Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x12 – Lulu Grandiron

2008. augusztus 19. 13:04 - Madmoazell

Bliss már megint itt van. Az a Bliss, aki nemrég elintézte a „Plasztikai Fantasztikum” forgatását a fiúknak, most pedig egy tiniszépségverseny zsűrízésére akarja Seant befűzni (amúgy ő McNamara sajtósa, wow). A csaj leoltja Colleent, hogy boros lehellete van, meg gáz ruhái, cserébe Colleen előáll egy salátabár-kampánnyal, mint megjelenési felület. Ez nehéz választás lesz Seannak. A végszóra Christian is beesik, és megpóbálná beajánlani magát az ügynökasszonynál, de a nő nem igazán rajong az ötletért. Dr. Troy megy is a napibeteghez, aki nem más, mint Lulu Grandiron. Lulu is bizniszvumen a változatosság kedvéért, néhány barátnőjét át szeretné csábítani Christianékhez, ennek érdekében pedig meg is hívja a dokit szombat estére egy partira, csak hogy ott lehessen őt lemeózni.

Hehe hehe. Mást nem is lehet mondani arra a szitura, amikor Kimber és Eden kézenfogva esnek be a rendelőbe. Edenből ugyanis pornószínésznőcske lett, az első forgatás örömére pedig felhajtott magának egy szépséges monoklit. Merthogy a filmben Kimber kummant a fiatalabb Kimberrel, egy kicsit túlzásba estek, és az igazi Kimber behúzott Edennek. Míg Sean érdekes pillantások között vizsgálgatja a kiscsajt, Kimber beolvas egy kicsit Christiannek, de szegény csávó annyira készen van, hogy reagálni se nagyon tud rá. Ma mindenki őt bántja. 

A műtét előtt Eden fél, a pofikája pedig szépen be van dagadva, a műtét tényleg ráfér, bármit is mond Christian. Mielőtt elaltatnák, még nyal egy kicsit Seannak, hogy csak ő foglalkozik vele, meg hogy csókolja meg, attól megnyugszik. Nem normális, de ezt már tudjuk egy ideje. Szombat este Christian meglátogatja Lulut és a dúsgazdag barátnőket. Az túlzás, hogy a parti hatalmas lenne, hamar kiderül, hogy ez afféle dokimustra, helyben lehet kiválasztani a legjobbat. Ja, hogy milyenek a nők? Rondák. Meg cseppet szexisták, egymáshoz fűződő kapcsolatuk időtartamát pedig kosárméretekben fejezik ki. Mikor a hölgyek nekiállnak kifaggatni a dokikat, hogy ki hol végzett, Christian hanyagul bedobja, hogy ő inkább szurkolólányokat döntögetett diplomaosztó helyett, és azt is, hogy a rezüméje mérete kábé egyenesen arányos a farka méretével. Asszonyok hümmögnek, a döntés hamar meg fog születni sejtéseim szerint.

Eden minden ígérete szerint se fogja abbahagyni a pornót, bár az új forgatókönyvet nagyon aktívan fikázza. Sean épp a jó pillanatban érkezik meg, mikor Eden már félig kioktatta Kimbert és Ramet a nosztalgia és a fiatalság témakörében. Sean próbálna segíteni neki úgy, hogy „kivásárolja” Edent a forgatásból, de Ramnek jobb ötlete támad, McNamarának rendbe kéne hozni a kiöregedésben lévő pornószínésznőket, és Eden ingyen leléphet. Ezalatt Christian végigdugja az asszonyokat, cserébe meg is kapja a munkákat. Ez viszont neki nem igazán elég, és mikor Lulunak reklamál a dolog miatt, a nő érdekes verziót ajánlj fel neki. Mint Michelangelo vagy Rodin, alkossa meg rajta élete fő művét – faragjon cicapofit neki. Wow.

Sean beállít Edenhez, hogy összetépesse vele a pornószerződést. Eden alig hiszi el, a hősies tettet pedig annak tudja be, hogy McNamara ugyanannyira szerelmes belé, mint ő a pasiba. Sean próbálna kicsit fejet mosni, hogy ez így nem fog menni, de Eden hajthatatlannak tűnik, a vallomását pedig falfehér arccal figyeli az ajtónál Colleen, gyanítom, lesz még ennek folyománya. Christian másnap nekiáll Lulu arcának. A minta néhány macsek-fotó, leopárd, házicica, tigris, meg hasonlók, csak hogy tökéletes legyen. Liznek nem nagyon jön be a dolog, nemes egyszerűséggel leGarfield-ozza az alkotást. Linda is lefikázza a műtétet, és elhúz golfozni, csak úgy, mint Liz, aki már érzi, hogy ebből ciki lesz.

Eden épp meleg stylist barátjának telefonál néhány behoznivaló újság, smink és kóla ügyében, mikor Colleen meglepi őt. Egy macival, hát persze, a maci meg azt mondja, hogy „Szeretlek! Szeretlek!”. Eden érezhet valamit, mert rögtön el akarja küldeni, de Colleen nem foglalkozik vele, megpróbálja bemagyarázni neki, hogy Sean nem szereti, és sosem fogja, és el kéne sürgősen felejteni. Eden se pottyant a fejére teljesen, levágja, hogy a nő teljesen bele van esve a kliensébe, de ezt persze Colleen hárítja, sőt, meg is rágalmazza Seant azzal, hogy Aidannel azt beszélték ki a forgatáson, hogy Eden kivel (mindenkivel) kefél. Eden még most sem hiszi el, de azért kicsit felhúzza magát.

Christian és Sean összefutnak a rendelőben, csak hogy kicsit ironizáljanak egymással. Christian már nekiállna előadni a művészi munka mélységeiről szóló tanulmányának részleteit, mikor Seannak csörög a telefonja. Bliss az, és nagyon gyorsan akarja őt rángatni oda, ahol most van. Merthogy történt valami, Sean karriere múlhat rajta. Míg ő megy, Christian lebontja Luluról a kötéseket, természetesen pezsgősüveget nyitogató barátnők kíséretében. A nők nagyon várják a művet, és… rosszul teszik. Pezsgőspohár a földre esik, szőke nőnek nem jön be. Lulunak viszont igen, dögös kis cicának érzi magát, és hát a cél is ez volt. Csakhamar viszont kiderül, hogy Lulu bipoláris, és cseppet elborult pillanatában kérhette azt, hogy varázsolja át őt Christian cicává. Barátnők morognak kicsit, Dr. Troy megígéri, hogy rendbehozza, Lulu meg csak ül szótlanul. Hát igen.

Sean ezalatt megérkezett Blisshez. A nő olyan Vanity Fair-esen jó dolgot ígér neki, és… hát tényleg. Bliss ugyanis megtalálta Colleent, amint macikat árul a városban. Upsz. Pláne, hogy Bliss azt is kiderítette, a nő napi 8 órában árulja ott a macikat, és még csak be sincs jelentve az ügynökségek adatbázisában. Sean kis kiabálás után kidobja Colleent, Bliss pedig benyögi, hogy a nő tuti bolond. Itt még biztos nincs vége a sztorinak. Este Kimber duzzog Ram mellett az ágyban. Ram próbálja megvígasztalni, hogy mennyire szereti őt, milyen dögös, de Kimber továbbra is kitart amellett, hogy valamit nagyon nem szeret. Hamar megtudjuk, hogy azt nem csípi ennyire, hogy Eden ott fekszik az ágy másik oldalán. Most Eden biztos úgy érzi, hogy jól kicseszett Seannal.

Christian visszaműti Lulut, Sean segít neki. Egy szavuk se lehet egymásnak, Christian Lulut nem csekkolta le, Sean pedig Colleent, sokmindenről nem beszélhetnek egymással. A műtét után Sean fáradtan megy haza. Kivesz egy sört a hűtőből, nekiáll iszogatni. Majd kimegy az erkélyre. Mikor letámaszkodik, valami furcsába tapicskol bele. Mivel piros, ez valszeg vér lesz. Elindul a lakásban kutatni a nyomokat, és meglát egy fehér ruhás alakot a szobából kimenni. Colleen az, az erkélyen készül meghalni. Felvágta az ereit. Jajj.

Címkék: kés/alatt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wino 2008.08.19. 13:51:58

Hát...szerintem a szőke barátnő rondábban néz ki, mint a cicává operált Lulu, uh nem értem miért akadt ki!!! Colleen meg remélem kipurcan mert nagyon utálom!

huncut_kata 2008.08.19. 13:56:16

kóla idézőjeles, nem?

Madmoazell 2008.08.19. 14:34:26

Természetesen, csak lemaradt. Gondoltam, egyértelmű, és ezek szerint jól gondoltam :D

KiWiSaGe 2008.08.19. 17:32:56

Colleen totál zakkant szal tuti hogy még egy darabig benne lesz

Ms Groutesque 2008.08.20. 12:38:37

én Colleen-t sajnáltam, mindenki cikizi a macik miatt, pedig mindig jól megragadja a lényeget velük X)
Eden meg kezd egyre butább lenni, az elején vhogy jobban tudta mit akar.
süti beállítások módosítása