Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI: LV 1x04 - Pledging Mr. Johnson

2008. július 06. 10:02 - nyolc_mini_vese

Két vidám horgásszal kezdődik negyedik epizódunk, akik a sűrű, setét éjszakát választották a zavarosban való pecázáshoz. A csónakukhoz elkezd valami ütemesen hozzá csapódni, amit optimista módon egy 8 láb hosszú pontynak gondolnak, de azért mégis inkább a tiplizés mellett döntenek, csak hát nem sikerül beindítani a motort- úgy tűnik valami csúnyán belegabalyodott a propellerbe. A bátrabbik horgász benyúl a vízbe és ponty helyett egy magas sarkú cipőt sikerül kiemelnie, amihez egy láb is tartozik, amitől ki is veri őket a víz. Hamarosan a lábikó már a parton pihen, Grissom, Cathrine és Brass morfondírozik azon, hogy vajon miért indul neki bárki is tűsarkúban egy tónak. Főcím.

Lábikó

A női nézők vizuális ingerlése céljából nézegethetjük egy kicsit a félmeztelen Nicket és a csinosba öltözött Warrickot, aki a bíróságra készül. Sara töri meg a maszkulin idillt, aki tesz egy-egy megjegyzést a fiúkra, de így jártak, közös az öltöző. Nick és Sara egy diákszövetség hullájához hivatalosak. A boncolós néni megállapítja, hogy a vízihulla lábikó post-mortem került le a testről, közben Grissom érkezik balról, betalicskázza a lábhoz tartozó többi részt is. Sajnos a vízben töltött hosszú időtől összeszottyosodott a hulla keze, így nem igazán lehet ujjlenyomatot venni róla, de szerencsére ott van Cathrine is, úgyhogy Grissom leszedi a nő bőrét, Cathrine meg felhúzza, mint egy kesztyűt, bár úgy tűnik, mint aki nem nagyon örül a ritka lehetőségnek.

Nick és Sara megérkezik a diákszövetség szállására, Nick bevallja, hogy ő is egy ilyen helyen töltötte diák éveit. Egy Matt nevű srác készségesen felajánlja nekik, hogy felkíséri őket a hullához. A néhai srác bánatosan hintázik a plafonról, de a helyszínen tartózkodó rendőrnyomozó szerint nem találtak búcsúüzenetet.

Hangman

Grissom és Cathrine beszélgetéséből kiderül, hogy szegény asszony már 2 napja úszott az árral, de a férje nem jelentette az eltűnését, cserébe viszont éppen most azonosítja a hullát. A boncoló asszony, Jenna, pedig elmondja, hogy az asszony halála előtt volt egy kis szex, de még nem tudja megmondani, hogy kierőszakolt vagy amolyan hagyományos. Mindenesetre a koponyáján van sérülés és a válla is kiugrott, ami jót nem jelenthet. A férj elmondja, hogy azért nem jelentette az eltűnést, mert a nő a tanyájukra ment pihenni, továbbá megtudhatjuk azt is, hogy korábban szombatonként szexeltek, de már 3-4 hónapja nem történt interkurzus. Azért kérnek tőle DNS mintát, jól jöhet még a gyűjteménybe.

Sara és Nick meg tudja, hogy a többi srác szerint azért lógatta fel magát a gyerek, mert nem vették fel az idióta szövetségükbe.

Warrick a tárgyalásra igyekezvén összefut a szuper gonosz Cohen bíróval. Kiderül, hogy a tárgyalás amúgy elmarad, de a bíró nem szólt, mert így legalább személyesen zsarolhatja egy kicsit. Meg is kéri szépen Warrickot, hogy semmisítsen meg egy kis bizonyítékot egy hármas erőszakoló ügyében, mert hogy családi cimborák.

A DNS vizsgálat szerint nem a férj erőszakolta meg a feleséget, aki meglehetősen kíváncsi arra, hogy mégis mi a jó fene történt a nejével.

Warrick elmegy a bizonyíték raktárba, kikéri a dobozkát és éppen jól nem akarja aláírni a papírt, amikor megjelenik Grissom és elmondja, hogy belőle is 3-as szintű CSI-t csinált, majd jól észre is fogja venni a következő fizukor.

Warrick&Grissom

Cathrine és Brass burgerezés közben arra a zseniális következtetésre jutnak, hogy ha a nő nem a férjével szexelt, akkor biztos szeretője volt. Warrick pedig szól Grissomnak, hogy beszélni szeretne vele.

Hamburgerezés

Hullaszemlélik az akasztott srácot, a boncolós szerint lehet, hogy mégsem öngyilkos lett, mert aki felakasztja magát, az közben megharapja a nyelvét, ez a srác viszont kihagyta ezt a lépést. Kiderül, hogy a kukija meg össze van firkázva - Nick nem kíváncsi rá, pedig Sara lelkes. Ki is kérdezik a szövetség oszlopos tagjait, hogy vajon mégis mennyire megalázó bekerülni a kis csapatukba, s bizony kiderül, hogy elég gyorsan észre vették, hogy az akasztott srác olyan jellem, akit pillanatok alatt a sárba lehet tiporni, de nem, ők nem aláznak meg senkit, mert azért bizony félév börtön jár. Pontgyűjtő játékuknak az volt a lényege, hogy meg kellett kérni nőnemű diáktársaikat, hogy dedikálják valahol a testüket és nyilván a kuki szignatúra érte a legtöbb pontot. Viszont azt gyanították, hogy a lógós gyerek csalt és enkezével pingálta tele magát, úgyhogy le is öntötték egy rekesz sörrel, de á, nem ölték meg. Sárán látszik, hogy cseppet sem hisz nekik.

Warrick felhívja kedvenc bíróját és elmondja neki, hogy akadt egy kis gondja, de csak személyesen tudja elmondani.

Grissom és Cathrine tovább boncolgatják szegény egylábú asszonyt, akiről kiderül, hogy nem megfulladt, hanem még azelőtt meghalt, hogy a vízbe került volna. Viszont az utolsó vacsorája tintahal volt, ami azért nem egy utolsó dolog. Grissom el is viszi Cathrine-t abba az étterembe, ahol tintahalat lehet vacsorálni, de nem hajlandó „Kíváncsi Kata” kérdésére elmondani, hogy kivel szokott ott eszegetni. Az étteremben fel is ismerik a hölgyet és micsoda szerencse, pont az egyik törzsvendégükkel volt. Ennek kapcsán el is jutnak Swelco úrhoz, aki nagyon elkeseredik, hogy az asszonyka jobb létre szenderült, mert kiderül, hogy igen-igen szerette őt a férje háta mögött. Az is kiderül, hogy csónakkal jártak az étterembe, biztonsági okokból. Hamarosan kiderül, hogy félelmük nem is volt nagyon alaptalan, mert amint Grissomék elhagyják a szerető férfi házát, szembe találják magukat a férjjel, aki követte őket és hallott már Swelco úrról. Grissom nem örül ennek ennyire és hazavezényli a kutakodó férjet, majd jól elmagyarázza Cathrine-nek, hogy nekik nem feladatuk elmondani a férjnek, hogy az asszonyka másnál kereste a szombati szexet.

Grissom éppen az új tarantulájával pacsizik az irodájában, amikor bejön Cathrine és elmondja neki, hogy bizony a csónak nincs a kikötőben, pedig a szerető szerint ott kellene lennie. Sara elmondja Nicknek, hogy a felakasztott srác nem az akasztásba halt bele, hanem a torkában levő borjúmáj miatt fulladt meg, amiben viszont mikroszkopikus szálak voltak. Vissza is mennek egy kicsit basztatni a szövetség tagjait, de azok tagadják, hogy mondjuk törölköző evésre kényszerítették volna a srácot. Viszon bevallják, hogy a máj az tulajdonképpen egy újabb próba volt, amiért szegény sírba tett fiú könyörgött és végül ettől murdált meg, pedig nagyon próbálkoztak ám a Heimlich manőverrel, aztán viszont jól beszartak, hogy akkor most mi lesz és inkább felakasztották. Saraék nem tetszésüket fejezik ki, de az egyik fiú jól megmondja, hogy az apukája piszok jó ügyvéd és majd jól megvédi őket. A röntgen alapján kiderül, hogy a srácoknak eszükbe sem jutott semmiféle manőver végrehajtása, csak szépen hagyták kiszenvedni az elszánt kiscsávót. Újra rátérnek a fiú kukijára, úgy tűnik, hogy mégis egy létező személy, egy Jill nevű lány dedikálta neki. Meg is találják a hölgyet, és az is kiderül, hogy a grafomán lányka az egyik szövetséges fiúnak a barátnője. Hoppááá….Szóval nem maradt más hátra, minthogy a fiú hálószobájában kutakodjanak az után a tárgy után, amiről a szálak a halott torkába kerültek. A szemetesben találnak is egy véres cérna hurkot, íme a gyilkos fegyver.

Grissom épít magának egy kis medencét, van benne kis csónak is meg ventilátor és azzal próbálja kideríteni, hogy vajon hova lett a csónak, már amennyiben elsodródott a tóban. Cathrine viszont kimegy a tóhoz egy távcsővel és egy kis kóborlás után rá is lel a szökevény csónakra, ami zöld, csakúgy, mint az áldozat fejében talált szálka.

Warrick randizik a bíróval és elmondja neki, hogy nem rontotta el a bizonyítékot, a bíró ideges lesz, és azt mondja, hogy de, törje csak fel rajta a pecsétet. Warrick ezen a ponton jelez a háttérben megbúvó rendőröknek, akik le is kapcsolják a bírót - így jár az, aki rendes embereket próbál meg zsarolni.

Greg és Grissom jól eldiskurálgatnak azon, hogy ki ölhette meg a hölgyet a tóban. Greg szerint a féltékeny férj, de Grissom megint kihangsúlyozza, hogy ő csak a bizonyítéknak hisz, a megérzésnek pedig nem És milyen igaza van. Grissom lemegy a garázsukba, hogy megnézze a csónakot, amin Cathrine talál egy bőrdarabkát meg némi vért is, úgyhogy ennek kapcsán beinvitálják magukhoz a szeretőt. A szertő viszont azt mondja, hogy halpucolás közben megvágta magát, onnan a testnedv. Megint megjelenik a férj és most már tényleg nagyon szeretné tudni, hogy mi a halál miatt került megint Swelco úr a képébe. De aztán összerakja a dolgot: nyilván a nejének ezzel az úrral volt viszonya és nyilván ő ölte meg, ha már ennyit csesztetik a helyszínelők. Grissom jól össze is vitatkozik Cathrine-nel, hogy mi a halálért kellett megerősíteni a szerencsétlen férj gyanúját a szeretőre vonatkozóan.

Greg nézelődik

Nick és Sara megint előveszik az egyik nagyokos fiút és rákérdeznek, hogy ugyan nem azért lett mérges a másik srác, mert a barátnője megfogta az új fiú cerkáját. Erre viszont már nincs mit mondani, kiderül, hogy de, a morcos titán szándékosan nyelette le vele a borjúmájat, amin a hurok meg volt lazítva, azt kiszedte a cérnát, szerencsétlen srác meg jól megfulladt. Saraék megnyugtatják, hogy az állami börtönben is legalább ilyen jó barátokat fognak találni maguknak.

Grissom közben megkéri Cathrine-t, hogy próbálja meg beindítani a csónak motorját, amit hiába rángat, meg sem mozdul, viszont jól megfájdult tőle a válla. Okosan rájönnek, hogy a jóasszonyt bizony senki nem bántalmazta, hanem baleset történt. Leállt a csónak motorja a tó közepén, a nő bepánikolt, addig rángatta, amíg ki nem ugrott a válla, majd jól elesett, beverte a fejét és csobbant egyet a vízben. Grissom nyomatékosan megkéri Cathrine-t, hogy hadd mondja el ő a dolgok állását a férjnek és a szeretőnek. Összefutnak Warrickkal és Grissom jól megdicséri, hogy milyen ügyes volt, hogy segített leleplezni a korrupt bírót.

Grissomék elmennek Swelco házához, hogy elmondják a tényállást, de mire odaérnek, Swelco úr már a földön fekszik, az érzékeny férj, aki leölte egy pisztollyal meg ott nyöszörög a fotelen. Elmondják neki, hogy felesleges volt bosszút állnia a szeretőn, inkább a csónakot kellett volna felaprítania, ha már mindenképpen vért kívánt. Emberünk erre elsírja magát. A kép meg elsötétedik.

Címkék: csi lv
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schokobanane (törölt) 2008.11.03. 12:23:28

Ej, de szép vége volt ennek is, teremtőm. Kár, hogy kissé hülyének nézték a nézőt. Persze, lehet, hogy Ámérikában egy lerobbant motorcsónak propellerje tovább pörög akkor is, ha kifogyott a benzin, ezért vágja le nyissz-nyassz sikeresen a vízbe esettek lábát, mert ha így van, akkornemszótam.

Az mondjuk emellett is különös, hogy ha - felteszem - azonnal belehal valaki abba, hogy beveri a fejét a csónakba, és vízbe esés után nyomban belekavarodik a lába az ilyenkor természetesen még működő propellerbe, akkor pillanatok alatt (mármint a csónakfejelés és a propellerrel való találkozás közötti 20 másodpercben) annyira megszottyosodik a vér az ereiben, hogy már megállapítható, hogy halála után történt a csonkítás/csonkolódás. Nyilvánvaló.

nyolc_mini_vese 2008.11.03. 12:47:48

Na de várjál, azt senki sem mondta, hogy annak a csónaknak a propellere vágta le a lábát, amibe a csaj beverte a fejét. Bármilyen tetszőleges csónak, hajó, stb levághatta.

schokobanane (törölt) 2008.11.03. 12:59:50

Nyenyenyenye! Ippeg hogy aszongya az okosgrisszom, hogy "...belezuhant a vízbe, a teste a csónak alá került és a propeller levágta a lábát".
A magyar szinkronban legalábbis, mert most néztem meg.

nyolc_mini_vese 2008.11.03. 13:03:31

Fú, akkor majd ellenőrzőm valamikor később. A magyar szinkronban sose bízz, iszonyatosan rosszul van le fordítva. Egyébként meg, ha így is van: ez csak mese :-)
süti beállítások módosítása