Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 4x06 (76. fejezet, 19900322)

2010. március 13. 12:00 - Milo Rambaldi

Alapvetően eseménytelen, ámde vicces részt zártunk, Forest túlélte a merényletet, otthon kellett senyvednie a lelkemnek, tökig gipszben, családja szórakoztatta. Jutka először az iskolában hőzöngött, majd Ferivel is egy kicsit, pedig szegény Feri még Frusztrával is kénytelen volt társalogni. A fő események viszont Mágenéknál zajlottak: Ádám begyűjtötte Transzilvát, aki foglalkozását tekintve homeless erdélyi menekült, Etus az új szállásadó, mert maxiagyú medikánk a főbérlőt interjúvolta illegális menekültszálló ügyben, mindeközben Julcsit Bandi nevű új lovagja szerelgette a TV helyett, Senior meg Gábor utasítására a bányarém csereszervíz-üzletbe próbált valahogy életet lehelni.

Reggeli körkapcs. Junior nyúzza a szülőket, hogy jó lenne osztályfőnökhöz bemenni, mert már háromszor halasztották el a találkát, de egyik szülő szemében sem látom a tüzet. Senior sakálkodik, ahogy kell, Ádámmal is, lányával is, de a sokéves átlagnál azért kedvesebb. Fogtündér haladó szintre lépett, írógépen tanul gépelni, jéjéjéj, kákáká, elelel, baing. Taki a taxizás helyett oktatni akar, Gyümike szerint Lenke részéről kinéz egy kiadós idegroham, de Takit ez nem érdekli. Iskola. Éhesen kóválygó gyermekek, apokalipszis most. NINCS PÉNZ, nincs étel, hát mi lesz így? Gyermekbüfé. Bujáki pattog, de a Jutka-Bástya duett villámgyorsan leoltja.

Etus és Transzilva duettjét láthatjuk, nagyon szexi. Azt is tudjuk most már, hogy a Demi Moore - Patrick Swayze (RIP) jelenet a Ghostban honnan származik, hiszen a Szomszédok ezt már tavasszal bemutatta. A téma egyébként Miniszilva, aki az orvosok szerint nem fog járni, de Etus szerint ettől még remek élete lesz, mert ő TERMÉSZETESEN tud ilyen történetről. Jutka eközben már vásárol, margarint zsír helyett, mert az egészségesebb, és a népnevelés nagyon fontos, Lenke meg önkénteskedik egy sort, van nekünk furgonunk, majd az elvisz titeket a 15 kiló kenyérrel együtt, király. Kozmetika. Gábort műteni kell, a nők terrorizálnak, a temető tele van nélkülözhetetlen emberekkel, meg hasonló okosságok, Gábor végül beadja a derekát, szó szerint, Senior is boldog lehet, mert pénzhez jut, Mara ellenben nem kap új cipőt, szopinyúl Hamupipőke - a palid félig béna és még cipőt sem vesz neked...

Az iskolában királyul üzemel a büfé, Bujáki háromszor is sorba áll, nem kap semmit, Bástya meglátása szerint jobb lenne, ha nem lenne bevételük, mert akkor megint jön a bányarém a tanácstól. Bőhmöt látjuk már, suszterhez megy a jó szenátor, de a suszter maradjon a kaptafánál örök igazsága helyett azt kapjuk, hogy a szemét kormány a susztereket is ki akarja csinálni. Ezért nyema kaptafa, különben is, NINCS PÉNZ. Junior, Affektarita + harmadik lány távozik az iskolából. Rita szerint harmadik lány is kavar Bandival, aki nem hagy ki egy kis szerelési lehetőséget. Mágen érkezik, Junior balra el. Ádám az ofővel beszél, aki szerint Julcsi lusta, bukásra áll vagy 10 tárgyból. Ezeknek teljesen elment a maradék agyuk is, arról beszélnek, hogy Juniornak sok esze van. WTF?!?! Ádám az alkotói lázban égő Etust próbálja rádumálni Julcsi agymosására, de Etelka sem hülye, modja, rendben, de akkor Seniorral te beszélsz.

Nyomda. Kis munkapiaci abszurd Feri, Vércsegéza és frissen kirúgott, rosszpofájú újságíró előadásában. Nincs munka, NINCS PÉNZ, Géza megy gyászjelentéseket szedni. Nocsak, most döbbentél rá, kishaver, hogy a legjobb biznisz a halál? Firkász abajgatja Ferit, gyere, vedeljünk egy kicsit, attól jobb lesz. Feri koncertre megy este, ezért csak egy feles fér bele. A Zeneakadémiára azért kell menni, hogy a feketén eladott jegyekről lehessen beszélni. Rég nem látott Sümeghy ultizik, hát ezt jobb lett volna kihagyni. A már a 20-as években is divatjamúlt csipkepokrócban virító ócskásasszony megkontrázza a művész úr piros betlijét, nade miért? Mert így lehet arról beszélni, hogy mekkore betlik vannak... na hol... hát persze, hogy a politikában. Ugorjunk.

Leírhatatlan jelenet következik az iskolából. Hável választás helyett menne a hegyekbe fel kirándulni, de többszörösen lecseszik, Bujáki is beszáll a partiba, bezzeg a legutóbbi választáson már két jelölt is volt (Bástya: ja, egy hülye helyett kettőből lehetett választani), meg anarchia lesz (Bástya: te engemet ne ijesztegessél, te rohadt állat, te), meg régen rend volt, de a remegő szájszélitiszben szenvedő forradalmi Chewbacca elhallgattatja Bujákit. Snitt. Junior tart hazafelé Bandival, nem értem a matekot, összeadni tudok, te figyelj, dugod Pannit? Bandi kék halált színlel, na most ez hogy jön ide? Persze, hogy nem, csak téged akarlak.

Taki hamis vadhúst vásárolgató jóembert transzportál, miért is érzem úgy, hogy megvan Erdészke rejtélyes merénylője? Mennek is a rendőrségre, de előtte még az asszonyok siratókórusa kapcsol max hangerőre, ha lebénulsz, én ugyan nem toligállak. Snitt. Juniort grillezik a szülei lassú tűzön, szépen forgatva. Mágen már éppen bevenné kislánya hülye szövegét, amikor is befut a törődő anya, és három beszólással lenullázza agyhalott kislányát. Bioszkorrepetálás, újságárulás, Budapest sikátorainak felfedezése Bandival nyet, magolás otthon igen. Szegény Junior. Élete maradék örömét is megvonják tőle. Nem elég, hogy sötét, mint húsz éjszaka, szerelmes sem lehet. Nehogy öngyilkos legyen ez a szegény gyermek!

Címkék: szomszédok
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas Dantes 2010.03.13. 13:06:46

"de Etus szerint ettől még remek élete lesz, mert ő TERMÉSZETESEN tud ilyen történetről."

Naná hogy tud. Ő mindenről tud. Mindhez ért. Jár diszkóba , ül motoron...lövik meg...és mellé vicces, okos, művelt, és még keramikus is. Minden nő, sőt minden férfi ilyen akar lenni. Hát nem?

Hát nem. Most hogy ismét nézem, nem csak olvasom...tyű. Ilyen irritáló szerepet írni...

Gabba 2010.03.13. 21:55:19

"remegő szájszélitiszben szenvedő forradalmi Chewbacca" :D

Ezt a részt direkt megnéztem a videotárból:

-Annyi azért remélem, elismernek a tanár urak, hogy rend volt és nem anarchia.
-A börtönben sincs anarchia, rend van. Mégsem szeretnék ott élni.

Priceless!

Borcsika 2010.03.22. 22:30:47

"amikor is befut a törődő anya, és három beszólással lenullázza agyhalott kislányát."
Na itten van a nagy igazság.
Rambaldi, kezdesz vsszarázódni. Ennek igazán örülök!!!
FK
süti beállítások módosítása