Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x14 - Volán

2009. december 24. 16:00 - zenoli

Franco készül élete első komoly boxmeccsére, nagy az izgalom, és természetesen szájtátókból sincs hiány. Needles, Lou és Tommy is ott vakarja a tökét, és nézi átszellemülten, ahogy a félszemű segédedző kötözi be a Franco kezét, aki elég elszántnak és kellőképpen összeszedettnek tűnik ahhoz, hogy Needles szemeiben felcsillanjanak a dollárjelek, nagy pénz lesz itt ma szakítva, dejóislesz. Tommy közben Lou-nál érdeklődik, mi újság Candy fronton, sikerült-e már a bugyiba jutás. A válasz egy zavaros magyarázat lesz arról, hogy mindketten jobbnak láttuk, ha inkább lassítunk, és hagyjuk, hogy szerelmünk szép lassan szárba szökkenjen, ám Lou szájából ez mindennek hangzik, csak nem meggyőzőnek. Tommy is úgy gondolja, hogy több mint gyanús ez a hirtelen hátra arc, és valószínűleg a lányka azt várja, hogy megnyíljon újfent a pénzesbödön, ő pedig kedvére dézsmálhasson benne. Lou ezt a megjegyzést kissé sértődötten hallgatja, és mivel vitázni meg nem lehet Franco megzavarása nélkül, inkább az ajtó előtt folytatják a szájtépést. Tommy közli, hogy ha Lou ennyire mafla, akkor bizony hozzá ne jöjjön, ha ismét összetörik a szívét, arra pedig sor fog kerülni, mindenki meglátja. Lou visszatámad, hogy az pofázzon, aki éppen nem két nőt dugványoz, mert az olyan normális dolog. A vita vége az lesz, hogy hagyják a francba az egészet, a jövő úgyis mindenre megoldást hoz. Főcím.

Már mindenki a lelátón szorong, ott van az egész tűzoltó bagázs, valamint Fekete Shawn-t megtiszteli a jelenlétével Colleen is, talán van remény még kettejüknek. A srác mindenesetre mindent megtesz azért, hogy a lánynak jó legyen, még a meccsről is lemarad, csakhogy diétás kólát hozzon, mert az kell. Természetesen a többiek szerint egy punci, mert mi az, hogy egy nő dirigál neki, ám Fekete Shawn-t még ez sem érdekli, csak Colleen két szép szeme. Franco boxolós barátnője, Carla is megjelenik, és fog kezet mindenkivel, ami kissé fájdalmasan érinti a fiúkat, mivel a hölgynek igen erős a marka. Colleen szerint a csaj leszbi, amit pedig most bemutatott, az a titkos kézfogás. Ugyanis ha egy lány csak sportos, mindig ügyel arra, hogy legalább a kézfogása lágy, és nőies legyen, nem úgy Carla, aki alapból nem ügyeskedik, csak markol. Ez a mélyelemzés a melegek világáról ismét sokkolóan hat Fekete Shawn-ra, aki már tudni sem akarja, hogy a nője honnan tud ennyit ezekről a dolgokról, inkább csak fogja a fejét.

Közben a meccs is elkezdődik, Franco kellőképpen agresszív, ami győzelemhez is vezet, pár testütés, és a másik úgy elterül, mint egy zsák krumpli. Nagy az öröm, bár Tommy felveti, hogy most már csak az a kérdés, ki mondja el Franco-nak, hogy Carla valószínűleg nem gerjed rá. Ez mindenki szerint újonc meló, Damien-re hárul tehát a feladat, ugyanis a sulinak mindjárt vége, ez lesz az első missön.

A kórházban vagyunk, ahol Sean még mindig lábadozik, ám azt sem teheti nyugodtan, mivel egy ápoló koma lép be azzal, hogy neki itt és most kell Sean spermája vizsgálat céljából. Majd nyúl a répa felé, amit Sean riadtan vesz tudomásul, és hárít egyből majdnemhogy sikítva. Ekkor azonban előkerül egy magnó, az ápolóról leszakad a ruha, és egy elég fura farokrázásnak lehetünk szemtanúi, ami mögött természetesen a tűzoltó srácok állnak. Lépnek is be, hogy félbeszakítsák a kissé homoerotikus tartalmú előadást, és veregetik oldalba nagy örömmel Sean-t, hogy végre jobb színben van. Ajándék gyanánt hoznak még egy 5000 dollárról szóló csekket is, amit Franco meccsével nyertek, mivel hátha kell a gyógyuláshoz. Sean meg is jegyzi, hogy hát igen, párszor a hasznot is lefölöztem, de még így sem lesz elég mindenre. Persze mindenki fennakad azon, hogy a bárból bizony nagymennyiségű bankó ellopása történt, és kishíján megverik az éppen csak összerakott Sean-t. Azonban Tommy éretten viselkedik, mert leállítja a többieket, majd mennek is egyből megvitatni a dolgot ki a folyosóra, és igen fájlalják, hogy közel 80000 dollárnak lába kelt, ami nagyjából a teljes haszon. Magyarán senkinek nem jut semmi, mert Sean magáévá tette mindenki álmával együtt. Ám azért sajnálni is illik a nagybeteget, így Mikey felveti, mi lenne, ha csinálnának egy jótékonysági hangversenyt Sean-nak, ők lépnének fel, és a befolyó összeggel kiegészíthetnék az ellopottat, az talán elég lesz. Ez mindenki szerint baró ötlet, kezdik is szervezni nagy erőkkel a műsort.

Már éppen távoznának a kórházból, amikoris egy rákos kisfiú közelít, aki mint kiderül, Tommy múltkori pajtása, vele és néhány társával együtt töltött el néhány percet az előző részben. A kisfiú nagyon örül, hogy most meg ennyi tűzoltót lát, bár a fiúk nem igazán tudnak pókerarcot vágni, és zavartan álldogálnak, láthatóan nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Tommy vérszemet kap, hogy ő meg igen, és a beteg gyereket vinné egyenest a laktanyába, ám azt nem lehet. Helyette új ötlet gyanánt felmerül, hogy akkor majd idehozzák a tűzoltókocsikat, aztán lehet bámészkodni. Persze a főnök is zavartan adja meg az engedélyt, de miután a gyerek távozik, szidja is le Tommy-t, hogy nem kellene itten ígérgetni, mert ez nem igazán szabályszerű, de most már mindegy.

Sheila, Tommy és Damien együtt vacsoráznak, nagy az öröm, a gyerek kirepül a fészekből, ami szó szerint is vehető, ugyanis bejelenti, hogy odaköltözik Sean-hoz. Sheila meg sem rezzen ennek hallatán, Tommy-t inkább szíven üti a dolog, és amikor Damien wc-re megy, érdeklődik is, hogy akkor ez most hogyan is érint tégedet érzelmileg asszony. Sheila azonban kiegyensúlyozott, és mint mondja, ott vannak a bogyók, azok átsegítik az ilyen dolgokon, és különben is Tommy inkább ne foglalkozzon az ő lelkével, abból semmi jó nem származik. Ő most csak és kizárólag a jelenben él, nincs se múlt, se jövő. Tommy próbálna egy kicsit mégiscsak közeledni, de csak az elutasítást kapja, majd azért Sheila pár múltbeli sérelmet felhánytorgat, ha már téma lett, csak hogy kellőképpen felhergelje magát Tommy ősbunkó viselkedésén, bár ugye ez mostan láthatóan változott. Közben egy enyhén részeg alak tántorog az asztalhoz, aki mint kiderül, egy AA gyűlésre járt Tommy-val, és ott volt az ominózus bejelentésen, miszerint is inni jó, és azóta ő is úgy tesz. Tommy örül, hogy segíthetett, és inkább lehúz ő is egy felest, csak hogy meglegyen az egyensúly.

Lou érkezik haza, Candy várja terített asztallal, kikenve-kifenve, lehet menni tolni befele a vacsorát. Lou-nak nem kel kétszer mondani, ám az első kanál után majdnem beletörik a foga valamibe, veszi ki a szájából, és azt látja, hogy az biza egy gyűrű. A jelentése egyértelmű, de ha Lou-nak mégsem lenne az, Candy szóban is kifejti, hogy igen, szeretnék hozzádmenni, elveszel-e. Lou először köpni-nyelni sem tud, kap egy kisebb agyvérzést szívinfarktussal, majd azért a végén csak hebeg az arának egy leheletnyi igent.

Franco és Carla éppen egy hatalmas szexcsatán vannak túl, Franco alig tudja szavakba foglalni a történteket, és nincs is rá ideje, mert a csaj pattan is vissza a nyeregbe még egy pár fordulóra. Majd miután jól kimulatták magukat Franco betéved a munkahelyére is, és meséli a konyhában összegyűlt jónépnek micsoda fantasztikus élményben volt része. Ott van Damien is, aki első itt töltendő cselekedeteként közli Franco-val, hogy a csaj szerintük nem éppen a férfiakra bukik. Franco kissé dühös lesz, miért feltételezik ezt az asszonyról, hiszen isteni az ágyban, mért baj, ha egy kicsit izmos is? A többiek szerint az nem lenne probléma, de az, hogy úgy fog kezet, mint Hulk Hogan, az már kissé gáz. Miután Franco sértetten kirohan sms szexcsatát folytatni az emlegetett hölggyel, Damien halkan megjegyzi, hogy majd magához tér ez is, ha felcsatolja a lány a műfarkat. Mindenki vigyorog már a gondolattól is, csak Lou nem, mivel mint mondja, itt ő a rövid és vicces mondatok megalkotója, jobb lesz nem villogni. Damien-t ez nem érdekli, búcsúzóul még meg is paskolja Lou vállát, aki kicsit kiönti a kávéját, és elmormolja a foga alatt, hogy alig várja, hogy ez az Újonc végre a kezei közé kerüljön, lesz nemulass.

Utolsóként azt látjuk, amint ígéretükhöz híven a tűzoltók odaszállították a kórház elé az autókat, hogy a beteg gyerekek kedvükre rongálhassák őket. Mindegyik tűzoltó talál magának pesztrálni való gyereket, Lou azonban elég rosszul jár (mert bár elsőre egy kedvesnek, ámde magányosnak tűnő kisgyereket választ, akinek a szülei nem átallottak Göröghonban nyaralni, miközben ő itten gyógyulgat), mivel sikerül egy pszichopatát kifognia. Ez abban nyilvánul meg, hogy először csak szét akarja törni csáklyával a kocsit vagy Lou-t, majd elköti a létrás kocsit, oszt irány a vadnyugat, miközben Lou a másik oldalon kívülről lóg az ajtón. Tommy eközben éppen egy másik kis beteggel beszélget egy másik járgányba, amikoris érzékeli, hogy valami nem éppen szokványos történt odakünn. Ez megerősítést is nyer, amikor bepattan hozzá Fekete Shawn és a Főnök, hogy kéne menni a nagyautó után, meg megfújta az egyik kis rohadék. Időközben a kölök már a nyílt utcákon jár kisebb autókarambolokat okozva, míg végül Lou-nak sikerül beügyeskednie magát az anyósülésre, és miután megnyom egy gombot, az autó varázsütésre megáll. A kölyök igen boldog, hogy milyen királyság volt ez a kis utazás, de a többiek nem így gondolják, Lou a végén meg is jegyzi, hogy ha az ő gyereke lenne, haza sem jönne többé a nyaralásból. Nagy igazság.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása