Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x10 - A halál élete

2008. október 03. 15:00 - leeann

Mikey lelkesen olvassa Astro kapitány újabb kalandjait, de a vége megdöbbentő: Astro kapitányt megölték, a képregénynek vége. Mikey a kicsi szívét a kajáldában önti ki a fiúknak, akik most is, mint mindig, eltérő véleményen vannak. Emm vigasztalni próbál, Brian szerint reklámfogás, hogy megvedd a következőt. Ted nem érti, mi ez nagy hajcihő, hisz csak egy képregényhős volt, Justin pedig szinte kiáll Astro kapitány meleg jogaiért, Mikey ugyanis olvasta valahol, hogy azért ölték meg Astro kapitányt, mert melegnek hitték az olvasók. Közben a lányok az esküvőjükre készülnek, ezért francia nevű menüket kóstolgatnak és nézegetnek, de Mel szerint mind baromi drága.

Később a Woody’s-ban a lányok össze is vesznek a nagy esküvőtervezésen. Leda próbál rendet tenni közöttük, de a vége persze sértődés és elrohanás. Emmett jól szórakozik, illetve hatalmasat élvez a mesebeli palotában a mesebeli királyfival. Pontosabban jelen esetben az öreg királlyal, vagyis George-dzsal. Emm úgy dönt, hogy a jó szex után irány a Babylon, és George-ot is viszi. A fiúk persze már ott vannak, Mikey még mindig Astro kapitánnyal foglalkozik, a többiek meg pasizást javasolnak a szomorkodás ellen, de Mikey nem olyan fajta, hogy csak úgy megcsalja Bent.

Emmett és George is feltűnik a táncparketten, amiről szintén megvan a véleménye a csapatnak. A fiúk nem fogadják meleg szívvel Emm új párját, de George nagyon jól mutatkozik be, így kivívja a fiúk szimpátiáját. Közben Justin és Brian beszervezett egy prédapasit egy esti murira. Mikey és Ben csendesen tölti az estét, és Mikey elmeséli az ő első kalandját Astro kapitánnyal. Másnap reggel a lányoknál még mindig be van borulva az ég, és egymás húzásával töltik a reggelt. Lindsaynek nem csak Melanieval kell megküzdenie, hanem a bigott anyukájával is, aki nem engedi, hogy Linds a nagymama esküvői ruhájába esküdjön meg.

A vihar azonnal enyhül kettőjük között és Mel igazi társként vigasztalni kezdi párját. A kajáldában Debbie éppen a szemetet viszi ki, és életében először elakad a szava, annyira, hogy percekig nem tud megszólalni sem. A döbbenet oka az, hogy a szemetes konténerben észreveszi egy fiatal fiú holttestét. Nemsokára már sárga szalaggal van körbekerítve a helyszín és folyik a helyszínelés. Míg a rendőrség nagyobb része serte-pertél, Debbiet egy nyomozó kezdi kérdezgetni. A nyomozó kigúnyolja a halott meleg fiút, ezért Debbie azonnal megemeli a hangját vele szemben. Mint kiderült, Horvath nyomozót nem nagyon zavarja a vörös nő felháborodása.

A fiúk is megérkeztek, de érdemben egyikőjük sem tud hozzászólni a történtekhez. A fiúk a nagy sokk után a kajáldában tárgyalják ki a halott fiú kontra szemetes konténer esetét. Ted mindjárt kerít is egy szerelemféltéses történetet az események köré, majd felajánl 1 jegyet az operába, hátha elmenne vele valaki, de nincs túl sok jelentkező. Brian ebből is, mint mindenből viccet csinál, Mikey pedig petíciót íratna alá mindenkivel, hogy hozzák vissza Astro kapitányt, de Deb kifakad. Brian vicce és Mikey hőse kiverte nála a biztosítékot, hisz egy ember maghalt, ők meg ezt valahogy nem érik fel ésszel.

Mindeközben a lányok betörősdit játszanak Linds szüleinél. A padláson keresik az ominózus ruhát. A lányok meg is találják a ládát, amiben a ruhának kéne lennie, de nincs benne. Viszont találnak benne egy rakás levelet, papírokat és egyéb régi ruhákat. A lányok a leveleket kezdik olvasgatni, amiből kiderül, hogy Fay nagymama csak a kor elvárásai miatt volt férjnél, és amíg a férfiak háborúztak, a nagyi összeszűrte a levet egy Vera nevű nővel. Vagyis Fay nagymama leszbikus volt. Ezek szerint volt honnan örökölni a leszbi gént. Emmett újabb bulira hívja George-ot, aki ma nem akar táncikálni, de Emm megtalálja George operagálára szóló meghívóit.

Goerge oda se akar elmenni, de Emmettnek elég fejlett a rábeszélőjéke, így a vén csont felveszi a kesztyűt a sznobokkal szemben. Mikey a boltban emlékhelyet állított Astro kapitánynak, ahol Brian is tiszteletét teszi, majd némi emlékidézésbe fognak. Linds és Mel még mindig Fay nagymama leveleit olvassák, amiből kiderül, hogy a nagyi bármennyire is szerelmes volt a barátnőjébe, mégis a férjét választotta. Mel pontosan látja, hogy abban az időben Fay nagymama nem tehetett mást. Emmett és George mégis elment az operába, és a szünetben Emm a saját értelmezése szerint magyarázni kezdi az Aidát George-nak.

Egyszer csak Ted látcsővel kifigyeli Emmettet és George-ot, majd odamegy hozzájuk. A hármas társalogni kezd, és George meghívja a fiatalokat egy pohár pezsgőre, amikor a volt felesége köszön rájuk. A volt feleség (Virginia) meglepődik George jelenlétén, majd némi képmutató bájolgás után azért kibújik a szög a zsákból. Virginia nem érti, George mit keres itt, amire Emmett a válasz. Az ex-feleség gúnyosan, lekezelően bánik Emmettel, aki nagyon jól állja a sarat, mint ahogy azt vártuk is Tőle. Emmett a maga módján megsemmisítő vereséget mér a volt feleségre, s mivel a szünetnek vége, visszatér mindenki a nézőtérre.

Közben Brian és Justin közt még mindig a halott fiú a téma. Justin pár perc erejéig azonosul is a fiúval, de Brian pont arra van, hogy azonnal kizökkentse ebből. Brian szemléletesen mutatja meg Justinnak, hogy milyen felelőtlen volt annak idején, amikor ismeretlenül elment vele. A végén persze a szemléltetés felgyorsult légzést és apró nyögéseket vált ki Justinból. George és Emmett hazafelé tart az operából. George jól érzi magát, de Emmnek lelkiismeret furdalása van a viselkedése miatt. Miután a fiú befejezte az önostorozást, George zokszó helyett inkább köszönetet mond neki ezért, sőt az évad minden operájára elmegy majd ezután.

A lányok már otthon vannak és az utolsó levelet is felbontották. Mel lassan olvasni kezdi, Linds csendben hallgatja. Az utolsó levél tartalmát Fay nagymama már nem láthatta, amiből kiderül, hogy Vera a Fay nagymamást tartotta örök szerelmének. A lányokat nagyon meghatotta a nagyi szerelmi története, és a kezdeti veszekedés már olyan messze van, hogy már szinte nem is emlékszünk rá. Persze a kibéküléssel csók is jár. Mikey még mindig letargikus hangulatban van, és a Babylon tetejéről szemléli az eseményeket.

Mikey nem érti, hogyan mehet minden tovább a rendes kerékvágásban, hiszen egy hős meghalt. Ben úgy gondolja, hogy a mai világban semmi nem hatja meg igazán az embereket. Mikey továbbra sem tud megnyugodni, de Ben egy kedves ötlettel némileg helyre teszi kedvese lelkét. Brian hazafelé tart a Babylonból egy prédapasival, persze Justint véletlenül a diszkóban felejtette. Justin ezt észrevéve Brian után szalad, de Ő és prédapasi gyorsban lerázzák a szöszi fiút. Justin csak áll döbbenten, miközben bámul a srácok után, ahogy a ködben eltűnnek, és arra gondol féltőn, hogy „istenem, ne legyen baja Brian-nek”.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.10.04. 17:44:17

Hát igen... Emmet ismét nagyot alakít ebben a részben (az operában), hihetetlen, hogy beszól a nyanyának.
Nagy kedvencem a végén, ahogy Brian elmegy a fickóval, Justin pedig szinte hisztizik miatta, annyira aggódik.
Jó rész, köszi Leeann!

mazogirl 2008.10.05. 01:30:28

Nekem nem nagyon tetszik, hogy Emmett ezzel a nagypapával jár, de a nőnek tényleg jól megmondta a magáét.
Astro kapitánynak meg tök annyi!

mándruc 2008.10.06. 10:21:54

Köszi a HV-t ismét :)
Emmett nagyon jó volt ebben a részben is, mint mindig :) A saját verziója az Aidáról, meg ahogy beszól Dzsordzs feleségének, nálam mindent vittek. Viszont a lányok szála szerintem kicsit most bénára sikeredett. Amikor meg Májki a halott sráccal mit sem törődve Astro kapitányért gyűjt aláírásokat, mit is mondjak, tipikus :)

leeann 2008.10.06. 18:29:27

Mindig:-)))))))
Nem tudom mi van ezzel a résszel sok dolog történt benne, sok olyan, ami elkezdődött és még nem fejeződött be ebbe a részbe.
Mikey elképesztő volt most is!

naomi95 2014.12.03. 17:20:43

amugy ja justint milyen felelőtlen volt .....:D
süti beállítások módosítása