Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x08 - Ami Is A Mystery Wrapped In An Enigma Covered In Evil

2010. június 27. 15:21 - sixx

Nu, a reggel ismertetett előző részben először is eltávozott Kathy, a Vinnyogó Asszony, és bebukott a Tracy-Ami féle államcsíny I. Ozzy király ellen, mert Ozzy nem csupán challenge monster, de sérthetetlen is, és most már van neki hű fegyverhordozója is Erik személyében, aki egyben a Malakal Last Fan Standingje. Persze ha ezen a héten nem nyernek immunityt, akkor Erik minden bizonnyal távozni lesz kénytelen. A Tribal Councilból visszatérve Erik nagyon helyesen azt mondja, hogy szerencséje van, hogy még itt van, és be van szarva, hogy ő lesz a következő. A kiskölyök valóban tanulmányozhatta egyébként az előző évadokat, mert az előző részben látott seggnyalás Ozzy irányában azonnal folytatódik, dehogy te vezeted ezt a törzset, Ozzy, mondja csillogó szemmel, bolodnságokat beszélt az a nő. Ügyes. Ozzy meg azt nyilatkozza, hogy ő ugyan nem törzsfőnök, de vannak jó meglátásai, és emiatt célpont lesz belőle, amit el akar kerülni. Késő, bazmeg.

Maradunk  a Malakal parton, ahol Cirie (!) és Ami hajnalban rákvadászatra mennek, mert éhesek, és nehogy már Ozzy azt higgye, higy csak ő tud itt kaját szerezni. És bejön a dolog, fognak egy akkora rákot, mint a fejem. Nagyon büszkék magukra, és Amanda is örül, higy girl power van ismét. Ozzy és Ami dumcsiznak egy sort, a téma a törzsfőnökös kérdés, muhaha, bárcsak tudnád Ozzykám, hogy Ami hazudott neked akkor, amikor azt mondta: Tracy ötlete volt, hogy megpróbálják kiszavazni. Ozzy reakciója: hát nem is tudom, de amikor Ami azt mondja, hogy velem van, kezdem magam kényelmetlenül érezni, és elhangzik a címadó mondat is. Ozzy, hallgass a megérzéseidre, és ha már itt tartunk, vágd le az a nevetséges hajadat MOST.

Ugrunk az Airaira, ahol a fő téma a kaja, mert unják a kókuszt - erre Jason felpattan, és levadászik egy patkányt bazmeg, és azt hiszi, hogy ezzel ő lesz a rezidens faszagyerek. Mindenki röhög rajta, és nem kér a parkányból senki, mert hát az EGY KURVA PATKÁNY BASZOD, de Jason (ha már lúd alapon) megeszi, és azt hiszi, hogy ezzel beírta magát a Survivor törtélemkönyvébe, mint a Nagy Patkényevő. Parvati vállat von, és azt nyilatkozza, hogy Jason egy lúzer. Milyen igaza van. James közben átvette Cathy szerepét, és nyivákol, hogy rühelli ezt a szigetet, mert itt nincs egy normális part, meg kaja se, meg semmi. Igaza van, nem mondom, de hé, a játék neve SURVIVOR, James, nem Luxury Holidays for Losers.

Egy kis taktikázás is megkezdődik, James szerint ha a két semmittevő fancsaj eljut az összevonásig, akkor Ami és Eliza azonnal kap két szövetségest, az meg veszélyes. James, számolj, bazmeg, 4 szavazat vs 6 szavazat, ééééérted? Parvati helyesel, aztán az egyik fancsajjal megdumálja, hogy James, Alexis, ő meg a fancsaj (Natalie) alkosson egy négyest, azaz Eliza és Jason feláldozható. Hoppácsak. Parvati nagyon készségesen azt is hozzáteszi, hogy most még jó, hogy itt van James, de az összevonás után azonnal őt akarják majd kiszavazni, ami Parvati kisasszonyt kurvára nem érdekli, mert ő a final fourba Amanda, Alexis, Parvati, Natalie formában jutna el, James meg le van szarva. Outwit everyone.

Levél jő, fura utasítással: a másik törzsből kell kiválasztani egy személyt, aki nem vesz részt az immunity challenge-ben, hanem az Exile Islandon pocol majd, ÉS kap egyéni védettséget az esti Tribal előtt, amitől Eliza kiakad, mert azt hitte, hogy van még két nap a követkető kiszavazásig. Hát, Eliza, a készítők úgy szórakoznak veletek, ahogy akarnak, örülj, hogy nem azt találták ki, hogy a negyven kiló alatti nőknek patkányt kell enni kötelező jelleggel. Mivel a Challenge-t valamiféle egyensúlyozós témának gondolják, Malakal elsőször James nevét írja le a papírra, de aztán megváltoztatják Alexisre, amit senki nem ért, még ő maga sem. A másik törzs Ozzyt választja, ez várható volt. A challenge mellesleg rewarddal is jár: a nyertes törzs pizzát és sört kap.

A feladat asszem a tizedik évadban volt, vagy a tizenegyedikben, Bobby Jon mindenképpen benne volt, és nagyon ideges lett, amikor majdnem leesett a pályáról, mert valóban egy egyensúlyozós izé lesz: egy kiépített pályán kell eljutni egy halom zászlóig, van közte sima gerenda, meg mozgó hordó is, ráadásul a két oldalon az ellen homokzsákokkal vegzálhatja a versenyzőt, akinek az a feladata, hogy öt zászlót visszahozzon. A Malakal Amandát és Eriket, az Airi Elizát és Jasont küldi harcba, és jó kis izgalmas csata alakul ki, Erik majdnem összetöri az összes bordáját nagy igyekezetében, és mindent megtesz a győzelem érdekében, de Amanda leszarja az egészet, és ez a döntő: Eliza és Jason tudja, ha veszítenek, mindketten veszélyben vannak, így foggal-körömmel harconak, és nyernek. Megint. Malakal officially sucks ass.

A táborba visszaérve Cirie, Amanda és Ami vonogatja a vállát, ez van babám, valakinek menni kell, és ez te leszel Erik. A kiskölyök azonban rafkósabb annál, hogy csak úgy feladja a dolgot, vesz egy nagy levegőt, és elmeséli Amandának és Cirie-nek Ami tervét Ozzy kiszavazására. Ami is hallja, és hazudik egy méreteset: én csak ÚGY TETTEM, mint aki Tracyvel van, és természetesen rá szavaztam, szóval ez így nem igaz, stb. Erik szegény úgy látszik, hogy ezt is bebukta, Ami meg odamegy hozzá hogy nice try, kid, de ezzel csak szorosabbra fontad a szálakat köztem és a csajok között, kösz. Erik depressziós lesz, kezdem sajnálni. A másik parton Jason már biztos abban, hogy ő a legfaszább gyerek, és megjegyzi, hogy van neki Immunity Idolja, szóval még biztonságban van. Muhaha. Jön a pizza és a sör, esznek.

Az Exile Islandon Ozzy úgy dönt, hogy ha már ott van, akkor úgy tesz, mint aki keresi az Idolt, egyrészt, hogy Alexist megvezesse, másrészt meg látni akarja, hogy valaki elvitte-e a fake idolt.  Elvitte, Ozzy vigyorog, mint állat. Eljön a visszatérés ideje, és Erik újabb tervet kovácsol: elmondja Ami tervét Ozzynak is. Kapóra jön, hogy Ozzy azt nyilatkozza a kamerának, hogy ha megtudja, hogy valaki ki akarja szavazni, akkor annak annyi, mert onnantól kezdve nem bízik benne. Ahogy visszaér a csónak, Erik elmond neki mindent, amitől Ozzy totál kiakad, és közli Amandával, hogy Aminek annyi, ki kell szavazni, mert puccsot készített elő! Őfelsélge ellen! Cirie szerint jobb lenne Erikre szavazni, mert Amiről legalább tudják, hogy mire képes - és ebben azért van valami. Amanda is ugyanezzel érvel Ozzynek, aki csak a fejét rázza, lófaszt, AMI MUST DIE.

A Tribal brutális, leginkább egy élveboncolásra emlékeztet, mert Ozzy nekiesik Aminek, aki meg bőg, és bizonygatja, hogy ő nem szavazott Ozzyra, de az csak a fejét rázza, én Eriknek hiszek. És bazmeg a szavazás egyöntetű: Ami. Erik megúszta. Le a kalappal, kölyök, ez szép munka volt. A következő adásban merge, ezek szerint ilyen megoszlásban: FANS - Jason, Erik, Alexis, Natalie / FAVS - Ozzy, James, Amanda, Parvati,. Eliza, Cirie. Mostantól lesz igazán érdekes ez a játék, az meg különösen vicce snek ígérkezik, hogy Jason Idolnak hitt fadarabját Eliza szabályosan kiröhögi.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.04.10. 21:46:44

Sajnálom, hogy Ami kiesett. Én őt a final 4-ba vártam. :(
Ha nem hüléyk a versenyzők az első adandó alkalommal kiszavazzák ezt a f*szkalap arrogáns Ozzy-t. (szerintem nem lesz ennyi eszük és Ozzy megnyeri az egészet)
Nem tudom mért, de Cirie-nek drukkolok. Meg talán még Eliza és James vagy Parvati. A Fanok meg hulljanak.

FlasH 2008.04.10. 22:23:23

"mert hát az EGY KURVA PATKÁNY BASZOD" johogy epp kolat szurcsoltem vazz, mehettem a rongyert.
Egyebkent meg Ozzy innen nagy eselyes, de en meg Parvatinak es Elizanak adok nemi eselyt. A fanok no chance, nemhiszem, hogy egy is megelne a top3-t.

WUTM 2008.04.11. 09:50:27

ne bantsuk mar Ozzy-t, az egyetlen ember, aki felmutat valamit! az osszes tobbi egy nagy nulla. Nincs igazsag, ha nem Ozzy nyer :-))) (nem tudom, hirtelen miert mondja mindenki, hogy arrogans, csak nem azert, mert igy lett osszevagva?)

mar multkor is neki kellett volna nyernie, de sajna osszeakadt egy masik nagy jatekossal...

ja, es ugye hogy elhitte az a szerencsetlen Jason, hogy az idolt találta meg? ennyit rola...

gastro, missing in action 2008.04.11. 15:51:17

k.tomi
Cirie-nek?!?!?! Na ne már, olyan akaratos hisztis p.csa... Amanda akkor már inkább! Ügyesen lavírozik...
Bár Ozzy-t is bírom, de szerintem amint nem nyer védettséget bemutatja az Idolt ami nála van... De utána mégegyet nem veszthet!
süti beállítások módosítása