Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x5 - Klamidia

2009. február 26. 13:00 - zenoli

Beszédes kis cím ez a mai, nemsokára fény is derül, ki és miért. Költöztetéssel indítunk, az egész egység kivonult Tommy-hoz izzadni, ugyanis át kell, hogy vigyenek minden mozdíthatót Janet-hez. Lou, mint újdonsült lakótárs nagy lelkesen nem segít, a hűtőben van derékig a sör után kutatva, de nincs. Majd mivel csak Megs piáját találja, inkább elmegy venni, de előtte felajánlja vállait Tommy-nak, ha az szomorkodni szeretne a válás miatt, de ő köszöni szépen, nem igazán. Sean eközben édesdeden szunyókál a hálóban, de nem sokáig, mert a házigazda ugrasztja, meló van, ne itt kumj! És csak úgy mellékesen leköcsögözi szegény álmos Sean-t, hogy nem állt a sarkára, és nem mondta el Maggie-nek, hogy tud a plusz 4 főről. Sean összehúzott szemmel néz, hogy most ez miért is lenne jó neked Tommy? Össze akarsz zavarni, hogy én is felkössem magam, mint anno öngyilkos Fred? Tommy sóhajt és leülnek egy úgy néz ki hosszabb beszélgetésre.

 

Alicia és Franco kislánya eközben a játszótéren játszanak és beszélgetnek, a kiscsaj 2 tea között azirányú aggodalmát fejezi ki, hogy ugye te is lelépsz hamar, néni? Alicia természetesen nem akar hamar lelépni, és megnyugtatja Keela-t, hogy veled maradok örökké, sosenem válunk el. Na az eszmecsere mégsem volt olyan hosszú Tommy és Sean között , mert még mindig világos van ottkinn és a srácok már az utolsó kört pakolják, és lépnek le. Sheila meg jön, és ki van akadva, hogy bűzlik minden a sör meg a cigiszagtól, igazi legénylakás lett immáron a kecó. Nagy boldogan meséli, hogy itt és itt találkozott Johnny exével és mennyire nagyon jó volt dumálni, reméli még találkoznak. Tommy-t baromira érdekli a téma, inkább szendvicset csinál kekszből meg valami nyomós sajtból, brrrr.

Jerry érkezik a második munkahelyére, a kocsmába, ahol a főnök éppen valami totófélét játszik. Még be sem lép tűzoltónk, már sír is a szája, jajjj mennyire kevés a pénzem, mi lesz velem, a főnök meg is szánja, tol neki 100 dolcsit, amit ő ügyesen fel is tesz valami hülye csapatra, hátha. Tommy a teljesen kiürített lakásban bóklászik, és megtalál egy doboz alján egy baseball-kesztyűt, ami a megboldogult Connor-é volt. Szipog egy kicsit, gondolom megrohanják az emlékek, vagy mi, szomorú pillanat ez, de bejön Sheila, aki először csak vigasztalja, aztán már puszilgatná Tommy-t, aki erre megugrik, hogy mit akarsz te tőlem, nem mész innét? Sheila megsértődik, és elviharzik, de Tommy még utána kiált, hogy akkor holnap ilyenkor, milyen érzéketlen már. Főcím.

Kicsit Prison Break hangulattal nyitunk, börtönudvar, bár itt nincs összehúzott szemöldökű építész barátunk, hogy kimentse az arra érdemeseket, csak egy Teddy-t találunk (de nem T-bag), aki egy haversráccal képeket nézeget. Mint kiderül, nők vannak a képeken, mert feleséget keresnek éppen. Szegény Teddy-nak majdnem mindegy is, ki az ara, csak legyen lyuk, amit be lehet tömni, de a másik már képről tudja, ki milyen fajta, és kapásból sztornózza mindegyik választottat. Majd végül felajánlja a szolgáltatásait, csak hogy valóban érezzük, hogy ez ám börtön, de Teddy elutasítja, talán ez nem meglepő.

Lepattant ház lepattant hátsó udvarában vagyunk, ahol Sean kéri számon Meggie-n a másik négy udvarlót, közben meg párducmintás női köntösben van, így elég röhejes. Végül üdvözletét küldi valamennyinek, nagyon dühösen távozik, mert nem akar versenyezni senkivel. Tommy délutáni bevásárló körúton volt, már éppen kikanyarodna a parkolóból, amikor megjelenik pont a kocsi orra előtt Janet és Johnny ölelkezve, amire Johnny még rá is játszik, mikor észleli, ki ül a volán mögött. Néma tesztoszteron csata és komor tekintetek mindkét félről, majd egy szó nélkül távozik egyik jobbra, másik balra. Franco ér haza, keresi a lányát, de sehol nem találja. Kezd pánikba esni, bekopog a szomszédhoz is, aki érzékeltetvén mennyire késő van, hálóingben és borzas hajjal nyit ajtót. Elmondja, hogy Alicia elvitte a kislányt délután, már itthon kéne lenniük. Franco kezd nagyon ideges lenni, majd meglát egy levelet a hűtőn. Az nem derül ki, mi van benne, csak sejtjük, és jól. Franco rohan Alicia lakására, de ott kapásból feltartóztatja pár portás, hogy a nő nincs a héten a városban, ne is keresse. Azt hiszem, lőttek a boldog családi idillnek.

Másnap van, Újfiú megy be a fő fő főnökhöz, aki éppen valami képregényen vigyorog, de a kopogásra természetesen átvált valami hivatali ezmegazra. Újfiú új adatlapot kér az áthelyezéséhez, mert az előző elveszett. Fő fő főnök nem is érti, eddig hogy bírta ki a szegény kezdő ezzel a csürhével, ő bezzeg soha nem haverkodott, látszik is. Újfiút ez nem érdekli, az annál inkább, hogy ne derüljön ki egyenlőre, hogy mit tervez. Oké, háthogyne. Franco még mindig feldúlt állapotban megy be a laktanyába, meséli Tommy-nak mi a nagy büdös helyzet, kéri, hogy segítsen, mert Dunának megy. Tommy megígéri, hogy majd beszél az ügyvéd rokonával. Franco balra el, Tommy-nak meg már csörög is a telefonja, a feldúlt Sheila az, hogy Damien-t megerőszakolta Mrs. Turbody, plusz még másik 3 diákot is, tele van vele az újság. A többit már személyesen beszélik meg, mivel már oda is ért, így úgyis hatásosabb, könnybelábadt szem, remegő kéz, jajmilesz. Tommy még mindig a tagadást választja, már miért lett volna Damien-nek is köze a dologhoz, mondta? Nem, de állandóan büntiben van, tuti azért. És a legszebb az egészben, hogy mindegyik klamidiát kapott. Ezen Tommy kicsit fennakad, érthető okokból, és ígéri, beszél a gyerekkel.

Benn a konyhában Újfiú mondja, hogy xy csapat nem nyert, de kár. Ez persze az a csapat, akire a jó öreg Jerry fogadott, és most kiderült az is, hogy hiába. Ugrott a pénz, nem lesz új cipő. A tv-ben pont Mrs. Turbody-t mutatják, akit már a rendőrök visznek el, Tommy meg nyel nagyokat, és kérdezi a srácokat, hogy klamidiáról volt-e szó. De nem, és egy pár perces eszmecsere folyik arról, hogy ez egy csúnya nemi betegség, fáj, ha pisilsz ésatöbbi. Mindenki úgy gondolja, hogy ez nem lehet erőszak, ha egy jó nő szexel meg 17 éveseket, ez inkább jótétemény. Ha Quasimodo lenne, még hagyján, de így, jöjjön csak be a laktanyába is erőszakoskodni, lesz jelentkező. Tommy ebbe nem folyik bele, csak néz és nyel, majd kimegy pisilni.

Már az autóban ülünk, Tommy villámgyorsan beszerzett prospektusokat nézeget a klamidiáról, biztos van valami ismerős a nemi beteg osztályon, mert pár perce még nem is tudott a dologról, itthon ez nem lenne ilyen egyszerű. Mindegy, hívja Janet, és kb azon kívül, hogy nem tudom, nem tudom, semmi értelmesen nem mond, mire Tommy meg is unja hamar, és miután az egészségi állapota Janet-nek okésnak tűnik, klamidia ügyileg nincs gáz, le is teszi, és aggódik maga miatt tovább nagy sóhajokkal kísérve. Csak hogy teljes legyen a nap, vizionál egy kicsit, Jimmy a szerencsés, aki ugye Shelia volt férje. Mondja is a magáét, hogy milyen ironikus már, te megdugtad az én feleségemet, az öcséd meg a tiedet. Amikor meglátja, miért is ülnek éppen ott a kocsiban, kicsit kiakad, ugyanis Johnny exneje tűnik fel, Tommy őt várta. Jimmy eltűnik, biztos elege lett ebből a szappanoperából. Tommy kiszáll a kocsiból, és odaáll az út szélére, minta éppen pont arra járt volna, de tök béna, mert Angie pont az ellenkező irányba kanyarodik. Kocsiba vissza, megelőzi, és újra próbálkozik, ezúttal sikerül is. Nagy is ám a csodálkozás, hát te, és pont itt és pont most, mik vannak. Igyunk valamit, oké, és ingerlő fenékriszálással előbb hazaviszi a kutyát.

Franco egy játszótér körül ólálkodik, bőrjakó, napszemüveg, tényleg nem néz ki pedofilnak, és ez egy rendőrnek is szemet szúr. Próbálná vázolni, hogy ő csak a kislányát keresi, a zsaru már lelkesen venné is fel a jegyzőkönyvet, de ez annyira nem jön be Franco-nak, mert ugye akkor kiderülne, hogy úgy lopta vissza a lányát. Inkább eliszkol, áá nincs semmi baj, biztos a barátnőmnél van felkiáltással. Tommy eközben együtt iszogat Angie-vel, ő csak szigorúan szörpöt, és beszélgetnek ki kivel, mikor, hogyan. Kiderül, hogy Angie-nek van egy karatés, gazdag bróker pasija, de nem járnak, csak néha felbukkan. Tommy megértően hümmög, majd felteszi a nagy kérdést, amire végülis az egész dolog ki lett hegyezve: eszünk együtt pacalpörköltet néhanap? De Angie-t láthatóan nem ejtették fejre, és egyből leveszi, hogy itt csak valami bosszúféléről lehet szó, és erősen rázza a fejét, na még csak az kéne, és lelép.

Hangos kacagás, nyílik az ajtó, Jerry és a szomszédasszony Rose tér haza, ühüm világos, nagyon jó a kedvük. Egy kis töltelékduma, de a lényeg az, hogy Jerry rábeszéli Rose-t, hogy töltse nála az éjszakát, a kis Don Juan. Tommy-ra ugrunk, aki a wc-ben erősen vizsgálgat valamit altájon, de egyszer csak benyit Lou, aki persze egyből másra gondol, és villámgyorsan távozik is a helyszínről, nem láttam semmit felkiáltással. Tommy utána, én nem azt csináltam, aminek látszik, és elmondja az egész sztorit tanárostul, klamidiástul. Lou nem látja olyan borúsan a helyzetet, mert mint mondja, Tommy az egyetlen a környéken, aki három kiskorúval osztozik a klamidián, és nem pap. Haha.

Újfiúék meleg fészkében is zajlik az élet, lakótárs meccset néz, Újfiú még mindig az űrlap kitöltésével bajlódik. Majd ismét szóba kerül, ki a buzibb, te vagy én, és majdnem megint ökölharc kerekedik ki belőle, de gól van, így inkább örülnek és söröznek, olyan egyszerűek, mint egy fagolyó. Tommy-nak meg már nagyon viszket és éget, de nem tudja átadni magát az érzésnek, mert Megs ront be feldúltan, hogy te beköptél Sean-nak, de szemét vagy, és amúgy is ki ivott a piámból? Tommy hárít, és magyarázkodik, de Meggie nem igazán hallgatja meg, csak leépíti, és közli, ha még egyszer beleszólsz a dolgaimba, lesz nemulass, és amúgy is mit vakarózol. Távozáskor még hátraszól, hogy ne bámuld a seggemet, látom, hogy azt teszed. Beteg egy család ez, én mondom. Tommy iszkol is a wc-be és nagy hujjogatások közepette könnyít magán, Lou persze pont akkor és pont ott van, csak hallgat, látszik hogy gondol dolgokat.

Teddy a börtönben izgatottan készül az első randevúra, úgy látszik sikerült választania valakit. Ha mindegy jól megy, meglesz a 10 naponta esedékes szex, mert persze barátunk erre hajt, mi másra. Egy kis szájspray és hajrá. Közben nagy kopogtatás pár utcával arrébb. Jerry kóvályog le kócosan a lépcsőn, a kis kópé, biztos jól sikerült az éjszaka. Bud áll az ajtóban, Jeannie bátyja, és bánja bűneit, hogy ilyen elutasító volt, és hozott 5000 dollárt. Csakhogy Rose éppen ezt a pillanatot választotta ki, hogy hálóingben lejöjjön Jerry után, így a pénz ugrott. Drága segg volt.

Megy a beszélgetés a leendő szerelmespár között, nagyon kötetlen és laza, nincsenek kínos hallgatások. Teddy nője rögtönöz egy monológot, hogy igenis megérdemelte az a köcsög állat, hogy lelőtted, igazad volt ésatöbbi. Teddy csak néz meredten, tetszik, amit lát és hall, mert meg is kéri a nő kezét izibe. Ennél rövidebb együtt járás még nem volt a földön. Laktanya, Alicia érkezik, Francot keresi, de csak Tommy-t találja, aki jól ki is osztja, rendőr a tesóm, feldoblak. A nő viszont visszavág, hogy más szívna, ha rendőr keveredne a dologba, úgyhogy netovább. Meg amúgy is, a kislány fél, mert az apja mellől állandóan eltűnnek a lányok, ő pedig anyát keres magának, de sosem marad senki. Vége az, hogy Franco telefonáljon. Tommy csak áll, szerencsére megszólal a riasztó, dolgozni kell.

Útközben Tommy nézegelődik, Sean meg kicsit paranoiás valamint támadó, ezért jól beszól, ne nézzél már, mit bámulsz. Egy kis eszmecsere alakul ki a pillantás szó jelentéséről, de végül csak kilyukadnak Meggie-nél, és hogy Sean összeveszett vele. Hogy hatásos legyen, amit mond, kijelenti, hogy nem akarja, hogy Tommy a barátja legyen, szakít vele, nincs vacsora, együtt lógás semmi. Tommy csak röhög, Sean meg verekedne, de le van kötözve, így nem bír. Vége a melónak, már a laktanyában vagyunk, ahova is Franco robban be, hogy mit tudsz Tommy, és falnak keni. Tommy elmondja, hogy miről volt szó, Franco összetör pár dolgot, és elrohan. Hazafele megyünk, Angie hívja Tommy-t, hogy oké, keverjünk be Johnny-nak és Janet-nek, jó buli lesz. Tommy örül, majd megint nekiáll vizionálni, először a volt tűzoltó társukat, majd Jimmy-t, legvégül Connor-t. Aztán annyira tele lesz a töke a világgal, hogy félreáll és sír, én megértem.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása