Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x12 - Régi ügyek

2008. október 17. 15:00 - leeann

Ezt a részt a Babylonban kezdjük mi is, akárcsak Mikey és Ben. Mikey erotikus fantáziálgatásai élvezetes hatást tesznek Benre, de vége szakad, mielőtt hazamennének és átültethetnék a szavakat a gyakorlatba. Ugyanis Brian teszi tiszteletét a szórakozóhelyen, és Mikey magára hagyva Bent legjobb barátja nyakába ugrik. A White Party-ról beszélgetve kiderül, hogy Brian és Ben egyszer pár éve összefutottak ezen a fehér eseményen. Persze ahol Brian ott van, ott nagy számban Justin is előfordul, és ha már jelen van, akkor beszél is. Így a pultnál számon is kéri Brianen Bent. Igen, szöszike azonnal levágta, hogy ha Brian és egy olyan jó pasi, mint Ben együtt mulattak, kizárt, hogy Brian nem dugta meg a professzort.

Brian beismeri, hogy megvolt neki Ben, de nem akarja ezt a tényt megosztani Mikeyval. Ted és Emmett egy exkluzív meleg partin vannak. Theodore minden álma, hogy az elit melegek közé tartozzon, de bemutatkozni is fél. Emm megadja neki a kezdőlökést, és Ted tesz egy lépést a meleg felső tízezer felé, de a meleg gazdagok is legalább akkora bunkók tudnak lenni a hétköznapi emberekkel, mint hetero osztálytársaik. Másnap Debbie, Vic és Mikey a temetőben keresi a kukában talált halott fiú sírját, de csak egy parcella számot kaptak, ahol egy kis tábla jelzi, hogy egy ismeretlen fiú van oda temetve. Debbienek a szíve szakad meg a látványon.

Mikey Briant kérdezgeti a legpikánsabb szexéről a gőzben, de nem jár nagy sikerrel, mert Brian nem számol be semmi izgalmasról. Ez viszont nem szegi kedvét Mikeynak, és elmeséli, hogy milyen izgalmas volt az éjszakája Bennel. Elmeséli, hogy Ben kikötözte őt éjszaka és úgy dugtak, amikor Briannek emlékképek ugranak be arról, amikor ő is hasonlóan szexelt Bennel. Brian nem mondja el Mikeynak, hogy ő is tapasztalta ezt, inkább vállalja, hogy neki még nem volt része ilyesmiben. Ted és Emm a lányokkal vacsorázik egy elegáns helyen, ahol fel-feltűnnek az exkluzív partin is megjelent gazdagok, de Ted csalódott bennük, így már nem akar közéjük tartozni.

Az egyik főgazdag, aki a partin csak szánalomból tette el Ted névjegyét, megjelenik a vacsorázó négyes asztalánál, és mint régi ismerőst üdvözli Theodore-t, aki azonnal be is mutatja az asztaltársaságot. A nagyon gazdag ember nem akar alkalmatlankodni, és mindenkinek nagyon örvend, majd meghívja Tedet az egyik zártkörű partijára. Teddy másodpercekig nem tud megszólalni a meglepetéstől. A kajáldában Debbie nagyon szomorú a halott fiú sorsa miatt, és szeretne tenni valamit azért a kölyökért. Ő is tudja, hogy nem tehet sokat, de legalább a nevét ki szeretné deríteni, hogy ne egy jeltelen sírban nyugodjon. Justin támogatja az ötletet, és Deb azonnal indul is tenni, amit tennie kell.

A Woody’s-ban Theodore el is dicsekszik azzal, hogy bekerült az elit melegek közé, de Brian szerint ezt nem a személyes varázsával érte le. Ted szerint Briannek savanyú a szőlő, pedig nem, hisz őt már számtalanszor meghívták ilyen összejövetelekre, de nem ment el, mert utálja őket. Fellibben egy „ki kivel dugott már a meleg közösségben” téma is, ami nem jó játék, mert Briannek szinte már egész Pittsburgh megvolt. Az éppen megérkező Mikey azonnal vitába is száll ezzel a kijelentéssel, mert szerinte őt és a pasijait még nem dugta meg Brian, bármekkora csődör is. Justin a kijelentésen szabályosan kuncogni kezd, így ideje egy vallomásnak Bentől.

A prof minden átmenet nélkül beismeri a dolgot, ami döbbenetet okoz egy-két ember arcán. Justin kap is egy tockost Briantől, amiért jóformán elugatta a dolgot. Mikey vigyorogni kezd a dolgon, de szerintem inkább sokkot kapott, mint hogy igazán örülne a dolognak. Közben Debbie megjelent a rendőrségen és rázúdítja a dühét Horváth nyomozóra, aki jól állja a vihart, ami sose egyszerű Debbievel szemben. Ben és Mikey hazaért, és szexelnek egyet a nagy bejelentésre, de Mikey fejében Brian folyamatosan túl közel van hozzájuk. Másnap a kondiban Ted majdnem beledöglik az edzésbe, hogy imponáljon egy helyes trénernek, de Brian a közelben van, így felesleges megszakadni.

Mikey is megjelenik a kondiban, és mikor Brian a helyes trénert cserkészi be, Ted és Emm felhúzzák Mikeyt a Ben-Brian szexügylettel, pedig Mikey annyira próbálta jól kezelni a dolgot, hogy az erőlködéstől majdnem sérvet kapott. Ettől a perctől kezdve viszont már nem tud másra gondolni, csak Brian és Ben szexuális együttlétére. Közben Debbie a rendőrségen szerzett fotóról rajzot készíttet szöszikével, hogy kérdezősködhessen róla az utcán. Jent is be akarja szervezni, de szöszi mama először nemet mond, majd Justin majdnem tragédiájának felemlegetésével meg is lett győzve arról, hogy segítsen. Deb is tud odarúgni, ahol fáj, amikor el akar érni valamit.

Teddy elfogadva a meghívást elmegy az elit bulira, és próbálja magát nyugtatni, de amikor a házigazda üdvözli őt, minden önnyugtatási praktika semmivé válik és majdnem pánik lesz belőle. Ted elkezd vegyülni a vendégek között, de akikkel beszélget, majdnem megágyaznak a sarokban az izgalmas történetek hallatán. Mikey és Ben ismét szexelnének, de Mikey folyamatosan arról faggatja Bent, hogy mit és hogyan csinált vele Brian. Ben mesél egy kicsit róla, de Mikey nem tud napirendre térni a dolog felett, és inkább szex helyett dolgozni megy. Ted most sem tud érdekes lenni, mint mindig, amikor azon erőlködik, hogy az legyen, így mikor a házigazda lecsap rá, a vendégek, akikkel éppen beszélgetett, fellélegeznek.

A házigazda azonnal elő is jön a farbával, vagyis kinézte Teddy egyik alkalmazottját, akivel randit akar. Briannek most igaza volt, akarnak tőle valamit a gazdagok, és nem a két szép szeméért hívták meg a társaságba. Mindeközben Deb és Jen az utcákat járják és a halott fiú után érdeklődnek az arra járóktól, ami nem teljesen sikertelen, mert kapnak egy tippet, amit követve a szaunában kérdezősködnek tovább. Jent és Debet egy tagbaszakadt fiatalember ki akarja dobni, de az egyik vendég felismeri a fiút, és ad róla néhány információt, amin tovább lehet haladni. Mikey az üzletben szomorkodik, amikor Brian ugrik be egy kis barátkozásra.

Mikey marha dühös rá, de nem lehet tudni, hogy azért mert Brian megdugta a pasit, akit szeret, vagy azért, mert rajta kívül mindenkit megdugott már. Brian úgy dönt, hogy ízelítőt ad Mikeynak, és ha ez ennyire nagy ügy, akkor őt is megdughatja, de némi csókolózás után Mikey mégis elküldi legjobb barátját. Közben több fronton is alakulnak az események: Ted rájön, hogy miért akarja őt befogadni a társaságába a gazdag fickó, Mel és Linds a nászajándékokon vitatkozik, Deb és Vic pedig megtudja a gyógyszerészüktől a halott fiú nevét. Ben sincs jól, és bekopog Emmhez, mert Mikeyt keresi, aki szőrén-szálán eltűnt.

Ted és Emm elmeséli Bennek a Mikey és Brian kálvária fontosabb részeit, amiből Ben megérti, mi Mikey problémája. Közben Deb elmondja Horváth nyomozónak, hogy mit derített ki a fiúról. A nyomozó csak les Debbie elhivatottságán. Ted már megint a gazdagokkal bulizik, de beáldozta a fiatal fiút a weboldalról ennek érdekében, amiért utálja magát. Ben már otthon van és megjelenik Mikey, de Ben elég hűvösen fogadja. Mikey bocsánatot kér Bentől, hogy lelépett és eltűnt, majd elismeri, hogy szerelmes volt Brianbe és ezért zavarta a szex dolog. Ben nagyon jól fogadja Mikey őszinteségét és megenyhül, ami magával vonzza a kibékülést is. Annyira, hogy Mikey fejéből végre távozik Brian.

Debnél vacsorázik Jennifer, Justin és persze Vic, és mind úgy érzik, nagy lépést tettek a fiú ügyében, de Den még mindig nem tud túljutni az elkeseredettségen. Vacsora közben megjelenik Hotváth nyomozó is, aki tovább nyomozott a halott fiú (Jason) ügyében, és ő is kiderített egy pár dolgot a kölyökről. Vic vacsorával kínálja a nyomozót, aki nem fogadja el, de megígéri, hogy beszámol minden fejleményről, amit kiderít még a jövőben. A Babylonban mulat Ben és Mikey, amikor megjelenik Brian is. Ben magára hagyja a barátokat, hátha akad megbeszélnivalójuk. Persze kibékülnek egymással a barátok, hisz akad még egy-két olyan pasi is, aki Mikeynak volt meg és Briannek nem, és ez nem semmi.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.10.18. 14:05:47

Köszi Leeann a HV-t!
Az mekkora már, amikor kiderül, hogy Ben is megvolt Briannek. Milyen kínos szitu! Aztán Mikey egyre hülyébb lesz és egyre idegesítőbb, míg végül Brian nem bírja tovább és segít a barátjának eldönteni a kérdést. Asszem Ben az első hapsi Mikey körül, akit Brian hajlandó elfogadni...és zseniális húzás, amikor a végén kisétál Mikey lakásából és jelképesen a gondolataiból is.

sunshine66 2008.10.18. 14:07:47

Köszi Leeann a HV-t!
Milyen kínos szitu, mikor kiderül, hogy Ben is megvolt Briannek!
... és Mikey milyen idegesítően hülye ebben a részben!
Pedig Ben az első hapsi Mikey körül, akit Brian hajlandó elfogadni.

sunshine66 2008.10.18. 14:10:26

Bocs, az első kommentet nem tudtam elküldeni, mert megszakadt a kapcsolat....aztán mégis megjavult...?

sunshine66 2008.10.18. 15:17:42

Ja, majd elfelejtettem a legfontosabbat: Jobbulást Gale-nek, mielőbb kerüljön ki az intenzívről!

mándruc 2008.10.18. 21:02:03

Igen, nagyonnagyon gyors jobbulást Gale-nek!!
Köszi a HV-t. Ez a rész szerintem szuper volt :). Nagyon sokat röhögtem azon, hogy Májki miket képzelödött mindig Brianröl. A jelenet a képregényboltban (M+B) szerintem szuper, mindkét színész remekel, csak Májki nyafogása áááááááá...

Démétér 2008.10.18. 21:11:30

Most úgy belegondoltam, hogy bármennyire idegesít engem is Michael vernyogása, ha nekem Brian Kinney lenne a barátom, plátói és reménytelen szerelmem, aki egyúttal állandóan a közelemben van - hát, lehet hogy én is idegesítő, frusztrált, nyivákoló kis hisztigombóc lennék :))

mazogirl 2008.10.18. 23:47:30

Én is olvastam, hogy Gale fejre állt egy motorral. Sajnálom szegényt, de biztos volt része abban, hogy balesetet szenvedett. Vigyázhatna egy kicsit jobban magára már nem tini, hogy ennyire meggondolatlan legyen. Viszont a rész jó volt nagyon.

Dódi 2008.10.21. 02:08:34

helló leeann! most találtam meg ezt a blogot, és jókat szórakozok! :D
a qaf a kedvenc sorozatom, örülök, hogy rábukkantam itt... :)

ez a rész haláli volt, főleg amikor Bri megpróbálja "megvígasztalni" Mikey-t a képregényboltban... XD

Dódi 2008.10.21. 02:16:49

és szegény Gale-nek mielőbbi felépülést!

"biztos volt része abban, hogy balesetet szenvedett. Vigyázhatna egy kicsit jobban magára már nem tini"

mazogirl! honnan tudod, ki volt a hibás? az autósok nem figyelnek a motorosokra, általában ők okozzák a baleseteket. tudom, mert én is motorozok, és nem egyszer kerültem már necces szituba az autósok miatt.
és csak "tinik" szenvedhetnek motorbalesetet? ez tökre hülyeség...

na mind1... a lényeg, hogy Gale gyógyuljon meg mihamarabb!!!

leeann 2008.10.21. 23:32:43

Én autózok napi rendszerességgel van olyan motoros, akit nem érdekel, hogy autók is közlekednek az utakon, de tényleg van olyan autós, akit meg a motorosok nem érdekelnek. Mindegy miért törte össze magát Gale, gyógyuljon meg minél hamarabb.

Jó volt ezt a részt megírni is:-)))))))

leeann 2008.10.21. 23:35:01

Szia Dódi! Örülök, hogy rátaláltál a blogra gyere minél többet:-)))))))))

naomi95 2014.12.04. 20:17:56

@mándruc: nem mikey a lényen ha nem brian és justin :D

naomi95 2014.12.04. 20:18:24

de igazad van kurva irritáló tud lenni mikey
süti beállítások módosítása