Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x10 - Szellem a pályán

2010. május 21. 14:00 - leeann

Melinda, Jim, Delia és Ned baseball meccsen vannak. A kvartett jól szórakozik, a hazai csapat nyer, de a meccs végén furcsa dolgok történnek. Az egyik játékos rosszul lesz, a pálya reflektorai tönkremennek, és Melinda azonnal érzi, amit éreznie kell, vagyis a pálya szellem járta. A játékost elviszi a mentő, de nincs egyedül, egy baseball játékos szelleme megy vele. Kedvenc házaspárunk is a kórházba robog, hogy az asszonyka szemmel tudja tartani a szellem játékost. A váróban mindenki aggódik Justinért, de Mel a fel-felbukkanó dühös szellem miatt jobban aggódik.

Hamarosan kiderül, hogy Justinnak nincs semmi baja és rendbe jön. Persze, hogy nem találtak semmit, hisz a szellemekre nincs teszt. A szellem marha dühös lesz, amikor meglátja az edzőt, amit később Melinda helyes kis Jeep-jén vezet le. Másnap Mel elmegy a sportpályára körülnézni, amikor megtámadja őt az adogatógép. Később Melinda tovább nyomoz, amikor is összetalálkozik Justinnal. Nem mondható kellemesnek a beszélgetés, mert a szellem is a játékossal jön, és Melre támad. Az edző és két játékos érkezik megmenteni a bajba jutott szellemlátót, így nem történik komoly baj.

Persze később Jim bevágtat az üzletbe, mint egy asszonyát féltő hős lovag, és egy fejletépést helyez kilátásba, de Mel lecsillapítja őt. A raktárba tereli a férjét, és elmondja neki, hogy Matt Vonner a szellem, aki ígéretes tehetség volt, megjárt néhány nagy csapatot, majd fiatalon meghalt. Jim is emlékszik a játékosra, de egy dühös szellem sem mentség arra, hogy a feleségét megtámadják. Este vendég érkezik, méghozzá Justin, és bocsánatot kérni jött, mert a viselkedése miatt nem játszhat a következő meccsen.

Jim szemmel tartja a játékost, akinek Mel elmondja, hogy ki kísérti őt, de úgy tűnik, a játékos tudja, hogy valami van, csak azt nem tudta eddig, hogy kinek az ereje van vele a pályán. Miután a játékos elmegy, a szellem játékos rátámad a házaspárra, és közli, hogy őt nem lehet megállítani, és szerinte az edző ölte meg. Másnap az edző elmondja, hogy az iskola tanács megengedte, hogy játsszon a szupersztár játékos, és az edzőt hagyták felmondani. Melinda beszél az edzővel Matt Vonnerről. Az edző kicsit hitetlenkedik, de elmeséli Melnek, hogy mi történt azon az estén.

Az edző elmeséli, hogy mi vezetett, ahhoz, hogy Matt meghalt, ő meg sosem került be a profi ligába, de azt még mindig nehezen hiszi el, hogy a régi csapattárs szellemként a földön ragadt. Természetesen Melinda elég meggyőző, ami arra sarkalja az edzőt, hogy megkeresse Justint és elbeszélgessen vele. A beszélgetés nem sikerül, mert lökdöséssé és futkorászássá válik, de így legalább az edző is látja, hogy Mel igazat mondott a szellemről. Justin elszalad, Matt pedig a pályán marad, ezért az edző tud beszélni a szellem játékossal. Mattnek fogalma sincs arról, hogy mi történt a halála éjszakáján, és továbbra is az edzőt hibáztatja a haláláért.

Az edző nem volt belőve aznap este, és emlékszik mindenre. Matt szteroidokat szedett és mindenféle bogyót, amit csak a kezébe adtak, így elég hamar elveszítette az uralmát az autó felett és balesetet szenvedtek. Az edzőnek sikerült kijutni a felborult autóból, és amikor Mattet mentette volna, úgy eltörte a lábát, hogy az a még el sem indul karrierjébe került. Persze Matt erre nem emlékszik, mert a dühe elhomályosította az emlékeit. A sok drog és a düh miatt csak arra emlékszik, hogy ő hiába könyörgött az edzőnek, hogy mentse meg, nem történt ilyen, hiszen halott.

Amikor viszont végre lecsillapodik, eszébe jut a halála éjszakájának minden mozzanata, és az, hogy a barátjának miatta lett oda a karrierje. A szellem hallgat Melindára és megkérdi, hogy segíthetne a barátján. Mel szerint hagyja békén Justint és lépjen át a fénybe. Matt Melindán keresztül elbeszélget Justinnal, akit arra bíztat, hogy higgyen magában és hallgasson az edzőre. Sajnos Justinnak nem megy jól a dobás, mert eddig Matt ereje is vele volt, és most nem tudja, hogy legyen önmaga.

Csakhogy Justinnak van tehetsége, ereje és egy csapat mögötte, amiről az egyik csapattárs biztosítja is őt. A fiiúnak visszatér a tehetségéhez mért önbizalma, és visszamegy a pályára, hogy úgy igazán megmutassa, mit tud egyedül. Miközben Justin visszatér és a csapat segítségével mennybe megy, Matt meglátja a fényt és átkel. Aki tehetséges, annak nem kell sem szellem, sem pedig drog, viszont a célok elérése mindig megkövetel némi segítséget, ami nem baj, ha egy csapat képében nyilvánul meg.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása