Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x1 - Babapofi

2009. május 28. 16:00 - zenoli

Ismét itt vagyunk a vidám tűzoltókkal, megkésve bár, de törve nem- folytatódjék a történet. Ugye a harmadik évad sokkoló és végső jelenete az volt, hogy Tommy és Sheila az újonnan szerzett parti vityillóban ragadt, miközben az kigyulladt, és se ki, se be. Innen indítunk, mégis lett ki, mert Tommy jelenik meg, és beszélni kezd a történtekről, hogy s mint emlékszik a dolgokra. Mint kiderül, őt gyanúsítják a tűzgyújtással, pedig szegény szerencsétlen magánál sem volt, és hiába tagadja, mivel a tűzeset előtt két héttel írtak alá egy életbiztosítást, felettébb gyanús a hivatali mókusoknak. Ugrunk egyet, éjszaka van, bébisírás töri meg a csendet, Tommy pattan is egyből, Janet az ágyban, mi van, ezek megint együtt? Nagyon rendes, mert ő foglalkozik a gyerekkel, mondjuk Janet annyira nem is bánja, visszazuhan fejest a párnák közé.

A gyerek csak nem alszik, Tommy mászkál vele, aztán mire nagy nehezen mégis elcsendesülne, Colleen érkezik haza hajnali fél 3-kor enyhén betépve, berúgva, bébi újra üvölt. Apja cseppet sem örül, hogy így alakulnak a dolgok, akkor meg aztán főként összehúzza busás szemöldökét, amikor a lánya benyögi, hogy ja amúgy van egy 26 éves pasim, aki mellesleg zenész, és szexelünk is, ha érdekel. Aztán a nagy monológ végére diszkréten letesz egy kis rókabőrt a szőnyegre, majd távozik a szobájába. Tommy kissé ideges, kelti is fel iziben Janet-et, tudtad te, micsinál a fránya kölyke? Asszony csak bólogat, persze tudok mindent, nem zavar, elég érdekes a nevelési stílusa, meg kell hagyni. Tommy sem igen érti, és meg is jegyzi, hogy sosem hitte volna, hogy ő lesz az erkölcscsősz a családban, hát mi sem. Kisebbik kölök is talpon van már, és mikor meglátja Colleen hányását, ő is rárakja a sajátját, csak hogy jól induljon a nap. Főcím.

Templomban vagyunk, Lou ordítja a napi dalt lelkesen és baromi hamisan, a már nem apácalány oldalba is böki, kuss legyen, inkább menjünk innen. Franco-éknál vagyunk, ahol minden békés, Franco és Natalie ágyban, aztán már Franco nem, mert Rich lenn üvölt a földszinti szobában, valami hipernehéz számítógépes játékot vitt végig, és nagyon boldog a teste. Ja és mindezt négy és fél óra alatt, tehetséges ez a fiú. Kicsit beszélgetnek is a srácok, kiderül, hogy Rich szeretné, ha Natalie és Franco végre oltár elé állnának, mert már elege van az állandó babusgatásból, és amúgy is kanos, dugni szeretne, de felügyelet mellett ez nemigen megy. Franco értetelenül néz, és próbálja magyarázni Rich.nek, hogy ahhoz jó lenne barátnő is, és kiderül, hogy ez nem gond, Rich a központban, ahova oktatásra jár, megismerkedett egy Down kóros, tolószékes lánnyal, szóval alany már lenne is, csak egy kis magányra lenne szükség.

Ügyvéd rokon sétál az utcán, amikor is hívja egy másik koma, aki a parti házzal kapcsolatban nyomozgat, és sajna arra a megállapításra jut, hogy azt a bizonyos életbiztosítást Tommy firkantotta alá, sáros ő, de nagyon. Lou eközben apácalánnyal kerül intim közelségbe, csak nem éppen a legmegfelelőbb helyen, ugyanis még mindig a templomban vannak, csak éppen álcázva az orgona alatt, hehe. Persze a szenvedély hevében az orgona is megszólal, van is égés, Lou magyarázkodik, hogy ő csak azt nézi, működik-e a cucc, és úgy látja igen, minden oké.

Sean-ra ugrunk, aki éppen a lakásból igyekszik kifele dobozzal a kezében, de nem jut messzire, Meggie állítja meg, és mosolyog rá édesen, hova mégy uracskám? Sean zavarban van, és kiböki, hogy a pornótól igyekszik megszabadulni, és más asszony ennek örülne, nem kéne beszólni. De Megs lágy hangon felvilágosítja, hogy mindez szép és jó, de ez az ő pornója, lehet róla leszállni villámgyorsan, mert az neki kell. Sean ezen kissé fennakad, hogy minek, hiszen még csak kilenc hónapja vagyunk házasok, ilyenkor még mint a nyulak, de Megs felvilágosítja, hogy neki ez létszükséglet, és kész, téma lezárva.

A másik nagybeteg, Jerry a főnök is jól van, éppen valami fitnesz teremben izzad a biciklin, mikor is hívja a fia. A beszélgetésből kiderül, hogy Jerry már 17 kilót lefogyott, nagyon vidám, jövő héten mehet vissza dolgozni, ha jó lesz az utolsó vizsgálatának eredménye is. Kisjerry nagyon örül, és ő is jóhírrel szolgál, megházasodik, elveszi Steven-t, a barátját, és szeretné, ha az apja lenne a tanú. Jerry szeme könnybelábad, hátpersze aranyvirágom- rebegi meghatódottan.

Tommy-éknál vagyunk újra, reggel van, kisbaba még mindig az apjánál. Janet támolyog elő összezuhanva a hálóból, kócos mint állat, egy fésű meg egy kis szappan elkelne, de nem ez jön, hanem ideje megetetni a kicsit. Ebből kifolyólag nem ártana átvenni sem, mert apjuknak menni kéne dolgozni. Azonban éppen hogy a kezébe veszi, a gyerek máris üvölt, nem bírja ő sem a hisztisszőkét, máris kedvelem ezt a picit, mennyire tudja mi a pálya. A nő rí is egyből, ő ezt nem bírja, segítség kell, egyedül nem megy, de Tommy leoltja, hogy most nem tudok több munkát vállalni, húzz le mást anyagilag. Szőke azonban nem adja fel, majd ő is elmegy melózni, de ez akkor sem mehet tovább, bébiszitter nélkül nem élet az élet. Ehhh.

Tommy már úton van a tűzoltósághoz, amikoris ügyvéd rokon hívja, hogy nagy szarban vagy öcsém, megállapították, hogy mind az élet, mind a tűzbiztosításon a te aláírásod szerepel, aztán meg seperc alatt leégett a kecó, rád fogják húzni a vizes lepedőt, állj elő valami hihető magyarázattal, és ne a jól bevált nem emlékszem legyen a szöveg, mert az most nem nyerő. Tommy hümmög és tiltakozik, nem tud ő jól hazudni az ügyvédeknek, mert az már a profi liga, ha a családnak kéne, azt simán, de ebben az esetben nem igazán mer. Ügyvédpajtás leállítja azzal, hogy jobb, ha megtanul a meghallgatásig, különben belülről nézheti a börtön falait egy ideig.

Tommy végre célba ér, de egy nőt vesz észre a bejárat előtt, így jobbnak tartja bujkálni egy kicsit, majd mikor az távozik, végre megérkezhet a munkába. A komfort érzés viszont nincs meg, ugyanis nincs fűtés, mindenki nagyon fázik, és egy propántömlő mellett sorakoznak, melegíteni a melegíteni valót, és ha mindez nem lenne elég, az áramnak is lőttek. Újfőnök, aki még mindig elég érdekes, a propán jellemző tulajdonságairól kezd beszélni, de persze ez senkit nem érdekel, inkább elmennek odébb fázni. Teherautó áll meg, Lou örvendezik, megjött a kosárcucc, amit rendeltem tegnap. Tommy nem érti milyen kosárcucc, mikor megbeszélték, hogy az alagsorból hokipálya lesz. Lou viszont felvilágosítja, hogy igen így volt, de tegnap este ímélben megszavazták a kosárpályát, ez van, és amúgy is most végez az újoncképzőben egy igen tehetséges fekete gyerek, kell ő nekünk, mint egy falat kenyér, ne aggódjál Tommy, és amúgy is hányás szagod van.

Sean jön le az emeletről és fojtja beléjük az elmés társalgást azzal, hogy Mikey-t nem tudja felébreszteni, szerinte meghalt. Ez mindenki szerint érdekes, mennek is megnézni, mi a szitu. Mikey nem halott, csak vastagbéltükrözésen volt, és az ottani nyugtatótól kábult kissé. Szegény anyukája is beteg, ő meg szeretné megelőzni a bajt, előrelátó a lelkem. Tovább nem csacsoghatnak a vastagbélről és barátairól, mert megszólal a sziréna, menni kell.

Macskamentésről van szó, ide kellett a két rohamkocsi, meg a csomó tűzoltó. Aki kihívta őket, félve meg is jegyzi, nem kellett volna tán ennyi embert idecsődíteni a pár cicusért. De már mindegy, mennek fel az emeletre a fiúk, bár kissé zavarja őket, hogy aranyrudat például sosem kell menteni, pedig az mennyivel érdekesebb meló lenne. Megtalálják a cicák búvóhelyét, de mire megtanakodnák, ki hogyan merre, hatalmas robbanás, megdől a lábuk alatt a padló, és mint a Titanic-ban, szép lassan csúsznak bele a semmibe, ami itt jelen esetben tűz, és nem a víz, bár egyik sem kecsegtet sok jóval. Szerencsére mielőtt beleesnek a fekete lyukba, mindenki magához ragad egy szőröst, ha már halunk legyen miért felkiáltással. De semmi tragédia nem történik, mert a robbanás kiszakította a házfalat, így kiszánkóztak a szabad levegőre, minden jó, ha vége jó. Illetve annyira mégsem, mert Mikey fekszik a földön, és a tökeit markolássza, eltalálta egy gerenda. Lou meg is jegyzi, először a tükrözés, most a gerenda, ennek a gyereknek ma nem unatkozik az alfele, és valóban.

Érnek vissza a laktanyába, ahol a jó öreg Jerry várja őket fűtéssel és árammal, meg egy jó adag forró kávéval és pizzával a konyhában. Nagy is az öröm, és még az alaksori sportpálya ügyét is két mondatban elintézi, egyik felén ez lesz, másikon az, kuss legyen, majd ha visszajövök, lesz megint nemulass. Tommy-t kérdezi, hogy van Damien, most hogy nincs mellette Sheila, hogy megcsinálja a dolgokat, hát csak nem meghalt az a kedves lyány? Aztán főnök el, többiek meg kaját lapátolnak ezerrel befele.

Újra a kihallgatáson, tűzesetről mesél Tommy újfent, és most már kicsit világosabban látja a történteket, mert arra a megállapításra jut, hogy Sheila tuti begyógyszerezte őt, azért nem emlékszik semmire. Mellette ül Eddie az ügyvéd, suttogni kezdenek, majd a suttogás egymás pofozásába megy át, hehe, komoly hivatali megbeszélés. Aztán felriad, mert egy ismeretlen lóarcú némber áll a laktanyai ágya mellett, és rázza fellfele. Kiderül, hogy a hölgyike nem is annyira ismeretlen Tommy-nak, ő volt az, aki kihúzta a tűzből, és most jött behajtani a tartozást, ami egy vacsora lenne. Tommy nem mutat túl nagy hajlandóságot a dologra, nem tudom mi történt ezzel a jóemberrel, talán Janet végleg kiherélte. De a nő ötletes, és nem hagyja magát lerázni, majdnem kitöri Tommy kezét, amíg az valóban meg nem ígéri, hogy oké vacsora, csak ne legyél agresszív. Nő boldogan távozik.

 

Sean úgy érzi, jót tenne a házasságának, ha elfogadná Meggie pornómániáját, ezért leülnek együtt, hogy megnézzenek egy érdekesnek tűnő darabot. De Sean egy idő után már inkább rémült, mint lelkes, amikor látja, mik történnek. Megs pedig láthatóan nagyon élvezi, így nem fog sokáig tartani a béke. Franco is szexközelben, csak ennek gátat vet Natalie, aki olvas, és úgy látszik náluk is bekövetkezett a ’szürke hétköznapok’ dolog, mert szegény Franco csak nem tudja sehogy sem rávenni a lányt, pedig mindent megtesz. Végül elmondja, hogy ma majdnem meghalt, erre már reagál a csaj, lesz nagy összeborulás, minden, ami kell.

Tommy szépruhában megy egy idegen épületben, száll be a liftbe, ahol megjelenik Jimmy is, és nekiáll ütni a szerencsétlen másikat. Ennek oka pediglen az, hogy Tommy minden nőt csak kihasznál, ezt tette Janet-el, és Sheila-val is. A portás nézi a csatát a tévén, csak az a baj, hogy ő csak Tommy-t látja, aki ugrál a liftben, mint egy idióta bréktáncos. Liftajtó szétnyílik, két megrökönyödött lakó is nézheti ezt a jelenetet, akiknek egy méhes sztorival jön, hogy meg akart csípni a kis szemét, de elkaptam, nem kell aggódni. Majd egy ajtóhoz sétál, és kopog, de válasz nem érkezik, erre nem szarozik, benyit. Háttal egy sötét hajú nő ül, majd megfordul, és boldogan látjuk, hogy Sheila az, tehát nem halt meg a tűzben. Az első mondata pedig velős és sokatmondó: -Kaszálhatnánk 2 millió dollárt, te pedig elcseszed az egészet. Hmm, valami van a levegőben.

Címkék: ments meg
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2009.05.28. 19:22:55

ó, de szuper, köszi! sajnos, a csatorna- és időpontváltás elsöpörte az első két részt az évadból, de így tudom pótolni. köszi!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.05.29. 00:23:29

Basszus, nagyon köszi a hogy voltot! :) Most tudtam meg, hogy megy már a 4. évad. Majdnem úgy örülök ennek, mint az ötös lottó várható főnyereményének!

zenoli 2009.05.29. 07:56:30

Szívesen, bár sajna egyéb elfoglaltság miatt csúszásban vagyok a tv-hez képest, de remélem így is van már legalább két ember, akinek érdemes dolgozni:)
süti beállítások módosítása