Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x07 – A varázstükör

2008. március 26. 15:42 - Hartmann

Egy boszorkány szertartásba csöppenünk már rögtön a kezdéskor. Bár most nem a háromtestvérek űzik szertartásaikat, hanem Aviva próbálja megidézni Kalit. Sikerül is neki, megjelenik a tükörben egy arc, aki türelemre inti a fiatal lányt. Kiderül számunkra, hogy a szándékaik valószínűleg nem tisztességesek, mert különben miért kellett volna követni a Halliwell lányokat. Kali felajánl egy kis erőt Aviva számára, aki nagy boldogan elfogadja azt, mit sem sejtve Kali valós szándékairól.


A Halliwell házban nagy tragédia történt, eltűnk Cirmi, a lányok macskája. Még szerencse, hogy Leo éppen ott jár, és gyorsan kiplakátolja a várost az eltűnt cicus fényképével. A két kisebbik húg nyálcsorgatva bámul Leo után amint távozik a házból. Megindul a harc a két tesó között Leo kegyeiért. A harcba beszáll Prue is, aki próbálja felvilágosítani Phoebet, hogy hagyja a pasit Pipernek, mert nagyon tetszik neki. Na hajtson rá, nehogy el merje szedni tőle. Felemlegetik, hogy kishúgi minden pasit elszedett a tesóktól, és megtudhatjuk azt is, hogy Phoebe mindig is nagy mellekkel rendelkezett. Szóval Ciciboszi és Séfboszi versenyt hirdet Leo kegyeiért.


Aviva ismét mentorához Kalihoz fordul, mert kezd elege lenni a nagynénjéből, akivel kénytelen együtt lakni. Ahelyett, hogy azzal foglalkozna amivel kéne, hogy beférkőzzön a lányok bizalmába. Erre Kalinak van is egy nagyon jó módszere. Cirmivel biztos menni fog, ezért valamilyen módon Aviva gardróbjába varázsolja a macskuszt. A terv be is válik, a lányok, főleg Phoebe tárt karokkal fogadja Avivát, a macskamentőt. Egyből be is invitálja, de mikor megpendíti, hogy ő is boszi, a lányok gyorsan kitessékelnék. Főleg, hogy Leo is és Trudo is a házban van.


Aviva ismét konzultál Kalival, hogy bevallja neki a kudarcát, hogy nem sikerült a lányok bizalmába férkőznie, még a macsek visszaszolgáltatásával sem. Kali nincs meglepve, egyből rájön, hogy Prue volt a hunyó, ő állt ellen. Ezért inkább Phoebet javasolja barátnőnek, rajta keresztül beszivároghatna a házba, a lányok közé. Kiderül, hogy Kali mit akar Aviván keresztül a lányoktól. Szokás szerint a hármas erőt akarja megszerezni, mint már sokan, és még hányan.

Otthon a háromtestvér vitatkozik a kialakult helyzeten, hogy mit kezdjenek Avivával. Prue teljesen ellenzi a dolgot, hogy megbízzanak benne, Séfboszi csak egy kicsit, Ciciboszi viszont egyáltalán nem. Aviva is a legjobbkor telefonál, éppen a kishúgi veszi fel a telefont, egy találkát meg is beszélnek gyorsan, és kistesó be is viszi a Halliwell rezidenciára. Végre Aviva is kezd megnyílni, és beszélni kezd arról, hogy honnan tudja, hogy a lányok boszik. Tart egy kis bemutatót az erejéről is, de Prue megakadályozza a teljes kibontakozást. Továbbá nem túl szépen el is küldi melegebb éghajlatra a fiatal boszilányt, meg a kishúgát is.


Kali továbbra is arra sarkallja Avivát, hogy folytassa, amit elkezdett, hogy a lányok kegyeibe férkőzzön, annak ellenére, hogy a lány már nem nagyon akarja, főleg azután, hogy a nagynénje kórházba került. Ez jó kifogás arra, hogy visszamehessen a Halliwell házba, mondván, hogy teljesen egyedül maradt. Szüleiről semmit sem tudunk, a nagynénje pedig a kórházban. Ciciboszi fel is ajánlja a szobáját, és úgy tűnik, Prue szíve is megesett a lányon. Másnap reggel Prue bemegy a nagynénihez a kórházba, és sok csúnya dolog megvilágosodik számára. Hogy bizonyosságot szerezzen ezekről a dolgokról, elmegy a házukhoz, hogy összeszedjen pár cuccot a lány számára, közben jó alaposan körül is néz. Tudja jól, hogy csúnya dolog, de nem bír ellenállni Aviva naplójának, beleolvas és rájön, hogy Kali és Aviva tényleg rosszban sántikál. Azonnal telefon a tesóknak, hogy a háromtestvér találka azonnal megtartásra kerül a Halliwell rezidencián, Aviva közreműködésével.


A rosszboszi megérzi, hogy valami nincs rendben a kialakult helyzettel, ezért gyorsan keres egy tükröt és ismét konzultál a mesterével. Közben Phoebe rányit, és a lány válasza az a meglepetésre egy szívet melengető tűzgolyó. Szerencsére Ciciboszi ezt látta előre, és így már el tudja hárítani, könyebb égési sérüléssel megúszva. Közben Aviva visszamegy a cuccaiért, hogy véglegesen lelépjen. Kali persze rájön, próbálja rávenni, hogy folytassa a küldetést, de csőbe húzza a lányt, és a tükrön keresztül a lány testébe jut.


A háromtestvér az Árnyak könyvében megtalálja a megoldást Kali ellen, le kell árnyékolni a tükröket, így meg lehet szabadulni a gonosz, tükörbezárt boszitól. Mikor megtalálják a megoldást ’Kaliva’ rájuktöri a padlásajtót, Piper megfagyasztja az időt, de ahogy eddig sem, Aviván most sem fog. De Kali mozdulatlan marad. Prue is beveti az erejét, a gonoszboszit egy tükörbe mozgatja, amit kistesó össze is tör gyorsan.


Így a háromtestvér ismét megmenekült, ráadásul Aviva is visszakapta a régi énjét. Aki nem hiszi, járjon utána.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aszusz 2008.03.28. 12:28:02

Na, erre a tükrös részre elég jól emlékszem. Mondjuk leginkább az maradt meg, amikor Phoebe és Piper a nyálukat csorgatják Leo után :)Egyébként azt olvastam a charmed.hu-n, hogy Brian Krause, aki Leot játszotta, jelentkezett Andy "Okkult Nyomozó" szerepére is, csak oda nem vették fel. Aztán visszahívták, hogy lenne itt egy szerep neki is...

Hartmann 2008.03.28. 14:19:53

hát igy utólag (szinte minden részt többször is látva) elképzeltem, hogy milyen lett volna Andy szerepében a Leot alakító színész.
Az tuti hogy igy furcsán tűnik, és biztos a megszokás teszi, de szerintem nem is lett volna igazi
Ahogy a Mátrix sem lett volna az igazi ha nem Keanu játszik benne :D

Aszusz 2008.03.29. 18:32:48

Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobban járt Leo szerepével, mint Andyével járt volna :D
Viszont Kerr Smith is jelentkezett Andy szerepére, ő alakította a hetedik évadban Brody ügynököt.

Hartmann 2008.03.30. 19:24:15

hát igen, igazad van, kissé hálásabb a szerepe leonak :D de semmi spoiler :D

viszont a 7. évadot még csak 1szer láttam, és nem rémlik Brody ügynök, na majd belenézek pár részbe, aztán beugrik :D
süti beállítások módosítása