Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x07 - Tetteid következménye

2009. január 30. 14:00 - leeann

Brian elég egykedvűen könnyített magán, Ted pedig elég egykedvűen áll a tárgyalásán a bíró előtt, csak mind a kettő máshogyan egykedvű. Brian csak unja a pasit, aki szopja, Teddy pedig meg van zuhanva, ahogy hallgatja Mel és az ügyész viaskodását a feje fölött. Justin sincs túl jól, pedig Ethan folyamatosan arról áradozik, hogy milyen remek volt a koncerten. Justin elmondja, hogy látta őt a sráccal, de Ethan ismét kibeszéli magát a slamasztikából és közli, hogy csak szöszinek játszik, és csak őt szereti. Közben Deb is sokkot kap, kétszer is egy percen belül.

Deb először az újságban látja meg, hogy Teddyt letartóztatták, majd mikor egy idegen férfi akar kiszállni a zuhany alól, megáll benne az ütő. Kiderül, hogy az idegen Vic barátja. Később Brian Stockwell rendőrfőnökkel és a sleppjével értekezik, akik a kampány részeként ki akarják csinálni Tedet, hogy család-barát várossá tegyék Pittsburgh-öt. Michael a kajáldában ábrándozik arról, hogy Ben és ő szexelnek, mostanában ugyanis a prof igen elfoglalt. Persze az ábrándban az is szerepel, amit Ben nemrég a képébe vágott, vagyis hogy egy pozitívval könnyebb lehetne.

Deb viszont boldog, ahogy Vic is, hisz Rodney - a pasi a zuhany alól - Novotnyékhoz hivatalos vacsira, és Vic fog főzni. Ted végre hazamehet, de nagyon rossz hír fogadja, mert az édesanyja is hallott a dologról. Emm és Mel ott vannak Teddel, aki marha dühös, amiért minden igyekezete ellenére nem számolt az asszisztensével. Mindeközben Mikey és Justin dolgozik a képregény következő számán, amiben új szereplő bukkan fel, aki megtévesztően hasonlít Benre. A karakter egyelőre gonosz, de Mikey szerint belül kedves és gyöngéd. Miután Justin elmegy, Ben és Mikey megint összevesznek, hisz mostanában ez tölti ki a házaséletüket.

Mel sincs jó passzban, mert nem elég, hogy a legjobb barátját kell kihúznia a slamasztikából, még a terhességi teszt is negatív, már nem először. Lindsay próbálja oldani kedvesét, ami sikeres is, mert a lányok lelkiznek egy kicsit elalvás előtt. Másnap Brian munkába igyekszik, amikor Theodor támadja meg, hogy könyörögjön az életéért, de Briant nem érdekli, mert ez az üzlet nagyon fontos neki. Később Justin és Daph vásárolgatnak egy kis elemózsiát, hogy este nagy Ethan ünnepet üljenek. Mivel Justin kételkedett Ethan hűségében, párja megérdemli az engesztelő romantikus estét.

Justin Briant hibáztatja azért, hogy megvádolta a hegedűst, de Daph szerint Brian sose csapta be és sose csalta meg őt. Daph folyamatosan Brian pártján van és a virtuóz zenész ellen. Vic is kiosztást tart Mikeynak Ben szteroiddilijéről. Később újabb könyörgő érkezik Brianhez, méghozzá Emm személyében. Ő már jobban beszél, mint Ted, sőt már majdnem hatást is gyakorol Brianre, aki ismét előhúzza az érzéketlen arcát, és továbbra sem akar segíteni Teden. A vacsi vidáman telik Novotnyéknál, de Rodney elég csendes. Kiderül, hogy a pozitív csoportban találkozott a pár.

Mikey csak figyel, mert semmit nem tud szólni ahhoz a témához, hogy a pozitívak miért értik meg egymást olyan jól. Este Stockwell és Brian fallabdázni mennek, majd beülnek a gőzbe, ahol az elvileg szívtelen Brian stratégiai szempontból lebeszéli ügyfelét arról, hogy kicsinálja Theodore-t. Úgy látszik, Emm jól könyörgött. Később Ethan és Justin romantikáznak és minden nagyon csodás, meghitt. Gyertyák, bor, sajt és erotikus beszélgetés, ki akarna máshol lenni? Azt hiszem, erre a kérdésre az a valaki adja meg a választ, aki éppen a romantika közepén kopogtat be a zenészhez.

Hmmm, csak nem a csókos szájú fiú a koncertről? De igen, ő az, és egy bazi nagy csokor rózsával állít be az elvileg csak rajongó zenészpalánta. Oké, itt a ciki, és igen, Justin szeretne hamarosan már nem itt lenni, Ethan hazugságvára ugyanis úgy összeomlott, hogy hírmondó sem maradt belőle. Justin behívja a fiút, Ethan pedig megbukott, mint minden normális ember matekból. Még egy kicsit később Mikey már otthon van, és várja Bent, akinek elmondja, hogy Vic és Rodney nagyon megegyezik abban, amiben ők különböznek, így Michael komoly dologra szánja el magát.

Úgy dönt, hogy ha Bennek pozitív pasi kell, ő is az lesz. Talált egy tűt a szemetesben, amit előzőleg Ben használt, és úgy dönt, hogy csatlakozik a pasijához, és magába döfi, hátha így sikerül neki is elkapni a kórt. Ben próbálja megakadályozni Mikeyt, aki nagyon eltökéltnek tűnik ezügyben. Mikey szinte sírva visszaemlegeti Ben legutóbbi szavait, amikor arról beszélt, hogy neki milyen szörnyű, és mennyivel könnyebb lenne egy HIV pozitívval. Ben végre kezd felébredni, és szembesül azzal, hogy egy marha. Persze Mikey nem sebzi meg magát a tűvel, hiszen felesleges, Ben már megsebezte, nem is kicsit.

„Nagy balhé van” (hogy egy klasszikus komédiából idézzek) máshol is. Konkrétan szöszike osztja a hegedűst. Ethan nagyon rosszul védekezik, ami nem jellemző rá. Eddig annyira ment neki a beszéd, most viszont szöszike beszél, és méghozzá milyen jól! A hegedűs is felhozza, hogy persze Briannek mindig meg volt bocsátva minden, neki meg semmi, de Justin a képébe vágja, hogy sose kellett megbocsátania Briannek, mert ő sosem ígért semmi, de a zenész igen, és azt nagyon csúnyán meg is szegte. Justin veszi a kabátját, és már ott sincs, a hegedűs pedig végleg leesett a háztetőről.

Másnap Emmett próbálja Tedet vigasztalni, de mikor Mel meghozza a hírt, hogy ha bűnösnek vallja magát, nem kell börtönbe mennie, hirtelen kisüt a nap Teddy feje felett is. Teddy megússza a börtönt, de az eddigi életétől örökre búcsúznia kell, illetve a pornós életétől, és valószínűleg a pénze jelentős részétől. A másnap reggel Mikey és Ben között is elég komoran indul. Ben Paul temetésére készül, és megígéri, hogy leteszi a szert. Mikey nem hisz neki, és még dühös a profra, de a Ben váltig állítja, hogy neki nem kell a szer többet, ha ezzel elveszíti a szerelmét. Meg is kéri Mikeyt, hogy kísérje el őt Paul temetésére.

Kezd mindenhol kisütni a nap, pedig szöszike feje fölött most borult csak be igazán. Ezt Brian is megjegyzi epésen reggel a kajáldában, de szöszikét nem érdekli Brian beszólás-sorozata. Ted is megjelenik, és imákat zeng Briannek, aki közli, hogy nem érte tette, csakis az ügyfeléért. Deb az egyetlen, aki átlát a pótfián és tudja, hogy Teddyt mentette meg, és nem az ügyfelét. A lányoknál is nagy az öröm, mert Mel végre megfogant és terhes, mint az anyatermészet. Később Teddy a vállalkozása romjait takarítja Emm segédletével, és a piros forgó ágyon búcsúznak a pornó világától.

Brian és Mikey a Babylonban ünneplik meg, hogy már mindketten apák. Méghogy a melegeknek nem lehet gyereke… ki mondta ezt a butaságot? Mikey be van tojva egy kicsit, de Brian most is mond egy-két bátorító mondatot, majd vadászni indul a sötétszobába, de nem arra számít, akire rátalál. A sötétszobában ugyanis szöszike éppen dug valakit, mert vége a romantikának, éljen a buziélet! Brianen látszik, hogy nem tetszik neki, hogy így látja Justint, de azért nem igazán tudják levenni egymásról a szemüket, sőt még véletlenül sem hajlandóak másfelé nézni, miközben Briant is kiszolgálja egy pasi, akárcsak a rész elején.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raen 2009.01.30. 14:44:36

Mikeyn néha meg tudok lepődni, ahogy helyretette Bent ezzel a tűs akcióval, zseniális volt. Meg Justin is, ahogy beközölte Ethannek, hogy Briant soha sem hazudott neki. Daph meg jóhogy Brian pártját fogja, az első perctől kezdve, és milyen jól látta. Azért kár a hegedűsgyerekért, helyes pofa. De azért várható volt, hogy félrelép... legalábbis szerintem elég kiszámítható volt.
Annak örültem, hogy végre Vic bácsi is bepasizik, de ez a Rodney engem mindvégig idegesít, amíg szerepel. Nem tudom, miét, igazából alig szólal meg...
Emért meg Tedért pedig a szívem szakad meg, ők a kedvenc párosom. Rég láttam ezt a részt, de az csúcs volt, mikor a telefonban Teddy anyja azt mondja, hogy milyen rossz az a kép róla a címlapon : D
Amúgy leeann, hol megy a sorozat, melyik adón? Köszi a HV-t!

leeann 2009.01.30. 15:49:04

Nem tudok róla, hogy menne valahol mostanában. Én dvd-ről írom meg a részeket. Igen jó volt ez a rész főleg a vége, amikor Brian és Justin csak nézik egymást.

Raen 2009.01.30. 18:59:21

Akkor minden világos, köszi : ) Erről jut eszembe, februárban megjelenik a harmadik évad DVD-n : ))

sunshine66 2009.01.30. 22:52:17

Köszi a HV-t Leeann, az én kedvenc jelenetem az, amikor Emmet bemegy Brianhez az irodába könyörögni. Az nagyon ütős.
Meg jó rész a fallabdázás utáni gőz is. Brian alig tudja visszafogni magát a sok jó pasi között:))
És végre Ethan eltűnik az életünkből...(elég is volt ennyi belőle)

mándruc 2009.01.31. 07:30:10

Köszi a HV-t! Jujdejó, végre eltűnik az Ethan gyerek! Nekem az a jelenet is tetszett, amikor Justin elküldi a fenébe, és kimondja, hogy Brian soha nem hazudott és ígért neki semmit.
Na és persze az utolsó jelenet is sokat sejtető, ahogy egymást bámulják :)

naomi95 2015.01.11. 19:45:50

brianek nem tetszik h itt van justin de nem tudja le venni róla a szemét :D vajon miért ?

naomi95 2015.01.11. 19:46:58

ja hogy így látja justint xD hogy mással dug :Dmost olvasom xD
süti beállítások módosítása