Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x11 - A bokszoló

2009. december 27. 16:00 - leeann

Melinda és Andrea önvédelmi órán van, amíg Jim a helyi bokszbajnok jótékonysági meccsére ad el jegyeket. Nem, Jim nem vált jegyüzérré, csak azért ilyen buzgó, mert a bokszmeccs bevétele a helyi kék-villogós osztagé lesz. A helyi bunyós Jim jóismerőse, így bemutatja neki Melindát is, aki egyben a bokszoló srác halott mamáját is megismeri. Igen a bokszoló fiút követi a mama mindenhova. A történet igen egyszerű, de mégis van benne némi titok. Vagyis Theo mamája elmondja Melnek, hogy régen a férje volt a fia edzője, de amióta ő meghalt apa és fia szóba sem áll egymással.

Ez még nem túl titokzatos, mert előfordul, hogy a családtagok összevesznek, de ez egy latin amerikai származású család, ahol csak akkor van örihari, ha valami nagyon komoly dolog történik. A baj még mindig nem feltétlenül ez, hanem az, hogy a halott mama nem emlékszik az okra és nem is tud segíteni a férjének és a fiának. Mel nem ígér semmit az asszonynak, de este azért elmeséli Jimnek a történteket és próbál tőle infót szerezni a családról. Másnap Mel elmegy a sportterembe beszélgetni Theoval.

Theo nem hisz a mennyországban és nem hiszi, hogy az anyja figyeli őt fentről, ami az erősen vallásos latin közösségben szinte szentségtörésnek számítana. Theo valamiért nagyon haragszik a világra, amit a mama sem tud megmagyarázni, viszont elmeséli, hogy mi történt a halálakor. A mama rákos volt és mire erre rájöttek már csak 6 hónapja volt hátra, aznap amikor meghalt még látta, ahogy fia megnyeri a meccsét, majd meghalt. A temetés után Theo elköltözött otthonról és soha többet nem beszélt az apjával. A mama addig nem képes átkelni, amíg a családja nem rázódik helyre érzelmileg.

Melinda nem járt sikerrel a fiúval, így meglátogatja az apát. Az apa elmeséli, hogy mennyire szereti még mindig a feleségét, azt is hogyan találkoztak, majd Mel elmondja, hogy ő még mindig látja Estellát. A férfi egy percig sem kételkedik abban, amit Melinda mond neki, és azt mondja, hogy a fia azért nem beszél vele, mert teljesítette a felesége utolsó kívánságát. Persze azt nem tudjuk meg, hogy mi volt az, mert Estella nem emlékszik rá Gilberto pedig nem akar róla beszélni. Miközben Melinda Gilbertoval beszél Theot felkeresi egy boksz ügynök, aki egy floridai edzőtáborba hívja az ifjú tehetséget.

Persze a jó edzők mellett komoly pénzkereseti lehetőség is van az ajánlatba, de az ilyen ajánlatokban mindig van árnyoldal is. A mamának nem tetszik a dolog, mert ha a fia profi lesz már nem indulhat az Olimpián. Estella tanácsára Mel elmegy Gilbertohoz és elmondja neki, hogy a fia milyen ajánlatot kapott. Gilberto el is megy a fiához a terembe, ahol nem tudja lebeszélni Theot arról, hogy a saját feje után menjen, de megpróbálja. Apa és fia újra összevesznek és a mama békítési álmai úgy tűnik örökre semmissé válnak. Mel Jimtől kér egy kis segítséget Theo ügyében, így a férj meghívja a bokszolót magukhoz vacsorára.

Csakhogy amikor Theo megérkezik Melékhez az apja is ott van. Melinda feltálalj a vacsorát és egy olyan áldást mond, amit Estella mondana, valamint egy olyan ételt esznek, ami Theo kedvence és úgy van elkészítve, ahogy Estella csinálná. Gilberto azonnal tudja, hogy a neje a közelben van, amikor erre rá is kérdez Theo kiborul. A fiú az apját azzal vádolja, hogy elárulta az anyját, Melt pedig hazugnak nevezi. A fiú el akar rohanni, de Mel, Gilberto és Estella még elérik őt az ajtóban és megpróbálják meggyőzni őt az igazukról.

A fiú még mindig nem hisz a dologban teljesen, bár érzi az anyját, így Mel kitartásának is meglett az eredménye. Ugyanis a fiú elmondja, hogy azért haragszik az apjára, mert amikor az anyja haldokolt őt egy bajnokságra cipelte és már elbúcsúzni sem tudott. Theo úgy érzi, hogy nem érdemli meg, ezek után, hogy az Olimpiára menjen. A mama azt szeretné, ha a fia meg tudna bocsátani magának is és az apjának is, de egyelőre most még egyikre sem képes. Most jöhet az apa, Estella megkérdezi Gilbetot., hogy miért vitte el a fiát a bajnokságra.

Kiderül, hogy a papa azért vitte el a fiút a bajnokságra, mert ez volt a mama utolsó kívánsága. Elérkezik a jótékonysági bokszmeccs, ahol az ügynök már ott sertepertél Theo körül, de megérkezik a család és Melinda. Mel elmondja, hogy Estella kérte a férjét arra, hogy mindent tegyen meg azért, hogy a fiú karrierje legyen az első, és nem a papa tévedett, hanem ő. A család kibékül, és a papa azonnal el is látja néhány edzői tanáccsal a fiát, akit már nagyon vár a nézőközönség.

Theo a ringbe menet kirúgja az ügynököt és újra az apja az edző, az ügynök, a mindenes körülötte. Estella nem csak a fitól, hanem a férjétől is elbúcsúzik. Jim jegyüzérből konferanszié lett és ő mutatja be a bokszolókat a ring közepén. Közben Estella elbúcsúzik Meltől is és boldogan kel át a fénybe azt nézve, ahogy a férje és a fia újra egy csapattá lesz. Theo tehetségét bizonyítva megnyeri a meccset, amit nem csak az apjának köszön meg, de egy puszit dobva Melnek és Jimnek is köszönetet mond.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása