Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x11 - Zsákolj, ha tudsz!

2010. november 20. 14:00 - leeann

Melinda és Delia elmennek Ned kosár meccsére, ahol elég nagy pánik tör ki, amikor egy szellem kezd sajátos tombolásba. Az élsportoló kosaras sztárt és a legszőkébb csajt a suliban halállal fenyegeti meg a kijelző, úgyhogy Mel nyomozni kezd. Kiderül, hogy a kijelzőt egy olyan lány irányította a meccs alatt, akinek nemrég halt meg a testvére. A szellem testvér Tom okozta a felfordulást, ezért Mel Ned segítségével a szomorú hugicát kérdezi ki a történtekről. A lány szerint a testvére egy gördeszkával elesett, aminek következményeként meghalt, de azon kívül, hogy Nednek tetszik a lány nem tudunk meg sokkal többet a dologról.

Másnap Mel a suliban próbál további információt szerezni, és sokkal többet tud meg, mint remélte. A szellem azt gondolja, hogy a suli álompárja miatt halt meg. Később Mel és Ned az ügyről beszélget, amit Delia nem vesz jó néven sőt jobban bírná, ha a fia nem csapna fel szellemnyomozónak. Másnap Ned próbál beszélni Lucyval, de a lány szívatásnak veszi a fiú őszinte közeledését és nem akar túl sok információt megosztani vele. Ned felsül, de este Melinda a suli „alázzuk egymást” fórumán talál egy bejegyzést, ami Kristáról szól és a denevérekhez fűződő viszonyáról. Meglepő módon a halott fiú is szerette a denevéreket, vajon mi köti még egymáshoz őket?

Másnap a kosaras fenomén Brad és mindenki más is megkap egy sms-t, amiben Kriszta egy másik fiúról áradozik. Van itt kalamajka rendesen. Azt tudjuk eddig, hogy van egy halott srác, aki azt gondolja, hogy a suli házaspárja tehet a haláláról, ezért azon munkálkodik, hogy kicsinálja őket, és akinek a húgába szerelmes Ned. Melinda pedig eközben azt próbálja kinyomozni, amit ilyenkor szokott. Mit akar a szellem, hogyan halt meg és mi a további terve. Melinda az egyik osztályteremben nyomokat talál arra vonatkozólag, hogy Brad összetűzésbe került a halott fiúval még életében.

Brad elmeséli, hogy féltékeny volt és találkozni akart azzal a sráccal, akiről a barátnője titkos élete szólt. Brad a táblának lökte Tomot, aki valószínűleg nagyon beverhette a fejét, de a suliból még a saját lábán távozott. Melinda elindul vissza az üzletbe, de az utcán egy csapat denevér támadja meg őt fényes nappal. Természetesen Tom műve volt, aki elég harcos szellem és azt mondja, hogy nem csak bosszút akar, de húgát is védi valamitől, majd nyomatékosítás céljából Melindát is megfenyegeti. Tom elég komolyan gondolja, hogy szellemként bosszút áll, amihez lesz egy-két szava Melnek is, amint kiheveri a denevér inváziót.

Melinda úgy dönt, hogy ha Tommal nem megy a dolog, akkor irány a húg. Lucy sem sokkal segítőkészebb így nem halad előre a nyomozás. Este, amikor Mel hazaér egy srác várja a ház előtt. Ő az a fotós, aki szellemet vélt látni, amikor Mel plakettet kapott, és ellopott néhány mappát Payne gépéről is. A fickó rájött, hogy Mel látja a szellemeket, de igazából nem akar rosszat csak figyelmeztetni akarkja a látót, hogy valaki azt akarja, hogy álljon le. Másnap Mel első útja Payne-hez vezet, akit alaposan kioszt a lejegyzett infókért. Payne szánja bánja, de Mel marha pipa.

Közben Ned is szállítja az infókat, amiből Mel azonnal rájön, hogy Tom a húgát védi valamitől, a húg Tomot védi valamitől, úgyhogy egyelőre talán Krista az akitől jöhet valami infó. Melinda próbál beszélni a lánnyal, aki nem sokat hajlandó segíteni az idegesítő kérdezősködő nőnek, de az elejtett szavai arra utalnak, hogy ő is védeni próbál valakit vagy semmit nem tud az egészről. A következő lépést a Ned és mindenki más telefonjára megérkezett üzenet teszi láthatóvá. Payne egy kis segítséggel visszakeresik az email feladóját, aki nem más, mint Lucy. A lány apja beinvitálja Melindát és Nedet, de egyelőre fogalmuk sincs arról, hogy mit keres náluk ez a két ember.

Kiderül, hogy Kriszta titkos levelező partnere nem Tom volt, még csak nem is fiú, hanem egy naiv leszbi Lucy. Az is kiderül, hogy Tom rájön erre és megkéri a húgát, hogy hagyja abba a suli legnépszerűbb lányának kerülgetését. Tom szerint ezt az egészet vissza kell csinálni, mielőtt kiderülne, különben a suli céltáblájává válna a szerelmes leszbi. A találkozóra Tom ment el és a többit már tudjuk. Brad neki lökte a fiút a táblának, az beütötte a fejét és másnapra meghalt. Amikor hazaért még elmondta a húgának, hogy a szeretett szöszi lány a fiúját küldte maga helyett és az egész csak egy nagy átverés volt.

Természetesen Melinda és Ned tiszta vizet öntenek a pohárba és elmondják, hogy Kriszta nem tudott a pasija akciójáról, és nem ő küldte oda a kosaras sztárt. A szülők sem értenek mindent, de nem hibáztatják a lányukat, sem a kosaras fiút Tom haláláért, hisz csak baleset volt. Melinda azt is elmondja, hogy Tom még itt van és nem a lányuk, hanem a fiúk volt dühös az iskolára. A már lenyugodott Tom is előkerül és elmondja a húgának, hogy szereti őt olyannak amilyen, majd elmegy a suliba és a maga szellem módján tisztázza a húgát a kijelzős vádak alól.

Másnap Delia meglepő módon meghallgatja Ned és Mel élménybeszámolóját a szellem kalandról, és ledorongolás helyett az mondja el, hogy mennyire büszke a kisfiára, aki segít olyanoknak is, akik még a nevét sem tudják. Sőt kiderül az is, hogy Kristát érdekli Lucy és egy kapcsolat vele. Később Tom is megnyugszik és rájön, hogy most már mehet, mert nem kell óvni a húgát többé. Amikor Melinda visszamegy a boltba Justinnal a fotóssal találja szembe magát, aki tudatja Melindával, hogy megtartja a titkát, de hamarosan viszont szívességet fog kérni. Úgy tűnik a fiatalemberrel még találkozunk.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása