Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x15 - A közös munka sikert eredményez

2008. november 07. 13:00 - leeann

Justin és Mikey visszaváltozott gyerekké, és a Babylonban furán élvezkednek. Az élvezkedés magában nem lenne fura a Babylon falain belül, de ha az az élvezet nem a szex, hanem a rajzolás, akkor ez tényleg fura. Teddynek viszont van egy híre: Emmet jelölték a Kristály Farok díjra, de mikor Theodore Emmnek is felolvassa a levelet, kedvenc üdvöskénk nem örül neki úgy, ahogy kéne. Inkább George temetésén öntené ki a lelkét, mint egy netes pornó díjkiosztáson. Másnap a kajáldában Mikey megtámadja Justint egy ötlettel. A rajz, amit szöszike csinált, egy marha jó képregény alapanyag lehetne.

A lányok is nagy tettre készülnek, illetve csak Lindsay készül erre-arra. Linds kitalálta, hogy a padlásukat átalakítja műteremmé, amit Mel azonnal pénzfátyolon keresztül kezd figyelni. Leda pont jókor érkezik, mert ért az átalakításokhoz, így rögtön kalkulálni tud egy árat is. Nem túl jók a kilátások, de Leda felajánlja, hogy kosztért és némi hajlékért megcsinálja a padlást ő maga. Linds nemet mond, mert ő akarja megcsinálni. Közben Justin és Mikey Brian-nél tervezget egy nem mindennapi dolgot. A kis rajzon felbuzdulva elkezdenek agyalni.

Nagy nehezen, de megszületik a rajzhoz passzoló hős neve, ami nem más, mint Rage. Mondanom se kell, hogy Brian - a tudtán kívül - ihlette Rage személyét. Mindeközben Emmett elmegy George házába, hogy egy kicsit szerelme lelkével legyen, ami belengi az egész házat. Ez alkalommal viszont valami élő vérmes boszi lengi be a házat, és az nem más, mint a volt feleség. A komornyik kedvesen fogadja Emm-et, de a volt nej szinte kipenderíti őt a házból, persze a kipenderítés előtt azt is közli a sárkány Emmettel, hogy ne is álmodjon arról, hogy akár egy pisszenést is tehet George temetésén.

A két gyerek nekiáll a tervezgetésnek, és kialakítják a képregényük alaptörténetét és megalkotják Rage jellemét is, ami megtévesztően hasonlít Brianére, persze némi plusz emberséggel megspékelve. Justin a tervezgetés miatt el is késik hazulról, amit Brian nehezen visel, sőt mikor Mikey még rájuk is telefonál, majd Justin elalszik szex közben, Brian egyszerűen kiakad. Linds és Mel szerszámokkal felszerelve áll a padláson és egy csináld magad videó segítségével próbálja a padlást műteremmé varázsolni.

A legviccesebb, hogy mikor az utasítás az, hogy mérjék le a pozdorját hosszában, a lányok nagy szakértelemmel méricskélik keresztbe. Ha így kezdik, uram ég, mi lesz ebből? Brian is tiszteletét teszi a lányoknál, de mikor Linds beindítja a körfűrészt, úgy érzi, hogy ideje menekülni, ami Mel fejében is megfordul. Emmett elment a ravatalozásra, mert nem értett a szóból, így az elvált özvegy úgy kidobatja őt, hogy a lába nem éri a földet. Közben szöszi és Mikey nem unatkozott, hisz telerakták rajz vázlatokkal Brian lakását, aki ezt nehezen viseli, de nagyon.

Emmett sincs jól, ő is a kiborulás szélén áll, hisz szörnyű módon alázták meg, ami még talán hagyján is, mert már megtették vele és mindig túlélte, de az, hogy a beszédét se tudta elmondani, már több a sokknál. Ted barát a bajban, és ő szívesen meghallgatja a beszédet, de Emm nem kér ebből. A Babylonban Ben és Brian faképnél hagyottnak érzi magát, mivel a pasijaik éppen együtt alkotnak. Ben szerint az alkotás jobb, mint a szex, így ez olyan, mintha megcsalnák őket. Brian arcát elnézve nem igazán tetszik neki a dolog továbbra sem. Közben a lányok haladnak a barkácsolással, amit maguk se hittek volna.

Linds teljesen magabiztos, de mikor a mosdó beszerelésébe kezdenek, és a víz elárasztja a padlást, Mel már nem hiszi, hogy minden annyira jól menne. Brian két prédapasival tér haza hulla részegen, de egy nem várt meglepetés fogadja. A két alkotó elálmosodott, és lefeküdtek aludni. Mikor Brian rájuk talál, a fülében Ben szavai csengenek, és végleg kiborul. Brian tombolni kezd, a két prédapasi menekül, a rajzok röpködnek szanaszét, majd a végén az illuminált Rage levizeli a rajzok egy részét. Reggel, mikor Mikey és Justin felébred, Brian nincs sehol, a pusztítás viszont szemmel látható.

Az alkotópáros a kajáldában talál rá Brian-re, aki rá se hederít a két kiabálóra, akik hamar el is hagyják a kiszolgáló helységet. Debbie nem tudja szó nélkül hagyni a dolgot és közli Briannel, hogy egy seggfej, de megérti őt, mert a féltékeny ember így viselkedik. Brian ellenkezik az érzés ellen, de Debbie a szokott módon most is hamar megvilágítja a helyzetet. A két kis idióta nem csalt meg senki, sőt imádják Briant, akárcsak ő azt a kettőt. Debbie felnyitja Brian szemét és közli vele, hogy vegye már észre, hogy a képregényhősük ő maga.

Brian ekkor nézi meg a rajzot először úgy istenigazából. Közben Ted a díjkiosztóra készülődik, de Emm nem akar menni. Ő inkább George piros kardigánjában szomorkodik otthon. Ted próbál lelket verni barátjába, de nem használ még ez sem. Justin és Mikey a Woody’s-ban próbálja kiheverni a Brian okozta sokkot és csalódottságot, de Mikey szerint egyértelmű, hogy Brian szereti szöszit és pokoli féltékeny, így valahol meg is érti legjobb barátját. Miközben Justin és Mikey szomorkodik, Ted Emmett által a csúcsra ért, hisz Fetch nyerte a díjat.

Mielőtt Ted beszédbe kezdene, Emm is megjelenik a színpadon, és a köszönőbeszédjében azt mondja el, amit George ravatalán is mondott volna. A beszéd végén nagy ujjongás és taps hallatszik a nézőtérről. A lányok végre belátták, hogy nem nekik való a barkácsmunka, így Leda beköltözött, mint házfelújító kisiparos. Mire Mikey és Justin hazaér, a rajzok mind visszakerültek oda, ahol voltak. Brian minden rajzot kinyomtatott, és szépen vissza is tette mind a helyére, sőt még a képekhez írt történetet is elolvasta.

Az alkotópáros nem hiszi el, hogy Brian tényleg megbánta, de mikor Rage igazából bocsánatot kér, a fiúk már nem tudnak ellenállni és megbocsátják, hogy egy seggfej volt a hősük. Brian annyira fellelkesült, hogy nem csak, hogy arra bíztatja a fiúkat, hogy csinálják tovább, amit elkezdtek, de még ingyen reklámkampányt is csinál nekik a képregényre, ha kész lesz, majd mint aki jól végezte dolgát, leheveredik a kanapéra önmaga rajzolt képmását a kezében tartva, hiszen a szuperhősöknek is kell néha egy kis pihenés.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.11.07. 21:48:47

Nahát, ez az egyik kedvenc részem (bár mindre ezt mondom... :)), és a HV is szuper. A lányok szála nagyon vicces szerintem, de a legjobban az tetszett, ahogy Justin és Májki kitalálták a Rage nevet. Briant mindig nagyon jó ilyen féltékenynek látni, amivel Debbie a szokott bölcsességével szembesíti.
A kristályfarok-díjat pedig az arra legérdemesebb kapta, naná!

sunshine66 2008.11.07. 22:59:27

Ááááááá ez nagyon jó rész! (én is mindig ezt mondom)
Rage = Dühös Brian : ezt nagyon eltalálták! És milyen féltékeny! Ez már a film elején, a kajáldában is látszik.
A lányok "lakásfelújítási" próbálkozása nagyon vicces.
Emmet ebben a részben is kibújik kicsit a "naiv buzifiú" szerepből és ez jó.
Ja, és messze a legjobb jelenet, amikor Justin hajnalban szédeleg haza Mikeytól és Brian "alatt" elalszik :)))
Köszi a HV-t!

leeann 2008.11.08. 16:01:33

Én is szeretem ezt a részt, mert szeretem azokat a részeket, ahol rajta lejet kapni Briant, hogy nagyon is érez és nem is egyszerűen:-))))))))))

Davina. 2011.11.14. 17:20:06

Brian "Ki ez a hülye k*rva?" beszólásán annyit röhögtem! Képes vagyok vagy 10-szer megnézni egymás után! XD

naomi95 2014.12.03. 19:56:26

most brian arra féltékeny mikey justinnal van vagy arra hugy justinnal van mikey tudjátok hogy értem

naomi95 2014.12.04. 20:28:39

@leeann: igzából egy szeretni való érzékeny ember :)

naomi95 2015.03.17. 14:36:41

elélgé féltékeny
süti beállítások módosítása