Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x18 - A jövendőmondó és a mágus

2010. február 15. 11:00 - leeann

Andrea és Melinda egy vursliban éli ki a bennük rejlő gyermeket, de most is, mint általában, nem múlik el a szórakozás minden fennakadás nélkül. Ez tulajdonképpen egy cirkusz és vidámpark egyben, ahol jótékonysági gyűjtést tartanak a mentők és a tűzoltók, így Jim is a közelben van. Mel és Andrea bemennek egy bűvész előadására, ahol egy szellem hatalmas zűrt okoz. Szerencsére a bűvész asszisztense csak felszíni sérüléseket szenvedett, de maga a bűvész nincs jól, és nem érti, mi történhetett. Melinda viszont látta, hogy egy nagyon dühös szellem volt rossz hatással a több százszor hibátlanul megcsinált mutatványra.

A baleset után Mel kiszúrja azt a rossz szellemet, ami bajt okozott az előadáson, és követni kezdi. Általában nem nagy kunszt kiszúrni a bajt okozó szellemet az élők között, de most Melnek az összes érzékére szükség volt, mert a vándorcirkusz az a hely, ahonnan nincs út semerre. Aki itt hal meg, az itt is marad, így minden ilyen jellegű helyen rengeteg szellem él. Szóval Mel kiszúrja, hogy a szellemet a jövendőmondó lakókocsijába kell követni, így ideje megnézniük, hogy mit tartogat a jövő. A jövendőmondó lány kedves és Andrea tenyeréből kezdi a jóslást.

Először végigjárják a szerelem, hivatás és tulajdonságbeli dolgokat, majd a jósnő azt mondja Andreának, hogy a bátyjával kapcsolatban könnyeket lát, viszont ennek a vonalnak nem jut a végére, mert hamarosan minden a feje tetejére áll. A lakókocsi ajtaja bezárul, a kocsi rázkódni kezd, Melinda és a jósnő fuldoklik, így Andreának kell kimenteni a két érzőt. Andrea kitöri a kocsi üvegét, kiugrik, majd segít a jósnőnek, és végül Mel is kijut a rázkódó kocsiból. Persze a kimenekülés előtt a szellem rájött, hogy Mel látja őt, és elmondta, hogy a jósnőre haragszik.

Melindának ugyan kificamodik a bokája, de Jim jégrátétellel gyógyította, így másnap már futkorászhat is újra a szellem után a cirkuszban. Melinda elmegy a jósnőhöz, aki már jobban van, és kárpótlásul kártyát vet neki. Egy idő után persze elkerülhetetlen, hogy elő ne jöjjön a „látom és kommunikálok a halottakkal” dolog. Elmondja a jósnőnek, Liliának, hogy a halott, aki kísérti, ott volt Ambrose, a bűvész előadásán is. A jósnő halálra rémül, amikor Melinda elmondásából ráismer a szellem kilétére. A jósnő nem akar beszélni az illetőről, de a férfi megjelenik és közli, hogy az öccse és a jósnő ölték meg őt.

Edward, a szellem most éppen nem dühös, úgyhogy simán szóba elegyedik Mellel. Edward elmeséli, hogy ő volt a fő attrakció Houdini-szerű trükkökkel, és az öccse semmi mást nem akart, csak az ő nyomdokaiba lépni. Lilia Chicago-ban csatlakozott hozzájuk, és azonnal egymásba estek, de egy idő után Edwardot már szinte csak a műsor, az egyre veszélyesebb és nagyobb kihívások érdekelték. Lilia sem unatkozott, mert ő meg Ambrose-t érdekelte egyre jobban, amit Edward is látott. Mint minden illuzionista, Edward is megcsinálta a klasszikus leláncolva, lelakatolva kimenekülni egy vízzel teli üveghengerből mutatványt.

Természetesen ez okozta a halálát is. Edward mai napig azt hiszi, hogy Lilia és Ambrose megölték őt, hogy egymáséi lehessenek. Melinda szerint ez nem lehet ennyire egyszerű, de Edward szerint nincs más magyarázat. Melinda próbálja őt rávenni, hogy keljen át, de az illuzionista bosszút akar, és nem kér Mel segítségéből. A szellemlátó azonnal Lilia lakókocsijához szalad, de a lány nincs ott. Mel megtalálja Liliát és Ambrose-t, akik éppen ahhoz hasonló mutatványt gyakorolnak, ami Edward életét követelte. Persze Edward is ott van, és nem mondhatni, hogy buzdítja az öccsét.

A gyakorlat jól megy az elején, de Ambrose nem olyan gyors, mint a testvére volt, és bepánikol a víz alatt, így egyelőre ez nem az ő száma. Lilia és a megsérült asszisztens, Vera szerint viszont simán meg tudná csinálni, mert ő nem olyan pökhendi, mint a bátyja volt. Melinda végignézi az eseményeket, és szeretné megtudni az igazat, de Edward szerint az igazság az, hogy Ambrose és Lilia szeretik egymást. Egy elejtett félmondat viszont fenekestül felforgatja a dolgokat. Kiderül, hogy Lilia terhes. Miután Melinda is rákérdez a dologra, és elmondja Ambrose-nak is, hogy a testvére szellemével beszélget, a páros pánikszerűen menekül el a cirkuszból.

Melinda a páros után megy, de elüt néhány kukát, mert nem fogott a fék. Később kiderül, hogy a kocsinak semmi baja nincs, de az teljesen világos, hogy valaki rá akart ijeszteni Melre. Nagyon úgy tűnik, hogy Edwardnak igaza lesz, Lilia és Ambrose nem ártatlanok. Melinda azt tervezi, hogy bevallat mindent az öcsikével, és akkor Edward megnyugodhat, de ez nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Melnek sikerül pár szór váltani Ambrose-zal, de nem lett sokkal okosabb, viszont Lilia olyan pánikban pakolja össze a cuccait, mintha menekülnie kéne.

Végül belátja, hogy nincs hova menekülni és elmond mindent Melnek Edward haláláról. A történetből kiderül, hogy Lilia ártatlan, és Edward gyermekét hordja a szíve alatt. A tragédia előtt semmi nem volt ő és Ambrose között. Irány a többiekhez kideríteni, hogy ki cserélte ki a kulcsot! Ambrose továbbra is balesetnek hiszi, de Vera megtörik pár kérdés után. Miután Vera elszalad, a család mindent megbeszél és kibékülnek egymással. Később Ambrose csak megpróbálkozik közönség előtt is a bátyja mutatványával és nagy sikert arat vele. Ambrose sikere után Edward is átbugyborékol a fénybe, így Melinda az ö nevét is kipipálhatja a világmindenség listáján.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása