Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x11 - Macskakarom

2010. május 29. 14:00 - leeann

Grandview-ban tél van, Jim és Melinda vásárolni voltak, de amikor hazaérnek, nagyon fura dolgok történnek. Melinda egy esőerdőben találja magát, ahol egy halott fickó rémíti halálra. Melindáék háza egy trópusi esőerdő fogságába esik, egy perc alatt olvad el náluk a fagyi vagy a jégkocka. Másnap Delia egy régi dobozt hoz egy idős hölgy padlásáról, amiben nagyon jó állapotban lévő régiségek vannak, köztük egy kalap, ami akár Románóé is lehetett volna. Melinda megragadja a kalapot és elszalad Payne professzorhoz.

Payne prof nem látja azonnal Románót a kalap alatt, de amikor Melinda egy misztikus szoborra lesz figyelmes a polcon, azonnal egy perui kalandját kezdi el mesélni, amibe majdnem belehalt. Melinda az egyetemen is érzi a meleget és hallja a télen szokatlan szúnyogok zümmögését, amikor megjelenik a férfi a dzsungel-látomásból. Amikor a szellemfickó Mel felé nyújtja a kezét, a látó megint az esőerdő legmélyén találja magát. Melinda egy nagyon élénksárga virággal megsebzi magát, majd a profnál látott szobor tornyosul mögötte, amit a halott fickó arca helyén is látott az első látomásban.

 

A rémálomnak ezzel még közel sincs vége, mert hamarosan indák tekerednek Mel lába köré és a szobor rádől. Payne elmondása szerint ezt a szobrot betegek gyógyításánál használták, ha a kántálás végéig a talpán maradt a szobor, akkor a beteg jó eséllyel meggyógyult, ha a szobor eldőlt, akkor a beteg hamarabb halt meg, minthogy látta volna azt, ahogy az eldőlő szobor földet ér. Este, miközben Mel a szobor után kutat a neten, elmeséli Jimnek, hogy milyen érdekes napja volt az egyetemen. Az legvalószínűbb verzió szerint Payne-hez csapódott a szellem. Az biztosnak tűnik, hogy a szellem valakinek a közelgő halálára próbál utalni.

Melinda és Jim kideríti, hogy mire jó a sárga virág, és ki az, aki hozott is magával néhány mintát. Természetesen a Rockland egyetem egyik professzora. Dr.Penn Grogan a gyógynövénykutatás egyik szakértője tart előadást az egyetemen az ehhez hasonló gyógyító szerek felhasználhatóságáról. Melinda másnap beül a professzornő előadására, ahol Payne is jelen van, és hamarosan a szellem is megérkezik, ami elég nagy felfordulást okoz a hallgatóság soraiban. Grogan professzor elszalad, Melinda utána fut, de őt lerázza a nő, Payne-nel viszont láthatóan bizalmas viszonyban van.

Később Melinda elbeszélget Payne proffal, aki elmeséli az expedíciót, amiben Dr. Martin Schaer, a szellemünk meghalt. Mialatt Payne Melindával beszélget, a szellem által írt könyv eltűnik, az ominózus szobor pedig a polcról az íróasztalra kerül át. A látogatás után Melinda felkutatja a szellem könyvét, miközben Payne a „visszateszem a szobrot a polcra, és mire az asztalhoz megyek, a könyv a polcon van, a szobor pedig az asztalon van ismét, amikor a könyvet újra leemelem a polcról” játékot játssza a szellem proffal. Estére annyi furcsaság történik a Payne-nel, hogy miután jól leittasodik, elmegy Melindához.

Melinda nem mondja el neki a titkát, de Payne profnak elege van abból, hogy nem tudja, hogy mit tud. Miután kibotorkál az útra, hogy hazafelé vegye az irányt, megjelenik a szellem, és Payne testét felhasználva megkéri Melt, hogy azonnal menjen el Dr. Groganhez. Amikor a páros a házhoz ér, nagy robaj hallatszik ki a házból. A professzornő azt hajtogatja, hogy ő ölte meg a szellem professzort, és annyi gyógyszert vett be, hogy mindent lever, amerre közlekedni próbál. Melinda próbálja életben tartani a nőt, amíg Payne a mentőket hívja. A mentő hamar kiér, és Melinda hazaviszi az élő és lassan kijózanodó professzort, akinek a háza előtt elmondja a titkot.

 

Miután Melinda kitette Payne-t a házánál, a hazaúton szellem prof váltja az élőt az anyósülésen. A szellem elmeséli a macskakarom, vagyis a sárga gyógyító növény felfedezésének és az ő halálának a történetét. Kiderül, hogy a szellem prof és a majdnem öngyilkos prof nem csak kollégák voltak, hanem jegyesek is, és már a növény felfedezése előtt betegnek tűnt a halottunk. Másnap Dr. Grogan meglátogatja Melindát, mert Payne ezt tanácsolta neki, de azt nem mondta meg, hogy miért tanácsolja ezt, viszont a nőt érdekli, hogy mit tudhat az életmentője.

Megtudjuk, hogy a nő azért hibáztatja magát párja haláláért, mert tudta, hogy beteg és nem lett volna szabad elindulniuk a törzshöz, akik a gyógyító növényt birtokolták, mert mire odaértek, Martin már nagyon rosszul volt. Melinda elmondja a nőnek, hogy látja Martint és ő mesélte el, hogy a halálát saját magának köszönheti, ugyanis már az rosszullét előtt három nappal tudta, hogy dengu láza van, és azt is, hogy ezt nem éli túl. Melinda közreműködésével a nő megnyugszik és rájön, hogy nincs miért hibáztatnia magát, mialatt a vőlegénye átkel a fénybe. Természetesen Melinda titka biztonságban van Payne prof-nál, hisz most már sokkal izgalmasabb segíteni a látónak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása