Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x9 - Pieces

2009. március 26. 16:00 - zenoli

Kezdetnek egy mentés színhelyén vagyunk, be kell a fiúknak törni egy lakásba, ahol valami sportolók fekszenek ájultan, őket kell kicipelni. Nagy nehezen sikerül is a dolog, mert extra magasak, Lou meg is jegyzi, jobb lett volna őket feldarabolni és úgy levinni, de az egy plusz utat jelentett volna le a fűrészért, így sajna elvetették ezt a fényes ötletet. Sean és Mikey (akit ettől a résztől kezdve kezdenek el így hívni a többiek Újfiú helyett) betévednek egy hátsó szobába, ahol furcsa növények vannak, meg lámpák, megvan a tűzforrás. Tommy-ék már lenn üldögélnek, és idióta dolgokról beszélgetnek, pl. arról hogy ki és hogyan szexelné meg Heather Mills McCartney-t, valamint nagyon pizzát enne mindenki. Jerry furcsálja is a dolgot, mi a fene van mindenkivel, szokásosnál is hülyébbek, majd hamar megvilágosodik, amikor Sean hívja a furcsa növényes szobából, ez bizony marihuána, gyertek le izibe, mert megkettyósodtok ennél is jobban. Lenn adatlap kitöltés folyik, valamint jön egy pizzás srác, kaja már van, tiszta komfort, fekszenek a tűzoltókocsiban, vidámak és boldogok, beszívott mindenki. Sean enyhén üldözési mániától szenvedve súgja oda a többieknek, hogy vazze lefényképezett a parkolóóra, hallottam, biztos a kormány figyel minket. Megkérdezik tőle, legalább a jó profilod fényképezték le? Nem, szembül meg a hajam sem állt jól, visszamegyek. És lőn, készül az új fotó, hehe. Főcím.

Szomorú jelenet jön, Tommy a kórházban látogatja az előző részben pórul járt tűzoltót, szegénynek levágták mindkét lábát térd alatt, és ami maradt belőle sem néz ki túl jól, meg van égve és be van pólyálva. Felesége ott van mellette persze, nagyon szomorú és ki van, megértjük. Most, hogy Tommy megjött, ő el is megy egy kicsit haza, mert pihenni is kell. Alighogy elmegy Stack felnyög és megmozdul, Tommy meg halálra rémül. Mikey odahaza pakol eközben, költözik a lakótárstól, vége a szerelmi csatározásnak, elég volt a passzív homokos szerepből. Még egy kicsit azért anyázzák egymást búcsúzóul, lakótárs ki van akadva, ha annyira zavart, hogy szoptalak, mér’ nem szóltál? Mikey zavartan csak annyit mond, hát tudod hogy van az, ha oboáznak a rudadon, nem akarsz szemét lenni. Lakótárs feje lilul, Mikey iszkol.

Jerry feleséget látogat, aki éppen kinn van valami ápolóval. Jön egy másik, akinek nyavalyog kicsit, hogy jajmennyiredrága, de nagy nehezen lett pénz, és most maradhat az asszony, erre meg sem ismer, de szemét. A nő bátorítja Jerry-t, hogy hát akkor ne gyere, úgysem tudja ki vagy. Jerry felháborodik, mit pofázol, nem is ismersz. Nő jobbnak látja elszelelni. Franco-nál idilli hangulat uralkodik, barátnő tojást süt, és fényképet rejt el a hűtőben, amin Franco van. A srácnak nagyon tetszik saját maga, Natalie meg felhozza, milyen jó alany is, mélysége van és titkai, amúgy mi az a gyerekszoba odalenn? Franco-ban megáll az ütő, mit kutakodol te kíváncsi perszóna, de azért elmondja mi a helyzet. Majd egyből vissza is kérdez, és veled mi van, sosem vagyunk nálad, tuti van valami véres titok ott is. Csaj nem válaszol, inkább lelép, mint a mai részben mindenki mindenhonnan.

Laktanya, Tommy meséli Jerry-nek szegény Stack hogy s mint van a kórházban, megy a szörnyülködés ezerrel. Jön Mikey földig lógó orral, Tommy meg is kérdezi, már megint mi a bajod? Mikey boldog, hogy Tommy észrevette a kínját, és újfent ölel, bár a másik ennek nem örül túlzottan, de tűri. Jön Sean, ő is ölelne, no de neki már nem szabad, Tommy tartja a távolságot, hiába magyarázza Sean, hogy márpedig mi tesók vagyunk, hiába is nem akarod. Tommy egy kiadós verést ígér, ha nem fejezi be a tesózást, de be már nem teljesítheti, mert Franco szól be nekik, hogy látvány van, ki kéne kúszni a laktanya elé. Lou érkezik egy kapuzárási pánikra utaló böhöm nagy motoron. Sean lelki szemei előtt egyből megjelenik a Tommy-val együtt alapított motoros banda képe, de hiába, ez is megy a meg nem valósított álmok közé. Mindenki csodálja, Lou büszkén feszít a bőrcuccban, Tommy meg is jegyzi, aha, ilyen lehet a Terminátor szteroidok nélkül. Lou viszont fel sem veszi a dolgot, mert gondolatban már Floridában jár, ahonnan az unokatesójától kapott állásajánlatot egy hajóra, ő lehetne az első tiszt, friss levegő, napfény, nagycsöcsű szőke nők ésatöbbi. Tommy nem lelkesedik az ötletért, hogy Lou megpattanjon, megtesz mindent, hogy elriassza: hallotta, hogy arrafele állítólag krokodilok vannak, múltkor is megettek két kocogót. Lou nem sportol persze, de Tommy szerint előbb-utóbb a tohonyák lesznek soron, vigyázni kell. Lou besértődik, mert hol a támogatás, ahelyett csak a baszogatás megy.

Tommy-t hívja Johnny, hogy hát van valami, amiről négyszemközt kéne beszélni, meg amúgy is el kéne ásni a csatabárdot, nem fikázni egymást, de Tommy-t mindez nem hatja meg, asszonyt dugtál vazze, telefonvonal szakad. Sean készül elmenni, Franco nem hagyja, inkább beszélgetni akar az új nőjéről, aki gyanús, mert mindig hívogatja valaki, tuti van egy másik pasija is, vagy valami szárad a lelkén. Sean szerint elé kellene állnia és kideríteni, mi az igaz, nem őt zaklatni a hülyeségekkel. Tommy autót szerel a laktanyában, Sheila balfaszkodott valamit, Tommy meg ideges. Sheila meg is jegyzi, mennyire harapós mostanában, erre bevallja, hogy hát igen, lehet szétszéled a banda, Lou elmegy hajózni, Franco leteszi a hadnagyi vizsgát, Újfiú áthelyezteti magát, mi lesz így vele. Sheila vesz egy mély levegőt és közli vele, hogy édesem nekem van 3 millió dolcsim a bankban, ha akarod életed végéig gondtalanul élhetnénk, ehetnél minden nap cápauszonyt polipfarokkal ha úgy tetszik, no munka, no gond, csak te és én. Tommy-n látszik, hogy elgondolkoztatja a dolog, majd kiderül mennyire.

Teddy szexel a börtönben, végre eljött ez a nap is, nagy az öröm, de túlságosan nem tud elmerülni a dolgokban, mert tízpercente hívogatják, hogy él-e még. Persze eléggé kiakasztja a dolog, mert ugyan hogyan is tudna kiszökni innen, elbújik az asszonyban vagy mi? Közben Sean öreg Gavin-nel társalog, megkéri szép takarosan Maggie kezét, közben Lou jegyzetel Tommy-nak, aki sajna kihagyta a nagy eseményt. A papa nem kertel, lehülyézi Sean-t kapásból és menekülésre buzdítja, de nem, Sean tökös vagy hülye, mert kitart és csakazértis az öreg áldása kell neki, a kis mohó. Végül megkapja, mindenki boldog, mint állat.

Teddy még mindig gyömöszölne, de a folyamatos telefon nem hagyja, így áttér inkább az evésre, telefon meg hadd csörögjön. Franco hívja új barátnőt, aki persze megint nem akar a saját lakásán találkozni, Franco meg rákérdez, miértisnem? Natalie hebeg egy sort, rendes választ nem kapunk, kezdjük tövig rágni a körmünket. Jerry asszonyt látogat újfent, ahol ismét összefut az ápolónőjével, aki megint elmondja neki, hogy kezdjél új életet, ne legyél beteg te is azért, mert mama az. Jerry bólogat, és gondolkozik. Sean és Franco beszélget, és végre kiderül, hogy Natalie-val valóban egy pasi lakik, de a bátyja, aki kicsit bolond, este lesz a nagy találkozó, jujdeizgi. Mikey volt lakótársa érkezik a srác áthelyezési kérelmét lobogtatva, valószínű úgy gondolta, majd most jól megadja szerencsétlennek, mert a bosszú jó. Sean-t találja meg, akinek bizalmasan megsúgja, hogy amúgy Mikey a másik csapatban van ám, ÉRTED? Sean úgy tűnik érti, megy is be Mikey-hoz anyázni, hogy mér’ nem szóltál, haverok vagyunk vagy mi. Mikey magyarázkodik, hogy csak őt szopták le, és csak párszor, ő nem, na más sem kell, persze Sean nem erre gondolt, ki is akad egyből, most te tényleg buzi vagy? Jön Franco és Lou is, őket már kevésbé rázza meg a hír, Mikey meg szégyenkezik egyet.

De nem sokáig, mert ültetik is le, és faggatja mindegyik, hogyis van ez? Sean árulkodik még egy sort, hogy másik csapatban is softballozol, ezt is mondta lakótárs. Mindenki értetlenül néz, khm Sean mégsem értette kristálytisztán a dolgokat. Mikey elmeséli, hogy hát úgy történt, hogy ahol lakott, ott egy építkezés folyt, és ott volt Chris is, aki mindig rámosolygott, és ez milyen jó érzés volt. Na már ennél a megjegyzésnél Franco-nak kezdett visszajönni a kétnapos fasírt, de tovább is van. Aztán egy nap nem volt Chris, és Mikey-nak hiányozni kezdett, majd beszélgetni kezdtek, oszt jött a nagy összeköltözés. Az elején még minden okés volt, de aztán megfurcsult, mert ugye jöttek a szexuális dolgok, de ő sosenem. A többiek kicsit kiakadnak, és külön fürdőt követelnek, mert nehogy már Mikey minden zuhanyzáskor úgy bámulja a farkukat, mintha valami extra különleges szexlap kínálata lenne. Szegény kölyök kiakad, de Tommy most rendes, és jól megmondja a többieknek, hogy lehet hogy homár a gyerek, de a mi homárunk és amúgy is, most mentette meg az egyik tűzoltótársunkat, én bízom benne, és most ő az, aki megöleli. Mikey köszönetet rebeg, a többiek meg azon fogadnak, hogy tuti áll neki.

Franco látogatóban van Natalie-nál, végre megismerheti a titokzatos zakkant bátyót, aki Rich névre hallgat, és nagyon furcsa, autistának nézem, de aztán nem biztos. Franco kedves, Natalie meg persze két perc múlva már kettesben is hagyja őket, mert át kell öltöznie, miért nem tette ezt meg előbb, nem értem. Mindegy, ők ketten addig leülnek dámázni, amiben Franco nem jó, mert nem is tud játszani, Rich lép helyette, majd megeszi a levett műanyag bábút. Franco Natalie után kiállt, de Rich bekeményít, és tök agresszív hangon közli Franco-val, hogy ha ő elmondja ezt a kis étkezési rendellenességet, ő bezony szétrúgja a seggét. Franco-ban a szar is megfagy, és inkább kussol. Tommy kórházban van, ahol Stack még mindig kómában, a felesége meg egy tengerparti házzal motiválná a gyógyulást, és közben mesél, hogy a férje akarta kérni a nyugdíjazást, és ebbe a kecóba akartak visszavonulni, és de szép is lett volna. De ha a férje meghal, nem kap semmit, marad az adósság és ennyi. Tommy-nak ekkor beugrik Sheila ajánlata, és szerintem erősen gondolkozni kezd ő is a nyugdíjazás kérdésén.

Na vége a vacsorának, romantikus séta hazafele, Natalie és Franco plussz a bátyó, aki éppen leniggerez egy arra járó valóban néger úriembert, akit ez érzékenyen érint. Majdnem bunyó van a dologból, de aztán gyorsan lépnek, na igen, mint kiderült Rich-nek van a többi baja mellett egy kis Tourette-szindrómája is. Laktanya, srácok kabáton veszekszenek, Tommy szerint az övé összement, de kiderült, hogy csak Sean csináltatott egy újat, mert mivel Megs nem akarja felvenni az ő nevét, majd ő veszi fel, és jaj de jó lesz, két tesó egy melóhelyen. Tommy nem boldog, de nem is lesz az, mert Johnny érkezik, és közli, hogy Janet terhes és reméli, azért nincs harag. Látszik, hogy lelkiismeret furdalása van, de Tommy nem könnyíti meg a helyzetét, nagyjából otthagyja. Kezdődhet a töprengés: kitől is terhes a szőke csoda?

Címkék: ments meg
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2009.03.26. 20:15:17

jól látom, a Dr. Csont után ezt is elkaszálta az RTL? és már ma sem lesz?

KiWiSaGe 2009.04.06. 15:44:50

Kapja be az AXN ezzel a rakosgatással. Kösz a hv-t.

zenoli 2009.04.09. 17:34:02

Méltánytalanul hanyagolják, és nagyon mostohán bánnak ezzel a sorozattal, nem is értem!

Amúgy szívesen a hv-t!
süti beállítások módosítása