Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x09 - Fiacskám

2008. április 25. 10:41 - leeann

Hogyan is kezdhetném ezt az epizódot el finoman? Mondjuk úgy, hogy Emmett játszik magával, vagy elvan magával. Vagy mindent bele módon: Emmett ül a számítógép előtt, chat-en szexel, és akkorát élvez, hogy beleremeg Pittsburgh. Mikor a másik oldalon szintén jól szórakozó valaki személyes találkozót szeretne, Emm olyan gyorsan kilép, mintha soha ott se lett volna. A fiúk a Woody’s-ban vannak, és Ted tudományosan magyarázza a biliárd alapjait, ami szokás szerint mindenkinek fejfájást okoz. Mikey nem játszik, mert Davidet várja, aki jön érte, Brian természetesen megjegyzéseket tesz erre. Justin is megjelenik, ami meg Mikeyt készteti némi élcelődésre Briannel szemben. Emm Teddynek meséli a netes szexkalandjait.


A lányok pánikban vannak otthon, mert Gus lázas és folyamatosan hány, így az orvos azt javasolja, hogy vigyék a kicsit kórházba. Brianéknél vagyunk, Justin az anyjával beszél telefonon és megkéri, hogy beszéljen az apjával, hátha sikerül jobb belátásra bírni és hajlandó lesz beszélni szöszivel végre. Brian azt mondja Justinnak, hogy tegye azt, amit ő és ne foglalkozzon avval, hogy az apja mit gondol. Telefon csörgés szakítja félbe a lelkizést, Lindsay hívja Briant és elég ideges. David és Mikey épp lefekvéshez készülődik, és Mikey azt gondolja, hogy David nem vállalja őt a barátai előtt, amit szóvá is tesz, de David nem így gondolja, és péntekre ismerd meg a barátaimat estét szervez.

Emm otthon megint a gép előtt ül és vadássza a ma esti szexpartnert, amikor egy félmeztelen pasi megszólítja. A halálra rémült Emmett megszólalni is alig bír. Közli az idegen, hogy ő bizony Emmett titkos nick neve, amit épp törölni akart. Emm nem érti a dolgot, és valami rossz viccnek hiszi, de a jó pasi váltig állítja, hogy ő bizony Emm nick neve. Emmett úgy érzi, bedilizett. Nicknévpasi üzletet köt Emmett-tel. Ha segít neki sikító passzívból brutális macsóvá válni, akkor Emm nem törli a nicket. A lányok a kórházban magyarázzák a kicsi tüneteit az ügyeletes orvosnak, aki csak Lindsayt engedi be Gussal a vizsgálatra, mert ő az édesanya. Mel a nővéren keresztül, próbál bejutni mégis, de a bigott nővér hallván, hogy milyen kapcsolatban élnek, durván megbántja őt, aki ezt nem hagyja szó nélkül, nem az a hallgató típus.

Megérkezik Brian is, aki teljes mellszélességgel Mel mellé áll, így ő is a nővérrel kiabál. Brian is bemegy a kicsi vizsgálatára, Mel meg aggódva a váróban marad, mert ő nem törvényes gondviselője Gusnak. A fiúk a kondiban edzenek, és kitárgyalják a kicsi betegségét, valamint Mikey David barátaival elköltendő vacsoráját. Brian mérges Mikeyra, mert egyedül kellett bemennie a kórházba a fiához - tényleg nagy feladat, egyedül kivitelezhetetlen -, Mikeynak meg az a baja, hogy nem tudja, hogyan viselkedjen David barátaival, akik közt heterók is vannak. Komoly önértékelési gondjai vannak Michaelnek, azt feltételezi, hogy majd nem illik a vacsorára meghívott társaságba és ezért David kidobja őt, tényleg nem normális, de mindegy.


Ted és Emm úgy gondolják, hogy Mikeynak viselkedési tanfolyamot indítanak, amikor Emm mellett megjelenik a nicknévpasi és hajcsár módjára edzésre szólítja föl szegény fiút. Persze a többiek nem értik a viselkedését. A lányok egy kicsit megnyugodtak, mert Gus elaludt és úgy tűnik, jobban van. Mel elmeséli Lindsaynek, hogy nem először került megalázó helyzetbe, mivel a zsidósága révén is más volt, mint a többiek és a kórházban hasonlót élt át, ami nem derítette jó kedvre. Az illemtanórára ugrunk, amin Mikey a nebuló. Briannél tartják, ahol Justin elvileg tanul, gyakorlatilag viszont, mint egy végzett pincér, Mikey helyett válaszolgat az Emmett által feltett terítékekkel kapcsolatos kérdésekre.


Ted a témák kiválasztásában ad néhány jó tanácsot, amibe szöszi megint beleszól és ő is ad néhány tanácsot. Brian rövidre zárja a dolgot három szóval: odamész, pofázol, eszel. Brian és Justin a lányoknál van, akik arra próbálják meg rávenni Briant, hogy mondjon le a szülői jogairól, hogy Mel törvényes gondviselő lehessen. Justin hangosan kardoskodik az ellen, hogy ezt Brian megtegye, de ő szemrebbenés nélkül csak annyit kér, mondják meg neki, hogy hol írja alá.Már jártunk a Woody’s-ban, a kondiban, most a harmadik jól megszokott helyen futunk a fiúkba, igen, a Babylonban. Emmettet itt is zaklatja a képzeletbeli nicknévpasi, ráveszi, hogy olyanokat mondjon egy felszedendő fickónak, amiket magától sose mondana, persze nem megy jól, így a fickó jól le is koptatja.


Mikey megérkezik az ominózus vacsira, ami egész jól indul, jelzem, csak jól indul. Brian és Justin a födőszobában végzi az esti teendőket és Justin megint próbál Brian lelkére beszélni, hogy ne mondjon le Gusról, de süket fülekre talál. A vacsora jól halad és Michael még csak egyszer mondott olyat, ami megdöbbentette az illusztris vendégeket. A meleg pár egyik tagját ismerősnek is érzi, de nem tudja honnan. Tovább folyik a társalgás, mikor Mikeynak beugrik, hogy honnan ismerős a fickó. És itt van a jól haladnak a dolgok vége. Mikey elmondja, hogy a white partin találkozott a fickóval, és ahogy a párja arcára nézünk, biztosak lehetünk benne, hogy ő erről nem tudott. Sikerült Mikeynak magát adnia, nem véletlenül javasolták ezt a fiúk, jól be is lett tartva.


A lányok boldogok, mert végre Mel is teljes jogú szülő lehet, így egy jó kis hancúrral ünnepelnek. Mindeközben Brian úgy dönt, meglátogatja az apját a törzshelyén, és kisegíti az öreget egy nem vékony borítékkal. Nyílván nem a napi posta van benne. Brian apja egy „minek kellett nekem család” monológot ad elő, amivel nem lopja be magát a néző szívébe és megértjük azt is, hogy Brian miért nem foglalkozik azzal, hogy mit gondol az apja. Öreg Kinney nem kedves, nem szeretjük. Emmett skizofrénnak érzi magát és törölni akarja a nicknévpasit, de az ráveszi, hogy inkább jelentkezzen be törlés helyett. Azt hiszem, itt válik sci-fi sorozattá a meleg sorozat, ugyanis Emmett, ahogy bejelentkezik, a chat szobában találja magát, de nem csak kívülről, hanem teljes testi valójában.


A többi nicknév szintén emberi alakban van jelen. Persze itt Emmett nem létezik, így csak a nicknévpasija révén tud kommunikálni a többi nicknévpasival. Közvetve ki is kezd 2 nicknévpasival és az egyikkel élő találkozót beszél meg. A vacsinak vége, elmennek a vendégek és Mikey úgy érzi, hogy teljesen leszerepelt, pedig David édesen kezeli a dolgokat, és azt mondogatja, hogy nem számít, de Mikey önérzetes és jól lelép. Emmett elmegy az élő találkozóra, de nem olyan az ürge, mint képzelte és viszont, de a nicknévpasi ráveszi, hogy váljon olyanná élőben is, mint amit a neten hazudik magáról, így Emmett eleget tesz nickje parancsának.


Mikey ajtaján egy nagyon részeg Brian kopogtat, aki iszogatott egy kicsit az öregével. Brian meséli a kocsmai eseményeket, miközben Mikey lehúzza róla a ruháit és lefekteti részeg barátját, mint egy gondos anya. Sose fog kiszeretni Brianből. Briant nagyon megviselte az apjával való találkozás, még egy kicsit sírdogál is, de ezt írjuk inkább a pia, mint az érzékeny lelkének a számlájára. Emmettnek bejött a brutális macsó szerep és Teddyn gyakorolja. Elérkezett a döntés ideje. A lányok előkészített papírokat tolnak Brian orra alá, aki a fiát nézve azt mondja, hogy meggondolta magát.


Brian most szembesül azzal igazán, hogy ő bizony apa és erről önként lemondani butaság. A saját apja azon siránkozik, hogy miért lett családja, de Brian nem az apja és ő nem akarja eldobni az apaságot olyan könnyen. Mel kiborul! Mikey a kondiban próbál edzéssel elfeledkezni az előző esti vacsoráról, mikor David toppan mellé és beszélni akar vele. Kisétálnak a kondiból és egymás szavába vágva mondja mindkettő a magáét. Mikey ostorozza magát, hogy nem elég jó David barátainak, párja pedig azt mondja, hogy nem figyelt rá eléggé. Szó szót követ köztük, mire Mikey azt mondja, hogy ennyi volt vége. Davidnek jobb ötlete van: szakítás helyett inkább költözzenek össze. Hogy mi? Kérdezzük mindannyian, akárcsak Michael.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.04.25. 12:27:36

Ez milyen jó rész volt!
Istenem ... itt válik Brian igazi apává.
Köszi az írást!

Lukri 2008.04.25. 19:16:30

Igen, ebben a részben jön rá, hogy nem is olyan egyszerű megválni egy ilyen kis csöpségtől. Nagyon jó az az utolsó kép, ahogy nézi azt a gyereket!

leeann 2008.04.25. 20:20:36

Nekem az Emmett vonal ebben a részben nem tetszett, de Brian tényleg most vált apává. Azért Melaniet sajnáltam.

Annieke 2008.04.25. 21:49:10

De jó van fiúk a klubból, nem is láttam látszik, hogy rég jártam a hogy voltok között:-))))

leeann 2008.04.26. 14:06:34

Annieke: Gyere gyakrabban minden pénteken van a fiúk poszt. Meg természetesen olvasd a többit is.
süti beállítások módosítása