Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x07 - A boldogtalan médium

2010. október 11. 09:00 - leeann

Melinda, Delia és Jim egy igazi médiasztár látó „megjelent az új könyvem” előadásán próbálják visszatartani a röhögést. Az első kiszemeltje a teljesen szkeptikus Delia, majd Melindát próbálja kiemelni a nézők közül egy kis szereplésre. Delián szinte átsöpör, de amikor Melt kezdi kitalálni, megjelenik egy szellem, és az igazi szellemlátó úgy érzi, mintha valami drog hatna rá. Úgy látszik, hogy a szellem a könyves palihoz csapódott, és folyamatosan azt követeli, hogy mondja el az igazat valakinek valamiről.

Másnap Melinda és Delia között még mindig a sztár látó trükkjei a központi téma, amikor a harcos anya úgy dönt, hogy beolvas a csaló látónak. A fickó azt mondja, hogy amit csinál, az nem csalás, sőt a rendőrség is számít a látomásaira egy lány eltűnése kapcsán. Delia nem hisz abban, amit a Casey, a sztár látó csinál, ezért megkéri Melindát, hogy beszéljen a családdal, hátha ő igaziból is lát valamit, és a kétségbe esett szülők nem lesznek kitéve mindenféle szemfényvesztő csalónak. Melinda nem nagyon akar ebben részt venni, de Delia hatására másnap elmegy az eltűnt lány családjához.

Az eltűnt lány anyja nagyon szeretne hinni abban, hogy a lánya él, ezért bízik Caseyben, pedig már többen javasolták, hogy ne tegye, de a lányát kereső anya arra hallgat legszívesebben, aki életben tartja a reményt. Casey tisztában van ezzel, és pont úgy hitegeti az anyát, hogy a bizalmát ne veszítse el. Közben csöngetnek, és Melinda megérzi azt a szellemet, amelyik a könyvesboltban is ott volt, és megint kóválygó érzést vált ki belőe. Hamarosan az eltűnt lány testvére talál rá Melindára, aki nem tudja, hogy mit keres az idegen nő a házukban.

Az anya is visszatér nyomában Caseyvel, akinek egyelőre jobban hisz, mint az idegen csajnak. Melinda gyorsan elszelel onnan, mert a látnokpárbajt most talán kihagyná, ha lehet. Este a szellem megint meglátogatja Melindát, és még mindig valamilyen igazságot akar hallani, de az igazi látó annyira szédül a szellem közelében, hogy gondolkodni is alig bír. Másnap elmegy Casey interjújára a könyvesboltba, és elmondja a fickónak, hogy egy szellem csapódott hozzá, és azt, hogy mit üzent neki. Casey egy kretén, és azt hiszi Melindáról, hogy gyenge átképzős a paranormális terén, majd olyan hangnemben oktatja ki, hogy komolyan nevetséges az erőlködése.

Miközben a fickó azt hiszi, hogy ő világ nyolcadik csodája, Melinda észreveszi az eltűnt lány testvérét a könyvesboltban, és a sajátjába invitálja egy kis beszélgetésre. Nicole elmondja, hogy a nővére volt a család kevence, és szerinte halott, de a mama ezt nem fogadja el, sőt hisz mindenkinek, aki azt mondja, hogy életben van, de ez nem szokatlan egy anya olvasatában. A házban szeánszot tartanak az eltűnt lányért, amire Nicole elhívja Melt is. Kedvenc suttogónk menne is, de megint szédülni kezd, és akkora béka kuruttyolási koncertet hall, mintha egy nádas közepén ülne, pedig a város főterén támolyog éppen.

A szeánszon Caseyé a főszerep, de simán ellopja a Melindától kapott információt, amit kénye-kedve szerint épít be a kvázi látomásába. Miközben a bohóc a szerepével van elfoglalva, Mel megint látja a szellemet, akinek jól láthatóan bilincs van a csuklóján. Mindeközben a szellem egyértelműen felfedi magát. A fickó azt állítja, hogy Sydney, az eltűnt lány még él, de a szellem állítja, hogy halott, és a sztármédium hazudik. Vagyis ő Sydney, és ha már Melinda is látja őt, akkor igenis halott. Melinda ugyan elég rosszul van, de a homályos szellem élessé válik és megkéri Melt, hogy mondja el az igazat, és azt, hogy meghalt.

A szeánszon résztvevők is észreveszik, hogy Mel majdnem leesik a székről és Sydney nevét említi, így itt az ideje, hogy elmondja az igazat arról, amit tud. Amikor Melinda elmondja a tényeket, Casey csalással vádolja, és köti az ebet a karóhoz, hogy a lány még él. Melinda ilyen esetekben mindig átéli a gyerekkori megaláztatását, így helyes kis barnánk elszalad, és hátrahagyja a gonosz partit. Jim megérti az asszonyt, és tudja, hogy mit tud, viszont mégis egy érdekes ötlettel áll elő. Azt mondja Melnek, hogy Caseyvel beszéljen. Jim szerint Casey csak egy jó profilozó, és Sydney családja is hisz neki, ami kapóra jöhet Melnek.

Másnap Mel előadja a dolgozzunk együtt ötletet az öntelt pszichó fickónak, aki úgy dönt, hogy társul az igazi látóval, hogy bebizonyítsa a saját igazát. Melinda szerint amit ő tud, és amit ebből Casey összerakhat, az elegendő információ lenne arra vonatkozólag, hogy hol van Sydney. A páros a szellemtől kapott infókból és Melinda infóiból próbál kiindulni, ami egy olyan helyre vezeti őket, ahol Mel és Jim egyszer táboroztak. Szóval elindulnak hegyet mászni, ahol rátalálnak Sydney tetemére.

Casey ekkor jön rá, hogy Melinda nem kamu, és tényleg látta a lányt. Most már kiderült, hogy a lány halott, de valami még nem stimmel, és valami még nincs megoldva, mert nem kel át azonnal. Éjszaka Mel Sydney fogvatartásáról álmodik, és azt üneni az álom, hogy egy szerette rabolta el. Mel és Casey újra felkerekednek, az erdőbe mennek, de most a faházat keresik, ahol fogvatartották Sydneyt. Megtalálják, és Melnek megint látomása támad. Melinda és Casey elmondja Nicole-nak, hogy mit derítettek ki.

Nikki elmondja, hogy ő és Sydney barátja tartották fogva a nővérét, mert gyógyszerfüggő lett, és elég drasztikusan, próbálták leszoktatni, de sajnos elszökött, és az erdőben meghalt. Amikor ezt a gyászoló anyának is elmondják, az szinte kirúgja mind a két látnokot a házból, de jön Sydney és mindenki számára egyértelművé teszi a dolgokat. Természetesen most sem marad el a könnyes búcsú, de most Melinda átengedi a szerepet, hogy a jó megérzésekkel rendelkező, de nem látnok sztár méltó legyen a hírnevéhez, és a renoméja ne sérüljön. A fickó marhára irigyli Melt, de ha a megérzéseire hallgat és nem szerepel, akkor nem lőhet nagyon mellé szellem látás nélkül sem.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása