Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x06 - Rénszarvas az ágyban

2008. május 10. 12:03 - leeann

Áttekintjük gyorsan, hogy mit tett az előző részben a meleg, majd beleugrunk a hatodik részbe. Marin egy kiállítás meghívóját nézegeti és ráeszmél arra, hogy kultúrára éhezik. Patrick meg is mutatja Elmo múzeumát. Múzeumot írtam? Dehogy múzeum, csak egy makett a városról. Méretes példány, de mégiscsak egy asztali makett, jó, van néhány régi tárgy is, de mind elfér egy szobában. Marin se erre gondolt kultúra címszó alatt, hanem borkóstolásra meg balettra vagy hasonlóra. „Karaoke szokott lenni”,- hangzik a válasz. Ez sem biztos, hogy az, amire Marin gondolt, de rögtön munkát is kap, ha már nem tud mit kezdeni az idejével. Patrick elmondja, hogy megint gond van. Most nem a szex a baj, mert abba már belejött, mint kiskutya az ugatásba, hanem az, hogy Annie szex után mindig hazaküldi őt.


Marin azt tanácsolja, hogy ne aggódjon, sok idő kell, míg kialakul a dolog. Ha már beszéltünk róla, nézzük is meg. Annie és Patrick épp ágyban fekszenek és csókolóznak, majd mikor szóba kerül az ottalvás, a lány beindítja a kifogás gyárat, hogy miért is kell párjának hazamennie ismét. Egy autó, egy sötét parkolóban áll, nem is értem, hogy ebből ki nem jön rá arra, hogy az utóban szexelnek éppen. Sara és Ben csókolóznak ezerrel, de a törvény megzavarja őket. Celia parancsnok előveszi a legkegyetlenebb arcát és rendre utasítja őket. Ezzel meg is ölte a pár élményét. Sara és Ben pórul járt ezzel a titkos viszony verzióval. Marin a kocsmában összeakad Jackkel, ami az előző részben történtek után kicsit zavarba ejtővé válik mindkettőjük számára. Egy gyors köszönésben ki is merül a beszélgetés köztük.

Theresa azonnal rá is kérdez, hogy mikor feküdtek le egymással. Marin tiltakozik, tagad, de aztán beismeri, hogy egyszer vagy kétszer megtörtént, de most csak barátok. Szóba kerül Sara és Ben kapcsolata is, de már mindenki tud róla. A rádióban is az a téma: lehetnek-e a barátok azok, akik lefeküdtek egymással. A telefonálók szerint, ha jó volt a szex, francba a barátsággal, tessék folytatni. Rádióműsor után vissza a kocsmába, ahol Marin számon kéri Annien, hogy miért nem engedi, hogy Patrick ott aludjon. Na, jön a titok: Annie horkol. Csak azt nem tudja, hogy milyen hangosan. Marin azt mondja, hogy mindenkinek van titka, de minden megoldható, ha beszélnek róla. Annie siet vissza az irodába, mert Jack terepen dolgozik, és most ő tartja a frontot az irodában. Marin azonnal kíváncsi lesz, mert megtudja, hogy Jack másnap Anchorageba megy és ő is oda vágyik, mert hiányzik neki a nagyváros.


Marin veszi a hótaposóját, és itt nem a téli csizmáról beszélek, hanem arról, ami úgy néz ki mint egy rövid széles lukacsos síléc vagy teniszütő szerű, szóval az, az izé, amit a cipő talpára csatolnak fel. Tehát veszi a hótaposóját és meglepi Jacket. Ki is böki a meglepett férfinak, hogy a nagyvárosra éhezik és ő hozzá a kulcs. Jack megpróbálja lerázni, de Marin ragad, mint a kosz és előhúzza a barát kártyát, amit ki is játszik. Jack nem szereti a várost, de Marin üzletet ajánl, versenyezzenek a hótaposóval, ha ő nyer, elmennek együtt Anchorageba, ha Jack nyer, akkor Marin főz neki vacsorát. Jack szerint attól mentesen isten, de nagy nehezen belemegy a versenybe. Marin kicsit csal a kezdésnél, de nyer. Patrick és Annie megint az ágyban vannak és megint az ott alvás vagy nem ott alvás a nyüglődés témája.


Annie nem mondja el, hogy miért nem akarta eddig, hogy Patrick ott aludjon, de most mégis megengedi és ezért egész éjjel virraszt. Marin és Jack autókáznak Anchorageba, tréner hihetetlenül boldog és tervezgeti, hogy mit is fognak csinálni, mikor odaérnek. Főhősünk ezután benyögi az újabb remek tettét: vett jegyet az operába. Jack tiltakozik egy kicsit, vagy inkább nagyon, de Marin megint kijátssza a barát kártyát és a pasi már megint beadja a derekát. Hihetetlen, hogy mindenre rá lehet venni. Patrick nagyon boldog, fütyörészik és megint muffint süt. Ben érkezik a hotelbe, így ő az áldozat, akinek a fiú elújságolja, hogy milyen jól is érzi magát. Ezután megnézhetjük Anniet, aki nem repes a boldogságtól, inkább a „jobbra elhajoljak és aludjak, vagy ne?” játékot játssza a munkahelyén.


Konkrétan olyan álmos, hogy fogpiszkálóval kellene kitámasztania a szemét, hogy el ne aludjon. Miután felmérte, hogy sehol senki, az íróasztalára hajolva bevágja a szunyát. Annie tényleg pokolian horkol és Celia parancsnok ennek fültanúja lesz, mivel időközben megérkezett az őrjáratozásból. Persze felriasztja Anniet, hogy is hagyhatná ki ezt a fricskát. Ki is csúfolja a lányt, ahányféleképpen csak lehet. Annie parázik, hogy Celia elmondja Patricknek és nem is téved, ha főrendőr közéjük kavarhat, meg is teszi. A nagyváros mindenkinek ad valamit: Jack hot-dogot majszol, Marin meg kávézgat. Marin ismét ráveszi Jacket valamire, amit a másik nem akar megtenni, az operába szmokingba kell mennie, azt hiszem ezt a barátság dolgot Jack lassan átgondolja, de most még ők a boldog barátok pár.


Elmoban is van egy pár, akik együtt sétálgatnak a kocsma felé munkába igyekezve, de nem igazán barátkoznak, inkább távolodnak egymástól. Ők Ben és Theresa, akik a nem túl boldog barátok pár. Mikor megérkeznek a kocsmába, hatalmas robajra lesznek figyelmesek, amit egy eltévedt rénszarvas okoz. Nemsokára a kocsma már üzemel, de a rénszarvas még mindig ott van. Celia parancsnok kioszt gyorsan egy bírságot Bennek, vadállat háziállatként tartása miatt. Jerom megunja az állatot és le akarja lőni, de Celia elveszi a puskáját. Lehet, hogy a télapót kéne segítségül hívni, 3 perc alatt szót értene a rénszarvassal. Mindeközben Marin és Jack kirittyentve az operában vannak. Jack feszeng a tömegben és melegben, Marin pedig lubickol benne.


Annie és Patrick már jól belejöttek a szexbe így gyakorolják, amikor csak lehet, de a nagy ölelkezésben Annie úgy elalszik, mint akit agyonvertek. Persze Patrick vérig sértődik, mert azt hiszi, hogy tőle alszik el párja. Annie hiába próbál magyarázkodni, Patrick lelép tőle. Sara és Theresa összetalálkozik a kocsmában, van is köztük némi feszültség. A két operalátogató megjárta a dohányzóteraszt is és jól érzik magukat, bár Jack köhécselni kezd, amit Marin betud a „nem akarok operában lenni” köhögésnek. Mindenki vonul be a nézőtérre, de Jack csak köhécsel tovább és már alig áll a lábán, de állítja, hogy jól van. Hamarosan szegény Jack alig kap levegőt, és megemlíti Marinnek, hogy asztmás rohama van. Az operalátogatásból kórházlátogatás lett.


Marin a csini ruciját meg a lila kabátját most a kórházban kénytelen mutogatni. Persze Jacket elviszik vizsgálatra, de szőke nem mehet be, mert nem családtag. Ilyenkor szokott jönni a naaaaaaa doktor úr, hadd menjek be szinte családtag vagyok, de nem lehet, viszont Ian személyében megérkezik a felmentő sereg, vele már bemehet Marin is. Jack betegágya fölött beszélik meg a viszontlátáskor szokásos dolgokat. (Mit keresel itt? Értesítendő családtag vagyok.) Jack pont a „Ha nem randizol a bátyámmal, randiznál velem?” résznél tér magához, és némi köhintéssel ezt jelzi is. Ben még mindig a rénszarvassal küzd és egy tál vízzel próbálja megnyugtatni a rémült és szomjas állatot. Sara jó hírekkel lepi meg új kedvesét, a gyereket eltávolította otthonról, így övék az egész ház. Ben örül neki, de nem tud Sarának jól válaszolni a „Mik vagyunk mi egymásnak?” kérdésre, így a lány otthagyja őt.


Jack már jól van, de a város váltotta ki az asztmás rohamot, mint környezeti allergén, valamint a dohányzó terasz sem tett jót neki. Marin magát hibáztatja a dolog miatt, Ian is őt hibáztatja. A röntgenfelvételről azt is megtudjuk, hogy Jack mellkasában van egy lövedék. A nagy hármas beül egy kocsmába és Marin számon kéri a fiúkon, hogy mi is történt, amitől Jackben egy golyó van, amit nem lehet kivenni, mert túl közel van a szívéhez. Jack elmeséli, hogy táborozni volt az apjával és egy medve Jackre támadt, majd a papa Jacket találta el, mikor rálőtt a medvére. A félrelövés miatt a maci szét is tépte a papát. Az is kiderül, hogy miért van feszültség a két fiú között: Ian a nagyvárosba költözött és utálja a vadont, akkor sem volt ott, mikor a maci becsemegézett apuból.


Patrick a mamájával mozizik, de nem mulat túl jól. Patrick felvázolja a gondjait, aminek a mama örül és reméli, hogy szakítanak is, és hogy ez bekövetkezzen, Celia elmondja Patricknek, hogy Annie törvénytelenül horkol. Visszatérünk a hármashoz Anchorageba, Jack indulna haza, de Ian felajánlja, hogy töltsék nála az éjszakát. Ben még mindig a rénszarvassal bajlódik, de már a magánéleti problémái sem hagyják nyugodni. Jerom felhívja Ben figyelmét arra, hogy a rénszarvassal kapcsolatban és a 2 nő között is döntenie kell. Ben döntött, megküzd a rénszarvassal is és a magánéleti démonjaival is, majd leveszi az övét és pórázként használva kitereli az állatot a kocsmájából.


Marin kimegy a mosdóba, ezt kihasználva Ian kérdőre vonja a tesókát, hogy mi van ő és Marin között. Jack először azt mondja, semmi, de mivel nem akarja elveszíteni trénert, elmondja öccsének, hogy ő és Marin lefeküdtek egymással. Ian és Jack némi szóváltásba kerül, kié is legyen szőke, majd nagyvárosi öcsike provokálni kezdi bátyját. Jack megkéri, hogy ne tegye, de Ian csak folytatja és már Marint is pocskondiázza. Jack megint előveszi a férfias nézését, és mire Marin kijön a mosdóból, a testvérek a földön hemperegnek és verekednek egymással. Benre nagy hatást tett a rénszarvasos anomália, így megkéri Theresát, hogy költözzön el tőle. Jack és szőke hazafelé autókázik és némi könyörgés után Marin megtudja, hogy mit mondott Ian, amiért verekedni kezdett vele a főerdész.


A páros lelkizik egy kicsit és Jack úgy érzi, hogy egy szinttel még feljebb léptek a kapcsolatukban. Patrick megjelenik Annienél és elhozta magával a fogszabályzóját, hogy bemutassa őket egymásnak. Mondanom se kell, hogy kibékülnek. Marin főzött Jacknek és ízlik is neki. Jack megköszöni, hogy Marin nem maradt a nagyvárosba, hanem hazajött vele, Marin cserébe megkéri Jacket, hogy hadd írassa rá a segélykérő lapjára a nevét. Persze Jack vállalja. A jól megszokott narrációs összegzés következik, ami alatt Theresa éppen elcuccol a férjétől, majd azt látjuk, ahogy most Patrick nem tud aludni Annie horkolásától, de megoldja egy usanka sapkával a dolgot. Marin és Jack pedig a jó vacsora után együtt sörözgetnek.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lukri 2008.05.10. 17:17:21

Ez a Jack jó pasi!
süti beállítások módosítása