Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x19 - Változó kapcsolatok

2008. december 05. 13:00 - leeann

Brian és Mikey Teddy munkahelyén tesz körutazást, aminek a végén egészen felizgult állapotban kell dolgozni menniük, mivel sok fincsi falat között ténferegtek, és egész éhesek lettek. Ted nagyon élvezi, hogy olyan a munkája, amit imád nézni. Justin sem lopta a napot, iskola, szex Ethannel, majd plakátkészítés a képregényhez, de fékezzünk csak! Szex Ethannel? Azt hiszem, szöszike nagyon belemászott valamibe evvel a hegedűs gyerekkel. Nem lesz ennek jó vége. Közben Deb Carllal és a rendőr kollegáival bowlingozik, akik azt tartják, hogy a melegek nem tudnak jól játszani. Debnek se kell több és kihívja a nagyszájúakat egy meccsre a meleg teke csapat ellen.

A lányok sem a szalvéta gyűjteményt számolják, hanem szexelnek egy keveset. Szó szerint keveset, mert amikor már a legjobb részhez érnek, Ledának halaszthatatlan dolga akad épp abban a szobában, ahol a lányok el vannak foglalva. Újra Tedet látogatjuk meg, nála éppen műszakváltás és fizetésosztás van. Ted asszisztense nem érti, miért nem érdekli Tedet az, hogy ennyi szép pasival van körülvéve. Szinte fel sem néz a papírjaiból, pedig az üzlet virágzik, és mindennap élő pornót nézhetne, de nem teszi. Teddy először gondolkodik el azon, amit a fiú mondott.

Justin a kemény nap után hazaér. Brian otthon is dolgozik, és nagyon nincs meg az összhang a pár között. Justin hazudik arról, hogy merre járt, Brian pedig kezdi érezni, hogy valami nincs rendben szöszikével. Azért Brian csak nem hagyja, hogy szöszike egyedül zuhanyozzon, és egy kicsit egymásba bonyolódnak a zuhanykabinban. Másnap, mikor a lányok sétálnak, muszáj megbeszélniük a Leda ügyet. Ugyanis Leda a hármasszex óta mindig szeretne beszállni a kettes szexre redukálódott csapatba, pedig Linds és Mel szeretné ezt ezentúl kettesben csinálni. Mivel a tetőtér kész van, lassan magától megoldódhat a Leda ügy is.

Közben Mikey és Justin az előzőnap elkészített plakátokat ragasztgatják, de mikor a túloldalon hegedű hangja hallatszik, Justin inkább egyedül ragasztgatna tovább, és elküldi Mikey-t egy kicsit másfelé. Mikey megy is, ragaszt is, de hamarabb végez, minthogy Justin befejezné Ethannel a csevegést, így pont szemtanúja lesz annak, amikor szöszike és a hegedűs intenzív csókcsatát vív. Ez a sima lebukás, de nagyon. Brian a Woody’s-ban van, és egy nagyon szomorú Tedre talál. Tehodor elmondja Briannek, hogy nagy gondja van. Azt gondolja, hogy immunis lett a pornóra, így Brian a legtitkosabb szexuális vágyáról kérdezgeti az elkámpicsorodott pornókirályt.

A meleg tekecsapat a fiúkból áll, plusz a lányok és Ben, akit Mikey még a széltől is óv, így hiába játszik jól, a prof nincs a csapatban. Mikor vége van a nagy edzésnek, a csapat összeakad az ellenféllel, ahol viszont Carl csapattag. Carl próbál egy kicsit közelebb kerülni Debhez, de a vörös démon lerázza a rendőrt már nem első alakalommal, ezért a nyomozó úgy dönt, hogy nem próbálkozik többet. Minek tenné? Úgy sincs semmi értelme. Debnek ez nem esik túl jól, de nem akarja megmagyarázni a viselkedését. Miután mindenki hazaért, Ben szóvá teszi Mikey túlzott aggódását.

Michael nem tud nem aggódni párjáért, és most már Justin és Brian sem hagyja nyugodni. Ben szerint nem kéne ezzel foglalkozni, de Mikey nem tudja kiverni a fejéből Justin és Ethan csókját. Nem tudja, hogy mit tegyen, elmondja Briannek, vagy sem? Ben azt javasolja, hogy ne. Megismerhetjük Ted titkos fantáziáját: Brian akar lenni egy szex erejéig. Meg is történik a dolog, és másnap örömmel újságolja Briannek, hogy milyen jól mulatott, amíg a bőrében lehetett és pasi hegyekkel dughatott. Mikor Brian elmegy, Emmnek elmondja az igazságot.

Ted elmondja, hogy kölcsönkapta Brian életét egy éjszakára, de nem úgy alakult a dolog, ahogy tervezte. Kiderült, hogy ugyanolyan esetlen és béna volt, mint mindig. Emm szerint nem elég az álmodozás, élni is kell egy kicsit, és akkor jön a szerelem, mint a 6.20-as. A lányok viszont ünnepelnek, mert Leda kész van a padlással, amitől a Mel és Linds csak ámul és bámul. Leda úgy dönt, hogy tudna még mit tenni a ház körül, de Linds tiszta vizet önt a pohárba, és egyenesen megmondja a vendégnek, hogy ezek után fel is út, le is út. Leda persze megsértődik, ami valljuk be, jogos tőle.

Este a Babylonba Mikey is letolja a képét, persze Brian éppen élvezi a fiúkat. Mikey úgy dönt, hogy elmondja Briannek, hogy szöszike éppen mit csinálhat. Brian pontosan tudja, hogy Justin nem a szüzek mindennapjait éli, és nem érdekli, kivel dug. Mikey aggódik, hogy kedvenc barátját felszarvazták Justin és Ethan szexel és szexel, és még egy kicsit szexel. Másnap reggel Leda csendben összepakol, és már a motorját készíti elő az útra, amikor Mel nagyjából bocsánatot kér a barátjától, aki még midig sértődött, de azért megenyhül, mielőtt útnak indulna. Most, hogy a lányok elbúcsúztak Ledától, mehet a teke verseny.

Lindsnek nem igazán sikerül a gurítás, amit Carl közbeköhécselése zavar meg, így a rendőrök jól állnak. Deb nagyon komolyan veszi a versenyt, és mindenáron bizonyítani akar Carlnak, de Emm a végső gurító, és ő nem a legjobb. Ha már nem jó, legalább nem is rontja el, mert megsérül. Muszáj bevenni a tartalékot, Bent, aki igencsak jó bowlingban, így hiába van hátrány, még megnyerhető a verseny. Ben tarol ugyan kétszer, de az utolsó gurításnál fent marad egy bábu, és a rendőrök csapata nyer. Emm úgy érzi, hogy csalódást okozott, de Ted jó kedvre deríti, amiért kap egy hatalmas csókot Emmett-től. A csapat a Woody’s-ban gyűlik össze, és Carl gratulál nekik, persze inkább Debért ment a bárba, mint a fiúkért.

Debbie persze feloldódik és megcsókolja Carlt. Ted is majdnem színt vall arról, hogy ki érintette meg nemrégiben. Mikey még mindig Justinnal izélgeti Briant, aki úgy csinál, mintha nem érdekelné, hogy Justin hol van, és mit csinál. Mikor Brian hazamegy, Justin otthon van, és megint nagyon zuhanyozhatnékja van, mielőtt Briannel szexelne. Brian nem akarja, hogy szőke bárhova is menjen szex előtt, és nagyon nekiesik Justinnak. Mikor már nagyon felizgultak mindketten, Brian abbahagyja a dolgot, és közli Justinnal, hogy bűzlik, majd a padlón hagyja a kis csalfát. Azt hiszem, minden magyarázat, amit hozzáfűzhetnék, szócséplés lenne, mindenki értette.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.12.05. 16:28:22

Köszi a HV-t!
Egyik legjobb jelenet, amikor Ted Brian lakásában próbál pasizni. A másik kedvencem Debbie és Karl csókja. Emmet: "Az első hetero csók a Woody's-ban..."
Egy kis igazítás a végéről: az utolsó jelenetben Brian otthon várja Justint. Justin későn érkezik haza Ethantól és rögtön rohanna zuhanyozni (ha Brian hagyná). De nem hagyja. Szerencsénkre.

Sultkrumplivalkeri? 2008.12.05. 17:44:19

Ez az! Innen nem tiltott még ki szabóZ kolléga. Haha. -.-

leeann 2008.12.05. 18:42:00

Jogos nem Brian érkezett haza, hanem Justin, de Brian viselkedése nagyon kemény.

Démétér 2008.12.05. 19:44:46

Ted, mint Brian - felejthetetlen, ahogy leönti magát, fuldoklik, mászik a fiúkon :)

naomi95 2017.01.22. 19:09:10

xD féltékeny :D ez a kis szűnet jót tesz nekik
süti beállítások módosítása