Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x09 – Rachel Ben Natan

2008. július 29. 16:00 - Madmoazell

Az a szerencsés helyzet állt elő (számunkra), hogy már ismerjük a napibeteget. Most őszintén, ki lepődik meg azon, hogy Sean és Christian rögtön meg akarják műteni szegény Rachelt? Ugye, senki. Na merthogy ma Rachel lesz a fő páciens, Dr. McNamara máris vizsgálgatja, csak sajnos gondok vannak, meszesedés, fájdalmak, Rachel előtt sok műtét áll. Christian természetesen morcog, hogy nem őt választotta kicsi fia, de még szerencse, hogy beleles a röntgenfelvételekbe, Sean ugyanis elnéz egy fogat. Az ápolónő koponyájába a robbantó foga beleröppent ugyanis, és ettől a lánynak rémálmai vannak. Csodálatosan hangzik.

Dawn beszállt a sorozat-bizniszbe, bőszen kajabálgat „felvétel vége!”-t a rendező helyett, pedig nem kéne, a színészek is kezdenek tőle kiakadni. Már épp végképp kitörne a hiszti, amikor megérkezik Freddy, és bejelenti az örömteli hírt: a nyugat-hollywoodi Meleg Büszkeség Fesztivál szervezői meghívták a sorozatot is a vonulásra. Dawn ugyan nem bigott, de nem nagyon akarja a dolgot, jól össze is balhéznak Freddyvel. Sean békítő szándékkal meglebegteti, hogy hátha Dawn is ott akar lenni, azért ilyen morgós, és természetesen Freddy szavaira végül szent lesz a béke. Hát ez ilyen.

Julia és Christian gyúrják a lepedőt és egymást, gyertyák is vannak, meg minden. Jó, helyesbítek, csak gyúrnák, ha Juliának nem eredne el az orra vére, amire Christian rögtön azt hiszi, hogy ő csapta nóziba. Szegény nőnek ez már a harmadik két napon belül, és hamar kiderül, hogy bejárták a Los Angelesben megtalálható orvosok felét, de senki se hiszi azt Juliáról, hogy beteg lenne. Christian ezt is kifogásnak érzi, hogy jól nekiáll veszekedni. A rendelőben aztán belefut Betinába, az új recepciósba, akinek irtózatosan jó cickói vannak, Sean pedig nem akarja kirúgni, mert ügyes, okos, és még szabotálni is lehet vele Christiant.

Sean nekiáll műteni Rachelt, és miközben világmegmentő társalgást folytat Lizzel a témáról, az asztalra haluzza magának a fogát elhagyó robbantót is. A srác nyomatja neki a szöveget, hogy miért tette, amit tett, meg hogy ez az egész milyen izgalmas volt, Sean pedig kikészül. Christiant amúgy Betina-ügyben nem kell nagyon félteni, az üzeneteket az irodájába kéri, Betina pedig hamarosan rácuppan az ölére is. Egy kis gyúrás után pedig a hölgy elköveti azt a hatalmas hibát, hogy Juliát leJulie-zza, így nincs más megoldás, Christian kirúgja. Ojjé.

Sean épp terelne befele az irodájába egy új beteget, mikor érkezik Rachel. Még mindig nem tud aludni rendesen, a fog tulajdonosa „folyamatosan zaklatja lelkileg”. Sean leül vele beszélgetni, és kiderül, Rachel megröntgeneztette az egész testét, és az eddig fémrepeszeknek hitt darabok a testében a robbantó fiútól származnak, ezért érzi magát úgy még mindig, ahogy. Az operációra hamarosan sor is kerül, Sean szép lassan kivágja a lányból a darabokat, és Christian is beesik segíteni neki. A műtét után Dr. Troy újra belefut Betinába, ugyanis a hölgyemény per helyett inkább dolgozna megint. Mondhatni, Sean-nak igaza lett.

Mielőtt elkezdhetnének morogni egymásra, megérkezik Dawn és Freddy a rendelőbe, merthogy a Meleg Büszkeség Fesztiválon Dawn-on átment egy leszbikus motorral. Persze fel van háborodva, körülötte meg mindenki nyugtatni próbálja, hogy nem is akarta szegény nő elütni őt, hiszen Dawn rohant ki elé, de mindenki meglepetésére Sean megvédi, mondván, hogy ő sérült meg, minden joga megvan a mérgelődésre. Hmm, mintha ez rímelne a való életre is. Christian sushi-t hoz Juliának, hogy segítsen neki a gyógyulásban. Sean az édeskettesre toppan be a lakásba, és nagyon elkeseredett arcot vág, meg be is akarja jelenteni, hogy kiköltözik a lakásból. Szegény.

Dawn gyógyulgat, Freddy pedig meglátogatja. A szobába igyekezve összefut Lizzel, aki nekiáll kifaggatni, hogy tuti nem meleg-e. Freddy kis zavarbajövetel után inkább a kaja után kérdez, Liz pedig csalódottan elvonul. Ezalatt Sean átadja Rachelnek Saaed Hotary, az öngyilkos robbantó maradványait, amit belőle operált ki. A nő ugyanis megfogadta magának, hogy elküldi a fiú szüleinek a csomagot, és ettől nem akar elállni (Matt közben osztja az észt ezerrel).

Dawn valami magasröptű eszmefuttatást ír a gépén arról, ami történt vele, mikor megjelenik a lábadozóban AZ elkövető. A hölgy régebben focista mama volt, így van egy lánya, aki bukja a Yale-t, ha Dawn bepereli anyukát. Dawn persze hepciáskodik, meg csúnyán beszólogat, Freddy próbálja nyugtatni. Az eredmény az lesz, hogy Dawn elmondja, a megismerkedésük napjától fél attól, hogy Freddy ráébred saját melegségére, Freddy pedig azt, hogy hát igen, sikerült ráébrednie.

Régi-új ismerős tűnik fel a láthatáron. Sean legújabb verziója a recepciós szerepére Gina, aki Wilbur anyukája, ugye. Fiaink nekiállnak vitázni azon, hogy kell-e ő ide, majd gyorsan rátérnek a Sean-Julia-Christian háromszög problémájára, ebből pedig egy szép ide-oda lökdösős verekedés lesz a srácok között. Sean üvölt, hogy nem érdekli, Christian folytatja bunyót, végül Liz hűti le őket szó szerint a porral oltóval. Dawn távozóban a rendelőből ott hagy a motoros leszbinek egy új motort, meg 30.000 dollárt a lány egyetemi tandíjának, és végül még bocsánatot kér Liztől is.

Rachelnek végül 6-7 műtét kell az arcvisszaállításhoz. Matt folyamatosan magyaráz helyette, apja ki is küldi, hogy egyedül tudjanak tárgyalni az operációkról. Sean kifaggatja a nőt, hogy mit vár a műtétekről, aki főleg a szerelemre gyúr ilyen szempontból. Matt-be nem szerelmes, valszeg Matt viszont igen őbelé, de hát erről még sose volt szó. Rachel viszont már megbocsátotta a megbocsáthatatlant, és jobban van. Majd elválik minden.  Sean ezt annyira komolyan veszi, hogy bemegy segíteni Christiannek a sebek varrásánál. Annyira összebratyiznak, hogy Christian segít Rachel műtéteinél is, így úgy tűnik, helyreáll a rend.

Címkék: kés/alatt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wino 2008.07.29. 16:15:06

öööööö nem Rachel szerelmes Mattbe???? és ezért akarja most már megműtettni az arcát???HMMM??? mert Madmoazell azt írja h: "Matt-be nem szerelmes, valszeg Matt viszont igen őbelé, de hát erről még sose volt szó."

Madmoazell 2008.07.29. 16:20:15

Rachel azt mondta, hogy nem beszéltek ilyenekről, és hogy jó barátok.
Szerintem nem szerelmes Matt-be...

wino 2008.07.29. 21:42:34

igen, mert Sean-nak rögtön egyértelmű volt, hogy azért akarja megműtetni az arcát, mert szerelmes lett Matt-be. már egyszer felajánlotta neki Christian, hogy megműti, de akkor visszautasította.
vagy én értettem félre??? na majd megnézem mégegyszer!!

homár molla 2008.07.30. 09:12:25

"Dr. McNamara máris vizsgálgatja, csak sajnos gondok vannak, meszesedés, fájdalmak, Rachel előtt sok műtét áll. " én úgy értettem, hogy első körben Rachel a fájdalom miatt ment a dokikhoz - amit mint később kiderül, a robbantó foga okoz -, nem azért, hogy megoperáltassa az arcát. Sean azt hitte, a meszesedés miatt van a fájdalom, Christian meg kiszúrta a fogat. rosszul emlékszem?

Madmoazell 2008.07.30. 10:35:29

Homár molla: nem emlékszel rosszul, más mentségem nincs, mint hogy benéztem... sorry :(
süti beállítások módosítása