Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x14 - Továbblépés

2008. július 04. 17:09 - leeann

Marin biciklivel megérkezik a hotelba és összeakad Theresával, aki éppen visszaköltözik Benhez. Persze Marin is, mint mindenki, felajánlja a segítségét Ben etesében. És ha már az egyik régi hazatér, a másik régi is csomagokkal hurcolkodik el a hotelból. Igen, a másik régi Lynn, aki visszaköltözik Jackhez. Oké, ha ez így halad, üres lesz a hotel, mert Sara is kiköltözik, ha már úgyse űzi tovább az ősi ipart. Patrick ettől elszomorodik, mert télen nem sok vendég érkezik és most egyszerre elment mindenki. Marin azért még marad, mert a háza nincs még lakható állapotban. Ez is valami. Theresa átment őrmesterbe, mert nem enged Bennek semmilyen megerőltető teendőt.

Ide sorolva a szexet is, meg a kocsmája meglátogatását, míg az orvos azt nem mondja, hogy lehet. A kocsmában minden rendben van, Sara szorgosan dolgozik, Patrick és Annie pedig a családdal koccint az eljegyzésre. Annie és Mai az esküvőt tervezgetik, Celia húzza a száját mindenre, Patrick meg azon kesereg Buzznak, hogy miből fogja kifizetni mindezt. Buzz úgy dönt, hogy ideje bevezetni fiát a férjek sorsába és túlélési taktikákba, amivel még jobban halálra rémíti a fiút. Celiának eddig unalmasan telt az este, de megérkezik Ellis felügyelő, hogy egy megbeszélésnek álcázott arrébb vonulás alatt csókolózhassanak egy kicsit. Mai persze azonnal észreveszi, hogy a párocska között nem csak munkatársi viszony van.

Marin kimegy Jane elé a buszhoz, ahol persze Sam is csatlakozik hozzá a várakozásban. Mikor a hármas fogat a kocsmában kortyolgat, Marin kezdi egyre jobban felesleges harmadiknak érezni magát a folyamatosan turbékoló pár mellett. Viszont Jane vele is akar lenni egy kicsit, így kap egy óra barátnőzést. Az egy óra hasznos eltöltésének első állomása az új ház mutogatása, ami Jane-nek nem nagyon nyeri el a tetszését. Jane szerint ez a ház Marin vigasztalódó kapcsolata, ez az első lépés a továbblépés rögös útján. Marin persze ellenkezik és az új ház előnyeit ismételgeti, amikor a lányok észreveszik, hogy éppen egy fát ültetget Jack a ház kertjében.

Jack is a ház még nem lakható dumával jön, de oké, ezt már tudja szőke is. Jack felajánlja, hogy ha segítség kell, azonnal lehet őt hívni, mert már van telefonja Lynn terhessége miatt. Marin úgy dönt, hogy mindenkivel szembe megy, így már másnap beköltözik, nehogy a többieknek legyen igaza. Marin új ágyat vesz az új házba, és mivel már letelt az egy óra, Sam is ott fekszik Jane és Marin mellett az ágypróbálgató fekvésen. Viszont mialatt Marin az eladóval beszél, Jane és Sam más fajta tesztelésnek is kitenné az új ágyat, de közönség előtt azért mégsem az igazi. Marin a rádióban is a házzal van elfoglalva, Patrick meg még mindig azon agonizál, hogyan fogja fizetni a családot.

A mai téma is a továbblépést célozza meg, csak azt nem tudni, mikor van itt az ideje egy ilyen lépésnek. Jane még mindig a házzal van elfoglalva Sam hajóján, aki inkább Jane-nel lenne elfoglalva, mint Marin házával. Jane különleges eszmefuttatása egészen addig tart, míg Sam el nem alszik mellette. Benhez vendég érkezik, Mai hozott neki egy kis kaját, de szigorúan diétásat, és mivel Bennek nem sok dolga akad mostanában, sorozatfüggő lett, aminek a nézéséhez most Mai is csatlakozik. Mindeközben Sara nagyon jól érzi magát a pult mögött, így is kiszolgálja a férfiakat, csak ruhában. Theresa viszont most véget vet ennek, mert úgy érzi, hogy innen már megy neki egyedül is.

Patrick még mindig a bevételein aggódik, de most már ezt Annie is látja, aki felajánlja, hogy másodállást vállal, ha kell, de Patrick úgy dönt, majd ő mindenről gondoskodik, így inkább ő vállal plusz állást. Marin másnap reggel elkezdi festeni a háza belsejét, mikor Jane, Mai, Sara, Jerome, Buzz, Sam, Patrick és még sokan mások úgy döntöttek, segítenek egy festő parti keretében. A parti kezdetén Mai és Patrick elvonulnak és titkos egyezséget kötnek arról, hogy Mai pénzt adott Patricknak, majd Mait Celia váltja a pénz adásban és a fia kezébe nyom egy kis lóvét, ami szintén titkos akció.

Persze Theresa, Lynn és Jack is itt van. Theresa felhívja Marin figyelmét arra, hogy másnap ő viszi Bennek a reggelit, el ne felejtse, Lynn pedig grillez, hogy a festő brigád ne éhezzen. Elmondja Marinnek, hogy a fa ültetés nem kizárólag Jack ötlete volt, hanem kettőjüktől van, amit persze Marin nem tudott idáig. A nap végén édes a pihenés, amit Celia parancsnok és Ellis hadnagy az ágyban gyakorolnak, mert a pasinak már kicsit elege van a csak szexből. Ő a kapcsolat minden részét szeretné megélni Celiával, de a parancsnok most is inkább a fiával van elfoglalva, minthogy kapcsolata legyen.

Marin éppen az esti lefekvéshez készülődik, mikor fogmosás közben szembesül a félkész háza hátrányaival, például a nem működő wc-vel, így az árnyékszékre kell kimennie, amit egy denevér is kinézett magának függeszkedő helynek. Mivel éppen fél Elmo szeretkezik, Jane-t is a legrosszabb pillanatban zavarja telefonon. Sam persze nehezen viseli, hogy Marin minden percben velük van, még ha nincs is ott éppen. Sara a csekkjéért még beugrik a kocsmába Theresához, hogy így leszámoljon ezzel a munkával is, de azért rákérdez, hogy a kurválkodás, vagy a rosszul végzett munkája miatt dobja ki őt Tehresa. Egyik sem állja meg a helyét: Theresa elismeri, hogy jól dolgozott és a kurvaság se kizáró ok, az egyedüli ok Ben.

Sara tisztában van azzal, hogy Ben Teheresához tartozik, amit jó érzékkel közöl is, így megmarad az állása. Jack és Lynn között sem felhőtlen az este, mert Lynn nem érti, hogy Jack miért nem mondta meg Marinnek, hogy a fa kettőjük ötlete volt. Jack szerint nem muszáj Marint emlékeztetni arra, hogy ő és Lynn egy pár. Lynn viszont úgy gondolja, hogy nem Marin szája íze szerint kéne élniük és nem kéne foglalkozniuk azzal, kit bántanak ezzel, csak a boldogságuk számít. Aki Bennek kaját visz, mind leragad a koreai sorozat előtt, ahogy az esti nasiért felelős Patrick is.

Ben, mivel függő lett, mesélni kezdi a történetet Patricknek, amikor Annie egy reklámban tűnik fel éppen az Elmo Inn-t reklámozza. Jane, mint jó barátnő megérkezik Marinhez, hogy támogatást nyújtson neki a nehéz időkben. Marin éppen lenmagos muffint süt, mikor Jane észreveszi, hogy a denevér sokkal közelebb van, mint az árnyékszék, konkrétan Marin hátán pihen. Persze kezdődik a sikítozás és a futkosás, mire sikerül kikergetni a hívatlan szuperhőst ihlető jószágot a házból. Oké, ma este mindenki veszekszik, ugyanis Patrick próbálja rátörni Annire az ajtót, annyira dörömböl rajta. A fiú teljesen kikel magából, hogy mennyibe fog ez kerülni és különben is.

Annie elmondja, hogy nem kerül sokba éjfél után a reklámidő és segíteni akart. Persze mindent megbeszélnek és kibékülnek, de kellett egy kis dráma a mai napra is. Marin és Jane együtt töltik az éjszakát, mikor éktelen csörömpölés hozza rájuk a frászt ismét. Nem elég a denevér, egy bazi nagy medve ugrott be egy kis lenmagos muffinért, ami már elég ok Jack felverésére. Persze Lynn veszi fel a telefont, de küldi Jacket és nyugtatja Marint. Jack megérkezik a helyszínre, ahol Marin énekel a medvének, miközben nyomja az ajtót, hogy a medve a szobába ne tudjon bemenni. Celia is erre jött, mert ő már hallotta, hogy a medve erre lehet valahol.

Jack kicsalja a medvét a házból, majd kiabálással próbálja a macit rávenni, hogy visszamenjen az erdőbe. Marin elismeri Jacknek, hogy a továbblépés miatt hamarkodta el a beköltözést, de Jack is elismeri, hogy neki sem volt könnyű. A reklámozás is bejött, mert egy koreai házaspár jelentkezik be a hotelba, így Annie és Patrick visszaadják a pénzügyi segítségeket. Úgy döntenek, hogy el tudják ők intézni a dolgaikat, mert ők már egy csapat. Marin is inkább visszaköltözik a hotelba, míg a ház ilyen állapotban van. Celia is nagy döntést hozott: hajlandó felvállalni a kapcsolatát a hadnaggyal. A vége monológ is arról szól, hogy a szerelem jó és ragaszkodni kell hozzá, még ha nem is biztonságos vagy változatlan.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nautilus64 2008.07.04. 22:14:44

:D ezt hamarabb olvastam, mint láttam... :D

nautilus64 2008.07.04. 22:15:43

egyébként jó volt a hogyvolt... az összeset élveztem, köszike! csak így tovább!

Annieke 2008.07.05. 03:12:55

Igen én is, így jártam előbb olvastam, mint láttam. Van mikor a szombatból péntek lesz hírtelen:-))))))Én is szeretem ezt a sorozatot, meg a hogyvoltot is.
süti beállítások módosítása