Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x21 - És minden más marad

2008. július 18. 11:00 - leeann

Az évad utolsó előtti része egy díjkiosztóval kezdődik. Az Atlas díj átadása zajlik éppen, amit az év reklámszakembere kap, jelen esetben Brian Kinney. A díszes társaság lelkesen tapsol, és Brian élvezettel dugja meg a díjátadó fickót. Közben Debbie-nél ügyvédi konzultáció van Vic ügyében, aki meséli a történtet, Mel pedig jegyzetel és kérdezget. Michael is hallott hasonló esetről, Mel viszont már ügyvédként is találkozott ilyen üggyel. Justin nem nagyon érti, hogy Vic miért nem harcol az igazáért, ha ő megteszi bármi áron, de Debbie nyugalomra inti szöszit. Vicnek az az egyetlen esélye, ha beismeri, mert akkor megúszhatja egy vétséggel és pénzbüntetéssel.

Ha ártatlannak vallja magát, akkor tárgyalás lesz 12 esküdttel, buzgó ügyésszel és a rendőr, aki letartóztatta Vic-et, ott ül, majd az első sorban, mint sértett. A többség a beismerést javasolja, de szöszi szerint Vic lelke ettől nem fog megnyugodni, mert ártatlanul fogják elmarasztalni. Vissza a díjátadóra, ahol a prédapasi egy New York-i állást ajánl Briannek. Mikey időközben hazaér, ahol David azzal a hírrel fogadja, hogy a volt felesége ismét válik, és ettől Hank teljesen kiborult, így most a fia mellett a helye. David már be is csomagolt, és indulásra kész, hogy azonnal Portland-be repüljön. Persze Mikey támogatja David lépését.

Másnap a kajáldában Ted Blake jó útra térését tervezgeti, de Emm még mindig nem tud örülni a párosnak, pedig a többiek már belenyugodtak a dologba. Brian bejelentése, hogy New York-ba megy, némi csendet teremt az asztalnál, majd miután már kezd szétszéledni a csapat, Mikey, Ted és Emm még megrágják ezt a Brian kontra új állás dolgot, de nem látnak benne nagy jövőt. Ezek után Ted állást szerez Blake-nek abban az ügyvédi irodában, ahol Mel dolgozik. Emm a nagy reggeli összeröffenés után Vic bácsihoz megy, és sütit visz neki. Emmett szeretné lebeszélni Vic-et arról, hogy bűnösnek vallja magát, mert ártatlan és ez így nem járja.

Vic azzal érvel, hogy beteg és nem tudja végigcsinálni a tortúrát, de ekkor Emmett elmesél egy történetet, ami gondolkodóba ejti Vic-et. Brian csomagol az utazáshoz és Justin szeretné, ha maradna, sőt igencsak balhézik Briannel. Brian közli szöszivel, hogy ha összejön az állás, nem fog visszanézni és ezt szöszitől is elvárja. Brian szavai könyörtelenek, de azért megölelgeti szöszikét egy kicsit. Ted éppen öltönyt vesz Blake-nek, és közben a próbafülkét nem rendeltetésszerűen használják, mert egy laza cigi mindenhol jól esik. Elérkezik az előzetes meghallgatás ideje a bíróságon, és Vic bácsi idegesen járkál.

Mel odahozza a jegyzőkönyvet, hogy Vic elolvassa, aki teljesen felháborodik azon, amit a zsaru össze-vissza hazudozik az írásban. Amikor a bírónő felszólítja a vádlottat, hogy tegye meg nyilatkozatát, Vic ártatlannak vallja magát. Ez némileg felborította a terveket, így este újra megbeszélés van Debbie-nél. Mel ingyen vállalja az ügyet, de Deb ragaszkodik a fizetéshez, ami Gus felügyeletével ki is van egyenlítve. Justin nagyon szomorú, ezért Mikey úgy érzi, beszélnie kell vele. Mikey megnyugtatja szöszit, hogy nem eszik olyan forrón a kását, mint hiszi, és Brian nem fog elmenni. Viszont azt eddig nem tudta, hogy Brian a lakását is meghirdette, így már elég biztosnak tűnik New York.

Justin azt reméli, hogy meg lehet állítani Briant, de Mikey szerint nem lehet beleszólni abba, hogy ki hogy éli az életét. A mély beszélgetés végére Justin kezdi belátni, hogy el kell engednie Briant. Az éjszaka közepén David hívja telefonon Mikeyt, aki éppen az igazak álmát aludta. Némi hogy állnak az ügyek után egy frankó kis telefonszexnek lehetünk tanúi. Másnap Brian csak áhítattal tud beszélni az új cégről Lindsaynek, aki ezt úgy veszi, hogy Brian elhagyja a fiát, Justint, Mikeyt, és őt. És hiába lesz jobb állása, jobb lakása, több pénze, az elhagyottakat nem tudja pótolni semmi.

Blake az új öltönyében Teddy kíséretében Melhez igyekszik, hogy állása legyen. A meghallgatástól Ted és Mel sokkal idegesebb, mint Blake. Vic magába roskadva ül a kanapén, és azon gondolkodik, hogy tett-e valami rosszat vagy nem, hogy hisznek-e majd neki vagy nem. Teljesen szánalmasnak tartja magát, amin Deb kibukik, de Vic folytatja, szerette volna azt a zsarut, aki ajánlatot tett neki, ahogy régen. Mikor még fiatal volt, simán megkapott egy helyes pasit, de azóta egy roncs lett és ez már csak vágyálom, és ez rosszabb, mint a börtön, vagy a tárgyalás.

Mikey, Ted és Emm a Woody’s-ban vannak és Brian elmenetele a téma. Persze a fiúk nem sajnálkoznak, hanem a „mi lesz jobb, ha Brian elmegy?” mondatokat dobálják bele a közösbe. Mindegyikőjüknek van olyan emléke, ami nem fog hiányozni. Közben Brian zuhanyozik, míg Justin a New York-i lakásbérléseket nézegeti a neten. Brian épp azzal dicsekszik, hogy tök mindegy, mennyibe kerül a lakás, simán ki tudja majd fizetni, de ekkor csörög a telefon és jön a rosszhír: nem őt választották ki az állásra, hanem egy fiatalabb belső embert.

David hazaérkezik és minden rendben, Hankre jó hatással volt az apja, de azonnal vissza is kell mennie, mert a fiának szüksége van rá. Mikey teljesen megérti, hogy Davidnek a fia az első, csakhogy a doki azt reméli, hogy nem egyedül megy vissza, hanem Mikey is vele megy. Elérkezett Vic bácsi tárgyalása. Mel leásott a zsaru múltjának mélyére és előkapart 4 olyan jelentést, ahol a zsaru hazudott, vagy túlzott. Az ügyész átlapozza a jelentéseket, de nem érti, hogy miért tenne ilyet egy rendőr, és Vicet kérdezi, hogy igaz-e, hogy a zsaru csapdába csalta. Vic magabiztosan és okosan válaszol az ügyésznek.

Mikey és Brian nosztalgiáznak a régi kedvenc mozijukban. Füveznek és gyerekkori emlékeket idézgetnek. A nosztalgikus filmnézésnek az az oka, hogy a mozit lebontják és muntiplexet húznak fel a helyére, ezért Mikey úgy érzi, hogy a múltjuk egy részét dózerolják majd el. Brian New Yorkba, Mikey Portlandbe készül, ennél távolabb nem is lehetnek majd egymástól. Mikey még gondolkodik Portlanden, de Brian szerint mennie kéne és nem visszanézni, mert ez az egyetlen jó döntés ebben a helyzetben. Blake hazaérkezik és élménybeszámolót tart az első munkanapjáról. Ted nagyon büszke a kis kedvencére.

Blake és Ted egy zuhany alatti hancúrozást terveznek, de Ted előtte felakasztgatja Blake ruháit, amikor az egyik zsebből fehér port tartalmazó üvegcse esik ki. Theodore-ban egy világ omlik össze. Az egész csapat összegyűlik, hogy megünnepeljék Vic felmentését, de néhányuknak van valami, ami nyomja a lelkét. Teddy és Blake gyorsan lelép, mert tervük volt estére, de Teddy már nem annyira lelkesen megy haza, mint ahogy tervezte pár órája. David is indul, akinek szintén van dilemmája. Közben Briannek folyamatosan New Yorkról beszélnek, és az állásról kérdezgetik, így ő se bírja sokáig az asztalnál, és átmegy a bárba.

David is a bárig jutott első körben, ahol Mikey is tiszteletét teszi, és persze Brian is a közelben üldögél, hallótávolságon belül. David elmondja Mikeynak, hogy ha úgy dönt, nem megy vele, akkor nagyon kiborul, de megérti. Mikey már döntött és Daviddel megy. Brian mindent hallott és rendesen elszomorodott. A három lelki gonddal küzdő közül Davidnek megoldódott a gyötrődés. Vajon Briannel mi lesz? Még senkinek nem mondta el, hogy a New York-i meló fuccsba ment. És vajon Teddel? Ő sem mondta el senkinek, hogy Blake újra drogozik. Van még egy utolsó rész az évadból és van még két titokkal küzdőnk. Izgalmas résznek nézünk elébe.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.07.18. 11:30:05

Ebben a részben Emmett zseniális. Tulajdonképpen Vic neki köszönheti a felmentését. Brian persze nem az állás miatt menne NY-ba, hanem a közelgő harmadik X elől menekülne - ha tudna.
Érdekes az ellentét: Mikey inkább maradna Pittsburgben és mégis költözik, Brian bármit megadna, hogy mehessen és mégis marad.
Köszi Leeann!

mazogirl 2008.07.18. 12:00:09

Nagyon jó az utolsó kép Brianről, ahogy magába roskadva ücsörög az itala fölött. És igen Brian nagyon vágyódik New York-ba egészen annyira, hogy képes lenne otthagyni mindent és mindenkit.

leeann 2008.07.18. 13:04:18

Emmett és a történetei, igen, igen, segítettek Vicnek meg az is, ahogy az ügyészhez beszélt. Briant azért jó pofára ejtette a New York-i fickó.

Annieke 2008.07.18. 16:39:34

A jövőheti rész lesz csak igazán izgalmas.
süti beállítások módosítása