Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x10 - The Good Things In Life Aren't Easy

2008. december 15. 09:01 - sixx

Nahát, nahát, Randy távozott meglehetősen dicstelenül az előző rész végén (de legalább jó haverok közé került Ponderosában), és a táborba visszatérve Sugar nem bírja ki, hogy ne röhögjön teli szájjal azon, hogy Randy mekkorát szívott a fake idollal. (Amiről Randy mellesleg azt nyilatkozta, hogy sejtette, hogy nem kóser.) Bob ettől kicsit kiakad, és a moralitás magas lováról üvöltve szónokol, hogy ezt azért mégsem kellene, meg minden. Na persze, Bob, nem kellene, mint ahogy az idolt sem kellett volna odaadni Randy-nek, azt állítva, hogy nem fake. Szóval shut up, Bob. Az üvöltözésbe Corinne is beszáll, mert ő már csak ilyen köcsög.

A reward challenge a családi kanyar, azaz a nyertesek megnézhetnek egy videóüzenetet a műsor egyik szponzora jóvoltából, amin a feleség/gyerek/stb. beszél. Probst azt blogolta, hogy szerinte kétfajta ember van, a rendes, aki szereti a családi epizódokat, meg a Dexter-féle, aki nem. My name is Dexter - egyetlen jó családi epizódot láttam eddig, azt, amiben Fairplay kijátszotta a halott nagyis kártyát, a többi ugyanolyan: minden survivor bőg, a családtagok meg bénák. A mostani részben ez még odébb van, először csapatokat kell választani a játékhoz, és Crystal ismét bebizonyítja, hogy nála nagyobb pöcs a játékban nincs, mert kiválasztja Sugart, a második leghaszontalanabb versenyzőt maga mellé. Jó, a szőkének van annyi esze, hogy Bobot nevezze meg, mert ezek szerint nyerni akar.

A másik trió Ken, Matty és Susie, Corinne-t senki nem választotta, így nem is játszhat, de legalább nem megy a szigetre. A versengés során először egy mocsáron kell egymáshoz kötözve átvergődni, elhozni pár, különböző méretű fogaskereket, és ezeket úgy összerakni, hogy a végén felemeljenek egy zászlót. A nyertes csapat tagjai ezután egy sima tologatós puzzle-ban márik össze erejüket, oszt kalap. Fura, de Crystal mintha megtáltosodna az elején a mókának, és a földön húzza maga után Sugart, úgy rohan a fogaskerekekért, de persze a lendület 2 percig sem tart, és Matty-ék beérik, majd le is hagyják őket, így Ken kezdi el elsőként öszerakni a feladatot. Ken azonban lófasz Bob mellett, az iszonyú sovány fizikatanár hátrányból is legyűri, így ők mennek a döntőbe.

Mire Crystal és Sugar rájön, hogy a tologatós kirakós tulajdonképpen mi is, Bob már ki is rakja az egészet, így nyer, és sír hatalmas férfikönnyeket, mert az kell az ilyen epizódokba. Sőt az is, hogy miközben pizzát zabál és sört vedel, a nej odaosonjon a háta mögé, mert family reunion epizód enélkül nem nagyon lehetséges. Örülés, sírás, miazmás, majd kiderül, hogy itt van ám a többi rokon is, mennek is vissza a táborba, ahol további negédes és giccses képsorok következnek, Sugar például az apja hamvait szórja a folyóba, Matty meg féltérdre ereszkedik, és megkéri a csaja kezét, aki persze igent mond, be szép is az élet.

Miután végre a családtagok elhúznak a vérbe, Bob újabb tervet eszel ki a saját és Corinne bőrének megmentésére: még egy fake idolt készít, és ha egyikük megnyeri at immunity-t, akkor jó esélyük van arra, hogy még egy napig Afrikában maradhassanak. A fake idol 2.0 háttértörténete annyi, hogy Marcus nem dobta a tengerbe két résszel ezelőtt, hanem eldugta a tábor mellett, és kész. Ez annyira szar sztori, hogy az valami hihetetlen, de amilyen hülye Crystal, akár be is veheti. Az immunity challenge egy kvíz Gabonról, majd egy labdahajigálós verseny, amit Bob nyer, aki hirtelen a Survivor legöregebb faszacsávója lett. Corine tapsikol, jöhet az átbaszás.

A táborban Bob megmutatja Crystalnak az idolt, ami tényleg kurva jól sikerült, csak tudnám, honnan keríti Bob a hozzávalókat (a fináléban állítólag megtudjuk). A csaj le van nyűgözve, és látszólag belemegy a tervbe, miszerint Corinne, Bob, Crystal és Ken Matty nevét írja majd le este, és kész, az egyik úgynevezett fizikális fenyegets távozik, ami azért vicces, mert Matty nem nagyon nyert eddig semmit. Igen ám, de Crystal és Ken ezt követően csak úgy döntenek, hogy mi van, ha az idol fake, így egyikük inkább Corinne-ra szavaz, ami kapitális baromság, mert NEM MINDEGY??? Ha ugyanis a) az idol nem fake, akkor mindegy hányan szavaznak Corinne-ra, Matty megy haza, b) ha az idol fake, akkor Corinne így hazamegy, DE Matty megtudja, hogy valaki elárulta, ami a hátralevő pár napot és a finálét tekintve nem jó húzás. Ken, az önjelölt zseni, mi?

A tribal persze nem túl sok meglepetést hoz, Randy csúnyán néz, Matty bevallja, hogy fél, hogy kiszavazzák, Corinne meg hazamegy, mert az idol fake. Mivel Matty háromig tud számolni, így megtudja, hogy valaki rá szavazott a Suzie-Ken-Crystal-Sugar négyesből, és ez kicsit idegesíti.

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro, missing in action 2008.12.15. 09:08:49

Óriási faszkorbács a készítőknek azért a nyálas negyedóráért, míg a családtagok ömlengtek a képernyőn...
Bob szerintem mindenféle növényeket és gyökereket használ színezőanyagnak a fake idolhoz, bár elég harsány színeket tud összehozni, úgyhogy lehet, hogy nem. Ez tényleg érdekes.
Ez a Ken gyerek el van már szállva magától! "Somebody (please) kill Kenny!" :-)

huncut_kata 2008.12.15. 10:15:32

OFF
House hv. nem lesz?
süti beállítások módosítása