Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x13 - A fantomlakó

2010. december 11. 14:00 - leeann

Delia éppen halálra aggódja magát Ned miatt, mert a fiú igazi randin van egy lánnyal. A randi jól alakul, van csók is, meg a lány is helyes, de valaki les rájuk az árnyékból, sőt. Hatalmas vihar támad, amitől nem csak a lány, de a már sokat látott rutinos Ned is megijed. Később Ned Melindához megy segítséget kérni, mert szellemet sejt a dologban. Amíg Ned csak sejti, Melinda látja is. Ned elmeséli, hogy amióta ismeri ezt a lányt, apró kis balesetek érik, és ebben egy szellem kezét véli felfedezni, főleg úgy, hogy a lánynak nemrég halt meg az apja.

Melinda látott valakit, ezért megkéri Nedet, hogy ne találkozzon egy ideig a lánnyal, és ő addig utánanéz a dolognak. Melinda nyomozni kezd a lány apja után, de csak annyit tud kideríteni, hogy a saját szerelőműhelyében esett rá egy autó. Másnap is egy autóé a főszerep, mert a suli parkolójában, amíg a szerelmesek csókolóznak a hátsó ülésen, az autójuk sebességbe vált, és nekigurul egy parkoló autónak. Deliának a rendőrségere kell mennie Nedért, de a lányért nem az anyja jön el, hanem a nővére.

Delia nagyon dühös és követeli a fiától, hogy mindent mondjon el, ami odavezetett, hogy a rendőrségre kellett mennie érte. A morcos mama azonnal Melindára támad, aki szánja-bánja a titkolózást, és soha többet nem szövetkezik Neddel Delia háta mögött. Melinda elmondja, mit tudott meg eddig, de ez nem nyugtatja meg Deliát, és az sem, hogy a lány (Lisa) anyja csak telefonon kereste meg őt. Delia természetesen nem bánná, ha a dilis barátnő körbeszaglászna a család körül. Melinda elmegy a lányhoz, ahol megismeri a Lisa nővérét és öccsét, és anyut is hallomásból, akinek a hangja erősen hasonlít a nővéréjére.

Melinda végül nem találkozik az anyával, de a szellemmel igen, és a szomszédban lakó nővel is elcseveg egy kicsit. A szomszéd elmondja, hogy Nathan, az apa egy nagyon kellemetlen ember volt, és a családját mindentől elzárta. A szomszédasszony szerint Karennek most sokkal jobb így, hogy a férje meghalt, de ezt Melinda nem osztja, amikor a zord apa szelleme komolyan elkergeti őt a családja mellől. Másnap reggel Mel Jimmel beszélget az ügyről, de a szellem követi a látót a boltba, ahol le is dönti a lábáról, na nem abban az izgalmas értelemben, ahogy Jim tenné. Delia mindezt látta, és amikor Mel elmeséli, hogy ezt a szellem tette, a mama eltiltja Nedet a lánytól.

Ned nem fél sem anyutól, sem a szellemtől, és továbbra is találkozik a veszélyes lánnyal. Ned elmondja Lisának, hogy mi a helyzet, a lány pedig meglepő módon Deliának ad igazat, és faképnél hagyja a fiút. Amikor Ned elmegy, Melinda lép színre, és ahogy a hátsó kertbe ér, feltámad a szél, amit a családfő gerjeszt, amikor csak megjelenik. A kölykök észreveszik Melindát, és a legidősebb számon kéri a betolakodót, aki elmondja, hogy látja az apjuk szellemét. Lisa és az öccse akarják hinni, de nővérük hazugnak nevezi Melt, és elküldi a fenébe. Lisa este kiszökik, és Neddel találkozik, akinek elmondja, hogy valami tényleg nem stimmel náluk.

Lisa elmondja Nednek, hogy az anyjuk nemrég eltűnt, és nem tudják, hol lehet. A gyerekek nem mertek szólni senkinek erről, mert félnek a szociális gondozótól, de most már muszáj valakit bevonni a dologba. Lisa elmondja, hogy a mama elkezdett találkozni egy férfival, és mióta egyszer nála aludt, nem jött haza. A lány azt mondja, hogy az anyja 2 napja tűnt el, és nem tudja, mi legyen most. Ned szól a rendőrségnek, és hamarosan megtalálják a mama kocsiját, amiből összesen csak a mama hiányzik. A gyerekek is ott vannak, és a szellem apjuk is, de Melinda szerint valami továbbra sem stimmel az egész eltűnési mesével.

Másnap az egész szomszédság a gyerekeknek akar segíteni, köztük Melinda is, de a konyhában csak a szomorkodó kis srácra talál, aki elmondja, hogy az apja nem volt undok, és nem zárta őket be, csak kanyarósak voltak, ezért nem engedte őket emberek közé, amikor ideköltöztek. Mel a fiú képes emlékkönyvét nézegeti, amikor egy képen a hátsó kertben lévő virágokra lesz figyelmes. Persze a képet nem vizsgálja át alaposan, mert a legnagyobb lány ujjongva kiabálja a telefonba, hogy „anyu, jól vagy? Merre vagy?” Melinda meglátja, hogy Lisa akkor teszi le a mobilt, amint a nővére közli, hogy hamarosan a mama hazaér. A szomszédság örül, Melinda pedig gyanakszik. Melinda a hátsó kertben áll a felfutott, virágzó hajnalkák előtt késő délután.

A virág nevéből is adódik, hogy csak hajnalban virágzik, de ezek késő délután is úgy virulnak, mintha korán reggel lenne. Melinda egy kopasz szellemet látott, aki akár egy rákban elhunyt dühös anya is lehet, nem csak egy zord apa. A kölykök tiltakoznak, de a mama megjelenik, és leteremti a kölyköket is, és Melt is. Amíg a helyszínelők felássák a hátsó kertet, Melinda kikérdezi a lányokat. Kiderül, hogy a mama találta ki az összeesküvést, és a nagylány látta el a testvéreit. Betanulta a mama munkáját, így fizetése is volt, és biztosításuk is. A másik két gyerek kitűnő tanuló, és Amy, a legnagyobb 10 hónap múlva jogosult lesz arra, hogy a többiek gyámja legyen. Persze ez így nem folytatódhat, ami tönkreteszi a kis család életét.

Egyelőre nincs megoldás, és a szociális munkás már meg is jelent. Este Lisa elbeszélget Neddel és bocsánatot kér a fiútól. Este a szomszédnő átjön a gyerekekre vigyázni, akik beletörődtek abba, hogy másnap elviszik őket egy nevelőotthonba, de Amy egy virágot talál az asztalon, és hatalmas szél támad. A lány kapcsol, és azonnal feltereli az emeletre a testvéreit, amíg anyu lerendezi a szomszédasszonyt. A szomszéd nő a pincében ragad, a kölykök pedig Amy vezetésével le akarnak lépni. Henry nem bírja tovább a nővérei veszekedését, és feladja magukat a rendőrségen, amiért a halott anya megint Melt hibáztatja.

Melinda érzi, hogy valamit eltitkol előle a szellem, és olyan, mintha tudna valamit a nevelőintézetről. Jim segítségével kiderül a turpisság, mint már annyiszor. Karennek van egy nővére, aki nem vállalta a gyámságot a húga felett, amikor a szüleik meghaltak autóbalesetben. A nővér 19 éves volt, és nem tudott volna vigyázni egyedül a húgára, aki nevelőintézetben volt a nagykorúságáig. Melinda elmegy és beszél a családtaggal, aki nem tudja, mit tegyen, de vállaja, hogy egy ideig beköltözik a kölykökhöz. Karen Mel segítségével összehozza a rokont a gyerekekkel, és ő megnyugodhat és belép a fénybe. Most már csak Deliának kellene megszoknia, hogy Ned randizik.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.12.18. 17:22:50

eléggé zavaros a stori, nem bírom követni....
süti beállítások módosítása