Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x4 - Megpuncisodva

2009. június 18. 16:00 - zenoli

Zenei betéttel nyitunk, mert az úgy hatásosabb, két halott egy témára a fő motívum. Látjuk egyrészt Mikey anyjának temetését, emellett megtalálják Jerry öngyilkos testét is vérbe fagyva. Tommy a temetésen kapja a másik halálhírt, komolyodik is el még jobban, majd siet a helyszínre egyből. Egyértelmű az öngyilkosság, de a halál okaként szívelégtelenség kerül a hivatalos papírokra, biztos mert az nem szégyen, azért.

Laktanyában gyászolunk, Jerry képe az asztalon, gyertya ég, és az öreg emlékére egy komoly teológiai vita alakul ki arról, hogy vajon az öngyilkosság gyáva tett, avagy nagyon is bátor. A témát Tommy zárja le egy magvas monológ kíséretében, melyben feltárja a fiatal és bohó Jerry mindennapjait a bronx-i tűzben, hogy akkor és ott és anno ő egy éjszaka alatt akár tizennégy melót is megcsinált, kihúzott mindenkit a tűzből, ha akarta, ha nem, és tette ezt úgy, hogy közben cigi lógott a szájában, és talán ezekben a helyzetekben felélte valamennyi bátorságát, öregségére már nem jutott. Elég hatásos a beszéd, főleg, hogy csapódó ajtó kíséri, a maradék pár ember meg gondolkodhat a hallottakon magában. Főcím.

Még mindig a laktanyában vagyunk, csak most éppen autószerelést követnénk nyomon, márha Tommy tudná, mi is a kocsi baja, de nem. Lóarcú lány közeledik jobbról, de nincs idő a menekülésre, túl hirtelen tűnt fel. Szerencsére hamar hasznossá is teszi magát, mert egyből elmerül könyékig a motor és a többi olajos kacat közepette, és nemcsak – írhatnám szép, de nem az -, hanem okos is, mert az ő keze alatt pillanatok alatt duruzsolni kezd a gép. Ekkor már Sean és Needles főnök is ott van, és nézi a mutatványt, kap is nagy tapsot a lány, és egy seggstírölést is azért. Nona ha már eljött, le is égeti Tommy-t, elmeséli a másik kettőnek, hogy bizony ez a Tommy gyerek megpuncisodott, nem akart vele testi kontaktusba lépni, pedig aztán ő mindent megtett a sikerért. A két potyaleső láthatóan nehezen emészti meg a hallottakat, és amikor Nona újra randit kér Tommy-tól, majdhogy nem a karjai közé lökik szegény szerencsétlent.

Tommy már az utcán van, és ismét a lányát hajtja, aki még mindig durcás a múltkori verekedés miatt. Apja viszont belátja, hogy békülni kell, de Colleen ezt csak akkor tartja elképzelhetően, ha Tommy vesz pár cuccot nekik, és akkor talán pár naponta felhívja őket. Tommy ígéretet tesz, hogy oké, megkapsz mindent szartól gurigáig, csak ne hisztizz már. Lány elégedetten távozik, ez az üzlet megköttetett.

Ma úgy lászik egész nap Tommy van a terítéken, mert ismét őt látjuk, csak most már a nagy randi után van Nona-val, ülnek a kocsiban, és a csaj nem teketóriázik sokat, mászik bele egyből Tommy szájába és nadrágjába. Azonban a rúd mozdulatlan, nem nagyon érdeklődik lóarcúlány iránt, aki megunja a szó szerint vehető töketlenkedést, és ismét kirúgja Tommy-t a kocsijából. Tommy nem annyira szomorú, mert hiszen otthon Janet és a bőgő baba várja, nincs is szebb egy zilált családi esténél. Asszonynak persze nem beszél a randiról, csak arról, hogy találkozott Colleen-al, és szó szerint visszavásárolja magát a lánya életbe, és ez mennyire szörnyű, de mégis szép, magyarul blablabla. Aztán a kisebbik kölök is előmászik az odújából, elvágta a kezét, és hiába tízéves, az apja ragasztja be, én már ennyi idősen majdnemhogy tévét szereltem, meglátszik ez Amerika, ott nem kell korán felnőni. Janet is elnézi ezt a bájos apa-lánya pillanatot, és annyira meghatja, hogy felveti, mi lenne, ha mink kibékülnénk, elmennénk egy szakemberhez, aztán hátha újra minden szép és jó lenne. Tommy örül a lehetőségnek, de zavarja farka sztrájkja, ezért igazából azt szeretné először rendbe tenni, de azért nem eszik olyan forrón a kását, Janet finoman hárít.

Sean-t látjuk, aki takarít, de nincs egyedül, mert egyszercsak valaki felnyög a heverőn, hát ki más lenne, mint Meggie, aki mint kiderül, múlt este seggrészegen tántorgott haza. Pedig Sean volt olyan rendes és vacsorával várta, működtetné a házasságot, de egyedül nem megy ésatöbbi. Persze Sean idióta, mert még a hegyibeszédéhez is puskát készít, és amikor Megs ezt meglátja, inkább kimegy a wc-re hányni, majd kilátásba helyez egy válást is csak a miheztartás végett.

Tommy otthon éppen a meccsnézés örömeit élvezné, de nem tudja sokáig, mert szól a csengő, vendég érkezett. A hívatlan látogató pedig nem más, mint Sheila és az ő lovagja, hoztak babacuccot alibinek, és már nyomulnak is befele. Jött velük egy örömhír is, a biztosító lezárta a nyomozást, lesz pénz, a börtönélet pedig megúszva. Sheila egyből a gyerekszoba felé veszi az irányt, ébredő babát ölelget, aki nála nem üvölt, de furcsa. A barát láthatóan teljesen odavan Tommy-ért, folyamatosan a farmerját nézegeti, sőt fogdossa is, hát ez egy kicsit perverz, és ha már itt van, aláirat egy újságkivágást, amin a nagy hős Gavin mentett ki valami csókát. Tommy furán néz, de nincs idő gondolkodni, mert Janet ér haza a boltból, és nem örül a látogatásnak, veszi is el Sheila-tól egyből a gyereket, aki nála persze egyből üvölt. Tommmy nagy nehezen kirúgja a vendégeket, majd fúj nagyot, kényes egy szitu volt, meg kell hagyni.

Másnap van, Mikey ül a laktanya konyhájába magába zuhanva, nem reagál, hiába szólongatják a többiek. Majd egyszer csak beszélni kezd arról, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen most magával, hogy az anyja meghalt, mert még a ruháját sem tudja kimosni. Lou megértően néz, és ölelésre tárja a karjait. Miután Mikey kiment jól ki is beszélik, Tommy nem érti, hogyhogy nem mondott most Lou egy buzi viccet sem, pedig adta magát a helyzet. Lou azonban nagy komolyan azt válaszolja, hogy a gyerek most gyászol, holnapig nem basztatjuk, de majd akkor duplán kap. Riasztás, menni kell melózni.

Egy nagy házban vagyunk, tele szűk folyosókkal, tűzoltóink meg éppen arról értekeznek, hogy hova tegyék Jerry hamvait. Valamelyik felveti, hogy rakják az egyes budiba, úgyis az volt a kedvence. Sean szerint ez nem jó ötlet, mert nem szeretné, hogy nagydolog közepette is a főnök nézné. Ennél tovább nem jutnak, mert jól el is tévednek, sehol a kijárat, viszont egyre több ajtó mögött van tűz, oxigén is fogyóban, mileszmost. Egyik ajtón benyitva találnak még ráadásnak egy terhes nőt is, aki ott és akkor meg is szül két másodperc alatt, Sean meg mindezt elájulva asszisztálja végig. Mikey is elveszett, üvöltenek utána, szerencsére ő nem olyan béna, mint néha gondolják róla, mert megtalálja őket, sikeresen zárult tehát ez a mentés is.

A házassági tanácsadó irodájába ugrunk, Janet és Tommy ülnek ott, és kezdésként elmesélik szerelmük történetét. Kezdik ott, hogy ez egy középsulis szerelem volt, Janet terhes lett, jött a házasság, majd ez megromlott. Szétköltözés, Tommy kikezdett a meghalt unokatestvére özvegyével, aki terhes lett, majd elvetélt, aztán Janet kezdett ki Tommy már szintén meghalt öccsével, és ő is terhes lett. Közben meghalt a fiúk, akit elütött egy ittas sofőr, akit viszont Teddy bácsi lőtt le. Elég színes a sztori, szegény fószer is csak hallgatja a történetet, majd egy percet kér, és kimegy telefonálni. Valami haverját hívja, és röhög bele a telefonba, hogy majdnem megfogtál baszki, de a halott gyerekkel túllőttek a célon, kissé túljátszották a szerepüket, de majdnem. Aztán a vonal másik végén lévő valaki felvilágosítja, hogy ő nem szívatta meg. A koma arcáról lehervad a mosoly, megy vissza a szobába, és közli, hogy neki erre a történetre sajna nincs elég ideje. Tommy-ék csalódottak, itt nem termett babér.

A laktanyában Lou telefonál, éppen a másik laktanya főnökéről, zsidó Jimmy-ről keres valami olyan infót, amivel jól meg lehet zsarolni, és akkor az talán eláll a fekete srác megszerzésének ötletétől is. Sok mindent nem talál, csak egy engedély nélkül beépített konyhát, pár megfojtott kutyát, ilyesmit. Needles főnök szerint addig kell ütni a vasat, amíg meleg, tehát irány a koma, tessék beszaratni, és megszerezni fekete csodát. Franco jön be, és gyűrűt mutat mindenkinek, hát mégis megvette a kurva drága ékszert, és tényleg nem volt kétfillér, mert még a dzsipjét is el kellett adnia érte. De hiába a gyűrű, mégis be van fosva, mert ez mégis házasság, nagy döntés ugye. Lou azt tanácsolja, keressen egy olyan párt, aki csupa jót mondd a dologról, és keressen olyanokat, akik rosszat, tegye mérlegre, aztán döntsön. Franco meg is fogadja a tanácsot, Sean kezd el hadoválni neki, de nem sokáig, mert Tommy érkezik és zavarja odébb, mit tudsz te a témáról, aki az én pszichopata nővéremmel hálsz felkiáltással. Majd ő kezdi el mondani az okosságokat, hogy hát fiam, a házasságnál a fő lényeg az odafigyelés, törődés, hallgatás, nincs több idegen segg, punci, csak az asszony, és ha ezt képes vagy vállalni, mehet a dolog.

Lou már terepen van, megérkezik zsidó Jimmy-hez, és hívatja be magát. Csap is bele a téma közepébe, kell nekünk az újonc, meg amúgy is engedély nélkül építkeztél. A pasi csak vállat von, hogy hát ti is ezt csináljátok odabenn az őrsön, nem? Lou erre nem tud mit mondani, de a szerencse mellé szegődik, mert tüsszentést hall, megy is a zaj forrását felkutatni, és egy hiányos öltözetű hölgy van a szekrényben, aki mint kiderül zsidó Jimmy tűzoltótársának felesége. Lou arcán elégedett mosoly jelenik meg, és nagy boldogan megy is szekrényt üríteni az Újfiúnak, aki ezek után természetesen az övék. Mikey még mindig elég lehangolt, de nem sokáig, mert jön Sean, és felajánlja, hogy odaköltözik hozzá, mert hiszen ők milyen jó barátok is, haverozhatnának egy kicsit együtt. A végén azért kiböki, hogy plusz lehet el is fog válni, és valahol csövezni kéne addigis.

Tommy érkezik haza fáradtan, de otthon gyertyás félhomály és majdnem pucér Janet várja, aki úgy gondolja, rövidtávon megoldja a házassági problémát, és a megoldás kulcsa a szex lesz. A dolog nem is indul rosszul, de sajna Tommy cucca megint nem reagál a helyzetre, Janet ezen teljesen kiakad, mert mint mondja ilyen még sosem történt, és ez a vég kezdete. Tommy mentené a menthetőt, és mondja, hogy nyugi nem te vagy az oka, múltkor sem ment, na és ez az a mondat, amit azonnal vissza is szívna, mert egyből jön a jogos kérdés is: mivan? Szegény hebeg-habog, hogy itthon voltam, és egyedül, de persze Janet-et nem ejtették a fejére, tudja, hogy nő van a dologban. Párna és takaró landol a nappaliban, a kapcsolatnak pedig, ahogy ennek a résznek is-vége.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása