Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x07 - A mesés királyfi

2008. szeptember 12. 13:00 - leeann

A pornóoldal kezd igazán jól menni, és ez az oldal üdvöskéjének, Emmettnek, vagyis elnézést, Fetch Dixon-nak köszönhető. Theodorról kiderül, hogy főnökként egy hajcsár, de Emm a farokverés aranyérmét akarja, így Teddy pénzéhsége ki lesz elégítve, ha már más éhsége nem is. Közben a másik most indult vállalkozás nem igazán megy, inkább csak döcög, mivel nem tapossák agyon egymást az emberek a képregényboltban. Természetesen ettől még Debbie hallatlanul büszke kedvenc kisfiára. Jobb híján csak a Ben, a tanárbácsi fut be, de ő se igazán képregényt vásárolni, inkább Mikeyt venni jött. Debbie persze ismét lejárató módon adja elő magát, ami édes, de Mikey még ennyi év után se szokta meg.

Ben konkrétan arra kíváncsi, hogy mennyire viselte meg Michaelt a nagy bejelentés. Mikey bevallja Bennek, hogy tetszik neki, de még nem gondolkodott igazán a helyzeten. Mivel Mikey még nem rohant el fejvesztve a bejelentés után, Ben biztos, ami biztos, randira hívja őt, hátha ezután sem fog elrohanni. A lányoknál is betegség üti fel a fejét, csak ott szegény autó adta be a kulcsot. Leda felméri a kárt, de drága lesz, így az esküvő költségéből kell lefaragniuk, mivel sem Mel, sem Linds szülei nem igazán támogatják a frigyet, nemhogy még pénzt is adjanak rá.

Később a kondiban Mikey leltárra hivatkozva lemondja az esti Babylon látogatást, de a fiúk sem hülyék, tudják, hogy randi van a dologban. Brian rögtön tudja, hogy a tanárbácsin akadt meg legjobb barátja szeme, így a dokibácsi után lehet húzni Mikeyt a tanárbácsival. Mikey nem igazán akarja bemutatni Bent a barátoknak, mert ki vetné az új pasiját rögtön az oroszlánok elé? A kondi öltözőjében lassan testőrök kellenek Emmettnek, mert kezdenek szállingózni a rajongók. Emmett sztár lett. Este Mel és Linds tesz egy pénzkérési próbálkozást a Peterson szülőknél, de szerintük a lányok esküvője nem igazi, így pénz nincs.

Mikey és Ben a randi utáni beszélgetésnél tart, és szépen alakulgat a kapcsolatuk, sőt mondhatni lassan kezdenek egymásba esni. A kölcsönös szimpátia csókolózást követel, amit a pár teljesít is egy parkban. A többiek a Babylonban ütik el az időt, Ted éppen további „sztárokat” próbál toborozni az oldalra, hogy minél nagyobb legyen a látogatottság. Esküszöm, ahogy osztogatja a névjegyét, látom a dollárjeleket a szemében. Brian és Justin is a Babylonban van, de fel sem érnek Emm népszerűségével, aki kisebb forgalmi dugót okoz a táncparketten a feltűnésével. A helyzetet viszont nem tudja kiélvezni, mert Ted hazazavarja őt, hogy másnapra kipihent és erőtől duzzadó legyen egy fontos testrésze.

Brian felhívja Emm figyelmét arra, hogy míg ő potom pénzért veri a lompost, Ted Rolex órában pompázik. Ben és Mikey is megérkezett a Babylonba, akiket a csapat ki is szúr azonnal. A randi utáni táncikálás barátmustrába fordul. Tednek ismerős Ben, de nem tudja, honnan, majd mikor Mikey említi, hogy Ben írt egy könyvet, kiderül, hogy Teddy olvasta. Csakhogy a könyvben Ben kitárulkozik teljesen, így Ted azonnal tudja Ben titkát, amit persze közöl a csapattal. Másnap reggel egy cukrászdában Linds teljesen ki van borulva a szülei elutasítása miatt. Mel úgy dönt, hogy partit adnak a Peterson szülőknek, hátha akkor sikerül jobb belátásra bírni őket.

A fiúk reggelt a kajáldában töltik, és próbálják kideríteni, hogy Mikey tudja-e, amit ők is tudnak. Mikey tudja, a fiúk is tudják, így semmi titok nem derült ki ma reggel. Teddy nem látja olyan rózsásan Mikey helyzetét, mint a többiek. Ted szerint Bennek mennie kell, ő sosem járna pozitívval, mert veszélyes. Debbie pont elkapja a beszélgetés végét, és megvédi a pozitívokat a maga harcias módján, amit a kisfia meg is köszön. Debbie először nem érti, hogy ez miért fontos Mikeynak, aki elmondja, hogy Ben pozitív. Na tessék, volt azért még valaki, aki nem tudta a titkot, és most épp az ütő állt meg benne.

A jól menő vállalkozásnak csak egy hátránya van: mindenki ki akarja venni belőle a részét. Ugyanis Emmett a mai munkát azzal kezdi, hogy egy listát nyújt át Tednek az igényeiről. Teddy szinte kineveti a listát és közli Emmett-tel, hogy kb. 1 perc alatt talál helyette mást. Emmnek se kell több, megmondja a magáét és lelép. Debbie a cscsebecséit tisztítgatja és olyan pokoli dühös, hogy még Vicnek sem hajlandó elmondani, hogy mi a fene baja van. Vic viszont kitartó és végül elmondja neki Deb, hogy Mikey új pasija pozitív. Vic nem látja olyan véresen komolyan a helyzetet, de Debbie először életében azt kívánja, hogy bárcsak Michael ne lenne meleg.

Ez mind szép meg érthető, de Mikey végighallgatja, ahogy az anyja éppen kikel magából, és szabadon engedi a száján keresztül a gondolatait ez ügyben. Debbie szempontja érthető, de egyszerre sikerült megbántania az öccsét és a fiát, amire nem mindenki képes pár mondaton belül. Mikey csak megkeres valamit, és már megy is, és most marha pipa a mamára. Debbie kijátssza az anya kártyát és megtiltja fiának, hogy Bennel járjon. Mikey úgy dönt, hogy már felnőtt és el tudja dönteni, hogy kivel jár és kivel nem, ezért magára hagyja a kétségbeesett anyát. Este az ágyban Justin minden éginek hálát ad, hogy Brian és ő nem beteg. Justin szerint ők akkora biztonságban vannak, hogy akár gumi nélkül is csinálhatnák.

Brian ezzel nem ért egyet, sőt alaposan lecseszi Justint, hogy a gumi nélküli szex valaha megfordult a kis szőke fejében. Justin úgy véli, hogy csak idegentől lehet elkapni, Brian viszont rámutat, hogy talán Ben is ezt hitte, és tessék, most ott a baj. Brian közli szöszivel, hogy sokáig és egészségesen akarja megtartani, semmi gumi nélküli szex. A lányoknál nagy a sürgés-forgás a szülői látogatás miatt, így Brian eljött a gyerekért, hogy elvigye, amíg otthon nagy a nyüzsi. A nyüzsi gyorsan elcsitul, mert a kedves szülők lemondták a meghívást valami igen szánalmas kifogással. Mindenesetre Brian azért elvitte hintázni a gyereket Mikey segédletével.

Mikey elmeséli Briannek, hogy az anyja miket mondott, de Brian szerint igaza van Debbienek, felejtse el Bent. Ugyanis Ben pozitív státusza pont annyira veszélyes, mint ahogy azt mondják. Nem tesznek csodát a gyógyszerek, továbbra is az a helyzet, hogy aki HIV pozitív, előbb-utóbb AIDS beteggé válik, majd meghal. Nincs szépítés, nincs kibúvó, nincs gyógymód. Úgyhogy Mikey jobban teszi, ha nem szeret bele Benbe. Mel éppen arra készül, hogy megmondja a magáét, méghozzá a jövendőbeli anyósnak és apósnak. A kifogás nem jött be, mert Mel elmondja a kedves szülőknek, hogy amit a lányukkal művelnek, az nem szeretet, hanem egy nagy lótúró, és ő ezt sohasem tenné meg a saját gyerekével.

Vic és Debbie a nagy kerti munka közepette végre megbeszéli a nemrég elhangzottakat, majd természetesen kibékülnek. Debbie nagyon aggódik, főleg úgy, hogy ő már végigcsinálta az egészet az öccsével. Vic is aggódik, de tudja, hogy nem kizárólag Ben a veszélyforrás. Ben nélkül is összeszedhet Mikey bármit, és ezt nem lehet megakadályozni. Közben a lányok bulija olyan halott, hogy szinte már oszlik. Ted és Emmett az asztal két végén állva ki tud nagyobbat mondani játékot játszik, Mikey az asztal közepénél állva lett a bíró, aki pár beszólás után megelégeli a dolgot és kiosztja két dinka barátját, majd a végén még őt hibáztatják.

Brian úgy dönt, hogy a buli felélesztése az első számú feladat, így némi extasyt kever a bóléba, majd lecsalja a szobájában szomorkodó Lindsayt. A buli feléledt, és persze beállítanak a szülők, pont a legjobbkor. Peterson mama kiakad, Peterson papa viszont majdnem mulatni kezd a vendégekkel. Emm elmegy Tedhez a cuccaiért és az utolsó csekkjéért, de Teddy mindent megvalósított Emm listájáról, így az együttműködés továbbra is fennáll köztük. Mikey semmit nem figyelembe véve, amit csak hallott az elmúlt napokban, éppen szexelni készül Bennel. Mikor óvszerért megy a fürdőbe, a gyógyszeres szekrényben meglátja Ben rengeteg gyógyszerét, ezért azonnal meggondolja magát a kapcsolatukat illetően.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leeann 2008.09.12. 14:20:31

Egy kis magyarázkodással kell kezdenem a címet illetően. Szinte minden honlapon (bejártam a neten Tolnát-Baranyát)csak így: 207, vagy így: 2 season 7 episode, vagy hasonló módokon található meg a "cím". Pontosabban sehol sincs cím. Kaptam címeket meg én is utánanéztem és magyarul ez "A mesés királyfi" cím volt több honlapon is ehhez az epizódhoz, pedig ez valószínűleg a jövőheti rész címe.

Csak nem hagyott nyugodni a cím dolog és tettem ma még egy cím vadászati próbát. Egy német honlapon találtam egy olyan epizód listát, amin vannak címek. A mai rész címe németül Positive Einstellung vagyis Pozitív beállítottság, úgy hogy tényleg a jövőheti részé a mesés királyfi. A történet szerint így össze is illik.

Kicserélni most már nem tudom, de a jövőheti megkapja a mai rész címét és akkor kompenzálják egymást.

sunshine66 2008.09.12. 14:49:54

Köszi Leeann az összefoglalót!
Nekem az tűnt fel, hogy az írók mindig Brian szájába adják azokat az - egyébként szájbarágós - mondatokat, amivel úgy szólalhat meg, mint a meleg társadalom élő lelkiismerete. pl: "ha már drogozol, akkor csakis a barátaiddal", "sose szexelj óvszer nélkül, mert ott a baj" stb... Nem vettétek észre?

Annieke 2008.09.12. 16:56:06

Igen Brian a megmondó ember. Szegény Deb hogy kiborult nem irigyeltem a helyzetét.

mándruc 2008.09.12. 19:30:27

Nem ez volt a kedvenc részem, a lányok bulija téma nekem kicsit unalmas volt, de azért voltak aranyos jelenetek, pl. Debbie és Vic a kertben és persze Brian és Justin :)

mándruc 2008.09.12. 19:31:18

Ja, és amikor Brian és Májki Gust hintáztatják, az még nagyon aranyos.

mazogirl 2008.09.13. 15:21:33

Én azon nevettem jót, amikor Lindsay apja bulizni kezdett, meg amikor Emmett és Ted üzengettek egymásnak.
süti beállítások módosítása