Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x08 - Galambszárnyon

2009. november 20. 14:00 - leeann

Melinda horrorfilmet néz éppen, amikor Jim hazaér a munkából, de nincs minden rendben vele, mert nem érzi jól magát. Igazából nincs baja, csak tipikus semmi nem jön össze napja volt. Mi látjuk, hogy a gyilkos szelleme, akit a baleset napján szállítottak, követi Jimet mindenhová, amit megérez a mentős alaposan. Jim másnap sincs túl jól, sőt estére olyan idegessé és idegenné válik a férj, hogy Melinda kezd megijedni. Persze ezt Andreával azonnal meg kell beszélni, aki biztosítja Melindát arról, hogy Jim bármilyen furán is viselkedik, tuti, hogy nem a kapcsolatuk az ok.

A lelkizésre most nincs idő, mert az egyik vevő úgy üdvözli Melindát, mint régi ismerőst. Kiderül, hogy a csaj Alexis, Melinda legjobb barátnője volt és most újra élesztené a barátságukat, de Mel igencsak hűvös a legjobb baráttal. Később Mel meglátogatja Jimet, aki most már jobban érzi magát és arra gondol, hogy biztos azért van így, mert az apja halálának az évfordulója van és ő elfelejtette. Időközben Jimnek dolga van, de Mel meglátja a gyilkos szellemét Jim közelében. Persze Mel még nem tudja, hogy a szellem a gyilkos, és Jim még nem tudja, hogy a mentősöknek tartott oktatófilmen azt fogja látni, hogy az apja segítséget kér tőle.

Ezt rajta kívül senki sem látta, így a többiek csak annyit láttak, hogy Clancy mentős felugrik és kirohan a teremből. Melinda hazasiet, mert elmondták neki, hogy a férje kiborult és aggódik érte, de Jim jól van, csak meglepte az apja. Melinda elmondja Jimnek, hogy egy kopasz, nyaktól lábig tetovált fickó jár a nyomában. Jim azonnal tudja, hogy ez az a fickó, aki meghalt a balesetben. Melinda és Jim most egy darabig össze lesznek nőve, hogy ha jön a szellem, kéznél legyen az asszony. Másnap Melt egy csokor virág várja a boltban, ami Lexitől van, és Andrea pedig kíváncsi, hogy miért ment tönkre a barátság.

Mel elmeséli, hogy Lexi akkora barát volt, hogy a főiskolán a népszerűségért nevetség tárgyává tette Melt, és a szellemlátó lány ott is hagyta a sulit emiatt. Andrea most már érti és teljes mértékben támogatja a nem-barátkozást. Melinda egész nap nem lát szellemet, de este, mikor kimegy a biztosíték, a tetovált fickó megjelenik. Kiderül, hogy nem akar Jimtől semmit, de Melindától annál inkább. Az agyontetovált férfi elmeséli a történetét, amiből megtudjuk, hogy amit tett, azt már megbánta, és nem bosszút akar, hanem megbocsátást, sőt amikor a baleset történt, akkor sem bosszút állni ment.

Melinda nem tudja, mit tegyen, de amikor Jim megjelenik a hálószobában, a szellem lelécel. A boldog pár átesik élete első igazi veszekedésén, Mel ugyanis segítene az elveszett léleknek, Jim viszont nem, hisz gyilkos és nem érdemel megbocsátást, de a végén igazat ad a feleségének. Miközben Jim és Mel átszelik az országot, Andrea és Alexis összefutnak és eldumálnak. Kiderül, hogy Lexi egy görény, és Melinda jól tette, hogy már nem barátkozik vele. Tehát Mel és Jim annak a fiúnak a szüleihez tartanak, akit a tetovált fickó, Julian megölt egy rosszul sikerült rablás közben.

Persze a szellem is a párral tart, hisz miatta mennek oda. Amikor megérkeznek, a halott fiú szülei meghallgatják a házaspár mondandóját, sőt közvetve a fiúk gyilkosának mondandóját is, de nem képesek megbocsátani neki, ami, valljuk be, nem csoda. Melinda próbálja a szülők előtt magyarázni Julian tettét, de mivel a szellem a férje energiáját használja, sietnie kell a mondandójával. Természetesen a mama kimondja a „soha” szót, amit a szellem a legkevésbé akart hallani. Sajnos Jim is megsínyli Julian érzéseit, és olyan minden mindegy érzés keríti hatalmába.

Melinda biztosítja a férjét, hogy ezek nem az ő érzései, hanem Juliané, aki úgy érzi, hogy neki már csak az örök kárhozat jár. Mel nem ért egyet a szellemmel és megkéri , hogy bízzon benne. Miközben Mel és Jim próbálnak a szellemük lelkére beszélni, Lexi megint fut egy kört Andreánál, hátha megnyeri őt szövetségesnek, de ez halott remény. Közben Melindának sikerül Juliant rábeszélni arra, hogy látogassa meg a feleségét és a kisfiát, hátha akkor megnyugszik a lelke, de a szellem egy kicsit kéreti magát, amit Jim egyre nehezebben visel.

Azért Melinda nagy meggyőző, úgyhogy a trió hamarosan már Julian családjának otthona felé tart. Melinda meg is szólítja Rachelt, Julian feleségét, aki megkönnyezi férje halálhírét. A feleség hajlandó meghallgatni a házaspárt, de nem nagyon hiszi el, hogy Julian szelleme még itt van. Julian azt szeretné, ha Melinda mindent elmondana Rachelnek: hogy szereti, hogy megbánta, amit tett, és hogy jól tette a nő, hogy feladta őt a rendőröknek. Rachel elmondja, hogy nem ő adta fel a férjét, ezt nem fogja elismerni soha. Ekkor Julian fia, aki már tini korban van, közli, hogy tényleg nem a mama volt, hanem ő.

A feszült hangulatot Jim nevetése oldja fel, ugyanis Julian nevet, és akkor Jim is nevet. Juliannek azért támadt ilyen fene nagy jókedve, mert sosem hitte, hogy a fia volt, és örül annak, hogy így megvédte az anyját. Joseph-nek, Julian fiának már nincs ilyen rózsás hangulata és hazugsággal vádolja Melindát. Joseph szerint Melinda nem látja az apját, de ha igen, akkor meg kell mondania, hogy mi van a papa füle mögé tetoválva. Ezt a fia születésekor tetováltatta oda, és Melnek meg kell mondania, hogy mi az. Egy galamb van a papa füle mögött. A feleség és a fiú megbocsátanak Juliannek és hamarosan a fény is beállít, ami azt jelenti, hogy a papának menni kell.

Arra még megkéri a fiát, hogy keresse meg a megölt fiú szüleit, és segítsen nekik névtelenül is, ha teheti. Majd Julian átkel és Jim is már kezd önmaga lenni. A munka oroszlánrésze el van végezve, így Melinda úgy dönt, ad Lexinek egy esélyt. Kiderül, hogy a nagy barátnő csak azért jött, hogy Melinda segítségével megtalálja a halott nagynénje smaragd nyakláncát. Persze Mel nem segít és rájön, hogy egy ilyen barát kutyának se kell. Amikor Melinda faképnél hagyja Lexit, egy hatalmas fehér galamb csoportosulást lát. Ennek még biztos lesz jelentése.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása