Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x07 - Remény és megbocsátás

2009. november 13. 14:00 - leeann

Rosszul kezdődik ez a rész, Jim ugyanis balesetet szenved a mentővel, amikor egy motorbaleset áldozatát viszik be a kórházba. Melinda azonnal autóba is ugrik, amikor megkapja a hírt, hogy a férje kórházban van. Miközben Mel a férjéért aggódik - aki szerencsére jól van -, egy fiatal lány szelleme próbál vele kapcsolatba lépni. Kiderül, hogy a szellemlány férje segített a mentős fiúknak, ugyanis látta az árokba boruló autót és azonnal segítséget hívott. Melinda egyelőre nem foglalkozik a szellemlánnyal, mert most inkább Jim mellé heveredik és örül, hogy nincs semmi komoly baja a kedves férjnek.

Melinda nem érzi jól magát, de a szellemlány csak nem hagyja békén, és kéretlenül is elmeséli a történetét. Mel segítene neki átkelni, de Hope, a szellemlány nem magáért, hanem a férjéért aggódik. Pár nap múlva Jim már haza is mehet, és Melinda úgy dönt, hogy ideje segíteni Hope férjének. Melinda meghallgatja Brad történetét is a felesége haláláról. Miközben Jim lábadozik, Andreát átveri egy csaló, aki mellesleg dögös pasi.

Hope egy műtét miatt halt meg 26 évesen. A férjével 3 éve voltak házasok, és kiderült, hogy terhes, méghozzá méhen kívüli terhes. A kórházban megműtötték, azt mondták, minden rendben lesz, de pár óra múlva meghalt, és ezt most Bradnek is és Hopenak is nehéz megemészteni. Tehát szükségük van Mel segítségére, hogy ezen túllépjenek, de most Jimnek is szüksége van a feleségére, hisz neki a balesetet kell feldolgoznia. Igen, Jim lelke is beteg némileg, mert amellett, hogy meghalt a beteg, akit kórházba kellett volna szállítaniuk, a társának és neki is komoly baja eshetett volna, és ez nem hagyja nyugodni.

Melinda szerint balesetek történnek, ezen nem tudnak változtatni, de van, amin tudnak, és van akinek az sem kevés. Itt van mindjárt Brad és Hope, akiknek elkél a segítség. Mel úgy gondolja, hogy Brad megnyugodna, ha beszélne azzal a fiatal orvossal, aki jelen volt Hope műtétjénél, de Brad szerint ez se a feleségét nem hozza vissza, se az ő életét nem hozná rendbe, így minek ezt bolygatni. Azért Melinda és Hope nem adja fel ezt a mi történt a műtét alatt dolgot.

Derrik, a fiatal orvos, aki Hope műtétjénél asszisztált, először elzárkózik az igazmondástól, de csak beadja a derekát és később elmeséli, hogy mi volt a lány műtétjénél. Később a helyi vásárban Andrea összeakad a szélhámos szépfiúval, és megbeszélnek egy talán kávézást. Este Derrik elmeséli Melindának, hogy mi történt a műtét során, sőt még videófelvétel is van az esetről. Derrik szerint műhibába halt bele Hope, amit egy nagyra becsült idős orvos követett el. A fiatal orvos próbált tenni ezt-azt az ügyben, de a fődokinak hittek és az ügyet lezárták. Derrik nem tud tenni többet az ügyben, így most Melindán a sor.

Melinda elvisz egy Bradnek szóló levelet a kórházi dossziéból, hátha segíthet ezzel is egy kicsit a párnak. Miközben Melinda információgyűjtésen van a kórházban, Andrea a csalóval vacsorázik. Andrea kerületi ügyész helyettes volt New York-ban és a csalók voltak a specialitása, amit el is mond a szépfiúnak a miheztartás végett. Másnap reggel Melinda nyomozni megy az öreg doki után, akitől a felesége búcsúzik a kapuban. Miután a doki elmegy hazulról, Melinda beszélget egy kicsit a feleséggel.

A feleség elmondja Melnek, hogy a férje korai demenciában szenved és hamarosan nagyon súlyos lesz, ami már kihatással lesz az egész életére. A feleség szeretné megvédeni a férjét, de hamarosan már ő is tehetetlen lesz mindezzel szemben. Később Mel elmondja Hopenak, hogy orvosi műhiba miatt halt meg, de ez nem vigasztalja a halott lányt. Hamarosan Melinda elmondja az új információkat Bradnek is, de ő sem fogadja jobban a hírt, mint a felesége. Brad nem érzi jobban magát ettől, de ez legalább annyi megnyugvást okozhat, hogy nem az ő hibája volt.

Brad folyamatosan önmagát hibáztatta a neje haláláért, pedig sosem tehetett róla. Melinda a kétkedő fiút még arra is ráveszi, hogy búcsúzzon el a halott feleségétől. És persze itt van a levél is, amit Mel szeretne odaadni Bradnek, aki nem akarja elolvasni, így Mellel olvastatja fel. Brad azt mondja Melnek, hogy ezzel kvittek és könnyes szemmel elindul hazafelé. Természetesen Hope átkel. A szomorú percek után Melinda meglátogatja az öreg dokit, akinek ideje szembesülni a betegségével, ha nem akar több kárt tenni, mint hasznot.

Kiderül, hogy a doki felesége 2 éve halott és azért maradt, hogy a férje végre abbahagyja a praktizálást és szembenézzen önmagával. Andrea visszaszerezte a pénzt, de nem mondja el Melindának, hogy ezt hogyan csinálta, és este Jim is fura hírt kap. Az ismeretlen, aki meghalt a mentőben, egy gyilkos volt, és éppen a feleségét akarta megölni, amikor a baleset történt. Ha Jim és a társa nem szenvednek balesetet, akkor több ember is meghalt volna. A minden okkal történik most nagyon megállja a helyét, de a gyilkos szelleme még nem kelt át, és ez nagyobb baj, mint eddig bármi.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása