Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x06 - Jim álmai asszonya

2010. április 23. 14:00 - leeann

Melindáéknál egy kozmetikum termékbemutató van, ahol Jim is szerepet kap egy férfi arckrémnek köszönhetően. A bemutató jól sikerül, de mielőtt Jim lemosná a krémet, az arca Melinda szemén keresztül egy rémisztő démon arcra hasonlít. Melindának nem csak a férje arcáért kell aggódnia, az anyját műteni fogják, ami egy „jaj, elveszítjük!” műtőben játszódó látomásban figyelmeztet a bajra. Melinda a látomás miatt elutazik, így Jim engedéllyel dorbézolhat otthon, ezért most náluk van a heti pókerparti. Melinda távollétében Jim meghívja a kollégáit, és minden nagyszerűen is halad az este folyamán, mígnem furcsaságokra lesznek figyelmesek.

Jim félelmei beigazolódtak, mert nem ment el minden szellem az asszonnyal, és elég fura kártya estévé alakítják a nap végét. Szegény Jim egyszer szánja rá magát, hogy házigazda lesz, akkor is rosszul sül el. Jim számára nem csak az este, de az éjjel egy része is tartogat egy eléggé izgató és izgalmas meglepetést. Egy gyönyörű szőke nő látogatja meg Jimet álmában, amiből a telefon hangos csörgése riasztja fel. Az asszony az, aki észreveszi, hogy a férjével valami baj van.

Jim elmondja, hogy volt egy különös álma, és úgy vall szerelmet a feleségének, mintha valami rosszat tett volna. Miután Jim leteszi a telefont, egy orvosi szikét talál a hálószoba padlóján, ami nem egy rendszeresített házi kellék, viszont az álomban szerepelt egy műtét. Mondják, hogy a házastársak átvehetik egymás szokásait az együttélés során, na de ez már mégiscsak túlzás. Reggel Jim munkába menet beugrik a boltba, hogy megnézze Deliát, akinek nem kell pesztrálás, hiszen remekül boldogul. Az viszont némi riadalmat okoz, amikor Jim ruhájából nagy zöld bogarak másznak elő, és ezek már előző este is riadalmat okoztak a kártya este közben.

Delia eléggé megijed, ezért Jim gyorsan elhagyja az üzletet és felhívja az asszonyt. Mel beszámol arról, hogy az anyja hogy van, Jim pedig arról, hogy a szellemvilág hogy van, ugyanis ezeknek az eseményeknek biztos, hogy köze van a halottakhoz. Melinda továbbra is azt gondolja, hogy az álomműtő meg a szike az anyja műtétjére utal, de a többi megjelenő szimbólummal is kezdeni kell valamit, ezért Jimet elküldi Rick Payne-hez. Jim elmegy a profhoz, akinek azt mondja, hogy könyvet ír, és megrekedt a szimbólumokat illetően.

Jim kicsit idősebb professzorra számított, de a macska és a bogarak alapján rájön, hogy a annak a kozmetikai cégnek van köze a dologhoz, aminek az egyik képviselője náluk tartott bemutatót. Payne professzor megint megfejtett valamit a tudásával. Jim, akárcsak a felesége, elviharzik magyarázat nélkül, amikor rájön, hogy merre kutakodjon tovább. Jim a nap végén elszenderedik a díványon, és megint megjelenik a szőke, de most a frászt hozza a mentősre azzal, hogy egyszerűen leveszik az arcát. Másnap Jim elmondja Melnek, hogy egy gyönyörű modell szerű nő kísérti.

Mivel a lány frászt hozza Jimre mostanában nem a kedvenc időtöltése az alvás. Melinda némi féltékenységet mutat, de még nem megy haza, így Jimnek kell kideríteni, hogy ki lehet a szőke nő az álomból. Az asszony a női lapok nézegetését javasolja Jimnek, mert ha a szellemnek köze van a kozmetikai céghez, akkor valamelyik hirdetésben rá lehet találni. Jim az újságosnál rátalál a csajra, ezért vesz néhány női magazint, amit az éppen arra járó Payne professzor gúnyosan végignéz. Miközben Jim a munkahelyére tart, összefut a kozmetikai disztribútor csajjal és Deliával, akik lelkendezve üdvözlik a kedvenc mentősüket.

Jim azonnal ki is használja az alkalmat, és megkérdezi a csajokat, hogy ismerik-e a szőkét. Kiderül, hogy a disztribútor ismeri, sőt barátok voltak. A szőke neve Eva Turner, és pár hete halt meg. Állítólag egy félresikerült vakbélműtét miatt halt meg, és másnap tartják a búcsúztató szertartást. Melinda azt tanácsolja Jimnek, hogy menjen el a templomba a búcsúztatásra, hátha választ kap arra, hogy mi történt a lánnyal. Melinda jól sejtette, több dolog is kiderül a búcsúztatón. Például az, hogy Delia tetszik Jim egyik kollégájának, és az is, hogy Jim jól ismeri az elhunytat.

Kiderül, hogy Jim és a modell egy gimnáziumba jártak, és a lány visszahúzódó szemüveges lófarkas lányként próbált túljutni a középiskolán, majd némi sebészeti beavatkozás után elismert modellé vált. A búcsúztatón a modell anyja kezdi el a beszédek sorát, de a könnyekkel küzdő anya beszéde közben kivágódik a templom ajtaja, és orkán erejű szél zavarja meg az egybegyűlteket. Később Jim beszélget egy kicsit Eva anyjával és testvérével, akik szintén jól ismerték a mentőst és családját. Kiderül, hogy Eva húga, Linda is modellnek készül.

Miután Jim elbeszélgetett a családdal, szóba elegyedik Eva ügynökével is, hátha megtud tőle valami érdekeset. Este Eva ismét meglátogatja Jimet, aki nem érti, hogy miért pont őrá emlékszik, amikor nem is volt igazán semmi kontaktus köztük. Jim szeretne segíteni neki, de nem hallja és nem látja őt, viszont érzi, amikor csak a közelében van. Egy emlékkép viszont mindent megmagyaráz. Jim szárnyai alá vette a lányt egy bálon, amikor annak a legnagyobb szüksége volt erre, és ő sosem felejtette el az első fiút, aki szépnek tartotta őt. A rövid emlékezést Melinda hazaérkezése tiporja szét.

Jim és az asszony megbeszélik az eddig történteket, és arra jutnak, hogy a meg kell látogatni Eva családját, hogy kibogozzák az ügyet. Jim és Mel megjelennek a modell anyjánál, aki most nem nagyon örül annak, hogy látja Jimet. Az anya nem hiszi el, hogy a lánya itt van, és kikéri magának azt, hogy ő a hibás a lánya haláláért. Eva elmondja, hogy az egyetlen, aki tudja a halála okát, az ügynöke, és semmi köze nem volt a műtétnek a vakbeléhez. A lány plasztikai műtétre ment, rosszul reagált az altatásra a fogyitabletta szedése miatt.

Az orvos nem tehetett róla, mert a modell nem szólt arról, hogy mit szed. Melinda arra kéri az ügynököt, hogy mondja el a családnak az igazat. Amikor az ügynök elmegy a családhoz, Eva is ott van, és elmondja a húgának, hogy tanuljon az ő hibáiból, és ne hallgasson senkire, mert az ő élete üres véget ért. Összesesen csak az édes fiúra emlékezett az iskolai bálról, amikor meghalt. Hamarosan Eva már látja a fényt, úgyhogy indulás van az égi kifutóra. Természetesen Melben még van egy kis nyom a szőke után, de Jim bebizonyítja, már nem először, hogy számára csak a felesége létezik, amíg világ a világ.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása