Lanois 2011.01.26. 22:01:12

@beebeer: Fú akkor viszont mindent fontosat abban a negyedórában kell megcsinálnod.
A futással az a baj, hogy a lábaid összemennek tőle.
100 delláért megmondom.:)

artdark 2011.01.26. 22:01:25

@Mme Chauchat: Nekem mondod? Én sokszor végighuggyozom a combomat.

Hannibal22 2011.01.26. 22:01:29

@Mme Chauchat: Boldog évfordulót bébike,legyél erős!

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:02:12

@csudri82: ma is lehet oroszból érettségizni. Izé, mi az a zérettségi? Ami a villalakóknak van/nincs?

piszok alfréd 2011.01.26. 22:02:36

@artdark:

triple sec és cseresznyés kóla. házi, csalamádés hamburger az Urániánál...matatás a moziban a hátsó sorban...

2011.01.26. 22:03:56

@piszok alfréd: lesznek, ha megint megcsinálják!!!!! :)
Figyusz, kéziztem, mindenem a labda, én sem gondoltam volna, hogy valaha magamtól
futok rendszeresen, én, aki a Cooper-tesztet is csak labdával tudta teljesíteni. De beleöregedtem, zene a fülre, szép környezet, kutyák, mókusok, varjak, fiúprostik matiné műszak. Így szép kezdeni a napot!

piszok alfréd 2011.01.26. 22:04:13

@artdark:

páros fülhuzogatás az autósmoziban döntött üléssel a zsiguliban...

artdark 2011.01.26. 22:04:40

@piszok alfréd: a hambi az később jött... Én egyszer a Kis hableány című szovjet rajzfilmre vertem ki a faszom a második sorban.

2011.01.26. 22:05:25

@Lanois: Összemennek a lábaim??!!!???
Ezt hogy érted, szerintem kurva jó lábaim lettek, de hogy összementek volna?
Hány delláért árulod el?

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:05:53

@hannibal22-73: Kívánlak, úgy kívánlak!
Biztos fog zavarni, felmész a színpadra, vetkőzöl, a csaj megfog, fú.

Lanois 2011.01.26. 22:05:53

@vörös áfonya: Legyen mindkettő, és szauna is. Had szóljon!

csudri82 2011.01.26. 22:06:22

@Mme Chauchat: Tudom, hogy ma is lehet. Mindegy, hagyjuk, látom nem árulod el a korod.

Én szeretem tudni valamennyire, hogy kivel beszélek, ennyi.

K Tomoceusz 2011.01.26. 22:06:32

@artdark:
Erre emlékszem
Én ültem az első sorban

Albino Vernyul 2011.01.26. 22:07:05

@Lanois: A kenyervagokes, nagy, altalaban hullamos, vagy reces, nem optimalis vaj kenegetesere, es tisztitani is nehez utanna.. Masreszt, ha korlatozott a kenyer, es vaj adag, akkor nem 1 centi vajat kenegetek el 3 centi vastag kenyerre, ha meg mas nem evett.. Olyan kenyervagokessel vajat kenni, mint drotkefevel not kefelni..:))

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:08:18

@csudri82: Mindenem a Tied. Nem jártál messze, na! Most jobb az önbizalmad?
Nnna? És? Akk vége a l'amournak?

piszok alfréd 2011.01.26. 22:08:23

@beebeer:

én kiülök a kertbe, ott vannak a kutyák, a fákon millió madár,a közelben vadak, ragadozó madarak, rókák. ezért nem kell futni. próbáld ki ülve, sokkal jobb...

2011.01.26. 22:09:51

@artdark: kicsi a világ, de milyen kicsi. Úgy tűnik itt többen hasonló kultúrkörből jöttünk, az én első három koncertélményem sorrendben: Mini, Hobó, P. Mobil.
Ricsére is jártunk, utoljára a 90-es évek elején voltam, álltam ott huszonévesen mint egy hercegnő, míg jött egy kölyök és azt mondta, hogy én egy blues-ista lehetek és lehányta a lábamat almaborral.

artdark 2011.01.26. 22:10:13

@Mme Chauchat: jaja, Ruszalkának egyszer kivillant a melle. Akkor még ennyi is elég volt.

piszok alfréd 2011.01.26. 22:10:28

@artdark:

még szerencse, hogy nem a lolka- bolkára... engem inkább a sunyovszky szilvia izgatott félmeztelenül...

csudri82 2011.01.26. 22:10:30

@Mme Chauchat: Önbizalmam? Arról nem beszélünk, ami nincs. :D

Milyen l'amour? Ez már az volt? Vagy még lehet? Nyitott vagyok. :D

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:10:39

@Albino vernyul:
Szerintem elébe mehetsz a tragikus végkifejletnek, és "Halott anyós"-ra módosíthatod a nickedet!

2011.01.26. 22:10:44

@piszok alfréd: jó, de mi van a fiúprosti piaccal? Az is van?

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:11:08

@artdark: tegyél má ki vmi képet. Amúgy? Ma több kell hozzá?

artdark 2011.01.26. 22:11:45

@beebeer: Én a mai napig járok rockbulikba, ez már így is marad. nyáron belenéztem egy Minibe is, majd' elhánytam magam, Ádám ugyanolyan fos, mint 30 éve, + még rondább is.

artdark 2011.01.26. 22:12:30

@piszok alfréd: jaja, a fekete gyémántokba... Jókai akkor még tudott írni...

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:12:34

@csudri82: Mecsoda? Ez a l'amour, maga. Te tudhatnád ezt, 82 évesen...

szédült nőszemély - forza 2011.01.26. 22:12:56

@redhaven: nem én vagyok az alapító, de elnézem:)

piszok alfréd 2011.01.26. 22:12:59

@beebeer:

jaja, mini meg hobó az játszott nálunk is.meg a részeg csöves csajok fogdosása a tömegben. aztán irány a Duna part a szigeten és egy heves menet és a sohaviszontnemlátásra!

K Tomoceusz 2011.01.26. 22:13:25

@Albino vernyul:

Lacánk pszichéjét elsőként a vajazós kenyérkéssel tesztelték . Már a kettes számú fegyvert se kellett bevetni , a vén marhát ezzel is kikészítették . Vesztettem egy fogadást , arra tettem , hogy az első nap még nem fog begolyózni a saját játékában .

artdark 2011.01.26. 22:13:28

@Mme Chauchat: képet magamról? azt nem szeretnék, mégis, ennyi ember mitszóna, hogy egy ilyen vén fasz... Privit meg hogy kell?

piszok alfréd 2011.01.26. 22:14:04

@beebeer:

mire célzol a fiúprostikkal? megrögzött heteró vagyok...

Augur 2011.01.26. 22:14:12

@artdark: neked aztán hiába irkál az ember, ha itt nosztalgiáztok. csak annyit mondj, hogy megérkezett?

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:14:31

@beebeer: Akkor nem veled smároltam a Bemrockparton '70-ben?
:-)

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:14:58

@artdark: nem kell magadról, ha nem akarsz (hülyevagyhallod, nekem is kinn a képem, vazzz), csak egynyáltalán képet. Te pék láttál képet?

artdark 2011.01.26. 22:15:31

@Augur: várj egy cseppet, írtam be egy kamu címet, majd onnan írok rendes levelet neked Tordasra, pill

csudri82 2011.01.26. 22:15:36

@Mme Chauchat: :DDDDD

Amúgy ha annyira hajtod a kollégát, hogy tegyen ki magáról képet, akkor te is kirakhatnál. Tessék én lövök egy újat, lehet csöpögni. :P

piszok alfréd 2011.01.26. 22:15:51

@artdark:

később jött ursula andress meg ornella muti...

2011.01.26. 22:16:13

@artdark: lehet, hogy Ádámnak csak két-három dala volt, de azok nagyon ott vannak. A napokban töltöttem le a Vissza a városban koncertverzióját, futólistára jó lesz.
Én 91-ig dolgoztam a "közművelődésben" annyira telítődtem a dologgal, hogy ha magánszorgalomból elmentem egy koncertre, már a beállásnál elfogott a harci idegesség. Kiégtem. De ha valami érdekes van, még én is el-el járogatok. Sziget, meg minden. Igaz, ott is munka, de szoktam lógni utána, csak a feeling kedvéért.
Ha őszinte akarok lenni, az az igazi koncertélményem utoljára 98-ban Jimmy Page - Robert Plant koncerten volt. Nekem már megvolt a csúcs.

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:17:26

@csudri82: teccik, má akartam szóni, h. kezd elavulni az előző képed. De, cica, az én képem kinn vaaan...!

Lanois 2011.01.26. 22:17:42

@beebeer: A rendszeres futástól a hamstring megrövidül. Az a baj, hogy nagyon egyoldalú terhelést jelent a test számára, ezért sok sérülést is okozhat. Ez az információ 35 della volt, de meghívtalak rá.

2011.01.26. 22:17:43

@kérődzőgiliszta: 70-ben még tuti nem! Annyira azért még nem vagyok idős. Az én életterem a 80-as 90-es években volt.
A helyszín stimmel, smároltam is ott.

artdark 2011.01.26. 22:18:07

@Augur: semmit nem kaptam. lehet, h elbasztam vmit?

2011.01.26. 22:18:23

@Lanois: 35 della mondjuk 1 kg mandarin?

artdark 2011.01.26. 22:19:03

@Mme Chauchat: nem láttam én lófaszt se, nem értek ehhez

2011.01.26. 22:20:08

@piszok alfréd: a népligeti futókör a fiúprostik piacán keresztül vezet. Már annyira megszoktam őket.

Lanois 2011.01.26. 22:21:08

@beebeer: Jó, akkor mondjuk azt, hogy meghívtalak 1kg mandarinra.:DDD

artdark 2011.01.26. 22:21:25

@beebeer: azon én is ott voltam a BS-ben:)

Augur 2011.01.26. 22:21:51

@Mme Chauchat: segíccsémáá nekünk egymásra találni, plíz!

vörös áfonya 2011.01.26. 22:21:54

@Lanois: Légyszi most ne hívj így,hanem hívj királylánynak.Jó?Azt jobban szeretem.

Augur 2011.01.26. 22:22:20

@artdark: nem! nyilván ééén basztam el. mi ne nagyon közösködjünk, mert kurva bénán nyomjuk.

2011.01.26. 22:22:37

@artdark: akkor nem kell mondanom, mekkora volt az extázis. Három hónapig a föld felett járkáltam centikkel, annyira feldobott!!!

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:23:34

@Augur: akarsz róla beszélni? Lazítsd el az izmaidat, lélegezz mélyeket...

gidabiga 2011.01.26. 22:24:15

@redhaven:

lestél?
hogy a pasik mennyire kíváncsiak! :P
és kielégítetted a kíváncsiságodat? :D

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:24:21

@Albino vernyul:
Hát ha netán beszósz egy kenyérvágókéses vajadzásért, akkó előbb-utóbb ott találhatod a hátadba!
:-)

artdark 2011.01.26. 22:24:21

@Mme Chauchat: @Augur: írtam nektek, nemtom, eljutott-e...

Lanois 2011.01.26. 22:24:30

@Albino vernyul: Én ezt a hasonlatot egy hangyafasznyit túlzásnak tartom.:)

artdark 2011.01.26. 22:25:29

@beebeer: nekem Bonzo halála óta nem az igazi

csudri82 2011.01.26. 22:25:37

@Mme Chauchat: Majd holnap kezdünk egy új játszmát. ;)

piszok alfréd 2011.01.26. 22:26:21

@beebeer:

úgy hallom román fiúkák többségükben. feltöltöttem avatart a fiamról. vajon miért nem látom? lehet, hogy túl nagy a mérete?

Augur 2011.01.26. 22:26:54

@csudri82: bocs, ha így ismeretlenül meg minden, de egyre jobbak a képeid. megríkatsz.

Augur 2011.01.26. 22:28:04

@Mme Chauchat: juj, ez valami egész másra hangol rá:)

artdark 2011.01.26. 22:28:18

@Augur: akkor dobj egy címet nekem, lécci

redhaven 2011.01.26. 22:29:15

@gidabiga: eskü,hogy véletlen volt!!!!
nem tenném többet!
amit tegnap írtam azért jusson eszetekbe borúsabb napokon:)))))
(azé végigolvastam)
jujj,de huncutok vagytok:))))

Augur 2011.01.26. 22:29:34

@artdark: írtam a kamudra, ott a címem, öcsém, már ha nem haragszol, kezdek zabos lenni:DD

2011.01.26. 22:31:33

@artdark: "nekem Bonzo halála óta nem az igazi"
Ezt ők is így gondolták, talán ezért nem játszottak együtt 15 évig. :)
De az a koncert maga volt a tökéletesség, az elején két dal a clarkside-ról, aztán beindult nagyon.
Én úgy éltem meg, mint egy közös áhítatot. Katarktikus pillanatok tömege. Mindig nagy Zepp-fan voltam. És vagyok is.

artdark 2011.01.26. 22:32:18

@Augur: ne legyél zabos, a leveled megkaptam, a címed nem:(

2011.01.26. 22:32:38

@piszok alfréd: "úgy hallom román fiúkák többségükben."
A prostik? Azt nem tudom, de majdnem mind EMO-s. :)

beacska 2011.01.26. 22:33:39

@Albino vernyul: még nem olvastam végig, de ehhez annyit, hogy számoljunk: 11-ből 5-en ettek már. (Oli mondta, senki nem tiltakozott) A fennmaradók közül Gigi, Zsófika, Anikó vagy Gombi fogja felzabálni a maradék 1,5 kilót? Gigi bevallása szerint pufi rizsen él (ajjjjajj, de mennyi kalória!), és a többi is tutira "vigyáz a vonalaira" Mégis, ki elől ették el??? A vajkrém meg nagyon csinosan volt kenve!!!

piszok alfréd 2011.01.26. 22:36:20

@beebeer:

azokat is szeretem.segítenék mindnek befalcolni...

gidabiga 2011.01.26. 22:38:08

@redhaven:

még szép, hogy azok :)

2011.01.26. 22:38:19

@piszok alfréd: :DDDD
Kinek is a poénja volt: az EMOS-nak ha kitéped a karját, meg sem érzi. Mint egy szúnyog.

csudri82 2011.01.26. 22:39:15

@Mme Chauchat: Ma már mivel boldogítsalak? És az idősebb kolléga úgyis elszeret tőlem. :)

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:41:35

@csudri82: mecsodaaaa? Elszeret? Éppen a küzdés az egyik értéked, amit képviselsz!

2011.01.26. 22:41:47

Hölgyeim, Uraim! Jó volt Önökkel diskurálni. Most megyek, mert holnap brutál 7.30-kor már indulok a dolgozóba!
Jó éjt!

piszok alfréd 2011.01.26. 22:43:14

@beebeer:

fingom nincs. megfogtál.
amúgy is csak a south park emosait ismerem...vagy azok csak valami hasonlók.

csudri82 2011.01.26. 22:44:31

@Mme Chauchat: Hiába szavalom a Nemzeti Dalt, ha közben jön a lovasság. :S

piszok alfréd 2011.01.26. 22:45:09

@artdark:

na jó éjt mindenkinek! jó napom volt, itt voltam és nyertünk Szabadkán...

Augur 2011.01.26. 22:45:36

@beebeer: jóéjt! várunk holnap is! vive la difference, vive la liberalism:)

Albino Vernyul 2011.01.26. 22:45:56

@kérődzőgiliszta: Vaj kenesre van vajkes.. No de ne legyunk ennyire sznobok, egy sima kes is jo ra, de nem kenyervagokes...:) Anyost bokdosni meg legalabb egy husvagokes valo, de az igazan profik valami jo kis tort hasznalnak hozza...

beacska 2011.01.26. 22:46:40

nagyon nem erről van most itt szó, de a mai műsor után nagyon kikívánkozik: fentebb írtam már, hogy mindenki fogyózik, tehát a kenyéren való duzzogás csak bunkóságiból volt. Az pedig, hogy ki mivel eszik, az is csak azt mutatja, hogy Laci nem túl toleráns. Mi baráti körben 8-10 családdal szoktunk évente egy hetet együtt tölteni. Már marhára tudjuk, ki milyen vastag kenyérre, mit pakol, mivel, és hány órakor. Röhögünk a másikon jókat (20 éve, és mindig ugyanazon) és kész. Ott is közös kajából kalkulálunk...

Szóval az egész rugalmasság kérdése. Nem mindig az a bunkó, aki mást csinál, nem lehet, hogy az, aki nem fogadja el???
És ez a "dugjuk el, mert felzabálják"???brrr....én eszek, a másik meg zabál??? Egyen ő is! Senki nem szólt volna, ha nekiáll. De csak fintorogva tudnak csinálni mindent.

A minap eszembe jutott Szandika mondása, miközben a fazekat sikáltam: "Takarítson, aki szeret! Én utálok takarítani, tehát nem is fogok!" ÓÓÓ, édes Istenem, lenne egy hét, amikor valaki itthon megcsinálná helyettem!!! Eszem ágában nem volna nekiállni! Csak aludnék, meg ennék!!!(egy hétig...aztán elkezdenék unatkozni, de TAKARÍTANI biztosan nem!!!)
Ez a véleményem a konyhatündér-kommandóról!

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:49:08

@Albino vernyul:
Ha beszó a zanyós és kenyérvágó kés van kézné, akkó jó az is!
Ezér inkább nem beszóni kő, hanem elibemenni a dógoknak, és vajazni, vajazni, vajazni!
Ahogy Marlon Brandó vakazott az Uccsó tangóban!

Albino Vernyul 2011.01.26. 22:49:32

@Lanois: Gondolom fazek/labos helyett biliben fozol virslit.. Vegulis edeny-edeny...;))

Trevlovics 2011.01.26. 22:50:05

hogy itt milyen ifjú emberek vannak!
első kulturális élményem az 1860-as években volt mikor az akkori VIT találkozón a szepezdi úttörőtáborban. egy Dosztojevszkij író-olvasó találkozón egy endékás csaj belehányt a kapucnimba. később a lengyel csoporthoz csapódtunk és a Generál koncert alatt megdugtam Bem apó lányát. évekkel később történelem szakon szembesültem azzal, hogy a tábornoknak csak fia volt. rohadt emósok!

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:50:36

vaJazott a mester, Isten nyugosztajja!

Lanois 2011.01.26. 22:50:54

@Albino vernyul: Pont erről van szó, hogy van olyan bérgyilkos, aki a hangtompítós berettára esküszik, és van olyan aki inkább kést használna, vagy macsettét. A lényeg, hogy el legyen végezve a munka.

Augur 2011.01.26. 22:51:04

@Albino vernyul: Alek nem hinném, hogy ekkora barom. direkt volt az, és lám, hogy bejött Lacának:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 22:53:08

@csudri82: há én nemtom, mé forgatod a tőrt, de télleg... Hát nem hiszel?

Lanois 2011.01.26. 22:53:14

@Albino vernyul: "Gondolom fazek/labos helyett biliben fozol virslit.. Vegulis edeny-edeny...;))"
Ha nem akarod megérteni, amit mondok, akkor én nem erőltetem.:))

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 22:58:17

A villában pont úgy mennek a dolgok, mint amilyenek a villalakók!

csudri82 2011.01.26. 23:01:19

@Mme Chauchat: Hinni a templomban kell Drága, meg 6évesen a Mikulásban.

Se hívő, se 6éves nem vagyok. Szerinted?

kérődzőgiliszta 2011.01.26. 23:01:43

@Trevlovics:
Azé az inkább 70 után lehetett, mert a Generál a '72-es Kimittudon tűnt fel.
A hányás mély nyomokat hagyhatott, oké!
A lengyel női vonal kolbászellátásáról pedig én is MMKK gondoskodtam!

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:03:00

@csudri82: jujjjj. Mivel engesztelhetlek ki?

artdark 2011.01.26. 23:05:26

@Mme Chauchat: amióta a szovjet Popov feltalálta a leszopást...

Augur 2011.01.26. 23:05:43

mindenki privátban vagy a punciblogban nyomja?

csudri82 2011.01.26. 23:07:15

@Mme Chauchat: Nem kell kiengesztelni, nem hisztinek szántam.

Bár most pont zabos vagyok, de nem rád, egy másik nőneműre...

artdark 2011.01.26. 23:07:51

@Mme Chauchat: akkor bazmeg nemtommivan, augurnak sikerült, már a pettingnél tartunk

artdark 2011.01.26. 23:08:27

@Augur: én ott nyomnám, de nemgyün válasz

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:09:21

@csudri82: pfff...Az élet rövid, és céltalan, mint egy nyári ruha mellénye (by rejtő). Ne mérgelődj, inkább újabb alapokra, új távlatokba helyezzük kapcsolatunkat, okés?

Hannibal22 2011.01.26. 23:12:51

@Mme Chauchat: igen,és köszönöm a dalt!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:14:25

Ecsém, hány rég lejárt szavatosságú celeb van még ebben az országban, akit újra lehet hasznosítani a VV kísérőműsoraiban????
Fresh, meg Baby Sisters. Anyááám!! :S

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:15:16

@csudri82: nahhát. Ez a beszéd! Naés? Ekézzük a personát?

Augur 2011.01.26. 23:15:34

@artdark: nyomjad csak, figyelnek feszt!

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:18:13

@csudri82: hát aki felzabosított tégedet

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 23:19:05

Zsófika , hogy tud könnyek nélkül sírni?:)

artdark 2011.01.26. 23:20:17

@Mme Chauchat: most jóóóóóóóóóóóóó, abba ne hagyd!

artdark 2011.01.26. 23:24:26

Ahhoz képest, h már 9-kor el akartam menni a kocsmába, és még mindíg itt baszom az eget... pöröghetne jobban is a fórum

Augur 2011.01.26. 23:27:04

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: jaj, hát ma is hogy sírt az ides lelkem az anyapöttyek miatt. kivele a picsába, mielőtt érzéseim lesznek tőle.

Albino Vernyul 2011.01.26. 23:27:08

@beacska: Elotte megegyeztek, hogy a kenyer kell a reggelihez is, raadasul jo ha van tartalek, ki tudja mit hoz az sors, vagy RTL szeszelye... Es mas az, ha el tud valaki ugrani a boltba, ha valami kifogy, vagy napi 1x adhatnak le rendelest, es addig akinek nem jutott, kopog a szeme...
Eves, felzabalas.. Szerintem a latottak alapjan eleg egyertelmu miert lett ez elore felvetve.. A 4-ek nem tudnak beosztani, es alig gondolnak masokra.. Nem ismerik azt a szot, hogy felretenni, kiveve Eviket, aki masok elol eloszeretettel dugdossa el a piat maganak.. Es parbajra valo tavozas elott, orommel pakolja ki a furdobol a pipere cuccokat a taskajaba...:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 23:28:19

@Mme Chauchat:
köszönöm, meg hang nélkül zenét hallgatni is:)
de azért rájöttem, hogy le van kapcsolva a hangszóróm:)

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:29:19

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ott a pont. Tudsz te, ha akarsz. Na, ugye h. lehet könny nélkül?

Caddy 2011.01.26. 23:29:22

Nem láttam az összefoglalót, visszadolgozok.
Itt mi a helyzet? :)
Megfejtettétek már a Szandál kirohanást?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 23:29:50

@Augur:
pont azt mutatták újra
én akkor ezt az anyapöttyöt nem hallottam:D

csudri82 2011.01.26. 23:30:27

@Mme Chauchat: Nem szoktam nőket fikázni a hátuk mögött. Ez a hölgyemény is csak azzal húzott fel, hogy értetlen...

Augur 2011.01.26. 23:32:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: és anyás vagyok, és anya, és hiányzik, és......én hallottam már sok kispicsát nyüszögni, de ez...hát leírhatatlan.

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:32:08

@csudri82: De, szívem, a világ nyilvánossága előtt fikáznánk! Semmi suskus! 6 milliárd 300 millió nyomi figyelhet bennünket. Értetlen? Mi az h értetlen? Nem értem...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:32:13

Mi a faxom az az ANYAPÖTTY???
Anyajegyet ismerek. De az 60 napos hízókúra után ritkán jön ki nagy csapatban.

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:37:44

@neccharisnyás útonálló: Hajni Pötyi kutyájának az annya, az az anyapötty

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 23:38:23

@Mme Chauchat:
lehet, persze, meg belül zokogni, kifele mosolyogni is, de amit Zsófi tud, az valami új:)

@Augur:
:DDDD

@neccharisnyás útonálló:

az kérlek az anyahiány estében jön elő Zsófin:))
majd megkérdezem a lányom, mert neki is szoktam hiányozni, hogy lettek-e ilyen pöttyei:D

artdark 2011.01.26. 23:38:34

@Mme Chauchat: nem azt jelenti, hogy hermafrodita?

Trevlovics 2011.01.26. 23:38:48

na pár megjegyzés:
négyesék teljes egészében élősködők és többnyire rosszindulatúak. valaki felvetette, hogy humorosak. egyrészt merem remélni, hogy a humor annál amit ők tesznek, sokkal kifinomultabb, hogy ne mondjam, nemesebb valami. másrészt általában abból látszik, hogy mennyire humortalanok, amikor rajtuk csattan az ostor. az nem vicces, az nem szórakoztató, az aljas és gonosz. na igen :) a másik érv volt, hogy nézhetőbbek, mint a többiek, hát igen, ez valahol igaz, bár ez sem pozitív értelemben, hanem inkább úgy, mint ahogy kiszel tünde híres. hát kösz...
a másik, hogy lehet hogy a többiek unalmasok, sótlanok, savanyújóskák, stb... de az, hogy ha nem lenne a négyes, nem lenne mit nézni, az egy feltételezés. nem biztos, hogy így van. próbálja ki bárki, hogy egy élősködő rosszindulatú gecivel összezárják. nem sok választás van, vagy szembeszáll vele egy idő után, vagy inkább magába fordul. a szembeszállást láttuk, pár óra alatt a két ideggyenge gyakorlatilag úgy kiborult tized annyitól, mint amit ők adnak, hogy a szerkesztőknek kellett megvédeni őket és megálljt parancsolni. ez így nem igazán fair. az, hogy nem feltétlen savanyújóska a többi, elég jól kijön a kreativitást igénylő játékokban, amikor kicsit feledtetik velük ezt a hangulatot és koncentrálhatnak másra.

Caddy 2011.01.26. 23:39:36

@neccharisnyás útonálló: Zsófiban elveszett egy Kazinczy. Az az anyapötty. :D

beacska 2011.01.26. 23:40:56

@Albino vernyul: én meg azt mondom: elég öreg vagyok már ahhoz, hogy aki jó étvággyal tud enni, az rossz ember nem lehet! Én nem láttam zabálást, csak evést. Jaaa, hogy nem esznek kenyeret?? Ő bajuk. Már kinőttem a finnyás turkálásból, meg a "mi tésztásak vagyunk" állandó fogyókúrából! Aki fogyózik, az egy idő után már ideges, ha vki jóétvággyal eszik a közelében!
Az italt meg azért ők isszák, mert a többi csak műmájerkedik, meg ásványosüveggel majomkodik!!
...szerintem...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:42:28

@Mme Chauchat: LOL
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Dupla LOL
Remélem, ha hiányozni is fogok a gyerekemnek, nem lesz ilyen csernobili debil, hogy ragyás legyen tőle. Borzalom! Nekedvalós liba küldhetne be neki néhány levéllel az antibébi bogyójából.

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:44:28

@Caddy: jah, szava petőfi, szíve arany, agya tompa.

Augur 2011.01.26. 23:44:53

Zsófika annyira modoros és finomkodó, hogy az anyajegyet is becézi. kurvanyádat, kicsikém. megkezelnélek, asziszem.

beacska 2011.01.26. 23:46:02

@Trevlovics: miért élősködők? mert nem takarítanak? fent elmondtam már, én sem tenném. Akkor én is élősködő vagyok? Nem, csak reális. Ha igaz, amit az újságok írnak, Gigi-drága is csak itt ilyen házias...jaaaa, ha neki ez a fontos! Ezt a baromságot a Survivorben sem értettem már...Miért hiszik azt, ha ők kiesnek, a többit megeszi a kosz? MILYEN KOSZ??? 40 napja vannak bent! Egy bezárt házban télen?? Mi kosz lehet ott?? Már kutyák sincsenek! Legfeljebb a hajuk hullhat!! Már a bőrük sem hámlik!!!

csudri82 2011.01.26. 23:46:41

@Mme Chauchat: Jáááj, ez olyan volt, mint ahogy a tanárnéni kioktatja a diákot. Annyira nem vagyok már csikó. :P

artdark 2011.01.26. 23:47:00

@Trevlovics: ez kb jó összefoglalja a lényeget

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:47:25

@beacska: Hú, látnál engem! Egyfolytában oda lukadunk ki, hogy az arrajáró kér "csak egy katonát" a vacsorámból-reggelimből. Vagy leül mellém szintén falni.

Caddy 2011.01.26. 23:47:55

@Mme Chauchat: szét tudnám ütni, az a folyamatos mindjárt sírok, csak nem tudok, de a barbie hangomon beszélek, jajjjj, ütném mint a répát.

dex.ion 2011.01.26. 23:48:22

na történt a maiban vmi érdekes?

beacska 2011.01.26. 23:49:06

@neccharisnyás útonálló: ;)) na ugye. A jóétvágyú evésért kéretik senkit sem bántani!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:49:29

@Augur: Remélem lesz Villanyomik poszt a Modor blogon. Megérdemelnék. Szandika meg egy Nekrológ írást is.

Mme Chauchat 2011.01.26. 23:49:58

@Caddy: Ilyenkor meg kellene tőle kérdezni (persze, ha lenne benn /szak/ember): "És mondd, rendes hangod is van? mer akkó vedd elő, mer jön szívlapát".

Caddy 2011.01.26. 23:50:26

Nekem kell egy hét amikor ott van velem anya.

ez kész!!!!!!!!! Nagyon röhögök. El kell vinni az oviba, vagy mi van ezzel?

Caddy 2011.01.26. 23:52:04

@Mme Chauchat: szerintem vágna olyan arcot, ami FB alapértelmezett. :D:D:D

@neccharisnyás útonálló: az van béb, hogy olyan indulatokat vált ki belőlem ez a szobanövény, hogy nem tudom szavakba önteni. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:53:12

@Caddy: Ez se volt még életében nyáritáborban. Pedig azt hittem, a témában az volt életemben a legcikibb, mikor ötödikes osztálytársam áltsuliban végigbömbizte az osztálykirándulást szülőhiány okán. Az új generáció már rajtuk is túltesz. A végtelenségig fokozza a fokozhatatlant.

Trevlovics 2011.01.26. 23:55:14

@beacska: ne kelljen már elmagyarázni mit jelent egy közösségben az élősködő. nálatok ki takarít? ki főz? ki mos? ki vasal? amit eszel ki főzi, amit hordasz ki mossa, vasalja, stb...? vannak olyan feladatok egy közösségben, amit kevesen szeretnek csinálni, nagyon sokféle, ezeket általában elosztják valahogy. aki semmit nem vállal ebből, de mindnek az előnyét élvezi, na az élősködő.
és hogy 4 napja vannak egy bezárt házban télen, akkor nincs kosz? 3 hét után ha leteszed a fejed 5 percre, az agyadig másznak az orrodon és egyéb nyílásaidon keresztül a poratkák, akkor is, ha esetleg nem látszanak. kimennek a műfűre, mindenhol zabálnak meg isznak, állva, fekve, ülve. nincs kosz mert be vannak zárva. atyaég... te biztos 15 éve ugyanazt a törölközőt használod, mert úgyis mindig akkor használod amikor fürödtél, akkor meg már tiszta vagy. mitől koszolódna be, nemigaz? bazmeg.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.26. 23:55:38

@neccharisnyás útonálló:
van egy olyan érzésem, hogy a te lányod sem lesz ilyen Zsófi:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.26. 23:57:32

@Caddy: Mély levegő. Kispárna-pofozás. Agyérgörcsöt ne kapjál már a villafikusztól.

Hidd el, én is rühellem az ostobákat. Mikor együtt laksz 2 hisztis picsával, akik korosztályod, IQ-ban viszont olyan szegényesek, hogy próbál X dolgot beállítani az ő szemszögéből, de a MÁSODIK mondatnál már kiderül, hogy is történt valójában.....
És basszus, ilyenek után ítélnek meg engem. Ááááá!!!!! Ki akarok szállniii!!!

artdark 2011.01.26. 23:58:05

Na nem megyek én má semmilyen kocsmába meg sehova, csak aludni. Küldjetek sok szerelmes levelet. Szépálmokat!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:00:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Á, az enyém túlél majd atomtámadást, háborút... sőt még az Élet szemétkedéseit is. :))
Lehet, nem is lesz lányom. :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:01:53

@artdark: Jóccakát! Rajzolok szívecskéket. Remélem ráragadnak a párnádra és beléfekszel. ;P

Caddy 2011.01.27. 00:02:27

@neccharisnyás útonálló: ráadásul ezt ő választotta, anya mindent tud róla, még azt is amit eddig nem akart,azt is. :D
Nem vagyok ingerült, már nem sokáig kell néznem. :D

Augur 2011.01.27. 00:02:38

@artdark: ja. megtanítanám, hogyan ülje meg szőrén a lovat bazmeg.

csudri82 2011.01.27. 00:05:26

@Mme Chauchat: Tudom, egyéni szociális probléma, hogy mióta tudom, hogy idősebb vagy, azóta máshogy csapódik le, hogy "szívem". Olyan, mint amikor az osztályfőnököm mondta. :)

Caddy 2011.01.27. 00:05:51

Béci olyan szexin reszeli a sajtot, hogy azonnal beleszerettem. :)

Albino Vernyul 2011.01.27. 00:06:43

@beacska: Ennyire nem ertetted a megjegyzes lenyeget..? LOL.. A felzabalni ebben az esetben nem arra utalt, hogy fejjel a labosba, kenyervagokessel eszik a porkoltet, mikozben a zsir csopog a szemoldokukrol.. Arra utaltak, hogyha van adott mennyisegu kaja, es azt be kene osztani, akkor valamelyik a 4-bol biztos, hogy gondolkodas nelkul feleszi a felretett kajat, ha eppen ugy hozza kedve.. Ennyirol szolt a megjegyzes.. Es csak emlekezz vissza, mikor kiderult, hogy le kell adni az ossz. kajajukat, de epp volt fott kaja, Eva egybol ravetette magat.. Aztan a tobbi is.. Alek meg bent aludt, de a 3 nagy baratjabol egy se szolt neki, hogy egyel amig lehet..:)

Augur 2011.01.27. 00:07:36

@neccharisnyás útonálló: nagyon-nagyon várom!
@Friedmann Juci: ééén is tééged!

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 00:08:25

@Caddy:
Reszelésből doktoráltam!
:-)

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:10:42

@csudri82: nah, mondtam, h vége a l'amournak...pff. És? Hogy szólítsalak, Édes? (remélem ezt nem mondta az ofő)

Caddy 2011.01.27. 00:12:08

@kérődzőgiliszta: tartanál bemutatót, mert ugye ezt így bemondásra Zsófika se hinné el. :)

Augur 2011.01.27. 00:12:13

@Mme Chauchat: nekem nem az anyu jut rólad eszembe, ha ez számít valamit:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.27. 00:13:02

@neccharisnyás útonálló:
úgy legyen, ha nem lány akkor fiú, habár azok ritkábban zokognak könny nélkül teli anyapöttyel az anyjuk után:)
habár Gombi drága csodálatosan szempilla rebegtet:))

ideje eltenni magam
jóéjt!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:13:15

@Augur: Tebenned bíztam eleitől fogva

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:15:22

@Augur: @csudri82: Jaj, olyan öreg vok, h elfáradtam. Menek alunni. Holnap se legyetek ám jók! (ez olyan tanítónénis volt, ugye?)Puszka, csóxi

Augur 2011.01.27. 00:16:29

@Mme Chauchat: jóéjt babám! holnap rendelj! kellesz!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:17:32

@Augur: kellesz! :D reggel vizsgáztatok pár embört elmekórtanból, aztán jövök

csudri82 2011.01.27. 00:19:31

@Mme Chauchat: Gabi néni mindennek hívott, imádott.

Amúgy nem mondtam, hogy nem szeretem az idősebb nőket, úgyhogy még nem kell leírni ezt a l'amourt. ;)

Akkor holnap folyt. köv. :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:20:24

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát ha Gombira hajazó fiam lesz, fel is kötöm magam! Miután szétrúgtam az apja valagát. Álmodj szépeket!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:20:43

@csudri82: ohh, köszke. Máris két emberrel kevesebb fog bukni...Várom a holnapot!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:23:17

@Caddy: Lehet direkt csinálja. Először Aleket idegesítette a halálba, hogy rákösse a kendőt, most meg a nézőket kínozza, hogy ne rá szavazzanak. Liba!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:27:02

És feszt nem találom a '08-as sitkei rockfeszt fellépőinek listáját. Most megy a TVben, de csak a Lord.

Doktor Kotász 2011.01.27. 00:27:15

Hát a mai adással kapcsolatban, az a véleményem, hogy Laci csak szimplán kötekedik. Másfél kiló kenyér az 11 embernek lófasz. Nagy arcoskodással kibekkelik, hogy kevés legyen a kenyér, de pampognak, ha páran megeszik az arányos részüket. Nem többet, csak a részüket. De természetesen az is baj, ha a másik nem csomagolja be a másik előtt, amikor az pár másodpercen belül pont szeletelne. Amikor Laci csinálta a monológos műbalhét, nagyon ütött Olivér megjegyzése, hogy Lacikám, te így szeleteled a kenyeret, mi meg úgy. Engem zavart Olivér korábbi arcoslodása, de amiután visszajött a párbajról, változott a viselkedése. A hierarchikus játékban, hiába volt uralkodó, nem élt vissza vele, nem alázott meg senkit, viszont Béciből és Zsófiból kijött a gyenge jellem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:35:08

@Doktor Kotász:
Miért akkora nagy halál, ha x napig nem esznek kenyeret? Volt, hogy 1 hétig joghurton meg sajton éltem, mert nem kívántam mást. Máskor meg csak úgy magában a szalámit+ paprikát, mert nem kívántam a szénhidrátot. És egyáltalán nem haltam bele.
Meg is érdemlik. Naponta kellett kidobálni utánuk a kaját, mert rendre többet rendeltek, mint ami beléjük fért.
Háborún, nélkülözésen edződött családtagjaim -akik még '66-ban is higították az írótentát, hogy több maradjon- rég szíjat hasítottak volna a hátukból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:46:09

No, mentem én is befőttnek a spejzba. Jóccakát az inszomniásoknak!

47pcc63 2011.01.27. 00:50:29

@neccharisnyás útonálló:
Na most lesz igazi balhé! Be kell osztani a kaját, ami már elsőre sem sikerült, a nagybelűek és az önzők kihúzzák a gyufát. Ha eddig nem rúgták seggbe Alekéket, majd a kajáért most megteszik. Ez volt az eddigi legjobb ötletük a szerkesztőknek. A parasztjai szőlővel, meg naranccsal dobálóznak! Most majd késekkel fognak.
Ja és még egy apró szösszenet: Olivér nem tette volna a közösbe a versenyben nyert dellát, de amikor Béci és pont Anikó, akinek mondta, nyertek és közös lett a lóvé, akkor nagyon csendben volt! Mint egy júdeai.

47pcc63 2011.01.27. 00:54:22

@neccharisnyás útonálló:
Amúgy valószinüleg át vagyunk verve.Túl sok a véletlen.Itt a véletlenre arra gondolok ahogy egymásnak tudják ugrasztani az embereket erre megy ki az egész.Olivér benne van Évát nem véletlenül tették meg anno birónak mert tudja befolyásolni.Alkeosz nem véletlen lesz kaja felelős amiből botrány lesz hisz Béci és Anikó szerezte a lóvét.nemhiába védik a 2 szentet a müsorvezetők nehogy kiessenek mert oda a forgatókönyv.Rengeteg ilyen este volt aminek az volt a lényege Alekosz és Olivér legyen a hős a többiek a szenvedő alanyok.Mindig úgy sakkoznak a feladatok is nekik kedvezzenek amiből jól jönnek ki.Béci 10 percig volt király miután legyözte Olivért azonnal megfosztották tőle.Lacit folyamatosan kostolgatják ami szintúgy a forgatókönyv része.Itt vannak a "jók és a "rosszak".

47pcc63 2011.01.27. 00:59:34

@neccharisnyás útonálló:
A "humortalan" Laci nem tudott röhögni hogy a két lump elkezdett enni abból amiért semmit nem csináltak ja és azon sem hogy öt figurázták a szobában.Olivérre egyszer rányitották az ajtót és orákig anyázott hogy vele ilyeneket ne tegyenek.Akkor is besértödött amikor Alek kivett valamit a fiókjából .De Ö másoknak simán nyomja a fogrémet a cipőjébe és ezer ilyen hülyeség.és Olivér a" jó fej"......egy szánalmas ember.

47pcc63 2011.01.27. 01:01:33

@Doktor Kotász:
A pakolási parancs után Éva kérte a maradék kaját , és zabálta . Egyedül ki nem pakolt ,? ÉVA !!!!!!
Ki nem tartotta a tálat egy mp-ig sem ÉVA !!!
OLiVÉR köpedelem módon viselkedett. Ki szelt 2 ujjnyi kenyeret Alkoholosz .
És ezek a " savanyú ötök , " ezen nem röhögnek !
VAN MÉG LEJJEBB ? Van Malacka visító röhögése.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.27. 01:23:51

@neccharisnyás útonálló: "Nekedvalós liba küldhetne be neki néhány levéllel az antibébi bogyójából." ezmiez, mert már többször olvastam itt, viszont SSKK nem néztem és nem néznék Nekedvalót... ennyire gáz a csajszi?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 01:39:01

@canzone:
Ja, ezt én találtam ki, mert a műsorvezető kiscsaj korához képest valami irdatlanul husi. Főleg azokban a feszülős göncökben büntet a látványa, amiket ráerőltetnek a stylistok.

@47pcc63: Babó, te ki vagy? Ismerjük egymást? Szólj, ha kell meghívó a rajongói klubomba. :D

47pcc63 2011.01.27. 01:42:24

@neccharisnyás útonálló:
mencseszter01!
Válaszolhatok Neked én, ha amonnan nem kapsz választ?
Nem lennék rájuk büszke, de elfogadnám őket olyannak, illetve próbálnék hatni rájuk, ha már eddig nem sikerült. De! Tudnék örülni egyéb sikereiknek, mert mégiscsak a gyerekeim.
Egyébként mindenkiben van több-kevesebb hiba, és megítélés kérdése, hogy ami valakinek hiba, az lehet, hogy másnak erénynek számít.

47pcc63 2011.01.27. 01:50:14

@neccharisnyás útonálló:
Még valamit...
Ha valaki a megszokottól eltérő utat választ az életben, de bejön neki, és elégedett vele, tehát boldog lesz, akkor minden rendben. Más a helyzet akkor, ha belátja, hogy rossz utat választott, de már nem tud változtatni...stb.

beacska 2011.01.27. 07:30:42

@Trevlovics: az utolsó szó miatt úgy érzem válaszolnom kell a kérdéseidre, a feltevések sorrendjében:én,én, én, én, én, én, én...és sorolhatnám. Két kamasz gyerekről, egy férjről, egy kutyáról, egy macskáról, egy teknősről és egy komplett kertesházról cakkundpakk gondoskodom. Nincs bejárónőm, sajna, mindent én csinálok (ami nem igaz, ezt-azt tesznek a családtagok is). Úgyhogy nekem ne magyarázd el, hogy milyen kurva nagy piszok van egy házban, ahol a Gigi állandóan TÖRLŐRONGGYAL a kezében mászkál. MI A FENÉT TÖRÖL???? Ne mondd már nekem, hogy a poratkákat, mert körberöhöglek!!! És a mosásnak semmi köze nincs az állandó igazgatáshoz! Hidd el, meg fogják csinálni, ha nem lesznek ott a kis zizegők, akkor is...
Szóval, hidd el, nem kell itt ennyit takarítani!

...jaaa, és mondtam, hogy közben dolgozom is???

LuluBelle 2011.01.27. 08:03:44

nem jól oldották meg ezt villadella dolgot. mindenkinek külön kellett volna adni x összeget, amivel gazdálkodhat, de össze is tehetik amilyük van, akkor több dolgot is vásárolhatnának.

Mindenki csak azt fogyaszthatná, amit saját maga megvásárolt (az összeadott pénzen vásárolt dolgokból az részesül, aki beleadta a pénzt).
Ezt követően megnéztem volna, ahogy a 4-es zabálja a májkrémet és issza rá az alkoholt és közben csurog a nyáluk a többiek kajájára.

ja, és a kajalopást büntetném, ha valaki elveszi a másikét, másnap kevesebb pénzt kap.

van-e szándék 2011.01.27. 08:11:08

jó reggelt! ki lépett a fejemre?

gidabiga 2011.01.27. 08:24:49

@van-e szándék:

legalább sáros bakancsban? :)

jóreggelt!

van-e szándék 2011.01.27. 08:25:25

@gidabiga: nem tudom, de csámcsogott :)

Mourinho már nem a király 2011.01.27. 08:25:35

@LuluBelle: majd biztos lesz olyan is, de így több a konfliktus lehetőség, mert ugye közösen kell dönteni, de mindenki mást akar. Meg ma Alekosz dönt, most megint tuti felhergelik az ötöket.

LuluBelle 2011.01.27. 08:29:34

@Anthony-Mourinho a király-:

ha Alekosz dönt, akkor májkrémet esznek csak :))))

amúgy már szinte láttam magam előtt, hogy Éva ellopja a másikcsapattól a kaját, aztán megbüntetik őket és másnap nincs ennivalójuk és a 4-es egymásnak esik :)))))) lenne ott is konfliktus bőven

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 08:30:44

Szép hajnalt!
Ki sározta össze a fejével a bakkancsomat!
Ki pucolt wc-t a fogkefémmel?

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 08:33:08

Na, ma betámad a vérhörcsög Zsófika?

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:34:09

@van-e szándék: meeecsoda? ofkorsz! bennünket má a zatyaúristN sem!

.lll. 2011.01.27. 08:39:04

micsoda indulatokat kavar ez az ótvarság,a médiatörvény kutya fasza mellette:DD

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:41:30

@lófő: régen láttunk... Merre jártál?

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:43:55

@van-e szándék: pfff... elfelejtettem, h tart még a két méter. Huhhh, már csak kettőt kell aludnunk, fúú.

van-e szándék 2011.01.27. 08:47:22

@Mme Chauchat: Fogd már be a pofádat bazmeg, úgy kívánlak, ahogy vagy! Huhhh!

:D

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:48:25

@van-e szándék: pontez jutott a zeszembe! Milyen eredeti gondolat, vazze' LoL

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:50:23

Mennem kell. Magasabb dimenziókba. De ti ezt nem értitek.

.lll. 2011.01.27. 08:50:27

@Mme Chauchat:

Barbadoson/igaz csak álmomban/

@gidabiga:

le is lőnélek:D

Augur 2011.01.27. 08:53:56

@van-e szándék: inkább együnk, amíg van mit.

van-e szándék 2011.01.27. 08:57:32

@Augur: de úgy, hogy a többiek ne vegyék észre

Augur 2011.01.27. 09:00:13

@van-e szándék: természetesen. már meg is kentem neked bózótvágóval egy negyed kilós toastot.

natoth 2011.01.27. 09:04:35

@Augur:
ha van rajta zúza, beszállok

gidabiga 2011.01.27. 09:08:16

@lófő:

viszont szórakoztat ez az egymásnak feszülés :D
azért ugye nem jár a fejlövés? :D

Augur 2011.01.27. 09:08:39

@natoth: van hát. meg egy szakajtó csirkenyak is. lehet szürcsÜlgetve enni. jó étvágyat.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.27. 09:12:51

@lófő:
na látod, pont azért van, addig sem foglalkozik a jó nép mással:D

ha lehet ma a reggeli tornát kihagynám, mert meg kell kennem ezt a sok kenyeret a kenyérvágó késsel:)

natoth 2011.01.27. 09:18:17

@Augur:
köszike. bedobom egy habüstbe az egészet és kitunkolom ropival

Lanois 2011.01.27. 09:18:45

hogy adják most a dellát? mert a bux megint esett...

van-e szándék 2011.01.27. 09:25:19

@natoth: a ropit már apró darabokra törtem bosszúból, mert állandóan rehegtek rajtunk

.lll. 2011.01.27. 09:28:24

Laci,Laci laska,
odaszart a macska

iinside 2011.01.27. 09:29:04

Sziasztok!
A tegnapi összefoglalót és benne a Lacit nézve, nekem az jutott eszembe, hogy ha a Laci borul meg agyilag, úgy mint a Szandál, akkor kevés lesz egy Gombikosz meg egy Alekoszosz, hogy lefogjaszosz...
szerintem
még akár emberhalál is lehet
médiatörténelemet írunk akkó e

Lanois 2011.01.27. 09:33:15

@iinside: Igen, szerintem is nagy a valószínűsége, hogy több játékos is meg fog halni még februárban.

natoth 2011.01.27. 09:37:22

@Lanois:
és hoznak be helyettük újakat szerinted? csak mert így nem tartana ki a műsor májusig

natoth 2011.01.27. 09:39:15

@van-e szándék:
bakker, mikor tudod, hogy milyen kis érzékeny vagyok...
megyek rajzolok magamnak szívecskéket erre a nagy sokkra

vörös áfonya 2011.01.27. 09:39:43

@Lanois: Jól otthagytál tegnap a dzsakuban.

Lanois 2011.01.27. 09:42:00

@natoth: Dehogy, az nem lenne fair a többi játékossal szemben. Zsuzsit és Ildikót teszik majd vissza helyettük.

Lanois 2011.01.27. 09:42:43

@vörös áfonya: Igen, mert belepúztál a vízbe.

vörös áfonya 2011.01.27. 09:45:51

@Lanois: Májusig ne szólj hozzám,légyszi.Köszi.

Albino Vernyul 2011.01.27. 09:46:31

En rendelek egy jo csirkemaj porkoltet, lehet benne zuza is.. Ki csinalja meg..?!:)

Lanois 2011.01.27. 09:47:37

@vörös áfonya: Akkor erre ne válaszoljak?:)

natoth 2011.01.27. 09:49:25

@Lanois:
akkor remélem fussa a villadellából narancsra meg értékekre
mindig akarom kérdezni: franciásan vagy angolosan ejted a neved?

vörös áfonya 2011.01.27. 09:52:58

@Lanois: Ne.Most a mosókonyhában sírok.

Albino Vernyul 2011.01.27. 09:54:30

Laci nem fog becsavarodni, de ahogy neztem az osszefoglalot, a 4-eknel a Balaton koruli biciglitura aldozatokkal fog jarni..

Lanois 2011.01.27. 09:55:06

@natoth: Franciásan szeretem.:)
A narancs oldszkúl. Idén már shurikent adnak Zsuzsinak.

Lanois 2011.01.27. 09:56:10

@vörös áfonya: Akkor tegyél a fejedre egy törcsit, hogy ne lássuk.

vörös áfonya 2011.01.27. 09:59:57

@Lanois: A te plédedet vittem ki és jól össze fogom szempillaspirálozni meg taknyozni.

csicserierika 2011.01.27. 10:02:18

Ettem egy májkrémet, mert megkívántam. Én egyszer egy hetes erdélyi túra alkalmával szinte csak azon éltem, és nem utáltam meg, most is fini volt, persze nekem csak a Globus.

vörös áfonya 2011.01.27. 10:04:19

@csicserierika: Tesóm kiskanállal ette mindig,dobozból:)Májkrémből a Globus,sűrített paradicsomból pedig az Aranyfácán:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.27. 10:04:44

jó reggelt. kicsit megkésve megnéztem a 10 éves villatalálkozó videóját, és szerintem Anikó mindent vitt. jól adta Alekoszt, bár a mondatai nem voltak elég komplexek és okoskodóak.
nekem a többi nem volt nagy szám.

Caddy 2011.01.27. 10:06:50

Kevés a kaja, nincs rá pénz, és még biciklizni is kell. Felmerül a kérdés hogy dagadtak-e az odúban? :D

Lanois 2011.01.27. 10:11:17

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Alkesznek nincs ilyen rekedt hangja, meg nem ilyen stílusban beszél.
De mint keresztapa alakítás zseniális volt.

Lanois 2011.01.27. 10:17:07

@vörös áfonya: Akkor te már rég kint leszel.

szédült nőszemély - forza 2011.01.27. 10:21:05

@Lanois: de a nőgyógyászos poén nagyon ült azért.

csicserierika 2011.01.27. 10:26:20

@vörös áfonya: én is kiskanállal, nagy kiflivel. nyami

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 10:38:16

És kinek vannak még emlékei a katonaságnál csak "gyíkhúsnak" nevezett vagdalthúsos konzervről?
Mellesleg igen fájintos melegszendvics alapanyag volt!

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 10:41:17

A seregben azzal lehetett kiakasztani a bicskával evő sutyerákokat, hogy szalvétával terítettünk a stokin, és karikára vágtuk a kiflit, és falatkákat turbóztunk belőle!
Nade ettünk mi is csajkában olajkályhán főtt fácánt is, mancsolva!
süti beállítások módosítása