Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x04 - Harcolunk és védünk

2009. április 17. 14:00 - leeann

Brian és Justin bejárják a Kinnetic főhadiszállását, és szöszikének nagyon tetszik. Persze ne hagyjuk ki a többieket se: Mikey és Ben a családi dolgokat tárgyalja ki, Emmettnek pedig nincs hol szexuális életet élni, mert a lányoknál lakik, és nem akarja odavinni az alkalmi pasijait. Időközben Jutin már az új csapatának a taktikai gyűlésén van, ahonnan az őrző-védő csapat egy része lelécel. A fiúk azért lépnek ki, mert ők nem akarják Cody provokáló taktikáját követni. Justin marad, hisz a meleg erő meleg erő akkor is, ha kezdik rosszul használni a szent ügyet.

Este a lányok vendégül látnak egy másik leszbi párt, akiknek Mel az ügyvédjük gyerek elhelyezési ügyben. Közben Mikeyéknál is izgalmasan alakul az este, mert várható, hogy egy szociálismunkás meglátogatja őket. Mikey nagyon hisztis, és amikor kopognak az ajtón megáll benne az ütő. Persze nem a szociális munkás jött, hanem Debbie, aki Vic híján a fiúk nyakára jár rendszeresen. Brian és Justin szexelnek, de Justin olyan lett, mint a tökéletes katona. Szöszike verekedésre hívja ki Briant, aki poénra veszi, de amikor Justin egy célzott ütéssel arcon vágja Briant, kap egy nevelő célzatút visszakézből, hogy azért megtanulja, kit meddig lehet provokálni.

Justin viselkedése továbbra sem szimpatikus, és nagyon dühös. Nem jó ez így, kérem, ebből még nagy baj lehet! Melanie késő estig dolgozik továbbra is, de Linds most nem veszekszik vele, mert most a barátaiért harcol, és egy kisgyerek élete a tét. Másnap Emm Mikeynak panaszolja el, hogy amióta a lányoknál lakik, a szexuális élete házon kívülre szorult, amit nem egyszerű kivitelezni hosszútávon. A megoldás talán egy saját lakás lehetne, de Emm még nem lakott egyedül soha. A meleg erő már csak kéttagú, és Justin kezdi érezni, hogy talán túllőnek a célon, ha ezt folytatják, de Cody elviszi abba a templomba, ahova ő jár, hogy szöszike is lássa, mit kell neki kiállni, amikor odamegy.

A tiszteletes a leviták könyvének idézeteit használja arra, hogy a homofóbiáját kiélje, amit mindig meg is tesz, amikor csak prédikál. A fiúk ketten már el merik mondani a véleményüket a papnak. Brian és Mikey a Woody’s-ban biliárdozik, amikor Emm egy fiúval megérkezik, és már arra vetemedik, hogy kölcsönkérje Brian lakását, de persze hamvába hullt kísérletnek bizonyult. Briannek a cége miatt is fő a feje, mert a könyvelőcég (ahol az ősidőkben Ted is dolgozott) nem utalta el a pénzt a legfőbb ügyfélnek. Persze Mikeynak azonnal eszébe jut, hogy kihez kellene fordulni, ha ilyen jellegű baj van.

Igen, Tedhez, aki éppen gyűlésen van, és arról mesél, hogy jó pár hete tiszta, de ez nem volt mindig így. Amikor a hogyan is kezdtem drogozni résznél tart, Brian a grabancánál fogva kirángatja Tedet a gyűlésről, hogy segítsen neki. Amikor a Kinneticbe érnek, Ted még mindig zabos, de Brian leülteti a számítógép elé, és röviden vázolja neki a helyzetet. Teddy ellenkezik kézzel-lábbal, mert évek óta nem dolgozott számokkal, de Brian közli vele, hogy hiába veszített el mindent, a könyvelői vénája megvan, úgyhogy üljön neki a hiba kijavításának, amire éjfélig van ideje. Melanie a munkahelyén rossz híreket kap, mert a melegbarát bírót leváltották az ügyről, és egy homofóbot kaptak helyette.

Este Debbie ismét Mikeyéknál tölti az estét, ami kezd terhes lenni a fiúk számára, ezért kezdeni kell ezzel a helyzettel valamit, de sürgősen. A feladatot Mikey vállalja, de hatalmas kiabálás és veszekedés lesz a dologból. Nem az a baj, hogy Debbie és a fiacskája veszekszenek, hanem az, hogy pont a csete-paté közepén állít be a szociálismunkás. Máshol sem jobb a helyzet, mert Teddy nem tud bejutni a cég programjába, és Briant már nagyon szorítja az idő, így ők is kiabálnak egy kicsit egymással. Theodore tovább próbálkozik és egyszer csak sikerül bejutnia a rendszerbe, hiszen aki ért a számokhoz, az ért a számokhoz.

Mindeközben Emm hazaviszi a fickót, akivel összejött, és mivel a fickó farkasüvöltéssel élvez el, reggel lesz mit megmagyarázni a lányoknak. Ted diadalmaskodott, és Brian azonnal munkát is ajánl drogos barátjának, aki visszautasítja, mert még nem készült fel arra, hogy újra könyvelő legyen. Reggel Linds megemlíti Emmnek, hogy ideje lenne költözni, mert ez a hely nem egy facér szexéhes pasinak való lakhely. Mel főnöke szeretné átvenni az ügy vezetését, hogy nagyobb esélyük legyen a győzelemre az új bíró személyét ismerve. Mel nem adja, az ő ügye.

Közben Ted a jelenlegi munkahelyén rájön, hogy semmit nem tud jobban, mint a számokkal bánni. Egy asztaltársaság szorul a segítségére, akik nem tudják kibogozni, hogy ki mit evett és ki mit fizet. Teddy pár pillanat alatt kiszámolja, ki mit fizet. Az idős hölgyek tapssal ünneplik meg Theodore számolási produkcióját. A tegnapi műsor után Mikey, Ben és Hunter teljes harci díszben várja a szociálismunkás visszatérését, de ismét csak Debbie kopog az ajtón. Debbie szánja-bánja a viselkedését, és nagyon rosszul érzi magát attól, hogy elrontotta a fiúk esélyét Hunter felügyeletére. A szociálismunkás is megérkezik, aki szerencsére nem azért jött, hogy elvigye Huntert, hanem azért, hogy jó híreket hozzon.

A szociálisunkás hölgy is ismeri az anyák és gyerekük közti vitákat, és tudja, hogy ez szeretetből fakad, így Hunter ennél jobb helyen nem is lehetne. Este Teddy meglátogatja Briant az irodájában, és úgy dönt, hogy elfogadja az állás ajánlatot. Brian nekiadja az állást, de egy „Theodore, ha elbaszod, kinyíratlak” mondattal mutatja meg, hogy itt komoly dolgokról van szó, és nem valami éneklő olasz étteremről. A meleg erő megmaradt tagjai, vagyis Justin és Cody ismét az utcákat róják, és provokálják a hetero fiatalokat. Egy fiatal párt pécéznek ki, és amikor a fiú beszól nekik utána is mennek.

Cody meglöki a srácot, aki egy kést húz elő a fenyegetés ellen. A szerszám láttán Justin hátrálni kezd, de Cody nem hátrál, sőt egy pisztolyt vesz elő, és a srác fejéhez tartja. A lány, aki a sráccal volt, nagyon megijedt, csak úgy, mint Justin. A srác könyörög az életéért, és Cody arra kényszeríti őt, hogy bocsánatot kérjen tőlük. A fiú megteszi, és mikor erre Cody engedélyt ad, olyan messzire menekülnek a lánnyal együtt amennyire csak lehet. Pár perccel később Cody megmutatja Justinnak, hogy a pisztoly nem volt megtöltve, de elrettentésnek kiválóan alkalmas. A nagy ijedség után Justin és Cody egy farokverés erejéig igen közel kerülnek egymáshoz, de azt nem hiszem, hogy ez egy örök barátság kezdete lenne.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.04.17. 18:51:35

Azt hiszem, az elején, szex közben Justin nem verekedni akar igazából Briannel, csak - egyrészt - túlcsorog a fülén az adrenalin, másrészt a határokat feszegeti. Hogy meddig mehet el Briannel szemben. Hiszen abból indul ki az egész, hogy ő akarja leteperni Briant, felül akar rajta kerekedni. Ezt Brian -1-2 kivételtől eltekintve - eddig nem hagyta. Na persze most sem.
Ez a Cody gyerek meg tipikus példája az eszetlen, uszító rasszistának, csak ő -meleg lévén - a heterókat gyűlöli ilyen hévvel. És ez ugyanolyan bűn, mint fordítva.
Ted és Brian jelenete a drogközpontban - haha - zseniális. "Mit nem mondott még el, amit hallani akarnak? Drogozott, leszokott, megbánta. Na menjünk, szükségem van rád." :))
Köszi a HV-t Leeann!

mándruc 2009.04.17. 19:16:04

Köszi a HV-t! Nekem nem tetszik ez az agresszív Justin, visztont az nagyon, hogy Brian nem papol neki, csak hagyja, hogy magától rájöjjön, hogy nem ez a helyes út.

leeann 2009.04.18. 03:09:35

Az egyszerűen zseniális, amikor Brian kirángatja a csoportból. Fetrengtem a röhögéstől, de komolyan. Imádtam főleg azt, amikor beérnek a fürdőbe és Theodore megdöbbenése az irodán verhetetlen. Nagyon jó! De ez a Cody gyerek annyira irritál, hogy nincs is rá szavam.

mazogirl 2009.04.18. 20:44:40

Brian és Ted jelenete tényleg hibátlan, és is nagyon jót szórakoztam rajta. Ez a heterok provokálása viszont nagy marhaság, de jól mutatja azt, hogy ez a dolog se oda felé nem szép se vissza felé nem az.
süti beállítások módosítása