Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x17 – Vissza a múltba

2008. június 12. 16:05 - Hartmann

A lányok múltidézést tartanak, ősrégi fényképeket nézegetnek, mikor betoppan anyujuk egyik hódolója, aki egyből rájön, hogy a lányok nem hétköznapi nők. A hódoló, Nicolas, megegyezett a lányok anyjával, hogy meghagyja az életét, de megkapja az erőt a lányoktól. Kapott is egy gyűrűt, mely megvédi a hármak erejétől a warlockot. Így meg tudja ölni a lányokat, magáévá tudja tenni az erőket. A lányok szerint anyjuk nem tett volna ilyet, de állítólag nem volt más választása. Phoebe kungfu mozdulata egy kis időre megmenti a lányokat, eljutnak a könyvhöz, találnak egy idézetet, melyet elmondva kilyukadnak a múltban, hogy megállítsák a warlockot.

A könyvbe belepillantva a lányok ráeszmélnek, hogy az igézet még nem létezett akkor, amikorra visszamentek, így úgy tűnik ott ragadtak a múltban. Ellenben találkoznak a gyermekkori énjükkel. Pont akkor mennek le a padlásról, mikor a nagyi épp az anyjukkal beszél. Kihallgatják a telefonbeszélgetést, amiből megtudjuk, hogy anyjuknak is voltak látomásai, bár elméletileg ő csak a fagyasztás erejét bírta. De most látomása támadt, hogy három warlock el akarja rabolni a lányát. Be is teljesül a jóslat, annyi különbséggel, hogy Prue ölelését látta anyuka a látomásban, amint a gyerekkori énjét karolja át. Nagyi persze nem hagyja szóhoz jutni a felnőtt háromtestvért, és kirepíti őket a házból.

A megmentés terve a következő. Piper és Prue beszél az anyjukkal, megpróbálják meggyőzni, hogy ne egyezzen meg Nicolasszal, mert az káros lesz a jövőre nézve. Addig Phoebe pedig kint áll őrt, az anyjuk munkahelye előtt, nehogy bármi történjen. Eléggé igazságtalan a dolog, hiszen Kishúgi szinte nem is ismerte anyut, 3 éves korában halt meg. Ráadásul most sem beszélhet vele. A kicseszés a dologban az, hogy az erejük sem működik, hiszen a gyerekkori énjük birtokolja az erőt. Ismét telefon a nagyival, warlock támadás elmesélve, anyuka azonnal indul haza, a hátsó ajtón, ahol Phoebebe botlik bele. Szó szerint. Nicolas is feltűnik, egy rendőr képében, és követné anyukát, ha Kishúgi nem ártalmatlanítja a már egyszer bemutatott kungfu mozdulatokkal.

Visszalopóznak a házba, ahol kihallgatják nagyit és anyut, amint éppen Victorról beszélgetnek. Kicsit később lenyúlják a két gyerek boszit, és az anyjuk után erednek, aki közben elindult vissza a munkahelyére, majd onnan Victorhoz egy szállodába. A gyerek Andy Trudo is ott van a házban, ő árulja el a nagyinak, hogy a felnőtt boszik elvitték a gyerek boszikat. Egy parkban akarják megvárni, hogy lejárjon anyu műszakja, de rendőrök jönnek és önmaguk elrablásáért letartóztatják a lányokat.

A szállodában anyut természetesen nem Victor várja, hanem Nicolas, a warlock, aki az erejét akarja. De mikor a gonosz rájött arra, hogy Patty a bűbájosok anyja, egyből felajánlja, hogy megkíméli az életét, a jövőbeni hármaserő reményében. Patty belemegy az üzletbe, így biztonságban tudva a lányait. Majd megy a börtönbe is, a felnőtt lányokat meglátogatni. Ki is engedik a lányokat, gyorsan tisztázták a gyerekrablás ügyet. Amint lehet, be is avatják anyut, hogy mit is keresnek a múltban, de ő rossz hírt közöl a lányokkal. Nicolas már megkörnyékezte, és védetté tette az erők ellen.

A Halliwell házban már együtt a család, de a nagyit nehezebb meggyőzni, hogy a lányok tényleg a lányok. Nagyi átmegy detektívbe, keresztkérdésekkel bombázza a lányokat, és még a poligráfot is bevetné szerintem, ha lenne neki. Majd a nagyi kitalál egy tervet, hogy hogyan mentse meg a gyerek lányokat a warlocktól. Megköti az erejüket, hogy ne is emlékezzenek a boszorkányságokra, és majd idővel jöjjön elő ismét a hármas erő. Addig legyen rejtve, így a warlock nem bánthatja őket. De olyan nagyon nem tehetnek semmi látványosat a múltban, hiszen kihatással lenne a jövőre, így csak a gyűrűt lopják vissza, hogy Patty levehesse róla az áldást. Közben a Nagyi megírja a varázst arra, hogy a felnőtt boszik visszajussanak a saját idejükbe.

A gyűrű megtalálása volt a könnyebbik része a dolognak, még vissza is kell csempészni úgy, hogy Nicolas ne vegye észre. Miközben ezt tárgyalják ki, Phoebe egy figyelmeztető üzenetet ír anyjának, hogy egy bizonyos napon jobban vigyázzon a szokásosnál, mert az a nap lesz a halála. Az üzenetet elrejti az Árnyak Könyvében, majd jön a könnyes búcsú Anyutól, Nagyitól. A gyűrű visszarakását Patty magára vállalja, a lányokat pedig közös erővel hazarepítik a saját idejükbe. Azaz csak szeretnék, mert ismét a múltban kötnek ki. Nem volt elég Anyu és Nagyi ereje, a hármaserőre lenne szükség, csak a probléma az, hogy az még nem létezik.

Mire kitalálják, hogy GyerekPrue, GyerekPiper és MagzatPhoebe már megadja a szükséges hármaserőt, addigra Nicolas is észreveszi a gyűrűjének hiányát, és betör a Halliwell házba. Nagyi is besegít a lányoknak, de a harc nagyrészét most ismét Phoebe és a kungfu technikája oldja meg, és ártalmatlanítja a warlockot. Éppen csak annyi időre tették harcképtelenné a rosszfiút, hogy a gyerekekkel elmondhassák az igézetet, amivel hazajuthatnak. A saját idejükben már nem védi Nicolast a gyűrű, így a lányok el tudják mondani a Nagyi által, az Árnyak Könyvébe írt átkot, hogy megszabadítsák magukat a warlocktól.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desperatefan14 2008.09.25. 23:49:58

Bűbájos boszorkák hogyvolt már nem is lesz többet? :(
süti beállítások módosítása