Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x15 - Reunion

2010. augusztus 08. 15:48 - sixx

Rövidek leszünk, mert nem sok mindenről van írnivaló: Parvati nyert, és Jeff, mint minden rendes műsorvezető, azonnal elkezdte a virtuális faszszopást, beálítva az egykori "fashion boxert" mindenféle mastermindnak, ami nevetséges, mert Cirie volt az, aki az egészet a háttérből irányította, Parv csak a két kallódó fancsajt szedte össze a kiesés széléről, akiket ráadásul bármikor hajlandó lett volna kiejtetni. Ez az adás a felvétel után pár hónappal megy élőben, így nem csoda, hogy majd' mindenki változott egy kicsit, csak Erik haja és James kopasz feje maradt meg olyannak, mint megszoktuk.

Amandának kifejezetten nem tett jót a fodrász, úgy nézett ki, mint akit a Charlie angyalai castingról hajtottak el, Parvati viszont jól mutatott itt is, el kell ismerni. Ozzy pólója miatt valakinek jár a faszkorbács, és Jason zavarba ejtően nőies frizurája is megérdemel egy misét. A szokásos "mivanveletek" során kiderült, hogy Mikey B anyja meghalt (Jeff meglehetősen közömbös volt), Daltonnak lánya született (Jeff nem ölelte meg, pedig kérte), Joel továbbra is egy gyökér, satöbbi. Ozzy és Amanda tényleg járnak, Cirie láthatóan nem érezte jól magát, akkor meg különösen nem, amikor a közönség a tavalyi évadhoz hasonlóan megint James-t választotta legnépszerűbbnek, így kapott 100 000 dollárt.

A viccesebb jelenetek közé tartozott Ozzy két beszólása: az egyik az volt, amikor Jeff megkérdezte, hogy mi van vele meg Amandával, mire úgy kezdte a választ, hogy "tudod te is Jeff, milyenek ezek a Survivor-csajok..." ami arra utalt, hogy a Vaunatu-évad egyik versenyzője (Julie) egy ideig Jeff csaja volt. A másik jó vicc a tavalyi reunion egyik kínos mozzanatára utalt vissza, de ez túl bonyolult lenne most. A másik Chet odabaszésa volt Jeff felé, amikor kiszólt neki, hogy "te, Jeff, annyira szereted a nagydarab, macsós férfiakat", ideje volt már, hogy valaki beszóljon.

Ami az évadot illeti, nekem felemás volt, különösen úgy, hogy most újranézem az afriaki etapot, és látható, mennyivel keményebbek voltak a korábbi kiadások - az afrikai challengek-hez képest a mostaniak gyerekjátéknak tűnnek. Az, hogy Parv nyert, nekem nem meglepetés. Amanda ugyanúgy elkúrta a zsűrit, mint az előzőben, egyszerűen nem képes beszélni az emberekekkel, nem tudja eladni magát stresszhelyzetben, ami egy egykori szépségkirálynőtől meglepő. Cirie (nálam) jobban "megérdemelte" volna a győzelmet, de ha azt nézzük, az elmúlt 16 évadban jó, ha háromszor az nyert, aki "kiérdemelte" a dolgot - azért teszem zárójelbe, mert ha valaki 39 napot végigszív egy ilyen vetélkedőben, bejut a döntőbe, és azt megynyeri, akkor meg is érdemelte. Irány Gabon, szeptembertől hogyvoltozunk, még jó. Addig is egy nagyobb képtár az utolsó adásból, have fun.

Címkék: survivor
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.05.15. 16:26:24

Ez az évad felemás? Nálam a toppon van. :) Bejött ez a Fans vs Favorites formátum.

Mondjuk engem nem is a challangek érdekelnek inkább, hanem a social game. A szövetségek, a félrevezetések, a hátbatámadások. :) És itt ebből volt bőven.

A challange része azért volt gyengébb, mert nagyon sokat átvettek a Palau-ból. Biztos annó otthagyták a felszereléseket és most újrahasznosították. :)

Póniló 2008.05.15. 16:32:21

hú sixx, szerinted ki az a három, aki megérdemelte a győzelmet. Persze Richard Hatch, de ki a többi? Érdekelne a véleményed....

WUTM 2008.05.15. 16:43:52

ráadásul Cirie a három legnépszerubben sem volt benne! o aztán jól ráfázott, minden szálat o mozgatott, aztán semmit nem nyert... de ez nem egy igazságos játék.

sixx, te tudod, mi lett volna, ha döntetlen a szavazás?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.15. 16:50:02

Póniló:
- Hatch, mert ő jött rá először, hogy alliance kell, és le van szarva az integrity (This is a game, people),
- Brian (Thai), mert iszonyó jól manipulálta az embereket, de challenge-ben is ott volt,
- Yul, mert igazi politikusként viselkedett, és fizikálisan is jó volt.
Akinek kurvára nem örütem, az Sandra és Jenna volt, Amber csak Rob miatt nyert, Ethantól és Tinától hánytam, a többi közömbös volt, habár Tom és Earl megérdemelten nyert.
Kedvenc játékosom mellesleg Shane, Lex, Savage és Mariano mert szórakoztattak.

Póniló 2008.05.15. 17:02:40

köszi sixx, teljesen egyetértek, már azon évadok vonatkozásában, amiket láttam.

FlasH 2008.05.15. 17:09:44

Ez az evad nekem is nagyon tetszett. Sokakkal ellentetben, szerintem az eleje is jo volt, mert Joel egy kocsog, s minden szava aranyat ert. A vegjatekban volt kivetnivalom, Ciriet nagyon sajnaltam.

k.Tomi 2008.05.15. 17:22:19

Shane mint kedvenc? :) Akárhányszor megjelet viszketett a tenyerem és részbe beletekerhetnékem támadt. Nekem az egyik all-time gyűlölt játékos. :) Twila a másik. :)

winnie 2008.05.15. 17:46:13

az mindig csoda, ha a powerhorse-ok nyernek, ezért is riszpekt tom-nak és 1-2 társának.

"- Brian (Thai), mert iszonyó jól manipulálta az embereket, de challenge-ben is ott volt,"

anyám, mekkora lett volna, ha clay húzza be a győzelmet. (clay, ugye?:)

vagy mondjuk lil. persze, ha fairplay-t viszi a döntőbe az s7-ben és nem hülye. (még most is viszket a kezem, ha belegondolok, hogy fairplay eszméletlen reszkírozása és masterplanje simán bejött volna és F2 lehetett volna, csak scout elcseszte neki. (megint a kérdés, mert valahogy meginogtam, hogy lil nyerte az utolsó próbát. hogy a pékbe? fairplay akkor csak elbaltázott valamit. rég volt.)

shane nagy arc. twila is. nuff said.

Lyana 2008.05.15. 18:57:13

Nekem is csak egyetlen problémám volt, hogy háttérbe kerültek a challengek. Izgalmasnak viszont nagyon is az volt, bejött az évad.

Midaga 2008.05.15. 20:44:05

Jó évad lett volna, csak a favok kezdeti felállása miatt jól beizgultam, és kibaszott nagy csalódás lett belőle, hogy Fairplay és Yau-Man már az elején repült, de főleg hogy Jonathan és James nem kapott fighting sanszot, és ettől rossz íze lett az egésznek. Szerencsére a merge-től a final fourig tartó szakasz kárpótolt mindent és Ciriet ezúton is mégegyszer megkövetem.

Viszont már a Cook Islands óta nem tiszta, és nekem azóta se derült ki, hogy és mi van ha döntetlenre jön ki a végső szavazás? Nekiállnak tüzet csiholni lila kaviccsal?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.15. 20:55:57

Eliza azt mondta a survivorsucks.com-on, hogy Jeffnél volt egy lezárt boríték, benne a megoldással. A purple stone már nemigen fog előkerülni, legalábbis az f4-ban már nincs, ott tűzcsiholás szokott lenni. Egyébként ha számolunk, döntetlen bármikor lehet, f3 vagy f2 esetén is (4-4 vagy 3-3-1).

Midaga 2008.05.15. 20:58:58

Á propos, Afrika. Mivel az a kedvenc évadom a Cook Islands mellett, különösen fáj, hogy erőltetik ezt a rohadt tropical paradise témát. Anélkül is tudtak egy csomó jó challenget összehozni, hogy csuromvizes bikiniből kicsusszanó (egyébként is kiblurolt) csöcsöket erőltettek volna. Bár Tomot ott is kellett kockázni bőven mondjuk. Mindegy, rohadjanak meg, és nagyon ajánlom, hogy a 19. évad Survivor: Kamchatka Peninsula vagy Survivor: Taklamakan Desert legyen, mert különben nem nézem.

Midaga 2008.05.15. 21:02:27

@sixx: azért mondom, hogy a Cook Islands óta, mert asszem először ott volt final three, és mintha akkor azt olvastam volna, hogy eleve fel sem készültek rá, hogy mi van ha döntetlen. Az urna egyébként plombált, és a reunion alatt nyitják, vagy esetleg Jeffnek jár a sneak peek?

Midaga 2008.05.15. 21:06:55

(Bár gondolom, hogy reunion előtt belelesnek, mert különben például Amanda eleve itt se lehetett volna akkor, mert nem tudhatták, hogy nyert-e Kínában.)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.15. 21:18:41

ezt nem értem, mármint az utolsót. nem jelentették ki, hogy nincs nyertes a favoritok között. az tuti, hogy nem kockázatattak volna meg egy firemaking challenge-t élő egyenesben, kikenve-kifenve...biztos, hogy tudják, ki nyert.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.15. 21:20:18

burnett aszonta, hogy hideg helyre nem mennek, mert a játékosok bebújnának a shelterbe, oszt nem csinálnának semmit. nekem is bejött afrika, most nézem újra éppen, tom jó nagy gyökér volt, egy pár jelenetet tökre elfelejtettem. utána meg thailand-marquesas-amazonas lesz a sorrend.

Midaga 2008.05.15. 21:34:19

Ööö, ezt én sem tudom honnan szoptam, csak mivel az All-Starstól eltérően itt látványosan nem volt előző nyertes, gondoltam ez konkrét policy.

Tűzgyújtással tuti nem próbálkoznának a Cookos Sundra vs. Becky titánok csatája után.

Midaga 2008.05.16. 06:31:38

Ráaludtam, és a producerek perszehogy tudják ki nyert, mert cca. harmincöt kamera veszi amikor az utolsó szavazáson a jury rajzolja és mutogatja a neveket. Dumbass. Nem gondolkozok, az a baj.

gastro, missing in action 2008.05.16. 21:16:39

volt egy all-star, ahol egy nyertes is részt vett - ki is ejetették a többiek irigységi alapon... (richard hatch talán?)
és ez a Mary mekkora egy mediaribanc .... hiszen volt palija, mikor elindult a játékon, de utána összejött egy volt játékossal...

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.16. 21:19:43

gastro: nem egy, hanem három is. Ethan, Hatch és Tina.

Jamesch 2008.05.17. 20:44:24

Azt monjátok már el, hogy hol láttátok azt hogy Cirie irányít?! Tényleg jól manipulálta az embereket, de miután Ozzy kiment sztem egyértelműen Parvati kezében volt a kontrol, mégpedig pont a két kallódó fancsaj miatt. Ha ők nem csapódnak a final3-hez, akkor nem ez lett volna a final3 felállás. És Parv is azért nyerhetett mert lespanolt a csajokkal, az ő szavazatuk így alapból Parvnak szólt.
süti beállítások módosítása