Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x07 - Nem akarlak, maradj nálam

2008. április 11. 08:03 - leeann

Tinikéinkkel kezdjük a hetedik részt. Egy tetováló és piercing szalonba szuszakolják be apró testüket, hogy Justinnak piercinget tetessenek a mellbimbójába. Azt hiszem, ez az „áú” tipikus esete. A nyelvemben nekem is van, de a mellbimbóba, juj. Justinnnak is fájt, de túlélte, ahogy mi is a látványt. Az újdonsült párocskára a Liberty kajáldában lelünk, és miközben David azt gondolja, hogy mindenki őket nézi, Mikey narrátor monológjából megtudhatjuk, hogy mindenki az állandó pasiról álmodik, és ha megtalálja, nem biztos, hogy meg is tudja tartani. Azt is megtudjuk, hogy David nem szeretné, hogy Brian legyen a téma, de Mikey 5 percig nem bírja ki, hogy ne emlegesse. Persze doki bácsi felfalná Mikeyt, amit vörös démonunk, Debbie szakít félbe.


Doki bácsi még csak most tudja meg, hogy Debbie Mikey anyukája, aki kap néhány jó tanácsot Davidtől, hogy milyen módon emeljen, így az is kiderül, hogy nem csak jó pasi az új vej, hanem doki is. Debbie meg is hívja gyorsan Davidet vacsorára, ami tuti valami állati finom tészta lesz és doki ezer örömmel ott is lesz. Tayloréknál beszélgetős este van, amire be is nézünk. Justinanyu és Justinapu szösziről beszélgetnek. Justinapu megmutatja, milyen egy bigott apa, és a tagadást választja ahelyett, hogy szembenézne fia életével. Jennifer mindent kitálal a férjének Justinról, aki dühöng. A Woody’s-ban vannak a fiúk. Brian és Mikey biliárdozik, Emmett és Ted pedig Mikeyt cukkolják avval, hogy neki bizony barátja van. Brian megvédi Mikeyt és bimbózó kapcsolatát.

Emmett és Ted már Mikey és David esküvőjét tervezgeti, de Mikey erősen vívódik azon, hogy Davidet egyáltalán a pasijának nevezze-e vagy sem. Emmett szerint a legárulkodóbb jel, hogy David már lassan a Novotny család tagja, hogy ha a pasi virágot hoz és anyukád meghívja vacsorára. Puff neki, David családtag Emm meleg kézikönyve szerint. Feltűnik a kis levakarhatatlan is és dicsekszik Briannek a beszerzett piercingjével. Brian kigúnyolja szöszit meg az ékszerét, Mikey meg lelép, dolga van. Justinapu szöszike szobájában tesz szülői kirándulást, miközben a fiacskája Brian ágyában kirándul egyet, kettőt, hármat, ki tudja? Ha sejtené a kutakodó apa, hogy Brian épp Justinban tesz mélyreható kirándulást, biztos hogy még nyomorultabban érezné magát.


Brian erősen kopogtat Mikeynál, persze nem őt várta, pedig úgy csinál, mintha nem tudná, hogy ma van a vacsi és még a desszertnek szánt fánkba is beleeszik. Mikey nem tudja kidobni kedvenc barátját, amit Emm már rég megtett volna. Megérkezik David, virágot is hozott és Brian most is bunkó Daviddel, mint mindig. Nem is hittük, hogy csak véletlenül járt erre, tudtuk, hogy rúgni akar egyet-kettőt szegény dokiba. Szöszike bajban van, mert már apu is tudja a titkot. Jennifer elmondja, hogy nem tudta hogy kezelni a Brian dolgot, ezért avatta be aput is. Justin ki van borulva, ami nem csoda. A szülők Briant teszik felelőssé és olyan szavakat emlegetnek, mint megrontás, meg hasonlók. Justin természetesen védi Briant, de Justinapu már a rendőrséget akarja hívni. Szöszi büszkén odavágja a szülőknek, hogy szereti Briant és egyetlen vágya, hogy az övé legyen, majd faképnél hagyja őseit.


Vacsora van Novotnyéknál, Debbie és Vic bácsi elővették a vallatólámpát és Davidnek szegezték, aki készséggel elárulja, hogy jaguárja van és gazdag, és egy ilyen pasi meleg, ez kész pazarlás. David és Mikey valóra váltja Susi és Tekergő (Mikey kedvenc jelenete a rajzfilmben, amit Debbie elmesél) spagettis csókjelenetét, majd Mikey a szobájában akar Davidnek tárlatvezetést tartani, nem titkoltan szexelési szándékkal. A „kipróbáljuk milyen Mikey ágya” akció közben David elhívja Mikeyt hétvégére vidékre. Mielőtt válaszolna, Debbie hangját halljuk meg az ajtó másik oldaláról, amint azzal fenyegeti a fiát, hogy ha nem mond igent a meghívásra, kitagadja. Brian a neten keres új prédapasit. Csörög is a telefon, amibe azonnal el mondja, hogy hol lakik és ha siet, akkor a farka a jutalom, amikor kopognak nála.


Michael jött. Elmeséli, hogy jó volt a vacsi és nem megy a habpartira, mert elutazik Daviddel. Briannél nagy a forgalom, mert megint csörög a telefon. Azt hiszi, hogy a netes prédapasi hívja ismét, ezért elismétli a címet és cifrázza is a mondanivalóját, de mi látjuk, hogy ezt nem kellett volna, mert Justinapu volt a vonal másik végén. Mikeyt kitessékeli az ajtón, majd megint csörög a telefon és most tényleg prédapasi az, így Brian megtudja, hogy az előző telefon nem ő volt ám. Justinapu téblábol az előszobában és töpreng a hallottakon. Mikey betelefonál a munkahelyére, hogy a nyaka beteg és kivesz néhány napot, majd miután leteszi, hisztizni kezd a hétvége miatt, Emm és Ted megnyugtatja őt, hogy minden rendben lesz. Brian pénzt ad Lindsaynek, aki egy hatalmas puszival köszöni meg, majd Mikey és David a téma egy pár mondat erejéig.


Justin a suli öltözőjében összetűzésbe kerül Chris Hobbsszal, aki neki löki Justint a szekrénynek, ő pedig egy jobb egyenessel egyenlít. A többi srác leállítja őket. David és Mikey megérkezik a vidéki házhoz. David elmondja, hogy nős volt és van egy fia is, mert úgy gondolta, hogy jó heteró lenne, de ez nem jött neki össze, és elvált a feleségétől. David őszinteségi rohama majdnem ledönti Mikeyt a lábáról, de ott van dokibácsi két erős karja, amiben megkapaszkodhat. Habparti a Babylonban, Ted és Brian kívülről, Emm pedig belülről élvezi a habot. Brian nem érzi jól magát, Tedtől is kap néhány keresetlen szót, ezért elindul haza. A Babylonból kijövet egy régebbi prédapasiba botlik, akit le akar koptatni, de ez nem tetszik prédapasinak és fenyegetően lép fel Briannal szemben, aki gyorsan elhajt.


Hazafelé autókázik, amikor egy piros lámpánál valaki belehajt hátulról a Jeepjébe, Brian pedig telibe fejeli a kormányt. Az illetőnek ennyi nem elég, hátratolat és ismét belehajt Brian autójába, majd elhajt. Mikey és David a természetben szexelnek, majd David már újabb utakat tervez. Mikey felhívja Briant, hogy dicsekedjen milyen jó neki, Brian pedig punnyad otthon és elmondja, hogy balesete volt. Mikey persze rohan haza. Justinapu a garázsába csodálja az autóját. Az összetört autóját. Jennifernek azt mondja, hogy valaki belétolatott, persze ez kamu. Justin is megcsodálja az összeroncsolt autót és lelép otthonról. Justinapu bentlakásos iskolával fenyegeti szöszit, aki szemtelenkedik mire Craig (Justinapu) megüti őt. Kis szöszi pedig megmutatja az apjának, hogy nem fél semmitől és férfibb a talpán, mint az apja.


Az egész csapat Briant pátyolgatja. Brian elmondja milyen kocsi volt az ellenfél, amiről Justin az apja kocsijára ismer és elmondja, hogy az anyja mindenbe beavatta, emiatt Briant fel akarja jelenteni, őt meg bentlakásos suliba dugni. Brian úgy dönt, hogy nem beteg és rögtönöz egy bulit, amibe betoppan a boldog pár is, rommá aggódva magukat. David ezt is Brian mesterkedésének tartja és lelép a buliról. Mel utánamegy és rábeszéli Davidet a harcra. David felteszi az egyetlen idevágó kérdést: „Mi Brian Kenney titka?” Mel elmondja, hogy Lindsay szerint: „Bármit megtesz, mindent kimond, bárkit megdug. Nincs kifogás, nincs megbánás, nincs visszakozás!” Tehát szarik mindenre. David elmegy, Mikey marad.


A Babylonban vagyunk és Mikey meg Brian valami drogot szív, mikor megjelenik David, aki nagyon készül valamire. Ujjatlan ing, diszkó séró és a még mindig szipákoló páros felé veszi az irányt. Ő is beleszív a drogba és elviszi táncolni Briant. Igen, Briant és nem Mikeyt. Vajon mit fundált ki a doki? Michael úgy néz utánuk, mint aki piros törtpéket lát ugrókötelezni. Doki és Brian rázni kezdenek, a csalódott Mikey meg Emm és Ted felé veszi az irányt. David udvarol egy kicsit Briannek, majd elomdja, hogy mi nyomja a bögyét. Ki ismeri jobban Mikeyt játszanak, de doki közli Briannel, hogy kard ki kard és győzzön a jobbik, felveszi a kesztyűt és megküzd Mikeyért, mert sokkal jobban akarja őt, mint amennyire Brian keresztbe akar tenni. Megkéri Briant, hogy hagyja Mikeyt, hadd legyen boldog vele. David monológjára Brian nagyokat hallgat, majd már egyik se szól. A táncparkett közepén állnak egymással szemben. Úgy néz ki Brian megértette végre, hogy doki nem ellenség, és szereti Michaelt.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabcigirl 2008.04.11. 12:32:49

A bűn, az bűn, akármilyen befolyásos TV-csatorna meg dúgazdag producer akarja ránktolni. Az összes ultramagyar-ultrakeresztény-szélsőjobb lyenkor hol van?

Gestas 2008.04.11. 12:49:48

Hogy mi van akkor,ha a szülők megtudják?
Semmi!
Az öcsém homo,én hetero és érdekes módon, lassan tíz éve ez semmilyen problémát nem okoz a családi összejöveteleken.

piezo 2008.04.11. 12:55:41

a fejedben, gabci.

Nari 2008.04.11. 14:24:10

Szerintem sokkal inkább az a bűn, ha vki lop,csak hazudik, nem pedig a homoszexualitás... sosem értettem ezt, nekem vannak meleg ismerőseim, és semmiféle deviáns viselkedésük nincs, csak a saját nemüket szeretik, ennyi. Ha valaki nem tudja ezt elfogadni, az magára vessen.

Gabcigirl. A baj az, hogy ilyenkor a hasonlóan gondolkozó emberek, mint te, hívják az "ultramagyar-ultrakeresztény-szélsőjobb" réteget, akik mást nem tudnak csak hőbörögni, velük meg már mindenkinek ki van a töke... a melegeket nem kellene bántani, mert amíg téged nem bántanak, addig te se tedd.

De ez csak az én véleményem.

leeann 2008.04.11. 18:55:57

A homoszexualitás NEM bűn, akár tetszik, akár nem!!!!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.04.12. 09:57:43

"abűn az bűn" :DDD jééézusom, hol élsz te? javaslom pár rész megtekintését ebből a filmből. szülőknek különösen ajánlanám, én az első évad után ott tartottam, hogy ha netalántán azt hozza az élet, hogy bejelentik a lányaim, hogy leszbikusok, olyan anyu szeretnék lenni mint Debbie:) mondjuk nekem eddig se volt problémám ezzel, egyszerűen hidegen hagy, hogy ki kivel mit csinál az ágyban:)

Lukri 2008.04.12. 14:44:38

Én szeretem ezt a sorozatot és örülök, hogy a melegekre is oda figyelt valaki.

sunshine66 2008.04.12. 16:24:27

gabcigirl:
Az ostobaság az ostobaság, akármilyen befolyásos ultramagyar-ultraszélsőjobb próbálja ránktolni. (a kereszténységet direkt kihagyom a dologból, kár volt a szádra venni...)
Emmet szavaival élve: "rádférne már egy jó dugás" na és egy helyesírási tanácsadó szótár.
leeann: jó ez a rész is, nekem főleg a vége tetszik, amikor Májki azt hiszi, hogy Brian lenyúlta a pasiját (vagy fordítva)

leeann 2008.04.12. 17:49:57

Ja ja Mikey arcán látszott, hogy be van tojva, hogy Brian lenyúlja a pasiját:-))))

sunshine66 2008.04.12. 19:53:57

Ja, és a második kép... hát az baromi szexi!!!

leeann 2008.04.13. 13:53:07

Hát persze:-)))))))) Hisz azért tettem be:-)))))))
süti beállítások módosítása