Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x03 – Derek, Alex & Gary

2009. február 17. 13:00 - Madmoazell

Az előző részben Mattie-fiút olyan szépen összeverték a fiúk-lányok, hogy rögtön szalad apuékhoz műtétre. Juliát – joggal – nem az foglalkoztatja, hogy milyen szép lesz a kicsi gyereke 6 hét múlva, hanem hogy milyen szörnyeteg vált belőle hipp-hopp, meg hogy miért hazudik folyamatosan. Már épp nekiállnának morogni Seannal, mikor megérkezik az igazi apuci, hogy na majd ő gatyába rázza a kölyköt. Persze jön az osztás, miszerint jobban ért a tequila-fajtákhoz, mint a gyerekneveléshez, de Christianről lepereg, hiszen a McNamara exházaspárra perpillanat még egy utcagyereket se bízna rá senki. Dr. Troy következő kiborulása fél perccel később következik be: Sean Quentint kérte fel a műtétre, mondván ő a környék legjobb sebésze az arc-rekonstrukció területén. Hárman meg minek csinálnák az egészet, elég oda két doki is.

Christian és Quentin kicsivel később terepre megy. Nem is akárhova, egy egyetemi koliba, ahol kicsit túlpörgött egy buli, és két fiatalember (Alex és Gary) hozzáragasztotta a pofiját egy harmadik (Derek) fenekéhez. Muháhá. Quentin amúgy nem érti, miért kellett ő ide Sean helyett, de kiderül, hogy Christian barátkozni akar szakmai szinten. Miután ezt letárgyalják, szurik bele a szőrös férfifenékbe, egy óvatos rántás, a művelet befejeződött.

Dr. Troyt a rendelőben Kit várja. Nem, most nem a Késesről van szó, a nyomozónő Matt miatt jött, hogy kiszedje belőle, ki verte szét ennyire. Nem mintha eddig nem kérdezték volna ki a srácot, de Christiannek gyanús, hogy miért nem derült ki eddig semmi. A manőver be is jön, Kit ugyanis rögtön kideríti, hogy nem egyvalaki, hanem többen felelősek Matt sérüléseiért. A tékozló gyermek persze rögtön magyarázkodik, hogy az első után után nem emlékszik sokmindenre, felőle lehettek huszan is. Az akta szerint Mattet latin-amerikai férfiak verték meg, Ms. McGraw viszont rákérdez arra, hogy a barátnőik hogyan nézhettek ki, a fiún ugyanis vannak körömnyomok is. Ekkor Mattie besokall, Juliáék pedig elküldik a rendőrnőt. Christian erőlködik, hogy a nő próbálkozzon még, Kit viszont jelzi, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog neki a nyomozás eredménye.

Matt ugyanis egyértelműen kamuzik, ha nem így lenne, nem felejtette volna el, hányan támadták meg, és hogy kik lehettek. Kit rákérdez, hogy Matt rosszalkodott-e mostanában, amiért így elpáholhatták, és hogy miért pisilhették le azok a valakik. Ekkor derül ki, hogy Julia és Sean se tudott minden részletről, Kitnek pedig addig sikerül hergelnie a kicsi fiukat, hogy az bevallja, hogy nem lányok, hanem pasik voltak. Akik nőnek öltöztek. Mert előző este a transzszexuális bárban Avát kereste, és valamelyikőjük ráhajtott, ennek örömére pedig Mattie szarrá verte. Gratulálok a gyereknevelés csúcsához.

Sean első kreatív ötlete egy bentlakásos intézetbe küldeni szerelmük gyümölcsét, de Christian nem annyira van oda érte. Ő inkább benyugtatózná. Julia nem tudja, mi lenne jó megoldás, de szerencsére azt már kezdi ő is belátni, hogy valamit nagyon elszúrhattak. Kettő az egy ellen, Mattie megy fegyelmeződni. Sean teljesen ki van borulva, ez indokolhatja csak azt, hogy elindul Quentinnel bele az éjszakába. Új dokinknak nagyon bejöhetett a kollégiumos móka, mert a buliban gyakorlatilag csak húszas éveiket taposó gyöngyszemek vannak. Akik karkötőket viselnek, mert ez egy karkötőparti. Mindenki olyan színűt aggat magára, amit élvez – kézimunka, 69, satöbbisatöbbi. Ugyan idősödő dokikat igénylő nincs, de a zöld azt jelenti, hogy szeretik a pénzt. A buli indulhat.

Míg ők a tinikkel muriznak, Christian Kittel és Kimberrel sorban áll egy mozi előtt. Úgy néz ki, ezek hárman jól összejöttek – Kit már Apunak szólítja emberünket szex közben. Kimber nekiáll lázadni, hogy mindig Christian választ filmet (most éppen Vin Dieselt Jude Law helyett), mire Christian kitalálja, hogy Kit bátorítja őt a hülyeségek beszélésére. Kit persze rögtön jön, hogy inkább örülhetne Apu, hogy Kimber végre kiáll magáért, ettől is fejlődik a kapcsolatuk. Meg hogy ha jó filmet választ, a második órában kaphat egy kis kézimunkát. Végül Christian lemondja a saját jegyét, és beküldi a lányokat, mókázzanak ők helyette. Kettővel arrébb Sean kicsit unatkozik. Quentin beszervez neki egy hölgyikét, aki a létező összes karkötőt viseli, azaz mindenben benne van. Nem is kell hozzá sok, az egyik privát szobában kötnek ki. Már épp belelendülnének abba a bizonyos mindenbe, amikor beesik ugyanoda Quentin, hogy hasonló mindent műveljen egy másik lánnyal. Seant ez annyira nem zavarja – mondhatni neki már minden mindegy, csak egy kicsit furcsa, hogy míg ők ennyire élvezik a dolgot, Quentin őt bámulja. És még kacsint is, a huncut. Sean elrohan.

Christian a mozi helyett inkább Mattie-t látogatja meg. Ad neki antidepresszánst, idegesség elleni bogyókat, feltéve, ha beszélgetnek kicsit Aváról. Matt begurul, mert hirtelen mindenki azt hiszi, hogy meleg. Persze Christiannek ezzel semmi baja, mindenesetre neki is furcsa az egész. Ekkor bukik ki a történet azon része, amit eddig mindenki jótékonyan elhallgatott – azaz hogy Christian is lefeküdt a nővel. Mert inkább megutáltatta volna magát a kicsi fiával, mint hogy végignézze, hogyan teszi magát tönkre. Otthon Sean Juliába botlik. Nekiállnak nosztalgiázni a múlton, a végén persze az ágyban kötnek ki. Már megint, a fene érti ezeket.

Az mondjuk kicsit ciki, hogy a kórházból frissen kiengedett Matt beléjük botlik otthon, de nem számít. Rögtön nekiáll szájalni, hogy biztos a szex miatt kell neki ennyi ideig a kórházban maradni, de amikor nekiáll beszedni Christian bogyóit, apuci bedühödik. Mattie rögtön bedühödik, senki nem tudja, min megy keresztül, meg hogy mi kell neki. Julia már kifaggatná, Sean meg ölelgetné, de a fiú nem kér belőle, majd elvonul. Christianék ezalatt Derek fenekét műtik. Quentinnel nekiállnak kitárgyalni a koleszos buli történéseit, majd átcsapnak pasiügyekbe, a barátnőm barátnője témába, meg ilyesmik. Hát szegény Christiannek nehéz megtartani a főfarok-státuszát, az tuti. Quentin felajánlja, hogy tompítaná az ütközéseket, mire dokink meginvitálja vacsira.

A móka nyélbe is ütődik, a vacsora mellett Kit kicsit óvatosan ismerkedik Dr. Costával. Persze nem azért, mert szégyenlős, hanem mert közben Kimber combját simogatja. Quentin éppen azt fejti ki, mennyire odavan Kimber művészetéért, mikor Kit belecsap a lecsóba – nosza, élőben is látni kell. Új dokink nem kattog, belemegy a mókába, de mikor Kit megpróbálná Kimbert rásózni, Christian nekiáll morogni. Mikor Kimber is kitalálja, hogy éjjel az újfiúval szeretne inkább mindenfélét csinálni, a kérdés eldöntetik. Sean ugyanekkor alkohollal vezetné le a fárasztó napot, de ajjajj, pia egy csepp se. Gyors következtetés, Mattie itta meg az összeset, szóval most lehet érte aggódni.

Christianék ezalatt ágyra mentek, bár szegényt kicsit meglepi, hogy Quentin mellette veti magát rá Kitre. És még a fenekét is fogdossa közben. Na ez már nem annyira jön be, Quentin el, konklúzió: ne ott élvezz el, ahol eszel. Úgy tűnik, Kimber is megunja a hármas mókát, így Kit is lelép. Másnap reggel Christian is levonja a konklúziót: a hármasok nem működnek – a gyereknevelésben sem. Elmeséli, hogy szerinte Quentin biszexuális, és már nekiállnának rötyörészni a témán, mikor megjelenik az emlegetett szamár, és kijelenti, hogy a szexuális szokásokról való pletykáért sokat fizet egy esetleges per. Creepy, ha? (főleg ez a mosoly)

Matt este tökrészegen, teljesen készen ér haza. Mindenki ráront, hogy hol volt, meg hogy mi történt vele, hogy így megváltozott, mire a fiú nyomat egy kis flashbacket – Christianről kiderül, hogy az apja, a régi apja megveri az anyját, és kidobja a házból, Ava valójában férfi, és még az igazi apuci meg is dugta. Abból meg köszöni, de nem kér, hogy a család helyrejöjjön, megrángatja az anyját, kap egy jobbhorgot az apjától, kész a káosz.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása