Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x04 - Jönni és menni

2008. március 21. 11:25 - leeann

Fura, hogy a negyedik rész nem rögtön Teddyvel kezdődik, hanem a Liberty kajáldában találunk a fiúk egy részére. Éppen Michael meséli el Emmettnek és Briannek, hogy milyen pasit szedett fel a Babylonban előző szombaton. Mikey elmondása szerint jól néz ki, érzelmileg labilis gyerekekkel foglalkozik, amit élvez is, ő a meleg vízipólócsapat kapitánya. Mikey csókolgatja és vetkőztetni kezdi jó pasit, aki arról beszél milyen jó volt Brazíliában, csak vannak ott ilyen izék. Vagyis homokban élő paraziták, és előfordul, hogy befészkelik magukat oda. Mire Mikey azonnal el a kezekkelt játszik a helyes pasival. Brazíliai strand paraziták voltak a seggében - meséli Michael, miközben a többiek esznek. Emmett következik a meséléssel a pasiról, aki hazavitte őt. Épp hozzákezdtek, mikor kiderült, hogy a pasi, akit felszedett, sírásó. Brian következik a mesereggellel, de mindenkit megdöbbentve azt mondja, hogy korán lefeküdt. De mivel mi mindhármuk történetét láttuk képekben, tudjuk, hogy Justinnal volt ám. Emmett jó kedvre deríti a csonka csapatot, majd Debbie megkérdezi őket, miért nincsenek a kórházban. Tehát Teddy nem halt meg, hála isten. Az előbb még nevetgélő csapat komor csapattá válik Theodor neve hallatán.

Szegény Teddy kómában fekszik a szokásos pittyegő gép mellett. A csonka csapat a nővérpultnál álló nővérkén próbál túljutni, hogy lássák barátjukat, mikor egy egyszerűen öltözött nő megszólítja őket. Ő Margaret Schmidt, Teddy mamája, és azt mondja, hogy ha engedély kell hozzá, hogy bemenjenek, ő megadja, mert Ted biztosan értékelné. Mikey bemutatja csonka csapatot, Tedmama meg szomorú, mert az orvosok nem hiszik, hogy Teddy felébredhet. Michael leül mellé, és a három fiú csendben hallgatja, ahogy Tedmama elismeri, hogy nem is ismeri a fiát. Brian prédapasi érzékelő radarja jelez az egyik ápolóra. Brian, megfeledkezve arról, hogy hol van, szinte teljes felsőtestével fordul újabb prédapasi után. Mikey rászól, ami prédapasi-vadászunkat azonnal emlékezteti, hogy most másért vannak itt. Szöszike alszik, anyja (Jennifer Taylor) kopog az ajtaján, hogy keljen fel, mert elkésik. Justinanyu, míg Justin zuhanyzik az ágyat kezdi rendezgetni, mikor felfigyel a fiú rajzfüzetére. Persze, hogy belelapoz és persze, hogy talál benne rajzokat meztelen pasikról, valamint egy olyan oldalt, amin Brian neve van felírva körülbelül húsz különböző írásmóddal. Justinanyu gyorsan visszadugja a füzetet fia táskájába, és a szemét becsukva szerintem arra gondol, hogy istenem, a fiam meleg. Kedves Jennifer, ezt jól tetszik gondolni, pontosan az.

A kórházban az ápoló prédapasi rendezgeti Teddy ágyát, a három barát pedig a kórteremajtó üvegén keresztül leskelődik befelé. A prédapasi is észreveszi a kíváncsi fejeket és behúzza a függönyt Ted ágya körül. Emmett felteszi a nagy kérdést, hogy vajon kitől kaphatta a drogot. Mikey azonnal el is találja, hogy Blaketől. Brian azt mondja, hogy nem kell szólni róla senkinek, hogy sejtik, ki adta a drogot, majd furát mond. Azt, hogy Teddy az első hullaközeli srác, akivel majdnem szexelt. Mikey egyből visszakérdez, hogy te szexeltél Teddel? Emmett megvétózza: „te nem is szexeltél Teddel”. Mikey tovább hisztizik: „mikor szexeltél Teddel?” Brian megismétli a majdnem kulcsszót, amit persze Mikey eddig meg se hallott. Brian elmeséli, hogy valami orgiát tartott, Ted meg az adóbevallását hozta, és ha már ott volt, bevették őt is. Mikey nem kap szikrát, és azt vázolja, hogy akár ők is lehetnének a helyében. Brian - ha már apa, akkor gyakorolja is alapon - felhívja a fiúk figyelmét, hogy nem szabad hallgatni ám mindenkire, aki cuccot ajánlgat. És, hogy Teddy ezt nem tudta, és azt se, hogy csak a barátaiddal drogozhatsz, mert ők nem hagynak szarban, ha baj van. Majd Brian elmegy dolgozni.

Justin az iskolában van, és meztelen pasit rajzolgat óra közben, amin Daphne kuncog. Megismerjük Justin egy másik osztálytársát is, aki szertártakarítást kap büntetésül, mert órán nem figyelt oda: ő Chris Hobbs, vele még találkozunk sajnos. Mikey elköszön Teddymamától és meghagyja nála a mobilszámát, ha van valami változás Ted állapotát illetően, tudja értesíteni őket. Teddymama nem érti, fia miért drogozott, Mikey biztosítja, hogy Ted nem drogozik, csak biztos hazavitt valakit. Teddymama következő kérdése, ha a fia hetero lenne és egy nőt visz haza, az is otthagyta volna meghalni? Mikeynak erre már nincs válasza, Teddymama pityeregve elrohan. Chris Hobbs szertárt takarít, Justin meg segít neki, nem minden cél nélkül. Brian is kap egy hidegzuhanyt a munkahelyére betoppanó Melanietól, aki többek közt Teddynek is ügyvédje. Mel a maga leereszkedő módján közli Briannel, hogy Ted a végrendeletében őt jelölte meg gépkikapcsolónak, ha netalán magatehetetlen helyzetbe kerül és nem képes dönteni a saját sorsáról. Brian teljesen kiakad ezen. A szertártakarítás furán alakul a két fiú között. Chris Hobbs beavatja Justint abba, hogy a csajok a suliban mit hajlandóak megcsinálni a szexben.

Hobbs az egyik kalandját elég szemléletesen mutatja be Justinnak. Annyira szemléltet, hogy közben áll a farka, amit Justin meg is jegyez neki. Több se kell a kis szöszinek, lehúzza osztálytársa sliccét és kiveri neki igen intenzíven. Épp, hogy végeznek, amikor benyit a büntetést kiosztó tanár, de megússzák a dolgot. Emmett, Mikey és Brian a gőzben beszélgetnek a pasikról. Brian még mindig azon filózik, hogy mi indíthatta Tedet arra, hogy őt tegye meg gépkikapcsolónak. A másik két fiú sem érti a dolgot. Időközben Taylorékhoz érkezünk, ahol Justin elmeséli Daphnenak, hogy mi történt a szertárban Chris Hobbsszal, amin jót mulatnak a fiatalok. Justinanyu zavarja meg az édeskettest és emlékezteti Justint, hogy rajzszakköre lenne. Justint nem érdekli a dolog, de Justinanyunak újabb terve van arra, hogy a fia ne csak hisztizve beszéljen vele. A Nike boltba megy vásárolni, és felajánlja fiának, hogy vezethet is, ha elmegy vele. Okos ez a nő. Mikey a kajáldába érkezett és mosolyogva nézi, ahogy anyja sürög-forog a pult mögött. Debbie némi harapnivalót dob össze Tedmamának és közben a fiát próbálja vigasztalni, hogy Ted felébred a kómából. Justin és Justinanyu autókáznak, és Jennifer a kamasz pasiélményeit kezdi mesélni fiának, majd egy váratlan pillanatban a hangja komollyá válik és minden átmenet nélkül, belekérdez a dolgokba, ahogy azt kell: „Neked is van barátod Justin?” Szöszikét hideg zuhanyként éri a kérdés és azt mondja, nincsen, de Jennifer bedobja a másik idevágó és jogos kérdést: „akkor ki az a Brian?”.


Justin leáll az autóval, kiugrik belőle és futni kezd. Úgy megijedt anyja kérdéseitől, hogy most lefutja a maratont, vagy ha nem is azt futja le, de minél messzebbre akarja küzdi vézna kis testét az anyjától. Mikey leszállítja Tedmamának az ennivalót és Tedmama megemlíti, hogy felmegy Ted lakására, hogy pizsamát hozzon be fiának. Mikey forródróton hívja Emmettet, hogy el kéne tüntetni pár dolgot a lakásból, hogy Tedmama ne találja meg, nehogy még jobban kiakadjon. Emmett nem tudja, hogy Mikey mire gondol, Mikey emlékezteti Emm-et, hogy 33 darab műfaszt adtak Tednek a 33. szülinapjára, és például azokat mindenképp el kéne vinni onnan. Brian elég feldúltan beugrik a lányokhoz, és némi babázás után előveszi a határozott énjét, hogy megmondja Melnek, ő nem lesz gépkikapcsoló, csinálja más. Melanie, mint mindig, most is jól fogadja Brian döntését. Kiabál vele, hogy gyáva, meg hogy kár volt Teddynek pont őt megjelölnie. Röpködik köztük a kabbe szó oda-vissza, majd Mel kidobja Briant. Linds elmagyarázza Melnek, hogy ez egy nehéz feladat, ő se tudná csak úgy megtenni, ezután már Mel belátja, hogy párjának igaza van és lecsillapodik. Brian a mindenre a megoldás a szex alapon pasizni megy. Szöszike Daphne-ig jut a nagy futása után és a lányt bombázza az „anyám tudja, de úgy is Briannel fogok élni, mert szeret és kíván engem” strófákkal és megkéri, hogy segítsen neki.

A pánikoló Mikey Emmettel közösen Teddy lakásán próbál összeszedni olyan dolgokat, amitől Tedmama kiborulna. Mikey nagy igyekezetében a hűtőt is kezdi kipakolni. Majd a szekrényekben folytatják, amikor érdekes dolgot fedeznek fel a szekrényajtón. Mikeyról találtak képeket felragasztva oda, nem is egyet. Hm, ezt már így sejtettük ám. Szöszike Briannél csönget, rázza a kaput, kiabálja Brian nevét, de most nem jut be. Hamarjában rájuk esteledik és Daphnenak haza kell mennie, de bedobja, hogy keressék meg Debbiet, ő hátha tud segíteni. Mikey és Emmett a Woody’s-ban még mindig a szekrényajtón találtakat elemzik, és arról beszélgetnek, hogy ki mit nem tud a másikról. Előkerülnek a szomorúbbnál szomorúbb történetek gyerekkorból. Szöszike eljut Debbiehez, aki rögtön megeteteti és rácsörög telefonon a fiára, hogy levele jött. Linds Brianhez érkezik meg, hogy bocsánatot kérjen Mel nevében és megpróbálja menteni a menthetőt. Talán Lindsay az egyetlen, aki hatni tud Brianre. Annyira jól sikerül a lelkizés, hogy Brian nemsokára már Teddy ágya mellett káromkodik. Azt ecseteli a kómában fekvő barátjának, hogy mekkora dinnye volt, hogy hazavitt egy betépett nyunyeszt és azért is, mert őt választotta gépkikapcsolónak. Brian megígéri az eszméletlen Tednek, hogy megteszi, amit kell, ha kell. A korábban kinézett ápoló prédapasi jelenik meg Brian mellett és egy szempillantás alatt minden ruhát ledobálnak magukról. Találnak Teddy szobájában egy szabad ágyat és használatba is veszik azt. Mikor térjen magához Teddy? Hát pont akció közben, de ez kit zavar, lényeg, hogy magához tért!

Justin tömi magába a szendvicset, amit Debbie csinált neki, és hallgatja Michael hegyibeszédét, hogy menjen haza. Szöszi nem mehet, mert mami rájött, hogy meleg, Debbie a drámai helyzet oldására ajánlgatni kezdi a büszke mamák klubját. Szöszike hisztizik és azzal fenyegetőzik, hogy New Yorkba megy és kurva lesz. Mikey úgy oldja meg a helyzetet, hogy riasztja Briant, hogy már megint szöszi gond van. Justin, Mikey régi szobájában nézelődik. Hamarosan megérkezik Brian és elmondja, hogy Ted magához tért, majd felmegy az emeletre szöszikét megkeresni. Debbie, Vic és Mikey ülnek az asztalnál a konyhában és Mikey pontosan tudja, hogy Brian és szöszike mit csinálnak a szobájában. Debbie kiosztja az ukázt, hogy Justint Michael és ő hazaviszik. Mikey fellelőségre vonja Briant azért, hogy a szobájában szexelt Justinnal. Megérkeznek Novotnyék szöszikével a Taylor ház elé. Jennifer hűvösen fogadja Michaelt és anyját, de Debbie ellátja néhány jó tanáccsal és felajánlja, hogy keresse meg ha beszélgetni akar erről valakivel.


Teddy hazafelé készül, és mamája elmeséli neki, hogy megismerkedett a barátaival, és milyen kedvesek, különösen Michael. Szegény Tedmama nagyon aggódik Tedért, akinek nehéz az anyjával beszélgetni, Tedmama elmondja, hogy milyen büszke rá, hogy ő a fia, és hogy mennyire szereti. Teddy alig bírja elhebegni anyja érzelmi bombája után, hogy köszöni, amit mondott neki. Teddy a három muskétással érkezik haza, akik zacskókban kaját cipelnek és örülnek, hogy Ted jól van, és máris tömni akarják, mint a libát. Mikey kettesben marad Teddel és elmondja neki, hogy vele mindent megbeszélhet. Teddy elmondja Briannek, hogy látta őt dugni, és azt hitte, ez a büntetése a pokolban. Brian megkérdezi Teddyt, hogy miért őt választotta élet-halál urának. Teddy elmondja a szisztémáját: se az anyja, se Mikey, se Emmett nem tudná megtenni, de Brian egy szívtelen dög és megtenné szemrebbenés nélkül, és tudná pontosan azt is, hogy mikor kell lelépni. Van benne ráció, az igaz.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.21. 17:17:17

mekkora műfarkakat szedtek már elő Tednél és mekkora halommal:))) azon szétröhögtem magam, amikor kardozni kezdtek velük:))

leeann 2008.03.21. 19:56:39

Úúúúúú igen :-)))))))) És az is helyes volt mikor Teddy mondta, hogy kéri vissza mind a 33-at és tisztán. :-)))))

Lukri 2008.03.23. 05:15:41

Ez a rész tényleg jó volt.
:))))))))))

sunshine66 2008.03.24. 12:09:01

Nekem az az egyik kedvenc részem, amikor Brian a kómában fekvő Teddel beszélget, aztán ráugrik az ápolóra, Ted felébred és nem hisz a szemének... jó kis ébredés...
:))
süti beállítások módosítása