Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x19 - Bowling az örökkévalóságért

2008. július 04. 15:33 - leeann

Brian a szokásos mókát űzi otthonában, bizony, szexel, bár eddig nem volt szokásos, hogy két pasival is egyszerre, de most bevezette ezt is. Viszont egy mókaromboló hírt kap telefonon, mikor a nyolcvankettedik csörgés után végre felveszi. A hír: öreg Kinney meghalt. A két fiú inkább lelépne, de Brian úgy dönt, hogy inkább folytatja a mókát és a fiúkat is erre ösztönzi. Másnap a kajáldában Emm, Ted és Mikey „Kivel feküdnétek le?” játékot játszik, amiből megtudhatjuk, hogy Jockey és Bobby (Dallas) közül Ted Jockeyt választaná, Frédi és Béni közül Mikey Frédit, valamint Ross és Chandler (Jóbarátok) közül Emm Ross-szal járna.

A játék után megérkezik Brian is, aki bedobja, hogy az apja meghalt. A fiúk megszólalni se nagyon tudnak a döbbenettől, de Brian úgy csinál, mintha nem is érdekelné őt a dolog. A döbbenet után szöszike és Daphne a suliban van már és éppen a fiú úszócsapat tagjait tárgyalják ki. Hamarosan az is kiderül, hogy az egyikkőjükkel jár Daph. És, ha időközben beesteledik, akkor a fiúkat a Babylonban találjuk. Természetesen Brian is itt van, amit a többiek rossz ötletnek tartanak. Szerintük a temetést kéne tervezgetnie, de ő inkább a sötét szobában tervezgetné a következő szexuális együttlétét.

Mikey persze utána megy és megpróbál a barátja lelkére beszélni, de szokás szerint falra hányt borsó, amit mond. Másnap a suliban megint Daph új pasija a téma, de nagyon göndör még szűz, így izgalmas részletekkel nem szolgálhat, és különben is olyannal csinálná először, akit jól ismer, mint Justin. Este a Woody’s-ban már a halál témát felváltja a „Daph arra kérte Justint, hogy dugja meg” téma. Justin még nem volt nővel, de a csapat nagy része se volt, így senki nem kompetens ebben a témában. Tednek is dilemmája lett hirtelen, mert a Woody’s-ban feltűnik Blake, akiről ugye kiderült, hogy nem lopott, és Ted azóta még nem beszélt vele.

Emm azt javasolja Tednek, hogy ne is foglalkozzon vele, de Teddy azért odamegy a fiúhoz. Blake megint magyarázkodik, hogy ő nem lopott el semmit, de ezt már tudjuk. Theodore meg rendes és bocsánatot kér tőle, majd felajánlja neki, hogy forduljon hozzá nyugodtan, ha szüksége van valamire. Miután Blake ezt jóformán szó nélkül hagyja, Teddy elmegy, többet ugyanis nem tehet az ügyben. Brian az apja szekrényében próbál keresni valami öltönyt, amiben eltemethetik az öreget, természetesen hű fegyverhordozója, Mikey ide is elkísérte. Briantől azt is megtudjuk, hogy a nővére, Claire egész álló nap bőg, és amúgy egy dög, így minden Brianre szakadt.

Brian mamáját is megismerjük, aki elég kimért nő. Theodore lefekvéshez készül, mikor Blake jelenik meg nála, azzal, hogy egy betépett kretén az ágyára rókázott, így nem maradhat ott éjszakára. Majd miután Ted beengedi a fiút, ő azonnal megesküszik rá, hogy tiszta és csókolgatni kezdi Teddyt. Szegény Ted próbálja visszautasítani a lelkes fiút, de nagyon tetszik neki, ezért elvek a kukában, és folytatják a csókolózást, amit tuti, hogy gyors ruhaledobálás követ. Ezt viszont már nem látjuk, mert az öreg Kinney temetésén lettünk hirtelen, amit Brian inkább messzebbről szemlélne, mint a család és a barátok, ezért arrébb vonul.

A temetés utáni toron Claire tovább folytatja a bömbölést, amitől már az anyja is kezd fejfájást kapni. Brian pedig csak egykedvűen ücsörög és néz maga elé. Mel és Linds elindulnának, mert menniük kéne, majd Ted és Emm is menni készül, mikor Claire megkér mindenkit, hogy meséljenek valami kellemes emléket az apjáról. A lelkész szívesen kezdené, de nem nagyon ismerte az elhunytat, így Linds segít Claire ötletén egy rövid történettel, majd Mikey is mesél egy kedves történetet. Brian is mesél egy történetet, ami nem kedvességből, hanem dühből jutott eszébe, így végignézhetjük a megbotránkoztatás magasiskoláját.

Közben Justin és Daphne a nagy szexre készül. Nagyon zavarban vannak mindketten, Justin zenét tesz be, Daph pedig azt sorolja, hogy milyen védekezési eszközöket rejt a táskája. A tinik csókolózni kezdenek, majd hamarosan már szöszike óvatosan mozog Daphne-ban. Emmett és Ted sétálgat hazafelé, és miután kitárgyalták a temetés viccesebb részleteit, rátérnek Ted régi-új barátjára. Emm szerint Blake csak kihasználja Tedet, viszont Ted szerint Emm csak féltékeny, így némi feszültség költözik közéjük. Időközben Brian is hazaért Mikey társaságában.

Mikey megjegyzi, hogy szemétség volt Brian története, de Brian Mikey történetén helyesbít egy parányit. A történetet Mikey rosszul mesélte, igaz az, hogy gyerekként elvitte őket öreg Kinney bowlingozni. Az is igaz, hogy marha rosszul játszottak és mikor Brian végre tarolt, tényleg ugráltak örömükben, de innen a történet eltér egy picit. Mikey szerint öreg Kinney ekkor megölelte, felkapta Briant és pörgött vele, majd azt mondta, hogy büszke rá, Brian emléke szerint viszont Mikey ölelte meg Briant, aki adott neki egy puszit és öreg Kinney azt mondta, hogy: „Mik vagytok ti, köcsög buzeránsok?” és ekkor Brian ellökte magától Mikeyt, és elfutott.

Mikey emlékei is kitisztulnak ekkor, majd Brian megkéri, hogy maradjon ott vele éjszakára. Megcsókolják egymást, és Brian vetkőztetni kezdi Mikeyt, ami nem arat nagy sikert a legjobb barátjánál, mert Mikey így nem kér a szexből, hiába vágyott erre egész életében. Emmettre a Babylonban találunk, épp egy fickóval csókolózik és feltehetőleg be is van rúgva némileg, amikor észre veszi Blake-et. Emm odamegy hozzá és közli vele, hogy Theodore szereti drogoskát, ezért szálljon le róla, mert csak megbántaná. Blake azt mondja, hogy ő is szereti Tedet, de Emm ezt kétli, merthogy Ted nem drogból van.

 

Justin éppen dolgozik, mikor Daphne egy barátnőjével tér be a kajáldába. Daphne, úgy tűnik, szétkürtölte a szexüket, mert a barátnő is tud róla, majd Daph megkérdezi Justint, hogy együtt tölthetnék-e az időt később, sőt a barátjával is szakított. Justin lerázza azzal, hogy dolga van, de azt hiszem, ez kevés lesz a lány ellen. Mikey, Emm és Ted konferenciabeszélgetést tartanak arról, hogy Blake nem jött haza az este, pedig Teddy vacsorával várta. Mike megértő, de Emm szerint örüljön neki, hogy megszabadult tőle. Justin a lányoknak segít matracot cipelni, majd elmondja, hogy mióta lefeküdt Daphne-val, a lány meg van húzatva.

A lányok felvilágosítják szöszikét, hogy egy lány nehezebben tudja szétválasztani a szexet és a szerelmet, így ne csodálkozzon Daph viselkedésén. Mikey közben egy bowlingterembe lett csalva Brian által, aki szintén fura, amióta a papa meghalt. Úgy dönt, hogy bowlingozik az apja emlékére, persze Mikeynak ez még mindig nem megy, ezért néhány bowlingterem-lakó buzizza is őket rendesen. Ám ekkor Brian gurít és tarol, így nagy az öröm a fiúk háza táján, amit egy jófajta csókkal meg is koronáznak - ha már van közönség, legyen előadás is alapon.

Justin úgy dönt, hogy tiszta vizet önt a Daphne féle pohárba, ezért felkeresi a lányt a lemezboltban, ahol dolgozik. Szöszike közli a szerelmes lánnyal, hogy ők nem járnak együtt és ez nem fog változni soha, ő csak szívességet tett. Persze a lány ezt sértődötten veszi tudomásul. Ted is megtalál valakit, aki ismét elég rossz bőrben van. Blake egy matracon hever és elég „betegnek” tűnik. Ted azt mondja, hogy menjen vele haza, viszont Blake elküldi őt. Theodore viszont nem tágít, és úgy gondolja, hogy tud segíteni a fiúnak, de Blake folyamatosan lebeszéli magáról Tedet.

Mikor látja, hogy ez sem hatásos módszer, megkérdezi Teddyt, hogy a Tarviátának mi a vége, hogy sikerült-e a szerelmesek élete, mert ha nekik ment, akár neki is mehet. Ted elmondja, hogy a műben a szerelmesek átjutnak minden nehézségen, bármit is állít eléjük az élet, majd megölelgeti és megcsókolgatja a drogos fiút. Mikey és Brian hazafelé tart a bowlingozásból, majd Brian egyszer csak megáll az autóval egy lejtő tetején, és legurítja az apja bowling golyóját a lejtőn. A maga módján elköszön az apjától és a legjobb barátja karjaiba veti magát némi vigasztalásért. 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.07.05. 03:20:32

Jaj istenem, egyre izgalmasabb az évad vége. Azért az látszódott, hogy Brian bármennyire is ellenkezik, de szerette az apját és haragudott rá, azért ahogy viselkedett vele és családdal.
Emm meg, hogy megfenyegette azt a Blake kölyköt, csak lestem.

sunshine66 2008.07.06. 18:25:50

Az epizód legpoénosabb része: a temetésen Brian váratlanul elvonul és távolabb, magányosan álldogál. Mikey természetesen utánasiet, hogy megnézze, mi a baj. Erre Brian lehajtott fejjel előszed a kabátjából egy patyolatfehér keszkenőt és komótosan széthajtogatja. Mikey már éppen sírni kezdene, mikor Brian kiveszi a zsebkendőbe csomagolt joint-ot.
Szerintem zseniális.
Köszi Leeann, remek az összefoglaló!

mazogirl 2008.07.06. 19:21:34

Igen az tényleg jó jelenet volt, de nekem az is tetszett, amikor Emmett megfenyegette Blaket.
süti beállítások módosítása