Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X42

2011. január 26. 13:00 - Hódos Hajnalka

A titokzatos locsolóember kiléte nagyobb rejtély, mint a yeti, de úgy látszik, a Villában visszatért az élet a rendes kerékvágásba, Gigi és Jerzsi már csak két napig légszerelmesek, Alekosz megint nőt akar, Balázs meg lassan adagolja a véleményét. Alig várom. Anikó Gigi ölében fekszik, az arcom ne, mert olyan feszült vagyok! Alekosz segítene ezen, ne simogassál! Alekosz, ne! Ilyen testet ki kéne használni! Egy ilyen testet éjjel-nappal üzemeltetni kéne apukám, te meg a fiókban tartod magad! Te mit szólsz ehhez? Hát, ő egy ilyen lány, feleli Gigi. A háttérben csendben szemlélődő Béci félhangosan megjegyzést tesz. Ha a barátnőmmel ezt csinálnád, úgy pofán baszna és úgy elküldene a halál faszára! Hallod, még senki nem mondta itt meg neked, hogy takarodjál innen! Alekosznak más elképzelései vannak a hölgyekkel való viszonyulásról. Senkinek nem ártott, idejött simogatni Anikót, Béci meg lehet, hogy túlságosan unatkozik és nem találja fel magát mostanában. Már nem merik mondani neked! Már nekem szólt az Anikó meg a Zsófi is, hogy szóljak, nem igaz, hogy nem tanulsz ebből. Éva, te mit szólsz ehhez? Éva böszmét lép, pedig a helyes F6 lenne, amikor a nyakam csókolgattad, az nekem sok volt. Na, itt fasza is törött megint a nagy barátságnak, ahogy apukám mondaná.

Giginek nem tetszik, hogy Béci beszólt, mindenki felnőtt ember, és meg tudja mondani. Béci lerendezi a tesóját egy ne beszéljél hülyeségeket mondattal, Gigi sértődötten bevonul a hálóba. Mindig lebaszol! Te is egyfolytában oltogatsz! Ha én meg tudtam mondani Alekosznak, Anikó miért nem tudja megoldani? Alekínzó megsértődött Évára és most már átértékeli ezt a kapcsolatot. Szerette volna, ha Éva mellé áll. Föltett szándékuk ezeknek a csajoknak, hogy beállítsanak engem ilyennek. Plusz alkoholistának, panaszkodik Olivérnek és Gombinak. Hosszas fejtegetésbe kezd arról, hány férfit tettek tönkre a nők, semmiztek ki, hány olyan nő van, aki azt hazudta, megerőszakolták. A barátok lehajtott fejjel esznek, Alekoszból ömlik a szó, ezeket a dolgokat a legnehezebb bebizonyítani, ezek az ügyek a legkényesebbek. Hát kerüld a társaságukat. De az ítélet már megszületett. Hatalmas megbántottságában még azt is elfelejtette hozzátenni, hogy apukám.

Olivérnek most volt egy gondolata. Azt sejti, hogy az Ötök elkezdik puhítani az Évát. Ő majd elkezdi keresni a …csatlakozási pontot, vág közbe Alekosz. Aha! És belekergetik egy párbajba. Ma beszéltetek? Nem nagyon. Szandi közben Évával beszélget. Nem szól hozzám. Tudom, mi baja van. Szandi szerint ezt nem kéne tetézni, mert olyan erőre fognak kapni! Senki nem érzi, de mindenki látja, ha ezt fel fogják ellene használni, akkor fog megreccsenni! Alekosz akkor reccsenne meg, ha elkoboznák tőle a trikóját, vagy valamelyik nyakkendőjét. Gigi és Jerzsi büntetése hamarosan lejár, Jerzsi álmodozott, és akkor mintha egy külön burokban lenne. Gigi meg úgy beleülne az ölébe. Kívánlak, úgy kívánlak! Te kis feszes Pocahontas! Mit kívánsz bennem? Fogd már be a pofádat bazmeg, úgy kívánlak, ahogy vagy! Huhhh, már csak kettőt kell aludunk, fúú. Jerzsi elgyengül, ha Gigire néz, Gigi nem gondolta volna, hogy tíz nap ennyire megviseli, de hát de. A szerelmi évődés következő fejezetében Gigi bevallja, hogy elfojtott féltékenységi izéi szoktak lenni. Jerzsinek is. Biztos fog zavarni, felmész a színpadra, vetkőzöl, a csaj megfog, fú. Jerzsi nem szokta a barátnőit elvinni a fellépéseire, hiszen a hentes sem viszi el a mészárszékre a családját. Még jó, hogy Jerzsi nem a hullaházban dolgozik. Giginek el kell mennie egy-két fellépésre, hogy feldolgozza szemmel. Nekem meg ezt a beszélgetést aggyal.

A reklám után lemaradok a táblázás lényegéről a kézimeccs miatt, Olivér szerint még az a szerencse, hogy nem a tábla fogja eldönteni, ki jön vissza. Az eredményt meg azzal lehet magyarázni, hogy többen vannak! Annyira le lehetett venni, hogy ki mit írt! Béci szerint a Négyek arra mentek rá, hogy nyerjenek. És még így is én nyertem, háháhá, vihog Zsófi. A háta mögött meg Olivér és Alekosz, rajta. Zsófi a fejfájásig fokozza a nevetésüket, a legszínesebb egyéniség a Villában! Végül is, ha a ruhákat nézzük, így van, röhög Olivér. Az Ötök beszédet írnak, Zsófi ragaszkodik hozzá, hogy írják bele, ő a Villa kiskirálylánya, a többiek lehurrogják, az kislányos. De Zsófi akkor is kiskirálylány akar lenni, mert neki az tetszik. Ez vagyok én, ezt az embert szeressétek! Ne, inkább pofozza fel valaki, könyörgöm. Kiskirálylány basszus, ennél még a két napig tartó ordítás is jobb volt.

Feladat, a Villalakók tíz év után találkoznak, kivel mi lett, játsszák el. Béci alakítja Gombit, Picúrnak csinált tíz gyereket, abból öt a bátyjára hasonlít. Olivér (Anikó) imádja a szerelmét, Rácz Bélát. Szandi mint Zsófi mindenórás terhesen, ha megszületik a gyerek, várlak benneteket a rózsaszínű házamba. Olivérnek, aki Laci nagyon bejött az élet, négy telefonnal járkál, megnősültem, igen drágám, megyek haza! Éva (Zsófi) pózolt, csináltam egy tévéműsort, befutottam, hozzámentem Ádámhoz, tudok főzni, mosni, takarítani, mert a Villában megtanultam. Szandi összejött egy rohadt szemétládával, aki jól kihasználta, aztán Olaszba ment. Laci nyitott egy sportiskolát, ahol a hitet és a becsületet hirdetik, van családja, egy smsezőt vett feleségül. A legjobb Anikó, aki Alekoszt alakítja, konyakospohárral, szivarral, nyakkendőben: kiadtam két könyvet, az egyik az Egy csodálatos elme belső monológja, a másik a Jobb bent, mint kint. Azóta ledoktorált, dr. Nagy Alekosz vagyok, nőgyógyász, két gyereke született, Héfaisztosz és Termopüla.

Levél érkezik, Szandika kerek szemekkel óbégat, Olivér, hadd te olvasd fel! Olivér rohan a riportszobába, hogy megtudja, levél várja, vagy telefonálhat, mi már tudjuk ugye. Szia kicsikém, szia Bébike! Boldog évfordulót neked, hogy vagy? Szia Nyuszkó, nagyon büszkék vagyunk rád kicsim! Tényleg? Aha! Nem találom a helyem nélküled! Hogy vannak a cicák? Ki akartam menni! Ha miattam akarsz kijönni, akkor hülye vagy! Nagyon szeretlek nyuszikám! Szia kis Manólánykám! Manófiúcskát a Négyes tagjai ölelgetik, jaj igen és nagyon szeret és hogy boldog évfordulót! Ha Alekosz még egyszer kimondja azt a szót, hogy apukám, belevágok a tévébe! Manófiúcska leül az ágyra és mosolyogva nézegeti a fényképet. Béci szomorú, majd eljön az ő ideje is. Olivérnek ez már a második volt. Örülj annak, ami van, vigasztalja Anikó. Bécit nem zavarja, de valahol azért mégis benne van. Aztán elvonul sírni a szárítógépre, ez valami családi vonás. Bécinek is nagyon hiányzik, hiányzik ahogy jár, ahogy kel, hogy mellettem van, minden hiányzik neki. Neki otthon is erősnek kell lennie. Persze gyengülhet, csak nem tudja. Én is gyengülök, nem tudom, mi a jobb, ez a sok hülyeség, vagy amikor balhéznak.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
1350 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:01:53

@artdark: Jóccakát! Rajzolok szívecskéket. Remélem ráragadnak a párnádra és beléfekszel. ;P

Caddy 2011.01.27. 00:02:27

@neccharisnyás útonálló: ráadásul ezt ő választotta, anya mindent tud róla, még azt is amit eddig nem akart,azt is. :D
Nem vagyok ingerült, már nem sokáig kell néznem. :D

Augur 2011.01.27. 00:02:38

@artdark: ja. megtanítanám, hogyan ülje meg szőrén a lovat bazmeg.

csudri82 2011.01.27. 00:05:26

@Mme Chauchat: Tudom, egyéni szociális probléma, hogy mióta tudom, hogy idősebb vagy, azóta máshogy csapódik le, hogy "szívem". Olyan, mint amikor az osztályfőnököm mondta. :)

Caddy 2011.01.27. 00:05:51

Béci olyan szexin reszeli a sajtot, hogy azonnal beleszerettem. :)

Albino Vernyul 2011.01.27. 00:06:43

@beacska: Ennyire nem ertetted a megjegyzes lenyeget..? LOL.. A felzabalni ebben az esetben nem arra utalt, hogy fejjel a labosba, kenyervagokessel eszik a porkoltet, mikozben a zsir csopog a szemoldokukrol.. Arra utaltak, hogyha van adott mennyisegu kaja, es azt be kene osztani, akkor valamelyik a 4-bol biztos, hogy gondolkodas nelkul feleszi a felretett kajat, ha eppen ugy hozza kedve.. Ennyirol szolt a megjegyzes.. Es csak emlekezz vissza, mikor kiderult, hogy le kell adni az ossz. kajajukat, de epp volt fott kaja, Eva egybol ravetette magat.. Aztan a tobbi is.. Alek meg bent aludt, de a 3 nagy baratjabol egy se szolt neki, hogy egyel amig lehet..:)

Augur 2011.01.27. 00:07:36

@neccharisnyás útonálló: nagyon-nagyon várom!
@Friedmann Juci: ééén is tééged!

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 00:08:25

@Caddy:
Reszelésből doktoráltam!
:-)

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:10:42

@csudri82: nah, mondtam, h vége a l'amournak...pff. És? Hogy szólítsalak, Édes? (remélem ezt nem mondta az ofő)

Caddy 2011.01.27. 00:12:08

@kérődzőgiliszta: tartanál bemutatót, mert ugye ezt így bemondásra Zsófika se hinné el. :)

Augur 2011.01.27. 00:12:13

@Mme Chauchat: nekem nem az anyu jut rólad eszembe, ha ez számít valamit:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.27. 00:13:02

@neccharisnyás útonálló:
úgy legyen, ha nem lány akkor fiú, habár azok ritkábban zokognak könny nélkül teli anyapöttyel az anyjuk után:)
habár Gombi drága csodálatosan szempilla rebegtet:))

ideje eltenni magam
jóéjt!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:13:15

@Augur: Tebenned bíztam eleitől fogva

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:15:22

@Augur: @csudri82: Jaj, olyan öreg vok, h elfáradtam. Menek alunni. Holnap se legyetek ám jók! (ez olyan tanítónénis volt, ugye?)Puszka, csóxi

Augur 2011.01.27. 00:16:29

@Mme Chauchat: jóéjt babám! holnap rendelj! kellesz!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:17:32

@Augur: kellesz! :D reggel vizsgáztatok pár embört elmekórtanból, aztán jövök

csudri82 2011.01.27. 00:19:31

@Mme Chauchat: Gabi néni mindennek hívott, imádott.

Amúgy nem mondtam, hogy nem szeretem az idősebb nőket, úgyhogy még nem kell leírni ezt a l'amourt. ;)

Akkor holnap folyt. köv. :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:20:24

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát ha Gombira hajazó fiam lesz, fel is kötöm magam! Miután szétrúgtam az apja valagát. Álmodj szépeket!

Mme Chauchat 2011.01.27. 00:20:43

@csudri82: ohh, köszke. Máris két emberrel kevesebb fog bukni...Várom a holnapot!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:23:17

@Caddy: Lehet direkt csinálja. Először Aleket idegesítette a halálba, hogy rákösse a kendőt, most meg a nézőket kínozza, hogy ne rá szavazzanak. Liba!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:27:02

És feszt nem találom a '08-as sitkei rockfeszt fellépőinek listáját. Most megy a TVben, de csak a Lord.

Doktor Kotász 2011.01.27. 00:27:15

Hát a mai adással kapcsolatban, az a véleményem, hogy Laci csak szimplán kötekedik. Másfél kiló kenyér az 11 embernek lófasz. Nagy arcoskodással kibekkelik, hogy kevés legyen a kenyér, de pampognak, ha páran megeszik az arányos részüket. Nem többet, csak a részüket. De természetesen az is baj, ha a másik nem csomagolja be a másik előtt, amikor az pár másodpercen belül pont szeletelne. Amikor Laci csinálta a monológos műbalhét, nagyon ütött Olivér megjegyzése, hogy Lacikám, te így szeleteled a kenyeret, mi meg úgy. Engem zavart Olivér korábbi arcoslodása, de amiután visszajött a párbajról, változott a viselkedése. A hierarchikus játékban, hiába volt uralkodó, nem élt vissza vele, nem alázott meg senkit, viszont Béciből és Zsófiból kijött a gyenge jellem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:35:08

@Doktor Kotász:
Miért akkora nagy halál, ha x napig nem esznek kenyeret? Volt, hogy 1 hétig joghurton meg sajton éltem, mert nem kívántam mást. Máskor meg csak úgy magában a szalámit+ paprikát, mert nem kívántam a szénhidrátot. És egyáltalán nem haltam bele.
Meg is érdemlik. Naponta kellett kidobálni utánuk a kaját, mert rendre többet rendeltek, mint ami beléjük fért.
Háborún, nélkülözésen edződött családtagjaim -akik még '66-ban is higították az írótentát, hogy több maradjon- rég szíjat hasítottak volna a hátukból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 00:46:09

No, mentem én is befőttnek a spejzba. Jóccakát az inszomniásoknak!

47pcc63 2011.01.27. 00:50:29

@neccharisnyás útonálló:
Na most lesz igazi balhé! Be kell osztani a kaját, ami már elsőre sem sikerült, a nagybelűek és az önzők kihúzzák a gyufát. Ha eddig nem rúgták seggbe Alekéket, majd a kajáért most megteszik. Ez volt az eddigi legjobb ötletük a szerkesztőknek. A parasztjai szőlővel, meg naranccsal dobálóznak! Most majd késekkel fognak.
Ja és még egy apró szösszenet: Olivér nem tette volna a közösbe a versenyben nyert dellát, de amikor Béci és pont Anikó, akinek mondta, nyertek és közös lett a lóvé, akkor nagyon csendben volt! Mint egy júdeai.

47pcc63 2011.01.27. 00:54:22

@neccharisnyás útonálló:
Amúgy valószinüleg át vagyunk verve.Túl sok a véletlen.Itt a véletlenre arra gondolok ahogy egymásnak tudják ugrasztani az embereket erre megy ki az egész.Olivér benne van Évát nem véletlenül tették meg anno birónak mert tudja befolyásolni.Alkeosz nem véletlen lesz kaja felelős amiből botrány lesz hisz Béci és Anikó szerezte a lóvét.nemhiába védik a 2 szentet a müsorvezetők nehogy kiessenek mert oda a forgatókönyv.Rengeteg ilyen este volt aminek az volt a lényege Alekosz és Olivér legyen a hős a többiek a szenvedő alanyok.Mindig úgy sakkoznak a feladatok is nekik kedvezzenek amiből jól jönnek ki.Béci 10 percig volt király miután legyözte Olivért azonnal megfosztották tőle.Lacit folyamatosan kostolgatják ami szintúgy a forgatókönyv része.Itt vannak a "jók és a "rosszak".

47pcc63 2011.01.27. 00:59:34

@neccharisnyás útonálló:
A "humortalan" Laci nem tudott röhögni hogy a két lump elkezdett enni abból amiért semmit nem csináltak ja és azon sem hogy öt figurázták a szobában.Olivérre egyszer rányitották az ajtót és orákig anyázott hogy vele ilyeneket ne tegyenek.Akkor is besértödött amikor Alek kivett valamit a fiókjából .De Ö másoknak simán nyomja a fogrémet a cipőjébe és ezer ilyen hülyeség.és Olivér a" jó fej"......egy szánalmas ember.

47pcc63 2011.01.27. 01:01:33

@Doktor Kotász:
A pakolási parancs után Éva kérte a maradék kaját , és zabálta . Egyedül ki nem pakolt ,? ÉVA !!!!!!
Ki nem tartotta a tálat egy mp-ig sem ÉVA !!!
OLiVÉR köpedelem módon viselkedett. Ki szelt 2 ujjnyi kenyeret Alkoholosz .
És ezek a " savanyú ötök , " ezen nem röhögnek !
VAN MÉG LEJJEBB ? Van Malacka visító röhögése.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.27. 01:23:51

@neccharisnyás útonálló: "Nekedvalós liba küldhetne be neki néhány levéllel az antibébi bogyójából." ezmiez, mert már többször olvastam itt, viszont SSKK nem néztem és nem néznék Nekedvalót... ennyire gáz a csajszi?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.27. 01:39:01

@canzone:
Ja, ezt én találtam ki, mert a műsorvezető kiscsaj korához képest valami irdatlanul husi. Főleg azokban a feszülős göncökben büntet a látványa, amiket ráerőltetnek a stylistok.

@47pcc63: Babó, te ki vagy? Ismerjük egymást? Szólj, ha kell meghívó a rajongói klubomba. :D

47pcc63 2011.01.27. 01:42:24

@neccharisnyás útonálló:
mencseszter01!
Válaszolhatok Neked én, ha amonnan nem kapsz választ?
Nem lennék rájuk büszke, de elfogadnám őket olyannak, illetve próbálnék hatni rájuk, ha már eddig nem sikerült. De! Tudnék örülni egyéb sikereiknek, mert mégiscsak a gyerekeim.
Egyébként mindenkiben van több-kevesebb hiba, és megítélés kérdése, hogy ami valakinek hiba, az lehet, hogy másnak erénynek számít.

47pcc63 2011.01.27. 01:50:14

@neccharisnyás útonálló:
Még valamit...
Ha valaki a megszokottól eltérő utat választ az életben, de bejön neki, és elégedett vele, tehát boldog lesz, akkor minden rendben. Más a helyzet akkor, ha belátja, hogy rossz utat választott, de már nem tud változtatni...stb.

beacska 2011.01.27. 07:30:42

@Trevlovics: az utolsó szó miatt úgy érzem válaszolnom kell a kérdéseidre, a feltevések sorrendjében:én,én, én, én, én, én, én...és sorolhatnám. Két kamasz gyerekről, egy férjről, egy kutyáról, egy macskáról, egy teknősről és egy komplett kertesházról cakkundpakk gondoskodom. Nincs bejárónőm, sajna, mindent én csinálok (ami nem igaz, ezt-azt tesznek a családtagok is). Úgyhogy nekem ne magyarázd el, hogy milyen kurva nagy piszok van egy házban, ahol a Gigi állandóan TÖRLŐRONGGYAL a kezében mászkál. MI A FENÉT TÖRÖL???? Ne mondd már nekem, hogy a poratkákat, mert körberöhöglek!!! És a mosásnak semmi köze nincs az állandó igazgatáshoz! Hidd el, meg fogják csinálni, ha nem lesznek ott a kis zizegők, akkor is...
Szóval, hidd el, nem kell itt ennyit takarítani!

...jaaa, és mondtam, hogy közben dolgozom is???

LuluBelle 2011.01.27. 08:03:44

nem jól oldották meg ezt villadella dolgot. mindenkinek külön kellett volna adni x összeget, amivel gazdálkodhat, de össze is tehetik amilyük van, akkor több dolgot is vásárolhatnának.

Mindenki csak azt fogyaszthatná, amit saját maga megvásárolt (az összeadott pénzen vásárolt dolgokból az részesül, aki beleadta a pénzt).
Ezt követően megnéztem volna, ahogy a 4-es zabálja a májkrémet és issza rá az alkoholt és közben csurog a nyáluk a többiek kajájára.

ja, és a kajalopást büntetném, ha valaki elveszi a másikét, másnap kevesebb pénzt kap.

van-e szándék 2011.01.27. 08:11:08

jó reggelt! ki lépett a fejemre?

gidabiga 2011.01.27. 08:24:49

@van-e szándék:

legalább sáros bakancsban? :)

jóreggelt!

van-e szándék 2011.01.27. 08:25:25

@gidabiga: nem tudom, de csámcsogott :)

Mourinho már nem a király 2011.01.27. 08:25:35

@LuluBelle: majd biztos lesz olyan is, de így több a konfliktus lehetőség, mert ugye közösen kell dönteni, de mindenki mást akar. Meg ma Alekosz dönt, most megint tuti felhergelik az ötöket.

LuluBelle 2011.01.27. 08:29:34

@Anthony-Mourinho a király-:

ha Alekosz dönt, akkor májkrémet esznek csak :))))

amúgy már szinte láttam magam előtt, hogy Éva ellopja a másikcsapattól a kaját, aztán megbüntetik őket és másnap nincs ennivalójuk és a 4-es egymásnak esik :)))))) lenne ott is konfliktus bőven

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 08:30:44

Szép hajnalt!
Ki sározta össze a fejével a bakkancsomat!
Ki pucolt wc-t a fogkefémmel?

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 08:33:08

Na, ma betámad a vérhörcsög Zsófika?

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:34:09

@van-e szándék: meeecsoda? ofkorsz! bennünket má a zatyaúristN sem!

.lll. 2011.01.27. 08:39:04

micsoda indulatokat kavar ez az ótvarság,a médiatörvény kutya fasza mellette:DD

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:41:30

@lófő: régen láttunk... Merre jártál?

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:43:55

@van-e szándék: pfff... elfelejtettem, h tart még a két méter. Huhhh, már csak kettőt kell aludnunk, fúú.

van-e szándék 2011.01.27. 08:47:22

@Mme Chauchat: Fogd már be a pofádat bazmeg, úgy kívánlak, ahogy vagy! Huhhh!

:D

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:48:25

@van-e szándék: pontez jutott a zeszembe! Milyen eredeti gondolat, vazze' LoL

Mme Chauchat 2011.01.27. 08:50:23

Mennem kell. Magasabb dimenziókba. De ti ezt nem értitek.

.lll. 2011.01.27. 08:50:27

@Mme Chauchat:

Barbadoson/igaz csak álmomban/

@gidabiga:

le is lőnélek:D

Augur 2011.01.27. 08:53:56

@van-e szándék: inkább együnk, amíg van mit.

van-e szándék 2011.01.27. 08:57:32

@Augur: de úgy, hogy a többiek ne vegyék észre

Augur 2011.01.27. 09:00:13

@van-e szándék: természetesen. már meg is kentem neked bózótvágóval egy negyed kilós toastot.

natoth 2011.01.27. 09:04:35

@Augur:
ha van rajta zúza, beszállok

gidabiga 2011.01.27. 09:08:16

@lófő:

viszont szórakoztat ez az egymásnak feszülés :D
azért ugye nem jár a fejlövés? :D

Augur 2011.01.27. 09:08:39

@natoth: van hát. meg egy szakajtó csirkenyak is. lehet szürcsÜlgetve enni. jó étvágyat.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.27. 09:12:51

@lófő:
na látod, pont azért van, addig sem foglalkozik a jó nép mással:D

ha lehet ma a reggeli tornát kihagynám, mert meg kell kennem ezt a sok kenyeret a kenyérvágó késsel:)

natoth 2011.01.27. 09:18:17

@Augur:
köszike. bedobom egy habüstbe az egészet és kitunkolom ropival

Lanois 2011.01.27. 09:18:45

hogy adják most a dellát? mert a bux megint esett...

van-e szándék 2011.01.27. 09:25:19

@natoth: a ropit már apró darabokra törtem bosszúból, mert állandóan rehegtek rajtunk

.lll. 2011.01.27. 09:28:24

Laci,Laci laska,
odaszart a macska

iinside 2011.01.27. 09:29:04

Sziasztok!
A tegnapi összefoglalót és benne a Lacit nézve, nekem az jutott eszembe, hogy ha a Laci borul meg agyilag, úgy mint a Szandál, akkor kevés lesz egy Gombikosz meg egy Alekoszosz, hogy lefogjaszosz...
szerintem
még akár emberhalál is lehet
médiatörténelemet írunk akkó e

Lanois 2011.01.27. 09:33:15

@iinside: Igen, szerintem is nagy a valószínűsége, hogy több játékos is meg fog halni még februárban.

natoth 2011.01.27. 09:37:22

@Lanois:
és hoznak be helyettük újakat szerinted? csak mert így nem tartana ki a műsor májusig

natoth 2011.01.27. 09:39:15

@van-e szándék:
bakker, mikor tudod, hogy milyen kis érzékeny vagyok...
megyek rajzolok magamnak szívecskéket erre a nagy sokkra

vörös áfonya 2011.01.27. 09:39:43

@Lanois: Jól otthagytál tegnap a dzsakuban.

Lanois 2011.01.27. 09:42:00

@natoth: Dehogy, az nem lenne fair a többi játékossal szemben. Zsuzsit és Ildikót teszik majd vissza helyettük.

Lanois 2011.01.27. 09:42:43

@vörös áfonya: Igen, mert belepúztál a vízbe.

vörös áfonya 2011.01.27. 09:45:51

@Lanois: Májusig ne szólj hozzám,légyszi.Köszi.

Albino Vernyul 2011.01.27. 09:46:31

En rendelek egy jo csirkemaj porkoltet, lehet benne zuza is.. Ki csinalja meg..?!:)

Lanois 2011.01.27. 09:47:37

@vörös áfonya: Akkor erre ne válaszoljak?:)

natoth 2011.01.27. 09:49:25

@Lanois:
akkor remélem fussa a villadellából narancsra meg értékekre
mindig akarom kérdezni: franciásan vagy angolosan ejted a neved?

vörös áfonya 2011.01.27. 09:52:58

@Lanois: Ne.Most a mosókonyhában sírok.

Albino Vernyul 2011.01.27. 09:54:30

Laci nem fog becsavarodni, de ahogy neztem az osszefoglalot, a 4-eknel a Balaton koruli biciglitura aldozatokkal fog jarni..

Lanois 2011.01.27. 09:55:06

@natoth: Franciásan szeretem.:)
A narancs oldszkúl. Idén már shurikent adnak Zsuzsinak.

Lanois 2011.01.27. 09:56:10

@vörös áfonya: Akkor tegyél a fejedre egy törcsit, hogy ne lássuk.

vörös áfonya 2011.01.27. 09:59:57

@Lanois: A te plédedet vittem ki és jól össze fogom szempillaspirálozni meg taknyozni.

csicserierika 2011.01.27. 10:02:18

Ettem egy májkrémet, mert megkívántam. Én egyszer egy hetes erdélyi túra alkalmával szinte csak azon éltem, és nem utáltam meg, most is fini volt, persze nekem csak a Globus.

vörös áfonya 2011.01.27. 10:04:19

@csicserierika: Tesóm kiskanállal ette mindig,dobozból:)Májkrémből a Globus,sűrített paradicsomból pedig az Aranyfácán:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.27. 10:04:44

jó reggelt. kicsit megkésve megnéztem a 10 éves villatalálkozó videóját, és szerintem Anikó mindent vitt. jól adta Alekoszt, bár a mondatai nem voltak elég komplexek és okoskodóak.
nekem a többi nem volt nagy szám.

Caddy 2011.01.27. 10:06:50

Kevés a kaja, nincs rá pénz, és még biciklizni is kell. Felmerül a kérdés hogy dagadtak-e az odúban? :D

Lanois 2011.01.27. 10:11:17

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Alkesznek nincs ilyen rekedt hangja, meg nem ilyen stílusban beszél.
De mint keresztapa alakítás zseniális volt.

Lanois 2011.01.27. 10:17:07

@vörös áfonya: Akkor te már rég kint leszel.

szédült nőszemély - forza 2011.01.27. 10:21:05

@Lanois: de a nőgyógyászos poén nagyon ült azért.

csicserierika 2011.01.27. 10:26:20

@vörös áfonya: én is kiskanállal, nagy kiflivel. nyami

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 10:38:16

És kinek vannak még emlékei a katonaságnál csak "gyíkhúsnak" nevezett vagdalthúsos konzervről?
Mellesleg igen fájintos melegszendvics alapanyag volt!

kérődzőgiliszta 2011.01.27. 10:41:17

A seregben azzal lehetett kiakasztani a bicskával evő sutyerákokat, hogy szalvétával terítettünk a stokin, és karikára vágtuk a kiflit, és falatkákat turbóztunk belőle!
Nade ettünk mi is csajkában olajkályhán főtt fácánt is, mancsolva!
süti beállítások módosítása